Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-21, 14:18   #4291
blekitna laguna
Rozeznanie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V

dodaja, gdzie ty studiujesz, ze masz ak dlugo zajecia ?? ja mam wolne juz od piatku
blekitna laguna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 14:22   #4292
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez blekitna laguna Pokaż wiadomość
dodaja, gdzie ty studiujesz, ze masz ak dlugo zajecia ?? ja mam wolne juz od piatku
Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach Tż na Politechnice Śląskiej w Gliwicach i też jutro ma normalnie zajęcia

Kurde zaczęłam oglądać te suknie i zakochuje się A pierścionka, tak jak u Kash ani widu ani słychu

Kurde zapomnialabym Wam powiedzieć
Wczoraj będąc na zakupach dorwałam hula I wczoraj też przyszedł mój stepper, więc mogę od dziś ostro z Wami ćwiczyć

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2010-12-21 o 14:29
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 14:36   #4293
effie22
Wtajemniczenie

Był listonosz i przyszły leginsy i rękawice do boksowania Tż. Leginsy fajne, cieplutkie i wygodne tylko trzeba je dobrze naciągnąć. Zobaczymy co z nimi bedzie po praniu. Nie podobają mi się tylko te podwójne kliny na posladkach. Ale mam wrażenie, że dzięki tym klinom pupa ładnie sie prezentuje i dodatkowo ją troche podnoszą.

Zadz do Tz, że te rękawice przyszły i tylko mnie znowu wkurzył. Pow, że nie wie czy dziś dostanie ta zaliczke, bo szef ma dla niego uszykowaną tylko muszą sie spotkać, a oboje są w rozjazdach. No , ale jak jej dzisiaj nie weźmie to zostaje mu tylko jutro bo potem ma wolne. A on tak mówi, jakby go to nie obchodziło. Chyba nie rozumie, że bez tej kasy nie będziemy mieli świąt, paliwa żeby jechac odwiedzić jego rodziców i nawet nie będzie miał papierosów na święta. Ale skoro on się nie przejmuje to czemu ja sie martwie.

Będziemy w świeta siedzieć w domu i nie pojedziemy do teściów, a Tz niech sobie robi skręty z herbaty
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 14:45   #4294
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość

Będziemy w świeta siedzieć w domu i nie pojedziemy do teściów, a Tz niech sobie robi skręty z herbaty
rozbroiłaś mnie effie tymi skrętami.

jak się nie martwi to czemu ty masz się za Was dwoje martwić
mój Tż wie, że prezentów nikomu nie kupimy i też ma to w poważaniu

właśnie babcia dała mi sygnał, wiec do niej zadzwoniłam, bo mam jej numer wpisany i za 10 zł mogę rozmawiać z nią cały miesiąc, więc też jej się wyżaliłam na firmę
wszystkim się żalę omg
my też bez tej kasy z firmy nie będziemi mieć świąt, ale już nie mam siły się przejmować.
nigdzie nie pojedziemy, nic świątecznego nie zjemy, prezentu żadnego nie kupimy, ale niby za co mamy kupić, gdy po zapłaceniu mieszkania i ubezpieczenia zostało nam ledwo na żarcie
no i wcześniej na bluzeczki dla mnie za 19 i 13 zł przyszły rok musi być lepszy, bo teraz to na samym dnie jesteśmy mimo normalnych dochodów Tż
jednak własne mieszkanie dużo daje , ale o tym mogę pomarzyć
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Wczoraj będąc na zakupach dorwałam hula I wczoraj też przyszedł mój stepper, więc mogę od dziś ostro z Wami ćwiczyć
steppera zazdroszczę

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-12-21 o 14:50
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 14:51   #4295
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
steppera zazdroszczę
Tż mi sprezentował na święta Ciesze się, że to mam bo teraz chyba łatwiej będzie mi zrzucić sadełko Tż powiedział, że będzie mnie gonił do ćwiczeń, a mi to bardzo na ręke

Wiecie co? Tak strasznie już mi się nie chce i nie mam siły się uczyć, a tu jutro jeszcze to kolokwium jest o 15, a przed mam zajęcia
Stary 2010-12-21, 14:54   #4296
lili1987
Zakorzenienie

a w ogóle to dziś kolejny dzień miałam sen, który pamiętam.
śniło mi się, ze z Tż nie mamy gdzie mieszkać, zostajemy z dnia na dzień bez dachu nad głową i znajdujemy mieszkanie do wynajęcia- jak nam się wydaje- kawalerkę. gdy już się wprowadzamy okazuje się, że kuchnię musimy dzielić z kimś, łazienkę też, a to nie kawalerka, tylko mieszkanie, gdzie w pokoju obok ktoś zajmuje się umierającym człowiekiem
i my zostawiamy małą i szukamy innego lokum, sen jest bardzo mroczny....

nie wiem czy ja już sfiksowałam

Stary 2010-12-21, 14:54   #4297
effie22
Wtajemniczenie

Cytat:
rozbroiłaś mnie effie tymi skrętami.

jak się nie martwi to czemu ty masz się za Was dwoje martwić
mój Tż wie, że prezentów nikomu nie kupimy i też ma to w poważaniu
No, amój mysli, że kasa na koncie mi się mnoży. Zawsze jak mu mówie, że nie mam kasy to on do mnie: nie gadaj, że nie masz nic na koncie
Wczoraj był w bankomacie i widział ile mam na koncie.

My wigilie zjemy normalną bo moja mama szykuje, a ja juz jej dałam 300 zł na święta. Ale chciałam kupic jakieś napoje, ogólnie zrobic zakupy bo chemia mi się kończy. A mój Tz mi powie, że nie musze mu 100 razy dziennie przypominać, żeby wziął zaliczke. No i co ja mu przypominam od tygodnia, a on i tak jej nie zabrał

Ide powycierac te szafki bo nerwa mam
Stary 2010-12-21, 14:57   #4298
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Tż mi sprezentował na święta Ciesze się, że to mam bo teraz chyba łatwiej będzie mi zrzucić sadełko Tż powiedział, że będzie mnie gonił do ćwiczeń, a mi to bardzo na ręke

Wiecie co? Tak strasznie już mi się nie chce i nie mam siły się uczyć, a tu jutro jeszcze to kolokwium jest o 15, a przed mam zajęcia
jeszcze jutro i będziesz miała spokój

Twój Tż niech Cię zmotywuje swoim dobrym przykładem jeśli chodzi o ćwiczenia

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
A mój Tz mi powie, że nie musze mu 100 razy dziennie przypominać, żeby wziął zaliczke. No i co ja mu przypominam od tygodnia, a on i tak jej nie zabrał
nie musisz mu przypominać, bo i tak to nic nie da po prostu

mój Tż wie, że cienko z kasą, ale ja go pocieszam, że przecież przelew z firmy dostanę, a sama w to nie wierzę

Stary 2010-12-21, 14:59   #4299
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
jeszcze jutro i będziesz miała spokój

Twój Tż niech Cię zmotywuje swoim dobrym przykładem jeśli chodzi o ćwiczenia
Taa pykaniem w gry chyba Ale ja już sama po sobie widze, że źle mi w moim ciele i czas najwyższy z tym skończyć. Wiadomo, że z dnia na dzień nie wyrzekne się słodyczy itp, ale ważny jest ruch, którego kompletnie nie mam. Czas to zmienić, bo mam 22 lata, a mi wstyd ubrać się w obcisłe łaszki czy strój kąpielowy, a życie przede mną

No było fajnie, ale trzeba iść coś jeszcze się pouczyć, wieczorem machne jakąś awaryjną ściągę jeszcze

Koło 17 pójde do znajomej zanieść avon i po coś dla przyjaciółki

Miłego popołudnia moje SPD

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2010-12-21 o 15:01
Stary 2010-12-21, 15:01   #4300
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Taa pykaniem w gry chyba Ale ja już sama po sobie widze, że źle mi w moim ciele i czas najwyższy z tym skończyć. Wiadomo, że z dnia na dzień nie wyrzekne się słodyczy itp, ale ważny jest ruch, którego kompletnie nie mam. Czas to zmienić, bo mam 22 lata, a mi wstyd ubrać się w obcisłe łaszki czy strój kąpielowy, a życie przede mną
na tym zdjęciu co wstawiłaś kiedyś to ja widziałam, że ty szczupła jesteś, szczególnie nogi kojarzę, że szczupłe miałaś, no chyba, że chodzi Ci o brzuch, ale ja nie zauważyłam nadmiaru ani jednego kg

Stary 2010-12-21, 15:03   #4301
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
na tym zdjęciu co wstawiłaś kiedyś to ja widziałam, że ty szczupła jesteś, szczególnie nogi kojarzę, że szczupłe miałaś, no chyba, że chodzi Ci o brzuch, ale ja nie zauważyłam nadmiaru ani jednego kg
To zdjęcie jest sprzed hoho czasu, także wiesz. Jako tako nadwagi czy czegoś w tym rodzaju nie mam. Ale wszystko mi idzie w brzuch i cholerne boczki, a ja się z tym ciężko czuje i musze coś z tym zrobić. Nie dla tż, nie dla otoczenia tylko dla samej siebie
Stary 2010-12-21, 15:04   #4302
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
To zdjęcie jest sprzed hoho czasu, także wiesz. Jako tako nadwagi czy czegoś w tym rodzaju nie mam. Ale wszystko mi idzie w brzuch i cholerne boczki, a ja się z tym ciężko czuje i musze coś z tym zrobić. Nie dla tż, nie dla otoczenia tylko dla samej siebie
ja też się źle z wystającym brzuchem i boczkami czuję, ale do lata może zgubię

idę do sklepu po mleko i jajka, bo nie mam mleka do kawy, a do mielonych mi jajek brakuje

Stary 2010-12-21, 15:26   #4303
Nadia5
Zakorzenienie

Effie mam nadzieję że legginsy będa na mnie dobre jak będa za małe to się załamie

dodaja

padam na pyszczek
powiesiłam firanki, pokój i przedpokój lśnią
z materacem sobie nie poradzę więc poczekam na TŻta. założymy prześcieradło przed spaniem

jeszcze garki muszę pomyć i pranie wstawić

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

kwestia "czuć się dobrze we własnym ciele" ja nidy nie będę czuła się dobrze. no niestety. odchudzanie więc, chyba nie dla samej siebie

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 15:47   #4304
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Przepiękna !
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 16:05   #4305
Paulunia8713
Zadomowienie

Julia wstała, zjadła obiadzik a ja mimo, że nic w tym czasie nie zrobiłam padam z nóg Nie wiem co się ze mną dzieje
Zła jestem bo pisała do mnie kuzynka TŻ że niby teściowa mówiła, że do nich na święta przyjeżdzamy itp ale skąd ona to wzięła to ja nie wiem... Fakt myślę czy aby na wigilię się tam nie przejechać ale teraz to już nie wiem

TZ dzisiaj znowu robi do 19. Myślałam, że tak jak wczoraj mówił skończy wcześniej i pojedziemy po choinkę i do pepco ale jak zwykle się przeliczyłam
Nerwa mam

Aaby kopniak rezultatów nie przyniósł
Stary 2010-12-21, 16:05   #4306
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
kwestia "czuć się dobrze we własnym ciele" ja nidy nie będę czuła się dobrze. no niestety. odchudzanie więc, chyba nie dla samej siebie
Ja chyba raz dobrze sie czułam i to uczucie jest cudowne. Też mam z tym ogromne problemy i zaczynam kolejną walkę

Wiecie co? Stwierdziłam, że jak nie naucze się na blachę jednego wykładu to nie zginę, tak więc robię dyskretną ściągę Choć ściągać nie potrafię

Słucham tej nowej płyty tego Bednarka z "Mam talent". Powiem Wam, że ma chłopak w głosie to coś

Nadia, zapomniałam, ślicznie Ci w nowych włoskach Młodziutko w nich wyglądasz

Ja się czasami zastanawiam jakbym wyglądała w jakiś pasemkach czy też balejażu. I jakoś wyobrazić sobie nie potrafię
Stary 2010-12-21, 16:09   #4307
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Julia wstała, zjadła obiadzik a ja mimo, że nic w tym czasie nie zrobiłam padam z nóg Nie wiem co się ze mną dzieje
Zła jestem bo pisała do mnie kuzynka TŻ że niby teściowa mówiła, że do nich na święta przyjeżdzamy itp ale skąd ona to wzięła to ja nie wiem... Fakt myślę czy aby na wigilię się tam nie przejechać ale teraz to już nie wiem

TZ dzisiaj znowu robi do 19. Myślałam, że tak jak wczoraj mówił skończy wcześniej i pojedziemy po choinkę i do pepco ale jak zwykle się przeliczyłam
mój też miał przybyć wcześniej, a chyba się na to nie zanosi
poszłam do sklepu pod blokiem po to mleko i jajka, zarobiłam szybko mielone, tzn. póki co tylko doprawiłam mięso, kotlety mielone będę robiła jak Tż przyjdzie.
zmopowałam łazienkę, kuchnię, pokój.

jak Tż dziś nie wyniesie śmieci to wyjdą z worka
pranie wstawiłam, bo za chwilę by mi się nazbierało tyle, że bym rady nie dała

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-12-21 o 16:12
Stary 2010-12-21, 16:15   #4308
effie22
Wtajemniczenie

Nadia powinny być dobre, ładnie sie ciągną

Ja pomyłam szafki, na niektórych było naprawde sporo kurzu. Pomyłam tez za szybami. I odrazu mi się humor poprawił. Sprzątanie działa jak czekolada, pewnie podczas sprzątania jakiś hormon szczęścia mi się wytworzył.

Mały usnął na fotelu znowu. Ja zrobiłam sobie kawke i lece skrzydełka szykować dla Tż na obiad
Stary 2010-12-21, 16:23   #4309
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pomyłam szafki, na niektórych było naprawde sporo kurzu. Pomyłam tez za szybami. I odrazu mi się humor poprawił. Sprzątanie działa jak czekolada, pewnie podczas sprzątania jakiś hormon szczęścia mi się wytworzył.
coś w tym jest, mi też się humor poprawia jak sprzątam
teraz usiadłam, mała tańczy przy Vivie w wyrku, mimo, że przed chwilą zjadła deserek

Stary 2010-12-21, 16:40   #4310
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
Nie, nie, ja jeszcze nie mam sukni Pytałam o ciebie
Ja nie chcę żeby mój widział suknię, nie ze względu na przesądy, bo to bzdury, tylko chciałabym żeby się popłakał ze wzruszenia
Z drugiej strony chciałabym żeby ze mną ją wybierał, bo potrafi dobrze doradzić. No i w ogóle to taka wyjątkowa chwila, że chciałabym ją z nim dzielić... I co wybrać?

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Trzymamy
ja też bym chciała to zobaczyc... więc co najwyżej mogę w necie poogądać sukienki z tŻ lub w sklepie na wieszaku...ale nie na mnie (BO MÓJ TZ I TAK NIE UMIE SOBIE WYOBRAZIĆ JAK BĘDĘ W CZYMŚ WYGLĄDAĆ )

Cytat:
w ogóle nie chciałabym ślubu kościelnego, tej całej (nie bijcie) szopki jak dla mnie, ale suknię bym chciała piękną jak Haniulki, bo wiadomo, że chciałabym wyglądać jak najlepiej
a ja tam lubię całą tą szopkę chcę, żeby cała WIELKA rodzina się ze mną cieszyła ( my zawsze robimy duże imprezy czy to komunia czy 18 czy chrzciny) i chcę mieć duużo prezentów, i śliczną salę i wogóle wszystko

Cytat:

bo nie ma nieumalowanych
nie mogłam sie powstrzymać
tu sie nie zgodzę...widziałam kilka brzydko umalowanych Panien młodych

ja sie boję, że będę brzydko wygadała, bo mi wyskakuje czasami cos na twarzy i boje się, że będę przez to brzydko wyglądac

ALE MOŻE DERMATOOG COŚ PORADZI Z MOJĄ CERĄ DO TEGO CZASU

Cytat:

steppera zazdroszczę
Cytat:
JA mam stepper i daawno nie ćwiczyłam i efekty widać niestety , i niestety postanowiłam sie wziaść za siebie dopiero teraz, i teraz boję się świąt ...boję sie jechac do Przyszłych teściów ... ehhh

Cytat:
coś w tym jest, mi też się humor poprawia jak sprzątam
teraz usiadłam, mała tańczy przy Vivie w wyrku, mimo, że przed chwilą zjadła deserek
mi sprzątanie nie poprawia humoru ...mi humor poprawia dobre jedzenie

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 16:45   #4311
Haniula
Zakorzenienie

Mnie odstresowywuje sprzatanie

Byliśmy z Tz wymienić bon od tesciowej na % i mamy 3 likiery- kokosowy, tiramisu i ajerkoniak i nalewkę babuni malinową
Barek zapełniony Lepiej by było jakby ten bon można było wymienić na kosmetyki albo ciuchy, aleee darowanemu..

I dla Tifucha po jakies tabletki w razie WU w sylwestra, ale Pani doktor mowila ze to na bazie narkotyku i nie poleca Dlatego od dzis bede robić duuuzo hałasu w domu co sie chlopak przyzwyczai do strzałów
No i witaminki na te jego nowe hobby zjadania 'mrożonek' zbankrutujemy przez tego psa
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 16:55   #4312
blekitna laguna
Rozeznanie

Strasznie duzo piszecie, az ciezko nadrobic :P.
O pierscionek sie nie martwcie, na pewno dostaniecie. Ja czekalam 5 lat, ale wreszcie sie doczekalam. A najlepsze, ze to tz jest bardziej podekscytowany i ciagle gada o slubie, gdzie zrobimy, kiedy, ze bede pieknie wygladac, bo musze miec cudowna suknie. Az milo sie slucha takich rzeczy.

Dodaja, naprawde wam wspolczuje tych zajec. Ja co prawda mialam kilka egzaminów i duzo zaliczen przez ostatnie 2 tygodnie, ale zrobili nam wczesnie wolne. Tez studiuje w krakowie.

edit:
zapomnialam napisac o stepperze:p. ja sobie kupilam we wrzesniu skretny stepper i uzywalam go przez tydzien, potem mi sie znudzil. Czasami wracam do niego, ale dla mnie te cwiczenia sa strasznie nudne...

Dziewczyny, a co pijecie w sylwestra? Chcialabym zrobic jakies drinki, ale nienawidze wodki i jej posmaku. Ogladalam smakowe i wpadly mi w oko absoluty takie o: http://www.absolut.com/products/absolutmandrin pilyscie to kiedys? Czuc wodke? Nadaje sie do drinkow? A moze pilyscie innej firmy i polecacie?

Edytowane przez blekitna laguna
Czas edycji: 2010-12-21 o 16:59
blekitna laguna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 16:57   #4313
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość

JA mam stepper i daawno nie ćwiczyłam i efekty widać niestety , i niestety postanowiłam sie wziaść za siebie dopiero teraz, i teraz boję się świąt ...boję sie jechac do Przyszłych teściów ... ehhh
Chyba stety Ja dziś zaczynam ćwiczenia, nie ma to tamto Dla mnie najgorsza jest zima, bo wtedy malo ruchu, a jedzenie tak dobrze smakuje
Stary 2010-12-21, 17:01   #4314
Nadia5
Zakorzenienie

posprzątane mieszkanko lśni
wszystko cacy poza wc, to już napewno zostawie dla TŻta bo mam dość.
Teraz kawka i odpoczynek. jeszcze tylko pranie rozwieszę

Ja ostatnio nie mam apetytu...
w ogóle tak jakoś nijako

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2010-12-21 o 17:05
Stary 2010-12-21, 17:06   #4315
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Chyba stety Ja dziś zaczynam ćwiczenia, nie ma to tamto Dla mnie najgorsza jest zima, bo wtedy malo ruchu, a jedzenie tak dobrze smakuje
no ja od dziś się wziełam za siebie zobaczymy jak mi bedzie szło...ale tak dużej być nie może !! baardzo się zapuściłam ...nawet tż zauważył, że przytyłam ... i bardzo źle się z tym czuję , bardzo bardzo ...juz nawet mam nawyk że zakrywam się przed tż ,..bo po prostu za dużo już tego

najgorsze jest to, że zdrowe jedzenie jest droższe..

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 17:09   #4316
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Sikoreczka ja jestem zdania, że jeżeli chce się schudnąć czy tam zrzucić boki to się wszystko da i wcale nie drożej. Pomyśl ile wydałabyś w miesiąc na napoje słodkie, słodycze czy fast foody. Za to kup warzywa i już nie wydaje się tam mało Ja tego nie potrafię zrozumieć, że tutaj ogólnie szczupła osoba, a brzuch i biodra jak od innej osoby ! Damy radę Ciekawe jak tam Kash, Ijaa i Nurem czy kręcą hula
Stary 2010-12-21, 17:15   #4317
lili1987
Zakorzenienie

jestem uratowana, tzn. jeszcze nie,ale będę
ciocia postanowiła zrobić mi prezent na święta w formie przelewu niewielkiego, ale zawsze ta ciocia, co kupiła małej ciuchy kilka miesięcy temu, pracuje za granicą
także jeśli jej się uda urwać na chwilę z pracy to jutro będę miała prezent na koncie

głupio mi trochę, ale zawsze mnie traktowała jak córkę, a mi się mała pomoc w tym miesiącu przyda, bo już prawde mówiąc na dzień dzisiejszy jestem pewna, że by nam nie starczyło, a przelewu z pracy nie dostałam

ale mi się humor poprawił
w takim razie zrobię sernik i jakieś świąteczne danie i może małej chociaż jakiś prezencik za 10 zł kupię

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2010-12-21 o 17:16
Stary 2010-12-21, 17:16   #4318
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
jestem uratowana, tzn. jeszcze nie,ale będę
ciocia postanowiła zrobić mi prezent na święta w formie przelewu niewielkiego, ale zawsze ta ciocia, co kupiła małej ciuchy kilka miesięcy temu, pracuje za granicą
także jeśli jej się uda urwać na chwilę z pracy to jutro będę miała prezent na koncie

głupio mi trochę, ale zawsze mnie traktowała jak córkę, a mi się mała pomoc w tym miesiącu przyda, bo już prawde mówiąc na dzień dzisiejszy jestem pewna, że by nam nie starczyło, a przelewu z pracy nie dostałam
Lilii tak mi przykro, że Was tak potraktowali Jak oni mogą tak traktować ludzi ? Nieporozumienie to jest dla mnie ! Dobrze, że istnieje taka dobra wróżka jak ciocia
Stary 2010-12-21, 17:18   #4319
DobraDusza88
Zakorzenienie

Czytam praktycznie na bieżąco, ale już nie pamiętam co miałam komu odpisać

Aaby- piękna suknia! ja dopiero gdzieś tak za pół roku zacznę szukać Albo może w wakacje

Lili- mam nadzieję, że bony jednak będą Może faktycznie nie myśl tak o tym, bo to Cię dobija... Jak nie będzie kasy na prezenty to trudno... świat się nie zawali, a rodzina zrozumie

Nadia- to jak Ci tak sprawnie idzie sprzątanie to może i do mnie wpadniesz? daleko nie masz A ja w lesie ze sprzątaniem i raczej się do Świąt nie wyrobię...

U mnie troszkę się z klientkami ruszyło (Święta). Jutro mam dwie. Dzisiaj też przyszły dwie, ale jak jedną skończyłam to druga powiedziała, że ona tyle nie wysiedzi. Myślałam, że mnie szlag trafi, bo tak to bym sobie kogoś innego na jej miejsce umówiła... No co za laska normalnie...

Mama do mnie w czwartek wpadnie. Jak zobaczy bajzel to się przewróci Tzn nie to, żeby nie wiadomo jak było... No ale "świątecznie nie jest"

Teraz gotuję chili i będę ciasteczka robić
Stary 2010-12-21, 17:23   #4320
Nadia5
Zakorzenienie

Lili, dobrze że Wam ciocia prześle pieniądze spadła Wam z nieba

Odpocznę i mogę zbierać zlecenia na sprzątanie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości