Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-20, 12:10   #3451
blackrose4u
Wtajemniczenie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

trzyrazyi od parunastu tygodni mi pękają żyłki w nosie przy dmuchaniu. Mam już tego dosć czasem

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 12:13   #3452
iizabelaa
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Ja myślę, że to pod czym będzie spało nasze dziecko to jest obojętne,
czy pod kocem,
czy w rożku,
czy pod kołdrą,
śpiworkiem

kombinacji jest dużo
i pewnie w dużej mierze nasze dziecko się przyzwyczai do tego co mu od samego początku zafundujemy

Oczywiście teorii jest dużo,
że np. z kołderki może sie rozkopać, ale może po prostu robi to bo mu za ciepło
w rożku niby dzieci czuja się bezpieczniej, ale czy akurat nszego będzie to dotyczyć

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
ja mam tak od początku, lekarz mi kazał rutinoscorbin jeść

ja tez tak mam,
gin mówi ze to częste w ciąży,
mam pic wapno i brać Rutinoscorbin
Stary 2010-12-20, 12:15   #3453
Montii
Zakorzenienie

a ja wpadłam w wir sprzątania, szok bo jestem bałaganiarą
wyrzucilam polowe swoich kosemtyków, mam dwie reklamówy tego
zaraz zrobie porządek w szafie

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 12:17   #3454
trzyrazyi
Zadomowienie

Wie moze ktoras z was ile dziecko 4-5 miesieczne moze przebywac w foteliku samochodowym...wiem ze najlepiej to na plaskim ale pplanujemy do polski na wakacje jechac autem ale sama nie wiem czy niuia da rade wiadomo postoje beda ale sama nie wiem....takze wie ktos moze???
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 12:21   #3455
wanilia83
Zadomowienie

Hej mamuśki wróciłam przed chwilą z badania krwi i powiem wam że gorzej wyobrażałam sobie badania na krzywą cukrową kobieta dała mi tyle cytryny i tyle wody że miałam wrażenie że pije słodszą lemoniadę na ciepło jak miałam to badanie w szpitalu to 75 rozdrobnili mi w takim małym kubeczku że aż gęste było i cytryny nie dali
na takie badania to ja mogę chodzić co tydzień

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Zobaczcie jaki fajny gadżet
http://allegro.pl/nowosc-lozeczko-do...371996493.html

Jeśli ktoś ma duży dom/mieszkanie a nie chce kupować 2 łóżeczek lub kołyski to jak znalazł.
Iza nie obraź się ale mi to kojarzy się z posłaniem dla psa lub kota

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
jezus tyje w oczach, mam dość
nigdy nie wrocę do dawnego rozmiaru, jak mi sie teraz marzy cos slodkiego... a zjadłam przed chwilą 7 !!! kromek z paprykarzem !;/ ja to mam żołądek... i dalej głodna

Montii
ty chyba nadal stoisz na 12kg + więc uwierz mi nie jest źle bo jak ja bym tyle jadła to miałabym już z 25

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
babcine triki: spłukiwanie kibla wodą z prania, zbieranie po kropelce wody do pojemnika w umywalce (nie wiem do czego ją wykorzystuje), rozrabianie płynu do naczyń z woda, robienie weków na wypadek wojny lub głodu, podlewanie kwiatów wodą z płukania mięsa lub fusami z kawy i herbaty , podcieranie się gazetami itp....
matko oby żadna z nas się nie zachowywała

moje obie babcie kojarzę bardzo dobrze ale umarły jakieś 10 lat temu więc może nie zdążyło im się pomieszać

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
Ja się wstrzymuję z zakupami.Jak coś mi się trafi fajnego w oko albo na promocji to kupię.Do marca jest dużo czasu.Ciuszki kupuję na aukcjach albo w lumpkach.Bieliznę typu body zawsze nową kupuję.łóżeczko i trochę innych akcesorii mam po córce.Rozglądałam się za wózkiem,bo chcem sprzedać Zosi.Wczoraj kuzynka Krystiana zaproponowałą mi,że odda mi za grosze wózek.Jak nówka,używany pół roku.http://allegro.pl/chicco-wozek-trio-...368754254.html taki model.Ona zawsze miała od nas ciuszki dla swojej córki,takze sama zaproponowała wymianę
Takze ja niczego na arz nie kupuję,tzreba czekać na okazjePoza tym zobaczycie po świetach pewnie dużo będzie promocji.Jednak po nowym roku Vat w górę idzie na ciuszki z 7 do 23

kampasiula
super wózek tylko ja nie jestem przekonana do 3-kołowców

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
a wiecie co wczoraj koleżanka, napisala mi ze z jej dzieciaczkiem jest cos nie tak, ze jest chory, byla w pt na połówkowym i pewnie cos niedobrego wyszlo na usg i kurcze próbuje do niej dzwonić nie odbiera, pisze sms nie odpisuje, zostawiłam cala litanie na gg tez nie odpisala.
co ja mam jeszcze zrobić nie reaguje na nic.
wiem ze pewnie jest zalamana, bo napisała mi tylko ze nawet nie wiadomo czy będzie żyć
no ale chciałam z nia pogadać, podnieść na duchu ale nie wiem jak mam do niej dotrzec juz
castia myślę że koleżanka jest załamana i dlatego nie ma z nią kontaktu, pewnie potrzebuje czasu żeby do siebie dojść po takich wieściach i dopiero wtedy będzie w stanie rozmawiać ze znajomymi, ja mam podobnie, może spróbuj znowu za parę dni

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
macie już wszystkie prezenty???? ja musze jeszcze coś dokupić dla siostrzenicy męża, tylko nie wiem co, brzdąc ma niecałe 2 latka......
ja nie mam jeszcze żadnego ale w tym roku mamy postanowione że nie kupujemy nikomu nawet sobie, cóż kasy jak brak to tak jest

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Wiecie co wlasnie ogladam sobie zdjecia z tegorocznych wakacji w hiszpani..i tak sobie patrze i patrze i sie zlamuje hahahaah na zdjecia nawet spoko laska szczuplutka i wogole a teraz hahah cellulit od kolan po tylek....12 kilo do przodu ja to nie wiem serio jk to sie zrzuci...predzej to zrzuca osoby ktorym w brzuszek tylko poszlo a nie ja hahah masiakra...nie macie takiego wrazzenia?????
oj mamy

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Czemu starch klasc pod posciela? Wszedzie gdzie bylam i gdzie byly maluchy w domu to kazdy spal pod kolderka i jeszcze czasem nawet na to kocyk szedl, a szwagierka to w rozek owijala, bo corka zmarzlak starszny i nic sie zlego nie dzialo. Jak bedzie zimno i dziecko bedzie marzlo to musialabys chyba ze 3 takie koce klasc. No ja w kazdym razie nie wuazam, zeby bylo cos zlego w poscieli dla noworodka, ale kazda zrobi jak uwaza.

może chodzi o to że niektóre noworodki mogą się zakopać pod taką kołderką i jak mam nie usłyszy to może się dzieciaczek udusić, ja w pierwsze dni/tyg będę owijała rożek potem w śpiworku będzie maleństwo spać (o ile będzie chciało wiadomo różnie bywa) i dopiero potem kołderka, chociaż już kupiona to będzie czekać na swoją kolej

Cytat:
Nie odbierajcie czasem moich postow jako wymadrzanie sie, ale uwierzcie, ze jak sie mieszka pod jednym dachem, malo tego w jednym mieszkaniu z nowowrodkiem to mozna sie na parwde wielu rzeczy nauczyc i podpatrzyc. Wiadomo, ze kazde dziecko jest inne, ale jednak sa rzeczy, ktore sie nie zmieniaja i dla mnie corka szwagierki to kopalnia wiedzy.
u nas jedno dziecko śpi pod kołderka a drugie w śpiworku i na to kocyk więc każda na pewno sama zobaczy co maleństwu będzie pasowało

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 12:21   #3456
laseczkaa
Zadomowienie

Zgodnie z obietnicą wrzucam zdjęcie mojego pierwszego kocyka . materiał może nie aż taki ciepły ale bardzo milutki i mięciutki w sam raz na lato będzie .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0510.jpg (80,7 KB, 37 załadowań)
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 12:24   #3457
Montii
Zakorzenienie

waniliko nie zważyłam się i .. nie skomentuje do porodu się nie ważę szkoda moich nerwów

[LEFT]
Stary 2010-12-20, 12:27   #3458
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

kupiłam podobny tylko beżowy z pingwinkiem

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

ja przytyłam 9 kg. Tak trzymać! I jem wszystko na co mam ochotę.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 12:28   #3459
Montii
Zakorzenienie

no to fajnie

[LEFT]
Stary 2010-12-20, 12:28   #3460
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Dobra. Idę do sklepu, bo mam ochotę na mandarynki i tż niedługo z pracy wraca - a tu nie ma obiadu
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 12:32   #3461
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Tez mnie ostatanio cycki swedza zwlaszcza prawy, ale drapanie nie pomaga, wiec w ogole nie dotykam.

Kurcze slyszalyscie moze, zeby jakiejs mamie pekl sutek?, bo ja sie spotkalam wlasnie z takim przypadkiem. Niz znam szczegolow, ale prawdopodobnie stalo sie to podczas odciagania laktatorem i autentycznie sutek pekniety, bol starszny, krew z melkiem sie lala, a sciagac tzreba bylo, bo zator i goraczka, ale od czego to? Moze tzreba zaczac smarowac tymi kremami do brodawek?

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

No wlasnie chyba na odwrot. przed porodem nic sie nie robi, bo laktacje wywoluje sie po porodzie. Zreszta jak dziecko do cycka sie przystawi to laktacja powinna sama sie pobudzic, a potem wlasnie masaze, zeby sie nie porobily zatory itp.

Pewnie chodzi Tobie o spiworek No tak, ale co zrobisz jak dziecko nie bedzie chcialo w nim spac, bo tak tez moze byc?. Bedzie sie rozkopywac, albo bedziesz miala jeden wielki ryk.
witajcie dziewczyny

mojej kolezance pekaly brodawki jak dziecku zaczely zabki wychodzic i ona strasznie miala poranione sutki to rumiankiem przemywala i krem do brodawek homeopatyczny stosowala po kazdym karmieniu sobie smarowala

castia uwazam ze powinnnas poczekac pare dni i ponowic proby moze potrzebuje spokoju a moze szuka innych lekarz aby potwierdzic diagnoze ?? ale super z ciebie kumpela ze ja tak wspierasz

monika267 wspolczuje bardzo tej kobiecie to takie niesprawiedliwe ze akurat ich to spotkalo :-( ale faktycznie gdzie ci fachowcy specjalisci mieli oczy przez 6 miesiecy nic nie zauwazyc

a co do tesciowej nasza byla u nas tylko 1 razy od kiedy mieszkamy sami i wcale mi jej nie brakuje ani troch mieszkalismy z nia 15 miesiecy i to byl koszmar wojna podjazdowa na milion sposobow itd. przezylismy majac w perspektywie wlasny dom ( budowa sie przeciagnela o 8 miesiecy powodz fachowcy itd.) tesciowa potrafila powiedziec ze szanuje moja ciaze po czym wyciagala paierosy i odpala jeden od drugiego mieszkanie 38 metrow i uwazala ze wszytsko jest ok wiec schowalismy jej papierosy od kiedy zaszlam w ciaze bylam tak wyczulona na dym ze budzilo mnie w nocy jak ona zapalala papierosa mimo zamknietych drzwi do naszego pokoju wczesniej tzn. na poczatku rzadko palila w domu a w nocy nigdy dopieor od momentu jak zaszlam w ciaze to jak lokomotywa nic nie kupowala do jedzenia nasze podjadala wiecznie a jak juz cos kupila to takie rzeczy ktorych wiedziala ze nie lubimy np.baleron itd. niestety nie mielismy mozliwosci wyprowadzki od niej a jak sie raz zdarzyla okazja to grozila ze sobie zycie odbierze itd. a teraz nawet nie zapyta jak sie czuje itd. (choc ja mam jej troske gleboko w d*** ) jak tż powiedzial jej ze moi dziadkowie dali nam 1600 zl na wozek to skomentowala ze nie powinnismy nic kupowac dopiero przed samym porodem a jak juz przyjedzie po narodzinach malej to pewnie bedzie wszystko komentowac dopoki z nia nie mieszkalam wydawal mi sie ok no ale bylo minelo
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-20, 12:34   #3462
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysia71 Pokaż wiadomość
hej Stysia żyje, fajnie,że ktoś o mnie pamieta po prostu pracuje, prowadze sklep internetowy i przed świętami bardzo dużo pracy, właściwie juz w listopadzie się zaczęło i nie mam za bardzo czasu pisać;/ a w domu mam neta tylko w lapku TŻ, on cały dzień w pracy, więc nie mam skąd pisać,ale mam nadzieję,że to się niedługo zmieniBuziaki
no bo już się martwiłam to dobrze że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Ja jak czasem wybuchnę śmiechem to o mało mi brzucha nie rozerwie. To naprawdę boli, w dole brzucha i w kręgosłupie - dziwne.
dokładnie to samo mam

Cytat:

Kurcze slyszalyscie moze, zeby jakiejs mamie pekl sutek?, bo ja sie spotkalam wlasnie z takim przypadkiem. Niz znam szczegolow, ale prawdopodobnie stalo sie to podczas odciagania laktatorem i autentycznie sutek pekniety, bol starszny, krew z melkiem sie lala, a sciagac tzreba bylo, bo zator i goraczka, ale od czego to? Moze tzreba zaczac smarowac tymi kremami do brodawek?
o matko to musi być ból ja o tym nie słyszałam ale chyba te maści na brodawki coś dają na to właśnie żeby nie krwawiły brodawki

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
co nie? to samo skojarzenie miałam

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 12:36   #3463
Montii
Zakorzenienie

mi się też skojarzyło z pieskiem, moja suczka ma podobne

[LEFT]
Stary 2010-12-20, 12:39   #3464
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
Zgodnie z obietnicą wrzucam zdjęcie mojego pierwszego kocyka . materiał może nie aż taki ciepły ale bardzo milutki i mięciutki w sam raz na lato będzie .
mam taki sam jeden roz i jeden niebieski

moje koty maja takie legowisko jakos nie wyobrazam sobie dziecka w takim wynalazku
Stary 2010-12-20, 12:45   #3465
megi2015
Zadomowienie

Wasze aniołki klinknięte i wieszak Eirene

mi siara nadal nie leci, co mam nadzieję nie jest jednoznaczne z tym że nie będe miała pokarmu po porodzie, bo bardzo chciałabym karmić piersią.

ogólnie sprzątam dziś trochę i prasuje. ale już mam dość. teraz czas na kawkę

co do wagi to ja od 12 tyg. ciąży przytyłam 5 kg. nikt mi nie mówi czy to dużo czy mało - chodzi mi o lekarza oczywiście. tylko że wy takie chudzinki przed ciążą a ja to nie bardzo....więc mam nadzieję że nie przytyję z 15 kg bo wtedy załamka...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-20, 12:48   #3466
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:

a dlaczego miałabym się obrazić
mój kot nie ma takiego legowiska, wiec nie mam takich skojarzeń
Stary 2010-12-20, 12:51   #3467
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Wasze aniołki klinknięte i wieszak Eirene

mi siara nadal nie leci, co mam nadzieję nie jest jednoznaczne z tym że nie będe miała pokarmu po porodzie, bo bardzo chciałabym karmić piersią.

ogólnie sprzątam dziś trochę i prasuje. ale już mam dość. teraz czas na kawkę

co do wagi to ja od 12 tyg. ciąży przytyłam 5 kg. nikt mi nie mówi czy to dużo czy mało - chodzi mi o lekarza oczywiście. tylko że wy takie chudzinki przed ciążą a ja to nie bardzo....więc mam nadzieję że nie przytyję z 15 kg bo wtedy załamka...

mnie siara tez jeszcze nie leci choc obserwuje cyce codzien

ja jestem juz 8 kg na plusie i tez nie jestem chudzinka mam nadzieje ze max jeszcze z 4kg dobije choc mala jest duza bo jak juz wam pisalam ma 1561 g wiec nie mam pojecia jaka bedzie jej waga koncowa
Stary 2010-12-20, 12:53   #3468
Montii
Zakorzenienie

A mój syn 1,700 g

[LEFT]
Stary 2010-12-20, 12:53   #3469
*kaalinaa*
Zadomowienie

Hej

Dawno nie pisałam ale nie miałam nawet kiedy odpalić kompa. Jestem już na zwolnieniu. Czujemy się z Hanią dobrze teraz próbujemy odchwaścić mieszkanie na święta. Zaczęliśmy chodzić do szkoły rodzenia którą prowadzi położna, z którą mamy nadzieję rodzić w domu. Póki co wyniki świetne więc tylko trzymać kciuki.

Nie jestem w stanie nadrobić tego co przez ten tydzień nagryzmoliłyście. Mam tylko nadzieję, że u Was wszystko w porządeczku

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 13:03   #3470
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
ale swoja droga nowosci na rynku dzieciecym moze za pare lat wiele rzeczy sie pozmienia np. łózeczko-legowisko

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
A mój syn 1,700 g
Montii nasza dwojeczka maluchow poki co najwieksza wagowo na forum

wczoraj bylismy na dniach otwartych w szpitalu zeby obczaic jak wszytsko wyglada i tż tak glowa chodzila dookola pochlanial kazde slowo pani poloznej
Stary 2010-12-20, 13:06   #3471
Montii
Zakorzenienie

ewelqa a na kiedy masz termin?

[LEFT]
Stary 2010-12-20, 13:13   #3472
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
nooo
3 kuzynów mojego maleństwo już poza brzuszkami
a jeszcze 1 kuzynka w brzuszku
pojawi się 20 stycznia
fajnie, maleństwo będzie miało się z kim bawić u Nas wujek naszej córci będzie od niej starszy o 6 m-cy, a i będzie kuzyneczka/kuzyn mlodszy o 2 m-ce, więc też będzie wesoło

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
A wlasnie ..macie jakas wydzieline z sutkow juz???? gdzies wyczytaalam ze trzeba sobie ugniatac piersi ...wy tak robicie???Ja 28 zaczelam i nic nie mam
ja nic naszczęście nie mam.......

my nikomu w tym roku nie robimy prezentów bo po prostu nie mamy kasiorki moi rodzice też więc jest ok a sobie kupiliśmy kamerkę na raty bo na raty ale prezent jest Będzie jak dzidziusia kamerować [/QUOTE]

u nas mimo że z kasą też krucho prezenty są, ale tylko dla dzieciaków (albo aż...) bo drogie to wszystko jak diabli, no ale mam dwie chrzesnice i smutno by im bylo. AS kamerke też chceliśmy sobie kupić, ale to już chyba po Nowym Roku odrazu z mikrofalą

[QUOTE=trzyrazyi;23884992]Macie problemy moze przy dmuchaniu nosa ze leci wam krew...nie to ze ciurkiem czy cos w tym stylu ale ze na chusteczke jest...bo u mnie to ostatnio sporo nawet...

mi przy dmuchaniu leci krew z nosa, i robią sie takie skrzepy
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 13:13   #3473
wanilia83
Zadomowienie

matko czy was też tak suszyło po glukozie, ja to mam wrażenie jakbym kaca miała :P

Cytat:
waniliko nie zważyłam się i .. nie skomentuje do porodu się nie ważę szkoda moich nerwów
to lepiej się nie waż mnie waga też zawszę spędzała sen z powiek ale spoko za rok znowu będziemy laski

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
mam taki sam jeden roz i jeden niebieski

moje koty maja takie legowisko jakos nie wyobrazam sobie dziecka w takim wynalazku

kochana miałaś się pochwalić swoimi słodziakami

Cytat:
wiesz różnie bywa jednych to może urazić a drugich nie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
Montii nasza dwojeczka maluchow poki co najwieksza wagowo na forum
przypomnijcie mi w jakich tyg wasze maluchy tyle ważyły to sobie potem porównam :P

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 13:14   #3474
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
ewelqa a na kiedy masz termin?
11.03.11. chyba blisko twojego ??
Stary 2010-12-20, 13:17   #3475
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, Montii ja już dałam sobie spokój, tylko jak chodze do lekarza to każą mi wskakiwac na wagę......ale ja zawsze twierdze, że ona oszukuję
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 13:18   #3476
Montii
Zakorzenienie

tak, ja 07.03
tylko mój jest ciągle 2 tyg większy na usg .. nie dość,że grubiutki to duży

[LEFT]
Stary 2010-12-20, 13:18   #3477
prunelle
Wtajemniczenie

witajcie, ja już z powrotem po weekendzie, nadrobiłam tylko z grubsza, bo sporo pracy, a to czytanie tyle czasu zajmuje...
u mnie wszytko ok, tylko w Wiedniu było tak zimno, że na rozgrzewkę kupiłam sobie na targu świątecznym herbatę, upiłam łyka i okazało się, że to z alkoholem, ale plułam!

co do klubu, ja tam jestem, ale pisałam może ze 3 razy, po prostu nie ogarniam tego, nie mam czasu jakoś, także specjalnie mnie nie urazi, jeśli mnie wykreślicie, pisać mogę z Wami i tutaj

ja w h&m też zrobiłam zakupy kupiłam 7 sztuk body z długim rękawem za 40 zł, bardzo jestem zadowolona, bo póki co tylko z krótkim miałam

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-20, 13:19   #3478
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
matko czy was też tak suszyło po glukozie, ja to mam wrażenie jakbym kaca miała :P

to lepiej się nie waż mnie waga też zawszę spędzała sen z powiek ale spoko za rok znowu będziemy laski

kochana miałaś się pochwalić swoimi słodziakami

wiesz różnie bywa jednych to może urazić a drugich nie

przypomnijcie mi w jakich tyg wasze maluchy tyle ważyły to sobie potem porównam :P
u mnie 28 tc
Stary 2010-12-20, 13:19   #3479
Olusiaa_
Zakorzenienie

Cytat:
jaki kolorek?
chyba zielony

Cytat:
no ile?? aż tak źle?

Mnie się jakieś 3 tygodnie temu włączył wilczy głód, na śniadanie po 2 buły potrafię zjeść, a wczoraj o 22 wciągnęłam 3 kromki z Nutellą

co do siary to ja mam od jakiegoś miesiąca już! nie jest to jakiś wyciek, ale brudzi mi bluzki i staniki, takie żółte plamki zostają, więc noszę wkładki laktacyjne...

To moje dziecko jeszcze małe w porównaniu z niektórymi, na początku 22 tc ważyło niecałe pół kg
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 13:21   #3480
Montii
Zakorzenienie

u mnie w skończonym 28 tc ważył 1,700 ale wszystkie wymiary miał na 30 tydzień, także zobaczymy co z niego będzie

[LEFT]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości