|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Rozeznanie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
niby takie coś jak pryszcz? miałam kiedyś takie coś z 4 dni ,próbowałam to wyciskać,smarować i znikneło wkońcu samo.
Pozbyłam się pierścionka,mam tak palec odparzony ,że o jeju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Rozeznanie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
nie to po prostu jest gorka taka jakby bylo cos w srodku ale dziwne to jest ;/ niby nic twardego pod tym nie ma a gorka jest..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Wtajemniczenie
|
laski weszlam sie pozalic
zrobil mi sie hemoroid i to maly tak cisnie na dol ze on juz wychodzi mi na zewnatrz,ogolnie jeszcze nieboli,ale mi za***iscie przeszkadza a ja jak na zlosc nic na hemoroidy w domu niemam jutro bede musiala do apteki skoczyc a w czwartek mam polozna to jej o tym powiem kumam ze od wysilku przy porodzie ale ja juz mam czyli maly jest naprawde nisko
#2944 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny.
![]() Powiem wam, ze ta nasza sytuacja finansowa mnie wykonczy psychicznie. A bylo juz tak dobrze. pamela co do pogrzebu, ja bym nie poszla. Raz ze trauma na tej kolezanki, a dwa ze nie wiesz jak sama zareagujesz na mala biala trumne. Lepiej zlozyc kondolencje telefonicznie, lub podeslac swiadectwo pamieci przez kogos. Karolcja Szkoda ze kolezanka nie przyszla, ale moze sie cos stalo? Ja mialam podobnie, z tymze nie liczylam na przyjazd bo to troche kilometrow, ale nawetz zyczen przez internet mi ta kolezanka nie przyslala ![]() A co do pierscionka, szkoda ze musialas przeciac, no ale Twoje zdrowie waniejsze [krazenie w palcu] a pierscionek oddasz do zlotnika i Ci ladnie zlutuje a nawet powiekszy jak bedzie pozniej potrzeba ![]() gosiawolna z opisu gdzie Ci to wyskoczylo to nie wiem zupelnie, ale moze wezel chlonny? albo cos na bazie przepukliny? Mam dzis mega placzliwy dzien chyba. Łzy mi same do oczu leca. Czuje sie takka bezsilna. |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
kliwia ![]() A Ty pamiętaj głowa do góry i się nie smutaj niunia ponoć starta marchew jest dobra, lub masło Karolcja a może Ty masz uczulenie? acelinka dziękuje ![]() Pamelko ja bym nie poszła, jesteś w ciązy i każda taka sytuacja jak pogrzeb, śmierć, choroba nie sa dobre dla Twojego stanu. Tej dziewczynie i tak nic nie pomoże ,że będziesz a jeszcze dodatkowo z brzuchem, pomyśl jak czują się kobiety które były w ciąży i poroniły i nagle dowiaduja się,że ich koleżanka jest w ciąży, zresztą sama coś wiesz na ten temat a tu ona straciła dziecko które widziała i nagle pokazuje się znajoma, która zaraz będzie rodzic.Twoja decyzja ale ja bym nie poszła . gosiawolna może to przepuklina, chociaz ja pamiętam,że ja tak nieraz miałam taką kuleczke jak fasola często przed okresem
#2946 |
Rozeznanie
|
witam.. masakra jakas
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ta wogóle brzuchatki obijacie się.... dawać zdjecia brzuszków... bo za chwilę ich nie będziecie miały |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek kochane moje spiochy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kliwia, niestety pieniadze to rzecz nabyta i to ze sa teraz nie znaczy ze beda za pol roku i na odwrot ![]() Ale sie wyspalam, matulko! wstalam po 5 zeby meza wyszykowac do pracy, ale tak zle sie czulam - mam chyba owu, tam mi slabo i niedobrze ze ledwie ustalam nie rzygajac ![]() ![]() ![]() A mojego mezusia z rana wzielo na rozmyslania ..... najpierw zaczal temat ze jego kolega z pracy nie moze jechac na narty, bo ich corcia sie obrocila pupa w dol i lekarz zabronil i ze Alex mu opowiadal co i jak, no i zaczal ze ja za rok tez nie pojade i czy mi to nie przeszkadza i czy sobie poradze, ze to tak glupio bo poukladam sobie zycie zawodowe i potem przerwa (myslal ze z dzieckiem przy cycu bede paznokcie robic ![]() W szoku bylam..... nie mam zamiaru pracowac z dzieckiem przy cycku, to naturalne, ale jesli bedzie potrzeba to bede pracowac a w tym czasie maz sie dzieckiem zajmie ![]() ![]() Ide sie szykowac, bo mam na 12 termin u szefowej na zabieg ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
20 sierpnia 2010r. zobaczyłam największy skarb na świecie-moją Polcie http://suwaczki.maluchy.pl/li-53087.png Edytowane przez Basima Czas edycji: 2010-12-15 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
a ja dziś byłam z wojtuchą na pobraniu krwi. Byłam w innym lab niż ostatnio i mega pozytywne zaskoczenie. dziecko prawie nie płakało i szybko i sprawnie krew pobrana... po prostu szok
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do brzuszków to fakt żadna się nie chwali, a od nas to non stop chciały zdjęć
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
no to ja też poproszę o klikanie na aniołka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- normalnie wątek nam umiera... |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
hehe to teraz będziemy sobie je oddawać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- muszę ruszyć tyłek i coś w domu porobić a mi się tak strasznie nie chce |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Zakorzenienie
|
Moj mi mowi .... rzadk bo rzadko, ale jak sie otworzy to mowi mi wszystko co czuje, co mu nie pasuje, co pasuje, co go boli, czego sie boi itp Na cale szczescie
Z drugiej strony, jak wiem ze on sie boi to troche taka lwice sie robie zeby mu udowodnic ze nieporzebnie sie bal - czasami mnie to przerasta ![]() Cytat:
![]() ja zrobilam sobie fryza na swiezo, zaraz sie ubieram i uciekam ![]() Marlenko, ja wczoraj rano juz myslalam ze watek wrocil do dobrych czasow, ale za chwile znowu cicho bylo .... Wiadomo, kazdy ma swoje zycie, swoje sprawy i przed swietami coraz mniej czasu ..... szkoda, ale mam nadzieje ze wroca do nas wszystkie laseczki i znowu bedzie nadrabianie 10 stron po jednym dniu ![]() ![]() jak mi niedobrzeeeeeeee ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
miejmy nadzieję, że stare dobre czasy wrócą, fakt fajnie bo ja nie mam za dużo nadrabiania, no ale bez przesady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Kliwia ![]() ![]() Pamelka ja tez bym nie poszła, wysłałabym najwyzej TZ-ta, zeby poszedł i złożył kondolencje, ale to ciężki orzech do zgryzienia, albo zadzown do niej kilka dni po pogrzebie jak juz ochłonie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
scio a ten numer co mi kiedyś podawałaś to już chyba nieaktualny co??? bo jak wysyłałam do Ciebie eska to po kilku dniach mi przyszło, że błąd czy coś takiego
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
no i się wydało
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- w ramach rekompensaty za brak numeru proszę o klika w Aniołka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry laski
![]() dziekuje wam wszystkim za rady jednak nie pójde po pierwsze to dla mnie za duze przezycie byloby, a po drugie wiem jak ja bym sie poczula na jej miejscu widzac kobiete w ciazy takze odpuszcze wlasnie wrocilam z łowów ciuszkowych ![]() ![]() ![]() ![]()
#2962 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja chyba zadzwonie do gina mam już 2 tyg @ i nie widać,żeby miało się coś kończyć. Jak nie miałam 2miechy to płakałam to teraz dostałam z nawiązką
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Jak patrze ile laski maja kilknięć to chyba ja nic nie wygram ![]() Bardzo ![]()
#2963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
To moje zdobycze
![]()
#2965 |
Zakorzenienie
|
śliczne, widzę ,że zaczynasz kupować różowe ubranka
![]() Ja ostatnio kupiłam Polci 2 sweterki różowe jeden z kubusiem puchatkiem, biały sweterek taki ciepły i sukienusie jeansowa ale to dopiero będzie dobra ![]() ![]()
#2966 |
Zakorzenienie
|
przeszlam sie godzine po mrozie -9 i mozg od razu lepiej pracuje.
Spotkalam znajomego mojego tescia, powiedzial ze trzyma ckiuki za szybkie rozwiazaniee, ze super wygladam i w ogole pozytywnie. ![]() Zezarlam wlasnie paczka, marmolady mial malo, ale za to super ciasto takie jak lubie ![]() ![]() A obiad dzis kupilam w sklepie garmazeryjnym gotowy - mielone kotlety i steki - takie wiecie na pol dloni te steki z cebulinka, ale zawsze to miesko - i wiem ze dobre ![]() ![]() Teraz troche odpoczne, i mysle za co by sie zabrac za robote jakas. |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajna jeszcze byla kamizelka taka z futerka popielata ale malusia bo rozmiar 0-3 wiec nigdzie by w tym nie wyszla, ogolnie duzo fajnych rzeczy bylo ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
mnie też tak spacerek na miasto dobrze zrobił, co prawda bola mnie pachwiny bardzo przez to ale przezyje zaraz sobie cos zjem i biore sie za gołąbki ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- kurde co to za cisza znowu ![]()
![]() |
#2968 |
Rozeznanie
|
Dobry!
![]() Ja tylko na chwilkę, bo mam męża na urlopie i właśnie montują z ojcem suszarkę pod sufitem spece ![]() ![]() Melduję, że wczoraj byliśmy na ostatnim usg i nasza laska waży już 3 kilo ![]() ![]() ![]() ![]() Pytałam o tą glukozę i to nie na obciążenie, tylko z krwi mają mi po prostu oznaczyć ![]() ![]() Dobra, znikam bo ktoś musi pilnować tego burdlu ![]() Miłego dnia laski ![]() ![]() Edytowane przez magnesska Czas edycji: 2010-12-15 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Wtajemniczenie
|
hej laseczki
normalnie ten hemoroid mnie wykoniczy,jak za kare musial sie akurat teraz zrobic,a wogule to dzis mam oczy w mokrym miejscu i caly dzien becze byle czego
#2970 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez mialam hemoroidy w ciazy nie bolące raczej i przezylam wiec wyluzuj to nic takiego ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() A z ta glukoza tak myslalam ze to normalnie z krwi na czczo, tez robilam ostatnio ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.