|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
ależ skąd, telefonicznego to tak sobie, ale internetowy jak najbardziej ![]() i powietrze, i cała reszta.. tak pozdrowionka
|
|
#9692 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
jak to na chwilke tu wpadasz??? sama widzisz jak to jest Kruszynko wiesz ,ze ja to tak czasem lubie pomarudzic... ![]() Cytat:
|
|
|
#9693 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
trzymaj sie cieplutko... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja lece popatrzec na albumiki bo dzis tyle nowosci!!!! wow
|
|
|
#9694 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana to normalne, Ja miałam to samo. Nie przejmuj się! Ból i drętwienie minie. Ja jestem już 4 tyg. po operacji i u mnie prawa pierś leczy się szybciej, jest miększa, ładniej ułożona, a lewa jest twardsza i miewam jeszcze nerwobóle. Z tego co wiem tak bywa, bo jak się jest praworęcznym to wiadomo prawą ręką częściej ruszamy i dlatego ona leczy się szybciej. Z czasem wszystko się wyrównuje ! więc głowa do góry ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
po biustem 73cm w biuście 92-93cm
|
||
|
|
|
#9695 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Hihi... fajnie istotnie to wyszło z doradzaniem Machszi, bo ja miałam na myśli projekcję, a jako, że Ona napisała rozmiar, to ten rozmiar też dorzuciłam do projekcji, no i wyszło jak wyszło ![]() Ale teraz w sumie smiało mogę ogłosić, że MIAŁYŚCIE RACJĘ Tak skromnie tylko dodam,że moje jak dla mnie są wystarczające ![]() Ani mniejsze, ani większe!!! W mojej ocenie IDEALNE dla mnie faktycznie Wiesz jakie ja miałam 'wymagania'... maja być ładne, jędrne - that's it, no, a jak akuratnie wyszły jeszcze przy tym nieco większe od zamierzonych, to się nie gniewam, a wręcz jestem zakochana w nich ![]() Cytat:
Fajnie, że częściej zaglądasz jakoś teraz ![]() Ja też trzymam cały czas kciuki za pierwszy milion!!!!! Szczerze i od serca A za chwilkę myknę do albumiku poogladać Twoje cudeńka Pozdrawiam bardzo mocno !!! Cytat:
![]() Cytat:
Jak się czujesz?? Lepiej troszkę?? Qurka, głupie przeziębienie musiało Cię dopaść teraz ![]() ja też pamiętam jak chyba w druga dobę po zabiegu jakoś kaszleć mi się zachciało. Też trzymałam cyce Ale Ty jesteś w tej komfortowej sytuacji, że mąż może potrzymać dodatkowo Nie ma prawa się z nimi nic stać ![]() Buziam mocno tymczasem Słoneczko Cytat:
Zaraz lecę do albumiku, bom ciekawa ogromnie Wiesz... z tą kawą sie sprawdziło!!!! Jak przed zabiegiem piłam litrami, tak teraz co najwyżej mleko z kawą!!! Ale faza ![]() Poważnie, podgrzewam kubek mleka i do tego łyżeczka kawy. Taka jak piłam do tej pory jakoś mi nie leży hihi...Całusek duuuży 4U Cytat:
No wpadałam na chwilkę, bom neta nie miała wcześni i latałam s dupom se trosecke aaaaaahahahahahahahahahah ahaha...... ![]() No i przy okazji jeszcze słodki buziolek dla Happciuni mojej cydnej Wierszokletki-Szamanki Widze, że i Maceratka jest, to przy okazji też wycmokam No i oczywista sprawa dla wszystkich krasnalków też wielki buziaczek
|
|
#9696 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#9697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie by było ciężko taki rozmiar, bo z moją wyjściówką toooSama byłam ciekawa kto kiedy ma operację, więc poszukałam odliczania. Jeżeli jest ktoś z nowych, niech napisze datę i dodamy ![]() lovelyashley 22.12 3 dni Aga_agaO 28.12 9 dni Nessy88 02.01. 14 dni Machszi 08.01. 27 dni Karolagda 10.01.(?) 29 dni Beatrycze1 15.01.(?) 34 dni kasikkk87 14.02.(?) 64 dni Gawronska 22.02. 72 dni Edytowane przez lovelyashley Czas edycji: 2010-12-19 o 19:42 |
|
|
|
|
#9698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
magera dla pocieszenia powiem, że ja kawucie znowu pije. Po dwóch tygodniach po zabiegu jak wróciłam do pracy zmęczenie było silniejsze. Owszem pije zdecydowanie mniej kawy, bo obecnie jedną i to nie z rana na pusty żołądek tylko po śniadanku tak ok 10. Wcześniej piłam 2-3 dziennie! Dla zdrowia to lepiej ![]() Apropo starych push-upów, większość poszło do śmietnika Zostawiłam tylko te większe, w których mi sutki nie wchodzą na wierzch (czyli te na zdjęciach) ![]() Jejciu już nie mogę się doczekać jak kupie nowe staniczki Edytowane przez inna_85 Czas edycji: 2010-12-19 o 20:55 |
|
|
|
|
#9699 |
|
Raczkowanie
|
Mya kochana tak- żeczywiście wpisałam w wyszukiwarke te firme i prosze -są ladne topiki bo na alegro są gacie wyszczuplające a mnie puki co topik potrzebny -buśka
|
|
|
|
#9700 |
|
Raczkowanie
|
hej hej
dziewczyny, a czemu ja nie widzę u niektórych z Was galerii? To po tej awarii jeszcze??? lovelyashley!! super!!! wreszcie ODLICZANIE przywrócone!!! No i wysunęłaś się na pierwszą pozycję!!! kejsiii - wysoki profil to piersi do przodu....No i ryzyko,że się będą na górze odznaczać bardzo.Zajrzyj na moją wyjściówkę i przypomnij sobie...Ja mam tam kości...only... Nie chcę piłeeeeek ![]() buuuu, któraś z Was ma moderate +?? muszę pokoczować znowu w Waszych albumach.... i od nowa przerabianie korpusów... a pomyśleć,że na początku myślałam o ANATOMICZNYCH..... Kto wie...??? Ciekawam co zaproponuje dr złota rączka...:P
|
#9701 |
|
Zadomowienie
|
czesc wszystkim
możecie mnie usunąć z odliczania bo moja operacja przesunie się troszkę tak ze 3,4 miesiace...ale codziennie was czytam i dalej będe wiecie co dalej mam watpliwosci co do wyboru lekarza i rozmiaru..bu...pozdrowion ka dla wszystkich przed i po![]() Edytowane przez kasikkk87 Czas edycji: 2010-12-19 o 21:24 |
|
|
|
#9702 | |
|
Rozeznanie
|
Machszi - Fajnie, bo też byłam tego ciekawa
Wooo a jak coś pójdzie nie po mojej myśli, to normalnie zamorduje ![]() ![]() Tak w ogóle mam pytanko, czy ciepło jest w tych klinikach Bo ja to zmarzluch jestem, a do tego czytałam, że po operacji temp ciała spada i jest zimno więc dla mnie to już podwójnie Poza tym czym ja się martwię Ból mnie rozrywający pewnie mnie ogrzeje Jutro muszę jeszcze zanieść siuśki do badań ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#9703 |
|
Zadomowienie
|
bo nie jestem w stanie teraz przyjechać do polski
jak tam stresik przed operacją???
|
|
|
|
#9704 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Gwiazdeczki!
![]() A co to za data w tym odliczanku u mnie?![]() Chyba mały chochlik sie wkradł ![]() Ja jeszcze muszę sobie troszke poczekać,nie tak hop ze mną Muszę to odliczanko naprawić |
|
|
|
#9705 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już byłam w albumiku- ale miło było znowu te pięknątki zobaczyć Teraz czekamy na Mikołaja, prezencik i nowe foteczki. Avek też już widać. Cytat:
Cytat:
A filmik z jakiego cięcia oglądałaś ?- z fałdu pod piersią jest całkiem do przyjęcia Cytat:
Cytat:
I jak dobrze że jesteś zdecydowanie na "tak"- cieszę się że Ci się podoba Może zrób jakieś fotki tych cudnych widoków i nam zapodaj pocieszymy oczy. Buziaki Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||||
|
|
|
#9706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pytanko- jak Ty trafiłaś na to forum? im więcej wiem tym bardziej mnie to zastanawia ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
Słuchaj Kochana a Ty u której złotej rączki w końcu robisz bo mi umknęło to jakoś
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#9707 |
|
Raczkowanie
|
Teraz powinno byc dobrze
![]() lovelyashley 22.12 4 dni Aga_agaO 28.12 10 dni ![]() Machszi08.01. 21 dni ![]() Karolagda 10.01.(?) 23dni Beatrycze1 15.01. 28 dni ![]() Nessy88 02.02. 46 dni ![]() Gawronska 22.02. 66 dni ![]() kasikkk87 tak jak prosiłaś , przykro mi że ja musiałam to zrobićCzekamy tu na Ciebie Słonko Słodkich snów krasnoludki ![]() ![]()
Edytowane przez Nessy88 Czas edycji: 2010-12-20 o 20:56 |
|
|
|
#9708 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo cycki mają się dobrze a przeziębienie daje mi w kość .. Dziś na szczęście już lepiej ale ciągle w łóżeczku leżę i mąż mi nie pozwala wychodzić ![]() Pewnie jak bym jakieś silniejsze środki mogła brać to by mi szybciej przeszło jakiś gripex czy cuś a tu tylko scorbolamit No i tak sobie leżę i śpię leżę i śpię leżę i śpię leżę i śpię Cytat:
Oj psikanie i smarkanie to tragedia nie wiem co najpierw trzymać cycki czy zamykać nos i tak jak piszesz herbatka im kołderka .. A ja usiedzieć w tym łóżku nie mogę Cytat:
Dziś już lepiej kochana bo wczoraj to była masakra Woda z nosa psikanie zimno mi było i cały czas pod kołderką Na szczęście mężuś mój kochany dzielnie wyręcza mnie z wszystkich obowiązków więc spokojnie odpoczywam choć nie lubie tak leżeć bezczynnie,, No ale jak trzeba to tyrzeba Cytat:
Ja twoją wyjściówkę pamietam i kochana tobie piłki wyjść nie mogą bo masz sporo swojego gruczołu i to już twoje kości nie mają znaczenia .. Liczy się grubość gruczołu im go więcej tym lepiej bo implant nie odznacza się i nie widać jego granicy Hp lepszy bo po czasie i tak troszkę opadnie a zawsze ładnie staniczek wypełni od gory a i dekolcik ładnie widoczny.. Moderate + to takie naleśniki trochę i płaskie .. No ale to ty musisz wiedzieć jaki efekt chcesz uzyzkać .. Ja też bardzo balam się piłek i co mialam mniej gruczołu od ciebie i piłek nie mam .. Chyba że chcesz bardzo naturalny efekt to bierz anatomy .. Choc powiem Ci że i okragłe mogą dać ładny naturalny efekt Tymczasem pozdrawiam wszystkie koleżanki .. Mnie dziś kolejny dzień pod kołderką czeka
|
|
#9709 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze dziołcha godo ![]() Ty masz bardzo ładna wyjściówkę, więc cyc u Ciebie bedzie cudny!!! Cytat:
![]() Buziolki dziewuszki kochane z rana Kejsiii Dziubku Trzymam kciuki bardzo za zdrówko ![]() Zdrowiej szybciutko ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
dziubam Cie Dziubku ![]() A czy dowiedziałaś się może coś od techników?? Oddadzą nam nasze focie czy nie??????
|
|
#9710 |
|
Raczkowanie
|
Mya...nie no to wiem,że jak nie mam kogoś zaprzyjaźnionego, to nie bedę mogła oglądać zdjęć.
Mi chodzi o to,że u dziewczyn, których galerie wczesniej oglądałam, teraz widzę nazwe galerii a zdjęć nie ma. Co do wyboru doktora, to mam 2 opcje . 2 KONSULTACJE I 2 TERMINY OPERACJI u 2 różnych lekarzy. To jest od początku Pan JJ oraz dr.W. Obaj z Wrocka. kurza twarz....przekonujecie mnie do tych HP coraz mooocniej..... A z początku nawet o nich myśleć nie chciałam.... Już tylko 21 dni! ło matko!
|
#9711 |
|
Zadomowienie
|
hejka dziewczynki!!!
MYADIVA oglądałam film z ipmlantami wkładanymi pod piersią,spoko ![]() a ja pójdę na 2 konsultację dopiero po powrocie z urlopu,wyjeżdżamy na 2 tyg w styczniu,także umówiłam się na kon.03.02.2011,powiedział am pani w rejestracji ze chcę zobaczyć implanty,dotknąć ,przymierzyć to kazała mi dzwonić do p,dr przed wizytą i powinna wziąć ze sobę..he he...bo kons ma w katowicach a operuje w klinice w chorzowie w WEISS KLINIK...Oglądałam stronkę,fajnie tam..echhh :roll eyes:także mam nadzieję ze po konsultacji już umówię na 100%termin!!!hi..aż ciary przechodzą!!!![]() buziolki dla wszystkich
|
#9712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A powiedz mi Kochana Chociaż nie powiem, decyzje juz podjełam miesiąc temu gdzie u kogo i kiedy, Miłego dnia dziewczynki życzę |
|
|
|
|
#9713 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Mya - aż dziwne, że wreszcie coś do mnie napisałaś |
||
|
|
|
#9714 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ulaczku gratulacje !!!!!
nie martw sie niczym, opuchlizna to normalka, ale jesli drętwienie utrzyma cie sie dalej to skontaktuj sie lepiej z lekarzem. A jaki był Zdzitek ? jestes zadowolona? Slyszalam o nim duzo dobrego![]() od 3 dni łażę po sklepach żeby kupic prezenty, wiem że to na ostatnią chwile, ale szukam dla taty koszuli flanelowej (ma być prawdziwa flanela tak powiedział) i nie mogę nic znaleźć... te tłumy w sklepach mnie wykończą ehhh głupia jestem mogłam wszystko kupić wcześniej przez internet... a wy już macie wszystko pokupowane ???? |
|
|
|
#9715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9716 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane co do zdjęć w albumikach to jeszcze nic nie wiem konkretnie- oj ale chyba dysk nam ich nie odda
Jest natomiast prośba , by te z załączników w wątku uzupełnić w miarę możliwości w swoich postach. Często bez zdjęcia post jest po prostu nieczytelny. Na swoim panelu kontrolnym (panelu użytkownika) jak się wejdzie w załączniki można sprawdzić które z naszych zdjęć jest widoczne, a które jeszcze nie. Tu jest instrukcja jak można załącznik przywrócić : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=487423
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-12-20 o 21:57 |
|
|
|
#9717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje baloniki dzis jakieś twarde się zrobiły, ale jestem z Dr w stałym kontakcie telefonicznym i byłam dzis na zmianie opatrunków w przychodni chirurgicznej, więc inny doktorek zaglądał i powiedział, że wszystko jet ok. Co do Zdzitka....ehhhhh FAJNY FACET bardzo konkretny. Powiedział, że będą duże no i są tylko może ja się na nie chyba tak nie przygotowałam . Doktorek zawsze spieszący ale sypatyczny. Znosiła moje codzienne telefony przez ponad 3 tygodnie i odpisywał jeszcze na maile. Operacja też przebieła bardzo sprawnie. W ogóle to musze powiedzieć, że byłam w WIELKIM szoku jak zgłosiłam się do szpitala MSWiA. Dostałam super pokój z dwoma łóżkami i łazieneczką. Bardzo czyściutki i pachnący. Spodziewałam się czegoś innego. Panie pielęgniarki mega miłe. Po op na każde zawołanie chciały dawać coś przeciwbólowego i przy wszystkim pomagały. Za co wielkie dzięki!!!!! Z czystym sumieniem moge polecic mojego Doktorka![]() klaski :
|
|
|
|
|
#9718 |
|
Rozeznanie
|
dobra, pomału zaczynam się stresować....
|
|
|
|
#9719 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() Byłam dziś na wizycie miesiąc po operacji. Cycuchy leczą się dobrze i dostałam już wytyczne na zakup cyckonosza Zaraz po wyjściu z kliniki udałam się do sklepu i nowe umundurowanie już kupiłam. Rozmiar mnie zszokował mam 70 E Może ten biustonosz to nie jest mój wymarzony ale jest. Następny muszę kupić taki sexy przezroczysty, koronkowy Zdjęcia w galerii. Buziaki ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Kochana lovelyashley głowa do góry! Już niedługo będziesz skakać z radości na widok nowych cycuszków!!!! Buziaki |
|
|
|
#9720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

albo czasu dla nas

hihi...

Bo ja to zmarzluch jestem, a do tego czytałam, że po operacji temp ciała spada i jest zimno więc dla mnie to już podwójnie
w tym odliczanku u mnie?

Miejmy nadzieję że przejdzie
klaski :