![]() |
#2101 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXI
Ja mam wc w kolorze tetrycznej jasnej szarosci + magnoliowe sciany od polowy i sufit, w lazience tetrycznie bialy sufit i mietowo-szare kafelki. Ale tak juz bylo. Jakbym sama miala wybierac to nie wiem... pewnie jakas zielen bardziej morska niz wiosenna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
![]() ja mam w domu białą, z ciemnoszarą podłogą, brr... strasznie to zimne i nie przytulne miejsce, nawet jak się w piecu dobrze napali to od samej nędznej kolorystyki mi zimno jak się muszeu rozebrać ![]()
#2103 |
grozi wypollizowaniem
|
skarbiatko-ale my widzialysmy twoja łazienke
![]() ja w salonie robieu kolor....zaprawy ![]() ![]()
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w poprzednim domu miałam łazienkę czarną, tzn. na ścianach czarne duże kafle dekory piramidy egipskie złote, na podłodze delikatnie szarawe, wiem jak to brzmi ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadal nie mam neta (tzn. net mam alem niekomputerowa) i pisze z doskoku. Red: - miałam zoo i nie pamiętam by mi takie coś mówiono, - nie przypominam sobie nic takiego po zoo, ani zakazu wstawania, ani nudności, ani bólu głowy itp. - nie przypominam sobie bym dała choć 1 grosz i nie przypominam sobie by pielęgniarki odmówiły mi opieki nad dzieckiem, leżałam na normalnej sali, (jak w poblizu nie było pilegniarki a szłam do kibelka to prosiłam o zerkniecie do dziecka lub zawołanie współlokatorkę salową), a zresztą sama słyszałam bo każda sala była wyposażona w kibelek i prysznic (oczywiście za drzwiami), w pakiecie "0zł" miałam tez na życzenie naukę karmienia piersią. - ja rodziłam na Madalińskiego
![]() |
#2107 |
perfumowy zawrót głowy
|
Miciel, zerknę później ile tego mam i napiszę PW.
a ja mam takie płytki - jak na srokę przystało ![]() http://www.paradyz.com/Collection/ba...otylia-dessous
#2108 | ||||||
Zakorzenienie
|
Gdzie tam u mnie z - 5
![]() No szyje, szyje. Chyba nie było- 20, bo jak otworzyłam okno to mi nie buchło -20 powietrze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko nie pisz, że ładne to takie, które się Polly spodoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale żyjesz? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No pozostałe pytania nie znam odpowiedzi, bo nie miałam znieczulenia ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie na dworze minus 11 stopni ![]() Idę oglądac Ostatnie tango w paryżu - może rozgrzeje ![]()
![]() |
#2110 | |||
BAN stały
|
Jaka szkoda, że mnie tu wczoraj wieczorem nie było
![]() Aj łut sej - asekszual ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nigdy nie wierzyłem w sny, ale 17 lat temu przyśniło mi się, że stoję przed lustrem toaletki w pokoju dziadków, a górna jedynka pęka mi i robi się czarna, a na drugi dzień dziadek zginął w wypadku ![]() ![]() No właśnie już Czarnazuzia zwróciła mi na to uwagę, link został usunięty, ale dlaczego? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O to, to! ![]() Ooo wypraszam sobie ![]() Na dobry weekendu początek, lody robię tylko w piątek ![]() ![]() --- Jesteście nienormalne ![]() A ja wczorajszy jestem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. Nie leżałam 3. Nie dałam Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() tez kcem-a opis brzmi zabójczo ![]() ja co do łazienki to mam liberalne podejscie-uwazam ze to miejsce na nawet najbardziek szalone wizje no jak mogłas zapomniec-chwalilysmy cieu ![]()
![]() |
#2113 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spadam ryć w pokoju ![]() ![]()
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja to se cycneła 3 razy po urodzeniu - poszła spać na 4 godziny - cycneła sobie 3 razy - poszła spać na 5 godzin - dostała 20 ml sztucznego ze strzykawy - poszła spać 6 godzin - i tak do czasu aż wróciła do domu. W domu jej sie odwidziało i zaczęła jesć w przerwach od 1 do 6 godzin. Edit: A po porodzie byłam tak padnięta ze jak płakał maluch współlokatorki salowej to ja smacznie spałam a wystarczyło 1 pisknięcie Ewy i ja już nie spałam.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-12-16 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dopsze-podajeu kryteria: 1. nowoczesne ale przytulne 2. proste ale nie prostackie 3. małe i mało do srednio skomplikowane 4. do 400 zł za szt 5. moze byc troche dziwne 6. nie tapicerowane 7.plastik moze byc Cytat:
![]() ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-16 o 13:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Ideu sobie już do domku bo mi gupio siedzieć dugo na cudzym kompie.
Pa pa, do następnego razu dorwania cudzego kompa.
#2117 |
grozi wypollizowaniem
|
wymyslilam nowatorski pomysł dizajnerski
![]() ![]()
#2118 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty to zawsze na NIE! ![]() Na sciane ta ramka? Moze se zrob ze styropianowej listwy? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() u mnie sie może krzesło teraz zmieści.. zresztą wklejałam zdjęcia, w łazience nic nie będę zmieniać, podoba mi sie biało-żółto-zielono, poprzednio mieliśmy takie samo połączenie to i bardziej "domowo" będę się czuła Cytat:
![]() imię na B. się zgadza? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja lubię zjadliwy fiolet (ew. róż) + groszkowa zieleń i jeszcze takie bunkrowe szarości w połączeniu z bielą i bordo ale w chacie raczej tak nie zaszaleję.. ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
i chyba moja koleżanka obecnie w połowie cionszy tam sobie wybrała rodzić.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | ||
grozi wypollizowaniem
|
tak na sciane-ale pocebuje kompletnej ramki aluminiowej takiej cienkiej+ przednie szkiełko+ tylnie plecki zeby wszadzic obrazek Cytat:
yyyy- tak zaprojektowałam u własnej młodzieży ![]() ![]() groszkowa zielen (wg mnie to taka zółtwa zielen) + cos a la skorka wizazowa ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- a dlaczego masz tak nie poszalec w chacie?
![]() |
#2121 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
groszkowa zieleń to dla mnie kolor kulek zielonego groszku prosto ze strączka - nie żółtawa a czemu tak nie poszaleję? po pierwsze jest tam już parę niezmiennych rzeczy (tzn. takich co nie będę zmieniać) np. lakierowany parkiet w kolorze zwykłego jasnego najbardziej typowego żółtawego drewna (pewnie się to jakoś "profesjonalnie" nazywa, hłe hłe) i szafa przesuwna w przedpokoju dla odmiany drewno-czerwonawa, więc muszę dopasować do tego co jest a po drugie jestem jednak za tym żeby mieć w większości chaty dość barwy działające uspokajająco, wściekłych czerwieni bym nie zniosła, o nie, choć na zdjęciach czy u kogoś mi się potrafi takie coś podobać, tak samo z pomysłami typu czerń-biel, itd. generalnie jestem nastawiona na złamaną biel, zielenie i ciemne drewno. a co wyjdzie to wyjdzie.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |||
Zakorzenienie
|
zimno, że gile w nosie zamarzają
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w obecnej też nic mi się nie mieści ![]() ![]() ![]() Psa nie ma od poniedziaku ![]() ![]() ![]() jak ja nienawidzę zimy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2124 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Nindżopesz
|
Ale zem sie wkuwila. Podobno przyszlo pismo ze SM od starej chaty, ze mamy doplacic za 2010 rok 3000 zeta za ogrzewanie i wode
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | |||
Wiedźma
|
Będzie ciężko, bo ja w tej materii tępa jestem jak masyw górski zrębowy.
![]() Znaczy co? Spacery? ![]() Cytat:
![]() A mój chłop na czwartek Ma fiuta jak dąb Bartek. Nie pytajcie, jakie fiuty mają dęby, proszę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za to uciekające wygląda jak lemowska krzesławka dręczypupa. ![]() oczywiście, że jesteśmy! Każdy człowiek nienormalny jest człowiekiem niezwykłym. W pewien sposób. ![]()
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam takie same skojarzenia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.