|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Witam Dziewczyny!
![]() Dzisiaj mam pierwszy dzień za sobą. Przyznam że dawno tak sie nie spociłam, jak dzisiaj , lało się ze mnie jak nie wiem i dwa razy musialam zatrzymać program bo nie dawałam rade :d he :pJa robie program "too big ", bo zalezy mi zlikwidować boczki i brzuszek a do tego zrzucić kilka kg (moze tak z 5 kg ) :p. Ale obawiam się czy dam rade, ponieważ studia duzo nauki ale co tam :d zamiast siedzieć przed komputerem bede cwiczyć boo już nie długo wakacje aa strój czeka ![]() Mam takie pytanie, dziewczyny "zleciał" Wam biust po tych cwiczeniach ? |
|
|
|
#2492 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę prosić o linki do tych filmików ?
|
|
#2493 |
|
Przyczajenie
|
Te filmik ja np sciagnełam z torenta mozna z chomkia
wiec duzo jest mozliwości
|
|
|
|
#2494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2495 |
|
Przyczajenie
|
Znam ten ból, dlatego poprosiłam znajomą o ściągnięcie filmików! Mowie Ci warto ! Dzieki temu dowiedziałam sie co to znaczy zmęczenie (jest gorsze niz bieganie na kilosa na wf ) he :d
|
|
|
|
#2496 |
|
BAN stały
|
patihipi dziękuję bardzo za filmiki
dziewczyny a słuchajcie, bo w pierwszym poście tego wątku jest rozpiska. i z tego co widzę ta rozpiska na tych zdjęciach dotyczy tylko tego programu slim&lift. Natomiast autorka wątku pisze o trzech programach 1. uniesenie i rzeźbienie 2. wyszczuplenie i rzeźbienie 3. wyszczuplenie i uniesienie - do tego jest rozpiska a czy ktoś posiada rozpiskę do pozostałych programów ? szczególnie do 1 ? |
|
|
|
#2497 | |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny, też zaczęłam rzeźbić pupę z BBL
Dziś 4ty dzień (czyli przerwa od ćwiczeń) i mogę powiedzieć że na początek to naprawdę niezły wycisk. Wczoraj i przedwczoraj ledwo chodzilam, a schody to w ogole abstrakcja. A dziś niespodzianka - zakwasy prawie całkiem znikły Cytat:
|
|
|
|
|
#2498 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj pierwszy dzien mam za sobą i przyznaje bardzo cieżko....musiałam zatrzymac dwa razy żeby na moment odsapnąć sobie
a to dopiero bylo bumbum a gdzie reszta, no i wlasnie sporo czasu trzeba na to dziennie poświecic....ale pewnie warto dla efektów
|
|
|
|
#2499 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziś będzie mój pierwszy dzień ale to wieczorkiem dopiero.
|
|
|
|
|
#2500 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam do Was. Dzisiaj za mną trzeci dzień slim & lift. Ja w wakacje już trochę robiłam te ćwiczenia i efekty były świetlne. Pupka podniosła się do góry i uwypukliła. Teraz chcę trochę poprawić figurkę przed Świętami i Sylwestrem. Wiem, mało czasu zostało, ale zawsze jakiś efekt będzie. Mam zamiar zrezygnować z dni odpoczynkowych i po prostu robić to co jest na następny dzień. Te ćwiczenia nie są jakieś mega wyczerpujące, więc raczej krzywdy sobie nie zrobię
|
#2501 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczęta
Ja własnie zmierzam ku koncowi BBL. Jutro ostatni dzien. I niestety zachwycona nie jestem efektami. Nie wiem czego sie spodziewałam, chyba brazylijska pupka mi sie marzyła, a niestety to co jest daleko ma sie do "ideału". Wiem,że to glupiutkie nadzieje były Nie schudłam bardzo, bo tez nie mam oprocz nóg i pupy z czego zrzucac. Piersi jakie były takie sa, talia, brzuch bez zmian. Silniejsze ramiona i ogólnie ciało w miare wzmocnione. W udach zgubilam 0,5 cm. Liczyłam na wiecej ale cóż, bez diety za dużo sie nie osiagnie. Nie masowałam pupki, nie kremowałam jej, no i niestety cellulit jest jaki był(chyba, trudno mi sie od tyłu obejrzec ). To co widze i czuje to umiesniona, jedrna pupka To chyba wazne nie?![]() Od srody rąbie kolejne cw z BBL Polubilam je bo fajnie mecza No i nie poddaje sie w walce o ladniejsza figurke.Mam nadzieje ze nie pogrzebalam nadziei pan tutaj zgromadzonych bo nie taki zamiar mialam. Mam malo podatne cialo na zmiany, i od zawsze ciezko musialam pracowac,zeby osiagnac cel. I niesty u mnie trwa to miesiacami Dlatego Panie nie poddawajcie sie jesli ktorejs podcielam skrzydla przepraszam
|
|
|
|
#2502 |
|
BAN stały
|
eee tam, mi nie podcięłaś
jestem co prawda po pierwszym dniu dziś dopiero, ale podobało mi się, zmęczyłam się porządnie i mam zamiar wytrwać do końca ale swoją drogą to bum bum meeega męczące
|
|
|
|
#2503 |
|
Przyczajenie
|
witam i bardzo proszę o pomoc..... ściągnęłam filmiki z chomika od justy i w żadnym programie nie mogę ich otworzyć.... proszę o radę bądź przesłanie plików z ćwiczeniami.... czekam z niecierpliwością, chciałabym już ćwiczyć ( zachęcacie opisując swoje efekty) tak trzymać....super
|
|
|
|
#2504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Emilcia25, do filmow polecam VLC, odtwarza mi każdy format. dzastqa, każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na ćwiczenia/diete itd. A może w nogach i pupie też nie miałaś czego zrzucać? Na budowę ciała niestety nic nie poradzimy Gratuluję efektów i wytrwałości
|
|
|
|
|
#2505 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2506 |
|
Raczkowanie
|
Ja otwieram to przez program internetowy Ipla
za mna 3 dzien fajne cwiczonka ale mecza troszke i mam zadyszke ale dam rade bo musze ale czuje juz ze jest coraz lepiej wczesniej cwiczylam tamilee web i super ale siłowe a kondycji nie zrobilam i stad zadyszka....
|
|
|
|
#2507 |
|
Raczkowanie
|
Tydzień 1 zakończony. Po turbo-mieszance BumBum i Tummy Tuck przez dobrych pare minut nie miałam siły podnieść się z maty. Jutro test ołówkowy
hehe ciekawe czy juz zacznie spadać.. albo chociaż może słabiej będzie się trzmał - przed rozpoczęciem ćwiczeń czuł się pod moim tyłkiem jak w domu |
|
|
|
#2508 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny a ma ktoras z Was ta rozpiske nt jak i co cwiczyc?po tej awarii pliki i zdjecia sie usunely i nie moge znalesc.
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
można dołączyć?
|
#2510 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Czy miesiąc tych ćwiczeń to dobry sposób by się przygotować do wfu na uczelni? od 2 semestru zaczynam (marzec)
dodam, że całe liceum i gimnazjum nie ćwiczyłam na wfie miałam zwolnienie i ogólnie nigdy nie byłam dobra ze sportu, więc chodzi o złapanie kondycji chciałabym się poczuć pewniej i dać radę mogą być takie ćwiczenia?a program chcialabym na rzeźbienie bo jestem szczupła
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2010-12-19 o 20:13 |
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2385701 5]dziewczyny a ma ktoras z Was ta rozpiske nt jak i co cwiczyc?po tej awarii pliki i zdjecia sie usunely i nie moge znalesc.[/QUOTE]
Proszę bardzo
|
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dobra laseczki....
WRACAM !! ![]() po 3 tygodniach bez ćwiczeń....obwisłam pewnie niemiłosiernie a tu święta,winko z ukochanym,jedzonko. więc ćwiczenia się przydadzą tym bardziej ze na 2 tyg wchodze w rolę kury domowej więc mam czaaas.wtedy zrobilam 2 tyg i mialam ten skurcz serca/skurcz miesni nie wiem co to bylo.... mam nadzieje ze to sie już nigdy nie powtórzy a co do sculptu to się zastanowię.... dziś 1 dzień. tym razem zaczęłam program dla grubasków ;p slim & lift mimo ze na pewno nie mam takiej pupy jak na zdjeciu ![]() test ołówkowy przeszłam więc nie jest ze mną aż tak źle ale to już wiecie (tzn ten kto mnie czytał wcześniej )bum bum za mną, taaaak mi się nie chciało i zmęczona byłam na maxa. no cóż jutro będzie lepiej
|
|
|
|
#2514 |
|
Konto usunięte
|
wielkie dzieki
ja wybralam ten 1 program choc pupe mam dosc odstajaca, ale wole zeby taka zostala. nie chce plaskodupia. mile sie zaskoczylam, bo myslalam ze cwiczenia trwaja za kazdym razem okolo godziny i ze jest wolny tylko jeden dzien w tygodniu kociczka hehe Ty cwiczysz program na odchudzenie pupy, chyba zartujesz
|
|
|
|
#2515 |
|
Raczkowanie
|
Witam
przyznam szczerze,że śledzę wątek i wstydziłam się odezwać,ale jednak tak pięknie się motywujecie,że doszłam do wniosku,że ja też tak chcę można się dołączyć i prosić jednocześnie o link na maila : kiingusia555@op.pl z góry dziękuję i liczę,że mnie też się w końcu uda
|
|
|
|
#2516 |
|
Raczkowanie
|
hej, nie wiem czy ktokolwiek mnie jeszcze na tym wątku pamięta, ale ćwiczyłam dwa miesiące, potem pojechałam pochwalić się brazylijską pupą na plaży.. i złapałam grypę żołądkową. ponad trzy tygodnie minęły odkąd doszłam całkowicie do siebie.. i nie ćwiczyłam od tamtego czasu, ale powiem szczerze ze bardzo dlugo utrzymują się efekty po tych ćwiczeniach, nawet mimo choroby
od jutra zaczynam ćwiczenia na nowo żeby wkroczyc w nowy rok w dobrej formie
|
#2517 |
|
BAN stały
|
ja nie wiem czy to tylko ja mam taką słabą kondycję ?
![]() ja wam powiem, że dla mnie te ćwiczenia są na prawdę dosyć ciężkie i po każdych czuję się zajechana i potem mam zakwasy ![]() ale dla pięknej dupci wszystko
|
|
|
|
#2518 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Również bardzo bym prosiła o linki do ćwiczeń ![]() pozdrawiam! |
|
|
|
#2519 |
|
Zadomowienie
|
Matko tak ciezko o jedna strone wstecz sie cofnac?
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz kończę 1 tydzień i już jest troszkę lepiej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

, lało się ze mnie jak nie wiem i dwa razy musialam zatrzymać program bo nie dawałam rade :d he :p
boo już nie długo wakacje 

a to dopiero bylo bumbum a gdzie reszta, no i wlasnie sporo czasu trzeba na to dziennie poświecic....ale pewnie warto dla efektów

Gratuluję efektów i wytrwałości
hehe ciekawe czy juz zacznie spadać.. albo chociaż może słabiej będzie się trzmał - przed rozpoczęciem ćwiczeń czuł się pod moim tyłkiem jak w domu