|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o co chciałybyście ale się wstydzicie bądź nie macie kogo zapytać - cz
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o co chciałybyście ale się wstydzicie bądź nie macie kogo zapytać - cz
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23869599]ja czasami jak mam weekend wolny..
i np umyłam włosy w czwartek rano.. piątek nie muszę a w weekend nigdzie nie wychodzę to nie myję włosów.. polecam takie zabiegi od czasu do czasu.. bo mycie co 2 dzień też nie jest zbyt dobre bo skóra dalej próbuje nadrobić ten brak łoju.. nie przesadzajmy że po jednym dwóch dniach ociekacie łojem na włosach.. aż wam kapie po buzi.. jeden dzień więcej możecie się przemęczyć nie wiem w kucyku albo coś..[/QUOTE] Nie każdy może związać w kucyk, to raz. Dwa - ja też czasem czasem nie myję np. 3 dni włosów, jak nigdzie nie wychodzę, albo jestem chora itp i co z tego? I tak mi się później normalnie przetłuszczają i tak, więc nic to nie daje. A ja mam takie włosy, że nie dam rady ich nie myć codziennie, bo nie mam zamiaru wyglądać jak szczotka od mopa z tłustymi strąkami, tylko mam mieć ładne, czyste włosy, które po umyciu się łatwo układają i tyle. |
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Orientuje się ktoś, czy ktoś gdzieś na allegro sprzedaje bluzki na ramiączka (najlepiej bokserki) z dowolnym (takim jak ja chcę) napisem/logo ?
|
|
|
|
#4534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny tak zamawiały bokserki z podobizną M.J ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
-lekcje biologii się kłaniają.można dziedziczyć od dziadkow.moja mama ma niebieskie oczy,tata-zielone,ja mam brązowe .cała rodzina mojej mamy ma niebieskie,więc odpadają,ale moja babcia od ojca miała czarne oczy (ja mam jasno brazowe) za to moje dziecko ma czarne oczy,a jego ojciec ma niebieskie.ponoć niebieski jest dominujący,ale to tez kwestia mocniejszych genw
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-12-19 o 18:42 |
||
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
oglądałam wczoraj na tvn style nigelle świątecznie.
i ro biła ciasto. wspominała coś o nazwie gotowane ciasto ale jej się nie podobało i nazwała innaczej. dodwała do niego rodzen, żurawiny, śliwek, miodu, masła, pomarańczy, likieru kawowego, cukru brązowego, na koniec jajek, mąki. no ale nie pamiętam nazwy i proporcji nie znam. a nie wiem jak mam odszukać tego odcinka. pomoże ktos? przepis już znalazłam
(; Edytowane przez plywok Czas edycji: 2010-12-19 o 19:33 |
|
|
|
#4536 |
|
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23869599]ja czasami jak mam weekend wolny..
i np umyłam włosy w czwartek rano.. piątek nie muszę a w weekend nigdzie nie wychodzę to nie myję włosów.. polecam takie zabiegi od czasu do czasu.. bo mycie co 2 dzień też nie jest zbyt dobre bo skóra dalej próbuje nadrobić ten brak łoju.. nie przesadzajmy że po jednym dwóch dniach ociekacie łojem na włosach.. aż wam kapie po buzi.. jeden dzień więcej możecie się przemęczyć nie wiem w kucyku albo coś..[/QUOTE] ja wcale nie przesadzam poza tym włosów nie myje się dopiero wtedy, gdy "ociekają tłuszczem"...zresztą nawet jak się nie przetłuszczają za bardzo to i tak wypada umyć, bo przecież kurz i wszelkie zapaszki zostają we włosach, nawet, gdy nie są bardzo przetłuszczone to śmierdzą, jak można z takimi syfolągami normalnie funkcjonować? Czasami jak chora jestem albo totalnie leniuchuję w domu to zdarza mi się nie umyć i czuję się źle, bo normalnie aż mnie głowa swędzi
|
|
#4537 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ale juz daaaaaawno jej nie ma - kilka lat chyba ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
moze sprawdz w malo widocznym miejscu, jak nie bedzie odbarwialo to spokojnie wyczysc
|
|
#4538 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie pracuję w kebabie żeby śmierdziały.. i nie mówię przecież że trzeba zapuścić włosy do stanu w którym swędzi głowa.. tylko że nie powinno się myć włosów codziennie a jak się już myje codziennie to proszę się nie dziwić że się przetłuszczają.. Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2010-12-19 o 19:54 |
|
|
|
|
#4539 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#4540 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurdę, się wściekłam. Mam takie pytanie techniczne - czy ja dobrze myślę, że wysyłanie wiadomości nieznajomym wizażankom z prośbą o kliknięcie w banerek konkursowy (wiecie, ten z aniołkiem) jest niezgodne z regulaminem? To podpada pod spam czy jeszcze nie? (wiem, jestem wredna, ale tym razem nie odpuszczę spamowania, no kurdę, nie mam ochoty odbierać 5 wiadomości dziennie z infantylną prośbą: klikniesz?)?
|
|
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe połączenie. jak będe mieć w jednym czasie cole i wino to spróbuje
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli masz takie natrętne znajome to dodaj do podpisu NIE KLIKAM
|
|
|
|
|
#4544 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() to popularne wino, u mnie jest w monopolu pod blokiem ale tez np w Piotrze i Pawle. W tesco tez kupowalam. One maja rozne butelki (kadarka to typ winogron z bulgarii, ale moze byc w roznych butelkach, z roznymi naklejkami) wszytskie sa dobre
|
|
#4545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4546 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() sorry, ale jak kogos wogole nie znam i dostaje takie wiadomosci
|
|
#4547 |
|
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23874029]mi po 2 dniach nie śmierdzą ..
nie pracuję w kebabie żeby śmierdziały.. i nie mówię przecież że trzeba zapuścić włosy do stanu w którym swędzi głowa.. tylko że nie powinno się myć włosów codziennie a jak się już myje codziennie to proszę się nie dziwić że się przetłuszczają..[/QUOTE] ja też w kebabie nie pracuję ![]() może tobie się wydaje, że pachną świeżością, chodzisz po ulicach - spaliny, gotujesz w kuchni - tłuszcz i inne rzeczy parują :P, kurz się unosi i osadza się na głowie :P i wiele wiele innych... może i twoich włosów to nie dotyczy, nie przeczę ![]() acha i coś mi się wydaje, że mit, iż włosy przetłuszczają się szybciej, gdy myje się je codziennie, został już obalony, ale mogę się mylić... Ja jakoś szczególnie nie zauważyłam, zeby się coś zmieniło jak robiłam sobie dłuższe przerwy od mycia (a kiedyś tak było), co więcej nie tylko ja. Dobra myślę, że nie ma co dalej dyskutować na ten temat.
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23874029]mi po 2 dniach nie śmierdzą ..
nie pracuję w kebabie żeby śmierdziały.. i nie mówię przecież że trzeba zapuścić włosy do stanu w którym swędzi głowa.. tylko że nie powinno się myć włosów codziennie a jak się już myje codziennie to proszę się nie dziwić że się przetłuszczają..[/QUOTE] Kopnięta.mam znajomą,ktora myła włosy rano,a wieczorem miała smalec,więc to rznie bywa. ja myje włosy co 2 dni,ale pod czapką musiałam codziennie,bo mnie swędziała skora głowy.on niedawna kupiłam świetny szampon w roosmanie i nie musze dawać odżywki,ktora powodowała szybkie przetłuszczanie.teraz myję tylko tym szamponem i wystarczy co dwa trzy dni http://www.nowekosmetyki.pl/kosmetyk...-farbowanych/9 |
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Wy też widzicie, np. pięć postów nade mną w poście Malinowej Mamby jakiś plecak/torebkę? I w kilku postach wyżej też? O co chodzi????
Nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy. Edytowane przez Gregorynka Czas edycji: 2010-12-19 o 20:23 |
|
|
|
#4550 |
|
Rozeznanie
|
A czy znacie może jakiś drink, w którym nie wyczuwalny jest smak alkoholu? Nie znoszę piwa, wino też ledwo przełykam. Z czym połączyć wódkę, żeby była niewyczuwalna??
|
|
#4551 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i przepraszam mit mitem ale ja się uczę w szkole fryzjerskiej i wydaje mi się że jestem nieco bardziej zagłębiona w temat.. ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4552 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Mój ulubiony drink, ale bardzo niezdrowy.
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23874773]
nic nie widzę No kurde, czary mary normalnie. Odświeżyłam sobie podpis i dziwne załączniki poznikały. W innych wątkach pojawiała mi się ciężarna kobieta (widać było tak, jakby któraś sobie dodała załącznik). Bosz...co się dzieje
|
#4554 |
|
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23874773]nie mówię że pachną szamponem jak po umyciu ale też nie śmierdzą nie wiem jakbym się z gównem biła..
i przepraszam mit mitem ale ja się uczę w szkole fryzjerskiej i wydaje mi się że jestem nieco bardziej zagłębiona w temat.. [/QUOTE] nie trzeba być fryzjerką, żeby wiedzieć pewne rzeczy. Acha i zastanów się nad zmianą powiedzonek, bo jak się z przyzwyczajenia tak do klientki odezwiesz to może do ciebie więcej nie wrócić Z mojej strony koniec, nie przyszłam tu, żeby się sprzeczać pozdrawiam
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Może jestem dziwna, nieczuła itd, ale powiedzcie mi po pierwsze dlaczego robi się mięso z koni, przecież na pewno taniej wychodzi krowa, świnia itp? Smaczniejsze?
A po drugie, dlaczego robi się bardzo wiele akcji, ratujących te konie? Ja bym nie tknęła końskiego mięsa, ale z drugiej strony naprawdę nie widzę żadnej różnicy między koniem a krową czy osłem... skoro możemy zjadać krowy, to jakoś jedzenie koni mnie nie oburza.
|
#4556 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
z mojej również |
|
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ze niezdrowy, to inna kwestia ZWŁASZCZA, jak ktos ma wysokie ciśnienie!! więc ostrożnie!!
|
|
|
#4558 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak jak między schabowym a piersią z kurczaka ![]() ja tam nie rozumiem wielkiego oburzenia wielkich protestów.. toż to zależy od kultury danego państwa od zwyczajów i tradycji.. nie oburza mnie fakt że w Chinach zabija się psy dla mięsa.. ponieważ tam się to najzwyczajniej w świecie je tak jak u nas krowę .. Pan Bóg powiedział że zwierzęta i rośliny mają służyć człowiekowi do życia.. |
|
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23874773]nie mówię że pachną szamponem jak po umyciu ale też nie śmierdzą nie wiem jakbym się z gównem biła..
i przepraszam mit mitem ale ja się uczę w szkole fryzjerskiej i wydaje mi się że jestem nieco bardziej zagłębiona w temat.. ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Malibu - ale to nie z wódką chyba ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- nic nie widzę I? Teoria teorią, a jak widać praktyka pokazuje coś zupełnie innego. U mnie wcale mycie np. co dwa dni nie sprawia, że włosy mi się mniej przetłuszczają, więc to, że się 'uczysz w szkole fryzjerskiej' w dalszym ciągu nie zmienia tego, że zdecydowanie wolę mieć świeże włosy i myć je codziennie
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama ma pytanie:
czym się rózni kapusta kiszona od kwaszonej? ![]() znalazlam w necie 2 opcje: 1. to jeden i ten sam "pieron" 2. kiszona to poddana naturalnej fermentacji a kwaszona to z ulepszaczami roznymi wiec nadal nie wiemy, ale wizazanki wiedza wszystko wiec wolę tu zapytac
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

-lekcje biologii się kłaniają.można dziedziczyć od dziadkow.
poza tym włosów nie myje się dopiero wtedy, gdy "ociekają tłuszczem"...zresztą nawet jak się nie przetłuszczają za bardzo to i tak wypada umyć, bo przecież kurz i wszelkie zapaszki zostają we włosach, nawet, gdy nie są bardzo przetłuszczone to śmierdzą, jak można z takimi syfolągami normalnie funkcjonować?
ale juz daaaaaawno jej nie ma - kilka lat chyba 

ZWŁASZCZA, jak ktos ma wysokie ciśnienie!! więc ostrożnie!!