LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaKaCjE:* - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-21, 23:47   #1981
Ailanna
Rozeznanie

Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK

Ja dziś wyjechałam o 9.05 z Poznania, wyjątkowo punktualnie i wyjątkowo punktualnie dojechałam, ale za to Ci co jechali po 13 mieli 3 godziny opóźnienia.

Beata - poszło
Stary 2010-12-22, 09:25   #1982
BeaS
Zakorzenienie

Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK

Dzień.

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
Beata, chyba już lepiej wyglądać za młodo

hejop
ja już w domu
ale jak wesoło na dworcu było
planowałyśmy z koleżanką jechać pociągiem o 14.15.. stoimy na peronie, ludzi w .uj, a pociągu brak. Dodam, że startował z Krk Gł. ... za chwilę głosu mówi, że jest.... 45 opóźnienia no to czekamy. Mija 40 min głosu mówi, że opóźnienie wydłużyło się do 70min... więc poszłyśmy się rozgrzać, na herbatkę.. siedzimy, ja wyszłam do tunelu, żeby sprawdzić czy coś nowego mówią i akurat głosu mówi, że pociąg podstawiony, więc my biegiem na peron, pociąg stał, wsiadłyśmy i nawet miałyśmy miejsca siedzące !!
z Krk wyjechał z 80min opóźnieniem i na szczęście już nic nie dorzucił po drodze, z takim samym dojechałyśmy do R... a tam! chyba wszyscy ludzie z pociągu wysiedli 3 ostatnie wagonu były dosłownie puste ;D

ale kurcze, jednak dom to dom
Ale ja nadal wyglądam na mniej niż mam, to jest najlepsze. Na dowód wstawię Wam w klubie zdjęcie zrobione wczoraj, specjalnie, żeby to potwierdzić.
Nie mam zielonego pojęcia dlaczego ta pani powiedziała 'córka'.
Choć tylko na początku, raz to zrobiła, potem już się skapnęła, że nie jestem córką tylko wnuczką.

Współczuję czekania w takim mrozie. Ale najważniejsze, że już jesteś w domu.

ed. coś się pochrzaniło w komputerze.
wrzucę zdjęcia innym razem.

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2010-12-22 o 09:46
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-22, 17:11   #1983
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Najeździłam się dziś autem w tę beznadziejną pogodę.
Zarzuca trochę, kurczaki.
Ale bezpiecznie dotarłam do domu.

Ale się dziś uśmiałam. Obczajcie.
Pamiętacie, że wyglądam na mniej lat niż mam? Chyba już nie.
Dziś w przychodni, do której zawiozłam dziadzia, jakaś pani do mojego dziadzia powiedziała o mnie 'córka'
mistrzostwo świata, no super, teraz wyglądam na 50 lat.
noo, zarzuca
dodaje gazu a się kręce w kółko

ej! a Twój dziadziu nie wygląda przypadkiem młodo?
Bo ja też wyglądam niby młodo, a też nie raz jak z dziadziem byłam, myśleli że jestem jego córką.. bo on wygląda na 50-55
Cytat:
ale jak wesoło na dworcu było
planowałyśmy z koleżanką jechać pociągiem o 14.15.. stoimy na peronie, ludzi w .uj, a pociągu brak. Dodam, że startował z Krk Gł. ... za chwilę głosu mówi, że jest.... 45 opóźnienia no to czekamy. Mija 40 min głosu mówi, że opóźnienie wydłużyło się do 70min... więc poszłyśmy się rozgrzać, na herbatkę.. siedzimy, ja wyszłam do tunelu, żeby sprawdzić czy coś nowego mówią i akurat głosu mówi, że pociąg podstawiony, więc my biegiem na peron, pociąg stał, wsiadłyśmy i nawet miałyśmy miejsca siedzące !!
z Krk wyjechał z 80min opóźnieniem i na szczęście już nic nie dorzucił po drodze, z takim samym dojechałyśmy do R... a tam! chyba wszyscy ludzie z pociągu wysiedli 3 ostatnie wagonu były dosłownie puste ;D

ale kurcze, jednak dom to dom
jak ja nie cierpię opóźnień.. dlatego unikam pociągów jak ognia

home, sweet home

byłam na nartkach! w końcu
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-22, 20:11   #1984
czijo
Zadomowienie

Dzień dobry
Chciałam się pochwalić, że mam nowy telefonek i jest tak superowy i tyle ma opcji że go nie mogę ogarnąć najpierw ściągnęłam facebooka, twittera itd. a dopiero kilka godzin później odkryłam, gdzie są smsy uczę się pisać na tej dotykowej klawiaturze, nawet dość szybko mi to idzie, tylko na QWERTY ciągle naciskam x zamiast z.
Aha, i WRESZCIE byłam na Harrym Potterze w kinie byłam z przyjaciółką, ale więcej z nią nie chodzę, bo ni się wzruszyć, ni przestraszyć, bo zaraz się ze mnie śmieje potem polazłyśmy do haema i tradycyjnie powkurzałam się na to, że każdej kobiecie próbują wcisnąć 80B ale znalazłam 75C które było dla mnie dobre ale nie sądzę, żeby w obwodzie miało 75 cm (gdyby miało, byłoby w sam raz, a nie ciasne. ale ma być ciasne, więc to dobrze ). Kupię sobie po świętach może, żeby raz dla odmiany nie mieć stanika, który żyje własnym życiem.
Jutro wyjeżdżam rano nie wyobrażam sobie tego zupełnie ale tak czy siak, ponieważ mnie nie będzie, to...

Życzę Wam smacznych Świąt i wesołego karpia. Czy jakoś tak.

czijo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-22, 20:34   #1985
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bedeliciuos Pokaż wiadomość
ej! a Twój dziadziu nie wygląda przypadkiem młodo?
Nie wygląda młodo, wygląda jak ... dziadzio.

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Chciałam się pochwalić, że mam nowy telefonek i jest tak superowy i tyle ma opcji że go nie mogę ogarnąć najpierw ściągnęłam facebooka, twittera itd. a dopiero kilka godzin później odkryłam, gdzie są smsy uczę się pisać na tej dotykowej klawiaturze, nawet dość szybko mi to idzie, tylko na QWERTY ciągle naciskam x zamiast z.
Aha, i WRESZCIE byłam na Harrym Potterze w kinie byłam z przyjaciółką, ale więcej z nią nie chodzę, bo ni się wzruszyć, ni przestraszyć, bo zaraz się ze mnie śmieje potem polazłyśmy do haema i tradycyjnie powkurzałam się na to, że każdej kobiecie próbują wcisnąć 80B ale znalazłam 75C które było dla mnie dobre ale nie sądzę, żeby w obwodzie miało 75 cm (gdyby miało, byłoby w sam raz, a nie ciasne. ale ma być ciasne, więc to dobrze ). Kupię sobie po świętach może, żeby raz dla odmiany nie mieć stanika, który żyje własnym życiem.
Wiem, że masz nowy telefon. Fejsbuk wie wszystko.

Przedwczoraj kupowałam stanik i tradycyjnie ciężko znaleźć cokolwiek dobrego na mój biust []. Ekspedient po grzebaniu w zapasach dobre 15 minut, zrezygnowany wyciąga ... powiedzmy mniej więcej mój rozmiar [], okazało się, że nie jest dobry, a on z tekstem, że ważne, żeby cokolwiek było
Wyszłam.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-12-22, 20:46   #1986
czijo
Zadomowienie

Cytat:

Przedwczoraj kupowałam stanik i tradycyjnie ciężko znaleźć cokolwiek dobrego na mój biust []. Ekspedient po grzebaniu w zapasach dobre 15 minut, zrezygnowany wyciąga ... powiedzmy mniej więcej mój rozmiar [], okazało się, że nie jest dobry, a on z tekstem, że ważne, żeby cokolwiek było
Wyszłam.
No pewnie przesadzam z obnoszeniem się tym, ale strasznie się cieszę

No co Ty jestem oburzona...
A co to był za sklep? Masz jakiś stanik wg Jedynej Słusznej Rozmiarówki? ja wg niej powinnam nosić... 65K
Stary 2010-12-22, 21:05   #1987
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry
Jutro wyjeżdżam rano nie wyobrażam sobie tego zupełnie ale tak czy siak, ponieważ mnie nie będzie, to...

jaki jaki?

a mówią żeby nie kupować staników w hamie
podobno niedobre, ja mam jeden, jeszcze z czasów mojej stanikowej niewiedzy, i się straaaasznie rozciągnął i nieładnie wygląda biust w nim.

dzię-ku-je-my !
i wzajemnie
Cytat:
Nie wygląda młodo, wygląda jak ... dziadzio.

Wyszłam.
chyba że tak mój nie wygląda jak dzadzio, ma czarne włosy, czuprynka full wypas, a jego syn, a mój tata ma już parę siwych.. i łysych

enooo, a ja się nie mogę dostać na facebooka coś mi wyskakuje, jakies ostrzeżenia i nie wiadomo co. pokazało że ktoś może mnie obserwować, czy coś

też bym wyszła
w ogóle czuję się skrępowana, gdy ktoś (ekspedientka) patrzy na mój biust w poszukiwaniu stanika dla mnie.. wolę sama poszukać w esotiq czy jakoś tak
a jaki masz rozmiar?

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
A co to był za sklep? Masz jakiś stanik wg Jedynej Słusznej Rozmiarówki? ja wg niej powinnam nosić... 65K

ja 60D.. ale kurde, obawiam się że bym się udusiła.. więc noszę 65B
a znalazłaś gdziekolwiek kiedyś ten rozmiar?
Stary 2010-12-22, 21:16   #1988
czijo
Zadomowienie

Cytat:
jaki jaki?

a mówią żeby nie kupować staników w hamie
podobno niedobre, ja mam jeden, jeszcze z czasów mojej stanikowej niewiedzy, i się straaaasznie rozciągnął i nieładnie wygląda biust w nim.

dzię-ku-je-my !
i wzajemnie

też bym wyszła
w ogóle czuję się skrępowana, gdy ktoś (ekspedientka) patrzy na mój biust w poszukiwaniu stanika dla mnie.. wolę sama poszukać w esotiq czy jakoś tak
a jaki masz rozmiar?

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

LG Swift

Ja mam dwa z hama właśnie też z czasów nieświadomości. Były dobre pierwszego dnia, a teraz mam je prawie na szyi

;*

Ja słyszałam, że Esotiq ma w ogóle niezorientowane ekspedientki... no ale w sumie to zależy od oddziału.

Widziałam w sklepach internetowych, albo stacjonarnych mających strony internetowe, bo w końcu nigdy nie wybrałam się do tych na Krakowskiej, na Dietla i na Długiej. Za drogo dla mnie
Stary 2010-12-22, 21:22   #1989
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

wszystkie już wiemy, że masz nowy telefonik
fajowo, że się tak cieszysz. ja doszłam do wniosku, że zbieram na tego touch and type, chyba, że coś innego wpadnie mi w oko.
bo pewnie zanim zbiorę to rok minie
ale już mnie wkurza ta moja old schoolowa nokia.

hamowe staniki są po prostu czasem zupełnie nierozmiarowe, gdy jeszcze tam kupowałam, to zawsze były na mnie wszystkie za ciasne (75, gdzie powinnam mieć 60-65!)

gdzież wyjeżdżasz?!

Cytat:
Wyszłam.

Cytat:

ja teraz próbuję naciągnąć tż na stanik wg Jedynej Słusznej Rozmiarówki
jutro chyba się przejdę do porządnego sklepu.

Cytat:

bo te kalkulatorowe to takie mniej więcej. acz, ja zadowalam się 70C podczas, gdy powinnam mieć 65C/D, czy jakiś taki, już nie pamiętam

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Ja mam dwa z hama właśnie też z czasów nieświadomości. Były dobre pierwszego dnia, a teraz mam je prawie na szyi

Widziałam w sklepach internetowych, albo stacjonarnych mających strony internetowe, bo w końcu nigdy nie wybrałam się do tych na Krakowskiej, na Dietla i na Długiej. Za drogo dla mnie

najlepiej to przymierzyć w stacjonarnym i polować na promocje w internetowym/allegro bo ceny zwalają z nóg..
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-22, 21:33   #1990
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
wszystkie już wiemy, że masz nowy telefonik
fajowo, że się tak cieszysz. ja doszłam do wniosku, że zbieram na tego touch and type, chyba, że coś innego wpadnie mi w oko.
bo pewnie zanim zbiorę to rok minie
ale już mnie wkurza ta moja old schoolowa nokia.

hamowe staniki są po prostu czasem zupełnie nierozmiarowe, gdy jeszcze tam kupowałam, to zawsze były na mnie wszystkie za ciasne (75, gdzie powinnam mieć 60-65!)

gdzież wyjeżdżasz?!

najlepiej to przymierzyć w stacjonarnym i polować na promocje w internetowym/allegro bo ceny zwalają z nóg..
To mój obecny jest chyba aż zbyt nowoczesny, trochę czasu minie, zanim się przyzwyczaję, że odblokowuję klawiaturę i automatycznie łączy mnie z google talkiem

Noo, te co były niby 70, miały w obwodzie chyba z 50 cm. I miały wypchane czymś miseczki

Do babci, wracam w poniedziałek.

No weź, 300 zł za stanik czasem ale raz widziałam boski kostium kąpielowy za jakieś 450. Ale boooooooooooossssssssssss sssski i zaraz wykupili wszystko.
Stary 2010-12-23, 00:13   #1991
Ailanna
Rozeznanie

Ja wyliczyłam, że powinnam miec 65 C, ale zawsze C jest za wielkie, a 65 za ciasne, więc biorę 70 B i jest ok. Uwielbiam Esotiq, u mnie jest świetna pani sprzedawczyni, pamięta klientki i ich rozmiary, umie doradzic i zawsze wygmera coś fajnego w promocji. Ostatnio kupiłam posezonowo strój kąpielowy 2-częściowy przeceniony z prawie stówy na... 27 złotych! Co najdziwniejsze, stanik i majtki kupowane osobno, ostatnie sztuki, a posują idealnie (co nigdy się nie zdarza i zawsze muszę mieszac).

Dziękuję za życzenia i Wam również życzę Wszystkiego

I żeby Wasze Święta były lepsze od moich, bo wczoraj/dziś okazało się, że moje nie będą zbyt ciekawe i nie wiem czy coś robic i spokojnie czekac, czy siedziec i płakac. I nie chodzi tu tylko o A. (o Niego w dużej mierze też, ale nie tylko).
Stary 2010-12-23, 07:34   #1992
BeaS
Zakorzenienie

Dzień.

Cytat:
No pewnie przesadzam z obnoszeniem się tym, ale strasznie się cieszę

Oj tam, oj tam.

Nie pamiętam, jakiś 'skrzat'.
Nie mam wg JSK. : U mnie nie ma takich sklepów, a w mieście moich studiów [dobrze się maskuję? ] nie mam czasu, żeby chodzić po sklepach, mieście i szukać. Ale niedługo się wybiorę.

Cytat:
chyba że tak mój nie wygląda jak dzadzio, ma czarne włosy, czuprynka full wypas, a jego syn, a mój tata ma już parę siwych.. i łysych

enooo, a ja się nie mogę dostać na facebooka coś mi wyskakuje, jakies ostrzeżenia i nie wiadomo co. pokazało że ktoś może mnie obserwować, czy coś

a jaki masz rozmiar?
Ja Twojego tatę lubię. Pozdrów go, jeśli mnie jeszcze pamięta.

Strzeż się.

65E/F [zmalał mi trochę ]

Cytat:
Napisane przez Ailanna Pokaż wiadomość
I żeby Wasze Święta były lepsze od moich, bo wczoraj/dziś okazało się, że moje nie będą zbyt ciekawe i nie wiem czy coś robic i spokojnie czekac, czy siedziec i płakac. I nie chodzi tu tylko o A. (o Niego w dużej mierze też, ale nie tylko).
gdybyś chciała się wygadać, to jestem

-------------

dlaczego w radio cały czas leci techno Rihanny i Michael Jackson?

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-12-23, 11:54   #1993
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wyliczyłam, że powinnam miec 65 C, ale zawsze C jest za wielkie, a 65 za ciasne, więc biorę 70 B i jest ok. Uwielbiam Esotiq, u mnie jest świetna pani sprzedawczyni, pamięta klientki i ich rozmiary, umie doradzic i zawsze wygmera coś fajnego w promocji. Ostatnio kupiłam posezonowo strój kąpielowy 2-częściowy przeceniony z prawie stówy na... 27 złotych! Co najdziwniejsze, stanik i majtki kupowane osobno, ostatnie sztuki, a posują idealnie (co nigdy się nie zdarza i zawsze muszę mieszac).

nie znam tego sklepu, ale już po raz któryś słyszę jego nazwę ważne, że ekspedientka jest super, a mają tam też inne rozmiary oprócz 75A ?
ja właśnie dziś za niedługo, jak się ogarnę idę do polecanego stanikowego sklepu z JSR

nie martw się, moje też, już się napłakałam, doszłam do wniosku, iż mimo, że mi okropnie przykro, naprawdę nie wiem kiedy ostatnio mi tak było, to jakoś przeżyję, bo muszę.

Cytat:
Nie pamiętam, jakiś 'skrzat'.
Nie mam wg JSK. : U mnie nie ma takich sklepów, a w mieście moich studiów [dobrze się maskuję? ] nie mam czasu, żeby chodzić po sklepach, mieście i szukać. Ale niedługo się wybiorę.
właśnie wczoraj patrząc na mapę z dobrymi sklepami bieliźniarskimi widziałam, że są jakieś w mieście studiów Twoich

Przy okazji: nie mam listy kontaktów na gie gie, więc odzywajcie się do mnie.

Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2010-12-23 o 13:08
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-23, 13:59   #1994
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:

nie martw się, moje też, już się napłakałam, doszłam do wniosku, iż mimo, że mi okropnie przykro, naprawdę nie wiem kiedy ostatnio mi tak było, to jakoś przeżyję, bo muszę.

właśnie wczoraj patrząc na mapę z dobrymi sklepami bieliźniarskimi widziałam, że są jakieś w mieście studiów Twoich
zadzwoń jak będziesz mogła rozmawiać.

podasz mi adresy na PW?

----------

Łojezu, ale się obkupiłam. Nabyłam [] 4 sweterki i kurtkę.

ed. obejrzałam "Co gryzie Gilberta Grape'a". Dobry film. Która nie oglądała to polecam.

I jeszcze proszę o spałowanie, bo mam się uczyć, a nie opierdzielać w święta.

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2010-12-23 o 14:02
Stary 2010-12-23, 20:28   #1995
Ailanna
Rozeznanie

Hej
Jak Wam idą przygotowania do Wigilii? Ja dziś spakowałam wszystkie prezenty (poza moimi, żeby mieć odrobinę niespodzianki ), posprzątałam pokój na błysk, upiekłam zarąbisty sernik (kit, że zapomniałyśmy z babcią o połowie składników i dodawałyśmy w złej kolejności i wyszła dziwna konsystencja, ale po upieczeniu wygląda bosko ) i przecudny makowiec (zgadnijcie kto wylizał miski po skończonej pracy? Nie jem już nic do jutra :P). Mam śłiczną, złotą, pachnącą choinkę w salonie i bombki na firankach mojego mikro-okienka.
Jutro od rana sałatka, ryba po grecku i kapusta z grzybami I kilka innych kulinarnych tegesów.

Aha, nie mogę otwierać dachowego okna, bo śnieg z dachu spada i mi wpadnie do środka xD

Cytat:
nie znam tego sklepu, ale już po raz któryś słyszę jego nazwę ważne, że ekspedientka jest super, a mają tam też inne rozmiary oprócz 75A ?
ja właśnie dziś za niedługo, jak się ogarnę idę do polecanego stanikowego sklepu z JSR

Przy okazji: nie mam listy kontaktów na gie gie, więc odzywajcie się do mnie.
Mają mnóstwo rozmiarów, nie tylko 75A, 80B, 85C itd. 60D widziałam ostatnio na przykład. Bardzo ładne, wygodne i względnie tanie (takie "zwyklaki" mają normalnie tanie, a jak się trafi na promocję to "kusidełka" też się znajdą). Gatki w 3- i 2-pakach są ekstra, mam turkusowe w kwiatki, a podkoszulki są po prostu super (nie żadne wiszące do połowy uda barchany, tylko śliczne, z koronkami, ciepłe i kolorowe) A mój tata lubi ich bokserki i koszulki polo

Tylko, że tu nie chodzi nawet o mnie, tylko o bardzo bliską mi osobę. Jest nieciekawie Szczegóły poznam 30. grudnia, ale póki co, nie bardzo mam ochotę o tym gadać, tylko strasznie się martwię...

Cytat:
Łojezu, ale się obkupiłam. Nabyłam [] 4 sweterki i kurtkę.

ed. obejrzałam "Co gryzie Gilberta Grape'a". Dobry film. Która nie oglądała to polecam.

I jeszcze proszę o spałowanie, bo mam się uczyć, a nie opierdzielać w święta.
Pokaż, pokaż!

Nie oglądałam, ale brat polecał, może w końcu się wezmę.

Stary 2010-12-24, 09:39   #1996
BeaS
Zakorzenienie

Dzień.

Dziś sprzątam i przyszłam nagrać sobie płytę, co by się nie nudzić, ale nagrywarka odmawia posłuszeństwa.

Cytat:
Hej
Jak Wam idą przygotowania do Wigilii? Ja dziś spakowałam wszystkie prezenty (poza moimi, żeby mieć odrobinę niespodzianki ), posprzątałam pokój na błysk, upiekłam zarąbisty sernik (kit, że zapomniałyśmy z babcią o połowie składników i dodawałyśmy w złej kolejności i wyszła dziwna konsystencja, ale po upieczeniu wygląda bosko ) i przecudny makowiec (zgadnijcie kto wylizał miski po skończonej pracy? Nie jem już nic do jutra :P). Mam śłiczną, złotą, pachnącą choinkę w salonie i bombki na firankach mojego mikro-okienka.
Jutro od rana sałatka, ryba po grecku i kapusta z grzybami I kilka innych kulinarnych tegesów.

Pokaż, pokaż!

Nie oglądałam, ale brat polecał, może w końcu się wezmę.

Ostro idą przygotowania!

Coś się pochrzaniło z bluetoothem i nie mogę zdjęć wgrywać do komputera, więc nie mam jak pokazać.
I kupiłam czerwone rajstopy Ale nie krwistoczerwone, tylko takie bordowo-różowe. Fajne są.

Koniecznie obejrzyj.
[jak ja kocham takie filmy ]

Dzięki!

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-12-24, 13:08   #1997
oluśkaaaaa
Rozeznanie

Tak ni z gruchy ni z pietruchy chciałam Wam życzyć
SPOKOJNYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT
oluśkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-24, 13:27   #1998
chiddy
Zadomowienie

życzę Wszystkim Żbikom Radosnych Świąt !

ps. znikam stąd na jakiś czas, muszę. muszę uporządkować się psychicznie z pewną sprawą.. na razie jest mi okrutnie ciężko
chiddy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-24, 13:43   #1999
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
ja problem z moczem mam od gimnazjum i doskonale Cie rozumiem. co tam, że zawsze noszę długie bluzki, ciepło się ubieram, rajstopy pod spodnie, dużo piję a TO i tak powraca. a inne dziewczyny noszą adidasy w zimę, skarpetki stopki, krótkie kurtki i zero problemów z siusianiem
nigdy nie miałam typowego przeziębienia pęcherza, czyli krew w moczu, bakterie w posiewie itp. po prostu boli czasami przy oddawaniu. kamieni na nerkach nie mam, moczowody czyste, pęcherz też. wrrr.

chyba po prostu trzeba się do tego przyzwyczaić. nauczyć z tym żyć. bo to wraca i wracać będzie.
amerykańscy naukowcy mogli by przeprowadzić jakieś mądre badania dlaczego tak się dzieje, że TO wraca jak bumerang
od gimnazjum, o jaaa, tak długo się już z tym męczysz
mnie to chyba teraz już dopadło na dobre.
właśnie, ja krwii też nigdy nie miałam, po prostu mam to beznadziejne uczucie.. raczej dobrze wiesz o co mi chodzi.
ja bym się baardzo chciała do tego przyzwyczaić, ale nie jest to takie proste, kiedy budzę się w środku nocy i naprawde nie wiem co mam ze sobą zrobić i nie wiem co zrobić, żeby tego nie czuć

oj mogliby mogliby.

Cytat:
O, oglądałam to kiedyś kiedyś, super film

Wesołych Świąt ;*
Stary 2010-12-24, 14:58   #2000
BeaS
Zakorzenienie

I ja wpadłam życzyć Wam przepięknych świąt. ;*

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-12-24, 15:03   #2001
Riddim
Zadomowienie

A ja Wam życzenia napisałam w klubie.
Tym, które nie mają dostępu do klubu, życzę tutaj wszystkiego co najlepsze : *
Stary 2010-12-24, 15:36   #2002
KaasiaaK
Zakorzenienie

Żbiczki moje kochane, Wesołych Świąt

http://img94.imageshack.us/i/dscf6192z.jpg/
Stary 2010-12-24, 16:43   #2003
Weronika112
Zadomowienie

Żbiczki, ja wam również życzę spokojnych, wesołych, a szczególnie rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia!

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-24, 17:17   #2004
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Żbiczkii moje kochane życzę Wam Spokojnych i Radosnych Świąt! ;**
Dużo miłości i radości *.
a nadrobię wszystko jak znajdę dłuższą chwilę, bo przez ostatnie dni wydarzyło się zbyt wiele.
Kocham Was !! *
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-24, 20:08   #2005
bedeliciuos
Wtajemniczenie

też chciałam Wam życzyć wesołych i radosnych świąt! żeby wszystko układało się tak, jak sobie wymarzyłyście!
Stary 2010-12-24, 21:10   #2006
effciaa16
Zakorzenienie

Również życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT!

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-26, 02:51   #2007
parodia
Zakorzenienie

Niedobra Justyna idzie czytać wszystkie wiadomości z prawie miesiąca i ładnie cytować...
Ale kurcze, pusto tu, przez trzy tygodnie 5 stron....

---------- Dopisano o 02:51 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ----------

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Hmmm TŻ po zdjęciu nie nosił żadnego już, a po dwóch latach ciągle ma śliczne, równe zęby Wiec nie wiem od czego to zależy
To zależy od zębów Moje mają wybitną tendencję do rozchodzenia się... Ukruszył mi się kompozyt/wypełnienie/? przyklejone do dwójek i nie dotykają idealnie do jedynkek i trójek. Ale to się przejdę kiedyś jeszcze do ortodontki, niech jakoś przyklei, żeby się trzymało.
Cytat:
A lalek nie potrzebowałam bo mi brata zrobili i jak zobaczyłam coś, co miało wszystkie funkcje to uznałam, że lalki lamią.

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
I byłam pooglądać prezenty, nie wiem co mamie kupić, byłam w home&you i duka, ale nie mam pomysłu dalej. Były fajne formy do pieczenia w kształcie mikołaja, bałwana itd. ale formy jej chyba nie kupię, c'nie ?
To ja wszystkie prezenty załatwiłam 20-21...
Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
A na Openerze Coldplay jeśli kogoś to interesuje.

Cytat:
ja jedne kupiłam w zwykłym sklepie z bielizną, a drugie mi mama w jakimś chińskim sklepie kupiła :
ale widziałam takie w Gatcie o ile dobrze kojarzę to u nich na pudełku było napisane 600den
Mam te z Gatty, naprawdę ciepłe kupiłam w tamtym roku. Nie porównam do zestawu spodnie+rajstopy, bo taki miałam w ciągu kilku lat tylko na kuligu, itp
Cytat:
Ale się dziś uśmiałam. Obczajcie.
Pamiętacie, że wyglądam na mniej lat niż mam? Chyba już nie.
Dziś w przychodni, do której zawiozłam dziadzia, jakaś pani do mojego dziadzia powiedziała o mnie 'córka'
mistrzostwo świata, no super, teraz wyglądam na 50 lat.

Cytat:
Dzień dobry
Fajnie czytać, jak tak się cieszysz
A ja sobie zainstalowałam Ubuntu na razie nie ogarniam jeszcze, ale co tam
Cytat:
bo te kalkulatorowe to takie mniej więcej. acz, ja zadowalam się 70C podczas, gdy powinnam mieć 65C/D, czy jakiś taki, już nie pamiętam
Identycznie jak ja a że jestem ile, z 7-8cm wyższa? to pięknie pokazuje, jak nieproporcjonalne mam cyce ale co tam
gorzej, że są takie same, chociaż waga +6,5 kg do stanu sprzed 3 miesięcy ja już ku.rwa nie wiem, jak ja to robię, że ciągle tyję, ale już opracowałam plan i będę się go trzymać więc przy okazji w 70C się już ledwo dopinam, bo obwód
Co innego, że na zakupy stanikowe wybieram się od pół roku. Naraz wszystkie mi się zniszczyły/przefarbowały(dwie sztuki - ach, to studenckie pranie ) i nie mam w czym chodzić a tak jak Beata nie mam czasu tam gdzie studiuję... w poniedziałek spróbuję w P-cach albo wyciągnę lepiej mamę na jakieś większe zakupy

To ja takie spóźnione też wesołych świąt
Nie napiszę nic odkrywczego co u mnie. Sprawy emocjonalne mam wywrócone do góry nogami i pokręcone w trzy dupy, na sylwestra idę z exTżtem, mając obecnego wiadomo gdzie... chociaż za to na uczelni ładnie wszystko pozaliczałam, już skończyłam swoje <3<3 materiały, z których pisałam cotygodniowe raporciki na tak pasjonujące tematy, jak wykres żelazo-węgiel czy pierwiastki będące głównymi składnikami stopów nieżelaznych (że moja chemia jest na poziomie na jakim jest, to nawet nie wiem, jak to po polskiemu się nazywa ), od razu po świętach dowiem się wyników zerówki z fizyki i koła z BHP (), w czasie sesji będę miała tylko trzy egzaminy.

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-12-26 o 03:02
parodia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-26, 10:37   #2008
BeaS
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Już lubię święta, o tak, lubię.

I na razie pierniczę naukę, bo są w końcu święta, ale od jutra się zabieram do klepania.

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
od razu po świętach dowiem się wyników zerówki z fizyki i koła z BHP (), w czasie sesji będę miała tylko trzy egzaminy.
koło z BHP? czadersko.

ja mam jeden, a i tak będę przez niego świrować.
borze, nie przeboleję go.

----------

no to miłego dnia, ja korzystam ze świąt póki mogę.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-12-26, 13:45   #2009
natalka2
Zakorzenienie

czesc studentki sorry, ze sie tak wtrace, ale mam pytanie pisalyscie w maturalnej klasie jeszcze jakies probne maturki oprocz tych listopadowych z operonu?

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-26, 14:14   #2010
Ailanna
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry.

Już lubię święta, o tak, lubię.

I na razie pierniczę naukę, bo są w końcu święta, ale od jutra się zabieram do klepania.

koło z BHP? czadersko.

ja mam jeden, a i tak będę przez niego świrować.
borze, nie przeboleję go.

----------

no to miłego dnia, ja korzystam ze świąt póki mogę.
Hej
Święta lubię, sztucznej nasiadówy z pewną częścią mojej rodziny nie. Ciągle mnie porównują do mojej cudownej nieskazitelnej kuzynki (w tym samym wieku) i jaka to ona jest ekstra, bo jest w artystycznej szkole. LO rzuciła po miesiącu i przez rok siedziała w domu haftując i klejąc kartki okolicznościowe ("A wy to już nas nie kochacie, bo nam kartki nie zrobicie"), a ja jestem po maturze, na studiach, ale założę się, że nawet nie wiedzą na jakich (mojego brata spytali jak tam na 2. roku - jest na 3.)

Ambitnie zrobiłam wczoraj pracę domową na Nauki Pomocnicze, a dziś ruszyłam "Boską komedię", ale brutalnie mi przerwali wołając na obiad, a teraz to mi się tak sennie zrobiło, że tylko wizaż i drzemka

Bór Ci raczej nie pomoże... (Taaaaak, wiem, że się czepiam, już mnie rodzina nienawidzi za to).

Mam kilka zaliczeń (testy), ale egzamin tylko jeden, za to hardcorowy z HLP, ustny (O_O).
A 5. stycznia od 13.30 proszę trzymać kciuki, bo będę pisac test na specjalizację, jak sie nie dostanę to dupa, bo nie wiem jaka poza wydawniczą mogłaby byc dla mnie :/

Cytat:
Napisane przez natalka2 Pokaż wiadomość
czesc studentki sorry, ze sie tak wtrace, ale mam pytanie pisalyscie w maturalnej klasie jeszcze jakies probne maturki oprocz tych listopadowych z operonu?
Matura, kiedy to było
Wszystko zależy od szkoły, moja robiła w grudniu i styczniu (po prostu kserowali matury z poprzednich lat, ewentualnie z jakiegoś zbioru operonowskiego).
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości