Scent Bar XXI - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-19, 20:05   #2791
skarbiatko
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXI

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
z twojej wypowiedzi wynikało ,że grunt chcesz kłasc właśnie na finiszową

Acha ,bo się nieprecyzyjnie wyraziłam , to pogrubione to grunt pod farbę Śnieżka lateksowa,co ją Polly ma.

a ten grunt cekol to się kładzie na ściany przed czymkolwiek bo on zwiększa przyczepność i takie tam...

Cytat:
Na siatę ma iść szpachla gipsowa ( u nas Dolina Nidy) nie gips budowlany ,potem na to gładź finiszowa,potem na całość grunt i farba. i kuniec

Źle na pewno nie będzie ,pierwszą cześć remontu czyli 2 pokoje toaleta i łazienka robiliśmy już dawno i wszędzie wszystko jest ok ,nigdzie nic nie pryszczy ,nie odłazi ani nie pęka.

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:07   #2792
Pin up girl
Zakorzenienie

Betty, Spoora

Niech ktoś opowie jakiś kawał...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:13   #2793
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Betty, Spoora

Pin Up czy ja dobrze doczytałam że Cieu nie będzie do 2011

Stary 2010-12-19, 20:13   #2794
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Wieść dla Mai: na Masters of Rock w przyszłym roku zagrają połączone siły Eluveitie + Finntroll klik
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2010-12-19 o 20:16
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:20   #2795
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Pin Up czy ja dobrze doczytałam że Cieu nie będzie do 2011
Dobrze, niestety... Kolejne ubezwłasnowolnienie...
Stary 2010-12-19, 20:22   #2796
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
o jessu

o! właśnie tak zrobiłam jak mi powiedzial jak to zrobili tę płytę ,
ale TZ wziety w krzyzowy ogien pytan sie pogubił i na koncu poweidział ze on sam juz nie wie...bo to brat robił sam. Ale przeprowadziłam śledztwo i znalazłam worek po gipsie szpachlowym...i teraz sie zatanawiam czy gips szpachlowy to to samo co szpachla gipsowa wspomniana przez skarbiatko ...bo byc moze własnie to zostało uzyte i bedzie dobrze (w miare)

tak jeszcze w temacie szpachloiwania-to my uzywamy do wyrównywania tylko finiszowej szpachlówki.....a na duze dziury so odpadły albo trza było wyrombac to gips bud.....a do czego sie uzywa tej burej szpachli co wspomnialas skarbiatko?

co do uzycia gruntu (tego przeźroczystego) to na cekolu finish(takiej szpachli gotowej) pisze ze mozna....

ja juz nie wiem w sumie jak to jest z tym uzyciem gruntu na szpachle pod farbe ostateczną? czy moze grunt+ farba podkładowa+ farba własciwa? (tak czytałam ze na gk sie robi jak sie nie szpachluje całej powierzchni płyt) a na murowaną ściane jakie warstwy?

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Helpunku! Czy warto dać 11 zł za dane sprzedającego z archiwum allegro? chcem ale się waham..
ja bym nie dała...

Cytat:
na pewno tak jest? w sensie, da się wymusić na sprzedającej odsyłkę na jej koszt? bo jakby tak było to gites, tylko mam wątpliwości..

o
no nic sie wymusic nie da...nawet odsyłki na mój koszt...bo albo mi kasy nie zwróci, albo nie odbierze za pobraniem....
ale mozna sie procesowac

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-12-19 o 20:25
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:25   #2797
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Gratuluję!
Słoń to fajny zapach, taki charakterny, wyróżnia się na tle innych,
uwielbiam zwłaszcza jesienią lub zimą, ale noszę praktycznie cały rok.
Powoli robi się tak, że kompletuję pracowicie zapachy, z których każdy jest jedyny w swoim rodzaju, niestety, nie ma wśród nich osobliwości, powiedziałabym, że wieje klasyczną nudą - ale co zrobić, klasyka, skoro się uchowała, musi to coś znaczyć

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

słonik fajny jest
Wiesz, Maju, że na podst. wątku Ostatnio testowałam i nie tylko, dochodzę do wniosku, że mamy zadziwiająco wspólny gust- zobaczysz, jeszcze Cię weźmie na Aromatics

Cytat:
Betty, Spoora

Może być niewinny?

Dwie sowy rozmawiają, jedna mówi "Ale ty jesteś głupia!..."
"Sama jesteś głucha!"

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

No, kupiłam pierścionek, wielką mam do niego sympatię:
http://allegro.pl/obraczka-z-burszty...372424639.html

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:38   #2798
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Właśnie latam z mopem

Tak na mnie działa zły humor,sprzątam Kiedyś szłam spać,albo ryczałam do poduszki

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:44   #2799
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ja bym nie dała...
no ja też nie chcę dać, ale w ten sposób miałabym szansę kupienia tego co chcę sporo taniej niż ewentualne ściąganie z ebaya z angli..

bo to jest tak: raz na jakiś czas nachodzi mnie chęć dokompletowania sobie do talerzyków które już mam talerzy większych. To jest angielski porcelit, wzór już nie produkowany, aukcji z tymi talerzami w Pl było kilka tylko, jedna w marcu tego roku i byłaby może szansa na kupienie.
powstrzymuje mnie tylko moja wewnętrzna niechęć do wydawania kasy na rzeczy w sumie niepotrzebne

Cytat:
no nic sie wymusic nie da...nawet odsyłki na mój koszt...bo albo mi kasy nie zwróci, albo nie odbierze za pobraniem....
ale mozna sie procesowac
taaak, to duża pociecha
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:47   #2800
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
W liceum się strasznie zadurzyłam w pewnym niewartym tego osobniku z długimi herami, umówiliśmy się ze trzy razy po czym on stwierdził że nic z tego nie będzie no i okej. Gorzej, ze w ogóle przestał do mnie mówić cześć i generalnie mnie ignorował, brzydko. No i kiedyś siedzimy z kumpelą na parapecie on idzie, patrzy na mnie i nic, bezczel. No to wycedziłam przez zęby "Bodajbyś wyłysiał przed 20-tymi urodzinami". No i jakoś na drugim/trzecim roku studiów idziemy z koleżanką miastem, patrzę idzie on. Z czołem do potylicy Zatkało mnie tak, że zaczęłam się śmiać dopiero następnego dnia
jesteś magiczna

Cytat:
Dobry

W sumie chyba pora się żegnać, bo nie wiem, czy jutro będę miała dostęp do kompa, a od wtorku bankowo nie będę miała, do 3 stycznia...
buuuuuuuu
Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość

No ale siedzimy ze znajomymi, akurat nie tancuje i wchodzi parka. Dziewczyna - swietne nogi, dlugie, sandalki z koziej palki. Przypominam, ze zimno no ale ok.
Parka stanela kolo nas, ona tylem do mnie - zupelnie naprzeciwko. I tak stoi, stoi a jej 'sukieneczka' wyzej i wyzej i poslady! Poslady wyszly - nawet sie nie ruszala, nie kucala. Bosz. Co to jest? plaga jakas miedzynarodowa? Bluzeczki, topy to nie sukienki. Jak Ci wychodzi dupa to znaczy, ze trza by znalesc inny ciuch albo rozwazyc zalozenie gaci.
My sie tam prawie posikalismy ze smiechu.

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Przełamuję nurt budowlany meldując, że kupiłam Słonia!!!! Okazyjnie !!!

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Nie mam czasu czytać, nie mam czasu pisać, melduję, że droga do Polski była w miarę przejezdna. Opóźnienie tylko 2 godziny. Mam braki internetowe, jak wrócę to będę zaglądała
Życzę wszystkim spokojnych, pięknych, spędzonych w miłym gronie Świąt, udanej Sylwestrowej zabawy i wszystkiego dobrego w Nowym Roku
wszystkiego naj
Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość

Na dziś mam Małe dzieci z Kate Winslet - ktoś widział?
Książkę pochłonęłam w 1 dzień, oby filmu nie sknocili
ja widziałam fajne nawet
ale książki nie czytałam

Ostatni pracujący weekend w tym roku za mną dobrze to brzmi

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:50   #2801
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Właśnie latam z mopem

Tak na mnie działa zły humor,sprzątam Kiedyś szłam spać,albo ryczałam do poduszki
O, to bardzo korzystnie działa! Ja na zły humor popadam w marazm, jeśli już coś robię- to wyrzucam- uwielbiam wyrzucać!
A ryczę bardzo często, mam oczy w mokrym miejscu, nie tylko ze smutku, ale i ze wzruszenia- dziś się poryczałam na bajce, którą puściłam Gustawowi, o złej śpiewaczce, która zmieniła się w dobrą, animowana komputerowo, wszystkie postaci były wzorowane z wyglądu na Barbie (no że ja się popłakałam...!)

Stary 2010-12-19, 20:54   #2802
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
O, to bardzo korzystnie działa! Ja na zły humor popadam w marazm, jeśli już coś robię- to wyrzucam- uwielbiam wyrzucać!
A ryczę bardzo często, mam oczy w mokrym miejscu, nie tylko ze smutku, ale i ze wzruszenia- dziś się poryczałam na bajce, którą puściłam Gustawowi, o złej śpiewaczce, która zmieniła się w dobrą, animowana komputerowo, wszystkie postaci były wzorowane z wyglądu na Barbie (no że ja się popłakałam...!)
Wczoraj sobie popłakałam,wystarczy nawet zaplanowałam 3 ciasta na święta.Teraz myślę nad sałatkami.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:54   #2803
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
o! właśnie tak zrobiłam jak mi powiedzial jak to zrobili tę płytę ,
ale TZ wziety w krzyzowy ogien pytan sie pogubił i na koncu poweidział ze on sam juz nie wie...bo to brat robił sam. Ale przeprowadziłam śledztwo i znalazłam worek po gipsie szpachlowym...i teraz sie zatanawiam czy gips szpachlowy to to samo co szpachla gipsowa wspomniana przez skarbiatko ...bo byc moze własnie to zostało uzyte i bedzie dobrze (w miare)

tak jeszcze w temacie szpachloiwania-to my uzywamy do wyrównywania tylko finiszowej szpachlówki.....a na duze dziury so odpadły albo trza było wyrombac to gips bud.....a do czego sie uzywa tej burej szpachli co wspomnialas skarbiatko?

co do uzycia gruntu (tego przeźroczystego) to na cekolu finish(takiej szpachli gotowej) pisze ze mozna....

ja juz nie wiem w sumie jak to jest z tym uzyciem gruntu na szpachle pod farbe ostateczną? czy moze grunt+ farba podkładowa+ farba własciwa? (tak czytałam ze na gk sie robi jak sie nie szpachluje całej powierzchni płyt) a na murowaną ściane jakie warstwy?

ja bym nie dała...

ale mozna sie procesowac
Polly to to samo jest
A farba podkładowa to to samo co ja nazwałam gruntem pod farbę a na murowaną ścianę dokładnie to samo z to róznico że po szpachlowaniu przed gruntowaniem podkładową/gruntem pod farbę ściane trza odpylić.

Stary 2010-12-19, 20:55   #2804
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:

Jak ja jestem zła, to najchętniej bym komuś przy***ała, a jak smutna, to idę spać. Ale to mi się musi chcieć, a jak nie chce, to się robię zła, no i koło się zamyka...
Stary 2010-12-19, 20:55   #2805
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Wieść dla Mai: na Masters of Rock w przyszłym roku zagrają połączone siły Eluveitie + Finntroll klik

chociaż wolę jak grają osobno każdy swoje
I czemu nie u nas
Cytat:
Wiesz, Maju, że na podst. wątku Ostatnio testowałam i nie tylko, dochodzę do wniosku, że mamy zadziwiająco wspólny gust- zobaczysz, jeszcze Cię weźmie na Aromatics
za gust
ale Aromatics testowałam i nie podszedł - nie kojarzy mi się z niczm magicznym ani mrocznym, nie ma bata

Oglądam Gnijącą Pannę Młodą - cuuudne

Pinia chce dowcipu?
Mam randkę

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-12-19 o 21:13
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 20:55   #2806
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, niestety... Kolejne ubezwłasnowolnienie...

ale dlaczemu tak?

Stary 2010-12-19, 20:59   #2807
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:

ale dlaczemu tak?
Gdyż jadę do drugiej kwatery. A tam internetu niet...
Stary 2010-12-19, 21:04   #2808
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Gdyż jadę do drugiej kwatery. A tam internetu niet...
gdzieś do rodziny jedziesz/do rodziców czy gdzieś?

Stary 2010-12-19, 21:06   #2809
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ves, bylas w kreacji przez nas wybranej? Ktore kolczyki?
Tak, w tej wybranej, ale kolczyki wzięłam te przeźroczyste migdałowe. Na żywo właśnie one najbardziej pasowały i pięknie odbijały światło

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
kurcze ale veska porządziła no nie?

zazdraszczam - choć ja bym juz była w kolorze sukienki
Ja miałam tapetę, więc nie było by widać

Ja tak sobie myślę,że może on mało wybredny jest, bo ja przecież wyglądam zupełnie normalnie, tłumów padających na kolana na mój widok nie zaobserwowano Chociaż z drugiej strony na brak powodzenia nigdy nie mogłam narzekać. To chyba nie o super urodę tu chodzi, tylko o to, co się komu podoba

Ale mnie głowa boli. Tam gdzie łupnęłam w nadproże.
I spać bym poszła. Nawet nie zauważyłam,że się wieczór zrobił. Horror w Arkham wciąga

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 21:07   #2810
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Polly to to samo jest
A farba podkładowa to to samo co ja nazwałam gruntem pod farbę a na murowaną ścianę dokładnie to samo z to róznico że po szpachlowaniu przed gruntowaniem podkładową/gruntem pod farbę ściane trza odpylić.
acha-to dobrze z tym gipsem....zakłądajac ze został tam użyty
z gruntowaniem to chodziło mi o to ze
my finiszową szpachle gruntujemy takim przexroczystym gruntem...a na to ta podkładowa sniezka czyli jakby 2x gruntowanie juz nie fiem czy to nie za duzo na raz moze ten przeźroczysty grunt niepotrzebny? ale raz nie dalismy do przedpokoju no i sciany som jakies takie mientkie.....

wiecie co-ja to jakas pechowa jestem zamowiłam ejwony na all i po 1 primo-kartoniki są pogniecione w rogach a to ma byc prezent...(przesadzam?) po drugie jedna flaszka ma jakies czarne cus w srodku...no k...a przeciez nie dam tego na prezent
Stary 2010-12-19, 21:12   #2811
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
gdzieś do rodziny jedziesz/do rodziców czy gdzieś?
Do matecznika
Stary 2010-12-19, 21:15   #2812
Polly_
grozi wypollizowaniem

pani odda kase za odsyłke
Stary 2010-12-19, 21:16   #2813
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

Ja tak sobie myślę,że może on mało wybredny jest, bo ja przecież wyglądam zupełnie normalnie, tłumów padających na kolana na mój widok nie zaobserwowano Chociaż z drugiej strony na brak powodzenia nigdy nie mogłam narzekać. To chyba nie o super urodę tu chodzi, tylko o to, co się komu podoba
Wiesz,Vesenko, ja myślę, tylko na postawie zdjęć, że od razu widać, że jesteś typem bardzo miłym, przyjaznym, z ciepłem w środku, a do tego się lgnie
Są kobiety, które mimo dużej urody, odstraszają, najczęściej w środku w nich nie ma ku temu wcale powodu...

Stary 2010-12-19, 21:17   #2814
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Ale mnie głowa boli. Tam gdzie łupnęłam w nadproże.

w windzie?
Cytat:
Do matecznika
a ja bym z chęcią zwiała w siną dal

joł, germaniści - co to znaczy Der schrankschwuul?
kurczę, uwielbiam osobę, co prowadzi profil zespołu i robi im te foty
A tu koza bez brody (się zastanawiałam kto to jest?)

I kocham filmy Burtona

cheba powoli sunę spać...
Wy też tam macie, że obiecujecie sobie, że połozycie się wcześniej, a potem z tego? O co rano pluję sobie w brodę, ze znów się nie wyspałam

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-12-19 o 21:21
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 21:18   #2815
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
pani odda kase za odsyłke
Super!

Stary 2010-12-19, 21:26   #2816
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz,Vesenko, ja myślę, tylko na postawie zdjęć, że od razu widać, że jesteś typem bardzo miłym, przyjaznym, z ciepłem w środku, a do tego się lgnie
Są kobiety, które mimo dużej urody, odstraszają, najczęściej w środku w nich nie ma ku temu wcale powodu...

Dziękuję to bardzo miłe

Cytat:

w windzie?
Niebardzo. We własnej chałupie. Chciałam wyczyścić kratkę od przewodów wentylacyjnych, wlazłam na taboret, wyprostowałam się (no prawie, bo się to cholerne nadproże napatoczyło), i jak przyłupałam głową w toto, to wszystkie gwiazdy zobaczyłam

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:

joł, germaniści - co to znaczy Der schrankschwuul?
ja nie germanistka, ale w baardzo dowolnym tłumaczeniu to szafa dla gejów (z błędem, ale co tam)

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2010-12-19 o 21:28
Stary 2010-12-19, 21:32   #2817
justynaneyman
Zakorzenienie

Maja:

Wy też tam macie, że obiecujecie sobie, że połozycie się wcześniej, a potem z tego? O co rano pluję sobie w brodę, ze znów się nie wyspałam [/

Ja już nawet sobie obiecywać przestałam, bo nie działało tak prosto- wcześniej się położysz - jesteś wyspana. Chyba, że trwałoby to dłuższy czas, żeby wpaść w kierat. Strasznie lubię wieczory- to wypoczynkowy czas- Gustav śpi. Zawsze wstaję z dużym trudem - niestety.

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Szafa dla gejów??? Znaczy, chowa się kochanków do szafy, a oni tam nie próżnują? Czy jestem w mylnym błędzie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-19, 21:35   #2818
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
acha-to dobrze z tym gipsem....zakłądajac ze został tam użyty
z gruntowaniem to chodziło mi o to ze
my finiszową szpachle gruntujemy takim przexroczystym gruntem...a na to ta podkładowa sniezka czyli jakby 2x gruntowanie juz nie fiem czy to nie za duzo na raz moze ten przeźroczysty grunt niepotrzebny? ale raz nie dalismy do przedpokoju no i sciany som jakies takie mientkie.....

wiecie co-ja to jakas pechowa jestem zamowiłam ejwony na all i po 1 primo-kartoniki są pogniecione w rogach a to ma byc prezent...(przesadzam?) po drugie jedna flaszka ma jakies czarne cus w srodku...no k...a przeciez nie dam tego na prezent

a nie to my żadnym przezroczystym już nie mzialiśmy tylko ten rzadki na sam poczatek i podkładowa pod farbę.

kurde..jakiś pechz tymi zakupacmi allegrowymi jak nie chińskie gacie to smętne flaszki

Stary 2010-12-19, 21:36   #2819
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Maja:

Wy też tam macie, że obiecujecie sobie, że połozycie się wcześniej, a potem z tego? O co rano pluję sobie w brodę, ze znów się nie wyspałam [/

Ja już nawet sobie obiecywać przestałam, bo nie działało tak prosto- wcześniej się położysz - jesteś wyspana. Chyba, że trwałoby to dłuższy czas, żeby wpaść w kierat. Strasznie lubię wieczory- to wypoczynkowy czas- Gustav śpi. Zawsze wstaję z dużym trudem - niestety.

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Szafa dla gejów??? Znaczy, chowa się kochanków do szafy, a oni tam nie próżnują? Czy jestem w mylnym błędzie?
No właśnie sama się zastanawiam Ale Schrank to szafa, Schwul to gej, więc tak sobie pokombinowałam

A co do spania, to ja w tygodniu wstaję o 5.30, więc staram się chodzić spać przed 23. Inaczej rano jestem nieprzytomna.

Stary 2010-12-19, 21:36   #2820
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Do matecznika
kurcze....to szkoda że nie mają tam netu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości