|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23845048]Hej dziewczyny, tak sobie podczytuję tylko, nawet pisać mi się nie chce, z mężem nie gadamy od wtorku i nie wiem co zrobić z Wigiliami. Do du.py z tym wszystkim.[/QUOTE]
Widze, ze u Was podobne schematy klotni nie cierpie cichych dni a czasem po tydzien trwaja, okropienstwo! wyobrazam sobie jak sie czujesz. Pewnie do Swiat sie ulozy. Te Swieta sa szczegolne bod katem atmosfery (serduszka miekna ). My bylismy pokloceni w Wielkanoc, ja juz z wielkim brzuchem spedzilam cale Swieta w sypialni - ogladalam wszystkie dostepne w domu dvd a malz okupowal duzy pokoj, mielismy jechac do Jego rodzinki a wyszedl klops![]() Trzymam kciuki
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 |
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
szajuś, bardzo mi przykro
![]() Dzień dobry. Dzisiaj mam zamiar upiec pierniki. Późno w tym roku, ale czasu nie miałam. Z samochodem jeszcze nie wiadomo co jest Może być tak, że do świat nie będzie zrobiony, a ja jeszcze nic na święta nie kupiłam do żarcia.
|
#3393 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23845048]Hej dziewczyny, tak sobie podczytuję tylko, nawet pisać mi się nie chce, z mężem nie gadamy od wtorku i nie wiem co zrobić z Wigiliami. Do du.py z tym wszystkim.[/QUOTE] dobry ![]() A ja się pochwalę, że królewicz zasnął wczoraj SAM w łóżeczku, bez awantur, płaczu, czy bujania czy co tam,trochę pomruczał, pobawił się pieluchą i bye, bye normalnie uwierzyć nie mogłam!!! Przypomnę tylko, że od dawna śpi ze mną, a łóżeczko go parzyło w tyłek W nocy i tak wylądował u mnie, ale pierwsze kroki ku lepszemu poczynione, nawet nie wiecie jaka to ulga![]() U nas -8 st. brrrr i śnieżek fajnie pada- kolejny dzień bez spaceru, a do tego jestem sama z A. bo małż dziś cały dzień w pracy. Przypomnijcie mi, bo zapomniałam=która podawała chrupki kukurydziane?? JA chciałam podać wczoraj i doopa- mały dosłownie odgryzł taki kawał dolnymi zębami, że musiałąm na szybko wyciągać mu go z buzi- bałam się, że się zakrztusi czy coś A i Bydgosiu-super wyglądacie- a Ty wg mojej oceny nie jesteś za chuda-wyglądasz bardzo dobrze.Po prostu 2 super laski.
Agatka Edytowane przez kumkura Czas edycji: 2010-12-18 o 11:01 |
|
|
|
|
#3394 |
|
Rozeznanie
|
czesc kobitki
Nie moge cosik ostatnio nadazyc z cytowaniem poscikow, Swieta, Maluch i wciaz czasu brakuje z tego co pamietam Bratkab Bogus wymiata - jak On pieknie juz raczkuje ![]() Darianko gratki za nowe umiejetnosci Silpe - Malutka jest sliczna Djerba - zmien koniecznie lekarza, co za sucz! moze idz prywatnie? co bys sie nie martwila do lutego Kardashi - Blanka super sie boda z jajcorkiem, sliczna jest Bydgosiu - oby auto wrocilo przed swietami, targac siaty - nic fajnego Nie pamietam, ktora polecala szampon mustella w piance dla Brzdacow, ale potweirdzam - jest rewelacyjny!! A i na odparzenia - myje Malemu dupke roztworemz azulanu przy kazdej zmianie pieluszki i smaruje linomagiem - jest o niebo lepiej, polecam!!! ----------------------------------------------------- U nas nocka spokojnie, Maluch budzil sie dwa razy a od 7 bawil sie sam w lozeczku do 9 ![]() teraz szaleje na kocu, podnosi dupke, buja sie i zaczyna na bok sie przekrecac do siadu
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 |
|
|
|
#3395 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też mam słabość do jamników. to moja druga jamniczka. A jeśli chodzi o cierpliwość to tego psa to największa zaleta. Blanka może zrobić z nią wszystko, oczywiście nie pozwalam na to, ale czasem odwrócę głowę a ona ją za ucho ciągnie. Poprzednia by tak nie pozwoliłą. No ale ona miała rok jak pojawiła się Blanka. Za to suczka upierdliwie liże twarz Blanki. Odwróce wzrok a ta już. A dobrze wie że nie moze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co za babsko! [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23838953] piesek też fajny. ![]() [/QUOTE] Cytat:
Bydgoś może ząbki Blanka namiętnie ćwiczy raczkowanie ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- A i zjadła dziś z łyżeczki po prawie 2 tyg przerwie(po za dwoma dniami na jogurcik ) risotto z królikiem i brokułami
|
|||||
|
|
|
#3396 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kardashi, kiedy zaczęłaś podawać jogurt?
|
|
|
#3397 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23845048]Hej dziewczyny, tak sobie podczytuję tylko, nawet pisać mi się nie chce, z mężem nie gadamy od wtorku i nie wiem co zrobić z Wigiliami. Do du.py z tym wszystkim.[/QUOTE]
e tam, do wigilii sie zagoi... Na pewno sie pogodzicie. My z mezem kłóciliśmy sie na poczatku, jak sie Wojtek urodził, była masakra. Teraz dajemy sobei na wstrzymanie i nawet cichych dni nie ma. Zwykel to ja prowokowałam kłótnie, chyba jakiś baby blues miałam, ale juz przeszło... Na pewno się wam dobzre wszystko ułoży. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23845048]Hej dziewczyny, tak sobie podczytuję tylko, nawet pisać mi się nie chce, z mężem nie gadamy od wtorku i nie wiem co zrobić z Wigiliami. Do du.py z tym wszystkim.[/QUOTE] Oj nie fajnie ![]() Cytat:
A dziś wzieliśmy sie wszyscy do roboty i juz mam umyte 2 okna-umyłam te najbrudniejsze Wy nik zobacze wieczorem, jakie mazy pozostawiałam![]() Mąż odkurzyl cały dom, córcia powycierała kurze.Po południu zabiore sie za łazienkę.No i zostanie jeszcze parter-kuchnia i ubikacja-ale to powoli w tygodniu sobie zrobię. W czwartek tylko kurze powycieramy i odkurzymy i bedzie w miarę posprzatane. No powiem wam coś,że weszłam dziś na wage i przybyło mi 2kg. Od nowego roku trzeba zrezygnowac ze slodyczy a jak już całkiem przestanę karmic to za diete sie biorę coby na chrzcinach fajnie wyglądac. A o chrzcinach wam jeszcze nie pisałam. Bedziemy robić w Wisle.Teściowej szefowa ma tam mały pensjonat i wynajmujemy go na Wielkanoc.Spędzimy tam święta i przy okazji ochrzcimy Olę.Podobno jest tam taki drewniany kościółek i teściowa załatwiła juz wszystko z księdzem. Jeszcze o jedzeniu musze pomyśleć.Chyba jakąś kucharkę będzie trzeba wynając na same chrzciny. Moze macie kogoś sprawdzonego z okolic Wisły? |
|
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
Szajka - może powinnyśmy razem gdzieś wyjechać? Ja mojemu wczoraj powiedziałam, że gdybym wcześniej wiedziała jakim jest szczeniakiem to bym dziecka z nim nie płodziła ani za mąż nie wychodziła..
no i już się zaczęła gadka, że on się wyniesie do babci i że mi zostawi to mieszkanie.. a ja go wcale nie chcę bo to mieszkanie jego matki, więc on ma do niego prawo większe niż ja.. ja mam swój pokój u rodziców.. Kurna, że ja taka ślepa byłam :[
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#3400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dwa tyg będzie w pon jak nie chciała jeść z łyżeczki. zaciskałą usta i koniec. Zjadała po 3 łyżeczki. i na tych 3 łyzeczkach potrafiła jechać od 10 do 15, potem 3 łyżeczki obiadku i 3 łyżeczki owocu o 18. i dopiero o 20 butla ![]() potem już cały dzien butla. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
uuu...trzymajcie się dziewczyny!
popieprzone te chłopy a o moim też już nic nie piszę,bo szkoda moich nerw... Silpe-Ty sobie niczego nie wyrzucaj kochana,bo nawet jeśli lekko się przekrzywia to jest to naprawdę pikuś Bydgoś-te kupy mogły być od chleba fajnie już się maluchy rozruszały,WIt wymiata! a chłopisko jak dąb,oj będzie siał zniszczenie !![]() mojej jeszcze daleko ![]() u nas znowu zmiana: dorzuciłam 1 posiłek więcej-owoce z 2łyżkami kaszki/kaszy,bo zaczęła się znowu częście w nocy budzić,może w głodu ![]() dzisiaj pospała 20-4.30 bez pobudki,zobaczymy czy to jednorazowy wybryk czy jednak coś na rzeczy było poza tym wymiata dużą miskę obiadku-myślę,że z 250g tam może wejść też jej dorzuciłam kaszy,bo może same warzywa z mięchem/żółtkiem było jej małonadal ma 2 drzemki 10-12/13 i 16-18 0d 20 spanie nocne no i Zu znowu oskrzela zawalone a T.katar i kaszel od wczoraj slyszałyście coś o wycofywaniu szczepionki 5w1? my mamy wciąż zaległe szczepienie i straszą nas ,że moze zabraknąć,bo wycofują ![]() no,ale T.ciągle łapie katar od Zu to co ,chorą mam zaszczepić gUpie te baby aaaa...Kardashi-Blanka bossska!Może będzie miała z oczętami tak jak ja-zimą bardziej szare a latem niebieskie
|
|
|
|
#3402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Tylko nie miałam go okazji jeszcze odwiedzić. Co do kucharki to nie znam żadnej, ale jakbyście chcieli ciasta to polecam cukiernię Bajkę w Górkach. Mają też sklep w Ustroniu, ale nie wiem dokładnie gdzie. Torty i ciasta tam mają marzenie, niebo w gębie. Polecam z czystym sumieniem. Cukiernia Delicje z Ustronia albo inne w Wiśle się mogą schować.
|
|
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze se przypomniałam...
Margo-moogła to być reakcja na gruszkę,ale raczej jako nowość-choć z gruszkami to różnie.Spróbuj za jakiś czas znowu.MOja uwielbia,a jak kupsko schodzi ![]() dawała któraś z Was już kaszę jakąs oprócz manny czy jaglanej? moja obie te bardzo lubi,zastanawiam się nad gryczaną czy jęczmienna? ![]() i któraś pytała o soczewicę-strączki ciężkostrawne ,w 2r.ż czyli po 1 urodzinach można próbować |
|
|
|
#3404 |
|
Zadomowienie
|
O facetach już gadałyśmy nie raz. Nie zazdroszczę Wam. Życzę jednak aby udało się związek dalej budować.
Ja mam najwspanialszego faceta pod słońcem. I za nic nie oddam Z nowości idą u nas ząbki na gwałt. Ryk jest. Męczy w buzi co tylko dopadnie. Oby szybko wyszły. Poza tym dziękuję jeszcze raz za miłe słowa o Bogusiu. Tak się zastanawiam czy określenie raczkowanie i czworakowanie to to samo, czy raczkowanie to do tyłu a czworakowanie do przodu, bo tak by było logicznie??
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to znaczy,ze jest tam na urlopie zdrowotnym?W tej parafi czy na kuracji? |
|
|
|
|
#3406 | |||
|
Rozeznanie
|
no, jest niezly
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
------------------------------------------- u nas dzionek pracowity, u Malego zrobilam porzadek Dziewczynki wklejam foteczki swoje i Stefanka w nowych czapeczkach i szaliczkach- prosto od naszej Szajuni Szajunka
|||
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
justin18061976 ale laska
|
|
|
|
#3408 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jaglana jaka dawalas? taka najzwyklejsza w świecie, co stoi na pólce w sklepie koło innych kasz i ryżu? czy jakaś specjalną dla dzieci?Ja manne daje taka najzwyklejsza w swiecie, nic sie nie dzieje, ale ostatnio gdzieś czytałam, ze takie kasze dla doroslych nie sa dobre dla dzieci, bo zawieraja za duzo zanieczyszczen no i zgłupiałam ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
ślicznie!a Ty jaka figura! nie wiem po co na ten fitness biegasz ![]() kardashi - zapomniałam napisac - widać, ze Blanka super dogaduje się z psiakiem ![]() -------------- u nas dzien MAXYMALNEGO maruda na szczescie juz spi na noc, wiec bierzemy sie za jakies konkretne sprzatnie
|
||
|
|
|
#3409 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja znam dwóch sprawdzonych soobników - Adama Małysza i Jerzego Pilcha. Nie znam osobiscie, ale są sprawdzeni, choć niekucharze. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja myśle, ze te wszystkei problemy dziewczyn z ich facetami mogą wynikać z tego, ze niektórzy panowie inaczej sobie wyobrażali tacierzynstwo... Myśle, ze to wszytsko pzredzie i się ułoży. Cytat:
ja dawałam zwykła jaglankę, ze sklepu, co koło ryżu i kaszy kukurydzianej stoi. Firma chyba vitacorn(???), małe opakowanie, dawałam z dynią, ale nie bardzo jaglanka młodemu podeszła. Czasem mu jeszcze sypnę, ale on to bardzo ostrożnie je. |
||||
|
|
|
#3410 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dla Olci!teraz to już czas łóżeczko poziom niżej dać. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23845048]Hej dziewczyny, tak sobie podczytuję tylko, nawet pisać mi się nie chce, z mężem nie gadamy od wtorku i nie wiem co zrobić z Wigiliami. Do du.py z tym wszystkim.[/QUOTE] to przykre, że przed świętami taka paskudna atmosfera w domu... ale to takie fajne cieple święta, pierwsze Wasze wspólne z Agatką, więc mocno trzymam kciuki, żeby szybko wszystko się wyprostowało. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ona chodzi do przedszkola? Cytat:
a co się raczkowania/czworakowania tyczy, u nas zamiennie się używa tych określeń, bez rozróżniania czy to w przód czy w tył. Ale Twoje rozumowanie mądrze brzmi... ![]() Tymek już cały pokój umie migiem przemierzyć czworakująco-pełzająco. wystarczy dobra zachęta. Najszybciej się uwija jak Maksiu wysypie z pudełka puzzle. Chata ogarnięta na święta, jeszcze tylko na dzien przed wigilią odświeżę. Tylko prezenty pozostało zapakować (o ile wreszcie listonoszka wszystkie paczki mi zniesie ),... i kurde, wstyd się przyznać, ale jeszcze kartek nie wysłałam... w poniedziałek gnam na pocztę.ślicznie!!! Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2010-12-18 o 20:34 |
|||||
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Velluto-zwykła jaglankę
i zapomniałam Ci napisać może ku pokrzepieniu,że ja mam 5guzków na tarczycy i będę je wycinać jak skończę karmić Justin-boscy jesteście! dla Szaji! Szaja-cieszę się,że z Agatką wsio oki,to niewiarygodne!Na pewno kamień z serca i inna jakość życia teraz |
|
|
|
#3412 | ||||
|
Rozeznanie
|
Nam tez sie zdarzyla kiedys taka "akcja" przed Swietami. Dlatego wiem co czujesz Juz myslalam ze w domu zostaniemy. Ostatecznie dogadalismy sie w ostatniej chwili i poszlismy na Wigilie do moich rodzicow. Dogadacie sie Cytat:
![]() Dzis Maciej obudzil sie o 5.40 na pierwsze karmienie. Zanim wszystko zrobilam to polozylam sie spac o 6.30 a o 7.30 wstal Maciek i juz mi pospac nie dal ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ------------------------------------------------------------------------ Przypomnialo mi sie jeszcze co mialam napisac! Od trzech dni karmie modyfikowanym i jakies dziwne zmiany w moim dziecku zaobserwowalam. To pewnie zbieg okolicznosci i ten 26 tydzien ma znaczenie ale moj syn zaczal robic rzeczy ktorych do tej pory nie robil. Pomijam fakt gaworzenia czy obracania na brzuszek ale dzisiaj, po raz pierwszy w zyciu dziecko przespalo mi cala godzine lezac na brzuszku Nigdy wczesniej to sie nie zdarzylo.Tz sie smieje za jak mam ta przerwe od karmienia piersia to sie dziecko inteligentniejsze zrobilo
Edytowane przez ałła Czas edycji: 2010-12-18 o 20:38 |
||||
|
|
|
#3413 |
|
Zadomowienie
|
bartka - ślicznie Boguś myszkuje po regałach. Twój na książki, a mój na mopa
Co do określenia czworakowanie to wlasnie nim powinno sie okreslac przemieszczanie na 4 do przodu. Raczkowanie - to pelzanie do tylu. szaja - przykro mi z powodu kłótni. Moment rzeczywiscie nie najlepszy, ale napewno sie dogadacie. slipe - spokojnie, nie miej wyrzutow. Asymetrie akurat mozna bardzo szybko wycwiczyc - niekoniecznie na rehabilitacjach, byc moze bedziecie moglli cwiczyc w domu. djerba - oczkami tez sie nie martw, takie sprawy u niemowlaczkow naprawiaja sie czesto same. Koniecznie zmien okulistke - szacunek to podstawa. ann - wspolczuje chorowitkow. U nas poki co spokoj ale sezon taki, ze tylko czekam az Blanka cos z p-la przywlecze. Wit jest wielki chlop a raptem pare lyzeczek obiadku zje. Wciaz w 99% na mleku. Jestem w szoku ile Tosia potrafi zjesc Kasze podawalam orkiszowakaradashi - Blanka niebawem bedzie z pasiskiem zawody na raczkach urzadzac Sliczna jestdarianna - alez Twoja Olcia pieknie usiadla. Tak czekam na ten moment u Wita. Mam wrazenie ze jak juz usiadzie, to wsyztsko bedzie latwiej zorganizwac ![]() bydgoszczanko - Lusia to dziewczynka o bardzo delikatnej urodzie. Bardzo jestescie podobne. No i witam w klubie wystajacych obojczykow ![]() --- Bylam dzis u fryzjera, popołudniu zrobiłam z Blanką pierniczki (część zawisła na choince, czesc popakowana w pudełka), zrobiłam wielkie prasownie (nie znoszę wygniecionych rzeczy - również tych niemowlęcych). Popołudniu wysprzątałam mieszkanie już na święta. Uff Witko cały dzień spedził w pokoju Blanki, pomarudził może 2 razy przed drzemkami, a tak to się bawił, łazikował i zgłaszał się na mleczko. Blanka cudnie wciagała mlodego do swojej zabawy
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
Lea-no niestety z p-la takie kfiatki przynosi
![]() Tymek jest boski!
|
|
|
|
#3415 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby już było lepiej.Cytat:
W poniedziałek będzie sprawdzany. I chyba dopiero po nowym roku zrobimy, bo pewnie sporo kasy trza będzie szykować ![]() ![]() Może w końcu wyjdą ![]() Cytat:
Cytat:
Zdrówko posyłam Dzień mi dzisiaj szybko zleciał. Trochę posprzątałam, zrobiłam pranie, upiekłam pierniki. Jutro będę ozdabiać. Luizka była grzeczna, pół dnia piszczała, cieszyła się i sporo mówiła mamam Podam Wam przepis na fajne ciasto ![]() Przepis na Najlepsze Na Świecie Ciasto Świąteczne Składniki:
Sposób przygotowania: Przed rozpoczęciem mieszania składników sprawdź, czy whisky jest dobrej jakości. Dobra... prawda? Przygotuj teraz dużą miskę, szklaneczkę itp. untensylia kuchenne. Sprawdź, czy na pewno whisky jest taka jak trzeba..... by być tego pewnym nalej jedną szklaneczkę i wypij tak szybko, jak to tylko możliwe. Powtórz operację. Przy uzyciu miksera elektrycznego ubij kostkę masła na puszystą mase, dodaj łyżeszke sukru i ubjaj dalej. W miedzszsie zprawdź czy wisky jest na pewno taka jak czeba. Najlepiej sklaneczke. Otfórz druga butelkie jeźli czeba. Wszuś do miski dwa jajki, obje szklanki z owosami i upijaj je mikserem. Sprawś jakoź wiski żepy pootem gośie nie mufili sze jest trojonca. Wszuś do miszki szyśką sul jaka masz w domu czy so tam masz szysko jedno so, f sumje fsale nie ma snaszenia so fszuśisz! Fypij skok sytrynnmowy. Fymjeszaj fszysko z oszehami i sukrem fszystko jedno i frzudź monki ile tam masz fdomu, osmaruj piesyk masem i wyklej siasto na plache piesyka, usaw ko na 350 stofni, saaaamknij źwiszki. Sprawś jakoś fiski sostanej od pieszenia siasta i iś spaś. Wesołych Świąt!
|
|
#3416 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chrzciny-superowski pomysł Cytat:
u nas też ząbki na temacie ![]() Cytat:
Kochana, lasensja z Ciebie, fiu, fiuU nas dzień drugi usypiania-SAMODZIELNEGO w łóżeczku- dzisiaj płacz, marud, żale, ale wygrałam te bitwę
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
Bianka-ja też myślę,że jak T.zacznie sama siedzieć i raczkować to będzie fajniej i się ode mnie odczepi
a mina T.jak patrzy na Zu bezcenna ![]() ja dla odmiany miałam dwie marudy dzisiaj... T.wcina,bo nie jest cyckoholikiem i wcześnie zaczynała ale to prawda,Zu była bardziej niechętna na inne jedzonko-ta wcina aż jej się uszy trzęsą muszę zważyć kluskęgdzie kupowałaś orkiszową? w zdrowej żywnosci? długo się ją gotuje? rozgotowuje się fajnie? |
|
|
|
#3418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak coś to bardzo fajna jest tez kaszka Musli z Holle. |
|
|
|
|
#3420 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

nie cierpie cichych dni a czasem po tydzien trwaja, okropienstwo! wyobrazam sobie jak sie czujesz. Pewnie do Swiat sie ulozy. Te Swieta sa szczegolne bod katem atmosfery (serduszka miekna
). My bylismy pokloceni w Wielkanoc, ja juz z wielkim brzuchem spedzilam cale Swieta w sypialni - ogladalam wszystkie dostepne w domu dvd a malz okupowal duzy pokoj, mielismy jechac do Jego rodzinki a wyszedl klops

Może być tak, że do świat nie będzie zrobiony, a ja jeszcze nic na święta nie kupiłam do żarcia. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Polecam z czystym sumieniem. Cukiernia Delicje z Ustronia albo inne w Wiśle się mogą schować.