|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
trzeba patrzec zeby wszystko ze soba fajnie wygladalo ![]() czekam na efekt koncowy ![]() Cytat:
dziekuje Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a gdzie do stanow chciala leciec? ![]() super sie wszystko zapowiada ![]() Cytat:
![]() a kosmetyczke mozesz jej zalatwic na urodziny albo imieniny ![]() A ja mam jutro przeswietlenie nogi .. trzymajcie kciuki
|
|
|
#872 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Treść usunięta
|
|
|
|
#873 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kupilismy wczoraj żywą choinkę W ogóle wczoraj spedziliśmy naprawdę miły wieczór, dawno tak nie było bo ostatnio jakoś chłodnie między nami. Za dużo spięć i nerwów z remontem było.
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny my to mamy pecha z tym naszym autem,rano wsiadamy a Tż patrzy że pod samochodem ogromna plama oleju
|
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żabca trzymam kciuki za prześwietlenie
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2010-12-20 o 08:23 |
|
|
|
|
#876 |
|
Zadomowienie
|
ania20m-szybkiego powrotu do zdrowia życzę Twojej mamie.
Kliwia- gartaulacje! Szybko poszło .Żabcia - kuruj sie kochana, żebys na sylwestra mogła tańcować bezbolesnie .
|
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
hahahah pomyślę
![]() Cytat:
proszę dziś o kciuki bo mamy ostatnie badanie, eeg, mam nadzieję że w ogóle uda nam się go zrobić i Pat zaśnie na te pół godziny... no i że wyniki będą ok ![]() a siostra póki co utknęła na lotnisku na tej swojej wiosce...
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja kolerzanka też miała dzisiaj lecieć z lodnynu i tak sie zastanawiam czy też nie jest własnie gdzieś na lotnisku ![]() a ja mam tradycyjny problem, nie wiem co dzisiaj ugotować. najlepiej cos szybkiego i łatwego tylko nie ma pomysłu co a co wy robicie?
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znoszę wszystkiego co zawiera cynamon albo przyprawę korzenną.Trzymam kciuki za badanie i za siostrę, żeby udało jej się dolecieć. |
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale wczoraj był spontaniczny dzień. Zadzwonił do nas kolega i nagle stworzyła się niezła impreza u niego w domu. Wróciłam z mężem po 2 oczywiscie język jak i nogi ostro mi sie plątały. A dziś big kac i pytanie "jak wytrzymam w pracy" India bardzo ładne mebelki Gucia fajnie, że wieczór się udał Atomufka kurcze.. to się macie z tym samochodem. |
|
|
|
#881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kaca ... hmmm... nie zazdroszczę. |
|
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ło matko Muszę się wbić dziś do pracy na lekcji (nie na przerwie) bo mi głowa pęknie. Byliśmy wczoraj u koleżanki , która jest w 22 tyg ciazy. Ma śliczny brzuszek, taki kształtny, okrąglutki. I tydzień temu się dowiedziała, że będzie córcia Aaaa i oczywiście cały wieczór bawiliśmy się z ich Yorkiem. Tzn wyrywaliśmy go sobie z mężem i.... mój mąż powiedział, ze jak będzie miała małe (za pół roku) to mąż zamawia dla nas jednego czad
|
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() wykonczona jestem po wczorajzym dniu... nie na moj brzuch juz takie eskapady ![]() mezul tak sie przejąl tą sobotą ze wczoraj mi cały dzien organizował we dwoje ![]() zakupy kolacja i jeszcze do kina chciał ale siadłam na ławce i powiedziałam ale bedziesz musiał mnei niesc ![]() na szczescie zrezygnowala ![]() co do choinki to mialam ambitny plan ubierania wczoraj nawet po nią pojechalismy do niego do pracy ale.... choinka to jest ale stojak do niej przy przeprowadzce ZAGINĄŁ w niewyjasnionych okolicznosciach!!! maz ma dzis szukac ponoc trzymajta kciuki bo pojechał do tych patalachów co z autem!!!! a co sie działo w sobote tam to opisze wam pozniej w klubi bo braknie mi czasu do południa a do pracy musze skoczyc jak dzis go nie naprawią to kazałam mezowi zabierac od nich auto i gdzie indziej wstawić zreszta po tekscie tego faceta ktory był tamkompletnie pijany maz miał juz taki zamiar w sobote to zrobic ale noc była
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-12-20 o 10:16 |
|
|
|
#884 |
|
Wtajemniczenie
|
Żabcia, Martucha trzymam kciuki
![]() India fajne mebelki a jak będa już poskładane to dobiero bedzie efekt! Mój mąż wlaśnie pojechał po choinkę, ciekawe jaką przwiezie ![]() Co chwilę któraś pisze że już ubrała swoje drzewko, może pochwaliłybyście sie fotkami?
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Anika czyli mężul się troszkę zrewanżował za te urodzinki. Bardzo dobrze. Trzymam kciuki za auto.
|
|
|
|
#886 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wam
kliwia przede wszystkim ogromne gratulacje dla waszej trójeczki, super że Zuzka spędzi swoje pierwsze święta z rodzicami, trzymaj się india fajnie się to zapowiada, bardzo mi się wszystko podoba , i zazdroszczę martucha no to trzymam kciuki za badanie atomufka rozumiem cię bo my ostatnio mieliśmy to samo tzn naprawa samochodu padło nam coś tylko nie pamiętam co ale wydatek 500 zł za same części bo mój tż pracuje w serwisie samochodowym więc zaoszczędzamy na mechaniku , teraz musimy zapłacić OC 500zł i do tego po tym wypadku trzeba kupić chłodnicę i coś tam od gazu no i zderzak , dodatkowy przegląd nie wiem ile wyjdzie nawet nie chcę myśleć madzielenka uwielbiam takie imprezy , ale nie nawidzę tego następnego dnia , ale mam system na to nie pije dużo a na szafce pod ręką mam zawsze tabletki przeciwbólowe i wodę a my mamy choinkę .... piękna jest Dominik nie jest zbytnio zainteresowany po za bombkami które ściąga z choinki żeby sprawdzić jak smakują byliśmy też u tej naszej koleżanki jest już w domu od soboty, przerąbane , musi leżeć 4 tygodnie , sama nie chodzi do łazienki mąż ją zanosi, kąpię i wszystko musi przy niej robić, bierze zastrzyki na rozrzedzenie krwi no bo leży no i ogólnie dobrze się czuje, ale ciężko jej się ruszać coś mi wleciało w ucho że będzie się starać o odszkodowanie ale nie wiem czy od nas czy była gdzieś ubezpieczona dodatkowo i tam chce się starać, mam nadzieje że jednak nie od nas bo nie wiem skąd mielibyśmy wziąć kasę ach miałam się pochwali wracam do pracy jakoś w marcu , nasza sąsiadka która praktycznie wychowywała się koło mojego męża tzn często się nim zajmowała zajmie się Dominikiem , ma pojęcie , jest sama nie ma męża , ani dzieci , ale z przyjemnością się nim zajmie , napewno damy jej kasę nie wiem ile musimy się dokładnie zapytać , ale jestem dobrej myśli biorę się ostro za pisanie pracy , napewno się wyrobię acha jeszcze dzwoniła moja teściowa chciała ze mną gadać i mnie przeprosić, ale wiecie po co te przeprosiny żebym przyjechała z Dominikiem na święta , ja nie chcę bo wiem że to nie jest szczere tylko po to żeby Dominika zobaczyć, bo jakby rzeczywiście doszła do tego że to jej wina to zrobiła by to wcześniej a nmie po trzech miesiącach i to akurat przed świętami
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#887 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i powodzenia dzisiaj! Mam nadzieje, że Pat nie zaśnie w samochodzie i uda się zrobić to badanie. Daj znać koniecznie jak tam.Cytat:
![]() Mam nadzieje, że nic nie wyjdzie na tym prześwietleniu! Daj znać co i jak! Cytat:
![]() Mam nadzieje, że zdąży na święta! Cytat:
Cytat:
Madzia, nie zazdroszczę kaca w pracy! Ja dzisiaj umieram. Właśnie przyszłam do pracy. Dostałam @ i jestem nie żywa. A jeszcze dzisiaj muszę jakoś się dostać do fryzjera. Nie wiem jak ja przeżyję dzisiejszy dzień...
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2010-12-20 o 10:26 |
|||||
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak miło było
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do teściowej, to Kasiu, święta to jest taki czas, kiedy ludzie szukają pojednania, nie chcą się kłócić. Ja wiem, że może Cię to boleć, że ona to właśnie ze względu na święta zrobiła, ale ja jestem zdania, że każdy powód jest dobry, żeby jednak dojść do porozumienia. Ona wyrządziła Ci dużą krzywdę, więc na pewno nie rzucisz się jej na szyje, o tym może zapomnieć, ale dobrze by było gdyby Wasze stosunki pozostały chociażby poprawne, ze względu na Twojego męża i syna.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#890 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nadrabiam po weekendzie i po szkole, teraz już tylko święta w ogóle wczoraj to był takie ruch w focusie w Piotrkowie, że prawie do szkoły nie zdążyłam, takie korki!!---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
spóźnione, ale szczere! ![]() Cytat:
![]() O matko... nie pozostaje mi nic powiedzieć jak tylko, że współczuję... Cytat:
zaś u nas nie ma jakiś makówek itp. pierwsze o tych słyszę ![]() O ale w kaszy się zgadzamy ![]() Straszne są to rozbieżności, pomyśleć że jeden kraj, a co rusz to inne potrawy ![]() O matkoooo O to ja podobnie zrobiłam jeszcze na długi czas przed ślubem to zastrzegłam i powiedziałam, że "jeszcze możesz się wycofać" a teraz to już nie ma wyjście, hehe ![]() Kliwia!!! suuuper! aż mi gęsia skórka wyskoczyła jak to przeczytałam! święta spędzicie razem zdrówka dla Ciebie i dla malutkiej!![]() Cytat:
O przypomniało mi się, że kiedyś tak zrobiłam jak byłam w Częstachowie na Jasnej Górze i "rozdawali" obrazki n to ja wzięłam i idę, a ten facet mnie ogni, że to jednak zapłacić trzeba Cytat:
![]() Cytat:
Ale to Ty zdecyduj! |
||||||
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Idę piec chlebek
|
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cynamon ![]() Oglądalam wczoraj trochę tv, ale reklamy przedświateczne mnie rozwalają głupotą
|
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
kasiaher Ty się nie obawiaj żadnego odszkodowania. Na pewno macie ubezpieczenie OC i jeśli koleżanka żądałaby odszkodowania to właśnie szło by z waszego OC a nie z prywatnych pieniędzy. Poza tym koleżanka przyczyniła się do wypadku, także najprawdopodobniej odszkodowanie i tak nie bedzie jej się należeć.
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotka24 ktosia86 mona_ja kasiaher Gucia0987 dziekuję za kciuki
mamy w domu meksyk od 10 jest na nogach i już pada bo chce spać, musimy go nosić on się drze zasypia w każdej pozycji.. a gdzie tam 14... beznadziejne badanie... kasia trzymam kciuki i wierze że jaką nie podejmiesz decyzję odnośnie teściowej to będzie dobra... mam też nadzieje że koleżanka nie będzie was obciążać... Ana*** takie prezenty z ukrytymi kosztami są rewelacyjne... idę walczyć z Patem. teraz moja kolej...
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
wbrew pozorom jazda w aucie mzoe wydac sie zbawienna
![]() wiekszosc dzieci w acie usypia jak aniołki ![]() a mnie jest znow tak chooernie przykro tym razem przez szefa
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do tego kaca to ja zawsze później sobie w twarz pluje po co piłam ![]() czy ja cie mam na nk chyba nie co ![]() smaka tylko robisz :P Cytat:
|
|
#899 |
|
Wtajemniczenie
|
ale martucha robi właśnie wszystko żeby nie zasnął tak?
bo na badaniu musi zasnąć na 30 minut może trzeba było go wcześniej uspać a potem kolejną by miał drzemkę właśnie koło 14
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania, co się stało w pracy? Co Ci zrobił szef? Ja mam sajgon, w pracy, właśnie załatwiam wigilijkę (bardzo wczas...) do tego jadę za chwilę po choinkę i do szefa. Muszę jeszcze kupić stroiki... a ja nadal ledwo chodzę bo tak mnie brzuch boli...ale oby do przodu, oby do przodu!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

i pytanie "jak wytrzymam w pracy"