|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
dodaja, gdzie ty studiujesz, ze masz ak dlugo zajecia ?? ja mam wolne juz od piatku
|
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż na Politechnice Śląskiej w Gliwicach i też jutro ma normalnie zajęcia ![]() Kurde zaczęłam oglądać te suknie i zakochuje się A pierścionka, tak jak u Kash ani widu ani słychu ![]() Kurde zapomnialabym Wam powiedzieć ![]() Wczoraj będąc na zakupach dorwałam hula I wczoraj też przyszedł mój stepper, więc mogę od dziś ostro z Wami ćwiczyć
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2010-12-21 o 14:29 |
|
|
|
|
#4293 |
|
Wtajemniczenie
|
Był listonosz i przyszły leginsy i rękawice do boksowania Tż. Leginsy fajne, cieplutkie i wygodne tylko trzeba je dobrze naciągnąć. Zobaczymy co z nimi bedzie po praniu. Nie podobają mi się tylko te podwójne kliny na posladkach. Ale mam wrażenie, że dzięki tym klinom pupa ładnie sie prezentuje i dodatkowo ją troche podnoszą.
Zadz do Tz, że te rękawice przyszły i tylko mnie znowu wkurzył. Pow, że nie wie czy dziś dostanie ta zaliczke, bo szef ma dla niego uszykowaną tylko muszą sie spotkać, a oboje są w rozjazdach. No , ale jak jej dzisiaj nie weźmie to zostaje mu tylko jutro bo potem ma wolne. A on tak mówi, jakby go to nie obchodziło. Chyba nie rozumie, że bez tej kasy nie będziemy mieli świąt, paliwa żeby jechac odwiedzić jego rodziców i nawet nie będzie miał papierosów na święta. Ale skoro on się nie przejmuje to czemu ja sie martwie. Będziemy w świeta siedzieć w domu i nie pojedziemy do teściów, a Tz niech sobie robi skręty z herbaty |
|
|
|
#4294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się nie martwi to czemu ty masz się za Was dwoje martwić ![]() mój Tż wie, że prezentów nikomu nie kupimy i też ma to w poważaniu właśnie babcia dała mi sygnał, wiec do niej zadzwoniłam, bo mam jej numer wpisany i za 10 zł mogę rozmawiać z nią cały miesiąc, więc też jej się wyżaliłam na firmę wszystkim się żalę omg my też bez tej kasy z firmy nie będziemi mieć świąt, ale już nie mam siły się przejmować. nigdzie nie pojedziemy, nic świątecznego nie zjemy, prezentu żadnego nie kupimy, ale niby za co mamy kupić, gdy po zapłaceniu mieszkania i ubezpieczenia zostało nam ledwo na żarcie no i wcześniej na bluzeczki dla mnie za 19 i 13 zł przyszły rok musi być lepszy, bo teraz to na samym dnie jesteśmy mimo normalnych dochodów Tż ![]() jednak własne mieszkanie dużo daje , ale o tym mogę pomarzyć ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-21 o 14:50 |
||
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Tż mi sprezentował na święta
Ciesze się, że to mam bo teraz chyba łatwiej będzie mi zrzucić sadełko Tż powiedział, że będzie mnie gonił do ćwiczeń, a mi to bardzo na ręke ![]() Wiecie co? Tak strasznie już mi się nie chce i nie mam siły się uczyć, a tu jutro jeszcze to kolokwium jest o 15, a przed mam zajęcia
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogóle to dziś kolejny dzień miałam sen, który pamiętam.
śniło mi się, ze z Tż nie mamy gdzie mieszkać, zostajemy z dnia na dzień bez dachu nad głową i znajdujemy mieszkanie do wynajęcia- jak nam się wydaje- kawalerkę. gdy już się wprowadzamy okazuje się, że kuchnię musimy dzielić z kimś, łazienkę też, a to nie kawalerka, tylko mieszkanie, gdzie w pokoju obok ktoś zajmuje się umierającym człowiekiem ![]() i my zostawiamy małą i szukamy innego lokum, sen jest bardzo mroczny.... nie wiem czy ja już sfiksowałam ![]()
|
|
#4297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj był w bankomacie i widział ile mam na koncie. My wigilie zjemy normalną bo moja mama szykuje, a ja juz jej dałam 300 zł na święta. Ale chciałam kupic jakieś napoje, ogólnie zrobic zakupy bo chemia mi się kończy. A mój Tz mi powie, że nie musze mu 100 razy dziennie przypominać, żeby wziął zaliczke. No i co ja mu przypominam od tygodnia, a on i tak jej nie zabrał Ide powycierac te szafki bo nerwa mam |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój Tż niech Cię zmotywuje swoim dobrym przykładem jeśli chodzi o ćwiczenia ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
mój Tż wie, że cienko z kasą, ale ja go pocieszam, że przecież przelew z firmy dostanę
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja już sama po sobie widze, że źle mi w moim ciele i czas najwyższy z tym skończyć. Wiadomo, że z dnia na dzień nie wyrzekne się słodyczy itp, ale ważny jest ruch, którego kompletnie nie mam. Czas to zmienić, bo mam 22 lata, a mi wstyd ubrać się w obcisłe łaszki czy strój kąpielowy, a życie przede mną ![]() No było fajnie, ale trzeba iść coś jeszcze się pouczyć, wieczorem machne jakąś awaryjną ściągę jeszcze ![]() Koło 17 pójde do znajomej zanieść avon i po coś dla przyjaciółki ![]() Miłego popołudnia moje SPD
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2010-12-21 o 15:01 |
|
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę do sklepu po mleko i jajka, bo nie mam mleka do kawy, a do mielonych mi jajek brakuje
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Effie mam nadzieję że legginsy będa na mnie dobre
dodaja ![]() padam na pyszczek ![]() powiesiłam firanki, pokój i przedpokój lśnią z materacem sobie nie poradzę więc poczekam na TŻta. założymy prześcieradło przed spaniem ![]() jeszcze garki muszę pomyć i pranie wstawić ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- kwestia "czuć się dobrze we własnym ciele" ja nidy nie będę czuła się dobrze. no niestety. odchudzanie więc, chyba nie dla samej siebie
|
#4304 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4305 |
|
Zadomowienie
|
Julia wstała, zjadła obiadzik a ja mimo, że nic w tym czasie nie zrobiłam padam z nóg
Nie wiem co się ze mną dzieje![]() Zła jestem bo pisała do mnie kuzynka TŻ że niby teściowa mówiła, że do nich na święta przyjeżdzamy itp ale skąd ona to wzięła to ja nie wiem... Fakt myślę czy aby na wigilię się tam nie przejechać ale teraz to już nie wiem ![]() TZ dzisiaj znowu robi do 19. Myślałam, że tak jak wczoraj mówił skończy wcześniej i pojedziemy po choinkę i do pepco ale jak zwykle się przeliczyłam Nerwa mam Aaby kopniak rezultatów nie przyniósł
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co? Stwierdziłam, że jak nie naucze się na blachę jednego wykładu to nie zginę, tak więc robię dyskretną ściągę Choć ściągać nie potrafię ![]() Słucham tej nowej płyty tego Bednarka z "Mam talent". Powiem Wam, że ma chłopak w głosie to coś Nadia, zapomniałam, ślicznie Ci w nowych włoskach ![]() Młodziutko w nich wyglądasz![]() Ja się czasami zastanawiam jakbym wyglądała w jakiś pasemkach czy też balejażu. I jakoś wyobrazić sobie nie potrafię |
|
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poszłam do sklepu pod blokiem po to mleko i jajka, zarobiłam szybko mielone, tzn. póki co tylko doprawiłam mięso, kotlety mielone będę robiła jak Tż przyjdzie. zmopowałam łazienkę, kuchnię, pokój. jak Tż dziś nie wyniesie śmieci to wyjdą z worka ![]() pranie wstawiłam, bo za chwilę by mi się nazbierało tyle, że bym rady nie dała
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-21 o 16:12 |
|
|
|
|
#4308 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadia powinny być dobre, ładnie sie ciągną
Ja pomyłam szafki, na niektórych było naprawde sporo kurzu. Pomyłam tez za szybami. I odrazu mi się humor poprawił. Sprzątanie działa jak czekolada, pewnie podczas sprzątania jakiś hormon szczęścia mi się wytworzył. Mały usnął na fotelu znowu. Ja zrobiłam sobie kawke i lece skrzydełka szykować dla Tż na obiad |
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz usiadłam, mała tańczy przy Vivie w wyrku, mimo, że przed chwilą zjadła deserek
|
|
|
#4310 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chcę, żeby cała WIELKA rodzina się ze mną cieszyła ( my zawsze robimy duże imprezy czy to komunia czy 18 czy chrzciny) i chcę mieć duużo prezentów, i śliczną salę i wogóle wszystko tu sie nie zgodzę...widziałam kilka brzydko umalowanych Panien młodych ja sie boję, że będę brzydko wygadała, bo mi wyskakuje czasami cos na twarzy i boje się, że będę przez to brzydko wyglądac ALE MOŻE DERMATOOG COŚ PORADZI Z MOJĄ CERĄ DO TEGO CZASU Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie odstresowywuje sprzatanie
![]() Byliśmy z Tz wymienić bon od tesciowej na % i mamy 3 likiery- kokosowy, tiramisu i ajerkoniak i nalewkę babuni malinową![]() Barek zapełniony Lepiej by było jakby ten bon można było wymienić na kosmetyki albo ciuchy, aleee darowanemu.. ![]() I dla Tifucha po jakies tabletki w razie WU w sylwestra, ale Pani doktor mowila ze to na bazie narkotyku i nie poleca Dlatego od dzis bede robić duuuzo hałasu w domu co sie chlopak przyzwyczai do strzałów![]() No i witaminki na te jego nowe hobby zjadania 'mrożonek' zbankrutujemy przez tego psa
|
|
|
|
#4312 |
|
Rozeznanie
|
Strasznie duzo piszecie, az ciezko nadrobic :P.
O pierscionek sie nie martwcie, na pewno dostaniecie. Ja czekalam 5 lat, ale wreszcie sie doczekalam . A najlepsze, ze to tz jest bardziej podekscytowany i ciagle gada o slubie, gdzie zrobimy, kiedy, ze bede pieknie wygladac, bo musze miec cudowna suknie. Az milo sie slucha takich rzeczy.Dodaja, naprawde wam wspolczuje tych zajec . Ja co prawda mialam kilka egzaminów i duzo zaliczen przez ostatnie 2 tygodnie, ale zrobili nam wczesnie wolne . Tez studiuje w krakowie.edit: zapomnialam napisac o stepperze:p. ja sobie kupilam we wrzesniu skretny stepper i uzywalam go przez tydzien, potem mi sie znudzil . Czasami wracam do niego, ale dla mnie te cwiczenia sa strasznie nudne...Dziewczyny, a co pijecie w sylwestra? Chcialabym zrobic jakies drinki, ale nienawidze wodki i jej posmaku. Ogladalam smakowe i wpadly mi w oko absoluty takie o: http://www.absolut.com/products/absolutmandrin pilyscie to kiedys? Czuc wodke? Nadaje sie do drinkow? A moze pilyscie innej firmy i polecacie? Edytowane przez blekitna laguna Czas edycji: 2010-12-21 o 16:59 |
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś zaczynam ćwiczenia, nie ma to tamto Dla mnie najgorsza jest zima, bo wtedy malo ruchu, a jedzenie tak dobrze smakuje
|
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
posprzątane
mieszkanko lśni![]() wszystko cacy poza wc, to już napewno zostawie dla TŻta bo mam dość. Teraz kawka i odpoczynek. jeszcze tylko pranie rozwieszę Ja ostatnio nie mam apetytu... w ogóle tak jakoś nijako
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-12-21 o 17:05 |
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy jak mi bedzie szło...ale tak dużej być nie może !! baardzo się zapuściłam ...nawet tż zauważył, że przytyłam ... i bardzo źle się z tym czuję , bardzo bardzo ...juz nawet mam nawyk że zakrywam się przed tż ,..bo po prostu za dużo już tego ![]() najgorsze jest to, że zdrowe jedzenie jest droższe..
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Sikoreczka ja jestem zdania, że jeżeli chce się schudnąć czy tam zrzucić boki to się wszystko da i wcale nie drożej. Pomyśl ile wydałabyś w miesiąc na napoje słodkie, słodycze czy fast foody. Za to kup warzywa i już nie wydaje się tam mało
Ja tego nie potrafię zrozumieć, że tutaj ogólnie szczupła osoba, a brzuch i biodra jak od innej osoby ! Damy radę Ciekawe jak tam Kash, Ijaa i Nurem czy kręcą hula
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
jestem uratowana, tzn. jeszcze nie,ale będę
![]() ciocia postanowiła zrobić mi prezent na święta w formie przelewu niewielkiego, ale zawsze ![]() także jeśli jej się uda urwać na chwilę z pracy to jutro będę miała prezent na koncie ![]() głupio mi trochę, ale zawsze mnie traktowała jak córkę , a mi się mała pomoc w tym miesiącu przyda, bo już prawde mówiąc na dzień dzisiejszy jestem pewna, że by nam nie starczyło , a przelewu z pracy nie dostałam ![]() ale mi się humor poprawił w takim razie zrobię sernik i jakieś świąteczne danie
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-21 o 17:16 |
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak oni mogą tak traktować ludzi ? Nieporozumienie to jest dla mnie ! Dobrze, że istnieje taka dobra wróżka jak ciocia
|
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam praktycznie na bieżąco, ale już nie pamiętam co miałam komu odpisać
![]() Aaby- piękna suknia! ja dopiero gdzieś tak za pół roku zacznę szukać Albo może w wakacje ![]() Lili- mam nadzieję, że bony jednak będą Może faktycznie nie myśl tak o tym, bo to Cię dobija... Jak nie będzie kasy na prezenty to trudno... świat się nie zawali, a rodzina zrozumie Nadia- to jak Ci tak sprawnie idzie sprzątanie to może i do mnie wpadniesz? daleko nie masz A ja w lesie ze sprzątaniem i raczej się do Świąt nie wyrobię...U mnie troszkę się z klientkami ruszyło (Święta ). Jutro mam dwie. Dzisiaj też przyszły dwie, ale jak jedną skończyłam to druga powiedziała, że ona tyle nie wysiedzi. Myślałam, że mnie szlag trafi, bo tak to bym sobie kogoś innego na jej miejsce umówiła... Mama do mnie w czwartek wpadnie. Jak zobaczy bajzel to się przewróci Tzn nie to, żeby nie wiadomo jak było... No ale "świątecznie nie jest" ![]() Teraz gotuję chili i będę ciasteczka robić
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
Lili, dobrze że Wam ciocia prześle pieniądze
![]() Odpocznę i mogę zbierać zlecenia na sprzątanie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

Tż na Politechnice Śląskiej w Gliwicach i też jutro ma normalnie zajęcia 
A pierścionka, tak jak u Kash ani widu ani słychu 
, ale o tym mogę pomarzyć

Nie wiem co się ze mną dzieje![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jak oni mogą tak traktować ludzi ? Nieporozumienie to jest dla mnie ! Dobrze, że istnieje taka dobra wróżka jak ciocia
1.09.2012