|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Poussiere rose
Chloe Avignon Pink quartz ktorego nie znam
|
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
amor amor tentation
gucci envy me D&G light blue DKNY Be Delicious
|
|
|
#1833 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1834 |
|
Konto usunięte
|
Na chwilę obecną chciałbym większe flaszki posiadanych już maluchów:
- Platinum Egoiste - Terre d'Hermes EDT |
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Moje chciejstwa na rozbiórki
Mniej więcej w takiej kolejności ![]() - Hugo Boss Intense - Hermes Terre D Hermes - Lanvin Eclat D´Arpege - Lacoste Inspiration - Nina Ricci Nina L´Elixir - Kenzo Amour - Paco Rabanne Black XS - Jil Sander Style - Guess By Marciano - Dolce&Gabbana The One Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2011-03-15 o 11:11 |
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Lista coraz krótsza:
Stella Sheer 2006 mini Shalimar i mały zapas Poison EdP, bo dobijam dna (na razie upolowałam wymiankową odlewkę EdT) Co to dla Ciebie, wątku
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Jedna pozycja na liście:
Eau d'Italie Paestum Rose i nie do zdobycia w ludziowej cenie Czy ten wątek jakiś spsuty jest
|
|
|
|
|
#1838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kelly Caleche EdP - zgrabna 50-teczka w świetnej cenie zakupiona.... naprawdę piękna Dziewczyny, wpisujcie tu swe marzenia. Ja nie czekałam na cud-realizację dłuzej niz 2 tygodnie - nigdy
|
|
|
|
|
|
#1839 |
|
Konto usunięte
|
Z wielką przyjemnością muszę stwierdzić, że wszystkie moje chciejstwa zostały zrealizowane i listę marzeń mam czystą (oby jak najdłużej).
|
|
|
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Reno, Ty znasz ta roze, czy tak w ciemno pozadasz?? (bo ja tez sie napalalam i jak wreszcie dostalam probke i moglam przetestowac, to bleee - rozczarowanie sezonu bylo) ![]() Wateczku, przypominam sie: Kenzo - Amour Florale Lempicka - Minuit Noir i Fleur de Corail i VC&A - Midnight in Paris i dopisuje znow CdG - Palisander
|
|
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Znam tę różyczkę Magdulenko i mnie ona się straśnie podoba,jeszcze troszkę zostało i co jakiś czas wącham że może mi przeszło ale jakoś nie chce
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
1.CK Beauty-Rezygnuję
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4.Salvatore Ferragamo Incanto 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Miracle So Magic 7. Cerruti 1881 collection 8. Daisy- Mam 9. Marc Jacobs Blush 10. Hermes Eau Claire des Merveilles 11.Marc Jacobs edp 12. Ralph Lauren Ralph Rocks- Mam 13. Ralph Lauren Ralph Cool 14. Ralph Lauren Ralph 15. Houbigant Quelques Fleurs Royale 16. Lanvin Marry Me-Mam 17 S. Lutens Un Bois Vanille 18. Boss Orange Sunset- Mam |
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Mother of Cats
|
Wątek działa
![]() Właśnie przyleciał do mnie Gucio Wątku kochany, nie zapomnij proszę o Avignonie i Etrze |
|
|
|
|
#1845 |
|
BAN stały
|
Ja bym tak bardzo chciała,bardzo Kingdom...i Shalimar
|
|
|
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam Tygryska, Oh La La i stare Zen, będę miała OI, Idole, Byznace ![]() Cóż za radość ![]() Pozostają na liście: - Guerlain, różne starocie - Anna Sui, różne różności... chyba bardziej dla flakonów ![]() - Hypnotic Poison, Pure Poison, Tendre Poison, Elixiry Poisonów - Rochas, Alchimie - Maitre Parfumeur et Gantier, Ambre Precieux - Micallef, Aoudy ![]() - Coudray, Givrinne - Banana Republic, Rosewood - Shiseido, Zen - Goutal, Mandragore Purpre - Carla Fracci, Salome - Cartier, Le Baiser Du Dragon edp - J'adore edp - Dior, MDC edp - Armani Prive, Ambre Soi - Givenchi, Hot Couture - Ralph Lauren, Safari - Serge Lutens, Cherqui, Ambre Sultan, Cedre - YSL: Parisienne, Bell d'Opium - Van Cleef & Arpels, Feerie EDP - Malle, Musc Ravangeur - Kiliany - Amouage - Nina Ricci: Belle de Minuit - CdG: Avignon - Sisley 3 masa innych ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;23777838]Z wielką przyjemnością muszę stwierdzić, że wszystkie moje chciejstwa zostały zrealizowane i listę marzeń mam czystą (oby jak najdłużej).[/QUOTE] Wielkie brawa i gratulacje ![]() Uh, a tez bym chciała dojść do takiego momentu... ale jakoś co coś zdobędę, to następna rzecz na listę się wkrada ![]()
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
Angel Liqueur de Parfum
|
|
|
|
|
#1848 |
|
spin doctor
|
Mi się marzy w sumie tylko Play Givenchy, no i może jeszcze Innocent
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Innocent jest niezwykły Sama chętnie bym przygarnęła z minimum setkę, a najlepiej dwie LE secret żeby mieć zapas bo coś szybko mi z flachy ubywa
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pewnie wtedy przyjdą mi do głowy nowe chciejstwa
|
|
|
|
|
|
#1851 |
|
Zadomowienie
|
moja lista marzeń jest długaśna, ale że podobno cuda się zdarzają wierzę, że wkrótce będą moje:
Guerlain – Winter Delice Guerlain - Shalimar edp Guerlain - L’instant edp Thierry Mugler – Alien edp Thrierry Mugler – Angel Kenzo – Jungle Elephant Kenzo – Kenzo Amour Narciso Rodriquez – For Her edp Dior – Midnight Poison Dior – Dolce Vita Dior – J’adore Dior – Addict Dior Miss Dior Cherie YSL – Elle Helena Rubinstein - Wanted Cacharel – Eden Cacharel – Amor Amor Cacharel - Gloria Givenchy – Organza Indecence Givenchy – Ange ou Demon edp Marc Jacobs – Daisy edp Balenciaga – Paris edp Balenciaga - Cristobal Gianfranco Ferre – GF Ferre Lei-Her Donna Karan – Wenge Estee Lauder – Pleasures edp Serge Lutens – Serge Noire edp Tauer – Le Maroc Pour Elle edp Sisley – Eau du Soir Shiseido – Zen edp Emporio Armani – She Vivienne Westwood – Boudoir Chloe – Chloe edp Nina Ricci – Love in Paris Nina Ricci – Le Paradis de Nina Chopard – Casmir Lolita Lempicka – L DKNY – Women Hermes – Kelly Caleche edp Versace – Crystal Noir Gucci – Pour Homme R. Piquet – Fracas JPG – Classique edt Edytowane przez halcia211 Czas edycji: 2010-12-21 o 18:42 |
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Angel
dzis zakupiony tym samym nie mam juz zapachowych marzeń
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kilka zapachów na Wish-liście, ale muszę się twardo trzymać i nic nie kupować
![]() Jednakże do szczęscia brakuje mi: -Benefit Carmella -Brit Gold -Flowerbomb edt -Nina Ricci - no i na lat Innocent |
|
|
|
|
#1854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uhuh prawie rok temu Gucci EDP II jest w moim zbiorku, ale nie zyskało mojej sympatii, ponieważ jest stałe, nie rozwija się na skórze i jest przez to męczące. dlatego też nie skusiłam się na Rush2 które ubóstwiam. L de LL - mam cichutką nadzieję, że w święta coś się wydarzy .. wolę nie zapeszać. już jest w moich łapkach, nie mogę się nawąchać! mmm .. must have: - Escada Marine Groove - zakochałam się, ale jeszcze raz idę do sephory się upewnić wstyd przyznać, że wcześniej nie znałam escady ani sezonówek .. na szczęście byłam się upewnić, bo okazało się, że jednak czuję porzeczkę! a to dyskwalifikuje niestety .. za to Ocean Lounge mi wpadł w nosek ![]() - D&G Antology 3 L'imperatrice - Elizabeth Arden - 5th avenue - tak mnie urzekł, że po prostu malutką 30 albo 15 muszę mieć ![]() - Paris Hilton, Paris Hilton EDP - miałam okazję powąchać na kimś, bardzo mi się spodobał, ale chciałabym poczuć na sobie ale w perfumeriach już nie ma, więc może być ciężko
Edytowane przez anjya Czas edycji: 2010-12-25 o 20:23 |
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Zadomowienie
|
1. Któryś z kadzideł CdG
2. Lolita Lempicka Si Lolita 3. Paco Rabanne Lady Million 4. Dior Pure Poison 5. Dior Tendre Poison 6. Dior Poison 7. CK Secret Obssesion 8. Dior J’adore
and there are things unknown, and in between are the doors" Edytowane przez korneczka Czas edycji: 2011-01-08 o 22:02 |
|
|
|
|
#1856 |
|
Raczkowanie
|
Mayotte z serii Les Parisiennes Guerlain
|
|
|
|
|
#1857 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
|
|
|
#1858 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Aktualizacja:
1. Hypnose 2. Poison 3. Rush 4. Premier Jour 5. Byzantine 6. Zielone Les Belles 7. Alien 8. Kyoto mogą być używki lub mniejsze pojemności + na zapas 9. Joop Femme 10. BdM 11. Black Cashmere 12. Les Belles Żółte Ławka rezerwowa: Silver Rain Flowerbomb Pi w tym roku pewnie już nic, ale od stycznia będę realizować Super Okazje mile widziane
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2010-12-21 o 08:58 |
|
|
|
|
#1859 |
|
Rozeznanie
|
Kolejny flakonik Lempicka edp
Muszę mieć na podorędziu, mimo że nie używam często, ostatno mnie męczy. I inne zapachy, ale to tajne plany na 2011.Mam problem. Mój towarzysz niedoli uparł się na Black Afgano. Jak wybić mu z nosa ten zapach? Tłumaczę że cena, że mało itp. Chociaż z drugiej strony na jego skórze Afgan jest niezły( bez tej oleisto-zatęchłej nuty) ale jest tyle innych zapachów, które Ja wolę bardziej niż Nasomatto. Może coś w zamian? Może mu coś na siłę wetknę ( kilka razy już tak robiłam i udało się ) Może go trochę sterroryzuję Aktualnie ma Terre Hermes parfum i wrócił do Pi Givenchy(po tym jak ględził że to babskie perfumy). Kończy sporą próbkę Hinoki i wydziwia z tym Black Afgano
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Jako że moja lista została już prawie w całości zrealizowana, to pora na nową
![]() styczeń: Alien edp (na urodziny conajmniej 30-tka! Jak mi nikt nie kupi to sama sobie sprawię prezent !później odwyk! i dopiero na wiosnę: -Givenchy Eaudemoiselle -Chloe edp (może..?) I na tym na razie zakończę oby plany się spełniły! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.

Muszę mieć na podorędziu, mimo że nie używam często, ostatno mnie męczy. I inne zapachy, ale to tajne plany na 2011.
) Może go trochę sterroryzuję