|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9661 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
rodzynki - B sobie zażyczyłam
, jeszcze się przed operacją upewnie czy dobrze wybrałam hehe, bo zeby bylo widac, nie ?![]() jaki sukieneczki ladne ogladam, heh tylko ze cycuchy trzeba do nich miec, i juz niedlugo bede mogla takie kupowac
|
|
|
|
#9662 |
|
Raczkowanie
|
Ula jak ty to zrobilas ,jak patrze na twoje balony i moje to mam wrazenie ,ze masz ogromny cyc, a ja mam pod 75 a w 99 cm
|
#9663 |
|
Raczkowanie
|
Dani - dzięki za zaprzyjaźnienie!
pooglądałam truskaweczkowe meloniki ![]() mniam mniam też bym już chciała mieć się Wam czym pochwalić:P rodzynki - ja nie wiem! co ja będę miała?.Bo JA nie mieszkam w PL. Mam konsultację a po niej za 2 dni umówioną operację. Ja bym chciała z tego co oglądałam efekty 375m+ bo nie chce piłek (DLATEGO OBAWA PRZED HP)a mam samą skóre na klacie. a ten rozmiar mysle,że bedzie ok do wzrostu-173cm. no i bioDerka też mam zaokrąglone.375 powinno być jak znalazł. ALE NIE WIEM,CO LEKARZ ZAPROPONUJE. tylko może byc problem z rozciagnieciem skory bo nie rodzilam... A może, któraS z Was ma 375 lub wieksze a wczesniej nie rodziła? to nie problem?WLAZŁO BEZ OPORÓW???:p jak myslicie??? Kejsiii...ja strasznie Cie dopinguje od początku (miałysmy isc do tego samego doktorka)i strasznie ogromnie czekam na foty!!! CZY KTÓRAŚ Z WAS umie przywrócić ODLICZANIE??????????????? Bo już nie wiem, która następna, i która ja w kolejce.... A DO 08 coraz BLIŻEEEEJ ![]()
|
#9664 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kochane moje krasnalki
Ja tak wpadam na moment, bo jakoś od kilku dni nie mam czasu kompletnie. Rozchulałam się i nadrabiam zaległości siedzenia w domku ![]() Jak tylko mam chwilkę, to podczytuję Was oczywiście No i wczoraj ogarnęłam się z netem w końcu w laptopie i właśnie wrzuciłam zdjątka! Jakość marna, ale widać ![]() Kejsiii, a gdzie Twoje?? Pokazuj, pokazuj Tak na szybciocha Machszi, to nie masz się co obawiać tych 375HP!!!!!!! Zerknij na moje i sama zobacz jakie wyszły Extra wysoki profil!! Nie bierz średniego!!! Pozdrowionka wielkie dla reszty i ogromne buziaki
|
#9665 |
|
Raczkowanie
|
MAGERA wysylam zaproszonko mam nadzieje ,ze przyjmniesz i dasz popatrzec -)
|
#9666 |
|
Rozeznanie
|
No to kochane zapraszam do albumu
![]() Nie zwracajcie uwagi na moje odparzenia pod biustem okazało się że jestem uczulona na plasterki i muszę się obsypywać talkiem dlatego taka biała jestem Magerka cudne szkoda tylko że fotki takie mało wyraźne Ale już widać że takie kształtne i ładne brawa dla doktorka spisał się ![]() Machszi kochana ja też już się pogubiłam w tym odliczaniu ale jak będę miałą dłuższą chwilkę to może popracuje nad nim
|
#9667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- dziewczyny która ma 485 ccCPG333? widziałam dwóch laseczek skarby może mogła by mi któraś jeszcze pokazać zanim mi takie urosną z góry bardzo dziękuje |
|
|
|
|
#9668 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe
|
|
|
|
|
#9669 |
|
Raczkowanie
|
he he przez zime zawsze odkłada się tu i uwdzie no nie? a że akurat tym razem w cyckach ...hi hi
jakos to bedzie jak bedą to sie będziemy zastanawiac co i jak no nie ?
|
|
|
|
#9670 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja juz u Ciebie byłam i oczka nacieszylam ogromnie LUX ![]() Cytat:
Jest bosko ![]() Ja tak się zastanawiam teraz, że mogłabym taki podpisik strzelić jak ma Danni
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-12-18 o 21:03 |
||
|
|
|
#9671 |
|
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY kochane musze jeszcze kupić topik chciałam na alegro ale tam nie ma rozmiarów pod biustem tylko S i cała gama (może za mało się rozglądałam) jak mam kupić czy lepiej iść do sklepu ? napiszcie proszę
|
|
|
|
#9672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#9673 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#9674 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
troche nie zabardzo wstawiac ale może jeszcze zrobie zależy jak za czasem mi wyjdzie
|
||
|
|
|
#9675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe no to razem w tym siedzimy :P a rozmiar jaki chcesz mieć ?
|
|
|
|
|
#9676 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mikołaj prezencik Ci sprawi super- a my zaraz fotki będziemy oglądać A kciuki za pierwszy milion będę trzymać ile trzeba Cytat:
Cytat:
U mnie trzy dni po pierwszej op-91cm ubyło do 87 Trzy dni po drugiej operacji - 94cm ubyło do 91 Jak masz dużo gruczołu to opuchlizny może być dużo. Zaraz zobaczę fotki Cytat:
no ja już dupę Ci leje niedobra dziewczyno Cytat:
Biegnę do albumiku ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||||
|
|
|
#9677 |
|
Zakorzenienie
|
Magerko
Kejsii ![]() Magerko A jakie piękne panienki jak dobrze, że na tym stanęłoUlas Dbaj o te swoje skarby- bo one dużo troskliwości będą już zawsze potrzebować ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Viola I jak tam panienki się maja - chyba już czas na nowe foteczki Buziam Cię ogromnie mocno Happy Buziaczki dla Was wszystkichMaceratko albo czasu dla nas Proszę się odezwać i pochwalić jak się oddycha TAKIM powietrzem Dobrej nocki krasnalki
|
|
|
|
#9678 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do fotek to hmmm jak to? zaraz to sprawdze :P w sumie widze ze nawet moj avek zniknal.. hmm.. Cytat:
na aparacik to ja juz sie nie moge doczekac, ale bede szalec ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- dobra dziewczyny zrobilam porzadek w swoim albumie, nie wiem co sie stalo ale wszystkie stare fotki zniknely, tzn nie moglam ich zobaczyc wiec pousuwalam i powrzucalam jakies stare fotki i kilka nowcyh wiec zapraszamps. nowe fotki cycuchow beda dopiero jak dostane swoj aparacik ![]()
|
|
#9679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi się najbardziej w tych tonach zdjęć co przejrzałam spodobał właśnie moderate PLUS....
DR M.WĘGRZYN ...MENTOR 350 HP ![]() http://tickers.TickerFactory.com/ezt...07/s-event.png Edytowane przez Machszi Czas edycji: 2010-12-19 o 10:46 |
|
|
|
|
#9680 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Moje Kochane
Dodałam zdjęcie z profilu....co myślicie???? Próbuję zrobić sama sobie zdjęcie z przodu ale mi nie wychodzi.....
|
|
|
|
#9681 |
|
Zadomowienie
|
hello kobietki-cycolinki
i normalnie PRZEBIERAM NOGAMI...bo bym już chciałaaaaa ULASSS oglądałam twoje cycory i super są,duże ale ty miałaś duże i teraz są pełniejsze po prostu i jędrne,jak dla mnie BOMBA Nie masz się co przejmować że za duże....MYADIVA dobra duszko dzięki za dobre słowo w sprawie moich wyjściówek...oby wyszło coś z tego!!!już marzę by wstawić zdjątka POO oglądałam dziś operacje na YOU TUBE...ciary przechodzą ale w sumie to dużego wrażenia na mnie nie robi,tzn negatywnego,mąż kazał mi wyłaczyć-he he...ja mam pofyrtane przed pierwszym porodem tez oglądałam non stop porody i cuda żeby wiedziec jak to jest,...i w tym przypadku też tak jest....![]() POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI W NIEDZIELNE POPOŁUDNIE
|
#9682 |
|
Rozeznanie
|
A ja chora jestem
Wczoraj dzwoniłam do doktora jakie leki mogę brać i niestety tylko rutinoscorbin i scorbolamit inne zakazane bo za wcześnie od zabiegu.. Mam się pilnować by nie bylo gorączki bo wtedy trzeba szybko antybiotyk podać .. Ale jestem zła cycki już dobrze sie czują a tu takie cos Mam nadzieję że nie odbije się to negatywnie na moich cycorkach ![]() A najgorsze jak psikam albo chce się wysmarkać to aż sie boję że mi cycki odpadną i muszę je trzymać rękami
|
#9683 |
|
Raczkowanie
|
Kejsiii
Kochana nie martw się wszystko będzie dobrze na pewno Twój Dr nie przepisał Ci żadnego antybiotyku po op? Ja dostała od razu zapobiegawczo Zinat i zastrzyki przeciwzakrzepowe. Pij dużo herbatki z cytrynką i jak możesz to czosneczek na chlebek cienko pokrojony. Mi pomógł przed op. |
|
|
|
#9684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No tak miałam dostac ale dr powiedział że dostane przed samym wyjściem z kliniki w kroplówce no i ja nie dyskutowałam ![]() Ulas a ty na dupe chcesz dostać przed zabiegiem czosnek był zabroniony
|
|
#9685 |
|
Raczkowanie
|
oj musiałam troszku zaryzykować żeby mi przeszło
hi hiteraz czekam i mam nadzieję, że się doczekam aż się ułożą i troszkę zmaleją i....mięciutkie się zrobią i w ogóle już mi odbija ![]() ja na razie to czuję się jak Pamela!!!!! I za chiny ich nie ukryję w pracy i gdzie kolwiek....... |
|
|
|
#9686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym nie wiedziała dwa razy - za pierwszym wyczytałam to z karty pacjenta, a za drugim jak się moja współlokatorka poskarżyła że mnie nie boli bo dostaję kroplówkę przeciwbólową za kroplówką . Na co pani pielęgniarka odpowiedziała , że ja jeszcze nic od bólu nie dostałam tylko antybiotyk. Hi hi sama się zdziwiłam
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-12-19 o 13:53 |
|
|
|
|
#9687 |
|
Raczkowanie
|
ja pamiętam jak mi dały antybiotyk w zastrzyku no i zakrzepowy też w szpitalu oraz masa kroplówek, ale jeszcze na dodatek do domku też....hymmmmm
|
|
|
|
#9688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchaj Pana dr-do łóżeczka i się grzej Osłabiona byłas po operacji i Cię dopadło Miejmy nadzieję że przejdzie---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#9689 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Danni nie żeby czytać nie trzeba się logować! wystrczy wejść na linka http://operacjaplastycznapiersi. blog4u.pl/ i pod MOJA HISTORIA jest opcja czytaj więcej (link: http://operacjaplastycznapiersi.blog...ze-547223.html) ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Kochana z tą opuchlizną to jet różnie. Sama jakiś czas temu pytałam czy cycusie mi zmaleją czy jeszcze się powiększą! Podobno to jest tak że najpierw trochę maleją a później mogą jeszcze urosnąć - jeśli miałaś pod mięsień. ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
lovelyashley Fakt na początku było trochę ciężko, ale pomimo że od pierwszego dnia nie wyglądały zbyt naturalnie to i tak je pokochałam Co do wielkości to teraz jest chyba C (pod biustem mam 73cm, a w biuście 92-93cm) Dla mnie supeerrr!!! ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- NOWE FOTKI PO 4 TYGODNIACH Kochane przyszłe i obecne cycolinki dziś tak na próbę przymierzyłam staniczki DD Fotki w moim w albumie!!! Ojjjj jak dla mnie to wyglądam cudnieeee!!! Edytowane przez inna_85 Czas edycji: 2010-12-19 o 15:05 |
|||
|
|
|
#9690 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta Moje
Proszę o radę..... dziś lewa pierś mnie bardziej boli i trochę bardziej jest spuchnięta od prawej.........dodatkowo drętwieje mi ręka lewa od tej piersi chyba...... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

, jeszcze się przed operacją upewnie czy dobrze wybrałam hehe, bo zeby bylo widac, nie ?

Ale już widać że takie kształtne i ładne brawa dla doktorka spisał się 

no ja już dupę Ci leje niedobra dziewczyno
Buziaczki dla Was wszystkich
Miejmy nadzieję że przejdzie