Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-22, 22:57   #3571
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Mój też nie przyjął, ale podrzuciłam kaskę na naszą wspólną kupkę
ja się zastanawiam jak z TŻem kupimy sobie za rok prezenty kiedy kasę będziemy mieli wspólną
zużyłam czerwony szampon dove
Stary 2010-12-22, 22:57   #3572
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Z Plaisirs Nature jest jeden - miód z kwiatu pomarańczy.
Aaa no dobra, rozpędziłam się. Te pomarańcze, migdały i czekolady to nie PN, racyja.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 23:02   #3573
zetafon
Zakorzenienie

koshatko ja mysle ze poprostu jakaś chora wizja tego że ktoś się przyjdzie zapisac w sylwestra przysłania im wszystko.niestety polityka firmy jest nastawiona tylko na zysk, a gdzie w tym wszystkim sens to nie wiem.zresztą to góra decyduje jak biuro jest otwarte a ci ludzie to chyba też nie mają do końca po kolei w głowie.podejrzewam że jakoś nie zabawię tam długo bo raz że mówię to co myślę a dwa, nie jestem typem osoby którą oni by chcieli mieć w ekipie i nie czuję się w tym co robie dobrze, co przekłada się na moje wyniki.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 23:03   #3574
Maliniarka
Zakorzenienie

eeee...kupiłam micel z bourjois i jutro idę do rossmanna po farbę do włosów...ale to do życia koniecznie potrzebne, a bilans grudniowy porażkowy. Może nowy rok lepiej zacznę
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 23:09   #3575
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
ja się zastanawiam jak z TŻem kupimy sobie za rok prezenty kiedy kasę będziemy mieli wspólną
Dlatego ja nie jestem za całkowicie wspólną kasą.

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Aaa no dobra, rozpędziłam się. Te pomarańcze, migdały i czekolady to nie PN, racyja.
Możliwe że tę czekoladę też kupię.

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
koshatko ja mysle ze poprostu jakaś chora wizja tego że ktoś się przyjdzie zapisac w sylwestra przysłania im wszystko.niestety polityka firmy jest nastawiona tylko na zysk, a gdzie w tym wszystkim sens to nie wiem.zresztą to góra decyduje jak biuro jest otwarte a ci ludzie to chyba też nie mają do końca po kolei w głowie.podejrzewam że jakoś nie zabawię tam długo bo raz że mówię to co myślę a dwa, nie jestem typem osoby którą oni by chcieli mieć w ekipie i nie czuję się w tym co robie dobrze, co przekłada się na moje wyniki.
No ja akurat zysku w otwarciu biura w tym dniu na tak długo nie widzę. Ale "wielkim" menadżerem nie jestem i może się nie znam. za znalezienie czegoś innego.
Stary 2010-12-22, 23:14   #3576
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja nie jestem za całkowicie wspólną kasą.
mi to nie przeszkadza... nie wiem czy będę miała jakąś perspektywę pracy po ukończeniu studiów więc równie dobrze mogę być na utrzymaniu TŻa więc trudno tu stawiać warunki że chcę oddzielną kasę skoro jej zarabiać nie będę
Stary 2010-12-22, 23:25   #3577
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
mi to nie przeszkadza... nie wiem czy będę miała jakąś perspektywę pracy po ukończeniu studiów więc równie dobrze mogę być na utrzymaniu TŻa więc trudno tu stawiać warunki że chcę oddzielną kasę skoro jej zarabiać nie będę
Chodziło mi raczej o sytuację gdzie obydwoje zarabiają ale kasę mają wspólną.

A tak na marginesie ja nie mogłabym być na utrzymaniu faceta. Pomijam sytuacje przymusowe jak macierzyński/wychowawczy ale tak na stałe to absolutnie.
Stary 2010-12-22, 23:30   #3578
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Chodziło mi raczej o sytuację gdzie obydwoje zarabiają ale kasę mają wspólną.

A tak na marginesie ja nie mogłabym być na utrzymaniu faceta. Pomijam sytuacje przymusowe jak macierzyński/wychowawczy ale tak na stałe to absolutnie.
u mnie przez jakieś 20 lat małżeństwa mama nie pracowała zarabiał tylko ojciec ale było w domu zupełnie inaczej, zdecydowanie lepiej niż teraz kiedy pracują oboje... wydaje mi się że to zależy od charakterów obydwojga, znam pary którym jest super w takim układzie jak mam pracować za 1000 zł i 600 oddać dla niańki to wolę siedzieć w domu na utrzymaniu męża
Stary 2010-12-22, 23:37   #3579
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
jak mam pracować za 1000 zł i 600 oddać dla niańki to wolę siedzieć w domu na utrzymaniu męża
Niby tak, tylko widzę po moich koleżankach jak je takie siedzenie z dzieckiem w domu ogranicza. Po paru latach nie ma tematu do rozmowy. Bo albo tylko o dziecku albo o tym co w tv.
Stary 2010-12-23, 06:59   #3580
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też bym tak nie wytrzymała, o nie

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 10:16   #3581
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Ja bym tez nie wysiedziala w domu. Juz teraz widze jak to jest bo skonczyly mi sie wyklady wiec mam nauke do samych egzaminow. Musze sie co jakis czas wyrwac z domu bo ogladanie codziennie tych samych twarzy doprowadza mnie do depresji!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 11:26   #3582
zetafon
Zakorzenienie

ja byłam na utrzymaniu tżta przez rok i nie czułam sie z tym dobrze.co prawda miałam swoją kasę za stypendium ze szkoły ale to nie było dużo.jednak jak się pracuje to wychodzi się do ludzi, człowiek chyba ma wiecej energii i nie wiem jak wy, ale jak ja siedziałam w domu to nie miałam na nic siły,a teraz dwie szkoły plus praca czasem do późna i jakoś daję rade.postanowilam sie bardziej wziasc za siebie i wzielam dodatkowo lekcje angielskiego.
dzis zuzylam odzywke do włosów schaumy.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-12-23, 12:00   #3583
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

dokladnie zetafonku. Im mniej sie ma czasu tym lepiej nam wszystko wychodzi bo trzeba ze wszystkim zdazyc wiec potrzebna jest mobilizacja.

zrobilam peeling i siedze wlasnie z maseczka lotusowa Avon. Trzeba przygotowac skore na swiateczne makijaze

Stary 2010-12-23, 12:46   #3584
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Zgadzam się, ja też nie chciałabym być całe życie na utrzymaniu męża, mogę pracować nawet za 1000zł, byle pracować. Ale problem z tym, ze u nas z pracą jest bardzo ciężko... Z ewentualnymi dziećmi też miałby kto zostać, więc nie mam problemu, tylko pracy nie ma, nawet w głupim sklepie Jak na razie kończę studia, więc jest jak jest, potem planujemy dziecko i potem chciałabym koniecznie iść do pracy. Bo w domu człowiek dziadzieje i to prawda, nie ma na nic czasu... (duża to zasługa Wizażu, w ogóle internetu i TV, choć ja Tv bardzo mało oglądam) i w ogóle nikt nie docenia kobiety siedzącej w domu np w towarzystwie i traktuje jak kogoś gorszego...

