|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2823 | ||||||
|
BAN stały
|
Przychylam się do tego tłumaczenia, gdyż albowiem ponieważ na metce mych rękawiczek widnieje "Lining: 30% acrylic, 70% wool"
U mnie z roku na rok coraz to gorzej z (przed-) świąteczną atmosferą Na dodatek prognozują odwilż, pięknie będzie! ![]() Cytat:
![]() Wczoraj zasłyszany, z gatunku nieprzyzwoitych Starsza pani w aptece, przy okienku: "Poproszę coś na je*anie!" Farmaceuta spojrzał na nią skonsternowany, po czym pyta: "Co pani chciała?", "No mówię przecież, że coś na ***anie!", facet coraz bardziej zmieszany, mina niewyraźna: "No, ale... ale nie bardzo rozumiem", "No panie, nie masz pan pojęcia, jak mnie coś w krzyżu je*ie" Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja jestem szczupły ![]() Cytat:
Cytat:
--- Jutro już muszę kurze u siebie pościerać ![]() I piernik chyba upiekę, hmmm... |
||||||
|
|
|
#2824 |
|
grozi wypollizowaniem
|
acha.....byłabym zapomniala-nabyłam tez na all czepaczki do musku sztuk 2...1 miala byc dokladka do prezentu....czepaczki przyszły w kartonikach wymietolonych do stanu rozkładu....
no niby kosztoały 1 zeta...ale wysyłka juz 12 zeta...
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie zauważysz jak będziesz z powrotem
|
#2826 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pan z avonu wymienie wode
tylko nie zapytałam co z kosztem wysyłki ...kurde no....![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- ale mi ta woda nie dojdzie do czwartku... a po swietach to po co mi ona?
|
|
#2827 |
|
BAN stały
|
Nie cierpię wymiętolonych kartoników!
W tym roku, dzięki Bogu, wszystkie przyszły w stanie idealnym (mimo, że paczka z e-glamour, którą przywiózł kurier, rozpadała się w rękach, i gdyby nie taśma klejąca, zostałoby z niej 6 luźnych kawałków tektury)
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wogle to co to zaa faza na te czepaczki? i czy nadadzo sie do jajóf? e tam ,to się tak tylko mówi ,a jak człowiek przyzwyzajony do całkiem innego trybu życia to w takiej "ascezie" kręćka dostaje i nie wie co ze sobą zrobić.. no przynajmniej ja tak mam
|
|
#2830 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bo to nie był żart,tylko przyznanie się do winy
![]() Idę spać.Rano pobudka 5.30
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
to może mój chocia był
|
#2832 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czepaczki do jajóf? ty sfinko, bedziesz mauzu jajka czepac?
,co dam nie wiem...z 1 czepaczki odpadła tesz koncowa kulka...normalnie sajgon mam z tym allegroem ostatnio....
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2834 | |
|
BAN stały
|
No wiesz!
Staram się, jak mogę ![]() Oho! Uderz w stół... ![]() Chciałbym takie wyznanie winy zrobić, uwierz mi, Łinterku ![]() Cytat:
Przepraszam
|
|
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekalam na przesylke ostatnio - wlasciwie tylko po to, by odmowic przyjecia. Szybciej bylo odmowic przyjecia niz przyjac i odyslac. Dostarczenie opoznione bylo o kilka dni - snieg. W sobote rano wrecz kopanie po drzwiach. Przesylka - kurier z poczty. Otworzyl Rob. Kurier, ze paka i podpisac trzeba. Wiec Rob spokojnie pyta czy moze zobaczyc te paczke. Facet - musisz podpisac. Rob 'czy moge tylko zobaczyc co to i w jakim stanie'. 'Nie'. W tym momencie Rob mu prawie przywalil bo legalnie, zanim podpisze, ma prawo zobaczyc stan paki, powiedzial tylko 'odmawiam przyjecia' i delikatne zamknal drzwi (prawie z futryn wylecialy). Kilka dni pozniej taka sama pake - tez telefon dostarczal inny kurier. Ja otwarlam - kolo wreczyl mi pake, moglam sobie ja odmacac, odlozylam ja na polke. 6 razy moglam drzwi zamknac mu przed nosem bez podpisania. Kultura - ja obmacalam pake, podpisalam mu - dowidzenia i tyle. |
|
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezuuu!!!!!!
|
|
#2838 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
no!
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2839 |
|
Nindżopesz
|
Polly, to jakis harmagieddon.
Mnie ostatnio allegro wkur...a. Tez mam wrazenie, ze dostaje cos innego niz zamowilam, np. ciazowe legginsy sa fioletowe a nie sliwkowe (inne niz na fotce) i jedne wieksze od drugich chociaz rozmiar ten sam... Dalam neutrala bo mnie wkurzyl. |
|
|
|
#2840 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() stosuję ten sam test, a jak dupha ma wychodzić planowo, to wychodzi od razu ![]()
|
|
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu, staraj się bardziej...
![]() A tymczasem idę do wyra... Dobranoc |
|
|
|
#2842 |
|
Wpisz tu zomzing
|
najpierw po dobroci mailowo/telefonicznie, jak nie zadziała, dać adekwatny komentarz i założyć spór
|
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że ten podpis nie jest o Tobie? ![]() na koniec dnia kuleżanka wrzuciła mój krótki wierszyk w sw oj opis na fejsie, grr. Nie to, żebym coś miała przeciw temu, wkurzyło mnie tylko to, że wkleiła bez zaznaczenia, że to czyjś cytat, a tego baardzo nie lubieu ![]() Pa, Robaczki moje świętojańskie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2844 |
|
Wpisz tu zomzing
|
jak Piniorek się nie utożsamia ze swoim podpisem, to ja mogę
![]()
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
ja się mogeu utoższamiać z "geyszafą", która zdaniem niektórych służy do sekretnego popijania ![]() Chociaż ja wolę w pokoju albo gdzieś w krzakach ![]() A co do doop na wierzchu,to dbam, co by mieć zawsze wsio zakryte - nie lubię króciutkich mini, w których trzeba uważać na każdy ruch ![]() a propos desperatek... http://demotywatory.pl/2433865/Szczyt-desperacji a tu demot w moim typie ![]() http://demotywatory.pl/2430853/I-zyl...-i-szczesliwie edit: szit i znów się zasiedziałam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-19 o 23:24 |
|
|
|
#2846 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2847 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kupic janioła czy nie kupic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Też jutro wstaję o 5.30 ( jak zwykle w tygodniu). Tylko kurde mi się spać nie chce
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2850 |
|
grozi wypollizowaniem
|
piekne
![]() http://www.luksusowewnetrza.com/inde...idProduct=4144 ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:39 ---------- fontek na dzis: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=491368
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

Na dodatek prognozują odwilż, pięknie będzie! 

Kiedyś szłam spać,albo ryczałam do poduszki