Wszystko o co chciałybyście ale się wstydzicie bądź nie macie kogo zapytać - cz.VII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-19, 17:22   #4531
MalinowaMamba
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o co chciałybyście ale się wstydzicie bądź nie macie kogo zapytać - cz

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość

Fresco, Sophia (około 15zł), albo nieco wyższa półka (około 20-25zł) - Carlo Rossi
Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Od siebie polecam Lambrusco. Na pewno w Lidlach sprzedają, ale może gdzie indziej też Kosztuje max. kilkanaście złotych (ja go w Polsce jeszcze nie kupowałam, więc dokładnie nie wiem)
Cytat:
Napisane przez zla panienka Pokaż wiadomość
różowe carlo rossi za ok 18 w biedronce czy netto, bardzo dobre
Dziękuję
MalinowaMamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 17:33   #4532
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o co chciałybyście ale się wstydzicie bądź nie macie kogo zapytać - cz

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23869599]ja czasami jak mam weekend wolny..
i np umyłam włosy w czwartek rano..
piątek nie muszę
a w weekend nigdzie nie wychodzę to nie myję włosów..
polecam takie zabiegi od czasu do czasu..

bo mycie co 2 dzień też nie jest zbyt dobre bo skóra dalej próbuje nadrobić ten brak łoju..

nie przesadzajmy że po jednym dwóch dniach ociekacie łojem na włosach..
aż wam kapie po buzi..
jeden dzień więcej możecie się przemęczyć nie wiem w kucyku albo coś..[/QUOTE]
Nie każdy może związać w kucyk, to raz.
Dwa - ja też czasem czasem nie myję np. 3 dni włosów, jak nigdzie nie wychodzę, albo jestem chora itp i co z tego? I tak mi się później normalnie przetłuszczają i tak, więc nic to nie daje.
A ja mam takie włosy, że nie dam rady ich nie myć codziennie, bo nie mam zamiaru wyglądać jak szczotka od mopa z tłustymi strąkami, tylko mam mieć ładne, czyste włosy, które po umyciu się łatwo układają i tyle.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 18:20   #4533
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Orientuje się ktoś, czy ktoś gdzieś na allegro sprzedaje bluzki na ramiączka (najlepiej bokserki) z dowolnym (takim jak ja chcę) napisem/logo ?
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 18:40   #4534
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość
Orientuje się ktoś, czy ktoś gdzieś na allegro sprzedaje bluzki na ramiączka (najlepiej bokserki) z dowolnym (takim jak ja chcę) napisem/logo ?
musisz szukać po drukarniach.oni drukują co chcesz na koszulce.
dziewczyny tak zamawiały bokserki z podobizną M.J

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
ludzie,jestem w dołku
dowiedziałam się właśnie,że dołek w policzku bądź brodzie jest cechą dominującą, a żadne z moich rodziców go nie ma, a ja mam i co teraz? podobno to jeszcze nic nie oznacza,bo moge być "mutantem", który zapoczątkuje nowa dynastię, ale... zdołowało mnie to
-lekcje biologii się kłaniają.można dziedziczyć od dziadkow.
moja mama ma niebieskie oczy,tata-zielone,ja mam brązowe .cała rodzina mojej mamy ma niebieskie,więc odpadają,ale moja babcia od ojca miała czarne oczy (ja mam jasno brazowe) za to moje dziecko ma czarne oczy,a jego ojciec ma niebieskie.ponoć niebieski jest dominujący,ale to tez kwestia mocniejszych genw

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2010-12-19 o 18:42
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 19:21   #4535
plywok
Zakorzenienie

oglądałam wczoraj na tvn style nigelle świątecznie.
i ro biła ciasto. wspominała coś o nazwie gotowane ciasto ale jej się nie podobało i nazwała innaczej.
dodwała do niego rodzen, żurawiny, śliwek, miodu, masła, pomarańczy, likieru kawowego, cukru brązowego, na koniec jajek, mąki.

no ale nie pamiętam nazwy i proporcji nie znam. a nie wiem jak mam odszukać tego odcinka. pomoże ktos?

przepis już znalazłam

(;

Edytowane przez plywok
Czas edycji: 2010-12-19 o 19:33
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 19:25   #4536
Indios
Raczkowanie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23869599]ja czasami jak mam weekend wolny..
i np umyłam włosy w czwartek rano..
piątek nie muszę
a w weekend nigdzie nie wychodzę to nie myję włosów..
polecam takie zabiegi od czasu do czasu..

bo mycie co 2 dzień też nie jest zbyt dobre bo skóra dalej próbuje nadrobić ten brak łoju..

nie przesadzajmy że po jednym dwóch dniach ociekacie łojem na włosach..
aż wam kapie po buzi..
jeden dzień więcej możecie się przemęczyć nie wiem w kucyku albo coś
..[/QUOTE]

ja wcale nie przesadzam poza tym włosów nie myje się dopiero wtedy, gdy "ociekają tłuszczem"...zresztą nawet jak się nie przetłuszczają za bardzo to i tak wypada umyć, bo przecież kurz i wszelkie zapaszki zostają we włosach, nawet, gdy nie są bardzo przetłuszczone to śmierdzą, jak można z takimi syfolągami normalnie funkcjonować?
Czasami jak chora jestem albo totalnie leniuchuję w domu to zdarza mi się nie umyć i czuję się źle, bo normalnie aż mnie głowa swędzi
najpotężniejsi z nich myślą o władzy nad galaktyką...

Indios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 19:52   #4537
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy widujecie u siebie w sklepach tj.drogerie,markety tą odżywkę Tomotei?Z chęcią bym do niej wróciła bo cudnie nawilżała i wygładzała włosy.W Toruniu nigdzie jej nie moge znaleść.A moze już ją wycofali buu
tez lubilam i nie ma jej u mnie ale juz daaaaaawno jej nie ma - kilka lat chyba

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
no tak ale ktoś probował? nie poniszczy mi to klawiatury? tak nie smialo troche musnelam zmywaczem ale nie wiem czy nie zrobi sie jeszcze gorzej
trudno stwierdzic. ja wielokrotnie czyscilam klawiature zmywaczem i nie ma najmniejszych sladow, ale czytaam ze dziewczyny w ten sposob robily jasne plamy na lapku moze sprawdz w malo widocznym miejscu, jak nie bedzie odbarwialo to spokojnie wyczysc
Stary 2010-12-19, 19:52   #4538
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Indios Pokaż wiadomość
ja wcale nie przesadzam poza tym włosów nie myje się dopiero wtedy, gdy "ociekają tłuszczem"...zresztą nawet jak się nie przetłuszczają za bardzo to i tak wypada umyć, bo przecież kurz i wszelkie zapaszki zostają we włosach, nawet, gdy nie są bardzo przetłuszczone to śmierdzą, jak można z takimi syfolągami normalnie funkcjonować?
Czasami jak chora jestem albo totalnie leniuchuję w domu to zdarza mi się nie umyć i czuję się źle, bo normalnie aż mnie głowa swędzi
mi po 2 dniach nie śmierdzą ..
nie pracuję w kebabie żeby śmierdziały..
i nie mówię przecież że trzeba zapuścić włosy do stanu w którym swędzi głowa..
tylko że nie powinno się myć włosów codziennie a jak się już myje codziennie to proszę się nie dziwić że się przetłuszczają..

Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Czas edycji: 2010-12-19 o 19:54
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 19:53   #4539
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
Jakie polecacie niedrogie, dobre wino? Kompletnie się na tym nie znam, a organizuje sylwestra w babskim gronie i przydałoby się coś takiego
moze kadarka? czerwona polslodka, ok 10 -15zl. Ja pije z cola (ok 3/4 szklanki wina, reszta coli) i jest pyyyyyyyyyyycha
Stary 2010-12-19, 19:56   #4540
abraxas2871
Wtajemniczenie

Kurdę, się wściekłam. Mam takie pytanie techniczne - czy ja dobrze myślę, że wysyłanie wiadomości nieznajomym wizażankom z prośbą o kliknięcie w banerek konkursowy (wiecie, ten z aniołkiem) jest niezgodne z regulaminem? To podpada pod spam czy jeszcze nie? (wiem, jestem wredna, ale tym razem nie odpuszczę spamowania, no kurdę, nie mam ochoty odbierać 5 wiadomości dziennie z infantylną prośbą: klikniesz?)?
abraxas2871 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 19:59   #4541
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
moze kadarka? czerwona polslodka, ok 10 -15zl. Ja pije z cola (ok 3/4 szklanki wina, reszta coli) i jest pyyyyyyyyyyycha
wino plus cola?
ciekawe połączenie. jak będe mieć w jednym czasie cole i wino to spróbuje

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:03   #4542
MalinowaMamba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
A gdzie go dostane?
MalinowaMamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:09   #4543
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abraxas2871 Pokaż wiadomość
Kurdę, się wściekłam. Mam takie pytanie techniczne - czy ja dobrze myślę, że wysyłanie wiadomości nieznajomym wizażankom z prośbą o kliknięcie w banerek konkursowy (wiecie, ten z aniołkiem) jest niezgodne z regulaminem? To podpada pod spam czy jeszcze nie? (wiem, jestem wredna, ale tym razem nie odpuszczę spamowania, no kurdę, nie mam ochoty odbierać 5 wiadomości dziennie z infantylną prośbą: klikniesz?)?
ponoć prywatne prośby nie sa spamem.spam to wejście np TU na wątek i proszenie o klikanie.
jesli masz takie natrętne znajome to dodaj do podpisu NIE KLIKAM
Stary 2010-12-19, 20:10   #4544
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
wino plus cola?
ciekawe połączenie. jak będe mieć w jednym czasie cole i wino to spróbuje
moj TZ mowi ze to "sciera barmana" (nie wiem czemu tak to nazywa). Mi bardzo smakuje, pije wino tylko w ten sposob. Polecam
Cytat:
Napisane przez MalinowaMamba Pokaż wiadomość
A gdzie go dostane?
to popularne wino, u mnie jest w monopolu pod blokiem ale tez np w Piotrze i Pawle. W tesco tez kupowalam. One maja rozne butelki (kadarka to typ winogron z bulgarii, ale moze byc w roznych butelkach, z roznymi naklejkami) wszytskie sa dobre
Stary 2010-12-19, 20:11   #4545
kalina121
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez abraxas2871 Pokaż wiadomość
Zgłoś to mało tego że są wątki i każdy ma banerek,no to kto chce ten klika,moim zdaniem to spam,a jeszcze w ilości 5 szt.to już napewno.
kalina121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:18   #4546
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ponoć prywatne prośby nie sa spamem.spam to wejście np TU na wątek i proszenie o klikanie.
jesli masz takie natrętne znajome to dodaj do podpisu NIE KLIKAM
ja zglaszam pw tez
sorry, ale jak kogos wogole nie znam i dostaje takie wiadomosci
Stary 2010-12-19, 20:19   #4547
Indios
Raczkowanie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23874029]mi po 2 dniach nie śmierdzą ..
tylko że nie powinno się myć włosów codziennie a jak się już myje codziennie to proszę się nie dziwić że się przetłuszczają..[/QUOTE]

ja też w kebabie nie pracuję
może tobie się wydaje, że pachną świeżością, chodzisz po ulicach - spaliny, gotujesz w kuchni - tłuszcz i inne rzeczy parują :P, kurz się unosi i osadza się na głowie :P i wiele wiele innych...
może i twoich włosów to nie dotyczy, nie przeczę ale nikt mi nie wmówi, że niemyte włosy pachną

acha i coś mi się wydaje, że mit, iż włosy przetłuszczają się szybciej, gdy myje się je codziennie, został już obalony, ale mogę się mylić...
Ja jakoś szczególnie nie zauważyłam, zeby się coś zmieniło jak robiłam sobie dłuższe przerwy od mycia (a kiedyś tak było), co więcej nie tylko ja.
Dobra myślę, że nie ma co dalej dyskutować na ten temat.

Stary 2010-12-19, 20:22   #4548
TmargoT
Zakorzenienie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23874029]mi po 2 dniach nie śmierdzą ..
tylko że nie powinno się myć włosów codziennie a jak się już myje codziennie to proszę się nie dziwić że się przetłuszczają..[/QUOTE]
Kopnięta.mam znajomą,ktora myła włosy rano,a wieczorem miała smalec,więc to rznie bywa.
ja myje włosy co 2 dni,ale pod czapką musiałam codziennie,bo mnie swędziała skora głowy.on niedawna kupiłam świetny szampon w roosmanie i nie musze dawać odżywki,ktora powodowała szybkie przetłuszczanie.teraz myję tylko tym szamponem i wystarczy co dwa trzy dni
http://www.nowekosmetyki.pl/kosmetyk...-farbowanych/9
Stary 2010-12-19, 20:22   #4549
Gregorynka
Zakorzenienie

Wy też widzicie, np. pięć postów nade mną w poście Malinowej Mamby jakiś plecak/torebkę? I w kilku postach wyżej też? O co chodzi????

Edytowane przez Gregorynka
Czas edycji: 2010-12-19 o 20:23
Gregorynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:23   #4550
Trusmilk
Rozeznanie

A czy znacie może jakiś drink, w którym nie wyczuwalny jest smak alkoholu? Nie znoszę piwa, wino też ledwo przełykam. Z czym połączyć wódkę, żeby była niewyczuwalna??
Stary 2010-12-19, 20:25   #4551
Konto usunięte

Cytat:
ja też w kebabie nie pracuję
może tobie się wydaje, że pachną świeżością, chodzisz po ulicach - spaliny, gotujesz w kuchni - tłuszcz i inne rzeczy parują :P, kurz się unosi i osadza się na głowie :P i wiele wiele innych...
może i twoich włosów to nie dotyczy, nie przeczę ale nikt mi nie wmówi, że niemyte włosy pachną

acha i coś mi się wydaje, że mit, iż włosy przetłuszczają się szybciej, gdy myje się je codziennie, został już obalony, ale mogę się mylić...
Ja jakoś szczególnie nie zauważyłam, zeby się coś zmieniło jak robiłam sobie dłuższe przerwy od mycia (a kiedyś tak było), co więcej nie tylko ja.
Dobra myślę, że nie ma co dalej dyskutować na ten temat.
nie mówię że pachną szamponem jak po umyciu ale też nie śmierdzą nie wiem jakbym się z gównem biła..

i przepraszam mit mitem ale ja się uczę w szkole fryzjerskiej i wydaje mi się że jestem nieco bardziej zagłębiona w temat..

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Trusmilk Pokaż wiadomość
A czy znacie może jakiś drink, w którym nie wyczuwalny jest smak alkoholu? Nie znoszę piwa, wino też ledwo przełykam. Z czym połączyć wódkę, żeby była niewyczuwalna??
Malibu - ale to nie z wódką chyba

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Gregorynka Pokaż wiadomość
Wy też widzicie, np. pięć postów nade mną w poście Malinowej Mamby jakiś plecak/torebkę? I w kilku postach wyżej też? O co chodzi????
nic nie widzę
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:27   #4552
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez Trusmilk Pokaż wiadomość
Z Redbullem lub Tigerem- nic nie czuć Mój ulubiony drink, ale bardzo niezdrowy.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:27   #4553
Gregorynka
Zakorzenienie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23874773]

nic nie widzę [/QUOTE]

No kurde, czary mary normalnie. Odświeżyłam sobie podpis i dziwne załączniki poznikały.
W innych wątkach pojawiała mi się ciężarna kobieta (widać było tak, jakby któraś sobie dodała załącznik).
Bosz...co się dzieje

Gregorynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:29   #4554
Indios
Raczkowanie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23874773]nie mówię że pachną szamponem jak po umyciu ale też nie śmierdzą nie wiem jakbym się z gównem biła..

i przepraszam mit mitem ale ja się uczę w szkole fryzjerskiej i wydaje mi się że jestem nieco bardziej zagłębiona w temat..

[/QUOTE]

nie trzeba być fryzjerką, żeby wiedzieć pewne rzeczy. Acha i zastanów się nad zmianą powiedzonek, bo jak się z przyzwyczajenia tak do klientki odezwiesz to może do ciebie więcej nie wrócić Z mojej strony koniec, nie przyszłam tu, żeby się sprzeczać
pozdrawiam

Stary 2010-12-19, 20:31   #4555
Wenress
Zakorzenienie

Może jestem dziwna, nieczuła itd, ale powiedzcie mi po pierwsze dlaczego robi się mięso z koni, przecież na pewno taniej wychodzi krowa, świnia itp? Smaczniejsze?
A po drugie, dlaczego robi się bardzo wiele akcji, ratujących te konie? Ja bym nie tknęła końskiego mięsa, ale z drugiej strony naprawdę nie widzę żadnej różnicy między koniem a krową czy osłem... skoro możemy zjadać krowy, to jakoś jedzenie koni mnie nie oburza.

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:32   #4556
Konto usunięte

Cytat:
nie trzeba być fryzjerką, żeby wiedzieć pewne rzeczy. Acha i zastanów się nad zmianą powiedzonek, bo jak się z przyzwyczajenia tak do klientki odezwiesz to może do ciebie więcej nie wrócić Z mojej strony koniec, nie przyszłam tu, żeby się sprzeczać
pozdrawiam
toż to nie salon a forum..

z mojej również
Stary 2010-12-19, 20:36   #4557
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Z Redbullem lub Tigerem- nic nie czuć Mój ulubiony drink, ale bardzo niezdrowy.
to prawda. nie czuć, przez co jest bardzo zwodniczy. nagle sie człowiek "budzi" i nóg nie czuje

a ze niezdrowy, to inna kwestia ZWŁASZCZA, jak ktos ma wysokie ciśnienie!! więc ostrożnie!!
Stary 2010-12-19, 20:36   #4558
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Może jestem dziwna, nieczuła itd, ale powiedzcie mi po pierwsze dlaczego robi się mięso z koni, przecież na pewno taniej wychodzi krowa, świnia itp? Smaczniejsze?
A po drugie, dlaczego robi się bardzo wiele akcji, ratujących te konie? Ja bym nie tknęła końskiego mięsa, ale z drugiej strony naprawdę nie widzę żadnej różnicy między koniem a krową czy osłem... skoro możemy zjadać krowy, to jakoś jedzenie koni mnie nie oburza.
pewnie jest różnica w smaku..
tak jak między schabowym a piersią z kurczaka

ja tam nie rozumiem wielkiego oburzenia wielkich protestów..
toż to zależy od kultury danego państwa od zwyczajów i tradycji..

nie oburza mnie fakt że w Chinach zabija się psy dla mięsa..
ponieważ tam się to najzwyczajniej w świecie je tak jak u nas krowę ..

Pan Bóg powiedział że zwierzęta i rośliny mają służyć człowiekowi do życia..
Stary 2010-12-19, 20:38   #4559
Dotka90
Zakorzenienie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;23874773]nie mówię że pachną szamponem jak po umyciu ale też nie śmierdzą nie wiem jakbym się z gównem biła..

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Malibu - ale to nie z wódką chyba

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

nic nie widzę [/QUOTE]

I? Teoria teorią, a jak widać praktyka pokazuje coś zupełnie innego. U mnie wcale mycie np. co dwa dni nie sprawia, że włosy mi się mniej przetłuszczają, więc to, że się 'uczysz w szkole fryzjerskiej' w dalszym ciągu nie zmienia tego, że zdecydowanie wolę mieć świeże włosy i myć je codziennie
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:38   #4560
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

moja mama ma pytanie:
czym się rózni kapusta kiszona od kwaszonej?

znalazlam w necie 2 opcje:
1. to jeden i ten sam "pieron"
2. kiszona to poddana naturalnej fermentacji a kwaszona to z ulepszaczami roznymi

wiec nadal nie wiemy, ale wizazanki wiedza wszystko wiec wolę tu zapytac

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości