|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9601 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
kochana kiedyś coś tym czytałam, to co ci się robiło widać fałd dawnego zarysu piersi. Tak czasem bywa ! ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
Kochana ja smarowałam plecy Ketonalem w żelu, można kupić go bez recepty w aptece. Jeśli chodzi o to przelewanie i wrażenie że się czuje implanty to jest podobno normalne - można mieć takie odczucie. Co do tego zginania to uważaj z tym pochylaniem - jesteś dopiero co po operacji, a ze wszelkich rad i poradników wynika że przez pierwszy miesiąc nie wolno robić takich ruchów. |
||
|
|
|
#9602 |
|
Zadomowienie
|
hejka
dziekuję dziewczynki za odpowiedzi w sprawie projekcji KEJSI superr że i ty tak to dzielnie znoszisz!!GRATULUJĘ NOWYCH PIEKNOŚCI!!i cholera taaaak wam zazdroszcżę że aż mnie skręca
|
|
|
|
#9603 | |
|
Rozeznanie
|
oj moja wina moja wima...
![]() do albumikow w swym profilku.. Cytat:
![]() no ostro bylo , ostro ![]() A ja mam swego dawnego avka przywiazalam sie do niego ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- z tego co pamietam to Kejsiii miala male B.. ale jak juz troszke jej przejdzie to z pewnoscia sie odezwie i sama ci powie...
|
|
|
#9604 |
|
Rozeznanie
|
PinkStar - no bo ja też mam 300 ileś, i chciałam się dowiedzieć jak rozmiarowo z miseczkami. No nie wiem czy mi odpisze, ale zobaczymy
|
|
|
|
#9605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No jasne że odpiszę Nie wiem czy chodzi ci o miseczkę przed operacją czy po ?? Przed miałam 84 w biuście raczej pełne A w porywach na malutkie B A teraz no nie wiem jeszcze co mi wyjdzie z tego rozmiarku póki co jestem wciśnięta w C ale jest bardzo ciasny no i to taki bardzo cieniutki staniczek.. Więc obstawiam że pewnie staniki będę kupować D Ale powiem wam laski jestem przeszczęśliwa Oglądałam je przed chwilką w lusterku i są mega fajne Równiutkie i takie już moje Teraz leżę sobie z laptopem ale ciężko mi znaleźć odpowiednią pozycję i chyba tylko to mnie wnerwia bo ból do przeżycia ![]() Pink masz swój stary avek super też się do niego przyzwyczaiłam
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-12-16 o 21:17 |
|
|
|
|
#9606 |
|
Zadomowienie
|
KEJSII jeszcze raz GRATULACJE
![]() Powiedz KEJSII bo masz tylko o 30cc więcej niż ja mam mieć no i okrągłe ale jak rozmiarowo ..bardzo duże???bo jak wiecie ja się tego obawiam..chociaż oglądając te wasze piękności coraz bardziej mam ochotę na większe!!
|
#9607 |
|
Rozeznanie
|
Klaudeczko ja też bardzo się bałam czy nie za duże i do samego końca nie byłam zdecydowana .. Ale teraz mogę napisać że jak dla mnie są idealne
Do mojego wzrostu pasują choć jeszcze milion razy się zmienią
|
|
#9608 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oby takie wyszły hehe, żeby kurde małe nie były, bo jak robić no to niech je widać tak czy siak, każde lepsze niż moje zerowe noo to leżenie musi być masakryczne ehhh na razie ze stresem u mnie luzik, jakby tej operacji miało nie być, ale jak już przyjdzie poniedziałek, to będzie nieźle pewnie wiadomo ta narkoza jeszcze |
|
|
|
|
#9609 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja 161cm i nie chce być wiecejdziewczynki mówią żeby wkłądać ile wlezie..hi ...kto wie ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
i może wyjścóweczka podobna...ja mam 82-83 teraz w biuście..ech a pod 71...jakby się udało to dziękuję z góryy!!buźka!
|
|
#9610 |
|
Wieczne Kutango
|
Witajcie dziewczyny od czasu do czasu podczytuje wasz wątek i strasznie mnie kusiło, żeby napisać i w końcu pisze
Pisałam już gdzie indziej ale nie dostałam odpowiedzi. Uważam was za osoby o dużej wiedzy na temat powiększania piersi więc mam nadzieje, że mi pomożecieWięc tak zacznę od początku.. Teraz jestem w trakcie odchudzania schudłam 15 kg obecnie ważę 70 kg przy wzroście 165 i mam biust 75 G/H jest spory był mniej więcej o jedną miseczkę wiekszy ale troszkę zmalał. Planuje schudnąc jeszcze 10-15 kg więc pewnie rozmiar pójdzie w dół. Moje piersi są duże ale nie mają tak pięknego kształtu jak piersi po operacji plastycznej. Podobają mi się okrągłe i jędrne piersi moje takie nie są Lubie swoje piersi ale chciałabym zmienić ich kształt i może odrobinę rozmiar bo jak schudnę będą mniejsze, więc chciałabym mieć rozmiar taki jaki mam teraz i ten piękny okrągły kształt. I własnie mam pytanie czy jak wkłada się implant w pierś to one idą do góry i zmienia się ich kształt? Gdybym miała już implant i schudła lub przytyła implant zostanie na swoim miejscu nawet jak piersi urosnął/zmaleją? Bardzo bym prosiła o porade
|
|
#9611 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() obiecalam czesciej zagladac wiec znowu sie zjawiam ale nie chce mi sie nic nadrabiac wiec sie witam po prostu :P u mnie wszytsko ok, duzo pracy malo i czasu dla siebie ale jakos daje rade ![]() cycuchy to juz w ogole zapomnialam ze robione, sa takie moje juz, zachowuja sie mega naturalnie i w ogole meciuchne itd ale doszlam do jednego ze zdecydowanie przydalby sie wiekszy rozmiar, narazie nic nie bede kombinowac ale po ciazy raczej bede wymieniac na wieksze bo niestety ale mam autostrade i troche mi to przeszkadza;/ zblizam w staniczku ale musze je bardzo mocno zebrac by byly blisko, rozumiem powody dla jakich dostalam mniejsza wkladke itd uwazam ze pani dr wykonala kawal doskonalej roboty ale jednak bede chciala szersze a co za tym idzie pewnie rozmiar podskoczy no to taki plan na daleka przyszlosc a poki co sie bardzo nimi ciesze i juz sie nie moge doczekac az sie wbije w kiecke sylwestrowa w jedna to w gole nie wejde, a szkoda bo sporo mnie kosztowala w zeszlym roku i nie zapne si w biuscie:P moze jeszcze zdaze przerobic a druga to krociutka dopasowana mala czarna, cala z cekinow i z golymi plecami wiec mysle ze TZ padnie na zawal ![]() a co !! trzeba szalec ![]() w tym roku duza biba u nas w domu, jak co roku na sylwestra zreszta, wiec musze byc najpiekniejsza no nie? pozdrowienia dla wszytskich !! buzka a jak tam Listus w ciazy sobie radzi? ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- dobra zmykam sie mezem zajac a wam zycze udanego wieczorku a nowym cycolinkom gratulacje !!! jutro do was zerkne
|
#9612 |
|
Raczkowanie
|
hej DZIEWCZĄTKA!!
Kurka flaczek, 2 dni nie zaglądałam i 5 stron do nadrobienia! Zaszalałyście.. Przeczytałam czym prędzej!!! NA poczatek KEJSII, ULAS,MILANDIA (i mam nadzieję,że o zadnej ne zapomniałam) CIESZĘ SIĘ Bardzo,że WY już PO i że się szczęśliwie zakończyło/żadnej nie boli, wszystkie zadowolone!!!aż trudno uwierzyć,że już dołączyłyście do grona cycolinek!!!! WSTAWIAJCIE FOTKI (CHOCIAŻ JA NIE WIEM,CO SIĘ DZIEJE, ALE JA ŻADNEGO ALBUMIKU U ZADNEJ Z WAS NIE WIDZE:( ) Kejsiii poratuj proszę i przywróć odliczanie,bo ja nie wiem jak bez Ciebie bedziemy pilnowac kolejki ![]() No i tak teraz trochę z innej beczki napiszę... Bo ja nie wiem,co się ze mną dzieje! Dziewczyny, Wy też tak miałyście? Ja się zastanawiam,czy nie stchórzę! STRASZLIWIE się zaczęłam bać i nachodza mnie wszystkie najgorsze pomysły,co się może stać. I też takie myśli ,dlaczego skoro jestem zdrowa to sie pozwalam ciąć.I cos sobie wszczepiać. ZE są ułomni ludzie i tez sie cieszą życiem a ja zdrowa i powinnam sie cieszyć z tego co mam. Normalnie aż mnie ciarki przechodzą. Nawet jak nie chce o tym myslec to przychodzi jak tylko nic nie robie.A ostatnio mam wolnego sporo! ehhh nawet dziś ,żeby sobie humorek poprawić wsypałam ryżu do woreczka - 375ml - tyle, ile bym chciała mieć..... i wsadziłam do jednej miski stanikowej a drugą zostawiłam normalną. I porównywałam przed lustrem.I nawet mój TŻ ręką przymiarkę robił i zaaprobował! ![]() I takie bym miec chciała! bardzi bardzoooo!!! ALE JUŻ! Bo się obawiam,że jak jeszcze sie pomęczę i pozastanawiam tak dłużej, to zrezygnuje , ucieknę, odjadę i zejdę z tego świata, w niwecz się obrócę i w pył rozsypię...byle tylko niczego sobie nie wszczepiać... Najbardziej to mnie chyba przeraża,że będę czuła ten implant jak nie mój cycek. I o tym ciągle będę myślała. Napiszcie, mi ,czy Wy tez tak miałyście.macie? WARIUJĘ, CZY TO NORMA.....??? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... ......................... !!! :O
|
#9613 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki;-)
dziś idę na zmianę opatrunków, ale w lewej piersi mnie szwy ciągną...czy miałyście coś podobnego???? Prawa nic a nic nie boli. tylko jak wstaję z pozycji horyzontalnej to muszę chwilkę je podtrzymać, bo zmianę położenia odczuwają ha ha Czy Wy też musicie wstrzykiwać sobie zastrzyki przeciwzakrzepowe przez tydzień? Dostałyście też antybiotyk doustnie? |
|
|
|
#9614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Ula Ula Ty sobie sama zaszczyki wstrzykujesz , ja jak mialam zlamana noge to dalam sobie ten zaszczyk tylko raz wbic i to bylo na tyle .Ja po op. mialam antybiotyk doustny
|
|
#9615 |
|
Zadomowienie
|
MACHCZI
echhh i twierdzę i sobie tłumaczę ze szczęsliwa..JA..mama,,żon a..po prostu kobieta...czując się w swojej skórze lepiej będę tylko LEPSZA ,i nie tylko dla siebie hi...no i nie mówię....mąż też nie będzie narzekał no ale mam wsparcie więc to jest dużooo aaa i jeszcze jedno,będąc z wami tutaj ,widząc jak to ,rachu-ciachu i po strachu..dziewczynki tak jakoś szybko i fajnie to przechodzą to to mi DODAJE OTUCHY!!!![]() TAKŻE NIE MARTW SIĘ,PEWNIE DZIEWCZYNKI TEZ MIAŁY SCHIZY NeverGoodEnough1 WITAJ,ja jeszcze przed op więc aż tak obcykana nie jestem jak dziewczynki,one ci pewnie pomogą!! pozdrowionka!!!
|
#9616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pysia te zastrzyki muszę brać 1 dziennie przez 7 dni. Mój mi daje je w pupę ale ma frajdę No i najważniejsze. Nikomu nie polecam przeszczep tłuszczu do cycuszków, bo tam moja sąsiadka miała i po prostu masakra. Według mnie zero efektu przy małym biuście zresztą ona jak zobaczyła moje a swoje to też była zła, bo 8 tys wydała. |
|
|
|
|
#9617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jEJA, NAWET NIE MACIE POJĘCIA JAK SIĘ DENERWUJE,AŻ MI SIĘ ŚCISKA WSZYSTKO W ŚRODKU...A to jeszcze trzy tygodnie !!! Co będzie później....!!!??AAAAAAAaa aaaa No i sie boje,że nie zaakceptuje implantu...I będę chciała go wyjąć.... ![]() Masakra!Czytałam o takich przypadkach.!!! Nawet nie wiedziałam,że jestem taka panikara!
|
|
#9618 |
|
Rozeznanie
|
Machszi ty sobie nie wkręcaj za dużo
![]() Trzeba mieć swiadomość że coś takiego może się przytrafić no ale nie można popadać w paranoję .. Ja mam je od dwóch dni i już czuję że są moję nie mam uczucia że coś obcego we mnie siedzi .. Wydaję mi sie że jeśli jesteś pewna że chcesz tej operacji to nic złego ci się nie przydarzy Dasz rade jak my wszystkie
|
#9619 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
no znalazlam go w lapku i wgralam stary bo jakis taki fajny kolorowy... a ty slonko odpoczywaj... no dokladnie bol da sie zniesc ale z tym siedzeniem to koszmar, mi to sie zrobil nawet odcisk na kosci ogonowej wrr bolalo troche..
|
|
|
#9620 |
|
Raczkowanie
|
Kejsiii
dostałyśmy ten sam rozmiar ja też nie czuję aby był one jakieś obce tylko moje troszkę bolące przy szwach i tyle. |
|
|
|
#9621 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
odpisalam na pw... ![]() Cytat:
Zelek nie zmienia swego polozenia jesli jest pod miesien jedynie co moze sie zmienic to twoja wlasna piers (skora).. moze stac sie obwisla... i jesli chcesz aby byly wypelnione od gory to Okragle implanty.. Cytat:
![]() super ,ze interesik kwitnie to sie chwali.. oj jestem ciekawa w co sie odstrzelisz na sylwka.. buzka odzywaj sie...
|
|
|
#9622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak tak ten sam tyle że efekt inny bo miałyśmy zupełnie inne wyjściówki ..A u ciebie to wyszedł niezły kawał cyca widziałam przed chwilką
|
|
#9623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najpierw muszę poczekać aż mi opuchlizna zejdzie to na bank z rozmiar będą mniejsze, no ale wypełnione i jak leże to sterczą do góry ha ha. Jakoś na zdjęciach wyglądają na duże ale jak ja na nie patrze to są w sam raz;-)))) |
|
|
|
|
#9624 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ani nic doustnie... co do ciagniecia szwow to tak czasem bywa... a piersi jeszcze dlugo beda bolec przy zmianie pozycji... mnie jeszcze bola czasem w nocy jak spie na jednym boku a pozniej chcem sie przekrecic... wiec to calkiem normalne... Cytat:
![]() podobnie jak kaplikacje zdarzaja sie zawsze, przeciez dr. to tylko czlowiek... jesli ktos tak na 100% pragnie zmiany i spelnienia marzen nie mysli o problemach z tym zwiazanych... a jedynie cieszy sie... sa czasem gorsze dni i sie zastanawia czlowiek czy to jest potrzebne? czy wartko tak cierpiec? czy wszystko bedzie ok? czy nie jestem zbyt samolubna? ja tez tak mialam... i nawet gdybym miala sie decydowac raz jeszcze nie zmienila bym zdania.. po OP jest moze jeden gorszy dzien gdzie sie mysli aby je wyjac.. ale to szybko mija.. a pozniej sama radosc... ja wszystko przeszlam spokojnie bez paniki... ![]() ps. ale kolorujesz Cytat:
|
|
|
#9625 |
|
Raczkowanie
|
OJ to dobrze Was czytać,że nie jestem odosobniona w moich przemyśleniach....
Najfajniej by było wyłączyć tą myślącą sferę na jakiś czas przed i na krótko po OP... ![]() Przynajmniej mi by się tak przydało.... JUŻ ZNIKAM I NIE BĘDĘ SIĘ WAM ŻALIĆ.... przynajmniej nie dziś . . .
|
#9626 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Hej Słoneczka .Pozdrawiam cieplutko w ten zimny dzień .U mnie na całego sypie za okienkiem
![]() Choruje mi się , więc będę miała czas żeby do Was zagladać częściej . Czytam na bieżąco ![]() Cytat:
![]() U każdego inaczej przebiega . Mya np bardziej pamięta ból poródowy ja operację cycuszkową. Cytat:
Cieszę się że choć troszkę mogłam pomóc.Zaprosiłam Cię .Dziś zrobię albumiki bo stare pokasowałam po awarii to pooglądasz moje 345 ![]() Cytat:
Ja nawet narty na nodze nie mialam . A nurkowanie i owszem mam zaliczone i np w moim przypadku dwa trzy miesiące po operacji to byłoby zdecydowanie za szybko na powrót .Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zaraz po zabiegu Cytat:
Szkoda pieniędzy ...---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Listopadzia ! Dopiero się doczytałam Gratuluję
24 września 2009 ![]() Dr A.Krajewski loviam go prawie tak mocno jak moje melonki-anatomki ( 345 )Edytowane przez Danni Czas edycji: 2010-12-17 o 17:28 |
|||||||||
|
|
|
#9627 |
|
Zakorzenienie
|
Danni, hej
Na chwilę do wątku wpadłam i na Ciebie wpadłam (cóż za niespodzianka - koopę lat!), ogólnie coś mam szczęście do wpadek A będzie dzidzia, będzie. Mała Listopadzia . I tak porównując ból porodowy do bólu po implantacji (oczywiście u mnie!) to poród to pryszcz (choć 6 lat temu myślałam, że wyjdę ze skóry i stanę obok ). No bo co mam ściemniać. Ale ból po op. piersi też da się przeżyć i gdybym miała jeszcze raz się decydować to z całą pewnością bym się zdecydowałaBuziaki p.s. niedługo pewnie znowu Was odwiedzę Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-12-17 o 17:42 |
|
|
|
#9628 |
|
Raczkowanie
|
Grunt to szczęśliwe wpadki a Ty takowe niewątpliwie miewasz
Dbaj o siebie Mamuśka ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Albumik zrobiony . Teraz się Panie częstują truskaweczkami z avka i zapraszam do oglądania
24 września 2009 ![]() Dr A.Krajewski loviam go prawie tak mocno jak moje melonki-anatomki ( 345 )Edytowane przez Danni Czas edycji: 2010-12-17 o 17:50 |
|
|
|
#9629 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj byłam kupić piżamkę sobie z odpinaną górą |
|
|
|
|
#9630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli planujesz operację plastyczną to najlepiej zrób to jak już uzyskasz wagę jaką planujesz. Duża zmiana wagi po operacji plastycznej może wpłynąć na wygląd piersi i to niekorzystnie! Więc jak już osiągniesz swoją wymarzoną wagę, dopiero wtedy decyduj się na operację. Jeśli chodzi piersi po operacji - zaraz po są one uniesione do góry, za czasem jak schodzi opuchlizna i się układają wówczas schodzą trochę w dół. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.

, śpicie na leżąco ?

Musisz tam pokombinować

oby takie wyszły hehe, żeby kurde małe nie były, bo jak robić no to niech je widać
tak czy siak, każde lepsze niż moje zerowe
i może wyjścóweczka podobna...ja mam 82-83 teraz w biuście..ech
a druga to krociutka dopasowana mala czarna, cala z cekinow i z golymi plecami wiec mysle ze TZ padnie na zawal 

.