Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer. 2011 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
"Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" 23 37,10%
"Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" 6 9,68%
"Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" 1 1,61%
"Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" 2 3,23%
"Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" 3 4,84%
"Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" 3 4,84%
"Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" 1 1,61%
"Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" 5 8,06%
"Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" 18 29,03%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-17, 21:10   #1231
eweska
Moderatoreska

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość

i w końcu dojrzałam, żeby zamieścić zdjęcie mojego brzucha... normalnie mam wrażenie, że z dnia na dzień coraz większy...
Śliczny brzunio i z dnia na dzień będzie coraz wiekszy

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość

Eweska kurde wiem co czujesz... jutro o tej porze on juz bedzie z toba... ehh mi sie zdarzylo tak czekac na Tż kilka razy po miesiacu nieobecności...
przez pierwsze polgodzinki napiecie, rozmowa a potem hop do lozeczka hehe
Hehehe no u nas inaczej Synal jest i trzeba czekać aż pójdzie spać
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 21:19   #1232
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86
Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Cytat:
Kasia ja wszystkie zdjęcia przerabiam w darmowym programie PhotoScape. Można go ściągnąć bez problemu z neta i bardzo prosto intuicyjnie działać z nim przy prostych zmianach w zdjęciach

p.s. w przypadku zagubienia kluczy, to radziłabym wymienić jak najszybciej chociaż jeden zamek w drzwiach, tak dla pewności, żeby spać spokojnie

Listopadowa
a mam do Ciebie pytanko... czy Ty już wiesz gdzie będziesz rodziła w 3city??? bo ja już mam kompletny mętlik w głowie...
Mój Małż namawia mnie na Gdańsk Zaspę ale po pierwsze z Gdyni daleko, a po drugie tam ponoć po porodzie mąż nie może wejść do żony na oddział... tylko jest jakiś niby pokój spotkań, co sobie można do niego pójść ale że tam zawsze pełno ludzi i z małym dzieckiem to nie bardzo ... wiesz może czy tak samo jest w Redłowie?? Ja sobie nie wyobrażam, że miałabym leżeć minimum 3 dni i sama z malutkim dzieckiem, że nawet mój TŻ by nie mógł do mnie wejść

i w końcu dojrzałam, żeby zamieścić zdjęcie mojego brzucha... normalnie mam wrażenie, że z dnia na dzień coraz większy...
sprobuje sciagnac ten program... co do kluczy to totalna porazka bo wyszlam tylko do bankomatu na przeciwko bloku... szukalam na tej drodze tych kluczy 100 razy i nic- wcielo...
mozna by bylo pomyslec o zmianie, ze wzgledu na bezpieczenstwo bo ukrasc to raczej nie maja co

ale brzucholek twoja bluzeczka mi sie bardzo podoba
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 21:22   #1233
eweska
Moderatoreska

Kasiu jak chcesz to podeślij mi fotke na maila ja zaraz ją zmniejszę
Stary 2010-12-17, 21:24   #1234
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:

Śliczny brzuszek i tuniczka bardzo ładna
Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
wiecie co wiem, ze w Pl sa tylko godziny wizyt i oddzial noworodkow jest "sterylny" nie tak zeby cala rodzina i znajomi przylazili w dzien po porodzie, a tu z kolei w dzien i w nocy asystuja mamy lub tesciowe, bo polzna nic nie robi, no i przylaza tlumy znajomych odwiedzic dziecko i mame w szpitalu...my niestety nie mamy nikogo w sensie zeby mi ktos pomogl po porodzie i to mnie przeraza, mam nadzieje ze mozna oplacic polozna czy kogos ktora mi przyniesie dziecko...normlanie gorzej niz za komuny
Rozbawiło mnie to ostatnie stwierdzenie
Fakt u nas może być wszystko "inaczej", ja tam byłam bardzo zadowolona, że nie pozwalali wchodzić na odział, na sale. Wizyty tylko na korytarzu i to w wyznaczonych godzinach...Jeju jak mnie wkurzało jak się wszyscy pchali do tego szpitala, gdzie to dzieciątko tyle co powietrze poznało a oni do niego z rękami, wrrrr.........

Dziewczyny miałam chandrę dzisiaj i tak mnie naszło, te które mogą proszę rzućcie okiem na moje zdjęcia w albumie. Jak jest lepiej?

