|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV
laski wlasnie ja bym miala do was prosbe bede wam oddawac za przesylki pieniadze!!!!!!!!!!!
przyjaciolki siostra ma chore dzieciatko ma autyzm i powazne problemy kosci i miesni nie chodzi itp. zbieram dla niej nakrętki od butelek plastikowych, bo jesli iles ton tych korkow zbierze to bedzie ta mala miala zrefundowaną operacje kręgosłupa, na ktora rodzice za nic w swiecie nie maja jak zebrac pieniedzy. Jak byscie mialy jakies reklamowy takich nakretek moglbyscie mi przeslac? ja jej teraz wor wielki dalam prawie wsio od coli i pepsi bo ja uzalezniona to ma tego duzo ale tak pomyslalam ze moze wam napisze ..... ![]()
![]() |
#3362 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV
Cytat:
![]() Moj też taki nieprzytulaśny, ale mam sposób, robię z tego zabawę i mruczę hmhm no nie wiem jak to nazwać, i go wtedy tulę, to teraz jak zrobie to swoje mruczenie to przytula na sekundę główke do mnie a potem i tak odpycha żebym go puścila, ale i tyle dobre. A dzisiaj powinien docenić że chcę go przytulac skoro rybą śmierdzi bo się tranem pozalewał ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | ||
Wtajemniczenie
|
Megi 100 lat!!!!Życzę Ci aby wszystkie problemy odeszły w siną dal
![]() ![]() Madziwnia no wreszcie -jak to nie czytajcie ![]() Bardzo masz ładne podejście do sytuacji,oby te święta przyniosły Wam dużo radości i bylo wszystko dobrze między Wami a sprawy finansowe same się rozwiążą. Mysia,wiem,że bardzo przykro jest usłyszeć takie słowa od "najbliższej"osoby,to bardzo boli,ale spróbuj byc ponad to,widzę,że Ci bardzo zależy i na pewno chciałabyś usłyszeć słowo przepraszam. Ja bym na Twoim miejscu pojechała nawet na troszkę,będziesz się lepiej czuła a jeśli mama znowu zacznie swoje jazdy to po prostu wyjdziecie i już.Święta czasami bywają magiczne więc może wszystko się ułoży. ![]() no jasne,że tak ![]() [QUOTE=Gmyrelka;23895695]No! Od razu lepiej ![]() A Marci dzisiaj raz usiadł i stanął bo się na szafce rtv podciągnął ![]() QUOTE] ![]() ja mam dwufunkcyjny na gaz Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja z tych pierogowych jestem,może nic innego nie byc na wigilii ![]() Wczoraj uruchomiłam nawilżacz i już w nocy znacznie lepiej było z Danielkiem ale i tak się budził,myślę,że może to te zęby przeokrutniaste ![]() ja się trzymałam bardzo ale tez mnie trochę przeziębienie chwyciło,gardło boli jak nie wiem co już aplikuje tantum verde Daniel wczoraj tez miał lekko taki zachrypnięty głosik ale nie ma kataru ani gorączki i nie wiedzialam czy iść z tym do lekarza,czekam jeszcze dzisiaj,myślicie,że iść? Darusia ton??????????????szok widze,że dziewczyny zaproszenia potrzebują ![]() Anakazar to może wreszcie się pokażesz co??czyli robisz ten rudy tak? Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2010-12-21 o 08:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
dzięki, nie wiem w sumie bo ja nie slyszalam o tej akcji ze za nakretki mozna zrefundowac operacje, ale skoro tak mowi to na pewno tak jest.
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- tylkooliwka zobacz jeszcze jak jutro bedzie i najwyzej mozesz pojsc, zawsze bedziesz spokojniejsza. Ja tez musze z moja zgaga isc .... to jej uczulenie mnie wykancza , juz probowalismy wszystkiego!
![]() |
#3365 |
Zakorzenienie
|
TylkoOliwka - jak nie ma kataru ani gorączki i tylko chryi to może wystarczy tylko jakiś syropek. O ile oczywiście nie kaszle bo jeżeli kaszle to warto sprawdzić u lekarza.
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Madziwina - Zapomniałam jeszcze skomentować zdjęcia pięknej Michasi. śliczna z niej Mikołajka i jaką fajną ma spódniczkę w kratkę.
#3366 |
Zakorzenienie
|
tylkooliwka przesylka dotarla i teraz na PW PROSZE MI SWÓJ ADRES NAPISAĆ!!!!!!! ALE TO JUŻ!!!! szybciutko
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- aaaa no wlasnie sie przejelam problemami madziwni a zapomnialam powiedziec ze michasia jest najpiekniejszą Mikołajka jaką do tej pory widzialam ![]()
![]() |
#3367 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() madziwnia- wiem jak to jest z tą kasą, bo u nas podobnie, Tez jakiś kryzys finansowy nas dopadł ostatnio i kiedys myślalam, ze to nie ma wpływu na stosunki między partnerami ale teraz wiem, że ma. Mimo, że nie jest jeszcze jakoś bardzo źle to i tak jest gorzej niż było i to sie odczuwa... no i odbija się na nas... ale mam nadzieję, ze niebawem uda nam sie z tego dolka wyjść... Tobie też tego życzę... ![]() A Michasia przeurocza- jak zawsze ![]()
![]() |
#3368 |
Raczkowanie
|
darusia kiedys w tv mówili o tym zbieraniu nakrętek. Myślę że to całkiem fajny pomysł
![]() A u mnie leci 4funtv i mała się buja ![]() ![]() A my dzisiaj bedziemy jechac na zakupy, powiedzcie mi czy jak mała zrobi kupke i wylewa się górą to czas na rozmiar większy? ale wylewa się tylko jak położę ją na pleckach do zmiany pieluchy... Wikula jest strasznie tulaśna ;D a wczoraj kładę ją do łóżeczka, butla smok i ona śpi. Po chwili coś tam mamrocze ale przestała. Myślę aha śpi. Wchodzę a ona butla z herbatką w buzi i się cieszy ![]() ![]() ![]() A ja zapomniałam która z was też ma kotka brytyjskiego... mam pytanko.. słyszałam że w okresie dojrzewania robią się na jakiś czas brzydkie. Czy to prawda? ![]() Postanowione, do rodziców pojedziemy. Darusia no to też nie miło ze strony taty że tak powiedział.
#3369 |
Zakorzenienie
|
idzie sie przyzwyczaic do glupich tesktow, czepiania sie ale czasami za duzo sie tego nazbiera. Ja zreszta dluzna nie jestem... przynajmniej od jakiegos czasu.
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- asia ja mysle ze spokojnie, nie jest przeciez uwiazana przy jakims skoczku ani w jakims chodaku ani nic tylko sama probuje, wiec niech probuje. Nie no ja absolutne nie chcialam cie urazic! ani niz z tych rzeczy! tylko sie nie martw ciagle!! ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- kurcze te tamety świąteczne panują, gotowanie, sprzątanie a ja wam powiem ze ja to jakos specjalnie tej wigilii nie lubie, moze tez dlatego ze u nas to jest tak dziwnie, smutno. Nigdy nie jemy obiadu razem przy stole bo kazdy je w innych godzinach a tu nagle bach , siedzimy w 4 co roku i tak jakos....... nie umiem sie tym cieszyc za specjalnie. Do tesciowej na godzinke pojdziemy tam juz wiecej ludzi wiec troche weselej ale genralnie to jakos tak.... nie przepadam.
![]() |
#3370 | |||
Zakorzenienie
|
MEGI wszystkiego najlepszego
![]() Cytat:
Cytat:
Ten rok był tak dla nas cięzki i okropny. i teraz to własnie zdrowie najważniejsze, a wszystko inne da się jakoś rozwiazać. Michasia sliczna ![]() Cytat:
Kilka zdjęć Zosi ![]()
![]() |
#3371 |
Zakorzenienie
|
sliczna dziewczynka
![]()
![]() |
#3372 |
Zakorzenienie
|
Sara - Zosia to też prawdziwa ślicznotka
![]() ![]() ![]() --------------------- Ja nie zbierałam dotychczas kapsli ale zacznę. My najwięcej to wody pijemy i niezdrowych napojów energetycznych ![]()
#3373 | |
Zakorzenienie
|
niestety nie po mnie
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3374 |
Zakorzenienie
|
ja pepsi no teraz pepsi light albo cola zero :P
---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- sara u mnie tez tz ma takie rzesiska ze nie jedna laska sobie dokleja krotsze.
![]() |
#3375 |
Raczkowanie
|
ale piękne oczyska
![]() uwielbiałam kiedyś pepsi i cole, ale teraz jakoś nie bardzo. Wole wodę ![]()
#3376 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
My dziś na mikołaja jedziemy z TZta pracy ,mam nadzieję że będzie fajnie . TZ już z rańca pojechał po taką maszynę do rehabilitacji dla teściowej . Ja się biore za porządki choć mi sie nie chce za bardzo . ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- madziwnia - oby wam sie z finansami ułozyło ![]()
![]() |
#3377 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam taki syropek naturalny z lipy(mojej babci)wczoraj mu dałam łyżeczkę Cytat:
![]() Zosia CUDNA ![]() Michasia piekna mikołajka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
Zakorzenienie
|
Bardzo prosze podac mi adres;D
obiecuje, że mafii nie naślę ![]()
![]() |
#3379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do świąt, ja sobie obiecałam, że będę sie zawsze starala stwarzać fajną atmosferę świąteczną. Dla Werci. Żeby kiedyś, jak dorośnie kojarzyły jej się różne potrawy, zapachy właśnie z dzieciństwem... Moi rodzice zawsze się starali, zebyśmy i my z bratem czuli tą atmosferę świąt. Jak było miedzy nimi (czy to było prawdziwe czy sztuczne) tego się nie dowiem ale ja czułam zawsze tą mila atmosferę. I tak samo chce by Wercia kochała te święta. zapach ciast, lepienie pierogów itp... Od niedzieli stoi choinka, duża na 2 metry. Myślałam, że bedzie gorzej... czasem podchozi jak jej się przypomni ale ogólnie woli kontakty, kable itp... :
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 |
Zakorzenienie
|
ja z tezetem tez chcemy by bylo milo ale to kolacja godzinka przy stole i kazdy w swoje miejsce idzie- beznadzieja generalnie.
![]() |
#3381 |
Zakorzenienie
|
My niestety nie wypoczniemy w te świeta, bo będa w rozjazdach. Na wigilie idziemy do tesciów. Tam już zostajemy na noc bo mala już o 18 zaczyna być śpiąco-marudna, wiec trzeba by się szybko zwijać. I rano w I święto (ok 6) wyjeżdżamy do moich rodziców (jak pogoda pozwoli). Droga zajmie nam około 3,5 godziny (chyba ze będzie ślisko ). Mamy zamiar być na 10, a w drugie święto już około 15 bedziemy wracac, wiec na wariackich papierach :/ no ale co zrobić, trzeba odwiedzić drugich dziadków
![]()
#3382 |
Raczkowanie
|
![]() Dziewczyny,co do kapsli (nakrętek) to rzeczywiście są takie akcje,że za nie pomaga się ludziom.Sama je zbieram dla znajomych na wózek inwalidzki,a wcześniej o tym nawet nie słyszałam.Jak mam wyrzucać..to odkręcę,wrzucę do szuflady i się zbierają same ![]() Święta,święta..a jednak nie zawsze jest tak kolorowo i świątecznie w sercu... Dziewczyny jestem z Wami..może nie mam jakiejś dramatycznej sytuacji,ale też nie jest tak jakbym chciała,zero różu i lukru ![]() ![]() Doskonale pamiętam Wigilie u mojej Babci,na wsi..wtedy się czekało każdych świąt..zaśnieżone podwórko,wspólne ubieranie choinki przed kolacją,naprawdę ciepła i rodzinna atmosfera,pół rodziny w domu..i kiedyś nawet byłam św.Mikołajem ![]() Teraz jest inaczej,mam własną rodzinę,mieszkam "u teściów"(w innym domu)..tu święta są inne..a moja Babcia już nie mieszka na wsi,nie ma Dziadka..nie ma tamtych świąt..a szkoda..tęsknię ![]() I nie powiem,że u mnie sielanka..bo chodzę "zachmurzona",mam silne spięcia na linii ![]() Napiszę troszkę później,bo moje Szczęście pospało właśnie całe 33minuty!!! ![]() miłego i ciepłego dnia!!!
#3383 |
Zakorzenienie
|
CIGI gdzie sie podziewa? nastepna chce lanie!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 | ||||
Zakorzenienie
|
i właśnie dlatego ja jestem za weryfikacją naszej listy...połowy to ja nawet nie kojarzę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiem jaki masz charakter, ja jestem zawzięta, nie wybaczam z reguły...jakby mi z takimi tekstami wyjechała, to już by mnie nie zobaczyła w życiu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeju ja przebieram nogami, czekam na tż, mały śpi w wózku przy radiu, a ja mam chwilkę na wizaż ![]() ![]()
![]() |
#3385 | |
Zakorzenienie
|
Megi sto lat, dużo zdrowia i właściwej decyzji...
![]() Madziwnia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Asiulek ![]() Jak nie zapomnę to mogę zbierać też nakrętki i Ci podrzucić jak będę do Ciebie jechała... ![]() Widzę że na koniec roku same kryzysy finansowe. U nas też... Ale my to żyjemy za tyle za ile nie jedna z Was sobie nie wyobraża przeżyć. Z tym że nie mamy żadnych kredytów i czynszów na głowie, gołe opłaty na szczęście... No i to ma też wpływ na nasze kłótnie... Chociaż nie powiem, chyba się ociepliło ostatnio (albo tz już nie wyrabia z braku seksu ![]() Ja się świąt boję bo to znów pakowanie, droga (niby niedaleko ale ja jestem jedynym kierowcą i warunki paskudne) zmiana planu dnia na 3 dni, powrót... A żeby mi było "łatwiej" to wrócimy z dwójką dzieci... Moj mały łobuz się rozgadał... W końcu ![]() ![]()
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
no wiedziałam że tak będzie, ja mam czas na wizaż to nikogo nie ma
![]()
#3387 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam niespodziankę od szefa własnie zmykam do domciu więc zdążę dzisiaj co nie co popitrasić ![]() Buziolki dla Was i dnia bez przykrych niespodzianek życzę!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Wtajemniczenie
|
Megi wszystkiego naj naj naj! Uśmiechu i spełnienia marzeń
![]() ![]() Mysia strasznie to przykre co napisałaś ![]() Madziwnia no nareszcie!! Michasia cud miód i orzeszki ![]() Darusia ja już od bradzo dawna zbieram nakrętki ![]() ![]()
#3389 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry..
u nas słoneczko swieci i az sie o problemach zapomina... DOBRA WIADOMOSC,, Michalina chyba miała lekka trzydniówke.. lekka bo ani razu goraczka nie przekroczyła 39 st. mineły 3 dni a dzis juz sladu nie ma poza własnie ledwo widocznymi krostkami na brzuszku i klatce piersiowej.. dziewczyny mozliwe ze tak niska goraczka i 3-dniówka??? ide dac obiadek ..pa Ps. JESTESCIE NAPRAWDE NIEZASTAPIONE i w zdrowiu i w chorobie, na złe i dobre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3390 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a moze macie jakis pomysl co mozna zrobic samemu , my na bank cos od moich rodzicow dostaniemy, dla tzeta mamy musielismy wczesniej kupic prezent no bo tam to trzeba, nie wazne ze kasy nie ma.....
dla jego chrzetnicy tez mamy a dla moich rodzicow nie mamy juz nic kasy t ez nie ma zeby cos im kupic ladnego;/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.