|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Ja się właśnie zastanawiam czy wyjazd do Krakowa w niedzielę w ogóle ma sens, przy tym obłożeniu
![]() Nie lubię tłumów, nie lubię jak się ktoś o mnie obciera albo o moją torebkę (bo noszę na zgięciu ręki, więc jak mam dużą torebkę, to potrzebuje więcej przestrzeni )
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
jutro wybieram się w końcu po choinkę, chcemy mieć z Tż żywą i powieszę na niej peeeeeełno cukierków
![]() muszę się iść wykąpać i może porobię jakieś maseczki... |
|
|
|
#573 |
|
zawsze mam racje
|
23 stopnie w mieszkaniu a mi nie jest za ciepło
![]() Ja mam na szczęście mieszkanie wolne od choinek, z czego się cieszę ![]() Ale chyba jak przyjadę do domu rodzinnego to pójdę po jakieś ozdoby na swój koszt bo jak patrzę na ten miks niepasujących do siebie rzeczy to mi się coś dzieje
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Hej piekne
Tak piszecie o zakupach w ten weekend a mnie takie wlasnie czekaja i juz mnie ciary przechodza jak pomysle o tych tlumach i kolejkach no ale jak mus to mus
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a co robicie w Święta?
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Ja spedzam je oczywiscie z TZ
najpierw pojedziemy do mojej rodzinki a pozniej do jego taty. Mame TZ odwiedzimy juz w ten weekend bo wyjezdza na swieta do przyjaciolki..Z miasta nie musze sie ruszac bo wszyscy w Wawie mieszkaja na szczescie A kolejne dni mam zamiar spedzic w zaciszu domowym jedynie z moim TZ i nasza psinka
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() jak dobrze, że już niedługo wolne, bo już ledwo umysłowo wyrabiam... i będzie czas, żeby się wySPAmować porządnie ![]() ja również święta spędzam z TŻ i pieskiem
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
ja jut jade na zakupy, mam nadzieję ze wpadnie mi coś fajnego w oko, tylko martwi mnie ten śnieg
![]() u mnie pazurki maźnięte na czarno ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- a święta z rodziną Tż'ta ![]() pierwsze poza domem
|
#580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- patrzcie jaki fajny efekt ![]() http://www.youtube.com/watch?v=UnVRj...eature=related ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- i smoky eyes wogóle dziewczyna ma piękne oczy i rzęsy ![]() http://www.youtube.com/watch?v=CPYik...eature=related ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Boziu no boskie oczy zazdroszcze ![]() http://www.youtube.com/watch?v=QmB5d...eature=related
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten pierwszy widziałam już kiedyś, a oczy booskie masz racje
|
|
#582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
|
#584 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ale tu dziś cicho....
|
|
|
#585 |
|
Wtajemniczenie
|
O rany, ale cudne oczy
wpadłam w kompleksy z powodu swoich. Dziewczyny, to nie jest podobne do naszego wątku, żeby taka cisza była ;p |
|
|
|
#586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też mam w tym roku ochotę na choinkę inną niż zawsze, pojawią się na niej na pewno nowo zakupione ozdoby w kolorze srebrnym. Bardzo bym chciała, by tak jak rok temu, zawisły również pierniczki z lukrem i czekoladowymi literkami bądź cytrusy, ale raczej nie wszystko na raz ![]() Tak w ogóle.. Witam
|
|
|
#587 | ||
|
Raczkowanie
|
Cześć Piękne
![]() Dziewczyny jestem chora!!!!! Uważajcie, bo ponoć panuje grypa jelitowaZrobiłam mini zakupy internetowe, zamówiłam sobie szminke i hydrolat oczarowy ![]() Alekssandra Właśnie nie wiem do kiedy, wszystkie odżywki z Issany. Ostatnio je polecała Snowhitee bodajże A nafte miałam już z olejem rycynowym, teraz postanowiłam wypróbować z witaminami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tyle, że teraz święta idą, to pewnie mi przyjdzie po świętach...A który to puder?
|
|
|
#588 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
czesc
![]() Cytat:
a co do pudru brazujacego z miss sporty to ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...er.html&next=1 oczywiscie ilosc mozna dozowac, ma delikatne drobiny ale nie takie nachalne
|
|
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() zaraz lecę się trochę wySPAmować ![]() paznokcie sobie pomalowałam na kolor srebrno-szary
|
|
|
|
#590 |
|
zawsze mam racje
|
Ja się udaję na zakupy niedługo, może zdążę przed napierającymi tłumami
![]() Wieczorem umyłam włosy a już są prawie tłuste
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
a często tak masz? bo jak teraz Ci się to zdarzyło, to może nie do końca Ci się szampon/odżywka zmyły z włosów, albo użyłaś czegoś za mocno nawilżającego jak na Twoje włosy?
|
|
|
|
#592 |
|
Zadomowienie
|
Hej;* Odnalazłam was
i biore się za nadrabianie![]() Dzisiaj stanowczo manicure i pedicure robię ![]() I chciałąm wam polecić maseczkę z Oriflame, taką różową, nawilżającą. Użyłam wczoraj bo chciałam nawilżyć buzię po solarium i jest dzisiaj super w dotyku ![]() Miłego dnia;* |
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- ciało: masło do ciało masaż syrenką ścieranie naskórka ze stóp krem z mocznikiem na stopy i łokcie krem do rąk twarz: maseczka oczyszczająca venus punktowo alantan plus krem pod oczy |
|
|
|
|
#594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaa wiem jaki, kiedyś moja koleżanka bardzo go zachwalała... Narazie mam z rimmela, więc następny wypróbuje ten ![]() Może spróbuj nafty kosmetycznej?
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kobitki
ja na razie jak to w sobotę sprzątam domek... planów na wieczór na razie brak. Na pewno SPAmowanko ale co poza tym to nie wiem, no i jutro tez zakupy ale ja akurat doczekać się nie mogę XDmiłego dnia
|
|
#596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wy tez macie kilkanascie błyszczyków, szminek, fluidów i ciagle kupujecie cos nowego i Wam się tylko mnoży i mnoży??
|
|
|
#597 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() mi zapach tego pudru odpowiada |
|
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Ja sobie dziś wstałam po...11 Tak mnie wczoraj ten bankiet wymęczył, był taki zapiernicz za przeproszeniem - wszystko przygotować, przyjąć gości, podać im jedzenie, VIP'ów obsłużyć (byli ludzie z samorządu, prezydent, jego zastępca, biskup i jeszcze paru z kościoła itd itp. a VIP'ów zawsze trzeba obsłużyć ale ku mojemu zdziwieniu byli tak mili i tacy wyrozumiali i na koniec nam po kolei wszystkim podziękowali za miłą i uroczą obsługę i w ogóle, naprawdę bardzo miłe to było ), potem doglądać czy ludziom niczego nie brakuje, ale tak żeby nie było to nachalne i żeby im nie przeszkadzać, co chwilę z mopem w holu, żeby nikt się nie przewrócił, potem to posprzątać makabra - a to był bankiet na ok.120osób! Taki bożonarodzeniowy dla dzieci z Fundacji "Serce"(dzieci biedne) i wręczanie orderu uśmiechu i każde dziecko dostało taki wieelki prezent od Mikołaja, bo wynajęli Ale powiem Wam, że mimo tego, że było naprawdę wczoraj ostro, to mi taka praca odpowiada nawet i właśnie mogłabym pracować na popołudnia, bo wstawać nie trzeba a ja bardziej nocna jestem niż dzienna I załoga tych którzy tam pracują jest tak świetna, że naprawdę, boscy ludzie! I pożartować i pogadać i ponarzekać na szefa(alkoholik,awanturni k, jak się zdenerwuje to nie przebiera w słowach ale jak się wszystko uspokoi to jest nawet miły ) i wszystko nam pokazali co i jak i nam dopingowali, żeby wszystko wyszło, bo my wszystkie tam pierwszy raz na takiej obsłudze I tam właśnie będę mieć praktyki ![]() I wróciłam o 22:30 do domu i jedynie co udało mi się zrobić to demakijaż, szybka prysznic(bo przy kąpieli pewnie bym usnęła, a to nie byłoby zbyt bezpieczne) i nałożyłam naftę pokrzywową i witaminową od połowy włosów i czapka na głowę i spać ![]() Boże, ja znów off.. No nic, wybaczcie Postaram się jak wrócę, a jeśli nie, to jutro tu przysiądę Dzisiejsze SPAmowanie: będzie: - 2x zielona herbata - 2x Merz Spezial Włosy: - mycie szamponem do włosów przetłuszczających się Oriflame(bo dobrze zmywa naftę) - balsam nawilżający Joanna na 1/3 włosów - pianka na objętość TRESemme - suszenie na płaskiej, wygładzającej szczotce będzie: - staranne prostowanie (raz na jakiś czas można )Twarz: - peeling gommage Avon (właśnie mam na buzi )będzie: - domowa maseczka z zielonej herbaty - maseczka nawilżająca Under20 - peeling ust i w ciągu dnia Carmex - krem Alantan Plus i filtr spf50 LRP - staranny makijaż twarzy i oczu - krem Dermosan na noc i punktowo Tormentiol i Tribiotic - maść nagietkowa na usta na noc Ciało: będzie - masaż Syrenką - balsam do ciała Oriflame x2 - krem do stóp Avon x2 - krem do rąk co jakiś czas Isana
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Wpadlam tylko sie przywitac i za moment wybywam na swiateczne zakupy trzymajcie kciuki, zeby nie bylo za wielkich kolejek A wieczorem bedzie meeeega SPA no a jutro meeega sprzatanie ![]() Milego dnia
|
#600 |
|
zawsze mam racje
|
Po tym jeszcze gorzej
![]() Naftę to daję, ale 20 cm od skóry głowy. _Alessandra: ja też jestem bardziej nocna niż dzienna.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-12-18 o 13:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

)

najpierw pojedziemy do mojej rodzinki a pozniej do jego taty. Mame TZ odwiedzimy juz w ten weekend bo wyjezdza na swieta do przyjaciolki..Z miasta nie musze sie ruszac bo wszyscy w Wawie mieszkaja na szczescie