|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Ja dziś wyjechałam o 9.05 z Poznania, wyjątkowo punktualnie i wyjątkowo punktualnie dojechałam, ale za to Ci co jechali po 13 mieli 3 godziny opóźnienia.
Beata - poszło
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Dzień.
Cytat:
Na dowód wstawię Wam w klubie zdjęcie zrobione wczoraj, specjalnie, żeby to potwierdzić. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego ta pani powiedziała 'córka'. Choć tylko na początku, raz to zrobiła, potem już się skapnęła, że nie jestem córką tylko wnuczką. Współczuję czekania w takim mrozie. Ale najważniejsze, że już jesteś w domu. ed. coś się pochrzaniło w komputerze. wrzucę zdjęcia innym razem.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-12-22 o 09:46 |
|
|
|
|
|
#1983 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dodaje gazu a się kręce w kółko ![]() ej! a Twój dziadziu nie wygląda przypadkiem młodo? Bo ja też wyglądam niby młodo, a też nie raz jak z dziadziem byłam, myśleli że jestem jego córką.. bo on wygląda na 50-55 ![]() Cytat:
![]() home, sweet home ![]() byłam na nartkach!
|
||
|
|
|
|
#1984 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Chciałam się pochwalić, że mam nowy telefonek Aha, i WRESZCIE byłam na Harrym Potterze w kinie ale nie sądzę, żeby w obwodzie miało 75 cm (gdyby miało, byłoby w sam raz, a nie ciasne. ale ma być ciasne, więc to dobrze ). Kupię sobie po świętach może, żeby raz dla odmiany nie mieć stanika, który żyje własnym życiem.Jutro wyjeżdżam rano nie wyobrażam sobie tego zupełnie ale tak czy siak, ponieważ mnie nie będzie, to...Życzę Wam smacznych Świąt i wesołego karpia. Czy jakoś tak. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wygląda młodo, wygląda jak ... dziadzio.
Cytat:
![]() Przedwczoraj kupowałam stanik i tradycyjnie ciężko znaleźć cokolwiek dobrego na mój biust [ ]. Ekspedient po grzebaniu w zapasach dobre 15 minut, zrezygnowany wyciąga ... powiedzmy mniej więcej mój rozmiar [ ], okazało się, że nie jest dobry, a on z tekstem, że ważne, żeby cokolwiek było ![]() Wyszłam.
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No co Ty jestem oburzona...A co to był za sklep? Masz jakiś stanik wg Jedynej Słusznej Rozmiarówki? ja wg niej powinnam nosić... 65K |
|
|
|
|
|
#1987 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a mówią żeby nie kupować staników w hamie podobno niedobre, ja mam jeden, jeszcze z czasów mojej stanikowej niewiedzy, i się straaaasznie rozciągnął i nieładnie wygląda biust w nim. dzię-ku-je-my ! i wzajemnie ![]() Cytat:
mój nie wygląda jak dzadzio, ma czarne włosy, czuprynka full wypas, a jego syn, a mój tata ma już parę siwych.. i łysych ![]() enooo, a ja się nie mogę dostać na facebooka też bym wyszła ![]() w ogóle czuję się skrępowana, gdy ktoś (ekspedientka) patrzy na mój biust w poszukiwaniu stanika dla mnie.. wolę sama poszukać w esotiq czy jakoś tak ![]() a jaki masz rozmiar? ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
ja 60D.. ale kurde, obawiam się że bym się udusiła.. więc noszę 65B ![]() a znalazłaś gdziekolwiek kiedyś ten rozmiar? |
|||
|
|
|
|
#1988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam dwa z hama właśnie też z czasów nieświadomości. Były dobre pierwszego dnia, a teraz mam je prawie na szyi ![]() ;* Ja słyszałam, że Esotiq ma w ogóle niezorientowane ekspedientki... no ale w sumie to zależy od oddziału. Widziałam w sklepach internetowych, albo stacjonarnych mających strony internetowe, bo w końcu nigdy nie wybrałam się do tych na Krakowskiej, na Dietla i na Długiej. Za drogo dla mnie |
|
|
|
|
|
#1989 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajowo, że się tak cieszysz. ja doszłam do wniosku, że zbieram na tego touch and type, chyba, że coś innego wpadnie mi w oko. ![]() bo pewnie zanim zbiorę to rok minie ![]() ale już mnie wkurza ta moja old schoolowa nokia. ![]() hamowe staniki są po prostu czasem zupełnie nierozmiarowe, gdy jeszcze tam kupowałam, to zawsze były na mnie wszystkie za ciasne (75, gdzie powinnam mieć 60-65!) ![]() gdzież wyjeżdżasz?! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja teraz próbuję naciągnąć tż na stanik wg Jedynej Słusznej Rozmiarówki ![]() jutro chyba się przejdę do porządnego sklepu. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
najlepiej to przymierzyć w stacjonarnym i polować na promocje w internetowym/allegro bo ceny zwalają z nóg..
|
|||||
|
|
|
|
#1990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Noo, te co były niby 70, miały w obwodzie chyba z 50 cm. I miały wypchane czymś miseczki ![]() Do babci, wracam w poniedziałek. No weź, 300 zł za stanik czasem ale raz widziałam boski kostium kąpielowy za jakieś 450. Ale boooooooooooossssssssssss sssski |
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Rozeznanie
|
Ja wyliczyłam, że powinnam miec 65 C, ale zawsze C jest za wielkie, a 65 za ciasne, więc biorę 70 B i jest ok. Uwielbiam Esotiq, u mnie jest świetna pani sprzedawczyni, pamięta klientki i ich rozmiary, umie doradzic i zawsze wygmera coś fajnego w promocji. Ostatnio kupiłam posezonowo strój kąpielowy 2-częściowy przeceniony z prawie stówy na... 27 złotych! Co najdziwniejsze, stanik i majtki kupowane osobno, ostatnie sztuki, a posują idealnie (co nigdy się nie zdarza i zawsze muszę mieszac).
Dziękuję za życzenia i Wam również życzę Wszystkiego ![]() I żeby Wasze Święta były lepsze od moich, bo wczoraj/dziś okazało się, że moje nie będą zbyt ciekawe i nie wiem czy coś robic i spokojnie czekac, czy siedziec i płakac. I nie chodzi tu tylko o A. (o Niego w dużej mierze też, ale nie tylko).
|
|
#1992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
Cytat:
![]() Nie pamiętam, jakiś 'skrzat'. ![]() Nie mam wg JSK. : U mnie nie ma takich sklepów, a w mieście moich studiów [dobrze się maskuję? Cytat:
Pozdrów go, jeśli mnie jeszcze pamięta. ![]() Strzeż się. ![]() 65E/F [zmalał mi trochę Cytat:
gdybyś chciała się wygadać, to jestem------------- dlaczego w radio cały czas leci techno Rihanny i Michael Jackson?
|
|
|
|
#1993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne, że ekspedientka jest super, a mają tam też inne rozmiary oprócz 75A ?ja właśnie dziś za niedługo, jak się ogarnę idę do polecanego stanikowego sklepu z JSR ![]() nie martw się, moje też, już się napłakałam, doszłam do wniosku, iż mimo, że mi okropnie przykro, naprawdę nie wiem kiedy ostatnio mi tak było, to jakoś przeżyję, bo muszę. Cytat:
![]() Przy okazji: nie mam listy kontaktów na gie gie, więc odzywajcie się do mnie. Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-12-23 o 13:08 |
||
|
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadzwoń jak będziesz mogła rozmawiać.podasz mi adresy na PW? ![]() ---------- Łojezu, ale się obkupiłam. Nabyłam [ ] 4 sweterki i kurtkę. ![]() ed. obejrzałam "Co gryzie Gilberta Grape'a". Dobry film. Która nie oglądała to polecam. I jeszcze proszę o spałowanie, bo mam się uczyć, a nie opierdzielać w święta.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-12-23 o 14:02 |
|
|
|
|
|
#1995 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej
Jak Wam idą przygotowania do Wigilii? Ja dziś spakowałam wszystkie prezenty (poza moimi, żeby mieć odrobinę niespodzianki ), posprzątałam pokój na błysk, upiekłam zarąbisty sernik (kit, że zapomniałyśmy z babcią o połowie składników i dodawałyśmy w złej kolejności i wyszła dziwna konsystencja, ale po upieczeniu wygląda bosko ) i przecudny makowiec (zgadnijcie kto wylizał miski po skończonej pracy? Nie jem już nic do jutra :P). Mam śłiczną, złotą, pachnącą choinkę w salonie i bombki na firankach mojego mikro-okienka.Jutro od rana sałatka, ryba po grecku i kapusta z grzybami Aha, nie mogę otwierać dachowego okna, bo śnieg z dachu spada i mi wpadnie do środka xD Cytat:
60D widziałam ostatnio na przykład. Bardzo ładne, wygodne i względnie tanie (takie "zwyklaki" mają normalnie tanie, a jak się trafi na promocję to "kusidełka" też się znajdą). Gatki w 3- i 2-pakach są ekstra, mam turkusowe w kwiatki, a podkoszulki są po prostu super (nie żadne wiszące do połowy uda barchany, tylko śliczne, z koronkami, ciepłe i kolorowe) ![]() Tylko, że tu nie chodzi nawet o mnie, tylko o bardzo bliską mi osobę. Jest nieciekawie Szczegóły poznam 30. grudnia, ale póki co, nie bardzo mam ochotę o tym gadać, tylko strasznie się martwię...Cytat:
Nie oglądałam, ale brat polecał, może w końcu się wezmę.
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień.
Dziś sprzątam i przyszłam nagrać sobie płytę, co by się nie nudzić, ale nagrywarka odmawia posłuszeństwa. ![]() Cytat:
![]() Coś się pochrzaniło z bluetoothem i nie mogę zdjęć wgrywać do komputera, więc nie mam jak pokazać. ![]() I kupiłam czerwone rajstopy Ale nie krwistoczerwone, tylko takie bordowo-różowe. Fajne są. ![]() Koniecznie obejrzyj. [jak ja kocham takie filmy Dzięki!
|
|
|
|
#1997 |
|
Rozeznanie
|
Tak ni z gruchy ni z pietruchy chciałam Wam życzyć
SPOKOJNYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT |
|
|
|
|
#1998 |
|
Zadomowienie
|
życzę Wszystkim Żbikom Radosnych Świąt !
ps. znikam stąd na jakiś czas, muszę. muszę uporządkować się psychicznie z pewną sprawą.. na razie jest mi okrutnie ciężko
|
|
#1999 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mnie to chyba teraz już dopadło na dobre. właśnie, ja krwii też nigdy nie miałam, po prostu mam to beznadziejne uczucie.. raczej dobrze wiesz o co mi chodzi. ja bym się baardzo chciała do tego przyzwyczaić, ale nie jest to takie proste, kiedy budzę się w środku nocy i naprawde nie wiem co mam ze sobą zrobić i nie wiem co zrobić, żeby tego nie czuć ![]() oj mogliby mogliby. Cytat:
![]() Wesołych Świąt ;*
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
I ja wpadłam życzyć Wam przepięknych świąt. ;*
|
|
|
#2001 |
|
Zadomowienie
|
A ja Wam życzenia napisałam w klubie.
Tym, które nie mają dostępu do klubu, życzę tutaj wszystkiego co najlepsze : * |
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Żbiczki moje kochane, Wesołych Świąt
![]() http://img94.imageshack.us/i/dscf6192z.jpg/
|
|
#2003 |
|
Zadomowienie
|
Żbiczki, ja wam również życzę spokojnych, wesołych, a szczególnie rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia!
|
|
#2004 |
|
Konto usunięte
|
Żbiczkii moje kochane życzę Wam Spokojnych i Radosnych Świąt! ;**
Dużo miłości i radości *. a nadrobię wszystko jak znajdę dłuższą chwilę, bo przez ostatnie dni wydarzyło się zbyt wiele. Kocham Was !! *
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Wtajemniczenie
|
też chciałam Wam życzyć wesołych i radosnych świąt! żeby wszystko układało się tak, jak sobie wymarzyłyście!
|
|
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Również życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT!
|
|
#2007 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Niedobra Justyna idzie czytać wszystkie wiadomości z prawie miesiąca i ładnie cytować...
![]() Ale kurcze, pusto tu, przez trzy tygodnie 5 stron.... ![]() ---------- Dopisano o 02:51 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ---------- Cytat:
Moje mają wybitną tendencję do rozchodzenia się... Ukruszył mi się kompozyt/wypełnienie/? przyklejone do dwójek i nie dotykają idealnie do jedynkek i trójek. Ale to się przejdę kiedyś jeszcze do ortodontki, niech jakoś przyklei, żeby się trzymało.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja sobie zainstalowałam Ubuntu na razie nie ogarniam jeszcze, ale co tam Cytat:
ale co tam ![]() gorzej, że są takie same, chociaż waga +6,5 kg do stanu sprzed 3 miesięcy ja już ku.rwa nie wiem, jak ja to robię, że ciągle tyję, ale już opracowałam plan i będę się go trzymać ![]() Co innego, że na zakupy stanikowe wybieram się od pół roku. Naraz wszystkie mi się zniszczyły/przefarbowały(dwie sztuki - ach, to studenckie pranie ) i nie mam w czym chodzić ![]() To ja takie spóźnione też wesołych świąt ![]() Nie napiszę nic odkrywczego co u mnie. Sprawy emocjonalne mam wywrócone do góry nogami i pokręcone w trzy dupy, na sylwestra idę z exTżtem, mając obecnego wiadomo gdzie... ), od razu po świętach dowiem się wyników zerówki z fizyki i koła z BHP (Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-12-26 o 03:02 |
|||||||
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Już lubię święta, o tak, lubię. ![]() I na razie pierniczę naukę, bo są w końcu święta, ale od jutra się zabieram do klepania. Cytat:
czadersko. ![]() ja mam jeden, a i tak będę przez niego świrować. borze, nie przeboleję go. ---------- no to miłego dnia, ja korzystam ze świąt póki mogę.
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
czesc studentki
sorry, ze sie tak wtrace, ale mam pytanie pisalyscie w maturalnej klasie jeszcze jakies probne maturki oprocz tych listopadowych z operonu?
|
|
#2010 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Święta lubię, sztucznej nasiadówy z pewną częścią mojej rodziny nie. Ciągle mnie porównują do mojej cudownej nieskazitelnej kuzynki (w tym samym wieku) i jaka to ona jest ekstra, bo jest w artystycznej szkole. LO rzuciła po miesiącu i przez rok siedziała w domu haftując i klejąc kartki okolicznościowe ("A wy to już nas nie kochacie, bo nam kartki nie zrobicie"), a ja jestem po maturze, na studiach, ale założę się, że nawet nie wiedzą na jakich (mojego brata spytali jak tam na 2. roku - jest na 3.) Ambitnie zrobiłam wczoraj pracę domową na Nauki Pomocnicze, a dziś ruszyłam "Boską komedię", ale brutalnie mi przerwali wołając na obiad, a teraz to mi się tak sennie zrobiło, że tylko wizaż i drzemka ![]() Bór Ci raczej nie pomoże... (Taaaaak, wiem, że się czepiam, już mnie rodzina nienawidzi za to).Mam kilka zaliczeń (testy), ale egzamin tylko jeden, za to hardcorowy z HLP, ustny (O_O). A 5. stycznia od 13.30 proszę trzymać kciuki, bo będę pisac test na specjalizację, jak sie nie dostanę to dupa, bo nie wiem jaka poza wydawniczą mogłaby byc dla mnie :/ Cytat:
Wszystko zależy od szkoły, moja robiła w grudniu i styczniu (po prostu kserowali matury z poprzednich lat, ewentualnie z jakiegoś zbioru operonowskiego).
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

no to czekamy. Mija 40 min głosu mówi, że opóźnienie wydłużyło się do 70min... więc poszłyśmy się rozgrzać, na herbatkę.. siedzimy, ja wyszłam do tunelu, żeby sprawdzić czy coś nowego mówią i akurat głosu mówi, że pociąg podstawiony, więc my biegiem na peron, pociąg stał, wsiadłyśmy i nawet miałyśmy miejsca siedzące !! 

ale nie sądzę, żeby w obwodzie miało 75 cm (gdyby miało, byłoby w sam raz, a nie ciasne. ale ma być ciasne, więc to dobrze
nie wyobrażam sobie tego zupełnie
ale tak czy siak, ponieważ mnie nie będzie, to...
], okazało się, że nie jest dobry, a on z tekstem, że ważne, żeby cokolwiek było
ja wg niej powinnam nosić... 65K 

właśnie też z czasów nieświadomości. Były dobre pierwszego dnia, a teraz mam je prawie na szyi 

: U mnie nie ma takich sklepów, a w mieście moich studiów [dobrze się maskuję?
gdybyś chciała się wygadać, to jestem
), posprzątałam pokój na błysk, upiekłam zarąbisty sernik (kit, że zapomniałyśmy z babcią o połowie składników i dodawałyśmy w złej kolejności i wyszła dziwna konsystencja, ale po upieczeniu wygląda bosko
na razie nie ogarniam jeszcze, ale co tam