|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
U mnie juz stoi choinka ale Ola srednio nia zainteresowana.
Dopiero co wstala zjadła zupkę,poprawiła cyckiem i już maruda. |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kropka współczuje tak wszystko na raz przed świetami - oby było lepiej ![]() bydgoś jak to zrobiłam ?- po prostu wytłumaczyłam młodej przedwczoraj że jest juz duża dziewczynka i powinna spac sama a mamusia z tatusiem ![]() ![]() zobaczymy jak bedzie dzisiaj ![]() ![]() kupiliśmy choinke , krzesełko , ja i mąż jakieś ciuszki na świeta - szczerze wybór jak na wielkie galerie marny albo ta moda jakaś dziwna albo mi sie gust wypaczył ![]() młodej kupiłam komplecik do zabawy - nawet nie pomyslałam że to pod choinke dostała dziś ![]() taki komplet - kółeczka nakładane na pałąk z misiem , kubeczki do ustawiania w wieże i kula z otworami na klocki w różnych kształtach . nie wiem co miałam jeszcze napisac - mąż mi z małą nad głową wisi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
Silpe fajnie że się zakupy udały. No ja też uważam że jakiś wyjątkowo marny wybór w tym roku.
To idź do nich i cieszcie się chwilami tylko we troje ![]() Polecam na nosek zatkany oilbas oil na pieluszkę niedaleko główki- będzie jej się lepiej spało- no i pod materacyk coś lekko podłożyć. margo ja wacikiem z wodą- udawało się do tej pory. Mała mi przed chwilą usnęła pewnie już na noc- więc trzeba będzie ja do kąpania obudzić i pójdzie późno spać. No ale trudno była już nie do zniesienia. Kończę dekorować pierniki. Mamie też upiekłam- i chyba jej też udekoruję a co tam- przygotowuje sama z siostrą wigilię a ja na gotowca przyłażę to będzie mieć za to pierniczki prosto do zawieszenia ![]() Mąż jutro tylko na chwilę do pracy i wolne ![]() Była przedtem rozmowa na temat tego focha za masaż- bo nie pisałam ale usłyszałam kilka słów niemiłych- mało powiedziane. Ale jakoś tak ta atmosfera na mnie działa że powiedziałam mu na spokojnie- jak nie ja- że powinnam się nie odzywać do niego i powinien mnie na kolanach przepraszać, ale udam że tego nie słyszałam bo wiem że ma teraz masakrę w pracy i meeeega upierdliwych klientów i go nerwy noszą. Oczywiście przeprosił i jest ok ![]() Ale serio takich klientów jak teraz ma to nie życzę największemu wrogowi- szafa skończona zamontowana a oni nagle koncepcję zmienili i przerabiaj im- nikt niczego nie dotnie szklarz luster nie naklei bo wszyscy zasypani robotą, a M też kolejne zlecenie ma skończyć. Dobrze jednak że nic nie zdążył załatwić bo znów dzwonili ze znów zamiana koncepcji- co prawda koszty się dla nich zwiększają wiadomo- ale na takie coś już nie ma czasu przed Świętami w największym nawale roboty. Poza tym jak można być tak niezdecydowanym? Nie rozumiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Parrotka Baśka super sobie radzi ![]() Bydgoś Lusia fajnie wygląda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Zadomowienie
|
Ja dziś dopiero teraz do Was zajrzałam, ale mogę się pochwalić, że kuchnia błyszczy
![]() Edytowane przez bratkab Czas edycji: 2010-12-31 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
A dzisiaj debilizm wyjątkowy zrobiłam, póxno wróciłam, małej moja mama dała mleko, a ja kwadrans po tym bach ją na swój brzuch - no i dziewczę mnie delikatnie zrzygało ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja bym zostawiła, zejdzie spokojnie po następnych myciach. Cytat:
Bosko ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
bratkabdiabełek śmiga że hej
![]() ![]() Wiecie co stwierdziliśmy z mężem że puzzle wywieziemy do mamy tam mała aż tak często na nich nie będzie, albo w ogóle wywalimy, a do domu kupujemy dywanik. Wolę kurz niż prawdopodobnie szkodliwe puzzle. Zresztą mała i tak ciągle po panelach śmiga. |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Darianna ![]() ![]() olivka,to może i mi podrzucisz troszkę tych pierniczków? ![]() My mamy butelki TT i jakoś przed skończeniem 6 miesiąca przeszliśmy na nr 3,bo męczył już się na 2. Bruno też miał dziś 2 drzemki po 1,5h, o 17.30 chciałam uśpić jeszcze raz.Gdy już oczy zamknął, zadzwonił domofon. ![]() W rezultacie był ryk przy usypianiu na noc. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Od 16:50 smrodka usypiałam... zasnął po walce o 17:45. I śpi do teraz... Ratunku, niech mnie ktoś dobije. Nie mogę go obudzić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja co chwile latam,bo się wybudza i tylko suszara pomaga. ![]() Efekt przemęczenia i zasypiania na suszarce(tak sądzę) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
Filmiki super, skomentowałam pod filmikami.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Szczepan ma ostatnio dobre dni, naprawdę marzę o tym, by tak już zostało. Obiecałam sobie, że jutro nie otworzę komputera, tylko będę sprzątać, prasować, prać a wieczorem pierogi zrobię.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My już nie zasypiamy na suszarce od miesiąca, może dłużej. Nagle z dnia na dzień przestał przysypiać, tylko oczy robił i podskakiwał cały jak włączałam. Uspokajał się ale nie zasypiał. Porzuciłam metodę i bardzo się z tego cieszę... U Was też minie, wyrośnie z tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehehehehe...elu a gogo keresi elu a googoo uuuuu ![]() Shadee szaleje przy wszystkich nigerian music ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie codziennie jedziemy na suszarce,czasem jak jest przemęczony.Ale jednak... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie tak zabieram za zrobienie takich kartek od tygodnia i nawet jeszcze fotek nie zrobiłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja to już czekam na koniec tego roku, może następny zacznie się lepiej. Cytat:
![]() ![]() ....ale pyszności ![]() Cytat:
![]() Fajna kolęda. Cytat:
![]() Dzisiaj samą łazienkę sprzątałam przez 2 takie drzemki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Uwielbiam to ![]() Luiza dopiero zasnęła. Zebrało jej się na zabawę, gadanie. Dobrze, że nie marudziła. odnośnie słoiczków - Lusia zjada 3/4 albo cały, zależy co. Ostatnio sama jej gotuję i ważę ile jej podaję. Tak mniej więcej 150 - 180 g. Dzisiaj np. zjadła to na 2 razy. W ogóle to ona się trzęsie do jedzenia takiego jak my jemy. Czasami mi szkoda, że nie mogę jej czegoś dać, a ona tak patrzy błagalnie. Wczoraj dostała do pocmokania pomarańczę. Najpierw się skrzywiła, ale chciała jeszcze. Dzisiaj dałam jej biszkopta, odgryzła za dużo i resztę mąż jej zabrał. Boszzzzz jaki był płacz ![]() Kochane, nie wiem czy będę miała czasu dużo więc Z całego serca życzę Wam spokojnych, radosnych Świąt spędzonych w miłej atmosferze rodzinnej. Świąt pachnących choinką. Jak najmniej trosk i jak najwięcej uśmiechów od naszych szkrabów. Asia z rodziną.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 |
Zadomowienie
|
Dziękuję serdecznie za miłe słowa i komplementy
![]() ![]() Szaja on ma ogonki z obu stron, i jeszcze różki, taki model ![]() Kafunia trzymam kciuki za mocne postanowienie, łączę się z Tobą, przede mną też ambitne plany. Jak tylko będzie troszkę słońca to chcę też okna wymyć. Obym się wieczorem podniosła po takim wyczynie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
Olcia spi już 1,5h.Czasami płakala przez sen tak strasznie.Zęby idą tylko nie wiem które.Jak ma na dole jedynki to teraz górne jedynki powinny wyjśc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3594 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() hejka dziewczyny czytałam na bieżąco i bardzo współczuję kłótni przedświątecznych i skumulowanych niefartów juz niedługo nowy rok i nowy poczatek będzie lepiej ![]() ja dziś upichciłam krokiety z pieczarkami na wigilię i farsz na pierogi jutro będziemy lepić - rodzinnie ![]() prezenty tez skompletowane - dzis listonosz przyniósł ostatni ![]() czekam na świeta - pierwsze w czwórkę choć Olo nie bardzo zainteresowany choinką |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |||||||
Konto usunięte
|
dobry, u nas dziś dzień "zakupowy". łaszki, żarełko... zeszło pół dnia na szwędaniu po marketach a młoda jak aniołeczek. czarowała wszystkich wokół. ona normalnie zagaduje obcych ludzi. wgapia się w kogoś, wrzeszczy "aaaaa EEEEE..." i w śmiech. masakra
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja nie wiem co mam z tym zrobić... on ma czasem takie dziwne akcje, że wpada ze skrajności w skrajność... albo na mnie prycha, albo wpada w taką euforię, że by mnie zagłaskał... no normalnie jeckyl i hyde... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Raczkowanie
|
i jeszcze Wam pokażę mojego mikołajka
mikołaj 013.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czyżby Mikołajek jadł obiadek przed sesją? czy tylko mi się wydaje, że buzinka lekko pomarańczowa... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny ![]() Właśnie bawię się w tworzenie kalendarza ![]() http://www.fotocalendar.pl/A4_12-planszowy Może coś takiego zrobimy na Dzień Babci i Dziadka?
![]() |
#3599 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ile kosztuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
evean cudny mikołajek
![]() bratkab ale świetny pełzaczek, brawo ![]() Bydgoszczanka fajny kalendarz ![]() ![]() Nie było mnie kilka dni i chyba was nie nadrobię. Mały troszkę mi daje popalić, zwłaszcza wieczorami. Co chwilę się budzi i placze, dopiero jak się połoze koło niego to jest minimalnie lepiej. W dzień śpi tragicznie, po 30 minut, potem się budzi i zaczyna się marudzenie. Nie wiem jak ma cokolwiek w domu zrobić. Wigilię robię u siebie, całe szczęście za dużo nie muszę szykować, teściowa i mama większość przyniosą. Ja tylko barszcz, kompot z suszu i sałatkę śledziową warstwową... Szymon świątecznie...
Edytowane przez ona1981 Czas edycji: 2010-12-21 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.