|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
myslałąm pod jakim kątem mają się przydać ale poza tym czyyyyyyyyyyystka czyli spokojnie nie musisz być jakoś zimno profesjonalna - możesz być kobieco ciepło intrygująco profesjonalna ( nr 5, pick 5 ![]() oni chcą sie pochwalić Wami - to nie jest cv gdzie nie moze byc przegięcia ani w jedną ani w drugą stronę takie rzeczy to tylko w erze |
|
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Rękawiczki se załóż
Ja to pamiętam, że jak byłam młodziej młodsza i mieszkałam gdzie indziej niż teraz to se czasem potrafiłam rękawiczki włożyć w domq ![]() Ale co daleko gdzie daleko, przecież to nie nad Bałtykiem I nie wiem czy Tru przypadkiem nie ma dalej niż Ty , bo nie wiem skąd dokładnie nadajesz ![]() A i po siódme primo Krk ładniejszy, "spokojniejszy"
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wszyscy później stwierdzili że jest nieźźźźźleeee, 50 % z nich ma to samo w domu teraz mnie to akurat nie przeszkadza, a wrecz cieszy
|
|
|
|
|
#3064 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() człowiek sie stara wybiera ,aż dotąd aż go ochrona wyrzuca ze sklepu a ten.. że jak cement, szczescie że to nie tż
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3066 | ||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Nie należy też wykluczac, że marudzenie jest cechą rodzinną Na jej miejscu bym spróbowała, zwłaszcza, jeśli jako alternatywę ma siedzenie tam gdzie jest i nie robienie niczego. Cytat:
Ja moją klitkę miałabym w cenie pokoju w lublinie, opłaty licznikowe nieduże, dojazdy odpadają, a do centrum miałabym na piechotę 15 minut, byłoby fajnie jakby się udało. Gorzej, że i tak trzeba by czegoś innego szukać jakby Hetfield się sprowadzał. No ale może większy pokój w mieszkaniu by się do tego czasu zwolnił ![]() Cytat:
3-go stycznia zaczynam Cytat:
Cytat:
Mój też się broni rękami i nogami, znaczy juz postanowił, ze się przeprowadza bo ja tam będę, ale mu się nie uśmiecha to nic a nic. no cóż, na razie całe pieniążki ma na zabawki (nie powiem, dla mnie też...), rachunkami i zapełnianiem lodówki zajmuje się rodzicielka, a tu trzeba by dorosnąć. No szczerze to ja też przywykłam, że pranie samo się wstawia, obiad się gotuje itd. itp. Tylko poza tym już nie tak różowo.To Warszau, Ju się ucieszy Wysyłaj CV, coś się znajdzie szybciej niż myslisz Ano! ![]() Cytat:
Cytat:
No ja z natury nie jestem maruda ani szukacz dziury w całym. I lubię być czymś zajęta. I jak się nie uda to wstanę, otrzepię się i spróbuję jeszcze raz. I jeszcze. do skutku. Fajter ![]() Cytat:
No to faktycznie było cement zostawić, a o ile taniej
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez 2 lata pracowałam na zlecenie ze stawką za godzinę (a więc zero urlopów i non stop do roboty), a za marną kasę opłacałam studia, wszelkie dojazdy, swoje skromne wydatki i jeszcze coś odkładałam ![]() A potem trafiłam na forum perfumowe... ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Ano to to może z domu robić (i czasem tylko wychodzić w razie poczeby Cytat:
![]() Taaa, też bym dziś była paręnaście setek do przodu ... ![]() Ale nie jestem i się z tego cieszę w tym przypadku
|
|
|
|
#3069 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nie łapię tylko co to jest pseudo szkło Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a klita o której piszesz na początek brzmi idealnie, później z dwiema pensjami można będzie pomyśleć o czymś więcej, chyba że rzeczywiście ceny są i będą astronomiczne nadal.. trzymam kciuki w każdym razie za wszelakie aspekty nowej sytuacji
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3070 | ||
|
|
Cytat:
Mi tam ani Kraków ani Wawa się jakoś specjalnie nie podobają (nie licząc perfumerii Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3071 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie kce mi to przejść przez usty
to jest...lakobel, za taką ilość szkła trza by wyłożyć ze 4000 zł ![]() w sumie nie widać że te nie szkło wiec mówie psieudo szkło
|
|
#3072 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie oglądałam profile super wybitnych znajomych z lo. jacy oni kurcze wszyscy wspaniali i kreatywni ![]() Cytat:
znajomy mnie kiedyś pocieszał, że to wyraz stałości w uczuciach... odwrotnosc bohaterki Sniadania u Tiffanie'go
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
na szczęście nie zamierzam się rozmnażać
![]() Ideu chyba spać, bo cuś nie ogarniam dzisiej baru
|
#3074 |
|
Raczkowanie
|
Puk puk... Można do baru z własnym drinkiem? Tak se wpadłam na wizaż na chwilę. O perfumach znów mi się nie bardzo chce gadać, bo choróbsko wróciło i brak węchu też. To przynajmniej się z wami napiję. Wasze zdrowie
|
|
|
|
#3075 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale lacobel to jest szkło-prawdziwe
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo nie było nic pomiędzy ![]() Twoje mróz nota bene zabija choróbska |
|
|
|
|
#3077 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Baa, Slayersow ogladalam dawno temu i nieprawda w tv, chetnie bym sobie odswiezyla ale tyle odcinkow nie zdzierze chyba... Kurcze, nie moge przesiadywac przed netem bo jakas kolka mnie lapie - taki przeszywajacy na wylot bol w prawej czesci zeber, prawa lopatka i uczucie chlodu w tym miejscu, dziwne zaiste. |
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzi przy okazji też
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-21 o 23:21 |
|
|
|
|
#3080 | ||
|
Zakorzenienie
|
uny mnie powiedziały że nie, że szkło byłoby droższe
![]() ale faktycznie,wygląda na to że to prawdziwne szkło....to ja nie wiem o co cho....może z ceną też coś pościemniali mi ![]() o matko a u nas tak dziwnie dużo kasy ubyło....drogi ten lacobel ![]() eeee nie taki drogi ,to nie wiem co to niby takie drogie miało być
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-12-21 o 23:25 |
||
|
|
|
#3081 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=rachell111;23918787]
![]() bo nie było nic pomiędzy /QUOTE]Oj było, było... Moje choróbsko raczej z mrozem niezwiązane, ale upierdliwe jak.... ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3082 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tez bym kciala-moze by mi z tego szafe zrobili
|
|
#3083 | |||
|
|
Cytat:
![]() niom. Ale ja po prostu czuję, że do tego dojrzałam, tym bardziej, ze przez jakiś czas już miałam swoją kasę i przynajmniej nie musiałam prosić rodziców o pieniądze na doładowanie komórki itd. Teraz nie bardzo już mi to przechodzi przez gardło, dość! Myślę, ze z praniem, gotowaniem i rachunkami sobie poradzę ![]() Cytat:
15 minut tramwajem od pracy, jakieś 75 zł miesięcznie na dojazdy, też może być Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-12-22 o 09:57 |
|||
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=chytrusek_lisek;239 18834]
Cytat:
no ja nie oglądam więc choć czasem w ramach szukania inspiracji, ale to tak raz do roku chodizłłło mi o to że ni wino ni piwo ni gleba ni ma drinkófff ![]() ja z grejfiutem a Ty ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-21 o 23:29 |
|
|
|
|
#3085 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3086 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3088 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, tera sama zachosdze co to miało byc to drogie moze zaytaj? lacobel tak 200-300 za metr2 stoi....moze chodziło o to ze jakby to mialo byc hartowane to byłoby drogo.....ale o co hartowac na sciane...---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- mam niezła jazde z tym kolorem na sxianei-co chwile mi sie wydaje inny ![]() raz szary raz bezowy raz sraczkowaty a raz prawie biały
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3090 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

a po co one, bo mają być i tyle, żadnego głębszego sensu w tym nie ma

, no i jaką ma determinacje...bo pasa da sie zacisnąć jesli sie czuje ze to doprowadzi nas do czegos....
Ja moją klitkę miałabym w cenie pokoju w lublinie, opłaty licznikowe nieduże, dojazdy odpadają, a do centrum miałabym na piechotę 15 minut, byłoby fajnie jakby się udało. Gorzej, że i tak trzeba by czegoś innego szukać jakby Hetfield się sprowadzał. No ale może większy pokój w mieszkaniu by się do tego czasu zwolnił 
k,szkło zostaje