|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| "Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" |
|
23 | 37,10% |
| "Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" |
|
6 | 9,68% |
| "Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" |
|
1 | 1,61% |
| "Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" |
|
2 | 3,23% |
| "Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" |
|
3 | 4,84% |
| "Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" |
|
3 | 4,84% |
| "Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" |
|
1 | 1,61% |
| "Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" |
|
5 | 8,06% |
| "Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" |
|
18 | 29,03% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | ||
|
Moderatoreska
|
Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer
Cytat:
![]() Cytat:
Synal jest i trzeba czekać aż pójdzie spać
|
||
|
|
|
#1232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer
Cytat:
mozna by bylo pomyslec o zmianie, ze wzgledu na bezpieczenstwo bo ukrasc to raczej nie maja co ![]() ale brzucholek
|
|
|
#1233 |
|
Moderatoreska
|
Kasiu jak chcesz to podeślij mi fotke na maila ja zaraz ją zmniejszę
|
|
|
|
#1234 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fakt u nas może być wszystko "inaczej", ja tam byłam bardzo zadowolona, że nie pozwalali wchodzić na odział, na sale. Wizyty tylko na korytarzu i to w wyznaczonych godzinach...Jeju jak mnie wkurzało jak się wszyscy pchali do tego szpitala, gdzie to dzieciątko tyle co powietrze poznało a oni do niego z rękami, wrrrr......... Dziewczyny miałam chandrę dzisiaj i tak mnie naszło, te które mogą proszę rzućcie okiem na moje zdjęcia w albumie. Jak jest lepiej?
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Renessme1985 śliczny brzusio, taki elegancki
![]() eweska hehhe, no właśnie my na początku strasznie nie mogliśmy się przyzwyczaić, że nie można tu i teraz (jak się Zosia urodziła), przez ro trochę nasze pożycie ucierpiało ...
|
|
|
|
#1236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my bylismy sami... wiec rozumiesz ciezko bylo sie nie przytulic a Tż nigdy nie umial sie powtrzymac po tak dlugiej nieobecnosci i wiesz hehe![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- dzieki za dobre intencje, ale musze wyciac ten balagan w pokoju ktory sie na zdjeciu pojawil, no i skrocic nogi bo cholernie celulit widac ![]() a ja taka wstydliwa jestem ale jak nic nie wymysle dam ci znac
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
????ja wlasnie zjadlam mega pyszna swiezutka fladre smazona z frytkami otwarli w pewnym miejscu sklep rybny gdzie przywoza swiezuskie ryby prosto znad morza dwa razy w tygodniu mmmm |
|
|
|
|
#1238 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super wyprawka! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam i nie puszczę póki nie napisze, że synek zdrowy jak rybka Cytat:
TŻ'ta ukryłam pod łóżkiem, mam nadzieję, że nie będzie tam zaglądał w poszukiwaniu skarpetek ![]() A ciuszki śliiiczne, zakochałam się w tych żółtych śpioszkach zapinanych z boku Cytat:
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ładniej latem fajnie ci w tym rudym bo jesteś opalona, ale te ciemne włosy i krótka fryzurka też mi się podobają w tych dłuższych chyba ciut gorzej |
|
|
|
|
#1240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gorzej pozniej.... hehe pamietam jak ja przylapalam rodzicow, ale mieli miny
|
|
|
#1241 | ||
|
Moderatoreska
|
Cytat:
z tym to różne momenty były, raz ja miałam dłuzszy czas że mi raz, dwa w miesiącu starczyło, później mężul tak miał ![]() Cytat:
![]() Ale to mała przytulaska jest jak koledzy nie widzą lubi się poprzytulać jeszcze do mamusi ![]() Sasiek ja to bym cie widziała w brązie lub czekoladzie jakiejś, ale teraz też nie jest źle. |
||
|
|
|
#1242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak mi brakuje świeżutkiej rybki....właśnie zjadłam ostatniego paluszka rybnego bo młody tylko w takiej postaci rybę zje :/ Album, jak wchodzisz na mój profil, po prawej stronie będzie.
|
|
#1243 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
#1244 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale chyba rude fajniejsze, pasują Ci bardziej do koloru oczu
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra obrazlismy sie jak nie wiem a za tydzien znowu ryby ohoho fajnie wygladasz w obu kolorkach w rudym zdecydowanie mlodziej ![]() ale i tak mloda jestes ![]() jesli o mnie codzi wybralabym czarny, ale krotsza wersje ale masz dziarzysko
|
|
|
|
|
#1246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1247 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzwonilam i niczego konkretnego sie nie dowiedzialam. Moje wyniki sie opozniaja i mam zadzwonic we wtorek jak moja polozna wroci z urlopu. Takze nerwow ciag dalszy
![]() Siasiek RUDY!!!! Fajnie Ci ![]() Renessme1985 Piekny brzunio i swietna tunika Dziewczyny swietne te ubranka macie. Ja jeszcze sie powstrzymuje. Po 7 stycznia chyba zaczne shopping
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Siasiek eweska ma rację, w ciemnym brązie byłoby Ci super
idę się oporządzić na jutrzejszą wizytę
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2010-12-17 o 21:43 |
|
|
|
#1249 |
|
Wtajemniczenie
|
eweska moj kuzyn konczy w styczniu 12 lat i jest tez taki przytulasny calkiem fajniutko
i jak tu synka nie pragnac???![]() dziewuszki ide spac ![]() siasiek jutro oblukam twoj albumik bo juz ledwo patrze powaga i jeszcze ten katar brrrrrrrrrr dobranoc
|
|
#1250 |
|
Moderatoreska
|
Dobra ja na dzisiaj spadam już mnie tyłek od siedzenia boli idę się położyć tv pooglądać, starczy tego wpatrywania się w laptopa na dzisiaj
![]() Dobranoc
|
|
|
|
#1251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do samego wyniku to mój ginek od genetycznego ( jeden z najlepszych specjalistów w Polsce) uprzedzał mnie, że jeśli się zdecyduję na test z krwi to może on dać fałszywy wynik i będę się tylko niepotrzebnie martwić. Twierdzi, że w przypadku braku obciążeń pozytywny wynik usg wystarczy i można całkowicie na nim polegać. Myślę, że nie kłamał, bo taki test to dla niego dodatkowy zarobek a nie naciągał mnie, tylko realnie przedstawił sytuację Też to chciałam napisać
|
|
#1252 |
|
Zadomowienie
|
To widzę zdania bardzo podzielone. Ja na głowie miałam już chyba wszystko prócz blondu. Od gimnazjum zaczęła się moja przygoda z włosami (mama z zawodu fryzjerka). Nie mam swojego ulubionego fryzjera z resztą tak jak fryzury, dałam sobie przed studniówką zrobić irokeza na głowie
na 3 centymetry później wygolony dół głowy miałam i takie tam ![]() Ja kocham ten rudy ale nie znoszę monotonii i to jest moim problemem!!! I nie lubię pasemek nie wiem czemu... Teraz bardzo drażni mnie to, że ta farba mi nie trzyma i mam jasne odrosty, swój kolor mam właśnie taki jasny brąz ale pamiętam tylko ze zdjęć ![]() Hehe to idę jutro do fryzjera najpierw zetnę...to będzie pierwszy krok.
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2010-12-17 o 21:54 |
|
|
|
#1253 |
|
Zadomowienie
|
Renessme piekny brzusio
Andziot trzymam kciuki za jutro
|
#1254 |
|
Rozeznanie
|
Czesc mamuski
zaraz wszystkie pouciekaja a ja dopiero co nadrobilam zaleglosci ![]() Tż z kolegami pojechal na piwko i pizze czekam az zadzwoni zeby po niego jechac wiec pewnie jeszcze troche sie zejdzie. Co do kopniaczkow to ciagle czekam i czekam i nic,ale chyba to przez ten tluszczyk no i w sumie to 16+4 dni wiec bejbik jeszcze troche czasu ma...Dzis rano mialam wrazenie ze cos mnie smyrga w srodku,ale to chyba kiszki, bo wczoraj na kolacje zjadlam kilogramowy koszyczek kiwi,ktore bylo kwasne jak diabli ![]() pychota.Ogolnie teraz mam chec na kwasne,wczesniej tonami pomarancze jadlam,ale one jakies slodkie sie zrobily![]() A jesli chodzi o plec to pewnie w styczniu sie okaze,na polowkowym,zawsze mowilam ze mi wszytko jedno,ale teraz mam nadzieje ze bedzie Lenka lub Alicja. |
|
|
|
#1255 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaaaaaaaaa! nie bylo mnie od poludnia i tyyyyyle nadrabiania!!!!!
moria super pamiatka z usg, normalnie zazdroszcze kwiatecek gratuluje siusiaka! ja wam powiem ze jak tak czytam was i mysle o sobie to najgorzej jest (dla mnie oczywiscie) nie wiedziec co sie kryje w srodku. jak ja bym juz chciala wiedziec!!!!!! nie wyjde z gabinetu jak mi w czw nie powie ![]() kurcze jutro ze spokojem nadrobie co napisalyscie bo dzisiaj juz nie jestem w stanie, padam na twarz. dobranoc |
|
|
|
#1256 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry czesc i czolem
![]() Dziewczyny, walka na plcie w pierwszej notce trwa - my wspieramy grupe babska Prosze uprzejmie dopisac imie MICHALINKA. Mala do USG ustawila sie, ze tak powiem od d*** strony, w zwiazku z czym nie bylo zadnego problemu z rozpoznaniem TZ chodzi dumny jak paw, bo on od poczatku byl pewien ze dziewczynka. W zwiazku z powyzszym wstawiam mu do salonu szklana kule i czarnego kota, niech wrozy i zarabia na zycie, dobrze mu idzie ![]() Po dzisiejszym USG bardzo poprawil mi sie moj zdolowany, ciazowy nastroj - okazalo sie, ze nie tyje juz jak hipopotam, wyniki mam w normie, cytologia jedyneczka. Mala wazy 230 gramow, ma 18 cm, serduszko bije 133 uderzenia na minute. Pierwszy raz slyszalam bicie serca i chyba sobie je nagram w telefonie jako dzwonek ![]() Cytat:
http://www.modneubranka.pl/body-ramiaczko-p-1384.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mozesz sprobowac w zwyklym Paintcie. |
||||
|
|
|
#1257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluje!!!!! ![]() klaski:![]() jej tyle z was juz wiec co tam sie chowa super, gratulacje jeszcze raz |
|
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, bo ja Ich wszystkich tak kocham i lubię, że jakoś muszę to okazać![]() Siasiek, jesteś Królową Wyprawki Normalnie poszalałaś! Ale grunt, że masz z głowy Ja to się pewnie zabiorę za kupowanie w styczniu ![]() TheXanthippe, nie dziwię się, że się wkurzyłaś! Ja miałam mieć 13.12, ale też przełożyli. Dlatego mam w pon 20.12. Strasznie ciężko było mi się zapisać do lekarza, do którego chciałam pójść i to jeszcze na pakiet. Bo jakbym chciała dodatkową kasę wybulić, to proszę! Na szczęście 250 w kieszeni, a dzieciaka obczaję w poniedziałek [chyba, że przełożą ]Anula, urocze ciuszki! Renessme, ależ zgrabniacha jesteś ))W ogóle to zauważyłam, że w wątku jest jakieś parcie na siusiaki ![]() Jak się nie dowiem w poniedziałek, czy mam penisa w brzuchu, czy nie, to padnę i tak będę leżeć! |
|
|
|
|
#1259 |
|
Wtajemniczenie
|
Musiałam Was jeszcze nadrobic, a przed chwilą pojechali nasi niespodziewani goście... Teściowa i Tż znajomi z Piekar przyjechali robiąc nam przedświateczną niespodziankę
Zaskoczenie było ogromne, a teraz pod prysznic i spac ![]() Andziot trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje, to imie też mi się strasznie podoba
ponieważ wyrównałaś liczbę dziewczynek i chłopców to nadal mam szanse na siusiaczka (choć jakoś tak dziwnie czuję że jednak będzie go brak )Cytat:
parcie na prącie trzeba przedłużać gatunek i nazwisko ![]() my się szykujemy na wizytkę ![]() zabieram mężula i Zosię ( nie wiem co z tego będzie ) Zosia właśnie nauczyła się ostrzyć kredki, zaraz ich nie będzie tak doskonali swoja nową funkcję zaczynam mieć tachykardię przedwizytową milej sobotki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

Synal jest i trzeba czekać aż pójdzie spać 

tylko jest jakiś niby pokój spotkań, co sobie można do niego pójść ale że tam zawsze pełno ludzi i z małym dzieckiem to nie bardzo
... wiesz może czy tak samo jest w Redłowie?? Ja sobie nie wyobrażam, że miałabym leżeć minimum 3 dni i sama z malutkim dzieckiem, że nawet mój TŻ by nie mógł do mnie wejść 
(jak się Zosia urodziła), przez ro trochę nasze pożycie ucierpiało ...
????

(...)

i nie puszczę póki nie napisze, że synek 

klaski:
Czekamy na Ciebie fasolko