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 21:25   #1235
andziot
Zakorzenienie

Renessme1985 śliczny brzusio, taki elegancki

eweska hehhe, no właśnie my na początku strasznie nie mogliśmy się przyzwyczaić, że nie można tu i teraz (jak się Zosia urodziła), przez ro trochę nasze pożycie ucierpiało ...

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 21:30   #1236
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Śliczny brzunio i z dnia na dzień będzie coraz wiekszy

Hehehe no u nas inaczej Synal jest i trzeba czekać aż pójdzie spać
to fakt, a on tez musi sie tatusiem nacieszyc my bylismy sami... wiec rozumiesz ciezko bylo sie nie przytulic a Tż nigdy nie umial sie powtrzymac po tak dlugiej nieobecnosci i wiesz hehe

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Kasiu jak chcesz to podeślij mi fotke na maila ja zaraz ją zmniejszę
dzieki za dobre intencje, ale musze wyciac ten balagan w pokoju ktory sie na zdjeciu pojawil, no i skrocic nogi bo cholernie celulit widac
a ja taka wstydliwa jestem

ale jak nic nie wymysle dam ci znac
Nikosia

Stary 2010-12-17, 21:31   #1237
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Śliczny brzuszek i tuniczka bardzo ładna

Rozbawiło mnie to ostatnie stwierdzenie
Fakt u nas może być wszystko "inaczej", ja tam byłam bardzo zadowolona, że nie pozwalali wchodzić na odział, na sale. Wizyty tylko na korytarzu i to w wyznaczonych godzinach...Jeju jak mnie wkurzało jak się wszyscy pchali do tego szpitala, gdzie to dzieciątko tyle co powietrze poznało a oni do niego z rękami, wrrrr.........

Dziewczyny miałam chandrę dzisiaj i tak mnie naszło, te które mogą proszę rzućcie okiem na moje zdjęcia w albumie. Jak jest lepiej?
kochana w jakim albumie ????

ja wlasnie zjadlam mega pyszna swiezutka fladre smazona z frytkami
otwarli w pewnym miejscu sklep rybny gdzie przywoza swiezuskie ryby prosto znad morza dwa razy w tygodniu
mmmm
Stary 2010-12-17, 21:33   #1238
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Wcisnełam sie na kompa u siostry, wiec moge was troche po nadrabiać. Wczesniej pisałam ze mnie nie będzie do świąt, żadna z was mi nawet nie pomachała (...)
moria44 filmik i zdjęcia 4D naprawdę super!
dorka no właśnie miałam Ci zamachać ale pomyślałam sobie, że wrócisz po 2 tyg. to i tak nie nadrobisz kilkudziesięciu stron i się nie dowiesz jak Ci pięknie machałyśmy

Cytat:
Zrobiłam fotki. Zaraz powiecie że szurnięta wariatka jestem, ale tak jakoś wyszło... Wiem, że gdybym nie wydała tej kasy na te ubranka to i tak by się rozeszła...
Siaśku ja na pewno nie napiszę Ci, że jesteś wariatką Super wyprawka!

Cytat:
Napisane przez TheXanthippe Pokaż wiadomość
Ale jestem zła normalnie mam ochote kogos udusic!!! zadzwonili do mnie z przychodni i odwolali moje poniedzialkowe usg!!
TheXanthippe a nie możesz iść do kogoś innego na usg? Też bym się wkurzyła, bo człowiek czeka, nastawia się a tu d....

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
moria44 nie będę znowu Ci słodzić ale wiesz co chciałabym powiedzieć

Cytat:
JUTRO NA 11 WIZYTA !!!
błagam o kciukasy za połówkowe i siusiaczka
Trzymam i nie puszczę póki nie napisze, że synek zdrowy jak rybka

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
(...)spakowalam wszystkie prezenty
Albo wkleje wam jeszcze kilka moich ubranek
anula to się nazywa ciążowa telepatia, ja też dziś wszystkie prezenty spakowałam TŻ'ta ukryłam pod łóżkiem, mam nadzieję, że nie będzie tam zaglądał w poszukiwaniu skarpetek
A ciuszki śliiiczne, zakochałam się w tych żółtych śpioszkach zapinanych z boku Cudeńko!

Cytat:
Renessme piękny brzuszek I też widzę, że masz taki trochę płaski w miejscu pępka, mój identyczny

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 21:34   #1239
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

wiesz ja się nie znam, ale powiem ci ze cieżko mi stwierdzić
jak ładniej
latem fajnie ci w tym rudym bo jesteś opalona,
ale te ciemne włosy i krótka fryzurka też mi się podobają
w tych dłuższych chyba ciut gorzej

Stary 2010-12-17, 21:34   #1240
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:

eweska hehhe, no właśnie my na początku strasznie nie mogliśmy się przyzwyczaić, że nie można tu i teraz (jak się Zosia urodziła), przez ro trochę nasze pożycie ucierpiało ...
tak sobie mysle ze noworodek chyba nie bedzie jeszcze wiedzial co tata z mama wyprawia??

gorzej pozniej....

hehe pamietam jak ja przylapalam rodzicow, ale mieli miny
Nikosia

Stary 2010-12-17, 21:35   #1241
eweska
Moderatoreska

Cytat:

Powiem ci że jakos to było, wiadomo nie zawsze kiedy się chciało rano w dzień czy o innej porze, trzeba było czekać do wieczorka ale nie było tak źle.
z tym to różne momenty były, raz ja miałam dłuzszy czas że mi raz, dwa w miesiącu starczyło, później mężul tak miał A teraz to kiedy się da i ile się da Trzeba nadrabiac stracone miesiące jak mężula nie ma
Cytat:
to fakt, a on tez musi sie tatusiem nacieszyc my bylismy sami... wiec rozumiesz ciezko bylo sie nie przytulic a Tż nigdy nie umial sie powtrzymac po tak dlugiej nieobecnosci i wiesz hehe
Musi musi nie odpuszcza go na krok i non stop się przytula mimo to że ma już 10 lat, za dwa miesiące 11
Ale to mała przytulaska jest jak koledzy nie widzą lubi się poprzytulać jeszcze do mamusi

Sasiek ja to bym cie widziała w brązie lub czekoladzie jakiejś, ale teraz też nie jest źle.
Stary 2010-12-17, 21:36   #1242
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kochana w jakim albumie ????

ja wlasnie zjadlam mega pyszna swiezutka fladre smazona z frytkami
otwarli w pewnym miejscu sklep rybny gdzie przywoza swiezuskie ryby prosto znad morza dwa razy w tygodniu
mmmm
Ja Cie chyba zabiję tak mi brakuje świeżutkiej rybki....
właśnie zjadłam ostatniego paluszka rybnego bo młody tylko w takiej postaci rybę zje :/
Album, jak wchodzisz na mój profil, po prawej stronie będzie.

It's not about anger
Stary 2010-12-17, 21:38   #1243
eweska
Moderatoreska

Cytat:

dzieki za dobre intencje, ale musze wyciac ten balagan w pokoju ktory sie na zdjeciu pojawil, no i skrocic nogi bo cholernie celulit widac
a ja taka wstydliwa jestem

ale jak nic nie wymysle dam ci znac
Ok
Stary 2010-12-17, 21:40   #1244
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciężko powiedzieć ale chyba rude fajniejsze, pasują Ci bardziej do koloru oczu

Stary 2010-12-17, 21:40   #1245
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Cie chyba zabiję tak mi brakuje świeżutkiej rybki....
właśnie zjadłam ostatniego paluszka rybnego bo młody tylko w takiej postaci rybę zje :/
Album, jak wchodzisz na mój profil, po prawej stronie będzie.
kurcze po fladrze musialam dojesc swiezego dorsza, ktorego juz maz i tescie nie domogli
masakra
obrazlismy sie jak nie wiem a za tydzien znowu ryby ohoho

fajnie wygladasz w obu kolorkach
w rudym zdecydowanie mlodziej
ale i tak mloda jestes
jesli o mnie codzi wybralabym czarny, ale krotsza wersje

ale masz dziarzysko
Stary 2010-12-17, 21:40   #1246
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Ja Cię widzę również w czekoladzie. Fajnie podkreśli Twoją urodę
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 21:41   #1247
Paulizia
Wtajemniczenie

Dzwonilam i niczego konkretnego sie nie dowiedzialam. Moje wyniki sie opozniaja i mam zadzwonic we wtorek jak moja polozna wroci z urlopu. Takze nerwow ciag dalszy

Siasiek RUDY!!!! Fajnie Ci
Renessme1985 Piekny brzunio i swietna tunika

Dziewczyny swietne te ubranka macie. Ja jeszcze sie powstrzymuje. Po 7 stycznia chyba zaczne shopping
Stary 2010-12-17, 21:42   #1248
andziot
Zakorzenienie

Siasiek eweska ma rację, w ciemnym brązie byłoby Ci super

idę się oporządzić na jutrzejszą wizytę

Edytowane przez andziot
Czas edycji: 2010-12-17 o 21:43
Stary 2010-12-17, 21:46   #1249
24kasia86
Wtajemniczenie

eweska moj kuzyn konczy w styczniu 12 lat i jest tez taki przytulasny calkiem fajniutko i jak tu synka nie pragnac???

dziewuszki ide spac
siasiek jutro oblukam twoj albumik bo juz ledwo patrze powaga i jeszcze ten katar brrrrrrrrrr

dobranoc
Nikosia

Stary 2010-12-17, 21:46   #1250
eweska
Moderatoreska

Dobra ja na dzisiaj spadam już mnie tyłek od siedzenia boli idę się położyć tv pooglądać, starczy tego wpatrywania się w laptopa na dzisiaj

Dobranoc
Stary 2010-12-17, 21:50   #1251
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Dzwonilam i niczego konkretnego sie nie dowiedzialam. Moje wyniki sie opozniaja i mam zadzwonic we wtorek jak moja polozna wroci z urlopu. Takze nerwow ciag dalszy
Paulizia jeśli usg wyszło ok i nie masz żadnego obciążenia w rodzinie i nie masz więcej niż 35 lat to naprawdę ryzyko jest tak minimalne, że w ogóle ale to w ogóle nie powinnaś się martwić.
A co do samego wyniku to mój ginek od genetycznego ( jeden z najlepszych specjalistów w Polsce) uprzedzał mnie, że jeśli się zdecyduję na test z krwi to może on dać fałszywy wynik i będę się tylko niepotrzebnie martwić. Twierdzi, że w przypadku braku obciążeń pozytywny wynik usg wystarczy i można całkowicie na nim polegać.
Myślę, że nie kłamał, bo taki test to dla niego dodatkowy zarobek a nie naciągał mnie, tylko realnie przedstawił sytuację

Cytat:
Siasiek eweska ma rację, w ciemnym brązie byłoby Ci super
Też to chciałam napisać

Stary 2010-12-17, 21:50   #1252
Siasiek
Zadomowienie

To widzę zdania bardzo podzielone. Ja na głowie miałam już chyba wszystko prócz blondu. Od gimnazjum zaczęła się moja przygoda z włosami (mama z zawodu fryzjerka). Nie mam swojego ulubionego fryzjera z resztą tak jak fryzury, dałam sobie przed studniówką zrobić irokeza na głowie na 3 centymetry później wygolony dół głowy miałam i takie tam
Ja kocham ten rudy ale nie znoszę monotonii i to jest moim problemem!!!
I nie lubię pasemek nie wiem czemu...
Teraz bardzo drażni mnie to, że ta farba mi nie trzyma i mam jasne odrosty, swój kolor mam właśnie taki jasny brąz ale pamiętam tylko ze zdjęć

Hehe to idę jutro do fryzjera najpierw zetnę...to będzie pierwszy krok.

It's not about anger

Edytowane przez Siasiek
Czas edycji: 2010-12-17 o 21:54
Stary 2010-12-17, 21:51   #1253
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Renessme piekny brzusio
Andziot trzymam kciuki za jutro
Stary 2010-12-17, 22:29   #1254
Zytus
Rozeznanie

Czesc mamuski
zaraz wszystkie pouciekaja a ja dopiero co nadrobilam zaleglosci
Tż z kolegami pojechal na piwko i pizze czekam az zadzwoni zeby po niego jechac wiec pewnie jeszcze troche sie zejdzie.
Co do kopniaczkow to ciagle czekam i czekam i nic,ale chyba to przez ten tluszczyk no i w sumie to 16+4 dni wiec bejbik jeszcze troche czasu ma...Dzis rano mialam wrazenie ze cos mnie smyrga w srodku,ale to chyba kiszki, bo wczoraj na kolacje zjadlam kilogramowy koszyczek kiwi,ktore bylo kwasne jak diabli pychota.Ogolnie teraz mam chec na kwasne,wczesniej tonami pomarancze jadlam,ale one jakies slodkie sie zrobily
A jesli chodzi o plec to pewnie w styczniu sie okaze,na polowkowym,zawsze mowilam ze mi wszytko jedno,ale teraz mam nadzieje ze bedzie Lenka lub Alicja.
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 22:37   #1255
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

aaaaaaaaaaaaaaa! nie bylo mnie od poludnia i tyyyyyle nadrabiania!!!!!
moria super pamiatka z usg, normalnie zazdroszcze

kwiatecek gratuluje siusiaka! ja wam powiem ze jak tak czytam was i mysle o sobie to najgorzej jest (dla mnie oczywiscie) nie wiedziec co sie kryje w srodku. jak ja bym juz chciala wiedziec!!!!!! nie wyjde z gabinetu jak mi w czw nie powie

kurcze jutro ze spokojem nadrobie co napisalyscie bo dzisiaj juz nie jestem w stanie, padam na twarz.

dobranoc
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 22:43   #1256
mimbi
Zakorzenienie

Dzien dobry czesc i czolem
Dziewczyny, walka na plcie w pierwszej notce trwa - my wspieramy grupe babska Prosze uprzejmie dopisac imie MICHALINKA. Mala do USG ustawila sie, ze tak powiem od d*** strony, w zwiazku z czym nie bylo zadnego problemu z rozpoznaniem TZ chodzi dumny jak paw, bo on od poczatku byl pewien ze dziewczynka. W zwiazku z powyzszym wstawiam mu do salonu szklana kule i czarnego kota, niech wrozy i zarabia na zycie, dobrze mu idzie
Po dzisiejszym USG bardzo poprawil mi sie moj zdolowany, ciazowy nastroj - okazalo sie, ze nie tyje juz jak hipopotam, wyniki mam w normie, cytologia jedyneczka. Mala wazy 230 gramow, ma 18 cm, serduszko bije 133 uderzenia na minute. Pierwszy raz slyszalam bicie serca i chyba sobie je nagram w telefonie jako dzwonek

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Ta ja nie chce z dziecka robić Barbie!
Po prostu twierdze ze na dziewczynke mozna przebierać w garderobie ile wlezie i nigdy nie moge sie oprzeć jak jestem np w 5.10.15 zeby podejść do działu dla niemowlaków i chociaż dotknąc te śliczne sukieneczki i sweterki
Ja przedstawiam soba wyjatkowo antyrozowy front - choc na przyklad kolor lososiowy juz mi nie przeszkadza, w zwiazku z czym planuje kupic to sliczne body:
http://www.modneubranka.pl/body-ramiaczko-p-1384.html

Cytat:
Chciałam schować statyw, gdy moje dziecko od razu zauważyło i ustawiło się do zdjęcia Uwielbia być fotografowany...
Więc nie miałam wyjścia zrobiłam Wam fotkę
Że jeszcze prawie ranek jest to w piżamkach
Nasza trójeczka
Jest przecudny ten Twoj synek!!! Naprawde sliczny, oh nasluchasz Ty sie szlochow zlamanych serc pod blokiem...
Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, wrocilam od gina z Tz i uwaga.................... .... KOLEJNY SIUSIAK, BEDZIE SYNECZEK
Lekarz powiedzial,ze siusiak jest tak duzy ze tu sie nie da nic pomylic. Fajnie maly lezal z raczka na glowie i ciagle otwieral usta. Wazy 400 gram i ma 16 cm od glowki do pupy. Lekarz mowi,ze wszystko prawidlowo jak na ten wiek ciazy, wiec to nic ,ze malo przytylam.

I nadal nie moge uwierzyc ,ze intulicja mnie nie zawiodla, ze to maly chlopczyk...
Serdecznie gratuluje!!! Wiem, co czujesz, bo ja od poczatku wiedzialam, ze to dziewczynka. Nawet, jesli slynny chinski horoskop mowil cos innego
Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Jak narazie na pierwszej stronie wątku 8 chłopców kontra 7 dziewczynek. Prawie po równo idą!
Teraz 8:8 z moja Misia.
Cytat:
dziewczyny w jakim programie moge zmniejszyc zdjecie, tak samo kolor itp??... dalismy laptopa do "czyszczenia" i gosciu usunal mi manager'a
Mozesz sprobowac w zwyklym Paintcie.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 22:53   #1257
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, walka na plcie w pierwszej notce trwa - my wspieramy grupe babska Prosze uprzejmie dopisac imie MICHALINKA. Mala do USG ustawila sie, ze tak powiem od d*** strony, w zwiazku z czym nie bylo zadnego problemu z rozpoznaniem TZ chodzi dumny jak paw, bo on od poczatku byl pewien ze dziewczynka. W zwiazku z powyzszym wstawiam mu do salonu szklana kule i czarnego kota, niech wrozy i zarabia na zycie, dobrze mu idzie
Po dzisiejszym USG bardzo poprawil mi sie moj zdolowany, ciazowy nastroj - okazalo sie, ze nie tyje juz jak hipopotam, wyniki mam w normie, cytologia jedyneczka. Mala wazy 230 gramow, ma 18 cm, serduszko bije 133 uderzenia na minute. Pierwszy raz slyszalam bicie serca i chyba sobie je nagram w telefonie jako dzwonek

Ja przedstawiam soba wyjatkowo antyrozowy front - choc na przyklad kolor lososiowy juz mi nie przeszkadza, w zwiazku z czym planuje kupic to sliczne body:
http://www.modneubranka.pl/body-ramiaczko-p-1384.html

Jest przecudny ten Twoj synek!!! Naprawde sliczny, oh nasluchasz Ty sie szlochow zlamanych serc pod blokiem...

Serdecznie gratuluje!!! Wiem, co czujesz, bo ja od poczatku wiedzialam, ze to dziewczynka. Nawet, jesli slynny chinski horoskop mowil cos innego

Teraz 8:8 z moja Misia.

Mozesz sprobowac w zwyklym Paintcie.

gratuluje!!!!! klaski:
jej tyle z was juz wiec co tam sie chowa
super, gratulacje jeszcze raz
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 23:48   #1258
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Wspaniały, ciepły gest te pierniczki i domowy Baileys, naprawdę się rozczuliłam
Miło mi Oj, bo ja Ich wszystkich tak kocham i lubię, że jakoś muszę to okazać

Siasiek, jesteś Królową Wyprawki Normalnie poszalałaś! Ale grunt, że masz z głowy Ja to się pewnie zabiorę za kupowanie w styczniu

TheXanthippe, nie dziwię się, że się wkurzyłaś! Ja miałam mieć 13.12, ale też przełożyli. Dlatego mam w pon 20.12. Strasznie ciężko było mi się zapisać do lekarza, do którego chciałam pójść i to jeszcze na pakiet. Bo jakbym chciała dodatkową kasę wybulić, to proszę! Na szczęście 250 w kieszeni, a dzieciaka obczaję w poniedziałek [chyba, że przełożą ]

Anula, urocze ciuszki!

Renessme, ależ zgrabniacha jesteś))

W ogóle to zauważyłam, że w wątku jest jakieś parcie na siusiaki

Jak się nie dowiem w poniedziałek, czy mam penisa w brzuchu, czy nie, to padnę i tak będę leżeć!

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 02:14   #1259
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Musiałam Was jeszcze nadrobic, a przed chwilą pojechali nasi niespodziewani goście... Teściowa i Tż znajomi z Piekar przyjechali robiąc nam przedświateczną niespodziankę Zaskoczenie było ogromne, a teraz pod prysznic i spac

Andziot trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-18, 09:13   #1260
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Prosze uprzejmie dopisac imie MICHALINKA.
gratuluje, to imie też mi się strasznie podoba
ponieważ wyrównałaś liczbę dziewczynek i chłopców to nadal mam szanse na siusiaczka (choć jakoś tak dziwnie czuję że jednak będzie go brak )

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość

W ogóle to zauważyłam, że w wątku jest jakieś parcie na siusiaki

Jak się nie dowiem w poniedziałek, czy mam penisa w brzuchu, czy nie, to padnę i tak będę leżeć!
heheh
parcie na prącie
trzeba przedłużać gatunek i nazwisko

my się szykujemy na wizytkę
zabieram mężula i Zosię ( nie wiem co z tego będzie )
Zosia właśnie nauczyła się ostrzyć kredki, zaraz ich nie będzie tak doskonali swoja nową funkcję

zaczynam mieć tachykardię przedwizytową
milej sobotki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości