|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2010 i 2011 - pokażcie swoje suknie:) cz. II
Nie, no poza tym, że jest różowy, to wszystko w porządku Tak jak i z sukienką. (Choć szczerze mówiąc nawet gdyby była biała to w życiu bym czegoś takiego nie założyła).Po prostu dla mnie połączenie stylu lalki barbie i świnki pigi jest szczytem kiczu. - Tak tylko dla rozluźnienia atmosfery podałam ten przykład. Czy raczej antyprzykład... Edytowane przez klarnetos Czas edycji: 2010-12-22 o 11:29 |
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2583 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny oto mój wybór ;-)
http://www.com-art.pl/wingscms/image...1/image026.jpg
|
#2584 |
|
Raczkowanie
|
ładna
tu padnie tradycyjne juz pytanie nie masz zdjęcia na sobie?
|
|
|
|
#2585 |
|
Zadomowienie
|
Mam mam tylko w domciu na laptopie, wrzucę popołudniu jak nie zapomnę
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2587 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
każdy ma różne style, różne gusta, jednym podobają się takie a innym bezy księżniczki i inne. moim zdaniem prostota jest najpiękniejsza... nie trzeba się świecić jak choinka żeby pięknie wyglądać... ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() a perły i łzy to kolejny śmieszny zabobon. Nie wiem jak można brać ślub Kościelny i wierzyć w zabobony, jedno wyklucza drugie... Tak samo ślub w listopadzie, co w nim złego, również może być piękny... zabobony...
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30 MICHAŁEK
18. 04. 2012 r. |
||
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
To może ktoś wyjaśni jakie to są suknie w stylu koszuli nocnej bo padło takie pytanie wiec wyjaśniam i dajcie mi spokój.
Tak jak pisała koleżanka wyżej KAŻDY MA SWÓJ GUST a mi generalnie takie nie pasują na ślub kościelny i przypominają mi właśnie koszulę nocną. Taką bym założyła na ślub cywilny i taką chciałam na poprawiny.
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-12-22 o 20:23 |
|
|
|
#2590 |
|
Zadomowienie
|
Odnośnie biżuterii do sukni to w załączeniu pokazuję moją
![]() I tak samo jak z sukniami, wszystko jest kwestią gustu i dopasowania do samej siebie. A ja wam życzę, abyście dokonały dobrego wyboru tż i były szczęśliwe do końca życia |
|
|
|
#2591 |
|
Zadomowienie
|
A oto już ja w sukieneczce.. oczywiscie ta była za długa wiec sie tak nie prezentuje jak powinna ale myśle ze bardzo źle nie jest
|
#2592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Księżniczka, ale z klasą jednak przy mierzeniu sukien było mi w tym nie wygodnie i zdecydowałam się na suknię bez ![]() Oczywiście żadnej tiary, korony itp nie zakładaj bo straci swój urok i wyjdzie maskarada ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
A moim zdaniem perły są bardzo eleganckie i pasują do kobiety z klasą
|
|
#2593 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Elegancka, niesztampowa i skromna Jeśli nie przesadzisz z dodatkami będzie pięknie ![]() Chyba salon poznaję, czyżby Wings przy ul Szlak? Nie tak dawno sama mierzyłam tam kilka fajnych kiecek, szkoda, ze to już za mną
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ariena styl empire oznacza nic innego jak styl cesarstwa i nawiązuje do czasów starożytnego Rzymu i Grecji, a jak wyglada koszula nocna to chyba kazda dziewczyna wie, z pewnością nie jak sukienka w stylu empire Zresztą sama sobie sprawdź na necie ile gwiazd filmowych zakłada na oficjalne gale sukienki w tym stylu i wyglada w nich zjawiskowo. Twój osąd wobec tych sukienek jest bardzo niesprawiedliwy, ok. wolisz bezy i księżniczki, ja sama uwazam że kobieta w tego typu sukienkach wyglada CZĘSTO źle (zwłaszcza w bezach) bo raz że tego typu sukienki przytłaczają dwa że kobieta w nich wyglada na przebraną a nie ubraną. Ale o gustach się nie dyskutuje, jedne wola skromne, proste ale efektowne suknie slubne, inne falbaniaste, warstwowe, drapowane.Grunt żeby w danej sukience czuć się dobrze i wiedzieć że to jest ta jedyna, wymarzona |
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz wiele dziewczyn decyduje się na styl empire i takich sukienek jest też najwięcej.
Mój TŻ też uważa,że one są jak koszule nocne. Ja może nie mam aż tak negatywnej opinii,ale moim zdaniem suknie takie są dobre dla kobiet,które chcą ukryć to i owo. W Madonnie widziałam dziewczyny o cudnych figurach,które mierząc takie suknie nie wyglądały "wow". Te suknie ukrywały ich figurę,a one wyglądały tak "szaromyszkowo". |
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
mi się też te piżamkowe suknie nie podobają
Butter ja nie komentowałam bo suknia nie w moim stylu a można wiedzieć ile za nią dałaś?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-12-23 o 08:22 |
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie będe miec sukienki w stylu empire, pokazałm kiedyś moją sukienką ale została oceniona jako za skromna
Uważam, ze kroju sukienki typu empier lepiej wyglądają dziewczyny wysokie, które maja ładny biust (bo zazwyczaj jest on wyeksponowany, tak było pierwotnie w sukienkach w stylu empire), łabedzią szyję. Niekoniecznie sukienki empire muszą nosić dziewczyny które chcą zatuszowac mankamenty figury. Wszystko jest kwestią uszycia, odpowiedniego rozmiaru i dodatków. Przymierzyłam kilka sukienek w tym stylu i wygladałam w nich bardzo dobrze |
|
|
|
#2598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śliczna suknia i Ty w niej pięknie wyglądasz Sama szukam skromnej sukni, bez zdobień i kryształków Ostatnio w salonie sprzedawczyni powiedziała mi ze tak suknia bez zdobien nie jest suknia slubna
|
|
#2599 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny;-) Jeśli chodzi o dodatki to wstępnie mierzyłam i najlepiej wylądają lekkie zwisające kolczyki(włosy będę miała spięte), bez naszyjnika i ewentualnie jakaś delikatna bransoletka na rękę, kwiatuszki chciałabym mieć w kolorze fioletowym ale zobaczymy jak to będzie jeszcze troche czasu jest ;-)
Camilla - każda ma się w dniu ślubu czuć komfortowo, ja też wolę wyglądać skromnie niż "ciężko" przecież to ma być mój wielki dzień i ja się mam dobrze czuć, więc nic się nie przejmuj w tym dniu liczycie się tylko Wy ;-) ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
Oj nie wracaj nie wracaj ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
Poznałaś salon bezbłędnie
|
|
#2600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do sukienek, bużuterii itp. Czasem lepiej żeby było za malo niż za dużo. Więcej znaczy mniej czy jakoś tak
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba "mniej znaczy więcej"
Ja się nie przejmuje , moja suknia również bedzie wyjątkowa i taka jaką sobie wymarzyłam. Zdenerwowało mnie porównywanie sukienek emipre do koszul nocnych, one nie mają nic wspólnego z koszulami nocnymi Widze że na tym wątku preferowane sukienki zdobniejsze i bogatsze, a po tych skromniejszych się "jedzie". Jakoś nie zauważyłam w ostatnim czasie żeby na ślubach monarchów Panny Młode miały księżniczkowate sukienki: http://kobieta.interia.pl/galerie/no...ze,1196164,1,0 fotogaleria ostatnich slubów nastepców tronów, z wyjątkiem królowej Ranii pozostałe sukienki były proste i bezpretensjonalne. No i ostatni ślub księzniczki Wiktorii ze Szwecji, chyba kazda z nas wie jaką miała sukienkę http://www.google.com/images?q=slub+ksi%C4%99zn iczki+Wiktorii&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl ffi cial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=iA4TTc6Q CoyTjAe3sfX0BQ&sa=X&oi=im age_result_group&ct=title &resnum=2&ved=0CCgQsAQwAQ &biw=1280&bih=856Tak wiec jak dla mnie dzisiejsze wyobrażenie sukienki "księzniczki" nijak ma się do rzeczywistości
Edytowane przez Camilla Czas edycji: 2010-12-23 o 09:58 |
|
|
|
#2602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mniej znaczy więcej Ale rozumiem co miałaś na myśli i w zupełności się zgadzam ![]() Mnie też absolutnie suknie empire nie kojarzą się z koszulami nocnym. Na przyszłośc - żeby uniknąć niepotrzebnych "wymian zdań" (de facto nie na temat tytułowy) niech niektórzy ostrożniej dobierają słowa. Bo akurat w tym wypadku wszystko zaczęło się od j\lekkiego sarkazmu pani niezadowolonej, że wszystkie skrytykowały jej kieckę. Złośliwość o koszulach nocnych widać odbija się tutaj długim echem, jak dla mnie już zbyt długim. Lepiej po prostu pokazujcie swoje nowe suknie, szczególnie jak wyglądają na was Cieszmy się wspólnie z nowych zakupów a nie zajmujmy prowadzeniem dywagacji
Razem od: 12.09.2009 Zaręczeni od: 09.08.2010 Będziemy małżeństwem od: 27.05.2011 The best time of my life... Edytowane przez Jessiorek Czas edycji: 2010-12-23 o 10:08 |
|
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
mi się nie podobają ani empire, ani bezy
za to uwielbiam rybki
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Och cóż za dyskusja...
![]() To może i ja zabiorę głos ![]() Sama mierzyłam suknię empire i wyglądałam w niej super, do tego przy każdym ruchu cudownie powiewała... jednak brakowało mi czegoś, bo nie była to suknia zgodna z moimi wyobrażeniami na temat mojego ślubnego looku ![]() Natomiast na poprawiny miałam sukienkę do kolanka, kolor ecru i w bardziej właśnie takim stylu, odcinana pod biustem, dół zwiewny, chyba szyfonowy ![]() Co do księżniczek: podobają mi się wybrane modele (muszą mieć to coś ) ALE: nie drapowane, jak już to bardziej tiulowe doły, ale nie zbyt rozłożyste ![]() Najbardziej preferuję kształt A oraz szersze A ![]() Rybki natomiast osobiście kompletnie mi się nie podobają.... Jednak każdy ma swój gust i inne guściki. Jak ktoś chce wyglądać jak napomopwaniec od stóp do głów: wielki welon na czubku głowy, wielka natapirowana fryzura, a do tego suknia beza z wieloma drapowaniami, niech się tak ubierze- jego sprawa. Nikt mu nie przegada że wygląda źle, bo on w swych oczach widzi się inaczej. jeśli ktoś chce ubrać suknię prostą, z gładkiego materiału bez choćby jednego koralika na niej, a do tego brak biżuterii i minimalistyczny welon- to niech tak się ubierze, jak dla mnie to jeśli ktoś ma ochotę skoczyć przed ołtarz w lateksowej mini lub stroju kąpielowym, też niech to zrobi, inni mogą potraktować jak wariata taką osobę, ale jeśli Ona i najbliżsi czują się tak dobrze i im takie coś podpowiada, to niech to zrobią, byle by byli szczęśliwi ![]() I nie ma tu co przekonywać siebie nawzajem że to czy tamto jest takie czy inne
|
#2605 |
|
Przyczajenie
|
hej
![]() jestem tutaj nowa od jakiegos czasu podczytuje was i w koncu zdecydowałam się pochwalić swoją suknią.oto i ona: |
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładna suknia ![]() a te aplikacje są wyszyte srebrną nitką ?
|
|
|
|
|
#2607 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do to za model sukni ?
|
|
|
|
|
#2609 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Wizazanka piękna suknia, mój typ
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

Tak jak i z sukienką. (Choć szczerze mówiąc nawet gdyby była biała to w życiu bym czegoś takiego nie założyła).
Żona męża swego...

ffi cial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=iA4TTc6Q CoyTjAe3sfX0BQ&sa=X&oi=im age_result_group&ct=title &resnum=2&ved=0CCgQsAQwAQ &biw=1280&bih=856