![]() |
#1741 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Nie płacz, jutro ma byc mniejszy mróz
![]() A nie, od jutra ma być - 20 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ależ ja Wam mówię, że z takich "ustawek" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Qrde ciekawe ile km jest ode mnie do Nysy? ![]() ![]() Cytat:
![]() Rączki mam przy sobie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-14 o 22:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
Dopiero wstałaś????
Nie ma żadnego, jest spód- ale ich będzie więcej niż 2 Florens, to i tak dobrze- żeby się zgubić trzeba być niezgubionym ![]()
#1743 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ale robisz to tak, żeby się nie domyślił, że to Ty byłaś pierwsza
![]() ![]() Można też nie w konkretnego faceta ale w ogól, można sie ubrać w sposób ogólnie uważany za seksowny i wyzywający, mam kumpelkę, która na to łapie całe stada facetów, ale można się też czymś po prostu wyróżnić, mnie opadają tłumy jak idę do normalnego klubu w glanach np., albo jak kiedyś wzięłam śmieszną opaskę z kokardą ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Zakorzenienie
|
jechałam
![]() nadrobię, jak pójdziecie spac ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |
|
Ja w przypadku moich pacjentów doradzam odwrotną kolejność
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
To żem ja
![]() Na odwrót lepiej ![]() Pińku... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ale w tej kolejności? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() spojrzeć się na łopcego? O w życiu ![]() Ja się łopcycm ludziom na ulicy nie patrze w oczy jak mijam - never ![]() A nie daj borze się na kogoś przelotnie nawet spojrzeć i żeby ta łosoba się spojrzała na mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() jak sieu ubioreu wyzywajonco, to wyglondam wtedy jak tania dziwka z nadwagą ![]() ![]()
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Tru noszę kontakty, w czym mogę pomóc ![]()
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
|
![]() Otóż dostałam zestaw że tak powiem próbek, w różnych kolorach i ni czorta nie umiem tego założyć, nie jestem w stanie powstrzymać mrugnięcia w kluczowym momencie, nawet przytrzymywanie powiek nie pomaga. Już dwie soczewki utopiłam w zlewie przez to bo je zmrugnęłam z palca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorry ale ![]() i po głębszych przemyśleniach już wiem, że mam tak samo ![]() ![]() jestem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby jaki patent był to git i na wyjmowanie też poza tym ja nie brałam nigdy pod uwagę szkieł kontaktowych bo wiem to an milion procent że bym zapominała je wyjmować na noc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przy okazji, żebyś Ty widziała moje życzenia świąteczne dla klubowiczów w naszym Miesięczniku. ![]() ![]() Cytat:
![]() Za koń-plement dziękuję. Fotograf świetny. ![]()
![]() |
#1755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochylamy głowę do przodu i patrzymy w lusterko (innymi słowy patrzymy na się w tym lusterku spod byka ![]() ![]() ![]() ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-12-14 o 23:07 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 | ||
Zakorzenienie
|
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
grozi wypollizowaniem
|
COS ZMYSLacie z tymi chłopoma-wystarczy w chłopa wlepic gały, az zacznie nas dostrzegac a potem to juz samo idzie
![]()
#1759 |
grozi wypollizowaniem
|
dzika truskawko-co do soczewek to moge poradzic-poćwiczyc chwile na sucho wkładanie samego palca do oka
![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- racheklo-teraz sa juz kontakty bezwyjmowalne na noc-ofkors co jakis czas trzeba wyjąc by znienic na nową
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrzymy w lusterko ![]() Jednym palcem odsuwamy dolną powiekę ku dołowi, a drugim lekko zsuwamy soczewkę na dół na białkówkę. Gdy soczewka będzie już zsunięta, przy pomocy palca wskazującego i kciuka (ruch jak do szczypania) zdejmujemy soczewkę. A co do zapominania zdejmowania, to można pomyśleć o soczewkach tygodniowych, które nosi się bez przerwy i bez zdejmowania przez cały tydzień ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-12-14 o 23:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Że niby świnia ze mnie, a nie kolega? ![]() To myśmy się w Nysie umówili?! ![]() ![]() To też z samochodem związane było, czekaj... no... ten... Warszawa! ![]() W Warszawie pod Neptunem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1764 | |
|
Cytat:
![]() Ja też nie, ale obserwuję baaardzo wysoką skuteczność tego chwytu, to napisałam ![]() ![]() Generalnie wystarczy wlozyc mini i szpilki i juz wszyscy faceci, a zwłaszcza typ old oblecha sądzi, że to specjalnie dla nich ![]() ![]() kobieto jak ty to dajesz rade zalozyc i nie mrugac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
grozi wypollizowaniem
|
remont niespodziewanie nabrał tempa-ja nie wiem czy jestem na to gotowa
![]() dobrze ze mam jusz panele w głowie, bo bym musiala na gwałt wymyslac, a ja nie umieu-musze myslec z rok nad panelem ![]() ![]()
#1767 |
grozi wypollizowaniem
|
Maja-co ty pitolisz na boga-trza sie patrzec bo inaczej never ever ni ..uja-nawet kuxwa nie zauwazysz ze gościu "zaskoczył"
![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-14 o 23:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
Jestem doświadczona, 16 lat praktyki robi swoje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
grozi wypollizowaniem
|
huehue-na remont? wontpie ![]() ![]() ![]()
#1770 | ||||
Zakorzenienie
|
wot tutej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mogiem się ubrac wyzywajonco, tylko po co ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() łopcemu człowiekowi się w oczy nie bede patrzać i nie ma ch**a we wsi ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-14 o 23:19 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.