|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
muszę chyba w końcu zrobić sobie żel na moich naturalnych paznokciach....szczególni e caate gdy zobaczyłam twoje piekne pazurki.... mi moje od jakiegoś czasu cały czas się łamią, mam już tego dość...jak sobie pomyślę że kiedyś mialam swoje takie bardzo, bardzo długie to .....
caate- jesteś zadowolona z tej paletki ???(tej z filmu ) gdzie ją kupowałaś, za ile itp... proszę o info
Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2010-12-21 o 22:33 |
|
|
|
#842 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?milo slyszec, zawsze chcialam miec mily glos ![]() dziekuje Cytat:
![]() ale po tym jak stracilam Garfusia, wiedzialam co przezywa TZ, rozumialam go az za nadto i dlatego to bylo trudne przezycie... Cytat:
wiecie co ?zrobilam mega spa i jestem z siebie dumna ![]() dzis kupilam maske do wlosow z revlona do wlosow odwodnionych i stapiz, bo juz mam koncowke loreala i matrixa, a reszta to na 1x wiec ciesze sie, ze zuzywam wszystko jak zaplanowalaam. dzis dzwonie do TZta i sie pytam co tam u niego, on mowi, ze wlasnie z hali strzegomskiej wrocil (tma jest pelno drogeri i spozywczego,ciuchow itp) i sie pytam po co tam byl, on ze po nic, ja zdziwiona ze jak on po nic ruszyl sie z domu i pojechal to cos mi kreci tu, na co on ze nie moze mi powiedziec, no to okej zmiana tematu, a on nagle ze w hali widzial te pedzle co chcialam z allegro tylko ze drozsze ale ladniejsze , to podziekowalam mu za info, ze nie wiedzialam ze tam sa, ze jak bed emiala kase to napewno sie przejde no i zmienilam temat, on znowu, a po co mi te pedzle, do czego itp, jak mu wytlumaczylam wszystko to stwierdzil, ze to madre i potrzebne
|
|
#843 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
caate bardzo fajny filmik
myslalam ze robisz makijaze pedzlami, a tutaj widzialam pacynke ![]() oo moze dostaniesz od TZta prezent
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj odwalilam tylko podstawe..nalezy mi sie lanie:P
mam pytanko. jak dbacie o brwi? na niektorych fotkach modelki maja tak jakby przystrzyzone brwi, czy to fotoshop czy mam moze zwidy? |
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pacynki to jedyne co mam, dlatego taka nieporadna jestem![]() a jaka misje mialam z tym filmikiem, 3pudelka na biurku, opakowanie od ciastek i aparat obok lusterko i reka nie moglam manewrowac z tym prezentem to serio bylby szok, ale tez glupio bo ja nic mu nie kupuje no ale trudno, nie umowilismy sie na prezenty, tzn powiedzielismy sobie ze nie robimy, to sie tego trzymam
|
|
#846 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale przydalby mi sie za klika dolarów kurka fajna sprawa ![]() skoro sie tak umawialiscie to nic TŻtowi nie kupuj, najwyzej obdarujesz go masą buziaków za prezent
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2010-12-21 o 22:52 |
|
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() modelki to moze byc photshop lub maja robione, jest taki zabieg co sie maluje wlosek po wlosku takie cos jak makijaz pernamentny, np. Megan Fox ma tak zrobione brwi, kosztuje pareset zlotych a brwi robia Ci idealnie namalowane
|
|
#848 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a może rzeczywiście kupi Ci te pędzle skoro tak wypytywał o nie ja jak bede miała jakiś zastrzyk gotówkowy (mam nadzieję że już po świętach ) to mam zamiar zamówić sobie jakieś pędzle....
