|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
no to b. fajnie ![]() a rozmawiał ktoś z tym chłopakiem? Po co ona w ogóle szedł na studia. Nie lepiej dla niego [i dla Was] byłoby jakby podszedł do matury jeszcze raz? i wtedy składał na lekarski? Cytat:
Marta b. ładnie to ujęła. Zachował się bardzo dojrzale. Teraz musisz się "tylko" z tym uporać. Nie będzie łatwo, nie ma co oszukiwać, ale poradzisz sobie. Trzymaj się;* A pamiętacie jak pisałam w klubie o tej dziewczynie co spotkała chłopaka jednego dnia [zerkali na siebie, ale nie podeszli] i drugiego dnia całkiem przypadkowo spotkali się ponownie, wtedy on dał jej róże i zaprosił do kina. Byli ze sobą. Ale okazało się, że ten facet jest chorobliwie zazdrosny, że nawet pobił tej dziewczyny kolegę. Następnego dnia u niej w domu, ona z nim zerwała, a on uderzył ją w twarz Jej tata wywalił go z domy. Ten facet ma 25 lat. G.n.ó.j to mało powiedziane! Czyli happy endu nie będzie, a zapowiadało się fajnie. dzień dobry. ;* idę się uczyć z matmy.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-12-11 o 08:11 |
||
|
|
|
|
#1922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Dzień.
Cytat:
Za rok mogę Ci go oddać, bo z nim zerwę. Myślę, że przyda mu się pocieszenie.I to u profesora! bo to on wylosował moją grupę na poprawkę.Ale masakra jest, coraz więcej osób nie zalicza. Widziałyście demota? Pacjent u lekarza i lekarz mówi 'nie wiem co panu jest, ale mogę panu narysować cykl Krebsa' Miałam dla Was medyczną ciekawostkę, ale zapomniałam o czym miałam Wam napisać. ![]() Cytat:
![]() wiek jest stosunkowo mała istotnym wyznacznikiem dojrzałości. napiszę coś w klubie
|
|
|
|
#1923 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Studiujesz polonistykę? Zazdroszczę Ci, też składałam papiery na ten kierunek, ale się nie dostałam ![]() Ciężko jest? Słyszałam, że są problemy ze zdobywaniem literatury, ale w sumie na historii też czasem łatwo nie jest (ale mamy miłą panią obsługującą ksero, która ma prawie wszystko )a chłopakiem się nie przejmuj- jak powiedział mój tata o moim byłym (z którym byłam 5 lat) "pie**ol go!" Wczoraj oblewałam swoje urodziny i dzisiaj umieram Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-12-11 o 10:50 |
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
Konto usunięte
|
spokoo, zaraz wyślę na pv
Cytat:
. brak słów normalnie .a wydawało się że wszystko ładnie się skończy.ja też muszę:| Dzień dobryyyy ;*** a gdzie Weronikaaaaaa czemu nic się nie odzywa ;<
|
|
|
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23695727] o kur.wa . brak słów normalnie .a wydawało się że wszystko ładnie się skończy.[/QUOTE] tak fajnie się zaczęło, przeznaczenie i te sprawy.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-12-11 o 13:16 |
|
|
|
|
|
#1926 | |||
|
Zakorzenienie
|
jestem przeokropnym leniem
![]() leżę jeszcze w łóżku. miałam iść do czytelni wziąć książkę na weekend, żeby ją skserować i zacząć robić prezentację z fizjologii, którą mam w styczniu, ale widziałyście, jak wygląda mój styczniowy terminarz. chciałam w końcu nie zostawić czegoś na sam koniec pff. oj nie pamiętałam ile ![]() ale faktycznie ze 2 dni. ale to tez ponad 24h są Cytat:
ja szukam takich 100-120, chociaż 60 pod spodniami hm, w sumie ciepło mi jest. Cytat:
![]() wiesz co, z nim nie ma kto gadać, bo to .. jak ja go nazywam - męska dziw.ka ![]() ale gdy facet podrywa i flirtuje z każdą dziewczyną, to nikt nie uważa tego, za coś złego. ja uważam. i dlatego tak go nazywam. i naprawde nie wiem, co one w nim widzą, ja go nawet jak kolegę nie umiem traktować, bo jest obleśny. niezadbany jakby. w każdym razie nikt nie zauważa też, że to przez to, że on tak na wszystko leje. niby każdy miał mu za złe tą wyjściówkę, ale raczej większość odczuła to, jako winę osób gadających po prostu... ;] o matko, ale to dobrze, że teraz to wyszło ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;23695727]spokoo, zaraz wyślę na pv
[/QUOTE] ołkej ![]() Cytat:
100 w sumie są łatwo dostępne
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
rajstopy 600 den.
dzięki za poprawienie humoru. Cytat:
same wiecie jak zachował się 25-latek w moim przypadku. oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego worka, ale wolę niczego nie oczekiwać i przyjmować ze pewnik, tak jest po prostu łatwiej i mniej rozczarowująco.
|
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i właśnie o to mi chodziło, gdy bałam się poznawania ludzi na studiach. a teraz się właśnie bardzo rozczarowałam na kimś, może w klubie napiszę, ale... czuję się taka nieważna dla nikogo, że nawet nie mam ochoty pisać w klubie, bo może znowu nikt mi nie odpisze? a wtedy utwierdzę się w tym swoim głupim przekonaniu... |
|
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
usnęłam jakoś po 3 w nocy. rozłożyło mnie znowu najpierw gardło. spać nie mogłam. ze zmęczenia w końcu padłam. wstałam o 6. o 7 wyszłam z domu odśnieżyć auto. miejsca na parkingu szukałam 55 minut pod uczelnią. spóźniona już byłam 20 minut przez to, a koleżanka z roku dzwoni powiedzieć mi że zajęć nie ma (seminarium). wiecie jaka byłam zła? taka byłam zła, że wysiadłam z auta i śnieg w rękawiczki i rzuciłam z całej siły. skończyłam o 19. w domu byłam przed 20. jestem padnięta, gorączkę mam 38,2. super ;/ a rano jutro na 8. .
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-12-11 o 22:28 |
|
|
|
|
|
#1931 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem przecież, że nie zawsze są „motylki” i to kiedyś mija, ale wtedy jest tak… normalnie. I wszystko wydaje się właściwe. To oczywiste, że po kilku miesiącach stan „wiecznej euforii” minął, ale przez te trzy lata rozmawialiśmy o takich rzeczach, że wydawało mi się oczywiste i naturalne, że zawsze będziemy razem (może to głupie, ale tak było). Naprawdę, zaczęło się jak w filmie (wspólny dyżur w LO, podrzuciłam mu plecionkę z serduszkiem do kieszeni kurtki), a skończyło jak w melodramacie (park, deszcz i błoto, nawet – jak w melodramacie – nie było już „naszej” ławki). Od miesiąca (dokładnie) nie zrobiłam NIC produktywnego i nie przeczytałam ani jednej BN’ki z zaległych 30 na ten semestr, a egzamin za 2 miesiące! Jedyne co ruszyłam to „Boska komedia” Dantego, bo „Piekło” świetnie pasuje do mojego stanu emocjonalnego. („Gorzko! Śmierć tylko większe zna gorycze!” „Nie ma dotkliwszej boleści, niźli dni szczęścia wspominać w niedoli”…) Cytat:
Nadal nie mam dostępu do klubu Cytat:
Jak się wszyscy rzucą do głównej biblioteki na raz, to często brakuje książek, ale z podręczników jest dużo pdf’ów w Internecie (zbieram na czytnik ebooków, kto się dołoży? ), a po lektury można się zapisać do różnych oddziałów biblioteki Raczyńskich, bo prawie nikt tam nie zagląda.W ksero mamy panią i pana (wymiennie), ciemnoskórych obcokrajowców z uroczym akcentem, którzy są bardzo sympatyczni i jako jedyni potrafią naprawić ksero na III piętrze biblioteki, chwała im za to ![]() Trudno mi Go po prostu olać i się nie przejmować. Nie mogę też myśleć o nim jak o dupku, świni itp. (choć wszyscy wokół mówią „nie był ciebie wart, jest idiotą” żeby mnie pocieszyć), bo sobie na to nie zasłużył i naprawdę zachował się w porządku. Co do umierania po imprezach – wstaję rano, patrzę, kanapa w kuchni rozłożona, śpi na niej facet. Myślę „M. wrócił tak późno, że go I. wywaliła, czy co?”, robię sobie herbatkę a tu niski obcy głos „Która godzina?”, odwracam się w szoku, patrzę, a to kumpel mojego brata u nas nocował, bo nie był w stanie dojśc do domu <mata> Przy okazji dowiedziałam się, że zakosił fajną szklankę z pubu. ![]() Cytat:
Biedna ![]() Ja też się tak ostatnio czuje. Z wiadomych powodów. Co się stało? ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Mnie rozłożyło w długi weekend, cały odleżałam. (a potem przeryczałam :/ monotematyczna jestem, wiem) Jak przyjechałam do Poznania to mnie jeszcze uszy rozbolały, rodzice przywieźli mi antybiotyk i nie poszłam na większość zajęć, tylko leżałam pod kołdrą, więc w sumie mogłam zostać w domu do czwartku. Smarkam i kocham do dziś.
Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. - Terry Pratchett - Edytowane przez Ailanna Czas edycji: 2010-12-11 o 22:26 |
|||||
|
|
|
|
#1932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() uwierz, niewiele są warte spotkania z ludźmi, przy których się człowiek czuje, że to nie to. też bym Ci radziła zostać w łózku, zdecydowanie! Cytat:
czy to tak nagle spadło na Ciebie, czy już było nieciekawie czas jakiś? maleństwo rzadko tu bywa, a tylko ona moze Cie zaprosić ![]() no własnie w klubie napisałam |
||
|
|
|
|
#1933 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mam ćwiczenia i blok z konwersatoriów ;/ i wpisy na jednych z ćwiczeń. obecność obowiązkowa inaczej nie dostanę wpisu ![]() chętnie zostałabym w łóżku i nie wychodziła w tą CIAPĘ ![]() . Beas, Twoja lekarska ręka jest potrzebna Co Żbika najszybciej postawi na nogi jak herbata z miodem i cytryną nie pomaga, gripexy też nie, ani tabletki na gardło
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
Cytat:
a tak na poważnie, korzystając z mych życiowych doświadczeń, bo nie uczę się na razie jak się leczy, [ ] proponuję porządne wygrzanie się, czosnek, cebulę, potężną dawkę witaminy C i sen. Zawsze pomaga. Jak wrócisz z uczelni to wypocznij. -------- i ja się przeziębiłam, fak. ![]() No nic, wezmę coś przeciwbólowego i idę zakuwać, bo kolos z anatki.
|
|
|
|
#1935 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czosnek, zapomniałam o czosnku. Zjedzmy z pół kilo i zaczadźmy nasze uczelnie! ![]() Cytat:
Jakiś czas było inaczej i czułam się trochę olana [nocowałam u Niego po wyjściu ze znajomymi, zawsze spaliśmy razem (bez podtekstów seksualnych, po prostu lubię się przytulać), a wtedy uszykował mi osobne łóżko i to mnie bardzo zabolało i chyba wtedy najbardziej to odczułam, jakiś tydzień przed zerwaniem], w sumie od tego się zaczęło, że powiedziałam, że mnie olewa i chcę wiedzieć dlaczego, a on przyznał, że dużo o tym myślał i tak chyba będzie najlepiej. Nie zastanawiam się "Jak to możliwe?" w podanym kontekście, bo sama kiedyś to przeżyłam, nagle zdałam sobie sprawę, że nie kocham osoby, z którą byłam, spędzanie z nią czasu było raczej "obowiązkiem" niż przyjemnością, męczyłam się w tym związku i postanowiłam go zakończyć tak kulturalnie jak tylko mogłam, żeby nie urazić tej drugiej osoby (a jak się ta osoba się potem zachowała to już przemilczę, bo szkoda słów). Tylko, że z tamtą osobą nie mieliśmy planów typu "Jak kupimy kiedyś psa, ja będę go kąpac, ale Ty wyciągasz kleszcze", wymyślonych imion dla dzieci, miejsca zamieszkania po ślubie itd. (wiem, to się może wydawać dziwne, ale mieliśmy takie plany z A.). Myślała, że to takie naturalne, że tak będzie i to mnie najbardziej boli, że żadnego z tych planów razem nie zrealizujemy...
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to powiem Ci tylko, że oboje zachowaliście się dojrzale. że on umiał wtedy od razu postawić sprawę tak, jak jest, nie udawał, a Ty, że umiałaś to jakoś przyjąć. to też jest ważne. I myślisz, że on oprócz tego, że już nie czuje tego tak, jak czuł, to po prostu spędzanie z Tobą czasu stało się dla niego obowiązkiem a nie przyjemnością? że te wasze wspólne plany już go nie cieszyły, nie chciał ich...? że co po 4 latach się zmieniło...? że nie kocha jednak bo...? bo mi jest trudno to ogarnąć... chyba po prostu sama siebie próbuje zrozumieć, czy da się tak po prostu przestać kochać. ![]() ale widzisz, tzn. że zrealizujesz te plany z kimś innym, mimo, że teraz nie myślisz o tym... |
|
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może właśnie monotonia, brak radości z wspólnie spędzanego czasu, może ta osoba dusi się w tym związku? Może człowiek zdaje sobie sprawy, że nic nie łączy go z tą drugą osobą poza sympatią i pewnego rodzaju obowiązkiem. ale to jest wszystko- może, może, może. piszę bezosobowo, bo nie wiem jak było w przypadku Ailanna.
|
|
|
#1938 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1939 |
|
Zadomowienie
|
co jest?
![]() . a ja nadal z gorączką, uklikana po samą brodę i z głosem chrypowato-chropowatym
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Trójmiasto sparaliżowane
Zasypało nas. Tramwaje stoją, samochody stoją, skm opóźnienia min 30 min. |
|
|
|
|
#1941 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie tak było jakoś tydzień temu. żadne tramwaje nie jeździły, a na autobus czekałam nawet 50 minut w tym mrozie ;| . w sumie mogłoby jeszcze raz zasypać . haha
|
|
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj Bydgoszcz też po 15 była sparaliżowana, korki ogromne. Ponad to,nie puszczali autobusów z dworca, na swój czekałam godzinę, nogi mogą mi amputować. Głupi w sumie dzień. Rano o 6 jechałam na pobranie krwi, potem z powrotem do domu i znowu o 12 do Bdg. do orto. Myślałam, że wyrobię się na ten autobus o 15:05, ale niestety. W planach był 16:05 niestety ten miał problemy z dojazdem i jechałam godzinę później.
Kupiłam siostrze prezent gwiazdkowy i szukałam dla mamy. i sziszę z siostrami paliłam. brzoskwiniowa. i idę się uczyć. lowe Was;**
|
|
#1943 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myślałam że to wywoła jakiś odzew ![]() też mnie złapało ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1944 |
|
Zadomowienie
|
Prawda?
Hej, przepraszam Was za moje dość długie milczenie (jak na moje normalne paplu-paplu ![]() Chyba będę miała warunek z wf-u naprawdę, tylko ja tak potrafię
|
|
|
|
|
#1945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Komunikacja w Poznaniu stopniowo budzi się i zamiera, wczoraj czekałam pół godziny na autobus, a jak już przyjechał, to zamiast jechać 20 minut, jechał ponad godzinę, w tym czasie doszłabym z buta :P A dziś chyba znowu tory zamarzły, bo tramwaje nie skręcają tam, gdzie powinny :/
|
|
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
miałam mieć dzisiaj sesję
ale zadzwoniłam do Adama i powiedział, że jak wyzdrowieję to cykamy ![]() . straszna tu cisza, gdzie Żbiki, gdzie spam? ![]() tylko ja się opier... w łóżku
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie zaobserwowałam żadnych anomalii, wszystko jest jak zawsze
![]() Cytat:
![]() heloł aż mi się żyć chce, jak pomyślę, że za tydzień o tej porze będę już w R. ![]() ![]() dzisiaj napisałam ostatnie koło przed świętami [w sumie we wt. mam jeszcze spr. z grafiki, ale to już .... dzisiaj wybrałam się z koleżanką na MAŁY szoping, a teraz muszę zaciskać pasa i przeżyć na resztkach $$$ do wtorku mało by brakowało, a nie miałabym nawet na bilet na pociąg ale na szczęście nie było rozmiaru swetra Bershce czy jak to się tam nazywa. jeeeeeeeeeeeeej, już się nie mogę doczekać wtorku lecę, może coś zjem
|
|
|
#1948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja upatrzyłam sobie milusi sweterek w Diversie, tż obiecał, że w niedzielę wieczorem pojedzie ze mną po niego ![]() Żbiki niech się chwalą ocenami, bo to że pozaliczały wszystko to pewnik ![]() A, Kasia, torebka z eTorebki przyszła i jest suuuper, jestem bardzo zadowolona
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś wyczytałam, że ustalili już próg - 2,1tys/osobę w rodzinie. łapię się ja mało ocen mam, z fizyki tylko i z grafiki 2 i z prac kontrolnych, ale nie wiem co :| nie ma się czym chwalić ![]() to fajnie, póki co i tak nie planuję kupować żadnej, że tak powiem, po nowym roku aaaaa, i uratowali moją Nokię także póki co poczekam z zakupem Wave'a, ale i tak go kupię
|
|
|
#1950 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() super, ze tak Ci sie chce wracać ![]() co kupiłaś? ![]() Cytat:
i potem po studiach się oddaje, czy ja źle zrozumiałam?super ![]() też bym chciała Wave.. |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

wkurzyła się na jednego chłopaka, który kurde studiuje z nami, bo nie dostał się na lekarski i sra na wszystko, na niczym mu nie zależy, uważa, że na lekarskim by się uczył, a tu się nie uczy, bo nie ma motywacji, bo nie studiuje tego co chciał.

Czuję się strasznie. Niby poczułam jakąś ulgę jak mi to powiedział ("Nie ma co się oszukiwac, nie wróci, koniec niepewności"), trochę go rozumiem (z podobnego powodu zerwałam z moim pierwszym chłopakiem, ale staż dużo mniejszy, no i tamten zachował się okropnie, mówił o mnie i później o Nim straszne rzeczy, a teraz mnie nagle zaczął znowu podrywac, idiota), ale i tak czuję się okropnie.... Brzydka, głupia i niepotrzebna... W miniony wtorek byłaby rocznica
Jej tata wywalił go z domy. Ten facet ma 25 lat. G.n.ó.j to mało powiedziane! Czyli happy endu nie będzie, a zapowiadało się fajnie. 

Myślę, że przyda mu się pocieszenie.
czemu nic się nie odzywa ;<
o ile dobrze kojarzę to u nich na pudełku było napisane 600den 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

najpierw gardło. spać nie mogłam. ze zmęczenia w końcu padłam. wstałam o 6. o 7 wyszłam z domu odśnieżyć auto. miejsca na parkingu szukałam 55 minut pod uczelnią. spóźniona już byłam 20 minut przez to, a koleżanka z roku dzwoni powiedzieć mi że zajęć nie ma (seminarium). wiecie jaka byłam zła? taka byłam zła, że wysiadłam z auta i śnieg w rękawiczki i rzuciłam z całej siły. skończyłam o 19. w domu byłam przed 20. jestem padnięta, gorączkę mam 38,2. super ;/ a rano jutro na 8.
), a po lektury można się zapisać do różnych oddziałów biblioteki Raczyńskich, bo prawie nikt tam nie zagląda.