|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
A ja od 16-tu godzin męczę się z grypą żołądkową, czy jakimś zatruciem... Już nie mogęęęęęę. A najgorsze, że za 45 minut powinnam być na zajęciach i wygłaszać prezentację. Nie wiem, czy dam radę... Oczywiście nie ma mowy o żadnej aktywności fizycznej, ale też nic nie jem, więc się wyrównuje.
#4772 |
Zakorzenienie
|
To pewnie jelitówka, u nas w Łodzi właśnie panuje bo dużo osób narzeka na rewolucje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zajęcia sobie daruj bo jak Cię złapie tam? zreszta jak nic sie nie je to sie jest bardzo słabym,ja sie przewracałąm praktycznie;/ wydobrzej w domu. plus jest taki ze zazwyczaj,a przynajmniej u mnie taka grypa trwa max 2 dni :P co do mojej walki. WRACAM DO BBL!! ![]() dziś już po bum bum jestem ,masażu i balsamidłach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że wszystkie chwalicie sobie BBL. Może i ja skorzystam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Konto usunięte
|
polny mak, dzieki za kalendarz
![]() zaraz sobie pocwicze. ja napewno nie dam rady cwiczyc codziennie,a w nastepnym tygodniu moj TZ ma urlop wiec tez cwiczyc nie bede ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Raczkowanie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2388842 8]polny mak, dzieki za kalendarz
![]() zaraz sobie pocwicze. ja napewno nie dam rady cwiczyc codziennie,a w nastepnym tygodniu moj TZ ma urlop wiec tez cwiczyc nie bede ![]() ![]() Tak. Tylko wtedy zawiązuję mu oczy, albo znajduję mu zajęcie w innym pomieszczeniu ![]() ![]() ![]()
#4777 |
Rozeznanie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2388842 8]polny mak, dzieki za kalendarz
![]() zaraz sobie pocwicze. ja napewno nie dam rady cwiczyc codziennie,a w nastepnym tygodniu moj TZ ma urlop wiec tez cwiczyc nie bede ![]() ![]() nie ma za co, tylko obiecaj, że będziesz ćwiczyć ![]() Ja ostatnio ćwiczyłam przy Tż H&T i na początku się śmiał niecnota ze mnie a później bardzo ale to bardzo spodobała mu się reszta ćwiczeń- szczególnie to jak napinały mi się mięśnie na pupie ![]() ![]() ![]()
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo pewnie w jakis dzień przy TŻ poćwiczę bo święta to wiadomo.... wkurza mnie ze nie wzięłam adiadasków tu;/ bez butów gorzej się ćwiczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a ciekawe czy daja jakies rezultaty te buty reeboka easy tone... ma ktoras? a do tych jednych cwiczen z bbl to uzywacie tych gum czy tasm ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
pojechalam a raczej poleciałam do TŻa na święta....za granicę :P
nie cwiczylam z tasma bo jej nie moglam kupic. a gdy juz kupowalm ciezarki na nogi to sie okazalo ze sprzedawca wcisnal mi na nadgarstki o_O dobrze ze znam angielski i sie zorientowalam przy kasie :P a na nogi nie bylo mysle ze ten program zrobie bez tego sprzetu a jak wytrwam to sobie kupie tasme i obciazniki ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Rozeznanie
|
A ja muszę powiedzieć, że ten czerwony balsam z Eveline jest świetny! Smaruję nim uda i pośladki już od dłuższego czasu i zauważyłam bardzo dużą zmianę, zresztą nie tylko ja mój chłopak też.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Konto usunięte
|
wczoraj sciagnelam sobie cwiczenia tamilee webb na posladki i dzisiaj mam zakwasy ale ... na nogach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Raczkowanie
|
Tez po tamille miałam głownie zakwasy na nogach :P nawet nie mogłam normalnie korzystac z WC ....ale po 2 tygodniach jest juz dobrze
![]()
#4784 |
Konto usunięte
|
no dzisiaj przy robieniu wymachow myslalam ze mi nogi poodpadaja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
pocwiczylam ale bylam taka zniechecona ze h&t mni zajelo chyba z 45 min
ogolnie to sie najadlam jak debilka w trakcie cardio mnie klulo serce wiec nie wiem pewnie mam cos z nim nie tak mam dosc wszystkiego,swojego tlustego tylka brzucha i ogolnie zycia ;( co za beznadziejny dzien |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Konto usunięte
|
a ja mam dosc moich grubych kolan. dzisiaj przejzalam sie w lustrze i myslalam, ze moze powinnam rzucic to wszystko w cholere bo jak tu sie pokazac w lecie bez spodni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Raczkowanie
|
A mi powoli mijają dolegliwości żołądkowe, więc jestem happy. I schudłam 2 kg
![]() ![]() evelinarav: też mam grube kolana, cały tłuszcz z ud mi na nie opada i latem nie odkrywam nóg :/ Ale teraz w rajstopach się pokazuję, choć dopiero w tym roku się przełamałam i jestem z siebie dumna ![]() Kupiłam sobie dzisiaj dwa swetry i sukienkę i dałam za wszystko 150zł, ha!
#4788 |
Raczkowanie
|
Skoro tak juz wszystkie narzekacie to i ja sie dołacze :P Dzisiaj nic nie pocwiczyłam...objadłam sie i słodyczami i orzechami...a do tego chciałam sie wystroic na swieta i sie okazało ze nie wchodze w moje ulubione rzeczy ;/
#4789 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4790 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gzie sa takie promocje ? ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- A ja dzisiaj kupilam sobie chabrowe majtaski z koronki w h&m, moze w nich pupa bedzie lepiej wygladac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Raczkowanie
|
Właśnie w H&M i w Pull&Bear. Poza tym jest 50% w Carry, ale tam to niestety swetry po przecenie kosztują 90zł oO Po świętach to dopiero będą promocje, ale nie wyobrażam sobie tłumu ludzi w sklepach. Choć chyba pójdę zapolować na zimowe buty...
#4792 |
Zakorzenienie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2391409 5]a ja mam dosc moich grubych kolan. dzisiaj przejzalam sie w lustrze i myslalam, ze moze powinnam rzucic to wszystko w cholere bo jak tu sie pokazac w lecie bez spodni
![]() ![]() ![]() teeez mam ta skore zwlaszcza w miniowach ja widac ale to chyba cellulit w moim przypadku. wlasnie w rajstopach siedze bo pod spodnie musze je ubrac... za oknem prawie -20 ![]() narzekaczki !! ![]() dzis nowy dzien! ja wstalam,zjadlam male sniadanie,masaż zrobiony,elancyl wklepany ![]() zrobie dzis 3 dzien BBL przy TŻcie hahaha bo zaraz wraca, na zakupy świąteczne jedziemy i potem bedzie w domu wiec bedzie na co patrzec... zwlaszcza ze dzis Bum Bum i Cardio Axe ![]() a Wy jak? ![]() a i jeszcze chciałam dodac ze widze ze coraz więcej osób ćwiczy BBL z tego wątku a wątek BBL odżywa... a to w sumie ja go wygrzebalam z czelusci hahahaha dobra zartuje ![]() ale sie cieeeesze. chociaz jakas motywacje bede miala no bo skoro tyle osob cwiczy ![]() oby zdrowie mi nie przeszkodzilo tak jak ostatnio :/ Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2010-12-22 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Raczkowanie
|
Kiedys uwielbiałam zakupy a teraz to wole nic nie mierzyc bo sie tylko denerwuje tym ze wygladam jak pulpet :/ Po nowym roku biore sie ostro za siebie wiec wtedy bedzie czas na zakupy
![]()
#4794 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie ma to jak shopping ![]() a Wy tez sie widzicie w przymierzalniach grube i pelne cellulitu? dziwne te lustra. az sie zalamac mozna i traci sie ochote na zakupy ![]() kociczka i jak po cwiczeniach w obecnosci TZta ? ![]() ja dzis dalej obolala jestem ...mam zakwasy nawet pod pachami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zadomowienie
|
ja ostatnio z cwiczeniami srednio...bardzo mnie bola kolana ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Rozeznanie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;2393251 4]to troche tak wyglada jakbym miala krzywe nogi.a ciekawe czy w rajstopach widac cell
![]() nie ma to jak shopping ![]() a Wy tez sie widzicie w przymierzalniach grube i pelne cellulitu? dziwne te lustra. az sie zalamac mozna i traci sie ochote na zakupy ![]() kociczka i jak po cwiczeniach w obecnosci TZta ? ![]() ja dzis dalej obolala jestem ...mam zakwasy nawet pod pachami ![]() Ja też tak mam te lustra są okropne i do tego te sztuczne światło, widać wszystkie mankamenty na nogach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Raczkowanie
|
Wesoooooołych, ho ho ho, Świąt!!!!!
![]() ![]()
![]() |
#4798 |
Zadomowienie
|
MMM...ale ciastek!
Dziewczyny rowniez zycze wesolych swiat i aby w przyszlym roku problem C nas nie dotyczyl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Raczkowanie
|
WESOŁYCH ŚWIAT !!!! radości z każdego dnia
![]()
#4800 |
Rozeznanie
|
Mogłybyście podać mi link do BBL?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.