Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-21, 22:29   #841
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

muszę chyba w końcu zrobić sobie żel na moich naturalnych paznokciach....szczególni e caate gdy zobaczyłam twoje piekne pazurki.... mi moje od jakiegoś czasu cały czas się łamią, mam już tego dość...jak sobie pomyślę że kiedyś mialam swoje takie bardzo, bardzo długie to .....

caate- jesteś zadowolona z tej paletki ???(tej z filmu ) gdzie ją kupowałaś, za ile itp... proszę o info

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2010-12-21 o 22:33
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 22:34   #842
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Hey U mnie dziś tylko podstawa.
Caate Jaki ty masz miły głos. Zasubskrybowałam Cię
co Ty gadasz?
milo slyszec, zawsze chcialam miec mily glos
dziekuje
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
caate- współczuję z powodu kotka.... ja bym pewnie tak przeżywała jakby któryś z moich zwierzaczków umarł.... strasznie wrażliwa jestem na takie rzeczy....

tillavanilla ja też uwielbiam false lash effect- nie ma dla mnie lepszego tuszu...
ja od jutra chyba zacznę wybielać ząbki ale paskami z Blend a med... i jutro sie biorę za przygotowania do świąt...

_Alessandra
nawet mi nie wspominaj nic o wolnym/ nie działającym internecie.... w wawie mamy w mieszkaniu bardzo szybki ale jak przyjeżdząm do rodziców to jest tragedia normalnie.... tak się żółwi....

jestem już u rodziców, okazało się że przyszły dwie maseczki z avonu na które tak czekałam a jutro ide do fryzjera grzywkę obciąc i nie wiem czy zrobić prostą czy ukośną.... a i chyba wybiorę się na brwi do kosmetyczki pierwszy raz
wlasnie ja tez przywiozuje sie do zwierzakow chociaz mowie sobie, ze nie chce bo pozniej cierpie wraz z nimi
ale po tym jak stracilam Garfusia, wiedzialam co przezywa TZ, rozumialam go az za nadto i dlatego to bylo trudne przezycie...

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Hej;* Dzisiaj tylko podstawa bo pół dnia szorowałam fugi:P
Z powodu kłótni bardoz cżestych i to o pierdoły

Zależy mi i wydaje mi się, że jemu też. Kierując się tylko sercem pobiegłabym od razu do niego...ale boje się powtórki z rozrywki, bo tyle razy już miało być inaczej

Bardzo mi przykro, strata zwierzaka boli jak każdej bliskiej istoty. Tryzmajcie sie

Oglądam własnie
a potem ide lulac dobrej nocy
dobrze to porownalas, niestety tak sie wlasnie wszyscy czujemy, ktorzy kochali tego czarnuszka.

wiecie co?
zrobilam mega spa i jestem z siebie dumna

dzis kupilam maske do wlosow z revlona do wlosow odwodnionych i stapiz, bo juz mam koncowke loreala i matrixa, a reszta to na 1x wiec ciesze sie, ze zuzywam wszystko jak zaplanowalaam.

dzis dzwonie do TZta i sie pytam co tam u niego, on mowi, ze wlasnie z hali strzegomskiej wrocil (tma jest pelno drogeri i spozywczego,ciuchow itp) i sie pytam po co tam byl, on ze po nic, ja zdziwiona ze jak on po nic ruszyl sie z domu i pojechal to cos mi kreci tu, na co on ze nie moze mi powiedziec, no to okej zmiana tematu, a on nagle ze w hali widzial te pedzle co chcialam z allegro tylko ze drozsze ale ladniejsze, to podziekowalam mu za info, ze nie wiedzialam ze tam sa, ze jak bed emiala kase to napewno sie przejde no i zmienilam temat, on znowu, a po co mi te pedzle, do czego itp, jak mu wytlumaczylam wszystko to stwierdzil, ze to madre i potrzebne wiec przez 15min gadal ze mna o cieniach, jakby je dostala na prezent od niego to bym chyba zawalu dostala, ale nie nakrecam sie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 22:38   #843
buahhot
Marcelover ♥♥♥

caate bardzo fajny filmik i super makijaz myslalam ze robisz makijaze pedzlami, a tutaj widzialam pacynke

oo moze dostaniesz od TZta prezent

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 22:44   #844
sylvi_86
Zakorzenienie

a ja dzisiaj odwalilam tylko podstawe..nalezy mi sie lanie:P

mam pytanko. jak dbacie o brwi? na niektorych fotkach modelki maja tak jakby przystrzyzone brwi, czy to fotoshop czy mam moze zwidy?
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 22:46   #845
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
caate bardzo fajny filmik i super makijaz myslalam ze robisz makijaze pedzlami, a tutaj widzialam pacynke

oo moze dostaniesz od TZta prezent
nie mam pedzli, tzn te co mam to rozchodzi mi sie wlosie i nic nie nabieram cienia i pacynki to jedyne co mam, dlatego taka nieporadna jestem
a jaka misje mialam z tym filmikiem, 3pudelka na biurku, opakowanie od ciastek i aparat obok lusterko i reka nie moglam manewrowac

z tym prezentem to serio bylby szok, ale tez glupio bo ja nic mu nie kupuje no ale trudno, nie umowilismy sie na prezenty, tzn powiedzielismy sobie ze nie robimy, to sie tego trzymam
Stary 2010-12-21, 22:50   #846
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
nie mam pedzli, tzn te co mam to rozchodzi mi sie wlosie i nic nie nabieram cienia i pacynki to jedyne co mam, dlatego taka nieporadna jestem
a jaka misje mialam z tym filmikiem, 3pudelka na biurku, opakowanie od ciastek i aparat obok lusterko i reka nie moglam manewrowac

z tym prezentem to serio bylby szok, ale tez glupio bo ja nic mu nie kupuje no ale trudno, nie umowilismy sie na prezenty, tzn powiedzielismy sobie ze nie robimy, to sie tego trzymam
jesli chodzi pedzle to ja na ebayu widzialam taki fajny malutki zestawik ale przydalby mi sie za klika dolarów kurka fajna sprawa
skoro sie tak umawialiscie to nic TŻtowi nie kupuj, najwyzej obdarujesz go masą buziaków za prezent

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-12-21 o 22:52
Stary 2010-12-21, 22:54   #847
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj odwalilam tylko podstawe..nalezy mi sie lanie:P

mam pytanko. jak dbacie o brwi? na niektorych fotkach modelki maja tak jakby przystrzyzone brwi, czy to fotoshop czy mam moze zwidy?
ja reguluje, hennuje i tez przycinam

modelki to moze byc photshop lub maja robione, jest taki zabieg co sie maluje wlosek po wlosku takie cos jak makijaz pernamentny, np. Megan Fox ma tak zrobione brwi, kosztuje pareset zlotych a brwi robia Ci idealnie namalowane
Stary 2010-12-21, 22:54   #848
CABIN CREW

Cytat:
co Ty gadasz?
dziekuje

wlasnie ja tez przywiozuje sie do zwierzakow chociaz mowie sobie, ze nie chce bo pozniej cierpie wraz z nimi
ale po tym jak stracilam Garfusia, wiedzialam co przezywa TZ, rozumialam go az za nadto i dlatego to bylo trudne przezycie...

dobrze to porownalas, niestety tak sie wlasnie wszyscy czujemy, ktorzy kochali tego czarnuszka.

wiecie co?

dzis kupilam maske do wlosow z revlona do wlosow odwodnionych i stapiz, bo juz mam koncowke loreala i matrixa, a reszta to na 1x wiec ciesze sie, ze zuzywam wszystko jak zaplanowalaam.

dzis dzwonie do TZta i sie pytam co tam u niego, on mowi, ze wlasnie z hali strzegomskiej wrocil (tma jest pelno drogeri i spozywczego,ciuchow itp) i sie pytam po co tam byl, on ze po nic, ja zdziwiona ze jak on po nic ruszyl sie z domu i pojechal to cos mi kreci tu, na co on ze nie moze mi powiedziec, no to okej zmiana tematu, a on nagle ze w hali widzial te pedzle co chcialam z allegro tylko ze drozsze ale ladniejsze, to podziekowalam mu za info, ze nie wiedzialam ze tam sa, ze jak bed emiala kase to napewno sie przejde no i zmienilam temat, on znowu, a po co mi te pedzle, do czego itp, jak mu wytlumaczylam wszystko to stwierdzil, ze to madre i potrzebne wiec przez 15min gadal ze mna o cieniach, jakby je dostala na prezent od niego to bym chyba zawalu dostala, ale nie nakrecam sie
daj znać jak tam maska stapiz

a może rzeczywiście kupi Ci te pędzle skoro tak wypytywał o nie ja jak bede miała jakiś zastrzyk gotówkowy (mam nadzieję że już po świętach ) to mam zamiar zamówić sobie jakieś pędzle....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-12-21, 23:02   #849
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
daj znać jak tam maska stapiz

a może rzeczywiście kupi Ci te pędzle skoro tak wypytywał o nie ja jak bede miała jakiś zastrzyk gotówkowy (mam nadzieję że już po świętach ) to mam zamiar zamówić sobie jakieś pędzle....
kiedys mialam ta stapiz i szalu nie bylo, ale to jest tania maska ktora moge nakladac i sobie jej nie zalowac, a napewno lepsza od tych zwyklych drogeryjnych, gdzie za 250ml place tyle samo, to wzielam ja do uzupelnienia
tylko, ze kiedys mialam bardziej zniszczone wlosy i oczekiwalam cudow od niej, ale do nalozenia po amli wydaje sie byc idealna skladowo
Stary 2010-12-21, 23:06   #850
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:

modelki to moze byc photshop lub maja robione, jest taki zabieg co sie maluje wlosek po wlosku takie cos jak makijaz pernamentny, np. Megan Fox ma tak zrobione brwi, kosztuje pareset zlotych a brwi robia Ci idealnie namalowane
przycinasz nozyczkami czy trymerem(przejrzalam troche neta i ten trymer mi sie rzucil w oczy)
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 23:24   #851
_Alessandra
Zakorzenienie

caate, samaraNW - dziękuję za pomoc I jeszcze tak przeglądałam parę razy te ciuchy i doszłam do wniosku, że najbardziej to chciałabym tą sukienkę w kolorze fuksji(mama ją zobaczyła to od razu do mnie "o, Twój styl" ) , sweter z długim rękawem (doszłam do wniosku, że już jeden na krótki mam to teraz z długim by się przydał ), ten kardigan, szare bolerko i ewentualnie bluzkę w kropki bo jest taka inna Ale to i tak zweryfikuję wszystko jak przymierzę, ale to nie wiem kiedy bo u nas w Świdnicy Orsay'a nie ma

caate - a ja mam zamiar zrobić jutro takie duże SPA A jak czegoś nie zdążę - to w czwartek Tak mi się marzy taka dłuuga, odprężająca pachnąca kąpiel pełna piany, ze świeczkami i muzyką w tle A co do Tż'a - a może zadziałała na Niego magia świąt...? Nigdy nic nie wiadomo Ooo i nie wiedziałam, że jest taki zabieg na brwi, ahh zrobić sobie coś takiego...Marzenia

xxYashaxx - a jak na to wszystko On się zapatruje? Bo jeśli on również wykazuje chęci, ciągnie Was do siebie, chcecie się zmienić oboje, zacząć wszystko od nowego,lepszego początku, to może warto dać sobie jakiś określony czas i spróbować..? Np. 2,3 miesiące? Zależy od Was Sprawdzilibyście na ile jest to wszystko na poważnie a na ile rolę grają uczucia itd. Ja bynajmniej będę za Was trzymać kciuki

dianulaa -

Kitka; ) - a ja mam radiówkę i mój internet zależy od warunków pogodowych No tragedia.. A jakie maseczki? I mi by się też przydała regulacja brwi u kosmetyczki w końcu A nie orientujesz się ile takie coś kosztuje? Bo ja nigdy nie byłam. A fajnie byłoby wkroczyć w Nowy Rok z ogarniętymi brwiami

A jednak dziś wysuszyłam, a raczej podsuszyłam minimalnie włosy, bo jednak fale nie wyszły, to podsuszyłam na płaskiej,wygładzającej szczotce i wyglądają już ludzko I wiecie co są o wiele lepsze niż jak od razu suszyłam, nie wiem czy to tak jednorazowo się zrobiło, czy to ma jakieś znaczenie? Bo jeśli ma, to teraz będę zostawiać włosy do wyschnięcia i prawie suche podsuszać
Aaa i cerę znów mam do bani No tak idą Święta, Sylwester, chciałam ślicznie wyglądać i proszę bardzo jak zwykle najgorzej w najlepsze terminy no by to szlag! A po Sylwestrze pewnie będę miała fajny okres mało problemowy a potem w styczniu przed 18 koleżanki znów masakrę, jak zwykle, jak zwykle, no dość już mam wrrrrr!!!

Posiedzę jeszcze chwilę na DOZ'ie i Wizażu i idę spać. Dobranoc Kochane, Miłej Nocki życzę!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 23:28   #852
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
muszę chyba w końcu zrobić sobie żel na moich naturalnych paznokciach....szczególni e caate gdy zobaczyłam twoje piekne pazurki.... mi moje od jakiegoś czasu cały czas się łamią, mam już tego dość...jak sobie pomyślę że kiedyś mialam swoje takie bardzo, bardzo długie to .....

caate- jesteś zadowolona z tej paletki ???(tej z filmu ) gdzie ją kupowałaś, za ile itp... proszę o info
dopiero teraz zauwazylam wiec odpisuje i ide spac

paletka to frma coastal scents, jakos super, jak rano sie pomaluje to spokojnie 12h cienie leza jak trzeba i nie blekna i TZta tez przetrwaja w nienaruszonym stanie wiec jest super, bez bazy bez niczego, jestem mega zadowolona dalam za nia 119,90zl kupilam na all u dziewczyny z Wroclawia wiec odbior mialam osobisty

i zel tez polecam, Montii tez byla zadowolona swego czasu
ja zrobie sobie jeszcze na sylwestra, urodziny i chyba zrezygnuje, bo szkoda mi kasy, ale znowu nie wyobrazam sobie, bo to co pakowalam w odzywki nic nie dajace nail tek czy jak to sie pisze, sally hansen, to mialabym 4miesiace pazurkow wygoda, komfort, nic sie nie lamie, lakiery super sie trzymaja, dla mnie rewelacja

Alessandra, tez mialam radiowke rok wytryzmalam i podziekowalam namowilam na neostrade mame i chwala za to, dziala bez zarzutu a cenowo tylko 20zl wiecej, a jakoscia nie ma co rownac i moge sciagac wszystko co chce, a na radiowce ciagle mialam limity
dobranoc

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-12-21 o 23:32
Stary 2010-12-21, 23:30   #853
buahhot
Marcelover ♥♥♥

piekna jest ta paleta
dobranoc dziewczyny

Stary 2010-12-22, 00:07   #854
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
o to superowo dzięki za odp snow
nie ma za co

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej dziewczynki ja tylko sie przywitam i ide dalej sprzatac i dzisiaj dopiero bede piekla pierniki wczoraj juz nie dalam rady, nie moglam spac tak mnie noga bolala nie wiem czemu masakra dzisiaj chce tez zadbac o siebie wyprubowac nowe kosmetyki

wyobrazcie sobie zaczelam myc okna z zewnatrz i pomazalam tylko bo taki mroz na nich ale ja glupia po co ruszalam jak nie byly takie brudne i co ja mam teraz zrobic mam pomazane plynem do naczyc i przymrozone takie HELP!!!!!! jakbym wam powiedziala ze 2 dni nie zmywalam makijarzu to dostalabym lanie? tak tylko pytam.....
zmywamy makijaz

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Kochane, właśnie weszłam w stronę Orsay i mają fajne promocje I teraz powklejam parę linków i powiecie co o tych ciuchach sądzicie, ok ? Jak otworzycie link, to po prawej stronie będzie takie okienko i tam będzie ten ciuszek
- sukienka w kolorze fuksji : http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=50200134
- tunika z kwiatowym wzorem: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=10601231
- bluzeczka w kropki: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=17200603
- bluzka w kolorze fuksji: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=16001134
- szare bolerko: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=13700266
- sweterek, ale w tym ostatnim, szarym kolorze: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=50700001
- czerwony sweter : http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=50200237
- i kolejny sweter : http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=52200703
- fioletowy kardigan : http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=50100143
Wiadomo, że wszystkiego nie kupię Ale liczę na Waszą pomoc w wyborze czegoś fajnego

Dzisiejsze SPAmowanie:
- zielona herbata x2 (była jedna za chwileczkę będzie następna)
- Merz Spezial x2 (jak wyżej)
- i jeszcze będzie herbatka z cynamonem dla odprężenia

Włosy:
- zero prostowania
- balsam nawilżający Joanna x2 na 1/3 włosów (rano i teraz po myciu)
- jedwab CHI na końcówki
- nie suszę - "ugniotłam" je pianką i same wyschną - liczę na jakieś ładne fale

Twarz:
- krem Alantan Plus
- filtr spf50 LRP (skończ się wreszcie...)
będzie:
- dokładny demakijaż micelem Bourjois i pianką oczyszczającą Boots
- krem Dermosan na noc i punktowo Tormentiol
- maść nagietkowa na usta na noc
- olej rycynowy na rzęsy i brwi

Ciało:
- krem do rąk co jakiś czas Isana
- masaż Syrenką
- balsam odżywczy Oriflame
- krem do stóp Avon
będzie:
- balsam wyszczuplająco-rozgrzewający Ziaja
- maść nagietkowa na dłonie
wytluscilam to co mi sie najbardziej podoba

Cytat:
co Ty gadasz?
dziekuje

wiecie co?

no widzisz, pewnie bedzie prezent A filmik b.fajny i glosik rzeczywiscie mily

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 00:11   #855
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
caate umiesz funkcjonowac ztymi paznokciami jakie to sa?
Chciałam zadać to pytanie...Przecież to są SZPONY:O Piękne, ale za cholerę bym nie uchowała takich :O Caate, fajny makijaż, faktycznie głos masz miły Jaka burza włosów!!

Jaa dzisiejszy dzień spędziłam w Toruniu na zakupach świątecznych...Tacie kupiłam koszulę w h&m w kratę i longsleeve z reserved, jemu ubrań nigdy za wiele, mamie torebkę w Solarze i książkę 'RockMann'. Sobie nie kupiłam nic, bo funduszy mi zabrakło Ale czapnęłam książkę Kwaśniewskiej 'Lekcja stylu' i 'Lekcja stylu dla mężczyzn' czy jak to tam... Chyba włożę je sobie pod choinkę :P

Co do dzisiejszej pielęgnacji - użyłam balsamu :O Jestem w szoku, ale kocham zapach malinowego balsamu z AA. Poza tym wyregulowałam brwi i w końcu ogarnęłam paznokcie, jutro Wigilia klasowa, trzeba jakoś wyglądać na zdjęciach pammiątkowych . Kupiłam też tę odżywkę do włosów w spray'u z gliss kura, bo łatwo się po niej włosy rozczesują i na długo starcza, chciałam ją zastąpić jakąś inną, ale nie znam.

A teraz lecę spać - miłej nocki Wam życzę

PS:
Cytat:
Kochane, właśnie weszłam w stronę Orsay i mają fajne promocje I teraz powklejam parę linków i powiecie co o tych ciuchach sądzicie, ok ? Jak otworzycie link, to po prawej stronie będzie takie okienko i tam będzie ten ciuszek
- sukienka w kolorze fuksji : http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=50200134
- tunika z kwiatowym wzorem: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=10601231
- bluzka w kolorze fuksji: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=16001134
- sweterek, ale w tym ostatnim, szarym kolorze: http://store.orsay.com/cgi-bin/shop/...uctId=50700001
Wiadomo, że wszystkiego nie kupię Ale liczę na Waszą pomoc w wyborze czegoś fajnego
Mnie najbardziej podoba się bluzeczka fusja i KOLEJNY SWETER

Moja miłość : Juan Martin Del Potro

Edytowane przez marthaaa
Czas edycji: 2010-12-22 o 00:15
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 00:24   #856
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Wiecie, dzis ogladalam nowy katalog Avonu i wzielam sobie mleczko do demakijazu za 4.90 i perfum incandessence 30ml edp za 22.50
ciekawa jestem tego mleczka

Stary 2010-12-22, 00:25   #857
tillavanilla
Raczkowanie

Jestem padnieta,synek zasnal przed 22,wiec dopiero wtedy moglam wziasc sie do pracy Ale bigos juz gotowy i ugotoalam tyle,ze wystarczyloby dla kilkunastu osob

Nie mam sil juz nadrobic tego co naskrobalyscie,idie spac Do jutra

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 01:17   #858
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny

Dziekuje za komentarze pod zdjeciem, normalnie sie zarumienilam i mi sie milo zrobilo

Kupilam dzis:
zel uniwersalny babydream
lakier do wlosow taft
zel wyszczuplajacy z ziaji (ten czarny)
micel z ziaji sopot spa

i dostalam gratis mydlo pod prysznic cynamonowo - waniliowe limitowana edycja ziaji na swieta -> o boze jaki cudowny slodki zapach, mozna je zjesc

Zrealizowalam tez wreszcie recepte na Retin - A wiec strzele sobie kuracje p/zmarszczkowa tak profilaktycznie Bo latka leca, oj leca

Cytat:
hej ja siedzę właśnie z farba na włosach zaraz będę zmywać

gdyby mój Tż sie tak do mnie odzywał to bym go spoliczkowała i nagadała nieźle, co jak co ale szacunek powinien mieć do swojej kobiety co do alantanu to dałam go wieczorem wczoraj i dziś pod makijaż rano i jak na razie efekt super
Tez musze przyciemnic wloski bo mi nieco zjasnialy, ale to juz chyba po swietach zrobie.

Co do TZ to gdyby sie do mnie tak odezwal to ja bym nie uderzyla i od razu nie nagadala, raczej spojrzala z politowaniem i sobie poszla. Pewnie po pewnym czasie jakbym ochlonela to powiedzialabym mu co o tym mysle i ze wymagam szacunku bo mi sie on nalezy.
A jezeli uwaza inaczej to ja podziekuje za bycie z nim.

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=DD1cS8ljrNI

tu jest filmik, loluska ale dla Ciebie zrobie jutro w tych brazach, ale nie wiem czy filmik bo bede musiala metoda prob i bledow dojsc do niego i mi tak glupio platac sie przed kamerka przed Wami bo ja tak smao sie ucze sama

zaraz nadrobie Was, bo wreszcie normalnie net dziala jak juz skonczylo sie wgrywac
Obejrzalam filmik, o kurcze jak mi sie Ciebie milo sluchalo Krec wiecej

Moze zrobisz jakis filmik o pielegnacji wlosow?? Uwielbiam takie
Aaaaa, pamietasz nasza rozmowe o wlosach i silikonach? Otoz stwierdzilam poprzez zaanalizowanie za i przeciw ze na zime do nich wroce bo jednak oblepiaja i ten wlos jest troche chroniony przed tym obcieraniem sie o szaliki itd, zmianami temperatury itd, wiec mam serie Johna Friedy i kupilam pantine bez splukiwania jak na razie

A co do makijazu to ladnie, ale ja podziwiam ze masz czas Moj to zwykle mi zajmuje rano z 7 minut max calosc czyli polowe tego co u Ciebie oczy, naprawde podziwiam bo ja sie nie potrafie zmobilizowac zeby wstac wczesniej i strzelic super mejk apa

A paznokcie - znow podziwiam bo ja pewnie wybilabym sobie oko probujac wlozyc soczewke Zreszta w pracy nie moge miec takich dlugich.
Ooooo a wiecie ze moja kolezanka z pediatrii podpisala regulamin ktory jej zabrania malowania?? Moze tylko na bezbarwno

Aha i dziekuje za zyczenia

I przykro mi z powodu kotka, wiem co czujesz bo 4,5 miesiaca temu zginal moj zastrzelony piesek - pisalam nawet o tym a ja dzis czuje nadal taki sam bol, zlosc i okropna bezsilnosc ze zrobilam wszystko co sie dalo a nie przezyl, zmarl mi w ramionach, zamykalam Mu oczy i ukladalam lapki i po prostu chce mi sie plakac a za chwile mam ochote wziac talerz i w zlosci go roztrzaskac o sciane ze tego cholernego mordercy nie zlapano. Nie pytajcie co bym temu (tu pomine wiele niecenzuralnych slow) zrobila gdybym go dorwala.

Cytat:
wyobrazcie sobie zaczelam myc okna z zewnatrz i pomazalam tylko bo taki mroz na nich ale ja glupia po co ruszalam jak nie byly takie brudne i co ja mam teraz zrobic mam pomazane plynem do naczyc i przymrozone takie HELP!!!!!! jakbym wam powiedziala ze 2 dni nie zmywalam makijarzu to dostalabym lanie? tak tylko pytam.....
O jaaa, nie kapalas sie 2 dni? Bo przeciez naturalne jest ze jak sie bierze prysznic to tez myje twarz chyba ze bez twarzy? No ja nie wiem

Cytat:
zdjęcie boskie co do tych moich zakupów, to nie wyglądało tak jak miało, bo miałam jechać z tż ale wyszło że pojechałam z rodzicami, a mieliśmy sobie robić prezenty pod choinkę i teraz nawet nic dalej dla niego nie mam pewnie w środę za czymś się rozglądnę...
Moje tez nie do konca wygladaly tak jak mialy wygladac bo w sklepie oczywiscie tlum ludzi, na parkingu korki itd, TZ zirytowany bo mu nic nie wpadlo w oko dla rodzicow, ja zmeczona bo od 6 na nogach i latam z formalnosciami do pracy i juz mialam dosc tego tlumu, przepychania sie, kolejek i byla niepotrzebna wymiana zdan Normalnie za rok robie zakupy w listopadzie, nie ma bata Albo na poczatku grudnia

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
kilka lat temu mieliśmy małego rudego kotka- jak tylko otwieralam rano drzwi od pokoju i wychodziłam na korytarz to biegł w moją stronę i wieszał mi się pazurami na nogach wiem, smiesznie to brzmi, ale od tego sie zaczelo-pewnego dnia w szkole uderzylam sie o krzeslo w łokieć i strasnzie mnie zabolalo- dotknełam i poczulam duzego guza. Lekarze mieli juz najgorsze mysli, ale w pore znalazła się lekarka, która zadała pytanie czy mam jakieś zwierze w domu, ktore mnie moze drapie- i sprawa sie wyjasniła. Dostalam odpowiednie leki i guz znikł, ale-juz nigdy wiecej kota Generalnie, jak badała mnie ta właśnie lekarka, to byłam już w szpitalu jako przyjęty pacjent na wyciecie guza
Wybacz ze to powiem ale wow - mialas chorobe kociego pazura? (zboczenie zawodowe, podoba mi sie ta nazwa)

Chyba tylko jednego pacjenta z tym widzialam na zywo a tak tylko czytalam A ten bolacy guz to stan zapalny wezlow chlonnych ktore sie wtedy bardzo powiekszaja - pewnie dostalas antybiotyki bo to sie zwykle daje, dobrze ze Ci nie wycieli

Cytat:
przywiozalm od mamy pare kosmetykow:
-szminka AVON rozowa
-szampon i odzywak do sychych i zniszczonych wlosow + serum na koncowki i wlosy zniszczone
-polyskojacy balsam Spa Avon oczywiscie
-dostane ten fioletowy zegarek jest sliczny ma moze ktoras z tego katalogy swiatecznego AVON ?
-zel wzielam dla mojego meza na gwiazdje ladnie pachnie i jets boski ten energetyzujacy taki siwyz Avon
-w kremie tzn w pedzelku taki cien czekoladowy dosyc fajny

fajnie miec mame w AVONIE
Ja nie cierpie avonu - mam po wszystkim uczulenie, po szamponach lupiez, po kremach i balsamach skora mnie swedzi. Zreszta z moich znajomych malo kto sie dobrze o nich wypowiada, juz o wiele lepsza polska ziaja

Ale to tylko moje zdanie
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 02:26   #859
agusiownik
Zakorzenienie

jutro robię wielkie spa, spędzę parę godzin w łazience, bo ostatnio się zaniedbałam

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 07:50   #860
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

Mam dzisiaj w planach wielkie SPA, okąpie się, nałoże nafte na godz umyje włosy, może jakaś maska, balsamowanko i te sprawy

Wczoraj użyłam hydrolatu i powiem wam, że fajne to Czuje, że dobrze nawilża i o dziwo po wchłonięciu znikają wszystkie zaczerwienienia na buzi Więc to na plus Ale jeszcze dam znać jak sie sprawuje przez dłuższy okres.

Dzisiaj Ramoncia wraca!!!!!!

Cytat:
Mi się podoba kardigan. Uwielbiam takie długie swetry

Cytat:
loluska, angelwithoutsoul, Shadii - a co do Tż'a to oczywiście ja tego tak nie zostawiłam - 2 dni wytrzymałam, nie dzwoniłam, nie odzywałam się, jak on w końcu łaskawie się odezwał, to z 1,5h się kłóciliśmy w sumie ja wszystko mu wygarniałam, mówiłam, że było mi przykro, że obiecywał, że nie będę już nigdy przez niego płakać i nie pozwolę sobie, żeby tak się do mnie odzywał itd. itp. i że nie chcę jego przeprosin, bo one powinny "wyjść" z niego a nie dopiero po tym jak mu wszystko wygarnęłam bo takie to dla mnie są nieszczere itd itd..I potem w końcu wyłączyłam się, bo nie chciałam już go słuchać nawet, to ciągle dzwonił, nawet do mojego brata zadzwonił, bo pewnie od niego odbiorę tel. i żeby mi przekazał, żebym od Tż'a odebrała (oni w bardzo dobrej komitywie są, także wiecie..) ale ja miałam to gdzieś, miałam dość jego i w ogóle, ale potem na następny dzień przyszedł i pogadaliśmy i w sumie może nie mówił dużo, ale dużo się starał mi okazywać i jakoś to poszło
To dobrze zrobiłaś, mam nadzieje, że zrozumiał swój błąd i już tak do Ciebie nie bd mówić

Cytat:
co Ty gadasz?
dziekuje

wiecie co?

Oooo chyba prezent dla catee się szykuje

Cytat:

Megan Fox jest boska A jej brwi są wręcz idealne. Chciałabym takie

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 08:42   #861
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej

Tallulah, pamietam, jak z pieskiem opisywalam, u Ciebie to bylo wielkie swinstwo, bo ktos mu skrocil zycie... przykro mi bardzo, powiem Ci szczerze, ze moj kot nie zyje 9miesiecy i ja nadal za nim tesknie..

Zapomnialam Was przeprosic, wlosy mylam wczesniej i na filmiku mam wilgotne
ja uzywam teraz serum z silikonami albo biowax na koncowki bo przed tym mrozem, szalikami itp jak mowisz, trzeba chronic

co do makijazu nie maluje sie tak codziennie
zrobilam dluzszy dla Was, a normalnie jak jezdze tez do pracy to mam tylko podklad i tusz wiec max 3min

dzis sobie zrobie z czerwonymi ustami bo zaraz mykam do TZta

Dziewczyny dajcie spokoj z tymi paznokciami, naogladalyscie sie kciukow i wskazujacego ktore sa najdluzsze i sie dziwicie naprawde duzo lepiej sie pracuje z dlugimi paznokciami niz z krotkimi, ja w krotkich czuje sie jak kaleka owszem mam teraz odrost 0,5cm i to jest moja max dlugosc, bo mimo ze uwielbiam dlugie, to nienawidze takiego odrostu

ciesze sie, ze Wam sie moj glos podoba i makijaz
ale wlasnie na MM dowiedzialam sie, ze mi te cienie nie pasuja, tzn nie metaliczne tylko maty i co ja mam zrobic z ta paletka?
Stary 2010-12-22, 10:17   #862
buahhot
Marcelover ♥♥♥

hej
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
(...)Wybacz ze to powiem ale wow - mialas chorobe kociego pazura? (zboczenie zawodowe, podoba mi sie ta nazwa)

Chyba tylko jednego pacjenta z tym widzialam na zywo a tak tylko czytalam A ten bolacy guz to stan zapalny wezlow chlonnych ktore sie wtedy bardzo powiekszaja - pewnie dostalas antybiotyki bo to sie zwykle daje, dobrze ze Ci nie wycieli

Ja nie cierpie avonu - mam po wszystkim uczulenie, po szamponach lupiez, po kremach i balsamach skora mnie swedzi. Zreszta z moich znajomych malo kto sie dobrze o nich wypowiada, juz o wiele lepsza polska ziaja

Ale to tylko moje zdanie
tak, mialam chorobe kociego pazura straszne było to, jak lekarze powiedzieli, że wytną tego guza razem z kawałkiem mieśnia naokoło-guz był w okolicy łokcia prawej ręki. A było tak jak opisałas- bolący guz i antybiotyki. Jak dzis pamietam, ze bralam penicyline

A jesli chodzi o avon to do pielegnacji nic nie mialam nigdy, jedynie cos z kolorowki, wiec zobacze co to za mleczko-drogie nie jest, wiec nie bedzie az takiej szkody wyrzucic

Cytat:
hej

Tallulah, pamietam, jak z pieskiem opisywalam, u Ciebie to bylo wielkie swinstwo, bo ktos mu skrocil zycie... przykro mi bardzo, powiem Ci szczerze, ze moj kot nie zyje 9miesiecy i ja nadal za nim tesknie..

ja uzywam teraz serum z silikonami albo biowax na koncowki bo przed tym mrozem, szalikami itp jak mowisz, trzeba chronic

zrobilam dluzszy dla Was, a normalnie jak jezdze tez do pracy to mam tylko podklad i tusz wiec max 3min

Dziewczyny dajcie spokoj z tymi paznokciami, naogladalyscie sie kciukow i wskazujacego ktore sa najdluzsze i sie dziwicie naprawde duzo lepiej sie pracuje z dlugimi paznokciami niz z krotkimi, ja w krotkich czuje sie jak kaleka owszem mam teraz odrost 0,5cm i to jest moja max dlugosc, bo mimo ze uwielbiam dlugie, to nienawidze takiego odrostu

ale wlasnie na MM dowiedzialam sie, ze mi te cienie nie pasuja, tzn nie metaliczne tylko maty i co ja mam zrobic z ta paletka?
eee nie przejmuj sie tym co dziewczyny mówią jak moga nie pasować? mi sie wydaje ze to własnie starszym kobietom nie koniecznie pasuja metaliczne odcienie, ale mlodej osobie?

Stary 2010-12-22, 10:48   #863
CABIN CREW

Cytat:
Kitka; ) - a ja mam radiówkę i mój internet zależy od warunków pogodowych No tragedia.. A jakie maseczki? I mi by się też przydała regulacja brwi u kosmetyczki w końcu A nie orientujesz się ile takie coś kosztuje? Bo ja nigdy nie byłam. A fajnie byłoby wkroczyć w Nowy Rok z ogarniętymi brwiami

dam znać jak dziś te brwi zrobię... a wydaje mi się że u mnie w miejscowości to grosze kosztuje, chyba jakieś 10-15 zł regulacja plus henna.... w każdym razie napiszę jak juz będą piękne i zrobione

Cytat:
dopiero teraz zauwazylam wiec odpisuje i ide spac

paletka to frma coastal scents, jakos super, jak rano sie pomaluje to spokojnie 12h cienie leza jak trzeba i nie blekna i TZta tez przetrwaja w nienaruszonym stanie wiec jest super, bez bazy bez niczego, jestem mega zadowolona dalam za nia 119,90zl kupilam na all u dziewczyny z Wroclawia wiec odbior mialam osobisty

i zel tez polecam, Montii tez byla zadowolona swego czasu
ja zrobie sobie jeszcze na sylwestra, urodziny i chyba zrezygnuje, bo szkoda mi kasy, ale znowu nie wyobrazam sobie, bo to co pakowalam w odzywki nic nie dajace nail tek czy jak to sie pisze, sally hansen, to mialabym 4miesiace pazurkow wygoda, komfort, nic sie nie lamie, lakiery super sie trzymaja, dla mnie rewelacja
no bo super ta paletka, kiedyś się na nią czaiłam ale koleżanka (notabene pracująca w inglocie ) nagadała mi że za taką cenę to na pewno te cienie nie będą dobre (tzn. że tyle kolorów za tak niską cene ) , że będą słabo napigmentowane itp...ale teraz dobrze że mam informacje ze sprawdzonego źrodła....
co do żelów- to zależy ile mi po świętach kaski wpadnie ale coraz bardziej jestem do niego przekonana....a to musi być jakiś specjalny żel do naturalnych pazurków ??

Cytat:
hej

daj spokój, nie zawsze będzie tak że bedziesz się wszystkim w danych kolorach/makijażu podobała.... a to nie znaczy że źle wyglądasz w metelicznych...szczególni e że zdjęcie też nie oddaje całego uroku makijażu więc trzeba mieć dystans do komentarzy na MM.... chociaż jak nie wiesz co zrobić z paletka.... możesz mi wysłać

ja od rana powoli zaczynam przedświąteczna SPA..całą noc trzymałam na włosach olej rycynowy, teraz zmyłam i była odżywka isany (no sprawdzę w końcu czy to taki hit jak czytałam )... zaraz jakiś szybki make up i do miasta do fryzjera i brwi zrobić... potam się spotykam z K bo niestety on na święta jedzie do mamy i wróci dopiero po....

ZALATANA......
Stary 2010-12-22, 10:54   #864
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

cześć dziewczynki

rzadko się udzielam ostatnio ale regularnie czytam. Dużo się dzieje więc wybaczcie

Caate, oglądałam wczoraj filmik, makijaż super. Nie uważam, że metalicznych cieni nie możesz używać. Na MM nie zawsze wszyscy mają racje więc wię nie przejmuj
Stary 2010-12-22, 11:05   #865
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Hej Dziewczyny ja niedawno wstałam zjadłam śniedanie byłam na zakupach, a teraz za sprzątanie się biore. Zajrze do was później

Cytat:
ja bym kupiła te 3 rzeczy

Aha ostatnio po olejowaniu miałam takie fajne włosy, muszę powtórzyć ten zabieg na święta
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 13:15   #866
Shadii
Wtajemniczenie

Cześć
Wstałam godzinę temu, ale na szczęście czuję się w miarę dobrze
Od rana nic dla siebie nie zrobiłam, tylko Keranorm na pośladki, już są prawie gładkie

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 13:39   #867
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Cześć
Wstałam godzinę temu, ale na szczęście czuję się w miarę dobrze
Od rana nic dla siebie nie zrobiłam, tylko Keranorm na pośladki, już są prawie gładkie

co to ten keranorm ???

a ja byłam u kosmetyczki i mam piekne brwi.... takie idealne..... co prawda na razie są jeszcze czerwone ale i tak są boskie.... no i grzywkę u fryzjera podcięłam.....

ZALATANA......
Stary 2010-12-22, 13:56   #868
agusiownik
Zakorzenienie

a ja zrobiłam piernik i kapustę z grzybami, zaraz biorę się dalej za robotę, a w między czasie porobię maseczki na twarz
już się nie mogę doczekać świąt

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
co to ten keranorm ???

a ja byłam u kosmetyczki i mam piekne brwi.... takie idealne..... co prawda na razie są jeszcze czerwone ale i tak są boskie.... no i grzywkę u fryzjera podcięłam.....

wstawisz zdjęcie swoich brwi?

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 14:14   #869
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
a ja zrobiłam piernik i kapustę z grzybami, zaraz biorę się dalej za robotę, a w między czasie porobię maseczki na twarz
już się nie mogę doczekać świąt

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

wstawisz zdjęcie swoich brwi?
zaraz spróbuję jakieś zrobić tylko że światło mam w domu kiepskie...

jest w albumie ale masakra ta fotka :/ szczególnie że bez make up jestem...

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2010-12-22 o 14:24
Stary 2010-12-22, 14:54   #870
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
co to ten keranorm ???

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...s-Keranorm.htm

Mam problem z rogowaceniem okołomieszkowym na pośladkach, ten krem w tydzień wszystko wygładza, jest cudowny

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości