|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Cytat:
) a on wypalił: wsadź sobie gdzieś takie prezenty, to nie dla mnie tylko dla domu hehe coraz częściej dochodzę do wniosku że mój TŻ to czasami jak kobieta się zachowuje
|
|
#3482 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No tak, faceci to stawiają na praktyczność Cytat:
![]() Dziękuj losowi za taki egzemplarz - nie usłyszysz (jak Nosek), że potrzebujesz patelni ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- A torebka Julie mnie także się podoba
|
||||
|
|
|
#3483 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
ogólnie nie mam tu tego za złe, bo w końcu "urządzamy się" i każdy nowy sprzęt jest na wagę złota, no ale litości... chyba popadliśmy w paranoję z tym pragmatyzmem! nie pamiętam kiedy dostałam kwiaty, perfumy, nie mówiąc już o bieliźnie czy biżuterii (NIGDY!) tylko ciągle garnki, patelnie, lampy, pościel....
|
|
#3484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Uff wreszcie wolne. Dziś miałam ostatni dzień w pracy w tym roku i uczelni już nie mam, więc mam spokój 2 tygodnie
nosku bywają w SP masła Flos-Lek mango&marakuja ![]() cuciola ten zestaw Pupy jest boski Hosenko gratuluję sukcesów zawodowych ![]() Już kiedyś pisałyście tu o nich, kusicie... Ale kupiłaś edp czy edt? a![]() Cytat:
Cytat:
Ja dwa, ale jeden podkręcający, a drugi pogrubiający Cytat:
Kupiłam micela Biodermy Sebium + gratis do tego micel Hydrabio. Czyli z moją zniżką dałam 33 zł z groszami za 2 micele 200 ml i 250 ml TŻ dał mi jeszcze jakąś 1/5 szamponu Pantene.---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Dramat, ile w tym miesiącu doszło mi kosmetyków Wprawdzie połowa gratisy i paczka z pracy, ale ta ilość mnie dobija...
|
|||
|
|
|
#3485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marudziłam ostatnio przy prostowaniu włosów, że moja prostownica już jest zużyta i muszę kupić nową, no i przecież dostanę ją na gwiazdkę TŻ coś wcześniej marudził że pękają mu bokserki na szwach (przytył ) i że niedługo nie będzie miał w czym chodzić więc mu kupiłam 3 pary fakt, dziękuję losowi za mojego TŻa, mieszkam na wsi gdzie wiadomo wszyscy się znają i w ogóle i jak komuś mówiłam że kupowaliśmy sprzęty do kuchni to 3/4 ciotek albo znajomych było zdziwione, że takie drogie, bo ich mąż czy tam kto by kupił w pierwszym sklepie najtańsze jakie było aby po prostu kupić tak samo było z meblami a poco to na wymiar jak można kupić komplet w sklepie za 1000 zł i też będą nowe mój ojciec to w ogóle by stwierdził, że po co kupować jemu wszystko jest niepotrzebne niestety ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
stanik taki prosty ale ja nie miałam żadnego białego więc byłam w potrzebie najważniejsze, że jest dobrze dobrany podtrzymuje piersi i nic mi się nie przesuwa i takie tam niby też praktyczny prezent ale jednak co bielizna to nie patelnia
|
|
#3486 |
|
|
Nusia dzięki za info
w takim razie będę polować na mango co do Flowerbomba - kupiłam EDP, chociaż wszystkie 3 wersje kocham (jest jeszcze Flowerbomb Extreme).nynka no takie podejście jak ma Twój TŻ to rozumiem garnki czy AGD to ja mogę dostać od rodziców, a nie od chłopaka... ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- choleraaa!! i jeszcze mi przytakuje i mówi, że mam rację, ale mam wnerwa już no
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja swojemu też mówiłam żeby mi kupił drobiazg bo ma inne wydatki, odnawia trochę w domu a ta kuchnia i wymiana 15 drzwi to nie mały wydatek ale powiedział że urodziny raz w roku gwiazdka raz w roku i nie mam nic do gadania bo on kupi co będzie chciał cieszę się że ma takie podejście, u mnie ojciec mamie na gwiazdkę nigdy nic nie kupił mam wspaniały przykład od rodziców w domu no ale cóż ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- aaaa, poszedł krem do ciała z ori
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chociaz moj chyba tez cos z kobietki ma ale jak uslysze kiedys taki tekst o patelni lub innych sprzetach kuchennych to chyba udusze!
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
witam was po przerwie.weekend miałam imprezowy.najpierw szkoła,potem wigilia w pracy i impreza urodzinowa kolezanki w klubie.z wigili sie szybko urwałam bo ostatnio nie jest zbyt miła atmosfera w pracy przez dwie kolezanki które są w konflikcie.za to później sie wyszalałam.
w szkole mnie pochwalili za sesje dyplomową i w sumie tyle z ciekawych rzeczy. przed chwilą się dowiedziałam że być może zostane sama w pracy w nastepnym tygodniu czyli bede robić od 9 do 21 chyba oszaleje...
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatecznie nie kupiłam tych perfum, widziałam, że mnie przelicytowali i z 15min wahałam się czy przebijać czy nie ale stwierdziłam, że najpierw muszę coś zużyć i w tym czasie spokojnie moge jakąś okazje znaleść. Na pierwszy odstrzał padło sunny skies z avonu, uwielbiam je ale są najstarsze i mogą się popsuć a tego bym nie przeżyła.
Została mi jeszcze 1/4 buteleczki.Nynko jesteś moją nadzieją, u mnie w domu święta to koszmar mama z babcią się nie odzywają i jakoś nie wyobrażam sobie tych świąt - wigilii. ... ble ... A Ty dajesz mi nadzieję, że są jeszcze faceci którzy sprawiają że po paskudnych świętach mogą być i piękne. Od dawna nie nawidze świąt, wiem że nikt mnie nie zrozumie (poza Koshatką) ale gdzieś tam głęboko w sobie chciałabym kiedyś aby były piękne, takie jakie powinny być. Teraz wszyscy wiedzą że "wyjeżdżam" ale tak naprawdę będe spać całe święta żeby jak najszybciej było "po". Zet dasz rade, jak od ubiegłego poniedziałku do wigilii włącznie pracuje codziennie (nawet w nd) po 10-11 godzin. |
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam puder prasowany matujacy Ori
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Odetchnełam z ulgą - własnie dostałam paczkę z BU. Obawiałam się, że przed świętami nie dotrze, a zamawiałam część prezentów. To cała ja: wszystko na ostatnią chwilę bo "przecież tyle jeszcze czasu", a przy składaniu zamówienia w czwartek wieczorem przeczytałam, że od poneidziałku mają przerwę świateczną i wyślą paczki, które zostaną pobrane do reazliacji do piatku. Szybko wpłaciłam pieniądze i udało się
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
porzeczko dam rade ale najgorzej z sylwestrem bo miałam obiecane wolne i już umówiłam sobie kilka dziewczyn na makijaż sylwestrowy a jak sie okaże że bede siedziec w pracy do 18 to pupa i nic sobie nie dorobie.niech to cholera wezmie ... wrrrrrr
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny..u mnie sie rozpadalo ze nawet z psem nie moge wyjsc.
Wczoraj bylismy w kinie na 3 czesci Narnii...piekny film! A dzisiaj wybieram sie do miasta,musze kupic zmywacz do paznokci mam nadzieje ze dostane z essence bo ostatnio szafy swieca pustkami i chcialabym jeszcze jakis zloty lub srebrny eyeliner na Swieta ![]() zachwycam sie moim diorowym fluidem cera jest po nim taka idealna! ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- ogromne
|
|
|
|
#3495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, jak TŻ pracował 2 miesiące w zoologicznym w M1 po 12h... To była tragedia.Cytat:
Którym dokładnie? Możesz podać link do kwc? |
||
|
|
|
#3496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
on w ogóle nie jst rodzinny i nie nadaje się do takich uroczystości z TŻem jest zupełnie inaczej ma inne podejście do takich rzeczy
|
|
#3497 |
|
Raczkowanie
|
nusia mam nadzieje ze tak sie stanie
tez mialam podobnie jak ty z porzeczka a teraz kiedy moge spedzic swieta z moja druga polowka to juz nie umiem sie ich doczekac jak znowu bedzie przy mnie w domu caaaly dzien i bedziemy mogli usiasc razem do staolu juz na to czekam!!gani cudownie ze radkowanie sie udalo a dziewczyny majace problem z prezentami tez tak mam na ta gwiazdka spodziwam sie samych spioszkow dla dziecka a nie czegos co moze mi sie bardziej przydac bo nikt na to nie wpadnie ze przyszlej mamie moze byc potrzebne cos wiecej miz gora spioszkow!! zbiorowe gartulacje zuzyc!!! sama tez sie dolanczam: poszla galaredka pod prysznic z avonu plyn do demakijazu z zaiaji i probka mexxa (swoja droga wydajne dziadostwo zuzycie tego zajelo mi dwa tygodnie codziennego stosowania) na ten miesiac szykuje sie jeszcze kilka zuzyc dokupilam sobie mus arbuzowo melonowy z farmony zawsze chcialam sprawdzic jak pachnie i skusiala sie tylko dlatego ze jedno maselko do ciala juz jest na wykonczeniu
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super, że tak jest i to daje mi nadzieje, że u mnie też tak będzie ![]() A co do prezentów, to jak znów dostaniesz śpioszki, to możesz rzucić (z uśmiechem), że już nie wiesz, gdzie je chować, bo tak dużo masz Może akurat aluzja zostanie zrozumiana.W końcu mam jakieś zużycie - zmywacz Isany. Ten mały, ale jest
|
|
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do świąt to ja je lubię... A teraz to będą pierwsze święta z mężem (pamiętam jak w zeszłym roku rozmawialiśmy, że to ostatnie nasze święta "osobno") Mam nadzieję, że kolejne spędzimy we troje... (albo prawie troje )a jaki to ![]() Ja chyba dziś wykończę jedno smarowidło do ciała!
|
|
#3501 |
|
|
luskap ale fajnie! już planujecie dzidziusia?
![]() ja świąt raczej nie lubię, bo u mnie w domu atmosfera nie jest zbyt normalna znowu będzie tak, że jak ja przyjadę to będą krzyki i wrzaski a jak się zjedzie reszta (siostra i brat z rodzinami) to będzie sielanka. Jutro jeszcze muszę pojeździć po mieście i odebrać ostatnie prezenty......ech.
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2010-12-21 o 17:05 |
|
|
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Swarovskiego to też uwielbiam te błyskotki, ale ceny w sklepach odstraszają Zamówcie sobie kryształki, srebrne półfabrykaty i zróbcie same. To dziecinnie proste, a ten sam efekt za jakieś 25-30% ceny sklepowej. Ja na ślub zrobiłam sobie dwa komplety, jeden na uroczystość a drugi na sesję. Byłam w perfumerii i zakochałam się w Alienie Muglera
|
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko: tak, kupowałam je jakoś w styczniu czy w lutym tego roku. Kupiłam w atrakcyjnej cenie, w ślicznym złotym pudełku (trzymam w nim teraz bizuterię) z miniaturą balsamu i żelu (sprzedałam).
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3505 |
|
Zadomowienie
|
a ja się napaliłam na Meteoryty...
|
#3506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko poczekamy jeszcze aż się obronię ![]() A co do świąt, to rzeczywiście niefajnie. U nas w tym roku mało osób będzie, tylko rodzice, brat jeden wujek i babcie, jedna rodzinka nie przyjedzie, a druga jedzie do rodzinki "z drugiej strony" Cytat:
Ja też chciałam z kryształków na ślub, ale nie znalazłam Swarovskiego w niższej cenie, miałam zwykłe kryształki ale też się ładnie mieniły. Co do Aliena to też się w nim zakochałam, może kiedyś sobie sprawię. Jak na razie na styczeń planuję zakup torebki z E-torebki, strasznie podoba mi się VIVIEN kawa z mlekiem Ja też chciałabym mieć jeszcze kulkowe z tych nowych w metalowych opakowaniach, na razie mam tylko 2 opakowania prasowanych.
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Na Allegro, przez sklep internetowy. Jak znajde to dam Ci znać
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- które?
|
#3508 |
|
Zadomowienie
|
Hosenko o1 Teint Rose
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Księzniczko: miałam z 1 miniaturą a nie z 2, ten zestaw: http://allegro.pl/thierry-mugler-ali...362037889.html chyba za 180 zł. Tą miniaturę sprzedałam chyba za 80 zł
![]() Nie pamiętam nazwy sklepu, ale oni mają też normalny sklep internetowy, nie tylko na allego. EDYCJA: przegladnełam komentarze i kupowałam u fanaberia_2009
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-12-21 o 18:52 |
|
|
|
#3510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nusia dziekuje za rade skorzystam ![]() ksiezniczko zdolna bestyjka z ciebie
Edytowane przez kristelkaaa89 Czas edycji: 2010-12-21 o 19:56 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

) a on wypalił: wsadź sobie gdzieś takie prezenty, to nie dla mnie tylko dla domu

Wprawdzie połowa gratisy i paczka z pracy, ale ta ilość mnie dobija...

ale jak uslysze kiedys taki tekst o patelni lub innych sprzetach kuchennych to chyba udusze!
chyba oszaleje...

Pamiętam, jak TŻ pracował 2 miesiące w zoologicznym w M1 po 12h... To była tragedia.
z TŻem jest zupełnie inaczej ma inne podejście do takich rzeczy 
Jutro jeszcze muszę pojeździć po mieście i odebrać ostatnie prezenty......ech.