Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-20, 22:53   #3481
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
powiedziałam mu, żeby nauczył się odróżniać prezenty dla domu od prezentów dla kobiety
dokładnie ja wczoraj rozmawiałam z TŻem o prezentach przy jego rodzicach i jego mama wypaliła ze prezenty stoją w pokoju (chodziło o kupione sprzęty do kuchni ) a on wypalił: wsadź sobie gdzieś takie prezenty, to nie dla mnie tylko dla domu hehe coraz częściej dochodzę do wniosku że mój TŻ to czasami jak kobieta się zachowuje
Stary 2010-12-20, 23:08   #3482
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
Gani zawsze się cieszę, gdy czytam Twoje posty o tym panu i o tym jak się to pieknie rozwija, aż widzę w wyobraźni jak promieniejesz!

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
a no nic bo ostatnio nie marudziłam że chciałabym jakiś kosmetyk bo pewni bym dostała za to narzekałam że staniki mi się porozciągały i nie mam już żadnego porządnego i że czasami jest zimno w domu a ja mam same krótkie koszulki do spania no i proszę, kupił to o czym ostatnio gadałam a biżuteria stąd że taką chciałabym założyć na ślub no więc kupił

tak swarovski, nie miałam do tej pory nic takiego i mówiłam TŻowi że kupię sobie na ślub taki komplet no i proszę przynajmniej wiem że jednak mnie słucha
Słucha rzeczywiście uważnie i jaki domyślny

Cytat:
rozmowa z TŻ

TŻ: - Kochanie wybrałaś sobie już prezent na Gwiazdkę?
ja: - nie, wszystko mam
TŻ: - a nieprawda, nie wszystko
ja: - a czego jeszcze nie mam? (z nadzieją, że chodzi o coś romantycznego)
TŻ: - dużej patelni z pokrywką nie masz

No tak, faceci to stawiają na praktyczność

Cytat:
dokładnie ja wczoraj rozmawiałam z TŻem o prezentach przy jego rodzicach i jego mama wypaliła ze prezenty stoją w pokoju (chodziło o kupione sprzęty do kuchni ) a on wypalił: wsadź sobie gdzieś takie prezenty, to nie dla mnie tylko dla domu hehe coraz częściej dochodzę do wniosku że mój TŻ to czasami jak kobieta się zachowuje

Dziękuj losowi za taki egzemplarz - nie usłyszysz (jak Nosek), że potrzebujesz patelni

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

A torebka Julie mnie także się podoba

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 23:14   #3483
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

ogólnie nie mam tu tego za złe, bo w końcu "urządzamy się" i każdy nowy sprzęt jest na wagę złota, no ale litości... chyba popadliśmy w paranoję z tym pragmatyzmem! nie pamiętam kiedy dostałam kwiaty, perfumy, nie mówiąc już o bieliźnie czy biżuterii (NIGDY!) tylko ciągle garnki, patelnie, lampy, pościel....

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 23:22   #3484
Nusia7
Zakorzenienie

Uff wreszcie wolne. Dziś miałam ostatni dzień w pracy w tym roku i uczelni już nie mam, więc mam spokój 2 tygodnie W końcu sobie odpocznę, wyśpię się, no i będę tu na bieżąco

nosku bywają w SP masła Flos-Lek mango&marakuja

cuciola ten zestaw Pupy jest boski Zawsze chciałam coś kupić z tej firmy, ale te ceny...

Hosenko gratuluję sukcesów zawodowych

Cytat:
kupiłam............ perfumy FLOWERBOMB!!!!!!
Już kiedyś pisałyście tu o nich, kusicie... Ale kupiłaś edp czy edt? a

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Mam 182 kolory cieni

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Wróciłam z 6-godzinnej randki . Pan Sympatyczny się rozkręca, już się nie obawia mnie porządnie pocałować, nawet coś tam bąkał o poznawaniu jego siostry
Cieszę się razem z Tobą

Cytat:
ja spędziłam weekend z TŻ, było jak zawsze super w prezencie urodzinowym dostałam stanik, piżamkę i biżuterię, później pokażę
http://www.sklep.avalingerie.pl/p,228,av_696.html
http://www.atlantic.pl/produkty/kate...zna-nocna.html moje spodnie są czerwone a bluzka szara
o znalazłam, taka http://moda.allegro.pl/atlantic-piek...364935795.html
Swarovski Mam bardzo podobny naszyjnik od TŻ-a, tylko bardziej okrągły kryształek Stanik śliczny.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja też mam tylko 1 tusz!
Ja dwa, ale jeden podkręcający, a drugi pogrubiający

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Hmm.. no to wygląda na to, że pomogłyście mi wybrać, dziękuję. Jutro będę w centrum, jak nic nie będzie ładnego, to biorę Julie. Dobrze, że wszystkie miałyście takie samo zdanie, to już nie mam rozterek.
Ja bym była za Lori, no ale teraz to już i tak nie ma znaczenia

Kupiłam micela Biodermy Sebium + gratis do tego micel Hydrabio. Czyli z moją zniżką dałam 33 zł z groszami za 2 micele 200 ml i 250 ml TŻ dał mi jeszcze jakąś 1/5 szamponu Pantene.

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Dramat, ile w tym miesiącu doszło mi kosmetyków Wprawdzie połowa gratisy i paczka z pracy, ale ta ilość mnie dobija...
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 23:27   #3485
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość

Słucha rzeczywiście uważnie i jaki domyślny

Dziękuj losowi za taki egzemplarz - nie usłyszysz (jak Nosek), że potrzebujesz patelni
jakoś tak się u nas już przyjęło nie wiem czy świadomie czy nie, że kupujmy sobie to co byśmy chcieli mieć albo czego potrzebujemy często również bez okazji marudziłam ostatnio przy prostowaniu włosów, że moja prostownica już jest zużyta i muszę kupić nową, no i przecież dostanę ją na gwiazdkę TŻ coś wcześniej marudził że pękają mu bokserki na szwach (przytył ) i że niedługo nie będzie miał w czym chodzić więc mu kupiłam 3 pary
fakt, dziękuję losowi za mojego TŻa, mieszkam na wsi gdzie wiadomo wszyscy się znają i w ogóle i jak komuś mówiłam że kupowaliśmy sprzęty do kuchni to 3/4 ciotek albo znajomych było zdziwione, że takie drogie, bo ich mąż czy tam kto by kupił w pierwszym sklepie najtańsze jakie było aby po prostu kupić tak samo było z meblami a poco to na wymiar jak można kupić komplet w sklepie za 1000 zł i też będą nowe mój ojciec to w ogóle by stwierdził, że po co kupować jemu wszystko jest niepotrzebne niestety

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość

Swarovski Mam bardzo podobny naszyjnik od TŻ-a, tylko bardziej okrągły kryształek Stanik śliczny.
dzięki stanik taki prosty ale ja nie miałam żadnego białego więc byłam w potrzebie najważniejsze, że jest dobrze dobrany podtrzymuje piersi i nic mi się nie przesuwa i takie tam niby też praktyczny prezent ale jednak co bielizna to nie patelnia
Stary 2010-12-20, 23:30   #3486
noseknosek

Nusia dzięki za info w takim razie będę polować na mango co do Flowerbomba - kupiłam EDP, chociaż wszystkie 3 wersje kocham (jest jeszcze Flowerbomb Extreme).

nynka no takie podejście jak ma Twój TŻ to rozumiem garnki czy AGD to ja mogę dostać od rodziców, a nie od chłopaka...

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

choleraaa!! i jeszcze mi przytakuje i mówi, że mam rację, ale mam wnerwa już no

biegam
Stary 2010-12-20, 23:33   #3487
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Nusia dzięki za info w takim razie będę polować na mango co do Flowerbomba - kupiłam EDP, chociaż wszystkie 3 wersje kocham (jest jeszcze Flowerbomb Extreme).

nynka no takie podejście jak ma Twój TŻ to rozumiem garnki czy AGD to ja mogę dostać od rodziców, a nie od chłopaka...
nosku jak sama powiedziałaś chciał dobrze bo przecież się urządzacie ja swojemu też mówiłam żeby mi kupił drobiazg bo ma inne wydatki, odnawia trochę w domu a ta kuchnia i wymiana 15 drzwi to nie mały wydatek ale powiedział że urodziny raz w roku gwiazdka raz w roku i nie mam nic do gadania bo on kupi co będzie chciał cieszę się że ma takie podejście, u mnie ojciec mamie na gwiazdkę nigdy nic nie kupił mam wspaniały przykład od rodziców w domu no ale cóż

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

aaaa, poszedł krem do ciała z ori idę spaćku, rano do pracy a potem trochę porządków
Stary 2010-12-20, 23:55   #3488
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
rozmowa z TŻ

Cytat:
ciesz sie!
chociaz moj chyba tez cos z kobietki ma ale jak uslysze kiedys taki tekst o patelni lub innych sprzetach kuchennych to chyba udusze!
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 09:32   #3489
zetafon
Zakorzenienie

witam was po przerwie.weekend miałam imprezowy.najpierw szkoła,potem wigilia w pracy i impreza urodzinowa kolezanki w klubie.z wigili sie szybko urwałam bo ostatnio nie jest zbyt miła atmosfera w pracy przez dwie kolezanki które są w konflikcie.za to później sie wyszalałam.

w szkole mnie pochwalili za sesje dyplomową i w sumie tyle z ciekawych rzeczy. przed chwilą się dowiedziałam że być może zostane sama w pracy w nastepnym tygodniu czyli bede robić od 9 do 21 chyba oszaleje...

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:00   #3490
porzeczka2602
Zakorzenienie

Ostatecznie nie kupiłam tych perfum, widziałam, że mnie przelicytowali i z 15min wahałam się czy przebijać czy nie ale stwierdziłam, że najpierw muszę coś zużyć i w tym czasie spokojnie moge jakąś okazje znaleść. Na pierwszy odstrzał padło sunny skies z avonu, uwielbiam je ale są najstarsze i mogą się popsuć a tego bym nie przeżyła. Została mi jeszcze 1/4 buteleczki.

Nynko jesteś moją nadzieją, u mnie w domu święta to koszmar mama z babcią się nie odzywają i jakoś nie wyobrażam sobie tych świąt - wigilii. ... ble ... A Ty dajesz mi nadzieję, że są jeszcze faceci którzy sprawiają że po paskudnych świętach mogą być i piękne.

Od dawna nie nawidze świąt, wiem że nikt mnie nie zrozumie (poza Koshatką) ale gdzieś tam głęboko w sobie chciałabym kiedyś aby były piękne, takie jakie powinny być. Teraz wszyscy wiedzą że "wyjeżdżam" ale tak naprawdę będe spać całe święta żeby jak najszybciej było "po".

Zet dasz rade, jak od ubiegłego poniedziałku do wigilii włącznie pracuje codziennie (nawet w nd) po 10-11 godzin.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:05   #3491
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Zuzylam puder prasowany matujacy Ori

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:29   #3492
Hosenka*
Zakorzenienie

Odetchnełam z ulgą - własnie dostałam paczkę z BU. Obawiałam się, że przed świętami nie dotrze, a zamawiałam część prezentów. To cała ja: wszystko na ostatnią chwilę bo "przecież tyle jeszcze czasu", a przy składaniu zamówienia w czwartek wieczorem przeczytałam, że od poneidziałku mają przerwę świateczną i wyślą paczki, które zostaną pobrane do reazliacji do piatku. Szybko wpłaciłam pieniądze i udało się

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:36   #3493
zetafon
Zakorzenienie

porzeczko dam rade ale najgorzej z sylwestrem bo miałam obiecane wolne i już umówiłam sobie kilka dziewczyn na makijaż sylwestrowy a jak sie okaże że bede siedziec w pracy do 18 to pupa i nic sobie nie dorobie.niech to cholera wezmie ... wrrrrrr

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 10:43   #3494
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc dziewczyny..u mnie sie rozpadalo ze nawet z psem nie moge wyjsc.
Wczoraj bylismy w kinie na 3 czesci Narnii...piekny film!
A dzisiaj wybieram sie do miasta,musze kupic zmywacz do paznokci mam nadzieje ze dostane z essence bo ostatnio szafy swieca pustkami i chcialabym jeszcze jakis zloty lub srebrny eyeliner na Swieta

zachwycam sie moim diorowym fluidem cera jest po nim taka idealna!

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Zuzylam puder prasowany matujacy Ori
ogromne

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 12:47   #3495
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
przed chwilą się dowiedziałam że być może zostane sama w pracy w nastepnym tygodniu czyli bede robić od 9 do 21 chyba oszaleje...
Dasz radę, to tylko tydzień Pamiętam, jak TŻ pracował 2 miesiące w zoologicznym w M1 po 12h... To była tragedia.

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Od dawna nie nawidze świąt, wiem że nikt mnie nie zrozumie (poza Koshatką) ale gdzieś tam głęboko w sobie chciałabym kiedyś aby były piękne, takie jakie powinny być. Teraz wszyscy wiedzą że "wyjeżdżam" ale tak naprawdę będe spać całe święta żeby jak najszybciej było "po".
Ja nie nienawidzę świąt, ale nie widzę w nich niczego wyjątkowego. W ogóle nie czuję, że za 3 dni Wigilia... Mam nadzieję, że kiedyś wspólne święta z TŻ-em zmienią moje nastawienie.

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Którym dokładnie? Możesz podać link do kwc?
Stary 2010-12-21, 13:42   #3496
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość

ciesz sie!
chociaz moj chyba tez cos z kobietki ma ale jak uslysze kiedys taki tekst o patelni lub innych sprzetach kuchennych to chyba udusze!
pewnie że się cieszę, a co
Cytat:
Nynko jesteś moją nadzieją, u mnie w domu święta to koszmar mama z babcią się nie odzywają i jakoś nie wyobrażam sobie tych świąt - wigilii. ... ble ... A Ty dajesz mi nadzieję, że są jeszcze faceci którzy sprawiają że po paskudnych świętach mogą być i piękne.

moje świta do tej pory też nie były za specjalne mój ojciec to oby tylko podzielić się opłatkiem i zaraz włącza tv i nawet nie można porozmawiać bo on ni może filmu oglądać on w ogóle nie jst rodzinny i nie nadaje się do takich uroczystości z TŻem jest zupełnie inaczej ma inne podejście do takich rzeczy
Stary 2010-12-21, 14:01   #3497
kristelkaaa89
Raczkowanie

nusia mam nadzieje ze tak sie stanie tez mialam podobnie jak ty z porzeczka a teraz kiedy moge spedzic swieta z moja druga polowka to juz nie umiem sie ich doczekac jak znowu bedzie przy mnie w domu caaaly dzien i bedziemy mogli usiasc razem do staolu juz na to czekam!!

gani cudownie ze radkowanie sie udalo

a dziewczyny majace problem z prezentami tez tak mam na ta gwiazdka spodziwam sie samych spioszkow dla dziecka a nie czegos co moze mi sie bardziej przydac bo nikt na to nie wpadnie ze przyszlej mamie moze byc potrzebne cos wiecej miz gora spioszkow!!

zbiorowe gartulacje zuzyc!!!

sama tez sie dolanczam: poszla galaredka pod prysznic z avonu plyn do demakijazu z zaiaji i probka mexxa (swoja droga wydajne dziadostwo zuzycie tego zajelo mi dwa tygodnie codziennego stosowania)

na ten miesiac szykuje sie jeszcze kilka zuzyc
dokupilam sobie mus arbuzowo melonowy z farmony zawsze chcialam sprawdzic jak pachnie i skusiala sie tylko dlatego ze jedno maselko do ciala juz jest na wykonczeniu

http://pogadajzemna.blogspot.com/-->próbuję
kristelkaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 14:18   #3498
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kristelkaaa89 Pokaż wiadomość
nusia mam nadzieje ze tak sie stanie tez mialam podobnie jak ty z porzeczka a teraz kiedy moge spedzic swieta z moja druga polowka to juz nie umiem sie ich doczekac jak znowu bedzie przy mnie w domu caaaly dzien i bedziemy mogli usiasc razem do staolu juz na to czekam!!

To super, że tak jest i to daje mi nadzieje, że u mnie też tak będzie
A co do prezentów, to jak znów dostaniesz śpioszki, to możesz rzucić (z uśmiechem), że już nie wiesz, gdzie je chować, bo tak dużo masz Może akurat aluzja zostanie zrozumiana.

W końcu mam jakieś zużycie - zmywacz Isany. Ten mały, ale jest
Stary 2010-12-21, 16:13   #3499
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kristelkaaa89 Pokaż wiadomość
a dziewczyny majace problem z prezentami tez tak mam na ta gwiazdka spodziwam sie samych spioszkow dla dziecka a nie czegos co moze mi sie bardziej przydac bo nikt na to nie wpadnie ze przyszlej mamie moze byc potrzebne cos wiecej miz gora spioszkow!!
pamiętam jak moja sąsiadka urodziła i idąc do niej kupiłam małemu jakieś ubranko a jej szalik i ona była taka zaskoczona że też coś dostała bo wszyscy przynosili tylko podarki dla dziecka... wiadomo odwiedziny jak się dzieciątko urodzi to coś mu się niesie ale do ciorta to są święta i prezenty powinny być dla Ciebie
Stary 2010-12-21, 16:33   #3500
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Na pierwszy odstrzał padło sunny skies z avonu, uwielbiam je ale są najstarsze i mogą się popsuć a tego bym nie przeżyła. Została mi jeszcze 1/4 buteleczki.

Kocham sunny skies, ale już tak dawno ich nie wąchałam, że zapominam jak pachną... To chyba były jedyne perfumy, które tak naprawdę kochałam. Teraz marzę o L'eau par kenzo.
Co do świąt to ja je lubię... A teraz to będą pierwsze święta z mężem (pamiętam jak w zeszłym roku rozmawialiśmy, że to ostatnie nasze święta "osobno") Mam nadzieję, że kolejne spędzimy we troje... (albo prawie troje )
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
a jaki to

Ja chyba dziś wykończę jedno smarowidło do ciała! Koncentrat do liftingu pośladków DAX
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 17:01   #3501
noseknosek

luskap ale fajnie! już planujecie dzidziusia?

ja świąt raczej nie lubię, bo u mnie w domu atmosfera nie jest zbyt normalna znowu będzie tak, że jak ja przyjadę to będą krzyki i wrzaski a jak się zjedzie reszta (siostra i brat z rodzinami) to będzie sielanka. Jutro jeszcze muszę pojeździć po mieście i odebrać ostatnie prezenty......ech.

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2010-12-21 o 17:05
Stary 2010-12-21, 17:13   #3502
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
rozmowa z TŻ

padłam

Co do Swarovskiego to też uwielbiam te błyskotki, ale ceny w sklepach odstraszają Zamówcie sobie kryształki, srebrne półfabrykaty i zróbcie same. To dziecinnie proste, a ten sam efekt za jakieś 25-30% ceny sklepowej.
Ja na ślub zrobiłam sobie dwa komplety, jeden na uroczystość a drugi na sesję.

Byłam w perfumerii i zakochałam się w Alienie Muglera Co za cudo. Chyba Hosence też się podobały, o ile dobrze kojarzę. Cena na razie poza moim zasięgiem, ale mam nadzieję, że kiedyś mnie będzie na nie stać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 028.jpg (30,0 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (56,2 KB, 59 załadowań)
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 18:11   #3503
Hosenka*
Zakorzenienie

Księżniczko: tak, kupowałam je jakoś w styczniu czy w lutym tego roku. Kupiłam w atrakcyjnej cenie, w ślicznym złotym pudełku (trzymam w nim teraz bizuterię) z miniaturą balsamu i żelu (sprzedałam).

Instagram

Stary 2010-12-21, 18:12   #3504
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Księżniczko: tak, kupowałam je jakoś w styczniu czy w lutym tego roku. Kupiłam w atrakcyjnej cenie, w ślicznym złotym pudełku (trzymam w nim teraz bizuterię) z miniaturą balsamu i żelu (sprzedałam).
A za ile i gdzie, pamiętasz? Gdzieś w necie może?
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 18:13   #3505
Parsifal
Zadomowienie

a ja się napaliłam na Meteoryty...

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 18:29   #3506
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
luskap ale fajnie! już planujecie dzidziusia?

ja świąt raczej nie lubię, bo u mnie w domu atmosfera nie jest zbyt normalna znowu będzie tak, że jak ja przyjadę to będą krzyki i wrzaski a jak się zjedzie reszta (siostra i brat z rodzinami) to będzie sielanka. Jutro jeszcze muszę pojeździć po mieście i odebrać ostatnie prezenty......ech.
Noo, taak Tylko poczekamy jeszcze aż się obronię
A co do świąt, to rzeczywiście niefajnie. U nas w tym roku mało osób będzie, tylko rodzice, brat jeden wujek i babcie, jedna rodzinka nie przyjedzie, a druga jedzie do rodzinki "z drugiej strony"
Cytat:
Co do Swarovskiego to też uwielbiam te błyskotki, ale ceny w sklepach odstraszają Zamówcie sobie kryształki, srebrne półfabrykaty i zróbcie same. To dziecinnie proste, a ten sam efekt za jakieś 25-30% ceny sklepowej.
Ja na ślub zrobiłam sobie dwa komplety, jeden na uroczystość a drugi na sesję.

Byłam w perfumerii i zakochałam się w Alienie Muglera Co za cudo. Chyba Hosence też się podobały, o ile dobrze kojarzę. Cena na razie poza moim zasięgiem, ale mam nadzieję, że kiedyś mnie będzie na nie stać.
Ale jesteś śliczna i mój TŻ też tak powiedział, bo akurat zobaczył zdj
Ja też chciałam z kryształków na ślub, ale nie znalazłam Swarovskiego w niższej cenie, miałam zwykłe kryształki ale też się ładnie mieniły. Co do Aliena to też się w nim zakochałam, może kiedyś sobie sprawię. Jak na razie na styczeń planuję zakup torebki z E-torebki, strasznie podoba mi się VIVIEN kawa z mlekiem

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
Ja też chciałabym mieć jeszcze kulkowe z tych nowych w metalowych opakowaniach, na razie mam tylko 2 opakowania prasowanych.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 18:34   #3507
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A za ile i gdzie, pamiętasz? Gdzieś w necie może?
Na Allegro, przez sklep internetowy. Jak znajde to dam Ci znać

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
które?

Instagram

Stary 2010-12-21, 18:44   #3508
Parsifal
Zadomowienie

Hosenko o1 Teint Rose

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 18:48   #3509
Hosenka*
Zakorzenienie

Księzniczko: miałam z 1 miniaturą a nie z 2, ten zestaw: http://allegro.pl/thierry-mugler-ali...362037889.html chyba za 180 zł. Tą miniaturę sprzedałam chyba za 80 zł

Nie pamiętam nazwy sklepu, ale oni mają też normalny sklep internetowy, nie tylko na allego.

EDYCJA:
przegladnełam komentarze i kupowałam u fanaberia_2009

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-12-21 o 18:52
Stary 2010-12-21, 19:54   #3510
kristelkaaa89
Raczkowanie

Cytat:
pamiętam jak moja sąsiadka urodziła i idąc do niej kupiłam małemu jakieś ubranko a jej szalik i ona była taka zaskoczona że też coś dostała bo wszyscy przynosili tylko podarki dla dziecka... wiadomo odwiedziny jak się dzieciątko urodzi to coś mu się niesie ale do ciorta to są święta i prezenty powinny być dla Ciebie
tez tak sadze i dlatego to troche denerwuje a dziecku nie mam zamiaru kupowac nie wiadomo ile i niewiadomo czego bo nie wiem jakiej plci bedzie nastepny maluszek a dzieci szybka rosna i nie zdaze nawet sprac tych ciuszkow!!! a najbardziej to mnie roz******** ze ludzie najpierw sie witaja z moim brzuszem a dopiero pozniej ze mna i moze dlatego zwacam na to taka uwage jesli chodzi o te spioszki bo normalnie to bym sie ucieszyla....

nusia dziekuje za rade skorzystam

ksiezniczko zdolna bestyjka z ciebie

http://pogadajzemna.blogspot.com/-->próbuję

Edytowane przez kristelkaaa89
Czas edycji: 2010-12-21 o 19:56
kristelkaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości