Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-19, 22:17   #871
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

zabciu mnie tez się bardzo podobaja ciemne, ale niestety nie w kazdym pomieszczeniu pasuja. podłoge trzeba jakos zgrac z meblami, a w tym przypadku by mi sie wszystko zlało. moze w jakim innym pokoju pokusze sie o ciemne
a no racja
trzeba patrzec zeby wszystko ze soba fajnie wygladalo
czekam na efekt koncowy

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
-----------

jak mozecie to kliknijcie w baner i oddajcie glos bede wdzieczna, co prawda za pozno wzielam udzial,ale moze sie uda
zaglosowane

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Żabciu, trzymam kciuki za babcię
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
dziewczyny czy dziala Wam NK ? bo ja od rana nie umiem wejsc na strone ??
mi dziala

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Żabcia - będzie pięknie u Was! Śliczne te podlogi, podobaja mi się schody, ale widok z salonu jest po prostu cudny... kawka na tarasie o poranku, śpiew ptaków - po prostu bajka.
A - i jak lubię takie szerokie listwy przy podłodze
.
dziekuje slicznie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Sześć mamie jest już lepiej, dzwonilam do jej ortopedy i dostala antybiotyk i gorączka spadla, opuchlizna jeszcze jest ale nie jest już takie gorące. mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie poprawa
super ze z mama juz lepiej

Cytat:
Dzwoniła tesciowa, podłamała się po kilku godzinach czekania na lotnisku dowiedziała się, że jej lot przesuwaja na 25.12. wiec zrezygnowała zupełnie, bo nie oplaca jej sie leciec do stanow na tydzien. biedna

dzisiejsze zdjęcia w swietle dziennym - uchwyciły sie panele (zakurzone) i kolory scian salonowych oraz przedstawiam meble kuchenne
a co z biletem zwroca jej?
a gdzie do stanow chciala leciec?

super sie wszystko zapowiada

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Żabcia, India, dziękuję za podpowiedzi. Wykorzystam następnym razem - teraz miałabym problem, bo dopiero w wigilie będziemy w naszym rodzinnym mieście, więc nie miałabym kiedy kupić, ale pomysł rewelacja! Że też sama na to wcześniej nie wpadłam!

A kupiliśmy jej elektroniczną ramkę na zdjęcia. wgramy zdjęcia, zapakujemy i będzie gites
Napewno z ramki tez sie ucieszy
a kosmetyczke mozesz jej zalatwic na urodziny albo imieniny

A ja mam jutro przeswietlenie nogi .. trzymajcie kciuki

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-19, 22:23   #872
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 07:30   #873
stokrotka24
Zakorzenienie

dzieńdoberek
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Sześć mamie jest już lepiej, dzwonilam do jej ortopedy i dostala antybiotyk i gorączka spadla, opuchlizna jeszcze jest ale nie jest już takie gorące. mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie poprawa
super, ze z mamą już lepiej, trzymam kciuki za dalszą poprawę

Cytat:
oo kamien z serca, dobrze, ze wszystko sie normuje.

Dzwoniła tesciowa, podłamała się po kilku godzinach czekania na lotnisku dowiedziała się, że jej lot przesuwaja na 25.12. wiec zrezygnowała zupełnie, bo nie oplaca jej sie leciec do stanow na tydzien. biedna

dzisiejsze zdjęcia w swietle dziennym - uchwyciły sie panele (zakurzone) i kolory scian salonowych oraz przedstawiam meble kuchenne
podłoga jak dla mnie super. No i mebelki też fajnie się zapowoadają, jak będa poskładane to pewnie będzie super efekt. Pewnie już nie możecie sie doczekać przeprwadzki nie? jak już zaczyna się przez meble tak domowo robić a nie jak na surowej budowie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
UWAGAAAA
sms od kliwi

o 23 odeszły mi wody, ZUZIA przyszła na świat siłami natury o 5:40 ważąć 3460 i mierząc 53cm. Jest śliczna. Pozdrawiamy już we trójkę

KLIWA JESTEŚ DZIELNA gratuluję córci oby się zdrowo chowała, dużo sił wam życzę
gratulację dla mamusi i tatusia!!!!!!!!!!!!!!!! Niech Zuzia zdrowo rośnie

kupilismy wczoraj żywą choinkę ale jeszcze jej nie ubraliśmy bo mamy taki stojak zakręcany na śróby a śrób brak, no i mąż dzisiaj będzie kupował je i ubieżemy dzisiaj. Ale pachnie pięknie
W ogóle wczoraj spedziliśmy naprawdę miły wieczór, dawno tak nie było bo ostatnio jakoś chłodnie między nami. Za dużo spięć i nerwów z remontem było.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 08:06   #874
atomufka
Zakorzenienie

hej dziewczyny my to mamy pecha z tym naszym autem,rano wsiadamy a Tż patrzy że pod samochodem ogromna plama oleju wyciekł nam z silnika,masakra to auto się mści na nas za coś teraz czekamy na taksówkę bo do pracy oczywiście jesteśmy spóźnieni i nie mamy jak dojechać

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 08:22   #875
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny my to mamy pecha z tym naszym autem,rano wsiadamy a Tż patrzy że pod samochodem ogromna plama oleju wyciekł nam z silnika,masakra to auto się mści na nas za coś teraz czekamy na taksówkę bo do pracy oczywiście jesteśmy spóźnieni i nie mamy jak dojechać
współczucia, jeszcze przed świetami dodatkowe koszty was spotkały. Ja też mam takiego grata co w nim ciągle coś, wię rozumiem twoją złość. Musimy teraz kupić cos na gaz bo benzyna jest strasznie droga i a nasze auto strasznie dużo pali w zimie nawet 11-13 l

żabca trzymam kciuki za prześwietlenie

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2010-12-20 o 08:23
Stary 2010-12-20, 08:38   #876
kolanka
Zadomowienie

ania20m-szybkiego powrotu do zdrowia życzę Twojej mamie.
Kliwia- gartaulacje! Szybko poszło .
Żabcia - kuruj sie kochana, żebys na sylwestra mogła tańcować bezbolesnie .
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 08:57   #877
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hahahah pomyślę

Cytat:
ojjj niefajnie...

proszę dziś o kciuki bo mamy ostatnie badanie, eeg, mam nadzieję że w ogóle uda nam się go zrobić i Pat zaśnie na te pół godziny... no i że wyniki będą ok

a siostra póki co utknęła na lotnisku na tej swojej wiosce...
Stary 2010-12-20, 09:02   #878
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
hahahah pomyślę

ojjj niefajnie...

proszę dziś o kciuki bo mamy ostatnie badanie, eeg, mam nadzieję że w ogóle uda nam się go zrobić i Pat zaśnie na te pół godziny... no i że wyniki będą ok

trzymam kciuki za badania
moja kolerzanka też miała dzisiaj lecieć z lodnynu i tak sie zastanawiam czy też nie jest własnie gdzieś na lotnisku

a ja mam tradycyjny problem, nie wiem co dzisiaj ugotować. najlepiej cos szybkiego i łatwego tylko nie ma pomysłu co a co wy robicie?

Łukaszek
Stary 2010-12-20, 09:07   #879
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
nie moczki tylko moczka
to pewien rodzaj deseru
robi sie go z rozmoczonego piiernika do ktorego dodaje sie bakalie, tu zalezy od gustu-rodzynki, orzechy, morele, daktyle...wygladu nie ma za ladnego - bo to taka brazowa ciapa ale smaluje pyyysznie ! wszytskie swietaeczne smaki w jednym. My zajadamy na lekko cieplo.
Mogłoby być dobre, gdyby nie ten piernik Nie znoszę wszystkiego co zawiera cynamon albo przyprawę korzenną.

Cytat:
Treść usunięta

Cytat:
hahahah pomyślę

ojjj niefajnie...

Trzymam kciuki za badanie i za siostrę, żeby udało jej się dolecieć.
Stary 2010-12-20, 09:18   #880
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

ale wczoraj był spontaniczny dzień. Zadzwonił do nas kolega i nagle stworzyła się niezła impreza u niego w domu. Wróciłam z mężem po 2 oczywiscie język jak i nogi ostro mi sie plątały. A dziś big kac i pytanie "jak wytrzymam w pracy"

India bardzo ładne mebelki

Gucia fajnie, że wieczór się udał

Atomufka kurcze.. to się macie z tym samochodem.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 09:22   #881
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

ale wczoraj był spontaniczny dzień. Zadzwonił do nas kolega i nagle stworzyła się niezła impreza u niego w domu. Wróciłam z mężem po 2 oczywiscie język jak i nogi ostro mi sie plątały. A dziś big kac i pytanie "jak wytrzymam w pracy"

Takie spontaniczne imprezki są najfajniejsze.
A kaca ... hmmm... nie zazdroszczę.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 09:27   #882
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Takie spontaniczne imprezki są najfajniejsze.
A kaca ... hmmm... nie zazdroszczę.
Ból głowy i pustynia w buzi ło matko Muszę się wbić dziś do pracy na lekcji (nie na przerwie) bo mi głowa pęknie.

