Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-21, 20:21   #1021
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

[QUOTE=india83;23913102]gratulacje

u mnie jest podobnie, zarówno premie miesieczne jak i roczne dziwnie sa dzielone- na pewno nie jest to sprawiedliwe

moze malenstwo breake dance trenuje w rytm muzyki powaznej

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A TŻet pracuje w Euro i mówi, że grudzień jak nie grudzień. Mało ludzi, mały utarg. W porównaniu do tamtego roku, to stwierdził, że jakby był zwykły miesiąc, a nie grudzień. Fakt, że teraz przez weekend było trochę więcej ludzi, ale w porównaniu do tamtego roku - to marnie.

Właśnie się wkurzyłam... zamawiałam kartki świąteczne, nie dość, ze przyszły dopiero dzisiaj, więc jak je wyślę, to na pewno przed świętami ich nie dostarczą, to jeszcze kobieta mi zrypała projekt i logo zamiast być na górze, jest na samym dole! Strasznie to wygląda. Właśnie się z nią kłócę o rabat, bo wysłać je i tak trzeba.[COLOR="Silver"]

Gucia planuje zakupy w euro, zapytaj meza przy na koniec roku plauja jakies wyprzedaze, bo jeszcze potrzebuje pare rzeczy

[

tak, teraz po tych najwiekszych nerwach i stresie przyszła kolej na przyjemnijasza czesc - urzadzanie

Marta widze, ze szukasz wrazen , ciekawe co Wojtek na to?

[

szczerze współczuje takich sasiadów. akich to bym chyba

Dziewczyny ładne choinki, u mnie na razie nie ma zadnej - pewnie bedzie jak w zeszłym roku chyba 40cm
nie martw się my chyba w ogóle nie będziemy meili choinki,ale mamy za to ozdoby w całym domku.
india pytałam wcześniej ,ale nie wiem czy przeoczyłam czy nie odpisałaś czy wykanczacie od razu cały dom ? czy zostawiacie coś na potem? Nasz remont podobno już skończony,zostały ostatnie poprawki,ale to dopiero po tym jak przyjadą schody no i drzwi

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 20:28   #1022
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Rosi ja też mam skaranie boskie z sąsiadami z góry...cały dzień biega tam dzieciak, dzieciak bo dzieckiem ciężko ją nazwać, drze japę, rzuca jakimiś przedmiotami po podłodze. A sąsiedzi mają mieszkanie zrobione ze strychu i mają cieńsze podłogi i wszystko u nas słychać. Nawet w lecie było słychać jak sąsiad chrapie. Ostatnio było już po północy a ich młodsze dziecko (niecałe 2 latka) własnie zaczęło się bawić, rzucało czymś (nie piłką) o ziemię to upadało i jeszcze parę razy się odbijało a śmiechu przy tym mieli i dziecko i rodzice. dziadkowie dzieci palą fajki na korytarzu, w lecie to chociaż do okna szli a teraz za zimno im, schody na strych gdzie trzymamy rzeczy są wiecznie zastawione ich butami, miskami, wiaderkami itd. Zanim się dostanę to muszę to wszystko poznosić i potem poodkładać. Jutro muszę iść po choinkę i jak coś będzie leżało na schodach to znoszę i zostawiam na półpiętrze, nie będę taska ich śmieci. Światło na korytarzu pali się całą noc bo wtykają zapałki we włącznik. U tż w bloku w ten sposób spalił się starter i trzeba było robić instalację, a my mamy mieszkania powykupowane, my kasę na koncie funduszu remontowym mamy, ale oni mają długu tyle że głowa mają (kilka tysięcy). Już pomijam fakt że liczą na to, że wszystko co związane z domem my załatwimy. Gaz - załatwcie bo my byśmy chcieli ogrzewanie gazowe. Kanalizacja - załatwcie, kominy - załatwcie, dach im cieknie my mamy załatwić. Wszystko my. Ehh szkoda gadać. A w dodatku mają kota który szcza sąsiadowi z naprzeciwka na wycieraczkę, smród taki że wytrzymać nie idzie, mało tego załatwia tam wszystkie potrzeby nie tylko siku.

India być może ćwiczy Śmiałyśmy się z mamą czy tak jej się podoba czy wręcz przeciwnie

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 20:28   #1023
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
[
nie martw się my chyba w ogóle nie będziemy meili choinki,ale mamy za to ozdoby w całym domku.
india pytałam wcześniej ,ale nie wiem czy przeoczyłam czy nie odpisałaś czy wykanczacie od razu cały dom ? czy zostawiacie coś na potem? Nasz remont podobno już skończony,zostały ostatnie poprawki,ale to dopiero po tym jak przyjadą schody no i drzwi
oj byc moze przeoczyłam odpowiedz sorki chciałabym cały , ale na to nie ma szans na razie. Wiec zrobimy tyle na ile styknie kasy, a reszta stopniowo pomalutku. Podejrzewam , że zdołamy wykonczyc tylko dół, a reszta bedzie musiała poczekac. a u was jak szybko sie uwineli nadal czekam na zdjecia, moze tym razem tesciowa bardziej sie postara
Stary 2010-12-21, 20:55   #1024
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
oj byc moze przeoczyłam odpowiedz sorki chciałabym cały , ale na to nie ma szans na razie. Wiec zrobimy tyle na ile styknie kasy, a reszta stopniowo pomalutku. Podejrzewam , że zdołamy wykonczyc tylko dół, a reszta bedzie musiała poczekac. a u was jak szybko sie uwineli nadal czekam na zdjecia, moze tym razem tesciowa bardziej sie postara
Dzięki powolutku wykończycie.Najważniejsze ,że macie już własny kąt.
kochana ja też czekam na fotki pewnie sama je dopiero zrobie w lutym No u nas szybko się uwinęli,ale tam pracowało 4 facetów przez 2 tygodnie wiec nie ma się co dziwić jestem ciekawa jak wyszły te panele.

Dziewczyny współczuję sąsiadów,wiem co macie na myśli.Moi rodzice walczyli z sąsiadami przez 2 lata ,koniec końców sprawa skończyła się w sądzie

szafa

Stary 2010-12-21, 21:05   #1025
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć!
Nie wiem czy jest się czym chwalić ale zgodnie z obietnicą wklejam fotki naszej choinki I aniołka na szczęście!
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dziewczyny bardzo ładne choineczki . Mona, Twoja wcale nie jest łysa , za to rRsette- twoja jest wyjątkowo pełna, ma mnóstwo gałązek.
Fajnie jest popatrzeć na choinki w Waszych domach, bo każda jest inna, wyjatkowa i niepowtarzalna.

A to moja w różnych odsłonach , jesli chodzi o ozdoby, to strasznie łyso, ale dla mnie najważniesze jest igliwie .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0323.jpg (66,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0326.jpg (61,3 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0339.jpg (65,1 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-12-21 o 21:07
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 21:12   #1026
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mona, Rosi, Kolanko śliczne choinki. My ubieramy swoją chyba w czwartek Jeszcze jej na oczy nie widziałam. Mąz wybrał choinkę, bombki, światełka, łańcuchy.... zobaczymy co z tego wyjdzie

Ja juz po wigilii firmowej. Jejku było super. Tak bardzo rodzinnie, chyć było 120 osób jedzenie pyszne. Spróbowałam wszystkich 12 potraw (niektórych kilka razy ). Jeszcze jutro do pracy i przerwa świąteczna do 3 stycznia

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 21:18   #1027
kolanka
Zadomowienie

Madziemnka - 120 osób to strasznie dużo.Ale najwazniejsze, ze jedzonko Ci smakowało.
Stary 2010-12-21, 21:21   #1028
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Madziemnka - 120 osób to strasznie dużo.Ale najwazniejsze, ze jedzonko Ci smakowało.
120 bo nie wszyscy mogli przyjść ale było super. Najpierw przedstawienie, potem podział opłatkiem i poczęstunek. Wszystko ładnie udekorowane, świece, zgaszone światło, nastrój. Każdy ładnie ubrany. Super. Moja szkoła jest największa w moim mieście

Stary 2010-12-21, 21:26   #1029
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
Rosette - jak Ty go tylko straszysz a on zobaczył że to takie tylko gadanie to co on się będzie przejmował, dopóki mundurowi do niego nie zapukają to sie będzie czuł bezkarny.

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Rosi ja też mam skaranie boskie z sąsiadami z góry...cały dzień biega tam dzieciak, dzieciak bo dzieckiem ciężko ją nazwać, drze japę, rzuca jakimiś przedmiotami po podłodze. A sąsiedzi mają mieszkanie zrobione ze strychu i mają cieńsze podłogi i wszystko u nas słychać. Nawet w lecie było słychać jak sąsiad chrapie. Ostatnio było już po północy a ich młodsze dziecko (niecałe 2 latka) własnie zaczęło się bawić, rzucało czymś (nie piłką) o ziemię to upadało i jeszcze parę razy się odbijało a śmiechu przy tym mieli i dziecko i rodzice. dziadkowie dzieci palą fajki na korytarzu, w lecie to chociaż do okna szli a teraz za zimno im, schody na strych gdzie trzymamy rzeczy są wiecznie zastawione ich butami, miskami, wiaderkami itd. Zanim się dostanę to muszę to wszystko poznosić i potem poodkładać. Jutro muszę iść po choinkę i jak coś będzie leżało na schodach to znoszę i zostawiam na półpiętrze, nie będę taska ich śmieci. Światło na korytarzu pali się całą noc bo wtykają zapałki we włącznik. U tż w bloku w ten sposób spalił się starter i trzeba było robić instalację, a my mamy mieszkania powykupowane, my kasę na koncie funduszu remontowym mamy, ale oni mają długu tyle że głowa mają (kilka tysięcy). Już pomijam fakt że liczą na to, że wszystko co związane z domem my załatwimy. Gaz - załatwcie bo my byśmy chcieli ogrzewanie gazowe. Kanalizacja - załatwcie, kominy - załatwcie, dach im cieknie my mamy załatwić. Wszystko my. Ehh szkoda gadać. A w dodatku mają kota który szcza sąsiadowi z naprzeciwka na wycieraczkę, smród taki że wytrzymać nie idzie, mało tego załatwia tam wszystkie potrzeby nie tylko siku.

India być może ćwiczy Śmiałyśmy się z mamą czy tak jej się podoba czy wręcz przeciwnie
Bzyczka nie zazdroszczę sąsiadów - składowania rzeczy na korytarzach (czyli drogach ewakuacyjnych) zabraniają przepisy przeciwpożarowe - zawsze możesz się dowiedzieć w straży pożarnej i poprosić o kontrolę.
Niestety uciążliwy sąsiad potrafi uprzykrzyć życie, ale nasze przepisy też się zmieniaja i można dochodzić swoich praw - jeśli sąsiedzi nie płacą współnota mieszkaniowa może dochodzi nakazu spłaty w sądzie, jeśli sąsiad jest uciążliwy "hałasowo" np. ćwiczy namiętnie grę na dudach można go sądowo zmusić do wyciszenia mieszkania itd. Jeśli na klatce jest zakaz palenia trzeba sprawdzić w regulaminie spółdzielni jakie grożą za to kary i żądać ich wyegzekwowania. Dopóki nie będziemy dochodzić swojego niestety niektórzy ludzie będą się starali wleźć nam na głowę.

Cytat:
Dziewczyny bardzo ładne choineczki . Mona, Twoja wcale nie jest łysa , za to rRsette- twoja jest wyjątkowo pełna, ma mnóstwo gałązek.
Fajnie jest popatrzeć na choinki w Waszych domach, bo każda jest inna, wyjatkowa i niepowtarzalna.

A to moja w różnych odsłonach , jesli chodzi o ozdoby, to strasznie łyso, ale dla mnie najważniesze jest igliwie .
Wcale nie jest łyso - choinka jak dla mnie wygląda strojnie

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 21:30   #1030
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć
wpadłam na forum bo jutro pewnie będę musiała nadrabiać zaległosci. Od piątku miałam wolne, bo najpierw przyjechali wujkowie tż robić remont (mam juz podwieszone sufity ) a wczoraj byliśmy z Ikei i mam kuchnię z kuchnią to była masakra wiec Wam opowiem. Tż z kolegą mogli jechać dopiero po 11 bagażówką i byliby około 15 w sklepie, więc zabrałam sie z innym kolegą który akurat jechał do Poznania o 7 rano (pobudka o 6) Śnieg padał cały czas, widocznosć na 100 metrów i tyle. O 12.30 byłam w sklepie i się zaczęło. Miałąm wybrać dosłownie wszystko żeby jak najwięcej zabrać do bagażówki. Chyba 3 godziny spędziłam na przegladaniu kuchni. Wcześniej już miałam gotowy projekt, wiedziałam co i gdzie po czym zobaczyłam jedno ustawienie na sklepie i zapragnęłam poodbnego no ale przewody, rury, kafle były już odpowiednio ułożone pod mój poprzedni projekt. Okazało sie że mogę przerobić tak właśnie kuchnię i będzie nadal wszystko pasować No i nie wiedziałam którą kuchnię wybrać Lidingo, Adel czy Ramsjo. Wybrałam Adel biały i do tego blat dwustronny (biały/szary) fajnie bo moge podjąć decyzję juz w mieszkaniu która strona będzie widoczna, ale chyba będzie szary. Do tego kupiliśmy szafę do sypialni, komodę do sypialni, materac, 2 stoliki nocne i 4 krzesła do kuchni. No i oczywiscie masę drobiazgów z wyposażenia Łacznie 5 wózków było. Tż z kolegą mieli opóźnienie i przyjechali dopiero o 19.15! Szybko na magazyn polecieliśmy z listą, potem jeszcze godzina przy kasie i pakowaliśmy się jako ostatni klienci po 22! (Ikea jest do 21). Potem do domu. Ja cały dzień nic nie jadłam, oni też bo myśleli ze zjedzą w sklepie , a w drodze powrotnej nie minęliśmy ani jednego Mc driva gdzieś koło drugiej na stacji zjedliśmy czekoladę w domu byliśmy około 5 , a o 6 skończyli przenosić kartony bilans- jestem mega zadowolona że akurat tę kuchnię i w takim ustawieniu wybrałam, jestem mega zmęczona bo ponad 24 h nie spałam, nasz pokój jest teraz zawalony że trudno się chodzi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1886.jpg (109,4 KB, 69 załadowań)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 21:35   #1031
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć
wpadłam na forum bo jutro pewnie będę musiała nadrabiać zaległosci. Od piątku miałam wolne, bo najpierw przyjechali wujkowie tż robić remont (mam juz podwieszone sufity ) a wczoraj byliśmy z Ikei i mam kuchnię z kuchnią to była masakra wiec Wam opowiem. Tż z kolegą mogli jechać dopiero po 11 bagażówką i byliby około 15 w sklepie, więc zabrałam sie z innym kolegą który akurat jechał do Poznania o 7 rano (pobudka o 6) Śnieg padał cały czas, widocznosć na 100 metrów i tyle. O 12.30 byłam w sklepie i się zaczęło. Miałąm wybrać dosłownie wszystko żeby jak najwięcej zabrać do bagażówki. Chyba 3 godziny spędziłam na przegladaniu kuchni. Wcześniej już miałam gotowy projekt, wiedziałam co i gdzie po czym zobaczyłam jedno ustawienie na sklepie i zapragnęłam poodbnego no ale przewody, rury, kafle były już odpowiednio ułożone pod mój poprzedni projekt. Okazało sie że mogę przerobić tak właśnie kuchnię i będzie nadal wszystko pasować No i nie wiedziałam którą kuchnię wybrać Lidingo, Adel czy Ramsjo. Wybrałam Adel biały i do tego blat dwustronny (biały/szary) fajnie bo moge podjąć decyzję juz w mieszkaniu która strona będzie widoczna, ale chyba będzie szary. Do tego kupiliśmy szafę do sypialni, komodę do sypialni, materac, 2 stoliki nocne i 4 krzesła do kuchni. No i oczywiscie masę drobiazgów z wyposażenia Łacznie 5 wózków było. Tż z kolegą mieli opóźnienie i przyjechali dopiero o 19.15! Szybko na magazyn polecieliśmy z listą, potem jeszcze godzina przy kasie i pakowaliśmy się jako ostatni klienci po 22! (Ikea jest do 21). Potem do domu. Ja cały dzień nic nie jadłam, oni też bo myśleli ze zjedzą w sklepie , a w drodze powrotnej nie minęliśmy ani jednego Mc driva gdzieś koło drugiej na stacji zjedliśmy czekoladę w domu byliśmy około 5 , a o 6 skończyli przenosić kartony bilans- jestem mega zadowolona że akurat tę kuchnię i w takim ustawieniu wybrałam, jestem mega zmęczona bo ponad 24 h nie spałam, nasz pokój jest teraz zawalony że trudno się chodzi.
goldi ale akcja piękne meble.My też mamy białe z szarymi dodatkami a jaką szafę i komodę wybrałaś?My w poniedziałek jedziemy do ikei ,bo zaczyna się wyprzedaż

szafa

Stary 2010-12-21, 21:37   #1032
bzyczka1
Zakorzenienie

Iwka nie wiem jak z tą drogą ewakuacyjną byłoby u nas, bo oni stawiają te rzeczy na schodach na strych, gdzie nikt nie chodzi poza nami i nimi. A z tym paleniem na korytarzu...chamskie to jest z ich strony bo wielokrotnie było powtarzane że śmierdzi i że nam to przeszkadza. Ale wiesz jak to jest...my jesteśmy młodzi, mieszkamy od niedawna to oni nas zadziobią i nie dadzą dość do głosu nawet. Już tak było gdy nam się dymiło do mieszkania z pieca gdy sąsiadka na dole paliła. T poszedł do niej i poprosił żeby przestała palić i zagasiła to co się pali, to ta z mordą do niego wyskoczyła i zaraz 5 innych osób od niej z mieszkania wyskoczyło i zaczęło się drzeć na tż. W tym roku nikt tam nie mieszka, ale jakby się coś działo to dzwonimy na straż pożarną albo miejską.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 21:45   #1033
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gold świetna akcja. Bardzo ładne mebelki.

Stary 2010-12-21, 21:46   #1034
india83
Zakorzenienie

gold ładne meble wybraliscie pokazuj reszte
Stary 2010-12-21, 21:49   #1035
gold-fish
Zakorzenienie

Szafę Birkeland i komodę Malm 4 szufladową. Tylko komoda jest bez uchwytów a do szafy nie kupiłam żadnych i kupię identyczne uchwyty do tego i tego (mimo, że szuflady są pomyślane żeby otwierać bez gałek ale może wtedy będzie to wyglądało bardziej jak komplet to jedyna komoda która mi sie zmieści obok szafy i mi się z bliska podoba- taka solidna i wiem ze na nie będą teraz przeceny- tak mi powiedział pracownik, ale ja musiałam kupić wczoraj. Krzesła do kuchni baaaardzo wygodne (najpierw je wybrałam, a potem zobaczyłam, że oni też te krzesła postawili w tej kuchni )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg malm.jpg (15,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg birke.jpg (13,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gilbert.jpg (13,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hemn.jpg (13,5 KB, 5 załadowań)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2010-12-21 o 21:55
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 21:59   #1036
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Szafę Birkeland i komodę Malm 4 szufladową. Tylko komoda jest bez uchwytów a do szafy nie kupiłam żadnych i kupię identyczne uchwyty do tego i tego (mimo, że szuflady są pomyślane żeby otwierać bez gałek ale może wtedy będzie to wyglądało bardziej jak komplet to jedyna komoda która mi sie zmieści obok szafy i mi się z bliska podoba- taka solidna i wiem ze na nie będą teraz przeceny- tak mi powiedział pracownik, ale ja musiałam kupić wczoraj. Krzesła do kuchni baaaardzo wygodne (najpierw je wybrałam, a potem zobaczyłam, że oni też te krzesła postawili w tej kuchni )
Komoda jest super,szkoda że my teraz jej nie kupimy,ciekawe ile % przecena...Krzesła też fajne,właśnie nad takimi myślę do kuchni
ja myślałam nad tymi krzesłami też ,widziałaś je może?
A zamówiliście też monztaż mebli z ikei?Czy sami je skręcicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg krzesło.jpg (14,1 KB, 3 załadowań)

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-12-21 o 22:02
Stary 2010-12-21, 22:07   #1037
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Iwka nie wiem jak z tą drogą ewakuacyjną byłoby u nas, bo oni stawiają te rzeczy na schodach na strych, gdzie nikt nie chodzi poza nami i nimi. A z tym paleniem na korytarzu...chamskie to jest z ich strony bo wielokrotnie było powtarzane że śmierdzi i że nam to przeszkadza. Ale wiesz jak to jest...my jesteśmy młodzi, mieszkamy od niedawna to oni nas zadziobią i nie dadzą dość do głosu nawet. Już tak było gdy nam się dymiło do mieszkania z pieca gdy sąsiadka na dole paliła. T poszedł do niej i poprosił żeby przestała palić i zagasiła to co się pali, to ta z mordą do niego wyskoczyła i zaraz 5 innych osób od niej z mieszkania wyskoczyło i zaczęło się drzeć na tż. W tym roku nikt tam nie mieszka, ale jakby się coś działo to dzwonimy na straż pożarną albo miejską.
bzyczka - jak droga ewakuacyjna to droga ewakuacyjna - kiedy ogien odetnie dolne kondygnacje strażacy ewakuują ludzi górnymi - zadzwoń sobie na komendę straży pożarnej i się popytaj - tylko nie na alarmowy ale w internecie na pewno znajdziesz. A z dymem z palenia nie ma dyskusji - jak są nieszczelne przewody wentylacyjne to nawet nie wiecie kiedy się Wam czad do mieszkania dostanie i nieszczęście gotowe - od razu na straż pożarną dzwonić. Jeśli sąsiedzi trzymają śmieci na klatce - straż miejska i mandat za magazynowanie odpadów w miejscu na ten cel nie przeznaczonym
Nie namawiam broń boże do wojowania z sąsiadami od początku na zasadzie - ja im pokaże, ale jeśli delikatne uwagi nie dają rezultatu a oni są naprawdę uciążliwi uważam że trzeba walczyć o swoje prawo do mieszkania bez takich akcji.

Cytat:

Gold - ale miałaś dzień Śliczna kuchnia, podoba mi się, jeśli już chcesz te uchwyty do mebli dokupywać to może jakieś takie nie rzucające się w oczy, bo ta komoda jakoś mi tak z uchwytami .. dziwna się wydaje, ale to pewnie dlatego że nigdy jej z uchwytami nie widziałam

atomufka - nie daj sie stratować na tych przecenach, masz już wybrane rzeczy do kupienia? Fajnie że będą zapakowane, to łatwiej z nimi w transporcie będzie.

Stary 2010-12-21, 22:14   #1038
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
bzyczka - jak droga ewakuacyjna to droga ewakuacyjna - kiedy ogien odetnie dolne kondygnacje strażacy ewakuują ludzi górnymi - zadzwoń sobie na komendę straży pożarnej i się popytaj - tylko nie na alarmowy ale w internecie na pewno znajdziesz. A z dymem z palenia nie ma dyskusji - jak są nieszczelne przewody wentylacyjne to nawet nie wiecie kiedy się Wam czad do mieszkania dostanie i nieszczęście gotowe - od razu na straż pożarną dzwonić. Jeśli sąsiedzi trzymają śmieci na klatce - straż miejska i mandat za magazynowanie odpadów w miejscu na ten cel nie przeznaczonym
Nie namawiam broń boże do wojowania z sąsiadami od początku na zasadzie - ja im pokaże, ale jeśli delikatne uwagi nie dają rezultatu a oni są naprawdę uciążliwi uważam że trzeba walczyć o swoje prawo do mieszkania bez takich akcji.

Gold - ale miałaś dzień Śliczna kuchnia, podoba mi się, jeśli już chcesz te uchwyty do mebli dokupywać to może jakieś takie nie rzucające się w oczy, bo ta komoda jakoś mi tak z uchwytami .. dziwna się wydaje, ale to pewnie dlatego że nigdy jej z uchwytami nie widziałam

atomufka - nie daj sie stratować na tych przecenach, masz już wybrane rzeczy do kupienia? Fajnie że będą zapakowane, to łatwiej z nimi w transporcie będzie.
My tylko parę rzeczy do łazienek i kuchni chcemy zakupić,bo tutaj niektóre rzeczy są tańsze niż w polskiej ikei.Większe rzeczy to już w Polsce się kupi.Jedziemy tam w drodze na lotnisko,bo tutaj tylko jest jedna ikea w DublinieA stratowania trochę się obawiam,jak bylismy tam jesienia to w sobotę było tyle ludzi ,że szok,a nie był to okres wyprzedaży.Dla nich ikea to nowośc,jest tu dopiero od kilku miesięcy szok aż ciężko uwierzyć no i ceny są bardzo korzystne w porównaniu do innych tutejszych sklepów.

szafa

Stary 2010-12-21, 22:24   #1039
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
My tylko parę rzeczy do łazienek i kuchni chcemy zakupić,bo tutaj niektóre rzeczy są tańsze niż w polskiej ikei.Większe rzeczy to już w Polsce się kupi.Jedziemy tam w drodze na lotnisko,bo tutaj tylko jest jedna ikea w DublinieA stratowania trochę się obawiam,jak bylismy tam jesienia to w sobotę było tyle ludzi ,że szok,a nie był to okres wyprzedaży.Dla nich ikea to nowośc,jest tu dopiero od kilku miesięcy szok aż ciężko uwierzyć no i ceny są bardzo korzystne w porównaniu do innych tutejszych sklepów.
Aha, myślałam, że meble też chcecie. U nas IKEA już trochę jest, ale tak samo ze względu na korzystne ceny w porównaniu z innymi sklepami w weekend jest zazwyczaj masakra - trzeba się czasami aż przepychać.
Poćwicz kuksańce i polską metodę opijania kolejki - boczkiem, boczkiem i już jesteś na czele peletonu

Stary 2010-12-21, 22:30   #1040
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 22:43   #1041
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Tak, w tym samym Z tym, że te słowa padly z ust lekarki Bo o położnych mam super zdanie. Wszystko opisałam w PW

Zdecydowanie lepsze Za ten płód to myślałam, że ją rozszarpię

Ja zawsze muszę oglądać w pełnym skupieniu I pomimo tego, ze widziałam już mnóstwo razy ten film, to i tak za każdym razem dopatrzę się czegoś, czego nie widziałam wcześniej.

Aguś myślę, ze nie musisz się martwić o wagę Malutkiej. Dziewczynki z reguły są drobniejsze, takze wszystko jest jak najbardziej w normie.
gin tez tak mowil

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ach, dziś kolejna rocznica śmierci mojej babci... 13 lat temu były bardzo smutne święta...

Anika, spóźnione bardzo, ale ogromnie szczere życzenia urodzinowe Zdrowia, spełnienia marzeń, uśmiechu i radości

Ale szef się zachował z Twoja premią, szkoda gadać...

Violisia, bo Ty najbliżej mnie mieszkasz, to pewnie podobne menu świąteczne

Katunia, ach, to te makiełki to makówki! Nie wiedziałam

Martuś, wow, od czerwca siostry nie widziałaś! To będzie gadanieeeee, jak juz doleci Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej!
I ogromnie się cieszę , że badanie wyszło dobrze

To się randkowac zachciało

Ana, świetnie, że promotorka tak chwali Twoja pracę Gratulacje i oby tak dalej

kwiatuszek, mój mąż-elektryk, też ma sajgon przed świętami, bo wszystkim sie przypomina, że brakuje im gniazdek na choinkę

Aguś, gratuluję córci i takich pięknych wyników badań

bzyczka, gratuluję pierwszych ruchów maleństwa

Rosi, twoja choinka jest mistrzowska!
[QUOTE=india83;23913102]gratulacje

u mnie jest podobnie, zarówno premie miesieczne jak i roczne dziwnie sa dzielone- na pewno nie jest to sprawiedliwe

moze malenstwo breake dance trenuje w rytm muzyki powaznej

Cytat:
A TŻet pracuje w Euro i mówi, że grudzień jak nie grudzień. Mało ludzi, mały utarg. W porównaniu do tamtego roku, to stwierdził, że jakby był zwykły miesiąc, a nie grudzień. Fakt, że teraz przez weekend było trochę więcej ludzi, ale w porównaniu do tamtego roku - to marnie.

Właśnie się wkurzyłam... zamawiałam kartki świąteczne, nie dość, ze przyszły dopiero dzisiaj, więc jak je wyślę, to na pewno przed świętami ich nie dostarczą, to jeszcze kobieta mi zrypała projekt i logo zamiast być na górze, jest na samym dole! Strasznie to wygląda. Właśnie się z nią kłócę o rabat, bo wysłać je i tak trzeba.[COLOR="Silver"]

Gucia planuje zakupy w euro, zapytaj meza przy na koniec roku plauja jakies wyprzedaze, bo jeszcze potrzebuje pare rzeczy

[

tak, teraz po tych najwiekszych nerwach i stresie przyszła kolej na przyjemnijasza czesc - urzadzanie

[

szczerze współczuje takich sasiadów. akich to bym chyba

Dziewczyny ładne choinki, u mnie na razie nie ma zadnej - pewnie bedzie jak w zeszłym roku chyba 40cm
dziekuje
Stary 2010-12-22, 06:01   #1042
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

napewno będzie oki pewnie dostaniesz jakieś maście lub leki przeciwzapalne i przejdzie, .
tez mam taka nadzieje
ale najlepsze jest to ze noga mnie juz nie boli

Cytat:
Czyli wszystko dobrze! Czyli mały symulant z Ciebie! W domu chciało się posiedzieć!
No na 100% dowiem sie co i jak w czwartek

dzisiaj wrocilam do pracy .. stesknilam sie za dzieciakami moimi

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Żabciu za badania
dziekuje kochana

Cytat:
A ja się właśnie dowiedziałam, że wczoraj zmarła żona mojego nauczyciela z liceum. On nas uczył j. polskiego, ale prawda jest taka, że był naszym drugim wychowawcą i przede wszystkim prowadzili razem teatr w którym grałam. I tylko dzięki nim wyszliśmy na ludzi. Strasznie mi przykro, dużo czasu nam poświęcili. Pogrzeb pewnie będzie jeszcze przed świętami, a ja nie będę miała jak pojechać.
bardzo mi przykro

Cytat:

to dibrze! dziwnie ,ze nie chciala nic powiedziec.Ja tez zawsze pytam
no wlasnie tez sie zdziwilam ze nie moze powiedziec ... ale powiedziala ze nic nie widzi i ze jak by cos powaznego to by mnie nie wypuscili tylko od razu lekarz by przyszedl

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
zabcia - uwazaj tam na noge, mam nadzieje ze po badaniu okaze sie ze calkiem jest OK

Wczoraj mielismy pierwszy dluzysz wypad bez Tomusia. Akcja-pozyczony laktator, mleko w butli, moja mama z malym i pojechalismy po najwiekszy prezent swiateczny dla TZ bylismy w Decathlonie w Gliwicach i takie cudo przywiezlismy:
http://www.decathlon.com.pl/PL/bm-490-87992134/
M. wymyslil sobie ze chce na swieta od wszystkich kase i czesc kosztow mu sie zwroci tego atlasu. wszyscy wiedza ze maja mu kase dac i fajnie A z tego sprzetu to i ja moze skorzystam-brzuszek i biodra trzeba doprowadzic do stanu sprzed ciazy
uwazam uwazam dzisiaj w pracy ostrozna bylam mama dzieciakow co chwile mi pisala czy dobrze sie czuje

fajna wycieczke mieliscie

Cytat:
Nie wiem czy jest się czym chwalić ale zgodnie z obietnicą wklejam fotki naszej choinki I aniołka na szczęście!
sliczne kolorki

Cytat:
Treść usunięta
bardzo ladna !!

Cytat:
Cześć
wooow to niezly dzien mialas

mebelki sliczne chociaz ja nie jestem za bialymi szafkami

kolanka - bardzo orginalna Twoja choinka

Dziewczyny bylam dzisiaj pierwszy dzien w pracy po wolnym wszystko ok noga juz nie boli ale mama dzieciakow pisala do mnie co chwile jak sie czuje wsumie bylam 13 godzin ale dzieciaczki takie kochane szybko zlecialo No i dostalam maly prezent na swieta plus extra pieniazki takze sie ucieszylam strasznie No i matka dzieciakow mowila ze sa ze mnie bardzo zadowoleni , ze doceniaja to co dla nich robie i wogole tak mi sie milo zrobilo

dzisiaj mezul po pracy ustawil szafke w lazienke ( wczoraj zalozylismy fuge ) jutro hydraulik przychodzi podpiac wszystko i tylko malowanie zostanie i KONIEC juz sie nie moge doczekac jak wyprobujemy podloge

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2010-12-22 o 06:23
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 07:05   #1043
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Cześć
To sa dopiero porządne zakupy . Kuchnia bardzo mi się podoba, jest w 100% w moim stylu.

Cytat:
Mebelki bardzo fajne- robicie sobie pokój w stylu marynaskim, żeglarskim, morskim jak go tam nazwać ? Takie zestawienie mi sie przy tych meblach podoba najbardziej. Słodki cukierkowe ściany tez widziałam z takimi melbami, ale dla mnie akurat było zbyt lalkowo,
zabawkowo.
A jaki Wy macie pomysł na te meble?

Żabcia- jak Wy tę pdłogę chcecie testować?

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-12-22 o 08:04
Stary 2010-12-22, 07:42   #1044
stokrotka24
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Mona, Rosi, Kolanko śliczne choinki. My ubieramy swoją chyba w czwartek Jeszcze jej na oczy nie widziałam. Mąz wybrał choinkę, bombki, światełka, łańcuchy.... zobaczymy co z tego wyjdzie

Ja juz po wigilii firmowej. Jejku było super. Tak bardzo rodzinnie, chyć było 120 osób jedzenie pyszne. Spróbowałam wszystkich 12 potraw (niektórych kilka razy ). Jeszcze jutro do pracy i przerwa świąteczna do 3 stycznia
ale ci dobrze z tą przerwą świąteczną, tez bym tak chciała, tyle wolnego mieć, a twój mąż też ma wolne czy do pracy idzie?

Cytat:
Cześć
ale mieliście przygody z zakupami, 24 godź bez snu to faktycznie bardzo dużo, a kuchnia bardzo fajna

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
tez mam taka nadzieje

Dziewczyny bylam dzisiaj pierwszy dzien w pracy po wolnym wszystko ok noga juz nie boli ale mama dzieciakow pisala do mnie co chwile jak sie czuje wsumie bylam 13 godzin ale dzieciaczki takie kochane szybko zlecialo No i dostalam maly prezent na swieta plus extra pieniazki takze sie ucieszylam strasznie No i matka dzieciakow mowila ze sa ze mnie bardzo zadowoleni , ze doceniaja to co dla nich robie i wogole tak mi sie milo zrobilo

dzisiaj mezul po pracy ustawil szafke w lazienke ( wczoraj zalozylismy fuge ) jutro hydraulik przychodzi podpiac wszystko i tylko malowanie zostanie i KONIEC juz sie nie moge doczekac jak wyprobujemy podloge
to dobrze, ze noga przestała cię boleć, ja mam tak zawsze że jak mnie coś boli to przed samą wizytą lub zaraz po wszystko mi przechodzi, chyba ze strachu przed lekażem .

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
no i jestem po zakupach, pokupilam w ekspresowym tempie prezenty. sobie nic - jestem wielka gruba i nie ma na mnie fajnych spodni

tomus byl grzeczny prawie caly cza spal

wogole moja kondycja jest w opłakanym stanie.... jestem wykończona
daj sobie więcej czasu na dojście do siebie, staraj sie może więcej powypoczywać jak sie oczywiście da i głowa do góry, będzie dobrze

Mona, Rosette, kolanka ładne macie choinki, fajne ozdoby i widzę, ze żadna z was nie ma tradycyjnych łańcuchów. Ja tez myślałam żeby ich nie dawać ale nie mam nic innego więc na razie wiszą. Chcialismy wczoraj dokupić bombek ale drogie jesszcze są, czekam na jakieś wyprzedaże, pewnie w wigilię będą. Nie lubię w wigilię zakupów robić ale po bombki chyba sie przejdę. Spróbuję później wkleić naszą choinkę.

Wczoraj przyszedł nam stół z krzesłami do jadalni mimo, ze jest odcieniem nie do końca dopasowany kolor, bo drzwi mam jasne, panele średnie a stół ciemniejszy. Ale dopasował się chociaz do koloru listw przypodłogowych bo mamy ciemniejsze od paneli. Bałam się, zę będzie za duży a wszedł spokojnie i do tego 6 krzeseł stoi i jest super. Wczoraj zjedliśmy pierwszy obiadek przy nim

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 07:55   #1045
kolanka
Zadomowienie

Stokrotka - to święta zapowiadają sie przy rodzinnym stole . Super
Stary 2010-12-22, 07:59   #1046
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Martuś, wow, od czerwca siostry nie widziałaś! To będzie gadanieeeee, jak juz doleci Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej!
I ogromnie się cieszę , że badanie wyszło dobrze

To się randkowac zachciało
dziękuje będzie gadanie będzie
no trochę

Cytat:
Treść usunięta
jest śliczna a sąsiadom bym zwróciła uwagę że następnym razem dzwonię na policję..

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
powiedział że dwie martwy to brzmi kusząco

Cytat:
Cześć
ale dzień ;D jaki pełen wrażeń, kuchnia rewelacyjna

no i trzeba jednak jechać kupić choinkę bo tą którą obcięli ma 2.5 m wyskości i 1.5m szerokości, zawali mi pół pokoju więc daliśmy ją rodzicom do ogródka

siostra wyleciała od siebie teraz jest w liverpool i czeka na samolot do kraka mam nadzieję że wyleci bo się coraz bardziej martwie o nią i Aleksandra..

a wczoraj z dziewczynami było rewelacyjnie wypiłam pina-coladę i miałam wesoło ale dostałam rewelacyjne korale takie czerwono czarne eleganckie gęste kiściowe rewela
Stary 2010-12-22, 09:19   #1047
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
cześć

ale ci dobrze z tą przerwą świąteczną, tez bym tak chciała, tyle wolnego mieć, a twój mąż też ma wolne czy do pracy idzie?
poleniuszkuję sobie , posprzątam i nie wiem co jeszcze Mąż niestety będzie w pracy bo będą mieli remanent, więc sklep i tak będzie otwarty dopiero po nowym roku, ale jednak remanent to kilka dni ostrej pracy (jak się ma tyle pozycji do sprzedaży). Za to jak się uporają, to chce aby sobie wziął wolne 7 i 8 stycznia (po 3 królach) i potem z tydzień w lutym na moje ferie

Kochana a ty pokaż stół i krzesła. Fajnie, że akurat na święta doszły

Zabcia oooo to już malutko Wam zostało super, już jedną nogą jesteście u siebie. Najwazniejsze, że z noga dużo lepiej

Stary 2010-12-22, 09:59   #1048
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 10:00   #1049
Gucia0987
Zakorzenienie

Uff,nadrobiłam... a tylko wieczorem mnie nie było!!!!

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Wczoraj mielismy pierwszy dluzysz wypad bez Tomusia. Akcja-pozyczony laktator, mleko w butli, moja mama z malym i pojechalismy po najwiekszy prezent swiateczny dla TZ bylismy w Decathlonie w Gliwicach i takie cudo przywiezlismy:
http://www.decathlon.com.pl/PL/bm-490-87992134/
M. wymyslil sobie ze chce na swieta od wszystkich kase i czesc kosztow mu sie zwroci tego atlasu. wszyscy wiedza ze maja mu kase dac i fajnie A z tego sprzetu to i ja moze skorzystam-brzuszek i biodra trzeba doprowadzic do stanu sprzed ciazy
Super prezent zażyczył sobie Twój TŻet. My mamy tylko ławeczkę, ale nie lubię na niej ćwiczyć, dlatego chodzę na stepa (niestety od czasu do czasu..., powinnam dużo częściej)

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wiecie co zrobiłam hahahaha
wysłałam sms do rmf do świetnego mikołaja tzn chciałam wysłać a zrobiłam czeski błąd źle wpisałam liczby z nr telefonu i się okazało że wysłałąm swoje imie do portalu randkowego hhahahaha zorientowałam się jak kazali mi wysłać województwo żeby mi przysłać oferty z mojej okolicy hahahahaha ale mam ubaw
na szczęśćie tylko 2,44 bo jakby mi to więcej pochłonęło to bym nie byłą taka wesoła

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

buhahahhaha a teraz pogrzebałam po necie i się okazało że to portal też dla panów a wysyłając swoje imie do tego świetnego mikołąja wysłałam to do jakiejś marty (jest wiele tych pań w wiadomym celu) która teraz mnie napastuje że chce mi fotki wysłać ale hahah ja nic nie piszę nie będę kasy tracić niech się odczepi hahahaha

ja to mam szczęście nie dość że nr pomyliłam to jeszcze z imieniem trafiam hahahah
Nie no, Ty to masz przygody! No po prostu szok!

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
tak w ogóle to cześć wszytskim

u mnie czasu jak na lekarstwo- staram sie was podczytywac ale juz pisac nie ma za bardzo kiedy. tomek zrobil sie marudny chyba przez brzuszek.... malo spi i ciagle wisi na cycuale i tak jest kochany
Cześć kochana!

Cytat:
Śliczna choina!

Cytat:
Treść usunięta
No Bomba!

[QUOTE=india83;23913102]
Cytat:

Zapytam i dam Ci znać

Cytat:
Też śliczna - od razu jakoś bardziej świątecznie się zrobiło!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Super! Ja mam w czwartek...o 11:00

Cytat:
Cześć
wpadłam na forum bo jutro pewnie będę musiała nadrabiać zaległosci. Od piątku miałam wolne, bo najpierw przyjechali wujkowie tż robić remont (mam juz podwieszone sufity ) a wczoraj byliśmy z Ikei i mam kuchnię z kuchnią to była masakra wiec Wam opowiem. Tż z kolegą mogli jechać dopiero po 11 bagażówką i byliby około 15 w sklepie, więc zabrałam sie z innym kolegą który akurat jechał do Poznania o 7 rano (pobudka o 6) Śnieg padał cały czas, widocznosć na 100 metrów i tyle. O 12.30 byłam w sklepie i się zaczęło. Miałąm wybrać dosłownie wszystko żeby jak najwięcej zabrać do bagażówki. Chyba 3 godziny spędziłam na przegladaniu kuchni. Wcześniej już miałam gotowy projekt, wiedziałam co i gdzie po czym zobaczyłam jedno ustawienie na sklepie i zapragnęłam poodbnego no ale przewody, rury, kafle były już odpowiednio ułożone pod mój poprzedni projekt. Okazało sie że mogę przerobić tak właśnie kuchnię i będzie nadal wszystko pasować No i nie wiedziałam którą kuchnię wybrać Lidingo, Adel czy Ramsjo. Wybrałam Adel biały i do tego blat dwustronny (biały/szary) fajnie bo moge podjąć decyzję juz w mieszkaniu która strona będzie widoczna, ale chyba będzie szary. Do tego kupiliśmy szafę do sypialni, komodę do sypialni, materac, 2 stoliki nocne i 4 krzesła do kuchni. No i oczywiscie masę drobiazgów z wyposażenia Łacznie 5 wózków było. Tż z kolegą mieli opóźnienie i przyjechali dopiero o 19.15! Szybko na magazyn polecieliśmy z listą, potem jeszcze godzina przy kasie i pakowaliśmy się jako ostatni klienci po 22! (Ikea jest do 21). Potem do domu. Ja cały dzień nic nie jadłam, oni też bo myśleli ze zjedzą w sklepie , a w drodze powrotnej nie minęliśmy ani jednego Mc driv gdzieś koło drugiej na stacji zjedliśmy czekoladę w domu byliśmy około 5 , a o 6 skończyli przenosić kartony bilans- jestem mega zadowolona że akurat tę kuchnię i w takim ustawieniu wybrałam, jestem mega zmęczona bo ponad 24 h nie spałam, nasz pokój jest teraz zawalony że trudno się chodzi.
wow! Co za dzień! Ale kuchnia pierwsza klasa!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
tez mam taka nadzieje

No na 100% dowiem sie co i jak w czwartek

dzisiaj wrocilam do pracy .. stesknilam sie za dzieciakami moimi

bardzo mi przykro

Dzięki kochana! No i fajnie jest być tak docenianym w pracy - super!

A kiedy przeprowadzka?

Madzia, ile Ty masz wolnego! Też tak chcę!

A my wczoraj wywołaliśmy zdjęcia z całego roku. Wydaliśmy 250zł na nie, było ponad 600zdjęć. Teraz je poukładaliśmy i włożyliśmy do albumów - ale była zabawa

No i zapakowałam wczoraj w końcu prezenty!!! Jestem z siebie dumna! Fakt, że nie szło mi to strasznie, ale udało się!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 10:03   #1050
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Rosi zimujesz swoje rosiczki?? Bo ja tak właśnie gdybam.

jejku jeszcze śniadania nie jadłam. Zagadłam się z mamą przez tel. Musze się ogarnąć i ubrać. Dziś na galowo bo zapisałam nas na apel "dziewczynka z zapałkami" hm... w co się ubrać i znowu problem

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Gucia wow 600 zdjęć. Ja bym mogła swoje kiedyś wywołać. Ostatnie to ze ślubu jakieś robiłam z Turcji dalej na płycie wszystko leży i czeka hm....

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości