|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
zaczyna się trudny okres przede mną ... bo dopieroo teraz czuję, że staję się dorosła. Sam na sam z TŻ ...w kawalerce. Boję się i jednocześnie cieszę
Boję się glównie o fundusze ... mam nadzieję, że znajdę jak najszybciej pracę i skończą się nasze obawy ( tym bardziej, że pomoc rodziców i stypendium mam do końca czerwca ) a tylko z pensji tż nie damy rady --CAŁE SZCZĘŚĆIE MAM DO TEGO CZASU JESZCZE PÓŁ ROKU , WIĘC MYŚLĘ, ŻE ZDĄŻĘ SIĘ PRZYGOTOWAĆ bo teraz nawet paragonów nie liczę, kupiiśmy troche nowych rzeczy do kawalerki i aż boję się ile wyjdzie w sumie w grudniu ... ale od stycznia wracam do tego. Ale o dziwo na słodycze i napoje wydajemy coraz mniej i to mnie baardzo cieszy ![]() i jeszcze na koniec mój tż ostatnio bardzo mnie zaskakuje. Nie wiem tylko czy mogę o tym tutaj pisac, żeby nie zapeszyć W każdym bądź razie wczoraj w nocy jak kładłam się spać - TŻ już spał - i wtulałam się w niego, to obudził się pocałował mnie w policzek i powiedział " zobacz jak my idealnie do siebie pasujemy" w ogóle szykuje mi jakąś niespodziankę tzn. prezent pod choinkę i nie wiem kompletnie co to jest, ale tż strasznie się podnieca jak o tym mówi... a JA jak zwykle mam problem z prezentem głównie ze względów finansowych bo sprytny tŻ przelał kasę z mojego konta na swoje i zostawił u mnie 150 zł z czego 100 zł ma iść na paliwo;/ on mądry odkłada premie ( bo w sumie nie chwali się ostatnio ile dostaje) a ja nie mam z czego odkładać, bo mamy podział czyja kasa idzie na co i z mojej nie zostaje ani zł zwykle ..TŻ portfel ma stary i chyba mu kupię jakiś...no i jeszcze mamy taki sporych rozmiarów słoik to kupię z 5 opakowań orzechów w czekoladzie ( może rożnych rodzai ) i tak, żeby był pełny słoik ... myślałam też, żeby kupić jakieś cukierki ( zamiast orzechów) i powiązać je w jakiś wzór .. albo jakoś fajnie je powiązać, zeby ładnie wyglądały
|
|
#4172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Haniula siebie jestem pewna bo znam swoje mysli i uczucia, a nie wiem co siedzi w głowie Tż Dzień dobry, suszy mnie po wczorajszym piwie A dzisiaj rano pokłóciłam się z Tż, bo dostał smsa i sie zapytałam od kogo ( bo byłam ciekawa kto o 6 rano do niego pisze), a on do mnie, że ostatnio wszystko musze wiedzieć i wszędzie swój nos wtykam Tak mi ciśnienie podniósł i mówie do niego, co ma takiego do ukrycia, że nie może powiedzieć. A on mi rzucił tą komórke do łóżka i mówi, że moge sobie sama sprawdzić skoro jestem taka ciekawa![]() ![]() Tak mnie tym wkurzył, że pow mu, że lepiej dla niego bedzie jak juz sobie pójdzie. Jak do mnie ktoś smsy pisze i on mi sie pyta kto, to mu normalnie odpowiadam, bez głupich odzywek. Okazało się, że szef pisał |
|
|
|
|
#4173 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry laseczki
![]() Pierwsza jestem??? Nie może być ![]() Uuuuu, szacun wielki Ja bym nie dała rady. Mało tego, jakbym widziała jak ktos to robi to już bym tego karpia nie dała rady później zjeść ![]() Cytat:
Wiśniowy mam, bosssko pachnie Cytat:
![]() Cytat:
Po drugie- o maaaamo jak słodko ![]() Co do prezentu niespodzianki- a ty juz pierścionek masz? ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zuch dziewczyna ![]() Jestem z Ciebie dumna Tym bardziej że filozofia![]() ![]() Cytat:
No ale wiadomo, ile ludzi (zdradzających) tyle trików i sposobów maskowania się ![]() Ja mam do TŻta zaufanie, on do mnie chyba też Rozmawiałam z TŻtem o zdradzie. powiedział że nie wybaczyłby gdyby się dowiedział. Ale pojęcie zdrady w naszym zwiazku przybiera trochę innego znaczenia zważywszy na pewne incydenty. no ale to napewno nie tutaj ![]() Spędziliśmy z TŻtem baaardzo miły wieczór ![]() Naprawdę nie przypuszczałam że będzie pamiętał o rocznicy zwłaszcza że wciąż w pracy siedzi ![]() a co się okazało ? kieerownik go wyrzucił wcześniej do domu żeby spędził wieczór ze mną ![]() Zaraz uciekam na zakupy, ale później wrzucę do albumu zdjęcie ![]() Miłego dnia SPD
|
|
#4175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niech mnie lepiej nie wkurza bo jestem przed okresem i może wyladować na święta na fotelach jak za dużo będzie marudził |
|
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że chcą przy kumplach się pokazać i może to dla nich być "niewygodne", a wiadomo koledzy różnie komentują takie telefony i pytania "za ile będziesz", "z kim", "gdzie"...tak więc nie denerwuj się kochana szkoda Twoich nerwów
|
|
#4177 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czekam na to zdjęcie Cytat:
|
||
|
|
|
#4178 | ||
|
Zakorzenienie
|
też się ciesze bo niespodziewałam się tak dobrego wyniku a tak swoją drogą mamy tak super babke od filozofii, że ona ne sprawdza listy ani nic a wszyscy i tak chodzą
cudowna jest![]() Cytat:
Cytat:
dziękuje za filozofie i super masz Tż, że pamietal i wogóle![]() ja właśnie leże sobie w łóżeczku i czekam aż Tż wróci ze sklepu bo poszedł po świeże buleczki bo wie, że lubie strasznie
|
||
|
|
|
#4179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ja kiedyś ciągle do niego dzwoniłam jak wychodził z domu, ale już sie tego oduczyłam bo tylko ciagłe kłótnie były. Teraz dzwonie dopiero jak go naprawde długo nie ma. Bo on potem się na mnie odgrywał i jak gdzieś do koleżanki wychodziłam to robił tak jak ja, dzwonił co 15 minut o której będę, i teraz wiem jakie to jest wkurzające bo po 5 telefonie od Tż wyłączyłam go. Wiadomo każda para musi się dotrzeć, my już w miare sie dogadujemy, po 6 latach bycia razem juz by wypadało się dogadywać Chociaż zdarzają się takie wpadki jak dziś.Ale napewno są takie rzeczy , na które nigdy bym się nie zgodziła, bo jak widze jak mojej kumpeli Tż ja traktuje, przy nas ja wyzywa od k****, a ona nic to mnie krew zalewa. Albo ciągle do niego kumple przyjeżdżają i razem ćpają i jak ona raz mu pow, że ma nie cpać, to usłyszała, że ma się zamknąć, bo jak będzie się za dużo żądzić to on jej przestanie pieniądze dawać i będzie musiała wrócić to mamusi. Ja po takim tekście odrazu bym Tz zostawiła. Robie sobie kawe |
|
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tydzień temu bylismy u jubilera zmierzyć paluszka i oglądać pierścionki ... ale muszę jeszcze zmierzyć lewą rekę, bo chyba na lewej ręce chcę mieć pierścionek, a nie na prawej tam gdzie obrączkę
|
|
|
#4181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Hoł hoł hoł
![]() Przegięłyście laski! Wczoraj wchodzę, a tam... 22 strony do nadrobienia!~ Oczywiście jako Matulus Założycielus przeczytałam wszystko, ale nie powiem, żeby było to łatwe ![]() Za karę nie cytuję i nawet nie pamiętam, co odpowiedzieć miałam ![]() W piątek byliśmy po Kłaka. Jest słodki ![]() W sobotę byłam z siostrą szukać sukni ślubnej i... wybrałam! Już od dawna byłam w niej zakochana ale nie wiedziałam, jak będzie na mnie leżeć. Przymierzyłam i padłam! - takiej talii to ja nigdy nie miałam ![]() I nie chcę nic mówić, ale to była jedyna suknia ślubna, jaką w swoim życiu przymierzyłam ![]() Siostra się śmieje, że tak rok po ślubie poczuję niedosyt przymierzania - ona też wybrała pierwszą, jaką ubrała, i więcej nie przymierzała ![]() Także umowa podpisana, w czerwcu pierwsza przymiarka Krok do przodu.Aaa, co pani w salonie powiedziała? - że mam super figurę, jestem drobna i szczupła, ale tak apetyczna ![]() Weekend zleciał, a ja w kierunku Świąt nie zrobiłam nic, bo zwyczajnie nie mam czasu. W domu bajzel, nic nie zrobione. Dziś dopiero robię farsz na pierogi, jutro będę kleić (z kapustą i grzybami i przy okazji ruskie - jak już kleić, to masowo ). Chciałabym też sałatkę zrobić i może jakąś rybkę do nas. Ale to się jeszcze okaże. W dodatku mam nerwa i zgłosiłam jednego sprzedawcę do allegro - zamówiłam 9. grudnia dwie książki i do dziś paczka nawet od nich nie wyszła! Nie muszę chyba dodawać, że to miały być prezenty... Także nie dość, że kasa wtopiona i kupa nerwów na jakiegoś de.bi.la, to jeszcze nie mamy dwóch prezentów, a jeden z nich jest niedostępny we wszystkich księgarniach w promieniu 30km :/ Wrrr...! W dodatku w tym tygodniu chyba jedziemy jeszcze zobaczyć koszule i garnitur dla TŻ ślubny. Wiem, że to dość wcześnie, ale Vist. ma -50% i mój szwagier jedzie na zakupy i byśmy się z nim zabrali. Może a nóż coś TŻowi wpadnie w oko. Byłoby z głowy. Ale kiedy do Świąt się przygotuję, to nie wiem W Wigilię idziemy do rodziców TŻa, później na późną Wigilię do moich rodziców, gdzie zjadą się wszystkie siostry. I u nich do wieczora. I dzień świąt - obiad u rodziców TŻ, II dzień - u moich. I znowu trzeba będzie iść do pracy ![]() Aaa, no i prócz porządków, gotowania i zakupów, trzeba spakować prezenty. I nie mam weny Ma któraś już popakowane?! Nie chcecie wstawić zdjęć jako inspiracji?
|
#4183 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaby gratuluje wyboru sukienki
Dzwoniła moja mama, że jej koleżanka mi załatwi praktyki. Tzn załatwi mi podpis, że odbyłam ![]() Lece sie ubrać bo już o tej godzinie wypada byc ubranym |
|
|
|
#4184 |
|
Zadomowienie
|
aaby kochana, strasznie zazdroszczę sukni
Masz gdzieś zdjęcie tego cuda? ![]() Jesli tak to ja jestem hiper mega apetyczna Ciekawe czy w ogóle w jakąś suknię się zmieszczę Ten sprzedawca z All jakiś niepoważny. Po co tacy partacze zajmują sie handlem, ja nie rozumiem., Chyba tylko po to żeby ludzi wkurzać ![]() Dodaj zdjęcie Kłaka
|
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Kłak jest na norwesko W pracy niestety nie mam zdjęć, więc nie dodam.
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedys tez sprawdzałam Tz po kryjomu komórke ![]() poza tym on jest uczciwy, tylko ja mam podejrzliwa nature, chociaz i tak robie postepy
|
|
|
#4188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Strasznie ciekawa jestemEdit: Uułaaaa znalazłam Nie w moim stylu, ale robi wrażenie
Edytowane przez anoola Czas edycji: 2010-12-21 o 10:19 |
|
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mnie oczarowała
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my póki nie mamy kasy to nici ze ślubu, bo nawet na cywilny obrączki, suknia i jakiś poczęstunek wypada zrobić ![]() to ta? http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...-capricho.html
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-21 o 10:26 |
|
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4193 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny, mozna sie przylaczyc
?edit: piekna suknia, jedna z moich wymarzonych !
Edytowane przez blekitna laguna Czas edycji: 2010-12-21 o 10:31 |
|
|
|
#4194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najważniejsze to jak ty w niej będziesz wyglądać i jak sie będziesz w niej czuła. To TWÓJ dzień i nawet jeśli komuś nie będzie sie podobała...to co z tego |
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie do Ciebie będzie pasowała idealnie
masz taki typ urody pasujący do tej sukienki każdy musi dopasować do swojej twarzy i figury ja siebie widzę w innej, ale jak na złość nie mogę w necie znaleźć
|
|
#4196 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
Aaby jesli to ta suknia którą lili wstawiła to nie wiem czemu twierdzisz, ze jest fujj i że to dziwoląg. Ona jest prześliczna Co do zdrady to ja się lepiej nie udzielam przynajmniej nie tutaj. Za długa historia i za bardzo boli Dzisiaj coś kiepsko się czuje. Chyba muszę kawy nauczyć się pić bo ostatnio padam i na nic siły nie mam. Może ona postawi mnie na nogi Może bym dzisiaj coś w domu zrobiła ale znając ostatnio moje możliwości to będę cały dzień z mała się bawić a w domu syf. SPD kopniaka potrzebuje ale takiego mocnego
31.01.2009 Julia 28.05.2013 Antoś Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2010-12-21 o 10:38 |
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pewnie będę znowu cały dzień jak debil na przelew czekała
|
|
|
#4198 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Jak TŻ pyta non stop od kogo sms to czasem mu odpalę, żeby się za mocno nie interesował ![]() Cytat:
A zadanie jest trudne z tą kiecką ![]() ![]() Też jestem za inspiracją ![]() A czemu nie? To ssak i to ssak Cytat:
![]() Jutro pracuję dłużej... ale za to w czwartek mam wolne Muszę zaplanować stół i dodatki, ale chyba na czerwono - złoto zrobię.
|
|
|
#4199 |
|
kobieta za ladą
|
hej ja z doskoku wpadłam sie przywitać
![]() Julka spała dobrze obudziła sie o 10 ze sofki nie spała więc dziś na 100% składamy łóżeczko wstawiłam już bigos i gotuje grzyby poza tym na robienie bigosu czas jest oki ale ze wszystkim musze czekać do jutra by sie nie popsuło ![]() ja swojemu małżowi ufam...innym babom już niekoniecznie
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

Boję się glównie o fundusze ... mam nadzieję, że znajdę jak najszybciej pracę i skończą się nasze obawy ( tym bardziej, że pomoc rodziców i stypendium mam do końca czerwca ) a tylko z pensji tż nie damy rady --CAŁE SZCZĘŚĆIE MAM DO TEGO CZASU JESZCZE PÓŁ ROKU , WIĘC MYŚLĘ, ŻE ZDĄŻĘ SIĘ PRZYGOTOWAĆ
głównie ze względów finansowych bo sprytny tŻ przelał kasę z mojego konta na swoje i zostawił u mnie 150 zł z czego 100 zł ma iść na paliwo;/ on mądry odkłada premie ( bo w sumie nie chwali się ostatnio ile dostaje) a ja nie mam z czego odkładać, bo mamy podział czyja kasa idzie na co i z mojej nie zostaje ani zł zwykle ..

także nas wkurza to samo i dlatego się tak dogadujemy dobrze
Tak mi ciśnienie podniósł i mówie do niego, co ma takiego do ukrycia, że nie może powiedzieć. A on mi rzucił tą komórke do łóżka i mówi, że moge sobie sama sprawdzić skoro jestem taka ciekawa

Oczywiście jako Matulus Założycielus przeczytałam wszystko, ale nie powiem, żeby było to łatwe
Strasznie ciekawa jestem