|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Fluid Prostuj±cy W³oski Z Joanny!![]() 1.Mam do zamiany fluid prostuj±cy z JOANNY(effect.net) W moim przypadku siê nie sprawdzi³ (mam naprawdê zniszczone w³osy i im ju¿ nic nie pomo¿e, nawet najlepszy krem , pianka czy "co¶" do ich wyprostowania [w p³ynie])! Ale poczytajcie komentarze na jego temat. S± bardzo dobre. Tu s± informacje: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id= 4264 U¿y³am go jeden raz i to bardzo ma³o. Fluid jest jak nowy. ![]() 2. ROLETKA CELEBRE AVON Zosta³o 50 %. Kto zna ten zapach wie , ¿e jest bardzo ³adny ![]() ![]() 3. Woda koloñska ORIFLAME "fresh Cologne" Lawendy w otoczeniu wanilii, pi¿ma i nut ambrowych. Pojemno¶æ 400 ml. Zosta³o 65% [Na zdjêciu jest o zapachu cytrusowym bo nie mog³am znale¼æ tej co ja mam! ] Najchêtniej zamieni³abym siê na co¶ do w³osów! Od¿ywki , maski
............. Edytowane przez motylek24 Czas edycji: 2006-07-28 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ODDAM KOSMETYKI :) W ZAMIAN ZA INNE :) Do w³osów , do cia³a ...
![]() 1.Mam do zamiany fluid prostuj±cy z JOANNY(effect.net) W moim przypadku siê nie sprawdzi³ (mam naprawdê zniszczone w³osy i im ju¿ nic nie pomo¿e, nawet najlepszy krem , pianka czy "co¶" do ich wyprostowania [w p³ynie])! Ale poczytajcie komentarze na jego temat. S± bardzo dobre. Tu s± informacje: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id= 4264 U¿y³am go jeden raz i to bardzo ma³o. Fluid jest jak nowy. ![]() 2. ROLETKA CELEBRE AVON Zosta³o 50 %. Kto zna ten zapach wie , ¿e jest bardzo ³adny ![]() ![]() 3. Woda koloñska ORIFLAME "fresh Cologne" Lawendy w otoczeniu wanilii, pi¿ma i nut ambrowych. Pojemno¶æ 400 ml. Zosta³o 65% [Na zdjêciu jest o zapachu cytrusowym bo nie mog³am znale¼æ tej co ja mam! ] Najchêtniej zamieni³abym siê na co¶ do w³osów! Od¿ywki , maski
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fluid Prostuj±cy W³oski Z Joanny!
Chyba nie to forum
![]()
Wystarczy pozostawiæ na lodówce serek, a po miesi±cu nie do¶æ, ¿e o¿yje, odzyska barwy, zapach i sprê¿ysto¶æ, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy za¶ poczekamy cierpliwie znów miesi±c, serek ten zacznie do nas przemawiaæ w ludzkim jêzyku, a przy odrobinie æwiczeñ nad g³osem na pewno za¶piewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.