Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-21, 13:00   #811
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
u mnie tak sypie, a ja zostawilam czapke u TZta
zrobilam dla Was makijaz, laduje sie na YT czas 186min
oo to daj znać, jak się załaduje.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 14:57   #812
tillavanilla
Raczkowanie

dzien dobry
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
A jak jest z tym tuszem i sklejaniem rzęs? Dobrze szczoteczka je rozczesuje, czy jest taka, że skleja?

Bo ja mam za mało rzęs, żeby jeszcze były posklejane
nie wiem czy to pytanie do mnie,ale maxfactor false effect jest boski,nie skleja,pogrubia i podkreca rzesy Ja mam krutkie rzeszy dlatego zalerzalo mi by znalezc cos co sprawi,ze beda widoczne,dlugie i podkrecone,z reka na sercu powiem,ze znalazlam i jest to wlasnie ten tusz

Siedze wlasnie z bp i stwierdzilam,ze to dobry patent na nie podjadanie przed komputerem

Juz pwoli zaczynam przygotowania do swiat,dzis ugotuje bigos,bo wiadomo,ze drugiego czy trzeciego dnia jest najsmaczniejszy,wiec bedzie w sam raz na swieta

A i musze sie pochwalic,ze listonosz przyniosl mi dzisiaj pedzelkimoze pozniej je przestestuje,bo nie mam jeszcze na sobie makijazu

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 15:43   #813
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Soph, loluska dziękuję za Was też trzymam za pomyślne zdanie

Ja dalej w trakcie sprzątania

Kupiłam dziś podkład matujący KOBO, jeszcze nie testowałam

I wzięłam sobie próbki z Ziaji, ( w Naturze) 3 płyny do hig.int. krem ziajka, mydło pod prysznic pomarańcza i mleczko do ciała kozie mleko

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 15:58   #814
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane!
Dziś w końcu Was nadrobię Przez weekend niestety czasu nie miałam, a wczoraj internet znów siadł, uwielbiam radiówkę w zimę...
Także idę teraz coś zjeść, zaparzę zieloną herbatkę i przyjdę do Was

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 16:42   #815
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Hej troche mnie tu nie bylo,ale postanawiam sie poprawic i udzielac czesciej

caate przykro mi z powodu kotka,sama nie przepadam za kotami,ale rozumiem twoje przywiazanie do tego zwierzaka

buahhot mam te leginsy i sa super na zime w sam raz,tylko ze w uk nie ma takich mrozow jak w Polsce,a i te kieszonki z tylu powiekszaja pupe,ale mi to akurat nie preszkadza

Doszedl do mnie ten komplet czapka i szal sa naprawde fajne Kupilam sobie tez tusz maxfactor false effect i jest boskizaluje ze nie odkrylam go wczesniej A i doszla do mnie tez paczka z kremami brazujacymi yves rocher,ale nie zdarzylam jeszcze urzyc

Wczoraj bylismy z tz na zakupach swiatecznych i zeby wjechac na parking nad centrum handlwym czekalismy 20 minutw sklepach tez nie bylo lepiej,ale najwazniejsze,ze kupilmy prezenty swiateczne i mamy juz spokoj czekam jeszcze tylko na przesylke z pedzelkami do makijazu i jak dojdzie na czas to bede wniebowzieta

Kurcze urzylam dzis pierwszy raz bialej perly i pomimo,ze dopasowalam te nakadki to wydaje mi sie,ze nie przylegaja do zebow tak jak nalerzy i ma pytanie czy wy jednoczesnie wybielacie gore i dol? Ide zajrzec na kwc Milej nocy
zawsze wybielam górę i dół, bo trochę głupio wyglądałoby jakbym miała wybielony tylko 1 łuk

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 16:46   #816
fashionably
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
zawsze wybielam górę i dół, bo trochę głupio wyglądałoby jakbym miała wybielony tylko 1 łuk
Ja też zawsze góra i dół, fakt że trudno dostosować aplikatory ale lepiej je się kształtuje gdy się odrobinę przytnie górę. Nie spadają jeśli jest odpowiednia ilość żelu nałożona

fashionably jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 17:15   #817
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czesc dziewczyny
przyszedl moj podklad Revlon i zakolanowki

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 17:44   #818
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
przyszedl moj podklad Revlon i zakolanowki
moj revlon też mi pzryszedł wczoraj

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 18:41   #819
_Alessandra
Zakorzenienie

kobietasukcesu - miałam kiedyś właśnie ten Astora tylko nie pamiętam właśnie jak się sprawował.A tamtego pędzelka i tak nie używałam

loluska - aaa bo mieliśmy pewną sprawę do jego kumpla, ale on się tak umówił, że jakaś porażka - nie wiadomo ile trzeba czekać, ile będziemy z nimi siedzieć itd. a to dosłownie na 5min. ale znając ich to by chcieli siedzieć długo a mróz był na dworze okropny, do tego tamten się spóźniał, mi stopy odmarzały, poszliśmy z jego wielkim fochem do domu i co chciałam zacząć tamten temat to tylko "zamknij się" "nie zaczynaj, bo mnie wku..." "przymknij się" i ciągle głos podnosił, no paranoja, mi się przykro zrobiło, mieliśmy wieczór fajny spędzić, to ten nie dość, że do mnie takim tonem to jeszcze w taki sposób i nic poza tym Ale już wszystko się wyjaśniło, jest dobrze już

Shadii - wskazania do używania maści nagietkowej to stany zapalne skóry tj, lekkie wysypki, niewielkie zadrapania, oparzenia słoneczne, odmrożenia. Ale jak dla mnie to właśnie rewelacyjnie się sprawdza w celach natłuszczająco-nawilżających w przypadku ust, stóp i dłoni i naprawdę działa świetnie! A co najlepsze jak wsmaruję ją w dłonie to są takie delikatne i mięciutkie i przyjemne i czuć tą warstwę ochronną ale rewelacyjnie się wchłania! Nie lepi się, nie zostawia takiej tłustej powłoki, jak to maści i do tego jest śmiesznie tania Ja mam tą: http://www.*******/apteka/p1265-Masc...a_Farmina_20_g . Ale już mi się kończy i chciałabym właśnie taką dużą, jak buahhot pokazywała.

Kitka; ) - no właśnie też mam taką nadzieję, że przetrwają Mi właśnie jak zawsze robiły fryzjerki tak w południe ok.12,13 to też się tak trzymała fryzura jak Ty mówisz, ale zobaczymy jak to będzie.

agusiownik
- ja w Wigilię idę do fryzjera z rana, potem Tż przychodzi podzielić się z nami opłatkiem i trochę ze mną posiedzieć i prezenty sobie damy itd. a potem to przyjdzie do nas mój brat z dziewczyną i spędzimy wieczór w 6 - ja, siostra, mama, babcia mój brat i jego dziewczyna a i mój piesek I potem na "pasterkę" z Tż'em do niego W 1 dzień świąt to pewnie z rana pójdziemy z Tż'em do jego babci jak w tamtym roku A popołudniu idę do kuzynki mojej mamy bo jesteśmy zaproszeni. A w 2 dzień świąt to pewnie do ojca Tż'a pójdziemy i nie wiem gdzie tam jeszcze.

kaaasiuleczka - ten pierwszy "słodki" makijaż biało-różowy miałam w tą sobotę i moja mama się tak nim zachwycała, że naprawdę i naprawdę super efekt

_blondyneczka_ - święta prawda w tym cytacie o kobiecej urodzie! I ode mnie dostałabyś solidne lanie, bo ja jestem zeschizowana na punkcie demakijażu - nieważne jak byłabym zmęczona, czy o której bym wróciła, demakijaż porządny być musi!!

kobietasukcesu, _blondyneczka_ , fashionably - ja właśnie mam tak, że najlepiej jak wstaję z samego rana, przed umyciem twarzy itd, to ona ma taki zdrowy połysk, jest w miarę jednolita itd. a umyję i już bleee... Ale niestety u mnie to dochodzą zaczerwienienia, zaskórniki, pryszcze, rany

caate - super makijaż! Chociaż ja i tak pozostanę wierną fanatyczką Twojej cery! I do tego zakochałam się w Twojej czapie Właśnie dosłownie takiej szukam i ten kolor - idealny! Pasowałby mi cudnie do kurtki i butów! Tylko nie z żadnego zwierzątka...! Jestem wegetarianką, także to samo za się mówi
A co do Tż'a - snowhitee i angelwithoutsoul napisały już wszystko..

marlienkaa2 - a czemuż to nie cierpisz świąt

samaraNW - powiem Ci, że ja mam ocieplane rajstopy takie grube i jest mi w nich cieplej niż w spodniach

xxYashaxx - czy warto, czy też nie - to zależy od powodu rozstania, relacji pomiędzy Wami, czy tego chcecie, czy też nie, czy zależy Wam na sobie, czy się obie strony starają itd itp.

buahhot - cudna ta tuniczka,idealna!!

E.J - pewnie, że ma sens się udzielać!

loluska
- ja go normalnie nakładam pod makijaż i nic się złego nie dzieje, chociaż opinie są podzielone - jedni bardzo go lubią pod makijaż, inni tylko na noc, ja jestem w tej 1 grupie

Aaa i w końcu buty kupiłam zimowe ! W niedzielę byliśmy z Tż'em i moją mamą w Wałbrzychu nawet i tylko czas straciliśmy, nic nie znalazłam i wczoraj Tż mnie tak zaskoczył - zadzwonił ok.9 rano, bo ja w szkole nie byłam, że za godzinę mam być gotowa i idziemy szukać butów I w drodze do miasta to mi ciągle powtarzał, że jak nie kupię dziś to mam sobie kupić śniegowce, bo nic nie znajdę i w końcu w sklepie znaleźliśmy takie jak chciałam, ale rozmiary 39,40 I przymierzyłam podobne do tych co chciałam i Tż do mnie, że jak tych nie wezmę to na całym dolnym śląsku już nie będzie, to tak ekspedientka zaczęła się śmiać i wzięłam te buty to mówi, że chyba chłopak bardziej szczęśliwy niż ja Ale tak dziwnie mi się chodzi w nich, bo przyzwyczajona do obcasów jestem. Ale w końcu stopy mi nie zamarzają i się nie ślizgam i jest mi cieplutko i suchutko

Jutro najprawdopodobniej dodam zdjęcia w końcu tej kurtki mojej zimowej i buty też załączę od razu

I wczoraj przyszedł jedwab CHI bo zamawiałam, a dziś przez to, iż jestem spłukana i nie mogę kupić sobie podkładu Astora, kupiłam podkład Ingrid Ideal Face - zachwalany jest na KWC i w jednym wątku, zobaczymy jak będzie się sprawował I zapłaciłam za niego całe 17,20 A naszukałam się jak głupia! Tylko w jednym sklepie go mają jakimś cudem

Idę się pospamować, wpadnę później

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-12-21, 18:50   #820
caate
Zakorzenienie

GG do caate

aff specjalnie zostawilam kompa wlaczonego, zeby sie nagralo na YT i jakies niepowodzenie wyskoczylo, no trafi mnie cos zaraz....
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-12-21 o 18:52
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 19:02   #821
Shadii
Wtajemniczenie

Cześć
nie było mnie, ale już jestem, jak widać nadrobiłam jedną stronę dopiero, zaraz reszta

Cytat:
Napisane przez fashionably Pokaż wiadomość
I są ciepłe bardzo? Chyba sobie kupię takie

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 19:04   #822
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Cześć
nie było mnie, ale już jestem, jak widać nadrobiłam jedną stronę dopiero, zaraz reszta

no wlasnie, dlugo Cie nie bylo

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 19:20   #823
loluska
Zakorzenienie

hej ja siedzę właśnie z farba na włosach zaraz będę zmywać poza tym upiekłyśmy dzisiaj z mamą słoneczka,kokoski, bananowca i serownik z brzoskwiniami także zostały nam sałatki i dania ciepłe

a jutro prawdopodobnie zakupy pod choinkę będę robić, tzn prezenty dla Tż

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
kobietasukcesu - miałam kiedyś właśnie ten Astora tylko nie pamiętam właśnie jak się sprawował.A tamtego pędzelka i tak nie używałam

loluska - aaa bo mieliśmy pewną sprawę do jego kumpla, ale on się tak umówił, że jakaś porażka - nie wiadomo ile trzeba czekać, ile będziemy z nimi siedzieć itd. a to dosłownie na 5min. ale znając ich to by chcieli siedzieć długo a mróz był na dworze okropny, do tego tamten się spóźniał, mi stopy odmarzały, poszliśmy z jego wielkim fochem do domu i co chciałam zacząć tamten temat to tylko "zamknij się" "nie zaczynaj, bo mnie wku..." "przymknij się" i ciągle głos podnosił, no paranoja, mi się przykro zrobiło, mieliśmy wieczór fajny spędzić, to ten nie dość, że do mnie takim tonem to jeszcze w taki sposób i nic poza tym Ale już wszystko się wyjaśniło, jest dobrze już

Shadii - wskazania do używania maści nagietkowej to stany zapalne skóry tj, lekkie wysypki, niewielkie zadrapania, oparzenia słoneczne, odmrożenia. Ale jak dla mnie to właśnie rewelacyjnie się sprawdza w celach natłuszczająco-nawilżających w przypadku ust, stóp i dłoni i naprawdę działa świetnie! A co najlepsze jak wsmaruję ją w dłonie to są takie delikatne i mięciutkie i przyjemne i czuć tą warstwę ochronną ale rewelacyjnie się wchłania! Nie lepi się, nie zostawia takiej tłustej powłoki, jak to maści i do tego jest śmiesznie tania Ja mam tą: http://www.*******/apteka/p1265-Masc...a_Farmina_20_g . Ale już mi się kończy i chciałabym właśnie taką dużą, jak buahhot pokazywała.

Kitka; ) - no właśnie też mam taką nadzieję, że przetrwają Mi właśnie jak zawsze robiły fryzjerki tak w południe ok.12,13 to też się tak trzymała fryzura jak Ty mówisz, ale zobaczymy jak to będzie.

agusiownik
- ja w Wigilię idę do fryzjera z rana, potem Tż przychodzi podzielić się z nami opłatkiem i trochę ze mną posiedzieć i prezenty sobie damy itd. a potem to przyjdzie do nas mój brat z dziewczyną i spędzimy wieczór w 6 - ja, siostra, mama, babcia mój brat i jego dziewczyna a i mój piesek I potem na "pasterkę" z Tż'em do niego W 1 dzień świąt to pewnie z rana pójdziemy z Tż'em do jego babci jak w tamtym roku A popołudniu idę do kuzynki mojej mamy bo jesteśmy zaproszeni. A w 2 dzień świąt to pewnie do ojca Tż'a pójdziemy i nie wiem gdzie tam jeszcze.

kaaasiuleczka - ten pierwszy "słodki" makijaż biało-różowy miałam w tą sobotę i moja mama się tak nim zachwycała, że naprawdę i naprawdę super efekt

_blondyneczka_ - święta prawda w tym cytacie o kobiecej urodzie! I ode mnie dostałabyś solidne lanie, bo ja jestem zeschizowana na punkcie demakijażu - nieważne jak byłabym zmęczona, czy o której bym wróciła, demakijaż porządny być musi!!

kobietasukcesu, _blondyneczka_ , fashionably - ja właśnie mam tak, że najlepiej jak wstaję z samego rana, przed umyciem twarzy itd, to ona ma taki zdrowy połysk, jest w miarę jednolita itd. a umyję i już bleee... Ale niestety u mnie to dochodzą zaczerwienienia, zaskórniki, pryszcze, rany

caate - super makijaż! Chociaż ja i tak pozostanę wierną fanatyczką Twojej cery! I do tego zakochałam się w Twojej czapie Właśnie dosłownie takiej szukam i ten kolor - idealny! Pasowałby mi cudnie do kurtki i butów! Tylko nie z żadnego zwierzątka...! Jestem wegetarianką, także to samo za się mówi
A co do Tż'a - snowhitee i angelwithoutsoul napisały już wszystko..

marlienkaa2 - a czemuż to nie cierpisz świąt

samaraNW - powiem Ci, że ja mam ocieplane rajstopy takie grube i jest mi w nich cieplej niż w spodniach

xxYashaxx - czy warto, czy też nie - to zależy od powodu rozstania, relacji pomiędzy Wami, czy tego chcecie, czy też nie, czy zależy Wam na sobie, czy się obie strony starają itd itp.

buahhot - cudna ta tuniczka,idealna!!

E.J - pewnie, że ma sens się udzielać!

loluska
- ja go normalnie nakładam pod makijaż i nic się złego nie dzieje, chociaż opinie są podzielone - jedni bardzo go lubią pod makijaż, inni tylko na noc, ja jestem w tej 1 grupie

Aaa i w końcu buty kupiłam zimowe ! W niedzielę byliśmy z Tż'em i moją mamą w Wałbrzychu nawet i tylko czas straciliśmy, nic nie znalazłam i wczoraj Tż mnie tak zaskoczył - zadzwonił ok.9 rano, bo ja w szkole nie byłam, że za godzinę mam być gotowa i idziemy szukać butów I w drodze do miasta to mi ciągle powtarzał, że jak nie kupię dziś to mam sobie kupić śniegowce, bo nic nie znajdę i w końcu w sklepie znaleźliśmy takie jak chciałam, ale rozmiary 39,40 I przymierzyłam podobne do tych co chciałam i Tż do mnie, że jak tych nie wezmę to na całym dolnym śląsku już nie będzie, to tak ekspedientka zaczęła się śmiać i wzięłam te buty to mówi, że chyba chłopak bardziej szczęśliwy niż ja Ale tak dziwnie mi się chodzi w nich, bo przyzwyczajona do obcasów jestem. Ale w końcu stopy mi nie zamarzają i się nie ślizgam i jest mi cieplutko i suchutko

Jutro najprawdopodobniej dodam zdjęcia w końcu tej kurtki mojej zimowej i buty też załączę od razu

I wczoraj przyszedł jedwab CHI bo zamawiałam, a dziś przez to, iż jestem spłukana i nie mogę kupić sobie podkładu Astora, kupiłam podkład Ingrid Ideal Face - zachwalany jest na KWC i w jednym wątku, zobaczymy jak będzie się sprawował I zapłaciłam za niego całe 17,20 A naszukałam się jak głupia! Tylko w jednym sklepie go mają jakimś cudem

Idę się pospamować, wpadnę później
gdyby mój Tż sie tak do mnie odzywał to bym go spoliczkowała i nagadała nieźle, co jak co ale szacunek powinien mieć do swojej kobiety co do alantanu to dałam go wieczorem wczoraj i dziś pod makijaż rano i jak na razie efekt super

caate
czekam na filmik

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 19:49   #824
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Alekssandra Nie pozwól tak do siebie mówić! Przecież to brak szacunku. Poza tym, to osoba, która Cie kocha i ona przede wszystkim nie powinna sie tak do Ciebie zwracać. Pamiętaj, że pozwalając mu na to, jest to oznaka, że sama siebie nie szanujesz i nie reagując na jego zachowanie, on bd dalej Cie traktować tak jak traktuje...

catee Szkoda. Specjalnie weszłam na kompa, bo mi się przypomniało o Twoim filmiku

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 19:58   #825
caate
Zakorzenienie

GG do caate

http://www.youtube.com/watch?v=DD1cS8ljrNI

tu jest filmik, loluska ale dla Ciebie zrobie jutro w tych brazach, ale nie wiem czy filmik bo bede musiala metoda prob i bledow dojsc do niego i mi tak glupio platac sie przed kamerka przed Wami bo ja tak smao sie ucze sama

zaraz nadrobie Was, bo wreszcie normalnie net dziala jak juz skonczylo sie wgrywac
Stary 2010-12-21, 20:03   #826
Soph
Zakorzenienie

witam

caate ohhhh wreszcie filmik <3
zacieszam

jutro ostatni dzień i wolne.
głębokie uff.

a dziś duże SPAmowanko,
jutro też planuję, ale bardziej relaksacyjne
postaram się zdać relację wieczorem

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 20:14   #827
_Alessandra
Zakorzenienie

Kochane, właśnie weszłam w stronę Orsay i mają fajne promocje I teraz powklejam parę linków i powiecie co o tych ciuchach sądzicie, ok ? Jak otworzycie link, to po prawej stronie będzie takie okienko i tam będzie ten ciuszek
- sukienka w kolorze fuksji : http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=50200134
- tunika z kwiatowym wzorem: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=10601231
- bluzeczka w kropki: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=17200603
- bluzka w kolorze fuksji: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=16001134
- szare bolerko: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=13700266
- sweterek, ale w tym ostatnim, szarym kolorze: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=50700001
- czerwony sweter : http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=50200237
- i kolejny sweter : http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=52200703
- fioletowy kardigan : http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=50100143
Wiadomo, że wszystkiego nie kupię Ale liczę na Waszą pomoc w wyborze czegoś fajnego

Dzisiejsze SPAmowanie:
- zielona herbata x2 (była jedna za chwileczkę będzie następna)
- Merz Spezial x2 (jak wyżej)
- i jeszcze będzie herbatka z cynamonem dla odprężenia

Włosy:
- zero prostowania
- balsam nawilżający Joanna x2 na 1/3 włosów (rano i teraz po myciu)
- jedwab CHI na końcówki
- nie suszę - "ugniotłam" je pianką i same wyschną - liczę na jakieś ładne fale

Twarz:
- krem Alantan Plus
- filtr spf50 LRP (skończ się wreszcie...)
będzie:
- dokładny demakijaż micelem Bourjois i pianką oczyszczającą Boots
- krem Dermosan na noc i punktowo Tormentiol
- maść nagietkowa na usta na noc
- olej rycynowy na rzęsy i brwi

Ciało:
- krem do rąk co jakiś czas Isana
- masaż Syrenką
- balsam odżywczy Oriflame
- krem do stóp Avon
będzie:
- balsam wyszczuplająco-rozgrzewający Ziaja
- maść nagietkowa na dłonie

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-12-21 o 20:15
Stary 2010-12-21, 20:27   #828
Shadii
Wtajemniczenie

Nadrobiłam!
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
no wlasnie, dlugo Cie nie bylo
Nie wzięłam laptopa w niedzielę jak wyjeżdżałam, dopiero dzisiaj wróciłam do domu i znów mam dostęp do internetu
Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Alekssandra Nie pozwól tak do siebie mówić! Przecież to brak szacunku. Poza tym, to osoba, która Cie kocha i ona przede wszystkim nie powinna sie tak do Ciebie zwracać. Pamiętaj, że pozwalając mu na to, jest to oznaka, że sama siebie nie szanujesz i nie reagując na jego zachowanie, on bd dalej Cie traktować tak jak traktuje...

catee Szkoda. Specjalnie weszłam na kompa, bo mi się przypomniało o Twoim filmiku
Właśnie, Alessandro, podpisuję się pod tym. Obiema rękami.
I dziękuję za info o maści nagietkowej

Caate, właśnie oglądam filmik
Przykro mi z powodu kotka, ja tak kocham mojego psa, że nie wyobrażam sobie życia bez niego i doskonale Cię rozumiem.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 20:32   #829
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Alessandro dziekuje Ci czapke tez sie naszukalam, az wkoncu kupilam na all, dla mnie kolor i krotki wlosek byl najwazniejsyz i zeby byla na uszy
zaraz zobacze ciuszki

tutaj link do makijazu na MM:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post23914261

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

mi sie podobaja swetry
czerwony fajny, ale ja nie uznaje swetrow z krotkim rekawem, nie potrafie ich zestawic tak, zeby mi pasowalo, podoba mi sie ten szary z krotkim tez, ale mimo ze ladne nie kupilabym ich. chetnie bym kupila fioletowy kardigan, ten sweterek bezowy z dlugim rekawem, bolerko takie ot co
Stary 2010-12-21, 20:39   #830
_Alessandra
Zakorzenienie

caate - oglądałam filmik i zdjęcia - i tu również śliczny makijaż! Jak w czwartek niczego nie znajdę na targu to zamawiam od razu po przyjściu jakąś czapę

loluska - bananowiec I cieszę się, że pod makijaż również podpasował

loluska, angelwithoutsoul, Shadii - a co do Tż'a to oczywiście ja tego tak nie zostawiłam - 2 dni wytrzymałam, nie dzwoniłam, nie odzywałam się, jak on w końcu łaskawie się odezwał, to z 1,5h się kłóciliśmy w sumie ja wszystko mu wygarniałam, mówiłam, że było mi przykro, że obiecywał, że nie będę już nigdy przez niego płakać i nie pozwolę sobie, żeby tak się do mnie odzywał itd. itp. i że nie chcę jego przeprosin, bo one powinny "wyjść" z niego a nie dopiero po tym jak mu wszystko wygarnęłam bo takie to dla mnie są nieszczere itd itd..I potem w końcu wyłączyłam się, bo nie chciałam już go słuchać nawet, to ciągle dzwonił, nawet do mojego brata zadzwonił, bo pewnie od niego odbiorę tel. i żeby mi przekazał, żebym od Tż'a odebrała (oni w bardzo dobrej komitywie są, także wiecie..) ale ja miałam to gdzieś, miałam dość jego i w ogóle, ale potem na następny dzień przyszedł i pogadaliśmy i w sumie może nie mówił dużo, ale dużo się starał mi okazywać i jakoś to poszło

Ja idę oglądać M jak Miłość i w trakcie będę zmywać makijaż micelem I pić zieloną herbatkę oczywiście
Najprawdopodobniej później tu jeszcze wpadnę!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
Stary 2010-12-21, 20:52   #831
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

caate wow fajnie Cie zobaczyc na filmiku i co za perfekcja
Stary 2010-12-21, 20:54   #832
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
mi się podobają te rzeczy

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-12-21 o 20:56
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 20:58   #833
fashionably
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Cześć

Ciepłe, bardzo. Mi zawsze totalnie zimno więc noszę je pod jeansy rurki

fashionably jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 20:58   #834
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

caate umiesz funkcjonowac ztymi paznokciami jakie to sa?
Stary 2010-12-21, 21:09   #835
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
caate umiesz funkcjonowac ztymi paznokciami jakie to sa?
tak, bez problemu (jedynie z klawiatura czasem mam problem, bo zle trafiam w literki, ale jak wolniej pisze i sie nie spiesze to jest okej), sa to naturalne pokryte zelem
Stary 2010-12-21, 21:54   #836
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej;* Dzisiaj tylko podstawa bo pół dnia szorowałam fugi:P
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
zalezy z jakiego powodu sie rozstaliscie

kurcze chyba kupie ta syrenke.. wczoraj bylam w rossmanie i zapomnialam
Z powodu kłótni bardoz cżestych i to o pierdoły

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dobry wieczór!
Ale dzisiaj miałam ciężko dzień. Trzy kolokwia, uciekł mi pociąg i czekałam w Katowicach ponad 50 min.

fashionably też mam takie legginsy i świetne są.

xxYashaxx wiesz ja w sumie dałam drugą szansę Tż. i od tej pory jesteśmy prawie dwa lata. To zależy czemu się rozstaliście i, czy Ci zależy na nim i jemu.

buahhot to ja kupiłam tą paletkę. Wkleję linka z aktualnej ich oferty tej paletki.
http://allegro.pl/cudowne-cienie-do-...4.html#gallery

Talullah przepiękne zdjęcie.

loluska to ja tez czekam na zdjęcie sukienki. Ja idę za swoją z Tż. we wtorek lub środę. Może w końcu "coś" znajdę.

caate nie pamiętam, czy Ci pisałam, ale znowu świetny makijaż i czaka też.

Ja dzisiaj podstawa, bo na nic innego nie mam siły.
Zależy mi i wydaje mi się, że jemu też. Kierując się tylko sercem pobiegłabym od razu do niego...ale boje się powtórki z rozrywki, bo tyle razy już miało być inaczej
Cytat:
hej piekne

ciekawa praca
co do TZta to masz racje,on uwaza, ze ja zasluguje na bog wie co i on nie jest nauczony dawac kwiatkow i nie czai i nie mysli, ze to mi sprawia radosc

tez sie czuje, ale on ma tylko pieniadze te z pracy, to wszystko idzie na kurs, od ojca dostaje alimenty to ma na imprezy, cos dla siebie, dla nas do jedzenia i tyle. ojcyzma ma bogatego, ale to nie jego syn, wiec mu kasy nie daje.

z czapka popieram samare

on jest egoistyczny w tym celu, wiele o tym rozmawialismy, mowilam mu w twarz, ze gdyby to zmienil bylby idealny, jak widac nie chce byc idealny i tego nie zmienia, to jego najwieksza wada, ale zaletami nadrabia, przywyklam do tego, zaakceptowalam

takie leginsy sa cieplejsze niz dzins, bo nie marzna tak

nie, sztuczny krolik, balabym sie nosic prawdziwego krolika, tzn mysl taka

mnie tez ciagle glowa boli, chodzilam juz po tylu lekarzach, tyle badan i rozkladaja rece, bo nie wiedza co mi jest, mam przywyknac do bolu. jedyne wyjscie to operacja oczu, moze to pomoze

dziekuje

xxYashaxx dzieki, co do powrotow ja wrocilam do TZ po pol roku i od 1,5r jest nam super razem jak nigdy. ale to zalezy, czy sie kochacie i czy naprawde tego pragniecie

Tallulach, spoznione ale szczere, wszystkiego najlepszego

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

teraz czas na moje zale...

z TZtem bylo cudownie, dzwonil dopytywalsie dokladnie o ktorej bede, zrobil dla nas pizze i swietowalismy moje 3egzaminy na 5, tak sie cieszyl razem ze mna, ogladal moje projekty i mnie zachwalal, tak mi milo bylo.
wszystko ekstra, ale TZ ma kota dachowca, czarnego takiego slodziaka, zawsze jak jestem u TZta to wskakuje nam na lozko, jak spie u niego to spi z nami itp, jakies 3miesiace temu kupili siostrze brytyjczyka. koty sie nie polubily. Budrys(czarny kot) zaczal chorowac, ja mowilam im ze wpadl w depresje, bo nei czuje sie ich oczkiem i dla niego to strasznie dzielic z innym kotem, jeszcze mlodym dom. mama jego mowila, ze zaakceptuje, znam tego kota od urodzenia, znam swoje koty mialam ich 14w zyciu, wiele chorob, wiele zginely, 3musialam uspic bo mialy bialaczke i od tej pory mam tylko ich mame i nie chce innych kotow. z Budrysem bylam bardzo zwiazana, to takie moj drugi Garfus (wygladal jak Garfield, tez nie zyje moj wymarzony kot) i chorowal od jakis 2tyg, schudl z 5,6kg do 2,2kg, cyzli dla kota dawka smiertelna, TZ wozil go do lekarza, wczoraj jak zoabczylam tego kota, zobaczylam jego cierpienie i lzy, serce mi peklo... on mi mowi, ze nie zalatwia sie od 3dni (wychdozil na dwor a nie zalatwi sie do kuwety tam gdzie ten drugi kot), no to ja juz doswiadczona, zrobilam mu masaz i zaczelam tak naciskac (moj kot przez pol roku mial paraliz konczyn tylnich i musialam mu pomagac sie zalatwiac) i sie udalo, brzuch mnie wzdety. zaczelam go karmic z reki, TZ tez robil to wczesniej, picie podawalam przez strzywke i paluszka, TZ byl w szoku spedzilam z 1h nad tym wszystkim, wzielismy kota do siebie do lozka. Rano budzimy sie, zadowoleni itp ja sie patrze na Budrysa i mowie 'kochanie on ma biale oczka on umiera' (bialka zaczely mu naplywac, nie mogl ustac na lapach, moj Garfield tak samo umieral..) on, ze nuemozliwe, pojechalismy do lekarza, wbilam tam z nim i sie pytam, niech ten lekarz sie okresli co mu jest, robiono mu multum badan krwi, jakies wycinki z lapy itp wkoncu dzis zrobil mu z brzucha okazalo sie, z ema zoltaczke i kociego hiva i teraz decyzja keidy go uspimy. Ja placze, on dzwoni do mamy ktora jest we fracji, wszysyc zalamani, uspilismy kota, pieknego, kazdy go kochal, nie byl czlowieka ktorego serca by nie podbil, kot mial swoj charakter byl wyjatkowy, wrocilismy pochowalismy go, TZ plakal... pojechalam do Zuzi, nie potrafilam sie nia opiekowac, nie myslalam ze tak zakonczy sie ten piekny week, wiem jakie to cierpienie dla TZta i jego mamy, wiem co znacyzl dla nich ten kot, tez go kcohalam mial 4,5roku i wiem, jak ja przechodzilam przez zapalenie pluc,tchawicy z moim Garfusiem w Boze Narodzenie spedzilam na pogotowiu weeterynaryjnym...
eehhh rozpislaam sie ale zalamalam sie, to nie bylk zwykly kot, wszyscy go kochali.
Bardzo mi przykro, strata zwierzaka boli jak każdej bliskiej istoty. Tryzmajcie sie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=DD1cS8ljrNI

tu jest filmik, loluska ale dla Ciebie zrobie jutro w tych brazach, ale nie wiem czy filmik bo bede musiala metoda prob i bledow dojsc do niego i mi tak glupio platac sie przed kamerka przed Wami bo ja tak smao sie ucze sama

zaraz nadrobie Was, bo wreszcie normalnie net dziala jak juz skonczylo sie wgrywac
Oglądam własnie
a potem ide lulac dobrej nocy
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 22:11   #837
dianulaa
Zadomowienie

w miesiac i kilka dni urosło mi grzywki 2,5 cm <jupi> )
Stary 2010-12-21, 22:14   #838
marlienkaa2
Zadomowienie

Hey U mnie dziś tylko podstawa.
Caate Jaki ty masz miły głos. Zasubskrybowałam Cię
Stary 2010-12-21, 22:18   #839
Kitka:)
CABIN CREW

caate- współczuję z powodu kotka.... ja bym pewnie tak przeżywała jakby któryś z moich zwierzaczków umarł.... strasznie wrażliwa jestem na takie rzeczy....

tillavanilla ja też uwielbiam false lash effect- nie ma dla mnie lepszego tuszu...
ja od jutra chyba zacznę wybielać ząbki ale paskami z Blend a med... i jutro sie biorę za przygotowania do świąt...

_Alessandra
nawet mi nie wspominaj nic o wolnym/ nie działającym internecie.... w wawie mamy w mieszkaniu bardzo szybki ale jak przyjeżdząm do rodziców to jest tragedia normalnie.... tak się żółwi....

jestem już u rodziców, okazało się że przyszły dwie maseczki z avonu na które tak czekałam a jutro ide do fryzjera grzywkę obciąc i nie wiem czy zrobić prostą czy ukośną.... a i chyba wybiorę się na brwi do kosmetyczki pierwszy raz

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 22:29   #840
Soph
Zakorzenienie

olejowanie włosów
zielona glinka
mycie OMO
mila mleczna na 20min na włosy,
trochę Lorysa
oliwka na ciało
malowanie pazurków

dobranoc

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości