|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
dziękuję
miłość nie istnieje.
|
|
#3002 |
|
Raczkowanie
|
hej robaczki, wybiera się któraś z was może na koncert pod nazwą "LOVE REGGAE" , który odbędzie się w Łodzi 12.02.2011 roku? (zagrają Grubson, Bu, EastWest Rockers, StarGuardMuffin)
" Uniwersalne prawdy w bitach zawarte. Ciemna strona ludzkiego serca. jak mi mówią ty musisz ja mówię niekoniecznie. "
|
|
#3003 |
|
Rozeznanie
|
your blue eyes <3
'For everything I never said
When you were here Za wszystko czego nigdy nie powiedziałem Kiedy byłaś tu.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Nensie - ja prawdopodobnie
raz mogę zacząć, drugi też, ale nie cały czas .
dzisiaj sercem na Jamajce. powiedz mi prawdę, no tak , zapomniała. Ty umiesz tylko kłamać.
|
|
#3005 |
|
BAN stały
|
Marsi89
cieszy mnie to bardzo ![]() ...
bądź moim bodyguardem, zostań ze mną tu na wypadek, gdyby ten potwór spod łóżka chciał mnie zjeść . bo jego miłość była, no wiesz ... taka uniwersalna . niby banalna, a jednak rozgryźć do końca jej nie mogłam . poprzyj swoją miłość jakimś argumentem, jednym pieprzonym argumentem . siedzi na parapecie i wpatruje się w jego odbicie, a w myślach szepce 'pocałuj mnie' ... |
|
|
|
#3006 |
|
Przyczajenie
|
to jest chwila gdy jedna część Ciebie mówi nie jestem gotowa, a druga krzyczy to On, on jest osobą z którą chce być do końca życia.
potrzebuję byś mnie potrzebował, pragnął, kochał.. Był przez chwilę, ale wystarczyło mi On ma serce w to co między nami było tak jak ty wierzyłam zapach Twój dotyk twój Pamiętać chcę pamiętasz mój śmiech? nie wytrzymam byłam,jestem dla Ciebie, uwierz mi Choć mnie widziałeś Słyszałeś głos nie wiesz kim jestem. Wiem, że możemy trwać wiecznie, zawsze i jeszcze dłużej zawsze będę przy tobie, jak nigdy. nie kochałam Cię nigdy, to wiem. Żyj własnym życiem śnisz mi się w nocy.
|
|
#3007 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
''
Czasami chciałabym tak po prostu stać z tobą i marznąć pośród białych ulic. Nie zwracając uwagi na mijający czas, przechodniów i mróz panujący na dworze. Ukryłabym twarz w twojej szyi, a ty przytulałbyś mnie swoimi silnymi ramionami, szepcząc że nie mam czego się już bać. I wiesz ? Mogłabym już wiecznie trwać w tym szczęściu. '' |
||||
|
|
|
#3008 |
|
Raczkowanie
|
<3
nie wiem czy dalej z tobą błądzić,bo w to co się bawimy to raczej miłością nazwać nie można..
płonę,tonę,duszę się. wszystkimi twoimi słowami rzucanymi w moją stronę. dlaczego przyszło nam żyć w czasach,kiedy młodzież potrafi wydać setki złotych na to,żeby uwieść kochanka do łóżka. kiedyś za te pieniądze wystawiano domy ukochanej.. idziesz,patrzysz przecież to jest ku.rwa tylko twój chłopak,którego kiedyś tak bardzo kochałaś. teraz zabiłabyś go za to co ci zrobił.. szukałam wczoraj miłości na cmentarzu,zapaliłam dla niej znicz nawet. a ona nie chce mnie widzieć nawet na swoim grobie.. |
|
|
|
#3009 |
|
Raczkowanie
|
Oj, chyba się pogniewamy. ![]() i nie wiem, dlaczego.
...i gdybyś rozmawiał mnie, co byś na mój temat powiedział? nie lubię, gdy ludzie są szczęśliwi. ale akurat Twój uśmiech sprawia mi większą przyjemność niż mój własny. może byłoby nudno, gdyby ludzie kochali tych, którzy odwzajemniają ich uczucie. ale zobacz, jak szczęśliwy byłby każdy z nas.
|
|
#3010 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy więcej nie usłyszysz ode mnie słów, które wcześniej słyszałeś codziennie...
Już nie martwię się o Twoją przyszłość. Nie obchodzisz mnie ani trochę. Nie rozczulaj się nade mną. Daj mi usnąć. Chcę odejść. Tylko tego teraz najbardziej pragnę. Żyję bo muszę. Wierzę bo chcę. Jestem bo nie mam nic lepszego do roboty. Tonę w litrach wódki. Jedyne uzależnienie, które mnie nie opuści.. Samotnie spadam w dół. Tak samotnie jeszcze nigdy się nie czułam. tak wiem, beznadzieja. wracam i postaram się poprawić ![]()
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Naiwnie_ , latin - dla Was, dziękuję za pamięć ♥ " może zobaczysz jak nagle gaśnie jedna z gwiazd i ciebie jakby jest mniej Poprzez cierpienie nie stajesz się tak bardzo piękny jakbyś chciał. Stajesz się zgorzkniały i szczęśliwy mniej. Zakończcie te bzdury o tym, że wam nie brak nic nadszedł dzień, że was stać na miłość dłuższą niż tydzień Może właśnie To wy jesteście dzieci I boicie się dnia A my z radością Przytulimy was''
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
Nie chce płakać przez ciebie co noc,
bo zapomniałeś, że jestem dla ciebie ważna. Już nawet zaczynam zapominać, jak bardzo cie kocham, kim dla mnie jesteś i ile dla mnie znaczysz. To wszystko jest już beznaczenia. Wszystkie wspólne chwile, spacery, pocałunki, objęcia. To wszystko straciło swój sens, gdy cie tu nie ma.
|
|
#3013 |
|
Rozeznanie
|
Ile tylko chcesz
.;*Bardzo za nią tęsknił. Najgorszą rzeczą jaką ludzie mogą sobie robić,
to nie wyjaśniać do końca tego, co ich zabolało. To odciąć się od rozmowy, obrażać, uciekać, wyjeżdżać. Chyba, że im nie zależy.
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
Marsi89 - bardzo mi miło
SparklyAngel - nawet jeśli mówiłaś to powiedz jeszcze raz! Naughty_ (nie wiem, że mnie kochasz ), niczego_po_trochu, Saarah03, YourViewOfLife - okradłam ________________
'To nieprawda, że od miłości blisko do nienawiści. Rozdziela je chiński mur z wartownikami co 5 metrów. Czasem życie jest jak koncert. Niosą Cię przez chwilę na rękach ponad głowami, a potem spadasz w dół lub w cudze ramiona' Sometimes life's like a concert. They carry U for a while on their hands above their heads, then You're falling down or someone else's arms. 'Dlaczego tak jest, że kiedy całkowicie otworzymy nasze serce dla kogoś, dla jednego, zwykłego człowieka, nagle staje się on w naszych oczach kimś lepszym, kimś wspaniałym, kimś zbyt idealnym, by mógł istnieć naprawdę? Gdy sądzimy, że już nic nie może zepsuć tego szczęścia, wtedy ten zwyczajny, szary człowiek zadaje nam cios, po którym nie umiemy się pozbierać, choćbyśmy nie wiem jak bardzo chcieli podnieść się z powrotem na nogi. Wywiera on taki wpływ, taki mocny, że niemożliwym jest dla nas uśmiechnąć się szeroko i powiedzieć, że to nic, że nic się nie stało, że damy radę' Why is it that when we're completely open our hearts to someone, for one, an ordinary man, suddenly he becomes in our eyes someone better, someone wonderful, someone too perfect, he could really exist? When we believe, that nothing can spoil that happiness, then the ordinary, gray man inflicts upon us a blow, after which we don't know how to pick up, no matter how much we wanted to get up on our feet again. He has such an influence, so strong that it's impossible for us to smile broadly and say that it's that nothing happened, that we'll manage.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-12-20 o 15:50 |
|
|
|
#3015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kochanie miło mi ogromnie o ja pierniczę powariowałyście dziś z tym okradaniem mnie dziękuję Pierniczku marikab - kocham Cie najwspanialsza moja Wieczorem myślę o rzeczach, które chcę żeby się wydarzyły. Co noc śnią mi się rzeczy, których nie chcę pamiętać. Rano wyliczam sprawy, które nigdy się nie zdarzą. Atramentem krwi wymieszanej z drobinkami tęsknoty zapisałam na naszej duszy historię poznania. Smakować noc pod gołym niebem, z rękoma wtulonymi w wełniane, dziecinne rękawiczki. Jestem na kacu, przesadziłam z nadzieją, i optymistycznymi wizjami. Nawet moja kawa już wystygła, i smakuje tak samo gorzko jak pożegnanie. Jej serce wygląda jak parasolka po burzy - poszarpane a następnie rzucone w kąt. A jej płaszcz i kieszenie są mokre. I to niestety, nie od deszczu. Przeciwko zdrowemu rozsądkowi i prawom fizyki, będę pełna nadziei i miłości, wdzięczności i uśmiechu, i dobrej pogody, i w złotych butach będę skakać przez kałuże, i jeść niedojrzałe jabłka, i wirować w gwiezdnym pyle. 'Pójdę do sklepu, kupię trzy nitki w kolorze żółtym niebieskim i czerwonym, igłę, zaczarowany ołówek i narzędzia. Nitką w kolorze niebieskim i żółtym doszyje czyste bezchmurne niebo i słońce, czerwoną zaszyję serce. Ołówkiem namaluję sobie szczęście a narzędziami odbuduję cały świat by był lepszy bo on nie może tak zostać.' - Chcę czytać z Ciebie jak z otwartej księgi. - Nie rób tego. - Dlaczego? - Biorąc do ręki książkę ludzie zwykle patrzą na okładkę. Ja jestem jeszcze niezapisana, choć mam ślady użytkowania, życie i czas odciskaja ślad na stronach wspomnień, jak umazane czekoladą palce młodszego brata na ulubionej książce. Mam swój zapach, w dotyku jestem chropowata, ale kwestią czasu jest, aby ugładzić pozorną szorstkość. Czytaj mnie jak niewidomy. Kawałek po kawałku. Strona po stronie. Przyjmij mój bagaż doświadczeń, i pozwól nam razem zapisać ostatnią kartkę. Spraw aby było to szczęśliwe zakończenie. Pierwsze niebanalne, bo Nasze. Mówią, że szklanka jest do połowy pełna, a dla innych od połowy pusta. Ja już wiem czym zapełnić lukę w moim naczynku. Ścianki obkleję Twoimi liniami papilarnymi, a wnętrze będzie pełne wspólnych wspomnień. Uśmiecham się do każdej napotkanej osoby, do wełnianych objęć zimowego swetra, do kropel deszczu psujących mi fryzurę. Już niedługo, niedługo. I będzie jaśniej, milej, spokojniej. Tylko to. Aż. Zapytaj mnie, zapytaj, czego się boję najbardziej, przed czym nie mam uciekać, czego żałuję, co daje mi szczęście. Prawdopodobnie i tak nie odpowiem, ostatnio sypiam lepiej, ale nie mam nastroju na prawdę - uśmiechnę się tylko, opowiem o winie z jadem kobry i umiejętnościach nokautujących mojej głowy, napijmy się jeszcze, porozmawiajmy o sprawach najmniej istotnych. Później, po jakimś czasie, sam zadecydujesz, co było prawdą, a co wyzwaniem.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-12-20 o 15:56 |
|
|
|
|
#3016 |
|
Rozeznanie
|
Tylko czasami poszukuje cienia twoich słów.
Chyba utkwiła za głęboko w mojej głowie nadzieja. Przy świątecznym stole jedno miejsce pozostaje wolne. Chciałabym, byś wyszedł z mojego serca i zajął krzesło obok mnie. Może tak naprawdę to tylko moje serce odczuwa twój brak? Oczy przepełnione pustką, nikt nie kocha ich już.
|
#3017 |
|
Raczkowanie
|
" Facet jest jak batonik czekoladowy: słodki i pierwsze co robi, to dobiera ci się do bioder ![]() drogi panie, to co pan ma po lewej stronie klatki piersiowej to serce. i tego czasami należy używać. "
|
#3018 |
|
Raczkowanie
|
* "Tęsknię, kure.wsko tak, za głosem który dawał radość wielką i wyję do księżyca bezsilny że go nie ma..."
|
#3019 |
|
Rozeznanie
|
இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- ' lizaki zamieniły się na papierosy, niewinne stały się dziwkami. praca domowa umarła śmiercią naturalną, a telefony są używane w klasie. cola zamieniła się w wódkę, a rowery w samochody. niewinne pocałunki przeistoczyły się w dziki seks. pamiętasz, kiedy zabezpieczać się znaczyło włożyć na głowę plastikowy hełm? kiedy najgorsza rzecz, którą mogłaś usłyszeć od chłopaka to, że jesteś głupia. kiedy ramiona taty były najwyższym miejscem na ziemi, a mama była największym bohaterem. twoimi największymi wrogami było twoje rodzeństwo. kiedy w wyścigach chodziło tylko o to kto pobiegnie najszybciej. kiedy wojna oznaczała tylko grę karcianą. kiedy wkładanie krótkiej spódniczki nie oznaczało, że jesteś suką. jedynymi narkotykami było lekarstwo na kaszel, a zioło oznaczało pietruszkę, którą mama wrzucała do zupy? najgorszy ból jaki czułeś to pieczenie zdartych kolan i łokci i kiedy pożegnania oznaczały tylko do zobaczenia jutro. dorosłość, dlaczego nie mogliśmy się jej doczekać? ' இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
|
|
#3020 |
|
Raczkowanie
|
' Śpij Julio . Romeo nie istnieje . '
[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- ...jesli zycie to gra...to ja mam Game Over... :| |
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
Nensie - ja się wybieram, raczej. ![]() _________________________ ____ a jednak, sercu jest ciągle czegoś żal.. zabolało, a podobno przeszło. ona ma Ciebie. Twoje usta, dłonie, włosy, ciało. to wszystko, co kiedyś miałam ja. a, czy ona wie, że mamy takie tajemnice, o których, mimo wszystko, nigdy się nie dowie? to już nieważne, ale tęsknię. ' Twój zapach wciąż przy mnie, a Twój smak na moim języku, jakbyś zostawił go przed sekundą. czasem chcę porozmawiać, ale bez oddźwięku. '
|
#3022 |
|
Rozeznanie
|
To już wiesz!
![]() 'Brak słów, brak myśli, brak wspomnień, brak spojrzeń, brak oddechów.
Wszystko spowodowane brakiem Ciebie. Leżąc na podłodze z papierosem w dłoni wciąż zastanawiała się, czy lepsze jest bezsensowne życie czy sensowna śmierć. Być może go nie kocham. To prawdopodobne, ale coś do niego czuję. Tylko co? Jak mam to nazwać? Skoro ja sama nie wiem co to jest za uczucie?
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-12-20 o 21:35 |
|
|
|
#3023 |
|
Rozeznanie
|
இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- ' Klasyczne kłamstwa: nie jestem pijany; nie zranię cię; zostańmy przyjaciółmi; nie jestem gotowy; ona to tylko przyjaciółka; potrzebuję trochę czasu dla siebie; od jutra zacznę dietę. ' இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
|
|
#3024 |
|
Raczkowanie
|
marikab, niczego_po_trochu na zdrówko marikab, Naughty_, Lovely x3, SparklyAngel, patrysiowa <3(częściej) okradam. bo gdybyś mnie kochał, to uczyłbyś się ze mną nawet tej durnej biologii. pomyślała, że mile go zaskoczy i wpadnie do niego wieczorem. był chory, a sama nie chciała iść na urodziny do swojej koleżanki. jednak patrząc z perspektywy czasu mogła pójść. przynajmniej niczego by się nie dowiedziała, nie zastałaby go z jego byłą. być może nadal byli by razem. tylko czy to by było lepsze? czy lepiej być oszukiwaną by nie wiedzieć przykrej prawdy? a co z honorem, z osobistą oceną siebie? to najmniej ją obchodziło, gdy biegła przez park, przez zaspy, nie zważając na ludzi, na to że makijaż jej się rozmazał.wtedy wiedziała tylko, że go straciła, że nie ma już ich, że ją oszukiwał i pomiatał. że każdy się z niej śmiał. a teraz siedzi przy wigilijnym stole i myśli, że lepszego prezentu nie mogła od niego dostać niż koniec własnego życia. (przepraszam ale wena mnie natchnęła, może ktoś przeczyta. mojego autorstwa)
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-12-20 o 17:39 |
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
wszyscy śpiewają, wszyscy kogoś kochają,
wszyscy, wszyscy, a my ? zatraciliśmy się w tej grze pozorów kłamstwo za szczerość, szczerość za kłamstwo, to gra wiesz ? mam rozumieć, że się trochę podoba to co piszę ? ![]() patrysiowa_ - Twój ostatni post jest cudowny
|
|
#3026 |
|
Rozeznanie
|
Przecież wiesz że ptak bez szkrzydeł
nie potrafi latać ... Więc czemu ja mam być szczęśliwa bez niego ... '' Na wiele rzeczy po prostu nie starczyło nam czasu '' By żyć, trzeba ogarnąć kilka spraw . Ona Niczyja ... Serce Niczyje ... On nie jej ... Miłość nie dla niej ...
|
#3027 |
|
Raczkowanie
|
nie spodziewałam się... dziękuję Słońce
she is a whore, you're an asshole. perfect combination.
Rozkochałam w sobie noc, więc nie mów mi, że z dniem nie dam sobie rady. Nie myśl sobie, że moje wybuchy złości są reakcją na Ciebie, to reakcja na rzucenie nałogu. |
|
|
|
#3028 |
|
Rozeznanie
|
'Widzisz to Boże i nie grzmisz,
wiem, polski język i Ty 'nie anderstend dys' Chciałabym, aby w niektórych momentach mojego życia - jak w filmach... pojawiała się muzyka. "Miałam dziś wenę twórczą i narysowałam jego portret. rysowanie penisa zwanego potocznie chujem nie jest wcale takie trudne." Twoja obecność warunkiem mojego szczęścia. Edytowane przez Zuzka Z Czas edycji: 2010-12-20 o 18:06 |
|
|
|
#3029 |
|
Raczkowanie
|
" Na początku miłości trzeba chodzić bardzo ostrożnie, dopiero później można się puścić pędem przez pola prosto w objęcia ukochanego, kiedy ma się pewność, że nas nie wyśmieje, jeśli się potkniemy. Ludzie zawsze odchodzą, pamiętaj. Nawet nie myśl, że wrócą. Nigdy nie wrócą. Oni tylko mówią "Niedługo będę", ale to kłamstwo. Stajesz się samotny a oni zapominają Cię. Oni zawsze odchodzą. Ludzie zawsze odchodzą. Marzenia. Bo gdy człowiek zamyka się w sobie, gdy nikt nie pyta o jego sprawy, a on oducza się nimi dzielić - czuje się obrzydliwie samotny. Niezrozumiany. I właśnie wtedy, mimo iż otacza go pełno ludzi, nie dostrzega nikogo, kto mógłby dać mu więcej, niż dotychczas dostał. O ironio. Zaczyna wątpić, gubić się w ogromnym świecie. Nie wiedząc gdzie szukać pomocy, zatracać się i spadać w dół. Śmiała się tak serdecznie, a on siedział obok wpatrzony w nią jak w obrazek. Gdyby tylko wiedział. Gdyby wiedział, że ona śmieje się z losu, który bezradnie próbuje ją złapać w sidła miłości, wepchnąć w pierwszą lepszą miłostkę. Lecz ona przyjmuje to z uśmiechem wiedząc, że w końcu już się przed tym nie obroni. "
|
#3030 |
|
Raczkowanie
|
jejć, nawet nie mam czasu tu napisać i poczytać te Wasze prze prze opisy. <3 ale nie martwcie się, nie zapominam o Was ; ***
____ Drogi Mikołaju! W tym roku wyjątkowo nie chcę misia pluszowego, słit bluzki, czy innych pierdół... Chcę prosić tylko o rozum.. Rzygam waszymi słowami 'będzie dobrze'. NIE ****A, NIE BĘDZIE DOBRZE! Powiedz mi... jakie to uczucie patrzeć na kogoś kto płacze z twojej winy? N I E potrzebuję Cię. bo kocham ten stan, który czuję, gdy siedzimy w zatłoczonym autobusie, a Ty krzyczysz na cały głos, że nikt nie ma prawa mnie skrzywdzić, bo będzie miał do czynienia z Tobą <3 i 7 dni bez Ciebie rozpierdalają mnie od środka.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

]

.;*
), niczego_po_trochu, Saarah03, YourViewOfLife - okradłam