|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
Mnie tez się właśnie wydaje możliwe, ale nie wiem czy prawdziwe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X
acelinka po trochu i to i to nietrzeba wymiotowac aby schudnac,bo wystarczy ze masz mdlosci i poprostu mniejszy apetyt niz przed ciaza,a po drugie zmiany hormonalne i wogule duze zmiany w organizmie rzeczywiscie zluzywaja wiecej energi niz normalnie,jakby niebylo jak sie kiepsko czujesz a nadal musisz pracowac i na dodatek mniej jesz chudniesz a jak sie wymiotuje to juz wogule
#3303 |
Zakorzenienie
|
niuniu no właśnie wtedy to wiem ze się chudnie. Ale mi chodziło o sytuację, gdy nie ma wymotów ani nudności, je się normalnie w miarę - i czy wtedy jest możliwe że sie chudnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() widze ze tu ostatnio mało kto zaglada, wiec chyba wróce o zrobie z tym porządek bo tak stanowczo nie moze być, żeby ten wątek umarł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! przeciez ja tu musze zagladac i podczytywac no i nie wspomne juz ze jak zajde w ciaze to musze was pomeczyć wtedy wiec bardzo prosze mi tu sie meldowac!!!!!!!!!!!!!:pal a: ![]() ![]() chlenderka to ze sie nie umiemy wbic chyba nie spowoduje zatracenia naszego prądka ![]() ![]() a więc zaczynam od tego: gdzie są nocne marki???????????????????? ????????????????????????? ??? ![]() ![]() Basimka a ty gdzies sie zbunkrowała ? pewnie bawisz sie z Pola? jak zaśnie to przyjdź tu i posiedź ze mna, wracam wiec mozemy gadać ![]() oczywiście czasem moze mnie nie być bo niekiedy nie mam czasu(ostatnio nie miałam i w sumie od tego zaczeło sie to ze mniej tu zagladałam) no ale teraz świeta wiec wieczorami i zanim nie wybyje na wyżerke na pewno będe zagladac ![]() no i jeszcze ciężarówki musicie codziennie dawać znac, bo wy tera jedną stopa na porodówce a ja chce byc na bieząco kiedy rodzicie!!!!!!!!!! ![]() ![]() tak wiec meldować sie i pisac ze mna bo se pójde ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- dobra ide sobie wyprodukowac sierść i później zajrze i czekam na odzew ![]() Edytowane przez aa2 Czas edycji: 2010-12-22 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwszej chemi znikł już jeden guz, który już uciskał lewą nogę. Także tak jak mowię,że nie do końca wierzyliśmy w takie rzeczy. Także może spróbujcie i takich rzeczy. Nic nie kosztuje, a można dużo zyskać. Przy czym mówię,że sami nie do końca w to wierzyliśmy,ale teraz dzieją się takie rzeczy,że logika nie może nic podpowiedzieć racjonalnego. ![]() Cytat:
![]() A jeżeli chodzi o spodnie to czas najwyższy zainwestować w spodnie ciążowe. Tylko nie kupuj w sklepie z odzieżą ciążową, bo wydasz majątek. Cytat:
![]() ![]() Dobrze mówisz ![]() ![]() Chociaż jak patrzą na mojego małego ssaka to bardzo go kocham.Zwlaszcza jak jest przy czyczku i tak patrzy tymi wielkimi oczami ![]() Poprzedniej nocy było już tak źle,że karmiłam Olka i jednocześnie płakałam. Musze się wziąć za siebie, bo popadnę jeszcze w jakąś depresje.A tego to bym już nie chciała. Cytat:
Dbaj o siebie. Cytat:
To super wiadomość. Ciekawe czy Wojtunio będzie również szczęśliwy jak mama ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bella trzymam kciuki za dzieciaczki ![]() Aa2 masz rację,że ostatnio coś mało sie dzieje na wąteczku. nie ukrywam,że też się nie odzywam,ale nie mam kiedy. Także proszę wziąć to pod uwagę. Mam nadzieję,że niedługo to się zmieni i będę częściej. Czekająca chciałam powiedzieć,że chyba Ty mi wykrakałaś tak długi pobyt w szpitalu ![]() ![]() ![]() Dziewczynki moja wczorajsza noc była okropna. Myślałam,że nie wyrobię. Beczałam karmiąc jednocześnie Olka. Nie spodziewałam się,że bedzie mi aż tak trudno. Zdawałam sobie sprawę,że będzie czasami ciężko,ale nie spodziewałam się,że aż tak.Ale wierzę,że najbliższe 2 miesiące jeszcze się pomęczę i już będzie lepiej. Choć trochę. Brakuje mi tż, jego bliskości, tego,że nie śpimy razem w łóżku(nie mowę o seksie),że chodzę zła jak osa(przez to niewyspanie), co chwilę jakoś złoszczę się na tż. Także masakra. Mam nadzieję,ze niedługo wróce do siebie, bo ja już nie wytrzymuję. Olkowi wdrozyłam już inne leki. Połozna powiedziała,że tak trzeba. Wczoraj dostał pierwszą dawkę i chyba dzięki temu byłam spokojniejsza i spałam spokojniej. Mam nadzieję,że to coś da. Na razie kończę postaram się jeszcze wrzucić zdjęcie Olka na leżaczku bujaczki. Jakie miał wielgachne ochy ![]() Miłego dnia. Buziaki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zakorzenienie
|
To znów chwalę się moim szczęściem
![]() I jestem pierwsza ![]()
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
Lisku ależ się wyprodukowałas. Kurcze ciężko Ci a to normalne. Pamiętam jak bratowa tz mówiła że jak miała cc to wpadła w depresję,bo mały zaklinowal się w kanale rodnym. Wyrzucala sobie,że jest zła matka bo nie urodziła go naturalnie. Także Lisku hormony działają,i dlatego. Ale poczekasz jeszcze trochę i Olek Ci wszystko wynagrodzi. A tak wogóle jest cudowny
![]()
#3308 |
Wtajemniczenie
|
aa2 gratulacjie za twojego posta jest swietny nic dodac nic ujac,
lisku niemozesz sie nia zaopiekowac bo ona ma ospe ktora byla by grozna dla olka,lisku kochanie po porodzie tak poprostu jest jedne przechodza to lzej drugie ciezej ale tak jest pamietasz co pisala basimka tez miala nerwy i podchodzilo to deprecha,ale to czasowe i tak poprostu jest,a co ty z malym spisz w osobnym pokoju?????dlaczego niespisz z tz acelinka pewnie za duzo by sie nieschudlo,no chodzi mi ze niebylo by to tak widoczne dla wagi i oka bo gdu normalnie jesz i tryb dnia jest taki sam czyli nic sie w nim niezmienia,to organizm tak nieszaleje
#3309 |
Zakorzenienie
|
Asiu, mowilam Ci juz ze Cie uwielbiam?
![]() U mnie 26 dc i nadal mam mdlosci, troche mnie to irytuje, bo mam tak od ponad tygodnia, czas owu juz raczej minal a mdlosci z rana ciagle sa ![]() ![]() zaraz jade do pracy, dzisiaj chyba do 18 pracuje, nie jestem pewna, spakowalam sie jak do przedszkola hehe jako ze cierpie na bole plecow i glowy jak pracuje to zaczelam brac magnez i maz mi kupil tableti na migrene uciekam kochane, wieczorkiem klikne, mam nadzieje ze posluchacie sie Asi ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tż przerabiałam ospę Oliwki a ja w ciąży i wiele wtedy na ten temat czytałam, jak się było chorym to jest ok, można złapać tylko półpaścia, ale to dla dziecka w brzusiu nie jest groźne Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
a ja dzisiaj zaczynam gotowanie i przygotowania do wigilii, jeszcze ostatnie porządki i będzie luz....u mnie grzybowa, kapusta z grzybami, pierogi z kapusta i grzybami, (heh królują grzyby) no i rybka w postaci karpia smażonego, pstrąga pieczonego w folii z masełkiem i pietruszką zieloną, no i filet chyba z miruny dla Oliwki, oczywiście do tego ziemiory i starczy, nie szaleję zbytnio z jedzeniem bo potem nie ma kto tego jeść. Ciast nie piekę, bo w 1 dzień idziemy do teściów w 2 do mojej mamy, więc prawie nie będzie nas w domku... za to piekłyśmy z oliwką ciasteczka, żeby mała miała radochę ![]() co do żłobka jestem szczęśliwa, bo nie będę musiała dziennie słuchać jak to plecy bolą itp a z drugiej strony powoli mam doła, że powrót do pracy zbliża się wielkimi krokami... wczoraj byłam na wigilijce w pracy było nawet miło, dostałyśmy kosmetyki a Wojtunio był gwiazdą ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
Marlenka wiem że Ci ciężko ale jak mus to mus. Domyślam się,że Ci z tym źle,a wszyscy dobrze wiemy że o pracę trudno a wydatki są i będą. Także będzie ciężko ale musisz być dobrej myśli. Zobaczysz Wojtuś napewno podbije serca opiekunek. Taki uroczy kawaler
![]() Co do świąt to jutro pomogę,ale dziś trochę ponygusuje,bo mam leżeć ![]()
#3312 |
Wtajemniczenie
|
bella ty niewaruj tylko normalnie jedz opusc sobie wedliny i mieso ale podjadaj caly dzien kiedy masz ochote,ja niezamierzam sie gldzic tym bardziej ze jem malo ale czesto co przegryzam
#3313 |
Zakorzenienie
|
Witam Was laseczki, ja za bardzo przygotowań nie robię bo jedziemy do mamy mojej. Tak więc dzisiaj tylko robię szarlotkę i pakuję prezenty, jutro TŻ zawozi nas rano do mamy a sam przyjedzie po pracy.
Asiu wiem opuściłam się trochę z pisaniem , ale chyba każda z nas tak ma ,że na pewien czas milknie , ale ja codziennie się odhaczam. Lisku wiem co czujesz bo ja też jak niunia napisała miałam depresje, też płakałam , nie wyrabiałam psychicznie i denerwowałam się,że Polka nie przesypia całych nocy , a teraz zobacz od ponad 2 miesięcy sobie przesypia całe noce. Dziwi mnie tylko fakt czemu nie śpicie z TŻ razem Pamelka dzieci często owinięte sa pępowiną i jest to normalne , moja Polka była aż 2 razy owinięta ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Marlenka gratuluję żłobka, ja do pracy idę 9 marca, ale narazie mama będzie do Poli jeździła. Wojtuś napewno szybko odnajdzie się w nowej rzeczywistości ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Zapomniałam napisać,że Polcia w poniedziałek skończyła 4 mce ![]()
20 sierpnia 2010r. zobaczyłam największy skarb na świecie-moją Polcie http://suwaczki.maluchy.pl/li-53087.png Edytowane przez Basima Czas edycji: 2010-12-23 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Wtajemniczenie
|
a wogule bylam u poloznej i powiedziala mi ze maly jest juz w kanale czescia glowki,i pyta sie co ja mysle kiedy urodze,ja do niej ze niewiem
a i dzieki temu ze dzis byla starzystka dowiedzialam sie dlaczego mam te bole z prawej strony bo wiekszosc dzieci uklada sie kregoslopem z prawej strony bo tam jest watroba a moj synek ulozyl sie kregoslupem z lewej a nozki ma z prawej i zapiera sie wlasnie na mojej watrobie i stad moj potworny bol,bialko w moczu mam nadal jaknieurodze to wizyta za tyg rozniez mam zabrac probke moczu,jak bedzie mnie bolala glowa lub niebede mogla jesc,lub bede czula bol w okolicach przepony lub zaczna sie skurcze mam dzwonic odrazu do niej ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- gratulacjie dla polci ![]() ![]() ![]() ![]()
#3315 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja chciałabym Wam tutaj złożyć już dzisiaj najserdeczniejsze życzenia, zdrowych, spokojnych i pełnych miłości świąt, smacznych potraw, pięknych prezentów. Ciężarówkom lekkiego porodu i zdrowych dzidziusiów, Mamą radości z wychowywania naszych skarbów, a staraczkom, oby jak najszybciej poczuły w sobie życie. Do życzonek przyłącza się Pola
#3316 | |
Zakorzenienie
|
heja
![]() wpadłam zobaczyć czy sie coś ruszyło , bo jak nie to namówię dzieciątko żeby wam prezentów nie przyniosło, a co!!!!!!!jak sie jest niegrzecznym to nie ma prezentów i już ![]() Lisku ty kochana masz kupe zajeć z Olesławem wiec wiesz , zaglądasz kiedy tylko możesz ![]() co do choinki to moja tak mniej wiecej jest ubrana ale nie kompletnie bop musze jeszcze lamki jakies dodatkowe powiesić no i dokupić bombek bo mam za mało(choinka 2 metry) troche i tak bedzie za mało ubrana bo bym musiała za jednym zamachem kupić nie wiem ile tych bombek, wiec na razie bedzoie jak bedze a co roku se dokupie i juz(niektórzy lata zbierali zeby mieć tyle ozdób a ja dopiero zaczynam ) no i tez mam kolorową jedzenia na świeta nie robie bo wigilia u mojej mamy pierwszy dzień świąt u teściów a 2 dzień u wuja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
a co to znaczy odhaczam?? ![]() ![]() ![]() ![]() duże gratki dla panienki POLI ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Przepraszam za błąd matko odhaczam napisałam przez ch ![]()
![]() |
#3318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Lisku Oluś jest Śliczniusi ![]()
![]() |
#3321 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A miałam chwilkę, więc napisałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak pamietam jak było z Basimką. A nie śpię z tż, bo sama się wyniosłam z sypialni. Jak Olek był niespokojny to on się nie wysypiał.Więc stwierdziłam,że pójdziemy do jego pokoju. Tż musi być w pracy wypoczety, a przy Olku jak na razie jest to nie możliwe. Może za jakiś czas wrócę. Bardzo tego potrzebuję. Cytat:
![]() Połozna własnie mi zleciła mocz. WIęc jutro mam zamiar zrobić. Mam nadzieję,że mi sie uda ![]() Cytat:
![]() Gratulacje dla Polusi ![]() Może niedługo wróće do tż ![]() Cytat:
![]() A codziennie mu pstrykam foteczki ![]() ![]() ![]() TAk wiem,że nie chciałaś źle ![]() ![]() Myszeczko co u Ciebie??? Uciekma i będe później ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
Lisku Olesław to małe cudo
![]() kurcze ja zaś mam kupe roboty wrrr przed swiętami a ja zapierniczam masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Rozeznanie
|
Widzę, że baciki się od Aśki szykują to spieszę się zameldować
![]() Czytam Was codziennie, ale jakoś się nie wstrzelam jak Wy to mówicie ![]() U mnie w miarę okej, nie wliczając ciężkiego brzucha ![]() Niunia, mam to samo co Ty, moja księżniczka też ułożona w ten sposób i też mam ten kosmiczny ból żebra ![]() ![]() Widzę, że krzątacie się w kuchni, ja mam dobrze, że nie muszę ![]() ![]() ![]() Wkleję Wam jeszcze aktualizację mojego sadełka, bo kto wie czy jeszcze zdążę kolejne foto zrobić ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 |
Rozeznanie
|
No i oczywiście jeszcze najważniejsze - życzenia
![]() Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech, a gwiazda Betlejemska prowadziła Was ku szczytom. |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
lisku Oluś jest przesłodki i jaki przystojniacha z niego rośnie!!!!!!!!!!
![]() basima gratki i całusy dla Polci z okazji 4miesiaca życia ![]() ja juz posprzatałam mieszkanko i zaraz ide smazyc nalesniorki na obiadek ![]() ![]() korzystajac z okazji składam Wam życzonka: ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥• **•.♥ Świąt radosnych, przeżyć wzniosłych, w zdrowiu, szczęściu i miłości. Niech Święta radością wypełnią Wasz dom A Nowy Rok blasku doda Waszym dniom. ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥• **•.♥ ___________< o > _____________/ _________o`* o.@*o`. ________.' '*Q o *o@ ________( () o*o* @ o'. _______.-' o *0_Q.-'-;*o) _______.' 0 Q @0@ ()* `-. ______* @ o*o @. ‘Q * o ) _____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’ _____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.) _____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’. ____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* ` ____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'. ___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-. ___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’ __.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*' _* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.' _'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.* _;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o _.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'. _* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.* _;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥ _____________$$$$$ _____________$$$$$
Edytowane przez Pamela86 Czas edycji: 2010-12-23 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
A JA WAM KOCHANE TEZ JUŻ DZIŚ ZŁOŻE ŻYCZONKA BO JUTRO TO PEWNIE MAŁO KTÓRA TU WLEZIE
![]() ![]() A WIĘC TAK: KOCHANE ŻYCZĘ WAM ZDROWYCH POGODNYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, SUPERAŚNYCH PREZENTÓW, ZAJEFAJNEGO ![]() ![]() ![]() MAMUSIĄ ABY POCIECHY PRZESYPIAŁY NOCE STARACZKĄ -ABY JAK NAJSZYBCIEJ UDAŁO WAM(NAM) SIĘ ZOSTAĆ MAMUSIAMI CIĘZARÓWECZKĄ-ABY PORODY BYŁY SZYBKIE, JAK NAJMNIEJ BOLESNE A DZIECIĄTKA JAK NAJSZYBCIEJ ABY BYŁY PRZY WAS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
Lisku Oluś śliczny, wiesz co popełniasz trochę błąd wyprowadzając się z sypialni przynajmniej takie jest moje zdanie, bo w ten sposób się oddalacie od siebie. Ja wychodzę z założenia,że skoro z TŻ oboje chcieliśmy dzidziusia to oboje ponosimy tego konsekwencje i ja się z sypialni nie wyniosłam.Jak Pola budziła się w nocy to ja do niej wstawałam, a od 5 rano dyżur miał TŻ i jest tak do tej pory mimo,że Polka już śpi to i tak TŻ wstaje rano do niej i ją karmi. Wracaj do TŻ jak się chciał bawić muszelką to teraz niech się bawi z Olusiem
![]()
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
Pamelka podziel sie nalesnikiem bo w brzuchu mi burczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
A zapomniałam powiedzieć wszystkie prezenty już ładnie popakowałam
![]() I mam już też moje perfumiki ![]()
20 sierpnia 2010r. zobaczyłam największy skarb na świecie-moją Polcie http://suwaczki.maluchy.pl/li-53087.png Edytowane przez Basima Czas edycji: 2010-12-23 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Wtajemniczenie
|
lisku popieram basimke ,zrobilas blad bynajmniej wedlug mnie,owszem jak ma dyzur to niech niewstaje do malego ale jak sie przebudzi kilka razy w nocy nic mu niebedzie,a to potra tylko krotki czas,i powiem ci ze bardzo na tym ucierpisz kochanie spiac w pokoju malego a nie z mezem,ale rob jak zechcesz,chwile wieczorem gdy maly spi a wy mozecie sie przytulic i zasnac razem daja duzo pozytywnej energi ktora sama sobie odbierasz,normalka ze po dwoch godzinach snu olek cie budzi i ty wstajesz tz niech sobie spi ,ale powinnisnie spac razem,to dziecko was oboje a on niejest jedynym lekarzem na swiecie ktory ma dziecko
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.