Zużyłam dziś koncentrat liftingujący pośladki Daxa, jedno smarowidło mniej
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 13:02   #3585
Kitka:)
CABIN CREW

gratuluje zużyć dziewczyny

Cytat:
Niby tak, tylko widzę po moich koleżankach jak je takie siedzenie z dzieckiem w domu ogranicza. Po paru latach nie ma tematu do rozmowy. Bo albo tylko o dziecku albo o tym co w tv.
ja też bym nie mogła siedzieć w domu... widzę co się ze mną dzieje jak przychodzi sesja i musze siedzieć nad ksiązkami a jak by mi mój świat miał się ograniczyć do domu, dziecka, TV i ewentualnie czasami spotakń z kolezanką to nie byłabym sobą... wiem że niesamowicie działałoby mi to na nerwy i pewnie odbijało na TŻ... zresztą mój wie, że ze mnie to matki polki nie bedzie

tez chyba sobie zaraz jakąś maseczkę nałoże i wezmę za sprzątanie....

zaczynam być ciekawa co dostanę na wigilię

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 15:36   #3586
Hosenka*
Zakorzenienie

Przybyło mi masło Kozie Mleko z Eveline i odżywka Growth Activator SH.

Byłam rano na nartach - gdy zobaczyłam jak długi jest stok, stromy i dosyć urozmaicony to miałam ochotę zawrócić. Pierwszy raz tak mnie uda i kolana bolą - zjechanie kilometrową trasą to chyba jeszcze za duzo jak dla mnie. Nie obyło się bez wywrotek, zwłaszcza, że śnieg był zlodzony i źle się jeździło. Dopiero za 4 i 5 razem udało mi, ale tez nei zjechałam za jednym zamachem - musiałam się raz zatrzymac.

Już was nadrabiam.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 16:01   #3587
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Bylam dzis w Naturze. Zajrzalam, czy jest nowa limitka Essence. ale nadal jest RTP...

Kupilam:

- My Secret cien sypki nr 10 - srebrny z brokatem, bardzo mieniacy
- My Secret lakier z najnowszej limitki czarny ze srebrnymi pajetkami i brokatem
- Catrice puder prasowany matujacy marmurkowy kolor Rose Beige

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 16:02   #3588
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie przez jakieś 20 lat małżeństwa mama nie pracowała zarabiał tylko ojciec ale było w domu zupełnie inaczej, zdecydowanie lepiej niż teraz kiedy pracują oboje...
Nie wiem jak było wcześniej u Ciebie a jak jest teraz ale może Twoja mama dzięki pracy nabrała więcej pewności siebie i może uświadomiła sobie że zasługuje na coś więcej od życia....

Cytat:
ja byłam na utrzymaniu tżta przez rok i nie czułam sie z tym dobrze.co prawda miałam swoją kasę za stypendium ze szkoły ale to nie było dużo.jednak jak się pracuje to wychodzi się do ludzi, człowiek chyba ma wiecej energii i nie wiem jak wy, ale jak ja siedziałam w domu to nie miałam na nic siły,a teraz dwie szkoły plus praca czasem do późna i jakoś daję rade.postanowilam sie bardziej wziasc za siebie i wzielam dodatkowo lekcje angielskiego.
Ja siedziałam na bezrobociu 3 miesiące i pod koniec już miałam taką depresję że nie chciało mi się z łóżka rano wstawać. A tak zawsze jest mobilizacja żeby wstać, zrobić się na bóstwo i wyjść do ludzi.
Stary 2010-12-23, 16:03   #3589
zetafon
Zakorzenienie

luskap a nie wolałabyś najpierw troche popracować a dopiero mieć dziecko?zawsze lepiej szukać pracy z jakimś doświadczeniem.
dziś w firmie niespodzianka.dostałam kalendarz na nowy rok i czekoladkę od firmy.ciekawe czy bede musiala oddać kalendarz jak będę odchodzic :P

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-12-23, 16:04   #3590
Koshatka
Zakorzenienie

Poza tym dla mnie zarabianie kasy to moja niezależność choćbym miała zarobić tylko na "waciki".
Stary 2010-12-23, 16:05   #3591
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Przybyło mi masło Kozie Mleko z Eveline i odżywka Growth Activator SH.

Byłam rano na nartach - gdy zobaczyłam jak długi jest stok, stromy i dosyć urozmaicony to miałam ochotę zawrócić. Pierwszy raz tak mnie uda i kolana bolą - zjechanie kilometrową trasą to chyba jeszcze za duzo jak dla mnie. Nie obyło się bez wywrotek, zwłaszcza, że śnieg był zlodzony i źle się jeździło. Dopiero za 4 i 5 razem udało mi, ale tez nei zjechałam za jednym zamachem - musiałam się raz zatrzymac.

Już was nadrabiam.

marzy mi się nauczyć jeździć na nartach... ale jakoś się boję- zawsze mam przed oczami siebie z obiema nogami w gipsie...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-12-23, 16:08   #3592
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Bo w domu człowiek dziadzieje i to prawda, nie ma na nic czasu... (duża to zasługa Wizażu, w ogóle internetu i TV, choć ja Tv bardzo mało oglądam) i w ogóle nikt nie docenia kobiety siedzącej w domu np w towarzystwie i traktuje jak kogoś gorszego...
Według mnie to dlatego że taka osoba często nie ma nic ciekawego do powiedzenia bo tylko dom i dom.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
marzy mi się nauczyć jeździć na nartach... ale jakoś się boję- zawsze mam przed oczami siebie z obiema nogami w gipsie...
Nie byłoby tak źle. Ja byłam na nartach 3 razy w życiu po 1 dniu i nogi mam całe. I ręce też.
Stary 2010-12-23, 16:26   #3593
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
luskap a nie wolałabyś najpierw troche popracować a dopiero mieć dziecko?zawsze lepiej szukać pracy z jakimś doświadczeniem.
Nie, bo na dziecko nigdy nie będzie odpowiedniego momentu... A poza tym jakbym zaczęła pracę to nie mogłabym popracować klika miesięcy i odejść, to byłoby nie fair, musiałabym pracować chociaż rok i tak odkładałoby się w nieskończoność... Ale to moje zdanie a każdy robi jak chce.
Cytat:
Według mnie to dlatego że taka osoba często nie ma nic ciekawego do powiedzenia bo tylko dom i dom.
zdarza się, ale nie zawsze tak jest. często w towarzystwie jestem odrzucana przez to, że nie pracuję a 2 dziewczyny w TZta rodzinie pracują w sklepie więc mają wspólne tematy(remanenty itp teraz na topie) i rozmawiają tylko o sklepie i klientach. Wg mnie to one nie mają nic ciekawego do powiedzenia w tym momencie.
Stary 2010-12-23, 16:29   #3594
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
marzy mi się nauczyć jeździć na nartach...
Mi na snowboardzie Ale na razie nie mam na to kasy...

Zakwalifikowałam się na testowanie pasków Blend-A-Med Cieszę się, bo miałam ostatnio nawet kupić, ale nie miałam za co. Zaskoczyło mnie tylko to, że teraz jest 28 pasków, a wcześniej było 14.

Zużyłam żel do golenia i masło kakaowe Daxa - było cudowne

Wczorajsze spotkanie klasowe bardzo się udało W sumie nawet się nie spodziewałam. Było 9 osób. Wróciłam do domu o 1
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 16:56   #3595
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak było wcześniej u Ciebie a jak jest teraz ale może Twoja mama dzięki pracy nabrała więcej pewności siebie i może uświadomiła sobie że zasługuje na coś więcej od życia....
zmieniło się w ten sposób że skoro ona pracuje to w domu już nic nie musi robić i jest nie posprzątane nie ugotowane i nawet zakupy nie zrobione a ojciec co zarobi to przepija no bo skoro ona poszła do pracy to niech utrzymuje dom... zdecydowanie wolałam mój dom z dzieciństwa, zawsze porządek ciepły obiad i w ogóle sielanka, stary co zarobił to oddawał mamie i ona rozporządzała całą kasą, kiedy chciała to wsiadała w samochód i gdzie chciała to jechała z żaden sposób nie była ograniczona teraz ich rozmowy sprowadzają się do tego że mama mówi że ojciec wciąż pije a on nie widzi w tym problemu
Cytat:
Zgadzam się, ja też nie chciałabym być całe życie na utrzymaniu męża, mogę pracować nawet za 1000zł, byle pracować. Ale problem z tym, ze u nas z pracą jest bardzo ciężko... Z ewentualnymi dziećmi też miałby kto zostać, więc nie mam problemu, tylko pracy nie ma, nawet w głupim sklepie Jak na razie kończę studia, więc jest jak jest, potem planujemy dziecko i potem chciałabym koniecznie iść do pracy. Bo w domu człowiek dziadzieje i to prawda, nie ma na nic czasu... (duża to zasługa Wizażu, w ogóle internetu i TV, choć ja Tv bardzo mało oglądam) i w ogóle nikt nie docenia kobiety siedzącej w domu np w towarzystwie i traktuje jak kogoś gorszego...
Cytat:
Nie, bo na dziecko nigdy nie będzie odpowiedniego momentu... A poza tym jakbym zaczęła pracę to nie mogłabym popracować klika miesięcy i odejść, to byłoby nie fair, musiałabym pracować chociaż rok i tak odkładałoby się w nieskończoność... Ale to moje zdanie a każdy robi jak chce.
ale ja nigdzie nie powiedziałam że w ogóle nie chcę pracować... tak jak luskap po ślubie chciałabym mieć dziecko z czasem na pewno następne a kiedy poślę dzieci do szkołydopiero wtedy chcę iść do pracy... nie chcę żeby ktoś inny wychowywał moje dzieci, to ja chcę być przy nich kiedy będą miały pierwsze ząbki, zrobią pierwszy krok czy wypowiedzą pierwsze słowa... nie chcę też czekać z rodzeniem dzieci do 30
owszem, dobrze jest być niezależną ale perspektywa pracy za 1000 zł a do tego jakieś koszty dojazdów, bo TŻ nie mieszka w mieście, jakoś mnie przytłaczają to zależy jakich macie TŻów i jakie jest Wasze i ich podejście do życia i jakie są Wasze priorytety...
znam dziewczynę której mąż tak jak mój TŻ ma własną działalność gospodarczą a ona siedzi w domu z dziećmi, mało znam kobiet które są tak zadbane i wystrojone jak ona i ona mało kiedy siedzi w domu, wciąż spotyka się z koleżankami albo one przyjeżdżają do niej lub wspólnie gdzieś jadą i nie słyszałam nigdy żeby na coś nie miała albo nie mogła sobie pozwolić... kiedy spotykam ich razem są tacy zakochani jakby dopiero co się poznali i nie mogą się ze sobą a także z innymi nagadać
Stary 2010-12-23, 17:09   #3596
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Mi na snowboardzie Ale na razie nie mam na to kasy...

Zakwalifikowałam się na testowanie pasków Blend-A-Med Cieszę się, bo miałam ostatnio nawet kupić, ale nie miałam za co. Zaskoczyło mnie tylko to, że teraz jest 28 pasków, a wcześniej było 14.

Zużyłam żel do golenia i masło kakaowe Daxa - było cudowne

Wczorajsze spotkanie klasowe bardzo się udało W sumie nawet się nie spodziewałam. Było 9 osób. Wróciłam do domu o 1
a ja kupiłam te paski... i w ogóle są inne też w kształcie niż kiedyś, tzn. dłuższe i szersze- to dobrze

Cytat:
zmieniło się w ten sposób że skoro ona pracuje to w domu już nic nie musi robić i jest nie posprzątane nie ugotowane i nawet zakupy nie zrobione a ojciec co zarobi to przepija no bo skoro ona poszła do pracy to niech utrzymuje dom... zdecydowanie wolałam mój dom z dzieciństwa, zawsze porządek ciepły obiad i w ogóle sielanka, stary co zarobił to oddawał mamie i ona rozporządzała całą kasą, kiedy chciała to wsiadała w samochód i gdzie chciała to jechała z żaden sposób nie była ograniczona teraz ich rozmowy sprowadzają się do tego że mama mówi że ojciec wciąż pije a on nie widzi w tym problemu

ale ja nigdzie nie powiedziałam że w ogóle nie chcę pracować... tak jak luskap po ślubie chciałabym mieć dziecko z czasem na pewno następne a kiedy poślę dzieci do szkołydopiero wtedy chcę iść do pracy... nie chcę żeby ktoś inny wychowywał moje dzieci, to ja chcę być przy nich kiedy będą miały pierwsze ząbki, zrobią pierwszy krok czy wypowiedzą pierwsze słowa... nie chcę też czekać z rodzeniem dzieci do 30
owszem, dobrze jest być niezależną ale perspektywa pracy za 1000 zł a do tego jakieś koszty dojazdów, bo TŻ nie mieszka w mieście, jakoś mnie przytłaczają to zależy jakich macie TŻów i jakie jest Wasze i ich podejście do życia i jakie są Wasze priorytety...
znam dziewczynę której mąż tak jak mój TŻ ma własną działalność gospodarczą a ona siedzi w domu z dziećmi, mało znam kobiet które są tak zadbane i wystrojone jak ona i ona mało kiedy siedzi w domu, wciąż spotyka się z koleżankami albo one przyjeżdżają do niej lub wspólnie gdzieś jadą i nie słyszałam nigdy żeby na coś nie miała albo nie mogła sobie pozwolić... kiedy spotykam ich razem są tacy zakochani jakby dopiero co się poznali i nie mogą się ze sobą a także z innymi nagadać
faaajnie takim... ale wydaje mi się że to wszystko zależy od ludzi, u niektórych może byc tak że jak kobita zostanie w domu to potem przestaną się dogadywać itp a u innych na odwrót.. no bo w sumie nie pracowanie nie musi być równoznaczne z tym że kobieta przestaje być dobrym, interesującym partnerem....

posprzątałam łazienke, zrobiłam sałatkę, zaraz będę kleiła pierogi.... moje biedne paznokcie dostaną w kośc....

ZALATANA......
Stary 2010-12-23, 17:24   #3597
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
posprzątałam łazienke, zrobiłam sałatkę, zaraz będę kleiła pierogi.... moje biedne paznokcie dostaną w kośc....
Jak skończysz z pierogami u siebie, to wpadnij do mnie. Farsz gotowy, tylko kleić nie ma kiedy. O paznokciach u rąk już nawet nie myślę, kiedyś dojdą do siebie. Za to martwię się paluchem u lewej stopy, bo mi z niego paznokieć zszedł dzisiaj. Pamiątka po wakacjach w górach.
Teraz słucham sobie świątecznych piosenek i przystrajam pokój. Mały odpoczynek od kuchni.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

A w dyskusji o byciu lub niebyciu na utrzymaniu TŻta to raczej nic nie mogę dodać, dla mnie to jakiś zupełnie odległy temat.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 18:14   #3598
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

a mnie dopada antyswietowy Grinch
moze na dniach uda mi sie zamowic bilet na styczen do Pl to bedzie mi lzej na duszy
poza tym Tz jeszcze dzis i jutro pracuje wiec siedze sobie sama i czytam ksiazke.
Na swieta idziemy do rodzinki Tz-ta na gotowe

Stary 2010-12-23, 19:15   #3599
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ja właśnie pomalowałam paznokcie u stóp na malinowo, pachnącym owocami lakierem.

Przy okazji proszę o klik w mojego aniołka
Stary 2010-12-23, 19:19   #3600
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

ja zaraz tez pomaluje na czerwono i zrobie kreske w poprzek zlotym brokatem
aniolek klikniety

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości