|
|
#2791 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
Acha ,bo się nieprecyzyjnie wyraziłam , to pogrubione to grunt pod farbę Śnieżka lateksowa,co ją Polly ma. a ten grunt cekol to się kładzie na ściany przed czymkolwiek bo on zwiększa przyczepność i takie tam... Cytat:
Źle na pewno nie będzie ,pierwszą cześć remontu czyli 2 pokoje toaleta i łazienka robiliśmy już dawno i wszędzie wszystko jest ok ,nigdzie nic nie pryszczy ,nie odłazi ani nie pęka.
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, Spoora
Niech ktoś opowie jakiś kawał... |
|
|
|
#2794 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Wieść dla Mai: na Masters of Rock w przyszłym roku zagrają połączone siły Eluveitie + Finntroll klik
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-12-19 o 20:16 |
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2796 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
o! właśnie tak zrobiłam jak mi powiedzial jak to zrobili tę płytę ale TZ wziety w krzyzowy ogien pytan sie pogubił i na koncu poweidział ze on sam juz nie wie...bo to brat robił sam. Ale przeprowadziłam śledztwo i znalazłam worek po gipsie szpachlowym...i teraz sie zatanawiam czy gips szpachlowy to to samo co szpachla gipsowa wspomniana przez skarbiatko ...bo byc moze własnie to zostało uzyte i bedzie dobrze (w miare)tak jeszcze w temacie szpachloiwania-to my uzywamy do wyrównywania tylko finiszowej szpachlówki.....a na duze dziury so odpadły albo trza było wyrombac to gips bud.....a do czego sie uzywa tej burej szpachli co wspomnialas skarbiatko? co do uzycia gruntu (tego przeźroczystego) to na cekolu finish(takiej szpachli gotowej) pisze ze mozna.... ja juz nie wiem w sumie jak to jest z tym uzyciem gruntu na szpachle pod farbe ostateczną? czy moze grunt+ farba podkładowa+ farba własciwa? (tak czytałam ze na gk sie robi jak sie nie szpachluje całej powierzchni płyt) a na murowaną ściane jakie warstwy? Cytat:
Cytat:
ale mozna sie procesowac
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-19 o 20:25 |
||
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, Maju, że na podst. wątku Ostatnio testowałam i nie tylko, dochodzę do wniosku, że mamy zadziwiająco wspólny gust- zobaczysz, jeszcze Cię weźmie na Aromatics ![]() Może być niewinny? ![]() Dwie sowy rozmawiają, jedna mówi "Ale ty jesteś głupia!..." "Sama jesteś głucha!" ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- No, kupiłam pierścionek, wielką mam do niego sympatię: http://allegro.pl/obraczka-z-burszty...372424639.html
|
|
#2798 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Właśnie latam z mopem
Tak na mnie działa zły humor,sprzątam Kiedyś szłam spać,albo ryczałam do poduszki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2799 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no ja też nie chcę dać, ale w ten sposób miałabym szansę kupienia tego co chcę sporo taniej niż ewentualne ściąganie z ebaya z angli..
bo to jest tak: raz na jakiś czas nachodzi mnie chęć dokompletowania sobie do talerzyków które już mam talerzy większych. To jest angielski porcelit, wzór już nie produkowany, aukcji z tymi talerzami w Pl było kilka tylko, jedna w marcu tego roku i byłaby może szansa na kupienie. powstrzymuje mnie tylko moja wewnętrzna niechęć do wydawania kasy na rzeczy w sumie niepotrzebne Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2800 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
fajne nawetale książki nie czytałam Ostatni pracujący weekend w tym roku za mną dobrze to brzmi
|
||||||
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ryczę bardzo często, mam oczy w mokrym miejscu, nie tylko ze smutku, ale i ze wzruszenia- dziś się poryczałam na bajce, którą puściłam Gustawowi, o złej śpiewaczce, która zmieniła się w dobrą, animowana komputerowo, wszystkie postaci były wzorowane z wyglądu na Barbie (no że ja się popłakałam...!)
|
|
#2802 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
nawet zaplanowałam 3 ciasta na święta.Teraz myślę nad sałatkami.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2803 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A farba podkładowa to to samo co ja nazwałam gruntem pod farbę a na murowaną ścianę dokładnie to samo z to róznico że po szpachlowaniu przed gruntowaniem podkładową/gruntem pod farbę ściane trza odpylić.
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja jestem zła, to najchętniej bym komuś przy***ała, a jak smutna, to idę spać. Ale to mi się musi chcieć, a jak nie chce, to się robię zła, no i koło się zamyka... |
|
|
|
|
#2805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż wolę jak grają osobno każdy swoje ![]() I czemu nie u nas Cytat:
ale Aromatics testowałam i nie podszedł - nie kojarzy mi się z niczm magicznym ani mrocznym, nie ma bata ![]() Oglądam Gnijącą Pannę Młodą - cuuudne Pinia chce dowcipu? ![]() Mam randkę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-19 o 21:13 |
||
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, w tej wybranej, ale kolczyki wzięłam te przeźroczyste migdałowe. Na żywo właśnie one najbardziej pasowały i pięknie odbijały światło
![]() Cytat:
![]() Ja tak sobie myślę,że może on mało wybredny jest, bo ja przecież wyglądam zupełnie normalnie, tłumów padających na kolana na mój widok nie zaobserwowano Chociaż z drugiej strony na brak powodzenia nigdy nie mogłam narzekać. To chyba nie o super urodę tu chodzi, tylko o to, co się komu podoba ![]() Ale mnie głowa boli. Tam gdzie łupnęłam w nadproże. I spać bym poszła. Nawet nie zauważyłam,że się wieczór zrobił. Horror w Arkham wciąga
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2810 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z gruntowaniem to chodziło mi o to ze my finiszową szpachle gruntujemy takim przexroczystym gruntem...a na to ta podkładowa sniezka czyli jakby 2x gruntowanie ![]() wiecie co-ja to jakas pechowa jestem zamowiłam ejwony na all i po 1 primo-kartoniki są pogniecione w rogach a to ma byc prezent...(przesadzam?) po drugie jedna flaszka ma jakies czarne cus w srodku...no k...a przeciez nie dam tego na prezent
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2812 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pani odda kase za odsyłke
![]()
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są kobiety, które mimo dużej urody, odstraszają, najczęściej w środku w nich nie ma ku temu wcale powodu...
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
w windzie? ![]() a ja bym z chęcią zwiała w siną dal ![]() joł, germaniści - co to znaczy Der schrankschwuul? kurczę, uwielbiam osobę, co prowadzi profil zespołu i robi im te foty ![]() A tu koza bez brody (się zastanawiałam kto to jest?I kocham filmy Burtona cheba powoli sunę spać... ![]() Wy też tam macie, że obiecujecie sobie, że połozycie się wcześniej, a potem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-19 o 21:21 |
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-12-19 o 21:28 |
||
|
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Maja:
cheba powoli sunę spać... ![]() Wy też tam macie, że obiecujecie sobie, że połozycie się wcześniej, a potem Ja już nawet sobie obiecywać przestałam, bo nie działało tak prosto- wcześniej się położysz - jesteś wyspana. Chyba, że trwałoby to dłuższy czas, żeby wpaść w kierat. Strasznie lubię wieczory- to wypoczynkowy czas- Gustav śpi. Zawsze wstaję z dużym trudem - niestety. ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Szafa dla gejów??? Znaczy, chowa się kochanków do szafy, a oni tam nie próżnują? Czy jestem w mylnym błędzie?
|
|
#2818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie to my żadnym przezroczystym już nie mzialiśmy kurde..jakiś pechz tymi zakupacmi allegrowymi jak nie chińskie gacie to smętne flaszki
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie sama się zastanawiam Ale Schrank to szafa, Schwul to gej, więc tak sobie pokombinowałam ![]() A co do spania, to ja w tygodniu wstaję o 5.30, więc staram się chodzić spać przed 23. Inaczej rano jestem nieprzytomna.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

...bo byc moze własnie to zostało uzyte i bedzie dobrze (w miare)

Zatkało mnie tak, że zaczęłam się śmiać dopiero następnego dnia

zamowiłam ejwony na all i po 1 primo-kartoniki są pogniecione w rogach a to ma byc prezent...(przesadzam?) po drugie jedna flaszka ma jakies czarne cus w srodku...no k...a przeciez nie dam tego na prezent