|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "walczymy o nasze marzenia..." część 2
To fajne autko!
![]() Ja jeszcze prezentów nie kupiłam... Nie wiem kiedy kupię... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja czekam na @. Bolą jajniki, spuchłam, czyli nooorma.... ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Pechowy dzień miałam... Nie dość, że w robocie dno, to jeszcze jak wracałam trolejbus się zepsuł... |
|||
|
|
|
#4562 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4563 |
|
Raczkowanie
|
xhankax - to będzie najwspanialszy prezent dla TŻa a przede wszystkim dla Ciebie. To będą na pewno niezapomniane święta!
Jeszcze raz gratulacje z całego serducha!!!!
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu GRATULACJE!!!
![]() Zafrine mocno trzymam kciuki za II krechy zamiast @ No to powiało optymizmem
|
#4565 |
|
Raczkowanie
|
Haniu najserdeczniejsze gratulacje
![]() kla ski:![]() suuuper cudowny prezent tak długo oczekiwany!! Bardzo się cieszę Dziewczyny wróciłam od ginki przepisała mi bromergon mam zaczac brac od 1/3 tabletki potem 1/2 nie robiła badań i nic nie wzieła za wizytę mam przyjść za miesiąc jak będę mieć owu na monitoring, a powiedzcie mi czy mogę się przytulać teraz z TZ bez zabezpieczenia? jeśli bym np zaszła teraz czy to nie było by szkodliwe? kurcze nie dopytałam się:/ |
|
|
|
#4566 |
|
Wtajemniczenie
|
Haniu! 56 cykl!
ale się wzruszyłam! ![]() czyli dobrze mój ginekolog mówił! kobieca natura jest nieprzewidywalna! niepowtarzalna! i nigdy nie wiadomo kiedy Nas zaskoczy! i tego się dziewczynki trzymajcie!
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4568 |
|
Raczkowanie
|
Nadia dziękuję Ci Kochana na Ciebie to zawsze można liczyć
![]() ten cykl to już stracony ale mam nadzieję, że w przyszłym może coś sie uda! może nowy rok się zacznie dobrze bo ten do najlepszych nie należy... :/ Nadia powiedz mi jeszcze czy ten lek jest drogi?? |
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się pod tym podpisuję... Daję sobie jeszcze miesiąc jak się nie uda... To już nie wiem co... Mam dość ginów (znowu), badań... I w ogóle wszystkiego... zmęczona już jestem... A nowych sił niestety brak...
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Sorki, dziewczynki... Trochę podłamana jestem... I niczego dobrego już się nie spodziewam. I teraz... Nie bijcie... Zrobiłam 2 testy. Kupione na all. Jeden owulacyjny, drugi - otrzymany w gratisie - ciążowy... Ciążowy negatywnie, na owulacyjnym lekki pośladowy znak kreski... Testy z all są chyba do pupy... Dziś 25 dc.. |
|
|
|
#4570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczynki faktycznie można uwierzyć w cuda Tacca 25dcto moim zdaniem za wcześnie na ciążowy... Testów z all nie znam, ale moim zdaniem tak wcześnie to żaden nic nie pokaże... Cierpliwości Kochana i trzymam mocno ![]() A ja jestem po wizycie, nie powiem, bałam się trochę... I liczyłam, że coś więcej zobaczę, a tu tylko pęcherzyk i Kropek - wszystko na swoim miejscu i prawidłowej wielkości. Oprócz acardu i foliku mam brać jeszcze profilaktycznie duphaston. Ale karta ciąży założona Następna wizyta 17 stycznia ![]() Edytowane przez DAnia Czas edycji: 2010-12-22 o 09:45 |
|
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
no w końcu mogę coś skrobnąć nieraz podczytuje,ale synek alarm załączy i nie ma czasu na odpisanie
kotek jak u małej to sapka to musisz poczekać,mój też miał i żadne krople nie pomogą to musi minąć nam niedawno to dopiero mineło paulina o to furka już jest to teraz tylko jeździć ![]() cherubinko o nie ja ci sie nie dam poddać ,może musisz złapać oddech,ale nie poddawać się zobaczysz i ty się doczekasz tego cudu i tak jak każda weteranka,tylko pytanie kiedy,ale ja wierzę i będę wierzyć za was,ze ten moment nadejdzie i to już tuż tuż hanka to gratki czyli cuda są ![]() taccatstu za wcześnie nie ma co robić nie nie kupuj więcej testów,bo zbankrutujesz sama się trochę nakręcasz wiem jak ja ile razy testowałam,ale to dobre nie jest dania pęcherzyk jest,a dzidzia musi podrosnąć aby zobaczyć,ale jak pojdziesz w styczniu już usłyszysz serduszko ![]() całuje wszystkie
|
#4572 |
|
Wtajemniczenie
|
Daniu to teraz czekać na kolejna wizytę, na której usłyszysz serduszko swojego Maleństwa
Bardzo sie ciesze,ze wszystko ok.Z resztą wiedziałam o tym od początku.Teraz tylko dobre myśli i żadnych złych!!!Pamietaj o tym!Tacca zrób sobie pzrerwe,z własnego doświadzcenia wiem,ze to bardzo pomaga.Nie zajmuj sie sparwami poczęcia,rób swoje,ciesz sie życiem,tym co masz...Nadejdzie moment kiedy znów zaczniesz działac.Daj sobie czas!To samo tyczy sie Cherubinki!Nie poddawajcie się dziewczyny! Alexa ja brałam bromergon i normlanie mogłam sie starać,więc nie ma przeszkód Ciekawe jak tam Pacierpek?
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2010-12-21 o 09:00 |
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudowna wiadomość, teraz zacikam kciuki, zeby wszytsko było ok. na pewno bedzie. Ech az si mordka od rana smieje
|
|
|
|
|
#4574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam w moim lab. zrobić bete, ale wynik dopiero za dwa dni, co za wieś
|
|
|
#4575 |
|
Wtajemniczenie
|
ojej!!!!!!!!!!!!!!haniu gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#4576 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja testy miałam z All i były OK, działały Testy owu wykrywają LH i może tak być, że teraz z jakiegoś powodu jest ono podniesione. Musiałabyś w ciągu jednego cyklu powtórzyć badanie LH i najlepiej FSH trzy razy, na początku cyklu koło 3dc, później przy owu i ostatni w fazie lutealnej i sprawdziła czy wyniki są poprawne w każdym etapie cyklu.Cytat:
Cytat:
Wszystkie nowe mamusie zapraszamy na mamusiowe https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=479397 sierpniowe terminy też przyjmujemy, nie zwracajcie uwagi na nazwę
|
||||
|
|
|
#4577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() A u mnie jakoś dziwnie rano miałam trochę krwi i teraz taki śluz jak na początku @ a to dopiero 22dc, zawsze miałam regularne a w zeszłym tygodniu przylazłą już w 26dc...co ona sobie teraz tak będzie wcześniej przyłaziła... ![]() Cytat:
co za wspaniała wiadomość ![]() Kochana trzymam kciuki za wysoką betę ![]() Cytat:
Jak chcesz to dopiszę, Cię do listy staraczek, musisz podać imię, wiek, skąd jesteś, który cykl starań i kiedy była ostatnia @. Cytat:
Chyba mogę Cię już zrzucić na dół?? a wiesz może termin porodu?? Tacca Kochana przytulam mocno ![]() Trzymam kciuki, żeby nie przylazła ![]() Zafrine za II kreski ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek. Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech jesienny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 18 staraczek; kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07 Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 13, last @ 13,10 DAnia - (Ania, 33 lata,dolnośląskie)cykl 11(19), last @ 07,11 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 17, last @ 11,11 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 20, last @ 11,11 Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 21, last @ 17,11 xhankax(Hania,28lat,Śląsk) cykl 56, last @ 17,11 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 23, last @19,11 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 23, last @ 25,11 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 7, last @ 8,12 Egwene6 - (Dorota, 32lata, Lublin) cykl 15, last @ 08,12 Mezaga(Agnieszka, 28 lat, Gorlice) cykl 37, last @ 12,12 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 25, last @ 16,12 Irmusia81(Aneta, 29 lat okolice Krakowa) cykl 21, last @ 19.12 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 13 zafasolkowanych: Sanderinka - ( Sandra, 20 lat, mazowieckie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p - 30 grudnia 2010) Pamela86 - (Pamela, 23 lata, Śląsk) gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p - 7 styczeń 2011) Achaia - ( Dorota, 29 lat , Łódź ) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p - 08 styczeń 2011) Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 15 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 8 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Ewakol - dziewczyny odezwijcie się napiszcie co u was
|
|||
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko a Ty tak krótko dzisiaj na forum, znikasz nam
Mam nadzieję, że to nie @ i że już nie przyjdzie.A swoją drogą to szczęśliwą masz rękę do listy, od kiedy ją przejełaś to same skaczące ludziki się pojawiają Nie długo u Ciebie też będzie skakał ludzik |
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam na smacznym i spisywałam przepisy na sernika bo chę zrobić ![]() Oj nie wiem co to ale nie podoba mi się cały czas miałam regularnie wszystko a teraz jakieś wyskoki ![]() To się cieszę - taka moja misja aby każda staraczka zafasolkowała i skończymy ten wątek ![]() Trzymaj kciuki |
|
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wysyłam
|
|
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam przygotowania do Świąt?? |
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W domu świątecznych porządków nie robię nigdy, zawsze mam z miarę czysto Choinkę wczoraj kupiliśmy, w wigilię ją ubierzemy i tyle ![]() Całe święta u rodzinki spędzamy. Nie trać nadziei |
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam dużo nie robię, bo w tamtym roku pełno jedzenia wyrzuciliśmy...w wigilię jesteśmy sami, w pierwszy dzień idziemy do znajomych, na urodzinki 2 ich synka, a w drugi będziemy odpoczywać w domku ![]() Zleci moment Całkiem nie tracę, ale w tym cyklu mało staranek było... |
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do ciąży wystarczy raz |
|
|
|
|
#4585 |
|
Raczkowanie
|
Witam
zaglądam cichutko na wizaz, a tutaj takie wspaniałe wieści. Haniu GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Tacca, jedyne co mogę poradzić to odpuść, nie napinaj się na ciążę. Nie wiem czy pamiętasz,ale jak ja odpuściłam i miałam jechać na inseminację wtedy zaszłam w ciążę.natura działa w najmniej oczekiwanym momencie. a chwile załamania każda z nas chyba przeżywała. Były dni, że wszystko traciło dla mnie sens, a pragnienie dziecka odbierało już mi rozum. teraz wiem, że nie można dać się zwariować, a w ciążę i tak zajdziesz!! zobaczysz Mój mały Janek jest kochany.oczywiście daje mamusi nieraz popalić. ale cóż... jestem na etapie braku kupek, katarku, krostek na twarzyczce itp. ale sobie radzimy. podobno to wszystko mija, więc damy rade |
|
|
|
#4586 | |||
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
Cytat:
Staram się myśleć pozytywnie, zresztą takie zalecenie dostałam od mojej pani doktor Cytat:
Ginka wyliczyła mi termin na 14.08.11.Szarlot ucałuj koniecznie Janka od nas ![]() Ja jeszcze dziś normalnie siedzę w pracy, jutro tylko do 11tej i wreszcie troszkę wolnego ![]() U nas przygotowania do świąt spokojne, choinkę już mamy, pierniczki upieczone, jakieś niewielkie gotowanie zostało na czwartek i piątek. Ale my wigilię mamy u teściów, ja tylko trochę pomagam, a w święta jedziemy do mojej rodzinki ![]() Miłego dnia! |
|||
|
|
|
#4587 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Hania - gratuluję bardzo Dzięki wszystkim za życzenia urodzinowe - nawet jeśli wolałabym zapomnieć że zrobiłam się rok starsza. Nie zaglądam tutaj ostatnio bo ani nie mam z czym ponieważ tylko jakoś turlam się dzień po dniu żeby dotrwać do wieczora ani nie chcę wam w żaden sposób psuć nastroju świątecznego. Tyle optymizmu i dobrych wiadomości zagościło na wątku a ja nie potrafię wykrzesać z siebie żadnej radości więc tylko mogę popatrzeć na to z boku. Życzę wam wszystkiego dobrego na święta i w nowym roku - mam nadzieję że przynajmniej wy będziecie szczęśliwe.
|
#4588 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mnie brzuszek pobolewa, ale jak narazie nie ma @
|
||
|
|
|
#4589 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Kurczę ogrzewanie mi w pracy szwankuje i marznę ![]() Jak tam dziewczynki prezenty pokupowane? choinka ubrana? Ja tylko mężowi prezent robię i koleżankom drobiazgi ![]() Mam dla Tż sweter i rękawiczki a chcę jeszcze dokupić portfel, tylko tu u mnie zabardzo wyboru nie ma Dla koleżanek kosmetyki ![]() Cytat:
Może pokażesz nam swojego kawalera? pewnie już sporo urósł? Cytat:
![]() Z przyjemnością to uczynię Cytat:
po to tu jesteśmy, żeby się wspierać w każdej sytuacji Trzymaj się cieplutko ![]() Dla Ciebie i Twojej rodzinki Wesołych, spokojnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych oraz wiele szczęścia i radości w nadchodzącym Nowym 2011 Roku, przede wszystkim spełnienia tego najpiękniejszego i najważniejszego marzenia!!! a kiedy termin?? za piękny prezent świąteczny U mnie te wczorajsze plamienie minęło... zobaczymy co to z tego wyniknie...planowo nie czekam na @ 27.12... ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek. Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech jesienny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 17 staraczek; kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07 Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 13, last @ 13,10 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 17, last @ 11,11 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 20, last @ 11,11 Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 21, last @ 17,11 xhankax(Hania,28lat,Śląsk) cykl 56, last @ 17,11 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 23, last @19,11 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 23, last @ 25,11 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 7, last @ 8,12 Egwene6 - (Dorota, 32lata, Lublin) cykl 15, last @ 08,12 Mezaga(Agnieszka, 28 lat, Gorlice) cykl 37, last @ 12,12 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 25, last @ 16,12 Irmusia81(Aneta, 29 lat okolice Krakowa) cykl 21, last @ 19.12 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 14 zafasolkowanych: Sanderinka - ( Sandra, 20 lat, mazowieckie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p - 30 grudnia 2010) Pamela86 - (Pamela, 23 lata, Śląsk) gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p - 7 styczeń 2011) Achaia - ( Dorota, 29 lat , Łódź ) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p - 08 styczeń 2011) Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 15 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 8 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 33 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Ewakol - dziewczyny odezwijcie się napiszcie co u was
|
|||
|
|
|
#4590 |
|
Zadomowienie
|
paulinko
abys sie nie doczekała na @, u mnie patrzac na normalne cykle 35dniowe powinna byc wczoraj, ale po ziolkach ostatnie 3 cykle wydluzyły sie o dwa dni, wiec jutro ![]() dzisiaj rano tak mnie bolal brzuch ze myslalam ze przylezie dzisiaj wredota jedna, ale jak narazie nie widac. poczekamy jeszcze, nie bede testowac jak ze 3-5 dni nie bedzie sie pojawiac. choinka juz stoi w salonie,prezenciki dla mamy i dla brata zostały do kupienia.
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2010-12-22 o 16:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

Jeszcze raz gratulacje z całego serducha!!!!
kla ski:

napiszcie co u was