|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() Fajne te bieżniki ![]() Cytat:
![]() Rozważaliśmy jeszcze opcję kupienia playstation move zamiast buzza, ale doszliśmy do wniosku, że w buzza przynajmniej można grać w 4 osoby na raz. A ten move to taka skarbonka, bo jak kupilibyśmy jednego, to pewnie później byśmy chcieli mieć drugiego i jakieś akcesoria, no i gry do tego strasznie drogie są, więc sobie odpuściliśmy ![]() Cytat:
![]() Trzymam ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23758338] Martoolka lae długo Cię też nie było ![]() Byłam, zaglądałam, tylko nie pisałam ![]() No ale teraz jak już nadrobiłam zaległości i jestem na bieżąco to będę częściej pisać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też za Wami tęskniłam i dlatego do Was wróciłam ![]() Ale "bratowy" sylwester Wam się zapowiada ![]() Dobre ![]() Cytat:
![]() U nas bójki się zdarzają w kolejce do lekarza. Zapisy do dentysty są jakoś raz na kwartał i wtedy tworzy się wielka kolejka, bo każdy chce się zapisać "na fundusz" no i ostatnio koleś nie wytrzymał nerwowo jak mu się ktoś do kolejki wtrącił i się pobili ![]() ![]() Cytat:
![]() Muszę wypisać pocztówki, ale strasznie mi się nie chce... Jutro rano jedziemy na pocztę wysłać paczkę do chrześniaka TŻta i przy okazji chcemy od razu wysłać te kartki. Tylko się martwię, bo prezent, który zamówiłam dla mojej chrześniaczki jeszcze nie dotarł i się obawiam, czy zdąże go do niej wysłać przed Świętami ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Temat wypieków, prezentów, generalnie świątecznie i zimowo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluję tysiaczka ![]() A ja w końcu ruszyłam pracę magisterską ![]() ![]() ![]() Nie umyłam sobie głowy ![]() Idę się myc bo już ziewam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Adwokat diabła
|
Co u mnie? Okaże się po nowym roku
![]()
![]() |
#1084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nom bratowy sylwester jak nic ![]() a ja musze kupić pocztówki i wypisac pocztówki ![]() magolinko ![]() ![]() mój tż też raczej bardziej bluzowy niż sweterkowy, ale ma pare sweterków i zakłady np na koszule jak gdzie wychodzimy ![]() black, aleś Ty tajemnicza! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Adwokat diabła
|
no jestem tajemnicza, bo sama nie wiem co i jak..
mam nadzieję, że będzie oki!
![]() |
#1086 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Martoolka a widzisz to tak jak ja zagladam i cięzko sie pisze... Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2010-12-14 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
black, musi być oki, nie ma innej opcji
![]() guśko, mnie też się niekeidy ciezko pisze, ale czytam regularnie bo później byłabym pogubiona ![]() idę do wanny i spać ![]() ![]() dobranoc ![]() ha, jeszcze nie poszłam ![]() tak sobie siedzę i myśle, że miałm być dopiero przed ślubem wg pierwszego terminu ... chyba bym zwariowała ![]() teraz idę ... ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-12-14 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba ze tak , moj tz czasem sie ubiera bardziej elegancko, mam nadzieje ze chociaz przejrzy ta ksiazke, ja tez z checia poczytam ![]()
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() acelinko, pisałam wcześniej, że niestety nie ![]() ![]() to brat ma fajną robotę, ale co przez resztę roku? i uważaj na paluszki ![]() certina to kup karpia w kawałkach. jest nieco droższy, ale nie trzeba go męczyć osobiście. ja wychodziłam do innego pomieszczenia, jak przychodziło co do czego. lubiłam je sobie nawet podkarmić i pogłaskać w wannie ![]() mmmmmm to facet świetny. wygimnastykowany musiał być ![]() Martoolka świetny pomysł z wiaderkiem ![]() dobranocek ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2010-12-14 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
lecę do pracy, a odpisywać będę po południu. Ostatnio mało się wysypiam i ciągle chodzę zmęczona, ale dzisiaj piękny mroźny dzień się zapowiada, więc mam nadzieję że praca mi szybciutko zleci i wrócę czym prędzej do domku i będę odpoczywać ![]() miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Wtajemniczenie
|
![]() A ja dzisiaj jakaś taka nie do życia ![]() ![]() dzisiaj tak sobie myślę ze wczoraj mieliśmy z TZ juz 4 miesiące po ślubie ![]()
#1092 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wczoraj z moja grupa z hiszpanskiego poszlismy na "kolacje wigilijna" do restauracji. Super bylo, opilam sie Estrelli, nazarlam sie tapas. Po kolacji wiekszosc ludzi poszlo do domu, tylko 4 zostalo (w tym ja) i jeszcze do pobliskiego baru poszlismy na jednego drinka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ogólnie to brat pracuje w lesie jakieś drzewo po ścince wywozi, sadzi czasami na szkółkach drzewka. Ogólnie buja się po lesie, najczęściej traktorem ![]() asiulku, trzymam kciuki ![]() ![]() woda, super ta kolacyjka ![]() ![]() ![]() dziś ostatecznie myję okna choćby miały mi ręce odmarznąć i koniec kropka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Wtajemniczenie
|
A ja wyruszam na wyprawę do domku
![]() ![]() ![]() ![]() a ja mam dzisiaj na obiad swoja ulubiona przekąskę ![]() ![]() ![]() ![]() oki uciekam buziaczki Milego dnia i wieczorku ![]() ![]()
#1096 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was ja już w domku
![]() Przełamałam dzisiaj swój strach i pojechałam do pracy samochodem, aż mnie z rana brzuch bolał ![]() ![]() Pół dnia w pracy spędziłam dzisiaj w terenie i jutro to samo a zimno jak cholera ![]() Przyszły mi bieżniki ![]() ![]() certi w Święta kochana trochę odpoczniesz no i po Świętach na wyjeździe też ![]() woda sodowa sama z chęcią poszłabym na taką imprezę ![]() asiulek kochana mój mąż ma tak samo ![]() ![]() ![]() ![]() acelinka mam nadzieję że rączki nie odmarzły ![]() A ja znów wcinam surówkę z kiszonej kapusty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie dziękuję za kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój TŻ też właśnie tak ma....Ja się uzewnętrzniam a on albo nie odzywa albo złośliwie kontratakuje....Ja zawsze go przepraszam, i myślałam, że nauczę i jego przepraszać jesli zrobi coś źle. Ale widocznie nie mam daru edukacyjnego
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
magolinko, asiulku rączki całe i mam w nich czucie więc nie jest źle
![]() ![]() ![]() ja też się przełamałam w tamtym roku i jeździłam zimą i teraz już się nie boję ![]() mój tż tez tak ma, że jak nie mówi to nic nie mówi a jak mu się zbierze, to potem wywala wszystko na raz i ma okropny humor ... i jak ja coś chce powiedzieć to wywraca kota ogonem i to mnie najbardziej wkurza. Z przeprosinami też ma lekkie kłopoty, ale powoli się uczy ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Wtajemniczenie
|
acelinka:podziwiam Cie z tym myciem okien , ja to umyje tylko weewnatrz i mam to gdzies
![]()
#1100 |
Wtajemniczenie
|
asiulek może to nie chodzi o dar edukacyjny tylko po prostu Twój tż ma taki charakter. Jednemu przychodzą pewne rzeczy łatwiej a drugiemu trudniej. Człowiek się nie zmienia, można sobie jedynie wypracować jakieś zasady i po prostu starać się ich trzymać. U nas w związku zauważyłam, że dużo od tż się nauczyłam a on ode mnie, staramy się nie popełniać tych błędów które kiedyś popełnialiśmy i jakoś leci. Choć myślę że jeszcze poważnych problemów nie mieliśmy i nigdy nie można przewidzieć jak wszystko sie potoczy, kiedy takowe nadejdą. Eh ale rozkminkę walnęłam
![]() no i tak kochane moje jak myślałam Święta dla nas w tym roku nie będą aż tak udane ![]() ![]() ![]() ![]() Więc w wigilię posiedzimy z rodzicami a potem do teściów na kolację wigilijną. mówię Wam dziewczyny że straszna ![]() Miałam umyć sobie głowę ale tak mi się nie chce że jutro nawalę lakieru na łepetynkę i śmignę do pracy, w piątek szkoła więc rano sobie umyję. acelinko ciesze sie że rączki całe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Wtajemniczenie
|
utopiłam pilota tv w herbacie.....
co za tydzień
#1102 |
Zakorzenienie
|
![]() magolinko, rzeczywiście nie wesoło z tą Wigilią ![]() ![]() mi sie tez nie che łępetynki myć w szczególnosci z rana, a jak wieczorem myje to rano szopcia ![]() ![]() ![]() ![]() nic, wracam do nauki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Wtajemniczenie
|
Ja już po kąpieli zajrzałam na chwilkę i idę kimac przed tv
![]() Upss ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie wiem co ja mam z tą głową że tak jej nie lubię myć ![]() ![]() Ucz się kochana ile wlezie, oby Ci nauka szybko do główki wchodziła ![]() ![]() strasznie jakaś śpiąca jestem dzisiaj, czuję że pójdę oglądać tv i zaraz usnę i znów przebudzę się koło 1 lub 2 w nocy i dopiero ledwo co widząc na oczy po omacku dowleke się do łózeczka ![]() Dobrej nocki dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my z tż często zasypiamy przed tv ![]() próbuję się uczyć ale jakoś mi się nie chce .. jeszcze troszke iz mykam do wanny i spać ![]() dobranoc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hehe, moją też
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A w piątek następna oficjalna kolacja, tym razem z managementem :/ To dopiero będzie sztywne:/ A co do gotowania i pieczenia, to ja owszem, gotuję, ale w pieczeniu to ja się nie widzę. Chociaż to fakt, nigdy nie próbowałam :/ Nadrabiam dalej ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Przykro mi z powodu Wigilii, ale myślę, że to dobra decyzja, żeby nie robić tradycyjnej Wigilii. Tacie byłoby przykro, ale może mu tez być przykro, że Wy nie macie Wigilii .... Ale, najważniejsze, że będziecie razem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kuruj się koniecznie ![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-12-15 o 21:42 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W temacie pocztowym melduję, że prezent dla mojej chrześniaczki dotarł dziś, już go przepakowałam i jutro wysyłam ![]() Wysłaliśmy dziś też pocztówki. Pół godziny staliśmy w kolejce na poczcie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam ostatnio fazę na kluski śląskie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
a ja się jakoś rozregulowałam ostatnio. spać chodzę po pierwszej a potem rano masakra. ani bardzo nie wiem kiedy TŻ wraca z nocki...
gospella jak mogłaś mu to zrobić?? ![]() acelinka ja też umyję z wewnątrz. tak się zbierałam do tego, że się nie pozbierałam. a pierniczki robię czwarty dzień ![]() ![]() dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z oknami nie było strasznie ![]() ![]() kluseczki, mniam mniam ![]() Cytat:
![]() ja w kuchni chyba też umyję już tylko od srodka bo mi natchnienie przeszło ![]() agawo, oby czwartek i piatek szybko Ci zleciały ![]() a ja mogłabym jeszcze pospać, ale podejrzewam że jak się połoze to potem będe miała ogromne problemny ze wstaniem, więc wole nie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Wtajemniczenie
|
hej
aaaaa dzisiaj tam jest Syberia ![]() ![]() ![]() ![]() Co do mycia włosów to wiecie co dziewczyny ... ja tez nie cierpię ![]() ![]() ![]() ![]() a ja okienka umyłam zaraz na samym początku grudnia i bardzo dobrze wtedy nie było jeszcze aż takich wielkich mrozów teraz to bym pozostała chyba tylko na myciu wewnątrz :P w sobotę czeka mnie dalszy ciąg sprzątania i ubieramy choinkę ![]()
#1110 |
Zakorzenienie
|
tak ultra, dzisiaj Syberia u mnie też
![]() co my mamy z tymi włosami to ja nie wiem ![]() a! wczoraj w tv pokazywali coś takiego jak "suchy szampon" taki spray do włosów, że się psika i wyglądają jak po umyciu ![]() ![]() ![]() u mnie choinka będzie w przyszłym tygodniu pewnie dopiero dzień przed Wigilią ... nie wiem na kieyd się tż umawiał z kumplem zeby jechać po choineczke, ewentualnie w rezerwie mamy sztuczną ![]() u mojej mamy stoi choinka od wczoraj ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-12-16 o 06:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.