|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
co do gonii to juz pisalam ze rowniez ja lubie i mi mlaskanie nie przeszkadza ale przyznaje ze ten ostatni filmik o stroju dnia niezbyt sie udalo...nie wiem czy to tylko u mnie ale zdecydowanie z głosem jest cos nie tak
i uwazam ze gonia naprawde powinna olac komentarze ktore ja denerwuja i "robic swoje" zamiast wdawac sie w jakies dyskusje z krytykujacymi bo przeciez ze beda osoby ktore ja krytykuja to bylo do przewidzenia od razu wiec chyba nie jest tym zaskoczona....zastanawiam sie czy nieesia, nissiax, szusz tez tak kiedys reagowały na krytyke? nie wiem bo ogladam filmiki od niedawna ale mam wrazenie ze one po prostu olewaja sprawe i juz Edytowane przez sigila86 Czas edycji: 2010-12-17 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zakorzenienie
|
A co tam dawno nie pisałam tutaj to sie wypowiem na temat gonii. Moja droga NAPRAWDĘ mlaskasz i skoro tyle osób to pisze, to chyba coś w tym jest.
Poza tym widziałam 3 Twoje filmiki i stwierdzam podobnie jak niektóre dziewczyny, że masz ubogie słownictwo i moim zdaniem nienaturalny makijaz, który dodaje Ci lat. Jednym słowem zupełnie nie rozumiem tego zachwytu niektórych nad Toba. Filmiki słabe jakościowe, żółte światło, oklepane tematy. I nie, nie jestem zazdrosna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Zakorzenienie
|
sigila86 w najnowszym filmiku nissiax właśnie mówi jak reaguje na krytykę i podchodzi do tego z dystansem ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- szusz ma 28 lat? hmmmm.... tak twierdzi - ja daję więcej
![]() |
#3846 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zwłaszcza podobało mi sie to helooooooł ![]() a przy okazji-tez juz macie choinki ubrane? bo jak ogladam filmiki dziewczyn z USA to wszystkie juz maja, pewnie u nich szybciej sie ubiera |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ktoś wie ile Nissiax ma lat?
![]() |
#3848 |
Wtajemniczenie
|
ja szusz daję 34 latka
a nissiax - 29
#3849 |
Wtajemniczenie
|
susz tyle lat dajecie
![]() a ile lat ma nieesia25?
#3850 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zadomowienie
|
Nieesia 28latek
#3852 |
Wtajemniczenie
|
a ja szusz daje 26-28
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W domu ubieram zawsze w Wigilię, ale jest zawsze prawdziwa, wiec myślę, że gdybym miała ja postawić tak wczesnie co te Amerykanki, to do świąt zdążyłaby wszystkie igły zgubić i łysa by była ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- [QUOTE=xDOMINIKAx;23836674]Ja jej dawałam tyle mniej więcej. A ktoś wie ile Nissiax ma lat? [/QUOTE] ona ma przy nicku "83" to jeśli jest jej rok urodzenia to może 27??? a co do gonironi to bardzo jej wspolczuje przykrej przypadłości z dłońmi, nic przyjemnego i sama wiem doskonale co to znaczy miec chorobe na ktora nie ma się absolutnie wpływu,a ciezko jest ja wyleczyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też współczuje, ale wg mnie żalenie sie bylo niepotrzebne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Zakorzenienie
|
nie mam jeszcze choinki
![]() według mnie nissiax wygląda na 23 lata, ale pewnie ma więcej, tak z 27? 28? nieesia wygląda na 25, 26, więc pewnie koło tego gdzieś jest ![]() szusz tak ze 31. |
![]() ![]() |
![]() |
#3856 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie zauważyłam też żadnej reakcji u Nisi83 (tak to się odmienia? ![]() ![]() I wiek akurat dla mnie nie robi większej różnicy. Jak są ładne, to się ogląda ![]() Cytat:
![]() ![]() ?! No jak to w jaki?! W ŻADEN! ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Zakorzenienie
|
Ooo kolejna Wizażanka na YT
http://www.youtube.com/user/IndependentWoman92
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Raczkowanie
|
Niesia25 w swoich paru filmikach wspominała że ma 28 lat. Zdziwiłam się, bo dla mnie wygląda na mniej.
Myślę, że Nissiax może być w podobnym wieku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zakorzenienie
|
nie lubię łamać serca wizażankom ale taa ee noo NIE.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj Slonce ![]() Lubie takie wlasnie odpowiedzi... dokladne i prosto z mostu. Nie odbieram tego jako atak na moja osobe, a wrecz przeciwnie - jest mi milo,ze jakas dyskusja tutaj sie rozpoczela. Przynajmniej mozna wyrazic swoje zdanie. Wiesz kochana...ja mialam bardziej na mysli, to zeby po prostu czasami patrzec na pewne sprawy i ludzi z dystansu. Caly swiat niestety opiera sie i dziala na jednej wielkiej krytyce. Gdyby nie ona- wtedy by swiat nie mogl normalnie funkcjonowac, bo bysmy zyli wszyscy w zaklamaniu i nikt z nas nie wiedzialby czy w koncu czyni cos dobrze, czy zle. Bo nikt by nas nie poprawial, nie strofowal, nie krytykowal. Jednak to trzeba potrafic. Bo kazdy moze kogos zjechac z gory na dol, ale trzeba to zrobic tak - by nikogo nie urazic, by nie obrazic, czy tez nie doprowadzic danej osoby do zalamania sie po uslyszeniu jakichs niemilych slow. Jednak mnie chodzi bardziej o to, by nie krytykowac ludzi, az na tyle, by robic w pewnym sensie pokazowke z danej sytuacji. Zalozmy, ze jakas dziewczyna nakreci filmik i ma jakas strasznie widoczna wade. Mimo to - jest odwazna, fajna, mila i kreci filmiki, bo chce sprobowac czegos nowego.. Bo to jej sprawia przyjemnosc... Byc moze to jak wyglada w tym momencie nie bedzie odbierane zle. Patrz na mnie ![]() ![]() To juz przechodzi ludzkie pojecie ![]() Takie zachowania mnie po prostu doprowadzaja do tego,ze mam ochote komus po prostu lanie sprawic ![]() Pisalas, ze jak np napiszesz jakiejs dzieczynie,ze jej makijaz Tobie akuray sie nie podoba i uwazasz,ze do niej nie pasuje, to moim zdaniem taka krytyka jest jak najbardziej do pryzjecia- bo wyrazasz swoja opinie. Nie piszesz tego w sposob, zeby ja urazic, czy sprawic jej przykrosc, tylko zwracasz jej uwage. Ja rowniez lubie i szanuje osoby, ktore zwracaja mi na cos uwage, ze popelniam jakis nblad (i tu nie wazne w jakiej dziedzinie zycia). Po prostu nastepnym razem staram sie tego bledu juz nie powtorzyc. Napisalas: "Co do negatywnych uwag, chociażby na temat stylu Ciasteczka czy kogoś innego to rozumiem, że jesteśmy zazdrosne z przekąsem? Bo tak naprawdę to bardzo nam się podoba, ale jesteśmy zbyt zakłamane i zawistne żeby się do tego przyznać? Nie rozumiem tego toku rozumowania ![]() Po raz kolejny powtarzam...Mozesz jej zazdroscic urody, wlosow, inteligencji. glosu, nog, brzucha, cyckow...czegokolwiek... Albo np wprost przeciwnie - nie podoba Ci sie cos u niej.. (sorry,ze akurat skupiamy sie na Kasi ![]() Ale wystarczy, ze napiszesz to w odpowiedni sposob - bo mozna zazdroscic, ale (jeny znow sie powtorze) - SZCZERZE ![]() Zachwyt - kolejna sprawa...Wiadomo, jak komus prawimy komplementy - ale tylko i wylacznie szczerze - to az milo sie takie komentarze czyta. I to zawsze bedzie nasza pozywka, bo to w pewnym sensie natura kobiety- proznosc w pewnym sensie- jak to faceci mowia... My lubimy jak sie milo o nas mowi i prawi nam komplementy...Ale... w sumie nie znam faceta, ktory tez nie zachowuje sie jak "w siodmym niebie", jak dostanie jakims komplementem po uszach ![]() W kazdym razie... Mam nadzieje,ze moje przeslanie jest zrozumiale.. Jedynie chcialam zwrocic uwage, by nauczyc sie najpierw krytykowac, a pozniej dopiero te nauke w praktyke obrocic.. Nie mozna ot tak sobie kogos ranic, na kims sie wyzywac... Czy tez mowic, ze np... ktos zrobil wielkie zakupy i skad on nan to mial kase? Bo ja nie mam, to Ty tez nie powinienes tego miec? Jak zazdroscic- to tylko szczerze - ja potrafie szczerze komus czegos zazdrosic, ale ja sie wtedy razem z ta osoba z tego ciesze. Ciesze sie,ze ktos cos osiagnal, ze ktos cos sobie kupil, ze ktos cos fajnego ma...etc,.. I jednoczesnie w duszy czegos rowniez pragne, ale nie zawistnie ... i w zyciu bym nie mogla postapic tak, by komus odebrac to zadowolenie i szczescie jakim jesy obdarowany w danym momencie... Dlaczego tak jest? Jak juz mowilam i tego sie bede trzymala.... Wiem cos o tym, bo sama tego doswiadczylam - ludzka zazdrosc i zawisc nie zna granic! Zazdroscmy szczerze, prosto z serducha, a nie wyrywajmy sobie na wzajem wlosy z cebulkami....bo to boli... ![]() Ok skonczylam ![]() Mam nadzieje,ze moja wypowiedz zostanie konstruktywnie skrytykowana ha ha ha ![]() Buziaki i usciski ![]() ![]() Wasza Figielka Edytowane przez Figielka Czas edycji: 2010-12-17 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Zakorzenienie
|
ehh http://www.youtube.com/watch?v=yv-TR...eature=related
zielone oczy pół zielonej twarzy i zielony kubraczek, za dużo zieleni ;( ale generalnie dziewczyna ma super tutoriale, bardzo dobra jakość nagrania, dobra ostrość, może zbyt dużo perłowych cieni jak dla mnie ale co za problem zamienić je na matowe, fajnie fajnie. wcześniej jej tak nie oglądałam. w ogóle ma piękną oprawę oczu;p ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() łojezusie ale różnica |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja natomiast jakos nie zwrocilam uwagi na to,ze kolezanka gonia "mlaska", bo powiem szczerze ze sie w to nie wsluchiwalam i tak naprawde nie przeszkadza mi to jakos - bo lubie ja ogladacv i jej sluchac! Tu nie chodzi rowniez o zachwyt nad gonia, chociaz ja uwazam, ze jest z niej przesympatyczna osobka. A jesli chodzi o jak wy to nazywacie "mlaskanie"- to nad tym mozna zapanowac.. tak jak nad: yyyyyyyyyyyyyy, eeeeeeeeeeeeeee, hemmmmmmmm...itd ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Czesto dziewczyny robia zbyt mocne makijaze...Zazwyczaj mozna je wykorzystac na jakas okazje.. Ale zbytni przesadyzm nie jest wskazany. Ladymakeup jest piekna kobieta, ma wyrazista urode i zgadzam sie,ze nadmiar czegos - no koloru - nie jest zawsze dobry ;-) Edytowane przez Figielka Czas edycji: 2010-12-17 o 21:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
BAN stały
|
Cytat:
Naprawdę wkurzają mnie Twoje wypowiedzi, zachowujesz się jak rozpieszczona, wszystkowiedząca panna... Opanuj się proszę Cię bardzo ![]() o, z tego co widzę to masz dziecko więc nie jesteś jakąś siksą, że sie tak wyraże... Sugeruję, że masz więcej niż np 22 lata... Tym bardziej się dziwie, że masz tak niedelikatny sposób wypowiedzi... Edytowane przez Jamajkaa101 Czas edycji: 2010-12-17 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3864 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam choinke w pracy ubrana- bo w sumie wiecej mnie tam niz w domu..a w domu mam melenkie choinki i kilka stroiczkow, w kilku roznych miejscach.. W tym roku bardzo skromnie ;-) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze raz poza kłótnią xD figielek szukałam dziennych makijaży a aktualnie cieszę się z jej brzuszka, ale zgrabny
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- figielka masz yt? |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie pobijcie sie dziewczyny tylko..ja Was bardzo o to prosze ;-) ![]() Jamajka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Raczkowanie
|
A ja się włączę w dyskusję ze zwrotem:
KOCHAJMY SIĘ!!!! ![]()
![]() |
#3868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem co masz na myśli, fakt faktem, że jest mnóstwo ludzi, którzy zazdroszczą komuś urody do tego stopnia, że jadą tej osobie równo w komentarzach pod filmikiem. Mówię tu o komentarzach typu "masz krzywy ryj", albo "ale masz wielką banię" ewentualnie " po co ci tyle kosmetyków, skąd bierzesz kasę, pewnie masz sponsora, albo ciągniesz od rodziców ". Mnie to osobiście nie interesuje, zazdroszczę wówczas ( pozytywnie ![]() ![]() Tylko zauważ np. Cremedelacreme28 nie jest typową "laską z okładki", a mimo to ma w sobie tyle pozytywnej energii , tyle tego wewnętrznego światła, że pięknieje w oczach z każdym filmikiem i nie zauważyłam na jej temat jakiś niepochlebnych opinii. I wiesz, wydaje mi się, że jest to kwestia dystansu do siebie i świata, traktowania YT jako formy fajnej zabawy, z przymrużeniem oka. Ta kobieta ma klasę i zna swoją wartość i żadne niepochlebne czy przykre głosy nie wpłyną na jej samopoczucie. Osoby, które są "ą i ę", spinają się i awanturują o wszystko, nakręcają filmiki wyjaśniające daną akcję , moralizujące , są z góry przekreślone i same napędzają tę całą spiralę ![]() Grunt to dystans do siebie ![]() No, także tego ![]()
![]() |
#3869 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mila dziewczyna z niej ![]() ![]() Tak mam yt.....myslisz,ze jak sie tu znalazlam ? ![]() Goraco zapraszam: http://www.youtube.com/user/FigielkaUK ...i jak jeszcze nie bralas udzialu w konkursie... to rowniez zachecam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=muszynianka;2384167 1]ja jeszcze raz poza kłótnią xD figielek szukałam dziennych makijaży a aktualnie cieszę się z jej brzuszka, ale zgrabny
![]() Ja jestem na nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.