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko, ze kiedys mialam bardziej zniszczone wlosy i oczekiwalam cudow od niej, ale do nalozenia po amli wydaje sie byc idealna skladowo
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
caate, samaraNW - dziękuję za pomoc
) , sweter z długim rękawem (doszłam do wniosku, że już jeden na krótki mam to teraz z długim by się przydał ), ten kardigan, szare bolerko i ewentualnie bluzkę w kropki bo jest taka inna Ale to i tak zweryfikuję wszystko jak przymierzę, ale to nie wiem kiedy bo u nas w Świdnicy Orsay'a nie ma ![]() caate - a ja mam zamiar zrobić jutro takie duże SPA Tak mi się marzy taka dłuuga, odprężająca pachnąca kąpiel pełna piany, ze świeczkami i muzyką w tle Ooo i nie wiedziałam, że jest taki zabieg na brwi, ahh zrobić sobie coś takiego...Marzenia ![]() xxYashaxx - a jak na to wszystko On się zapatruje? Bo jeśli on również wykazuje chęci, ciągnie Was do siebie, chcecie się zmienić oboje, zacząć wszystko od nowego,lepszego początku, to może warto dać sobie jakiś określony czas i spróbować..? Np. 2,3 miesiące? Zależy od Was Sprawdzilibyście na ile jest to wszystko na poważnie a na ile rolę grają uczucia itd. ![]() dianulaa - ![]() ![]() Kitka; ) - a ja mam radiówkę i mój internet zależy od warunków pogodowych A nie orientujesz się ile takie coś kosztuje? Bo ja nigdy nie byłam. A fajnie byłoby wkroczyć w Nowy Rok z ogarniętymi brwiami ![]() A jednak dziś wysuszyłam, a raczej podsuszyłam minimalnie włosy, bo jednak fale nie wyszły, to podsuszyłam na płaskiej,wygładzającej szczotce i wyglądają już ludzko Aaa i cerę znów mam do bani ![]() ![]() Posiedzę jeszcze chwilę na DOZ'ie i Wizażu i idę spać. Dobranoc Kochane, Miłej Nocki życzę!
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() paletka to frma coastal scents, jakos super, jak rano sie pomaluje to spokojnie 12h cienie leza jak trzeba i nie blekna i TZta tez przetrwaja w nienaruszonym stanie wiec jest super, bez bazy bez niczego, jestem mega zadowolona ![]() i zel tez polecam, Montii tez byla zadowolona swego czasu ![]() ja zrobie sobie jeszcze na sylwestra, urodziny i chyba zrezygnuje, bo szkoda mi kasy, ale znowu nie wyobrazam sobie, bo to co pakowalam w odzywki nic nie dajace nail tek czy jak to sie pisze, sally hansen, to mialabym 4miesiace pazurkow wygoda, komfort, nic sie nie lamie, lakiery super sie trzymaja, dla mnie rewelacja![]() Alessandra, tez mialam radiowke rok wytryzmalam i podziekowalam namowilam na neostrade mame i chwala za to, dziala bez zarzutu a cenowo tylko 20zl wiecej, a jakoscia nie ma co rownac i moge sciagac wszystko co chce, a na radiowce ciagle mialam limity![]() dobranoc
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-12-21 o 23:32 |
|
|
|
|
#854 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A filmik b.fajny i glosik rzeczywiscie mily
|
|
#855 | |
|
Raczkowanie
|
Chciałam zadać to pytanie...Przecież to są SZPONY:O Piękne, ale za cholerę bym nie uchowała takich :O Caate, fajny makijaż, faktycznie głos masz miły
Jaka burza włosów!! ![]() Jaa dzisiejszy dzień spędziłam w Toruniu na zakupach świątecznych...Tacie kupiłam koszulę w h&m w kratę i longsleeve z reserved, jemu ubrań nigdy za wiele, mamie torebkę w Solarze i książkę 'RockMann'. Sobie nie kupiłam nic, bo funduszy mi zabrakło Ale czapnęłam książkę Kwaśniewskiej 'Lekcja stylu' i 'Lekcja stylu dla mężczyzn' czy jak to tam... Chyba włożę je sobie pod choinkę :PCo do dzisiejszej pielęgnacji - użyłam balsamu :O Jestem w szoku, ale kocham zapach malinowego balsamu z AA. Poza tym wyregulowałam brwi i w końcu ogarnęłam paznokcie, jutro Wigilia klasowa, trzeba jakoś wyglądać na zdjęciach pammiątkowych . Kupiłam też tę odżywkę do włosów w spray'u z gliss kura, bo łatwo się po niej włosy rozczesują i na długo starcza, chciałam ją zastąpić jakąś inną, ale nie znam.A teraz lecę spać - miłej nocki Wam życzę ![]() PS: Cytat:
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2010-12-22 o 00:15 |
|
|
|
|
#856 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Wiecie, dzis ogladalam nowy katalog Avonu i wzielam sobie mleczko do demakijazu za 4.90
i perfum incandessence 30ml edp za 22.50 ![]() ciekawa jestem tego mleczka
|
|
|
|
#857 |
|
Raczkowanie
|
Jestem padnieta,synek zasnal przed 22,wiec dopiero wtedy moglam wziasc sie do pracy Ale bigos juz gotowy i ugotoalam tyle,ze wystarczyloby dla kilkunastu osob
![]() Nie mam sil juz nadrobic tego co naskrobalyscie,idie spac Do jutra
|
#858 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Dziekuje za komentarze pod zdjeciem, normalnie sie zarumienilam i mi sie milo zrobilo Kupilam dzis: zel uniwersalny babydream lakier do wlosow taft zel wyszczuplajacy z ziaji (ten czarny) micel z ziaji sopot spa i dostalam gratis mydlo pod prysznic cynamonowo - waniliowe limitowana edycja ziaji na swieta -> o boze jaki cudowny slodki zapach, mozna je zjesc Zrealizowalam tez wreszcie recepte na Retin - A wiec strzele sobie kuracje p/zmarszczkowa tak profilaktycznie Bo latka leca, oj leca Cytat:
Co do TZ to gdyby sie do mnie tak odezwal to ja bym nie uderzyla i od razu nie nagadala, raczej spojrzala z politowaniem i sobie poszla. Pewnie po pewnym czasie jakbym ochlonela to powiedzialabym mu co o tym mysle i ze wymagam szacunku bo mi sie on nalezy. A jezeli uwaza inaczej to ja podziekuje za bycie z nim. Cytat:
Krec wiecej ![]() Moze zrobisz jakis filmik o pielegnacji wlosow?? Uwielbiam takie ![]() Aaaaa, pamietasz nasza rozmowe o wlosach i silikonach? Otoz stwierdzilam poprzez zaanalizowanie za i przeciw ze na zime do nich wroce bo jednak oblepiaja i ten wlos jest troche chroniony przed tym obcieraniem sie o szaliki itd, zmianami temperatury itd, wiec mam serie Johna Friedy i kupilam pantine bez splukiwania jak na razie ![]() A co do makijazu to ladnie, ale ja podziwiam ze masz czas Moj to zwykle mi zajmuje rano z 7 minut max calosc czyli polowe tego co u Ciebie oczy, naprawde podziwiam bo ja sie nie potrafie zmobilizowac zeby wstac wczesniej i strzelic super mejk apa ![]() A paznokcie - znow podziwiam bo ja pewnie wybilabym sobie oko probujac wlozyc soczewke Ooooo a wiecie ze moja kolezanka z pediatrii podpisala regulamin ktory jej zabrania malowania?? Moze tylko na bezbarwno ![]() Aha i dziekuje za zyczenia ![]() I przykro mi z powodu kotka, wiem co czujesz bo 4,5 miesiaca temu zginal moj zastrzelony piesek - pisalam nawet o tym a ja dzis czuje nadal taki sam bol, zlosc i okropna bezsilnosc ze zrobilam wszystko co sie dalo a nie przezyl, zmarl mi w ramionach, zamykalam Mu oczy i ukladalam lapki i po prostu chce mi sie plakac a za chwile mam ochote wziac talerz i w zlosci go roztrzaskac o sciane ze tego cholernego mordercy nie zlapano. Nie pytajcie co bym temu (tu pomine wiele niecenzuralnych slow) zrobila gdybym go dorwala. Cytat:
![]() Cytat:
Normalnie za rok robie zakupy w listopadzie, nie ma bata Albo na poczatku grudnia ![]() Cytat:
![]() Chyba tylko jednego pacjenta z tym widzialam na zywo a tak tylko czytalam A ten bolacy guz to stan zapalny wezlow chlonnych ktore sie wtedy bardzo powiekszaja - pewnie dostalas antybiotyki bo to sie zwykle daje, dobrze ze Ci nie wycieli ![]() Cytat:
![]() Ale to tylko moje zdanie
|
||||||
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
jutro robię wielkie spa, spędzę parę godzin w łazience, bo ostatnio się zaniedbałam
![]() ![]()
|
|
|
|
#860 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam dzisiaj w planach wielkie SPA, okąpie się, nałoże nafte na godz umyje włosy, może jakaś maska, balsamowanko i te sprawy ![]() Wczoraj użyłam hydrolatu i powiem wam, że fajne to Więc to na plus Ale jeszcze dam znać jak sie sprawuje przez dłuższy okres.Dzisiaj Ramoncia wraca!!!!!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Tallulah, pamietam, jak z pieskiem opisywalam, u Ciebie to bylo wielkie swinstwo, bo ktos mu skrocil zycie... przykro mi bardzo, powiem Ci szczerze, ze moj kot nie zyje 9miesiecy i ja nadal za nim tesknie.. Zapomnialam Was przeprosic, wlosy mylam wczesniej i na filmiku mam wilgotne ![]() ja uzywam teraz serum z silikonami albo biowax na koncowki bo przed tym mrozem, szalikami itp jak mowisz, trzeba chronic co do makijazu nie maluje sie tak codziennie ![]() zrobilam dluzszy dla Was, a normalnie jak jezdze tez do pracy to mam tylko podklad i tusz wiec max 3min ![]() dzis sobie zrobie z czerwonymi ustami bo zaraz mykam do TZta Dziewczyny dajcie spokoj z tymi paznokciami, naogladalyscie sie kciukow i wskazujacego ktore sa najdluzsze i sie dziwicie naprawde duzo lepiej sie pracuje z dlugimi paznokciami niz z krotkimi, ja w krotkich czuje sie jak kaleka owszem mam teraz odrost 0,5cm i to jest moja max dlugosc, bo mimo ze uwielbiam dlugie, to nienawidze takiego odrostu![]() ciesze sie, ze Wam sie moj glos podoba i makijaz ![]() ale wlasnie na MM dowiedzialam sie, ze mi te cienie nie pasuja, tzn nie metaliczne tylko maty i co ja mam zrobic z ta paletka?
|
#862 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
hej
![]() Cytat:
A jesli chodzi o avon to do pielegnacji nic nie mialam nigdy, jedynie cos z kolorowki, wiec zobacze co to za mleczko-drogie nie jest, wiec nie bedzie az takiej szkody wyrzucic ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#863 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do żelów- to zależy ile mi po świętach kaski wpadnie ale coraz bardziej jestem do niego przekonana....a to musi być jakiś specjalny żel do naturalnych pazurków ??Cytat:
![]() ja od rana powoli zaczynam przedświąteczna SPA..całą noc trzymałam na włosach olej rycynowy, teraz zmyłam i była odżywka isany (no sprawdzę w końcu czy to taki hit jak czytałam )... zaraz jakiś szybki make up i do miasta do fryzjera i brwi zrobić... potam się spotykam z K bo niestety on na święta jedzie do mamy i wróci dopiero po....
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() rzadko się udzielam ostatnio ale regularnie czytam. Dużo się dzieje więc wybaczcie ![]() Caate, oglądałam wczoraj filmik, makijaż super. Nie uważam, że metalicznych cieni nie możesz używać. Na MM nie zawsze wszyscy mają racje więc wię nie przejmuj
|
|
#865 | |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny ja niedawno wstałam zjadłam śniedanie byłam na zakupach, a teraz za sprzątanie się biore. Zajrze do was później
![]() Cytat:
![]() Aha ostatnio po olejowaniu miałam takie fajne włosy, muszę powtórzyć ten zabieg na święta
|
|
#866 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Wstałam godzinę temu, ale na szczęście czuję się w miarę dobrze Od rana nic dla siebie nie zrobiłam, tylko Keranorm na pośladki, już są prawie gładkie
|
|
|
|
#867 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
co to ten keranorm ??? a ja byłam u kosmetyczki i mam piekne brwi.... takie idealne..... co prawda na razie są jeszcze czerwone ale i tak są boskie....
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja zrobiłam piernik i kapustę z grzybami, zaraz biorę się dalej za robotę, a w między czasie porobię maseczki na twarz
![]() już się nie mogę doczekać świąt ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
wstawisz zdjęcie swoich brwi? ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#869 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
tylko że światło mam w domu kiepskie...jest w albumie ale masakra ta fotka :/ szczególnie że bez make up jestem...
Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2010-12-22 o 14:24 |
|
|
|
|
#870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam problem z rogowaceniem okołomieszkowym na pośladkach, ten krem w tydzień wszystko wygładza, jest cudowny |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

) gdzie ją kupowałaś, za ile itp... proszę o info 

U mnie dziś tylko podstawa.
?
a i chyba wybiorę się na brwi do kosmetyczki pierwszy raz

kurka fajna sprawa 

? Jak otworzycie link, to po prawej stronie będzie takie okienko i tam będzie ten ciuszek 

Więc to na plus