Byliśmy wczoraj u koleżanki , która jest w 22 tyg ciazy. Ma śliczny brzuszek, taki kształtny, okrąglutki. I tydzień temu się dowiedziała, że będzie córcia

Aaaa i oczywiście cały wieczór bawiliśmy się z ich Yorkiem. Tzn wyrywaliśmy go sobie z mężem i.... mój mąż powiedział, ze jak będzie miała małe (za pół roku) to mąż zamawia dla nas jednego czad

Stary 2010-12-20, 10:14   #883
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej dziewczynki
wykonczona jestem po wczorajzym dniu... nie na moj brzuch juz takie eskapady

mezul tak sie przejąl tą sobotą ze wczoraj mi cały dzien organizował we dwoje

zakupy kolacja i jeszcze do kina chciał ale siadłam na ławce i powiedziałam ale bedziesz musiał mnei niesc
na szczescie zrezygnowala

co do choinki to mialam ambitny plan ubierania wczoraj nawet po nią pojechalismy do niego do pracy ale....

choinka to jest ale stojak do niej przy przeprowadzce ZAGINĄŁ w niewyjasnionych okolicznosciach!!!
maz ma dzis szukac ponoc

trzymajta kciuki bo pojechał do tych patalachów co z autem!!!!

a co sie działo w sobote tam to opisze wam pozniej w klubi bo braknie mi czasu do południa a do pracy musze skoczyc

jak dzis go nie naprawią to kazałam mezowi zabierac od nich auto i gdzie indziej wstawić
zreszta po tekscie tego faceta ktory był tamkompletnie pijany maz miał juz taki zamiar w sobote to zrobic ale noc była

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-12-20 o 10:16
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 10:16   #884
mona_ja
Wtajemniczenie

Żabcia, Martucha trzymam kciuki

India fajne mebelki a jak będa już poskładane to dobiero bedzie efekt!

Mój mąż wlaśnie pojechał po choinkę, ciekawe jaką przwiezie

Co chwilę któraś pisze że już ubrała swoje drzewko, może pochwaliłybyście sie fotkami?

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 10:17   #885
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anika czyli mężul się troszkę zrewanżował za te urodzinki. Bardzo dobrze. Trzymam kciuki za auto.

Stary 2010-12-20, 10:21   #886
kasiaher
Wtajemniczenie

hej wam
kliwia przede wszystkim ogromne gratulacje dla waszej trójeczki, super że Zuzka spędzi swoje pierwsze święta z rodzicami, trzymaj się

india fajnie się to zapowiada, bardzo mi się wszystko podoba , i zazdroszczę

martucha no to trzymam kciuki za badanie

atomufka rozumiem cię bo my ostatnio mieliśmy to samo tzn naprawa samochodu padło nam coś tylko nie pamiętam co ale wydatek 500 zł za same części bo mój tż pracuje w serwisie samochodowym więc zaoszczędzamy na mechaniku , teraz musimy zapłacić OC 500zł i do tego po tym wypadku trzeba kupić chłodnicę i coś tam od gazu no i zderzak , dodatkowy przegląd nie wiem ile wyjdzie nawet nie chcę myśleć

madzielenka uwielbiam takie imprezy , ale nie nawidzę tego następnego dnia , ale mam system na to nie pije dużo a na szafce pod ręką mam zawsze tabletki przeciwbólowe i wodę

a my mamy choinkę .... piękna jest Dominik nie jest zbytnio zainteresowany po za bombkami które ściąga z choinki żeby sprawdzić jak smakują

byliśmy też u tej naszej koleżanki jest już w domu od soboty, przerąbane , musi leżeć 4 tygodnie , sama nie chodzi do łazienki mąż ją zanosi, kąpię i wszystko musi przy niej robić, bierze zastrzyki na rozrzedzenie krwi no bo leży no i ogólnie dobrze się czuje, ale ciężko jej się ruszać

coś mi wleciało w ucho że będzie się starać o odszkodowanie ale nie wiem czy od nas czy była gdzieś ubezpieczona dodatkowo i tam chce się starać, mam nadzieje że jednak nie od nas bo nie wiem skąd mielibyśmy wziąć kasę

ach miałam się pochwali wracam do pracy jakoś w marcu , nasza sąsiadka która praktycznie wychowywała się koło mojego męża tzn często się nim zajmowała zajmie się Dominikiem , ma pojęcie , jest sama nie ma męża , ani dzieci , ale z przyjemnością się nim zajmie , napewno damy jej kasę nie wiem ile musimy się dokładnie zapytać , ale jestem dobrej myśli
biorę się ostro za pisanie pracy , napewno się wyrobię

acha jeszcze dzwoniła moja teściowa chciała ze mną gadać i mnie przeprosić, ale wiecie po co te przeprosiny żebym przyjechała z Dominikiem na święta , ja nie chcę bo wiem że to nie jest szczere tylko po to żeby Dominika zobaczyć, bo jakby rzeczywiście doszła do tego że to jej wina to zrobiła by to wcześniej a nmie po trzech miesiącach i to akurat przed świętami
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 10:25   #887
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje ;D
widzę że mamy ten sam myk - żółtek, też mi tak czasem wyskakuje jak pisze do wojtka
cieszę się że wigilia się udała, i przepraszam że przeszkodziłam w trakcie jedzenia barszczu
bardzo fajnie minął ci weekend
a my z mężem cały dzień dziś czytaliśmy książki oczywiście w miarę tego jak pozwalał nam Pat ale się zrelaksowaliśmy
Kochana, z takimi wiadomościami to przeszkadzaj jak najwięcej! No i powodzenia dzisiaj! Mam nadzieje, że Pat nie zaśnie w samochodzie i uda się zrobić to badanie. Daj znać koniecznie jak tam.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Napewno z ramki tez sie ucieszy
a kosmetyczke mozesz jej zalatwic na urodziny albo imieniny

A ja mam jutro przeswietlenie nogi .. trzymajcie kciuki
mam już następny prezent z głowy!

Mam nadzieje, że nic nie wyjdzie na tym prześwietleniu! Daj znać co i jak!

Cytat:
uuu, współczuję

Cytat:
Mam nadzieje, że zdąży na święta!

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki za badania
moja kolerzanka też miała dzisiaj lecieć z lodnynu i tak sie zastanawiam czy też nie jest własnie gdzieś na lotnisku

a ja mam tradycyjny problem, nie wiem co dzisiaj ugotować. najlepiej cos szybkiego i łatwego tylko nie ma pomysłu co a co wy robicie?
Ja ostatnio tylko makarony robię. I dzisiaj będzie makaron z brokułami i sosem serowym

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
wykonczona jestem po wczorajzym dniu... nie na moj brzuch juz takie eskapady

mezul tak sie przejąl tą sobotą ze wczoraj mi cały dzien organizował we dwoje

zakupy kolacja i jeszcze do kina chciał ale siadłam na ławce i powiedziałam ale bedziesz musiał mnei niesc
na szczescie zrezygnowala

co do choinki to mialam ambitny plan ubierania wczoraj nawet po nią pojechalismy do niego do pracy ale....

choinka to jest ale stojak do niej przy przeprowadzce ZAGINĄŁ w niewyjasnionych okolicznosciach!!!
maz ma dzis szukac ponoc

trzymajta kciuki bo pojechał do tych patalachów co z autem!!!!

a co sie działo w sobote tam to opisze wam pozniej w klubi bo braknie mi czasu do południa a do pracy musze skoczyc

jak dzis go nie naprawią to kazałam mezowi zabierac od nich auto i gdzie indziej wstawić
zreszta po tekscie tego faceta ktory był tamkompletnie pijany maz miał juz taki zamiar w sobote to zrobic ale noc była
Super dzień mieliście!

Madzia, nie zazdroszczę kaca w pracy!

Ja dzisiaj umieram. Właśnie przyszłam do pracy. Dostałam @ i jestem nie żywa. A jeszcze dzisiaj muszę jakoś się dostać do fryzjera. Nie wiem jak ja przeżyję dzisiejszy dzień...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2010-12-20 o 10:26
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 10:46   #888
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Anika czyli mężul się troszkę zrewanżował za te urodzinki. Bardzo dobrze. Trzymam kciuki za auto.

tak tak miło było

Stary 2010-12-20, 10:52   #889
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej wam
kliwia przede wszystkim ogromne gratulacje dla waszej trójeczki, super że Zuzka spędzi swoje pierwsze święta z rodzicami, trzymaj się

india fajnie się to zapowiada, bardzo mi się wszystko podoba , i zazdroszczę

martucha no to trzymam kciuki za badanie

atomufka rozumiem cię bo my ostatnio mieliśmy to samo tzn naprawa samochodu padło nam coś tylko nie pamiętam co ale wydatek 500 zł za same części bo mój tż pracuje w serwisie samochodowym więc zaoszczędzamy na mechaniku , teraz musimy zapłacić OC 500zł i do tego po tym wypadku trzeba kupić chłodnicę i coś tam od gazu no i zderzak , dodatkowy przegląd nie wiem ile wyjdzie nawet nie chcę myśleć

madzielenka uwielbiam takie imprezy , ale nie nawidzę tego następnego dnia , ale mam system na to nie pije dużo a na szafce pod ręką mam zawsze tabletki przeciwbólowe i wodę

a my mamy choinkę .... piękna jest Dominik nie jest zbytnio zainteresowany po za bombkami które ściąga z choinki żeby sprawdzić jak smakują

byliśmy też u tej naszej koleżanki jest już w domu od soboty, przerąbane , musi leżeć 4 tygodnie , sama nie chodzi do łazienki mąż ją zanosi, kąpię i wszystko musi przy niej robić, bierze zastrzyki na rozrzedzenie krwi no bo leży no i ogólnie dobrze się czuje, ale ciężko jej się ruszać

coś mi wleciało w ucho że będzie się starać o odszkodowanie ale nie wiem czy od nas czy była gdzieś ubezpieczona dodatkowo i tam chce się starać, mam nadzieje że jednak nie od nas bo nie wiem skąd mielibyśmy wziąć kasę

ach miałam się pochwali wracam do pracy jakoś w marcu , nasza sąsiadka która praktycznie wychowywała się koło mojego męża tzn często się nim zajmowała zajmie się Dominikiem , ma pojęcie , jest sama nie ma męża , ani dzieci , ale z przyjemnością się nim zajmie , napewno damy jej kasę nie wiem ile musimy się dokładnie zapytać , ale jestem dobrej myśli
biorę się ostro za pisanie pracy , napewno się wyrobię

acha jeszcze dzwoniła moja teściowa chciała ze mną gadać i mnie przeprosić, ale wiecie po co te przeprosiny żebym przyjechała z Dominikiem na święta , ja nie chcę bo wiem że to nie jest szczere tylko po to żeby Dominika zobaczyć, bo jakby rzeczywiście doszła do tego że to jej wina to zrobiła by to wcześniej a nmie po trzech miesiącach i to akurat przed świętami
Mam nadzieje, że koleżanka szybko dojdzie do siebie i że faktycznie to odszkodowanie nie będzie miało być od Was. Ale w sumie, to nie było z Waszej winy, więc raczej nie ma prawa się u Was domagać jakiegoś odszkodowania. Trzeba być dobrej myśli!

Co do teściowej, to Kasiu, święta to jest taki czas, kiedy ludzie szukają pojednania, nie chcą się kłócić. Ja wiem, że może Cię to boleć, że ona to właśnie ze względu na święta zrobiła, ale ja jestem zdania, że każdy powód jest dobry, żeby jednak dojść do porozumienia. Ona wyrządziła Ci dużą krzywdę, więc na pewno nie rzucisz się jej na szyje, o tym może zapomnieć, ale dobrze by było gdyby Wasze stosunki pozostały chociażby poprawne, ze względu na Twojego męża i syna.

Stary 2010-12-20, 11:32   #890
Ana***
Zakorzenienie

Cześć
Nadrabiam po weekendzie i po szkole, teraz już tylko święta w ogóle wczoraj to był takie ruch w focusie w Piotrkowie, że prawie do szkoły nie zdążyłam, takie korki!!

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
anika kochana moja, dużo dużo zdrówka radości uśmiechu miłości spełnienia marzeń i wszystkiego co sobie zapragniesz
oby ten twój kolejny rok życia jakże wymagający był dla ciebie najcudowniejszym!
Przyłączam się spóźnione, ale szczere!

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ale facet nie urodzi i ominą go wszystkie fizyczne "atrakcje" ciąży, porodu i połogu
Tak to i ja bym chciała mieć dzieci - jak ktoś za mnie urodzi, a ja bym zasuwała do roboty i zarabiała na rodzinę. Serio
(chyba powinnam być facetem )
Mam podobne podejście chciałabym dziecko, ale bardzo się boję porodu

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Madzia nie sprząta, nie gotuje, w domu robi wielkie NIC.
O matko... nie pozostaje mi nic powiedzieć jak tylko, że współczuję...

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Jestem zszokowana tą zupą, bo my zupę owocową robimy bardzo często latem, jak nie ma pomysłu na nic konkretniejszego. Dlatego też nigdy bym jej nie skojarzyła ze świątecznym daniem

My czasami robimy kaszę z sosem grzybowym. Sosik jest z mrożonych grzybków - pycha
To Wy mnie zszokowałyście, że u Was tego nie ma! zaś u nas nie ma jakiś makówek itp. pierwsze o tych słyszę

O ale w kaszy się zgadzamy
Straszne są to rozbieżności, pomyśleć że jeden kraj, a co rusz to inne potrawy

Cytat:
Treść usunięta
O matkoooo

Cytat:
Treść usunięta
O to ja podobnie zrobiłam jeszcze na długi czas przed ślubem to zastrzegłam i powiedziałam, że "jeszcze możesz się wycofać" a teraz to już nie ma wyjście, hehe

Kliwia!!! suuuper! aż mi gęsia skórka wyskoczyła jak to przeczytałam! święta spędzicie razem zdrówka dla Ciebie i dla malutkiej!

Cytat:
czujcie jaki czad - dzwoni do mnie pani i przedstawia się że jest z yves-rocher no i że dzwoni do mnie bezskutecznie od moich urodzin i w końcu się dodzwoniła i składa mi życzenia... no i firma ma dla mnie prezent urodzinowy i kazała wybrać czy do twarzy czy ciała itd..
i jak sobie powybierałam napalona to ta do mnie że cena katalogowa tego zestawu to coś ponad 130 zł nie pamiętam dokładnie a ja z okazji urodzin dostanę go za 70zł i nie muszę płacić za przesyłkę..
myślałam że z łóżka spadnę
to jej pytam to po co mi mówi że mam prezent urodzinowy skoro muszę za niego zapłacić..
a ta że no ta cenowa promocja to prezent...
dzięki...
fajny marketing i próba sprzedania kosmetyków...
Znam to z autopsji kiedyś z bratem szłam na rynek i nas babka zaczepiła i perfumy chciała dać, mówi że w prezencie rozdaje... a okazało się że w prezencie drugi flakon za pół ceny miałam wziąć te co mi dała i uciec no co w końcu dawała haha

O przypomniało mi się, że kiedyś tak zrobiłam jak byłam w Częstachowie na Jasnej Górze i "rozdawali" obrazki n to ja wzięłam i idę, a ten facet mnie ogni, że to jednak zapłacić trzeba

Cytat:
Kciuuuki

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Może rzeczywiście chce się pogodzić... może warto... nawet jeżeli na to wpływa to że idą w święta. W końcu to taki magiczny czas...
Ale to Ty zdecyduj!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 11:56   #891
Ana***
Zakorzenienie

Idę piec chlebek
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 12:05   #892
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Mogłoby być dobre, gdyby nie ten piernik Nie znoszę wszystkiego co zawiera cynamon albo przyprawę korzenną.
to mogę jeść za Ciebie
cynamon

Oglądalam wczoraj trochę tv, ale reklamy przedświateczne mnie rozwalają głupotą a te od perfum z serii: zobaczyli się z oddali (gdzie żadne perfumy nie dolecą nawet) i lecą sobie w ramiona
Stary 2010-12-20, 12:14   #893
klion78
Zadomowienie

kasiaher Ty się nie obawiaj żadnego odszkodowania. Na pewno macie ubezpieczenie OC i jeśli koleżanka żądałaby odszkodowania to właśnie szło by z waszego OC a nie z prywatnych pieniędzy. Poza tym koleżanka przyczyniła się do wypadku, także najprawdopodobniej odszkodowanie i tak nie bedzie jej się należeć.
Stary 2010-12-20, 12:19   #894
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
to mogę jeść za Ciebie
cynamon

Oglądalam wczoraj trochę tv, ale reklamy przedświateczne mnie rozwalają głupotą a te od perfum z serii: zobaczyli się z oddali (gdzie żadne perfumy nie dolecą nawet) i lecą sobie w ramiona
Tak, a aromat kawy przechodzi przez mury!

Stary 2010-12-20, 12:59   #895
martucha84
Zakorzenienie

stokrotka24 ktosia86 mona_ja kasiaher Gucia0987 dziekuję za kciuki
mamy w domu meksyk od 10 jest na nogach i już pada bo chce spać, musimy go nosić on się drze zasypia w każdej pozycji.. a gdzie tam 14...
beznadziejne badanie...

kasia trzymam kciuki i wierze że jaką nie podejmiesz decyzję odnośnie teściowej to będzie dobra... mam też nadzieje że koleżanka nie będzie was obciążać...

Ana*** takie prezenty z ukrytymi kosztami są rewelacyjne...

idę walczyć z Patem. teraz moja kolej...
Stary 2010-12-20, 13:23   #896
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
mamy w domu meksyk od 10 jest na nogach i już pada bo chce spać, musimy go nosić on się drze zasypia w każdej pozycji.. a gdzie tam 14...
beznadziejne badanie...

kasia trzymam kciuki i wierze że jaką nie podejmiesz decyzję odnośnie teściowej to będzie dobra... mam też nadzieje że koleżanka nie będzie was obciążać...

Oooo biedactwo, ale go wymęczycie. I tym bardziej nie wyobrażam sobie, jak pojedziecie z nim samochodem. Duuużżooo siły dla Was!

Stary 2010-12-20, 13:28   #897
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

wbrew pozorom jazda w aucie mzoe wydac sie zbawienna
wiekszosc dzieci w acie usypia jak aniołki

a mnie jest znow tak chooernie przykro
tym razem przez szefa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-20, 13:45   #898
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

Cytat:
Ból głowy i pustynia w buzi ło matko Muszę się wbić dziś do pracy na lekcji (nie na przerwie) bo mi głowa pęknie.

Byliśmy wczoraj u koleżanki , która jest w 22 tyg ciazy. Ma śliczny brzuszek, taki kształtny, okrąglutki. I tydzień temu się dowiedziała, że będzie córcia

Aaaa i oczywiście cały wieczór bawiliśmy się z ich Yorkiem. Tzn wyrywaliśmy go sobie z mężem i.... mój mąż powiedział, ze jak będzie miała małe (za pół roku) to mąż zamawia dla nas jednego czad

a co do tego kaca to ja zawsze później sobie w twarz pluje po co piłam

czy ja cie mam na nk chyba nie co

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Idę piec chlebek
smaka tylko robisz :P

Cytat:
beznadziejne badanie...

Pat może sam się zmęczy i padnie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 13:57   #899
kasiaher
Wtajemniczenie

ale martucha robi właśnie wszystko żeby nie zasnął tak?
bo na badaniu musi zasnąć na 30 minut

może trzeba było go wcześniej uspać a potem kolejną by miał drzemkę właśnie koło 14
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 14:17   #900
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
wbrew pozorom jazda w aucie mzoe wydac sie zbawienna
wiekszosc dzieci w acie usypia jak aniołki

a mnie jest znow tak chooernie przykro
tym razem przez szefa
No właśnie chodzi o to, żeby Patryk nie spał. Ma zasnąć dopiero przed samym badaniem - musi spać min 30min. Jak zaśnie w samochodzie, a coś się przedłuży to może być problem.

Ania, co się stało w pracy? Co Ci zrobił szef?

Ja mam sajgon, w pracy, właśnie załatwiam wigilijkę (bardzo wczas...) do tego jadę za chwilę po choinkę i do szefa. Muszę jeszcze kupić stroiki... a ja nadal ledwo chodzę bo tak mnie brzuch boli...ale oby do przodu, oby do przodu!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości