|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |||
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zaraz oberzę filmik swoja drogę- podziwiam Cię bo ja to bardzo nie lubię się nagrywać/ fotografowac.... a Tobie tak naturalnie ,fajnie te filmy wychodzą...
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
caate obejrzałam
rewelacyjny makijaż, mój ulubiony z Twoich, .ślicznie ci te oczy wyszły <3 składam zażalenie tylko ;p bo to ja prosiłam o mówienie a nie Kitka :p hehe i dużo lepiej mi się oglądało właśnie ten filmik bo cały czas prawie nawijałaś i wiem więcej jak i po co dziękuję ![]() i nagrywaj jak najwięcej bo na prawdę super wychodzi! acha i chciałam zapytać o korektor, bo widzę że świetnie kryje i zlewa się z cerą, jaki to jest?? ![]() ja idę zrobić mamie masaż kręgosłupa i karku, potem prasowanie i może jakiś film ![]() do jutra
|
|
#993 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Jak bylam w naturze to widziałam ten krem przy kasie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ny.html&next=1 miała może któraś?
|
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P1020698.jpg
|
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że u taty obejdzie się bez operacji, bo ma pracę, w której nie ma go więcej w domu niż jest (wraca raz na dwa miesiące), więc jak już to te lekastwa...Martwi mnie to , że się tak przejął. Ma 41 lat, to jego pierwsza choroba w sumie, pewnie dlatego. Ja jestem dobrej myśli i mówiłam mu ,żeby z siebie jeszcze ofiary nie robił i się nie uśmiercał-wiem, okropna córka jestem
.Co do uczulania colossala to... Mnie nie uczula niby, ale czasami jak się pokruszy to mi strasznie oczy łzawią ![]() poziomeczkaa89 ładny brąz, wygląda na taki zimny :O!!!!!!!! <3
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2010-12-23 o 19:38 |
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to naturalny ciemny blond ![]() ostatnio jak go miałam to wypłukał mi się do takiego koloru P1020655.jpg
|
|
#997 |
|
Raczkowanie
|
Naprawdę ładny, ja za każdym razem jak użyłam brązu to wypłukiwał się na dziwacznie rudawy. Teraz czekam na nowy rok i będę rozjaśniać włosy, bo mama mówi ,że w ciemnych wyglądam jak stara baba
|
#998 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo nie wiem juz, wczoraj tyle sie glowilam, ktora wstawila brwi, a ktora sukienke![]() macie podobne dla mnie w jakis sposob avy i obiec mnie o cos prosilescie i mi sie pomotalo, przepraszam jeszcze raz Cytat:
![]() wiesz, ja przez sesje przyzwyczailam sie, czasami pracuje na bankietach, musze wyjsc na srodek pozapraszac gosci, zawsze w szkole mowilam wszystko na apelach, wiec nie boje sie, jak wiem co mam mowic:d ale tak jak do Was to normalnie wlaczam muzyke i sie maluje i nie mysle i nie nazywach tych rzeczy ktore uzywam, a tu mam Wam przedstawic i dla mnie to nie takie proste. chcialabym duzo powiedziec, ale sie motam, tak jak z 'napigmentowaniem'nic sensownego nie wyszlo ![]() ale ciesze sie, ze ogolne wrazenie robie na Was dobre Cytat:
Cytat:
![]() ja juz zrobilam salatke jarzynowa, ciasto z truskawkami(wiem swiateczne, ale uwielbiam je )i wlasnie sobie uswiaodmilam, ze kupilam za malo utleniaczu do farby bo farba ma 80ml a utleniacza powinnam miec 160ml a mam 120 i chyba zrobie na wodzie 1,9% bo tego mam duzo ale boje sie, ze bedzie inny efekt... ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- aa i korektor to maybelline 24h superstay 02 ten:klik
|
|
#999 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a korektor lubisz, polecasz? i czy osiada w zalamaniach? |
|
|
|
|
#1000 |
|
Zadomowienie
|
Hello znów. Ja już po spa.
Było: - olej lniany. - mycie włosów metodą kubeczkową. - jedwab w sprayu Provit. - kuracja jedwabna Marion na końcówki. - peeling twarzy. - manicure i pedicure. - balsam do ciała. - regulacja brwi. Będzie: - maseczka z glinki. - gruba warstwa kremu na dłonie i stopy. - krem do twarzy.
Edytowane przez marlienkaa2 Czas edycji: 2010-12-23 o 20:57 |
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak to mniej dostana po pupie widzicie mnie bez makijazu, ja mam ciezkie oczy, wg mnie mam juz zmarszczki... i jak dla mnie wszystkie korektory mi to podkreslaja i ja widze ta podkowke na dolnej powiece... trwalosc jest ok, trzeba nalozyc go troche zeby mi zakryl moje since. jest lzejszy niz dermacol, ale nie daje takiego efektu jak on.efekt dozujesz warstwami, ja akurat dzis tak robilam. jest drozszy i mniej wydajny, czy nastepnym razem kupie, to nie wiem. dermacol byl za ciezki, a tak to bylby super, a maybelline jest najlepszy z takich zwyklych korektorow. moim guru jest ysl, ale wydajnosc i cena rozklada na lopatki.
|
|
#1002 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
i nie chcialabym zeby korektor osiadywal w nim mam taki zwykly w pedzelku z essence o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...or.html&next=1 ale bez wiekszego szalu wiecej go nie kupie
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
to Ci nie doradze, bo ja tez mam dziwne oczy i mi wszystko uwydatnia korektor, myslalam ze dermacol byl za ciezki i dlatego, ale ten tez tak ma, chocia mniej.
taka nasza natura jak mowisz niestety
|
#1004 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
dziękuje;*ja na króciutko dziś i śmigam do wanny: *depilacja *peeling *balsam brązujący *pazurki *nafta na włosy ![]() miłego wieczoru
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
![]() ok ide się wykąpać- zrobię porządny peeling, wymasuję się syrenką, umyję ładnie włoski, nałoże glorie, jakas maseczke na buzie ajj cos jeszcze wymysle ![]() no i dzis w ikei kupilam kolejne swieczki, wczesniej mialam jedna wieksza o zapachu jablka i cynamonu dzis mam mniejsze ale 3 sztuki
|
|
|
|
#1006 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja zrobiłam sobie dwie maseczki- najpierw oczyszczającą a potem nawilżającą.... oczywiście zapomniałam zabrać peelingu do rodziców i będe musiala jakiś kupić bo nie lubię swojej skóry jak nie zrobię sobie 2 razy w tygodniu peelingu... muszę wymyślić sobie jakiś makijaż na jutro na kolacje (to jakiś delikatny ) i na impreze w pierwszy dzień świąt (tu mAm zamiar poszaleć bo chyba na imprezę ide w białej sukience takiej jakby z koronką na wierzchu, czarnych legginsach, czarnej marynarce.... i chyba sobie smokey zrobię ale jeszcze nie wiem.... może z kolorowym make upem zaszaleć??)
|
|
|
#1007 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Ja oszaaaaaleje!!! Mialam dzis jechac do domu na Wigilie, mam ponad 400 km wiec w taka pogode wole pociagiem bo bilet niecale 60 zl a auto mi wiecej spala w taka pogode no i nie wiadomo jak warunki na drogach. No to jade na dworzec a tu zonk, teren zamkniety, policja wszedzie bo niby kurde bomba podlozona no i nie pojechalam, uwierzycie?? ![]() Musze wstac jutro wczesnie na ranny pociag i dojade akurat tak zeby wziac prysznic, przebrac sie i usiasc z rodzina do kolacji. Zaraz mnie szlag trafi, chcialam Mamie pomoc piec Druga przykra sprawa - na 2 podstawowe ksiazki do specjalizacji (taka podstawa podstaw) musze wydac ponad 500 zl, drogie te ksiazki jak cholera ![]() Teraz mila sprawa - od Tz dostalam sliczny pierscionek ![]() Dziekuje za gratulacje w sprawie pracy Chce dzis nalozyc amle na wlosy chociaz bede musiala wstac przed 6 zeby ja zmyc, no trudno... I chyba sprobuje dzis pierwszy raz z Retin - A Troche sie boje luszczenia bo to nieuniknione no ale czas najwyzszy.Caate - a gdzie filmik dla mnie?? Oj oj bede zlaaaaa i groznaaaaa Aaaaa jeszcze mialam napisac o tym tuszu w zoltym grubiutkim opakowaniu - uwielbiam go, mialam juz 2 a teraz kupilam 3 w zestawie z plynem micelarnym za 19,90 w tesco co jest jak za darmo bo w rosmannie sam tusz kosztuje kolo 26 normalnie a 23 w pormocji (przynajmniej ja tak kiedys placilam). |
|
|
|
#1008 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ja go uwielbiam ![]() a pierscionek to prezent prezent czy jako.. oswiadczyny?
|
|
|
|
|
#1009 |
|
CABIN CREW
|
chyba wiem jak się jutro umaluję
![]() albo i nie.... chyba nie wzięłam tej paletki z inglota w której mam granatowe cienie .... wrrrrr..... nie umiem się pakować...
Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2010-12-23 o 21:22 |
|
|
|
#1010 |
|
Raczkowanie
|
Piękny taki makijaż
śliczny ten niebieski kolor Talullah, ale miałaś pecha, akurat bomba... Na pewno... Ale mama Ci wybaczy, że jej nie pomogłaś, ważne, żebyś dotarła cała i zdrowa
Edytowane przez marthaaa Czas edycji: 2010-12-23 o 21:30 |
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialabym zrobic ten makijaz, ale nie potrafie, nie wiem jak ma wygladac pomysle, ale naprawde bedzie z tym ciezkojak wam zazdroszcze, ze macie swoj ukochany tusz, tez bym chciala, niech mi ktos znajdzie bo ja nie mam sil w eksperymentowaniu
|
|
#1012 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja uwielbiam takie wyrozniajace sie, mimo to na zareczynowy wole klasyke bo musi pasowac do kazdego stroju na codzien no i do konca zycia, no a u mnie za wczesnie na oswiadczyny, za krotko ze soba jestesmy moim zdaniem
|
|
|
|
|
#1013 |
|
Raczkowanie
|
Caate, próbowałaś max factora - false lash effect? 2000 calorie? Próbowałaś l'oreala tusze - np. volume million lashes, czy jakieś inne? Helena Rubinstein z panterką to moja ukochana maskara
|
#1014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Marta - no normalnie tragedia, pewnie sobie ktos robil jaja ale policji bylo pelno, przekierowywali ruch i samochodow i pieszych, no zamieszanie straszne a ja kipialam ze zlosci, doslownie
Zeby takie cos dzien przed Wigilia i to jeszcze w okolicy glownego dworca pkp kiedy wiadomo ze ruch wzmozony? ![]() Cytat:
Ja ostatnio jak bylam w domu wyprobowalam mojej Mamy tusz - ona zawsze uzywala 2000 calorii MF ale teraz kupila na sprobowanie L'Oreal super volume z kolagenem - jak dla mnie jest fantastyczny i jak mi sie skonczy colossal i jeszcze jakis z rimmela mam (ale nie polecam) to go kupie ![]() Fajny jest jeszcze bourjois volume glamour ultra black ![]() No i oczywiscie masterpice MF
|
|
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
to tak dziewczyny mialam:
l'oreal telescopic,architect(czy jakos tak), ten z biala baza maybelline wszystkie rimela nienawidze lancome fatale, kusi mnei hypnose, ale za drogi ysl ten efekt sztucznych rzes, tusz bajka ideal ale co miesiac nowy a kosztuje 120zl... HR nie mialam, bo nie wiem jaki kupic i boje sie, ze przez cene bede kupowac i bankrutowac ![]() clinique lash costam ten wydluzajacy-naturalny efekt, ale za te pieniadze to jestem na nie MF mialam wszystkie oprocz tego zlotego, nie pamietam jak sie nazywa, ale taki sam efekt daje mi eveline za 11zl Astor- nie lubie myslalam nad Diorem, ale to sa kosztowne dla mnie tusze, ja za tusz moge dac max 60zl... wszelkie essence,vipera,bell nie dla mnie. One podklreslaja moje rzesy, ale nie mam WOW ani objetosci, czy ja tak duzo wymagam ![]() i probowalam juz na bazy, z odzywkami, z pudrem nic mnie nie zadowala oprocz tuszu za 120zl, a to nie dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() 2000 dla mnie do niczego ![]() Talullah, tego z kolagenem nie mialam, bo z tego co widze na kwc ma srednie opinie.. bourjois mialam, sama zglaszalam ten produkt do kwc, ot taki tusz.. pragne od tuszu :grubosci i lekkiego wydluzenia, ale objetosc najwazniejsza
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-12-23 o 22:04 |
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na chwilę bo zaraz mykam się kąpać, spamować, zrobić pazurki ect. bo jutro idę na 9 godz. do pracy i nie zdążę się wyrobić do Wigilii.
- demakijaż - balsamowanie - odsuwanie skórek, może pomalowanie choć bezbarwnym lakierem - depilacja - nasmarowanie się Brevoxylem Dobrej nocy
|
|
#1017 |
|
Raczkowanie
|
Caate, mogłabyś spróbować Heleny, jednak ona również jest droga i za te pieniądze masz tusze podobnych marek typu Lancome.
O ten mi chodzi: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-455617
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() Cytat:
![]() też tego nie lubię, chociaż powoli przełamuję się do zdjęć. |
|
|
|
|
#1019 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
No i śliczne opakowanie. ------------------------------------------- Jutro kina i kręgle nieczynne
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-12-23 o 22:29 |
|
|
|
|
#1020 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
, natknęłam sie na Collosala. No zobacze, moze pozniej przetestuje cos drozszego, ale na razie ten mi baaardzo odpowiada |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

rewelacyjny makijaż, mój ulubiony z Twoich, .ślicznie ci te oczy wyszły <3 składam zażalenie tylko ;p bo to ja prosiłam o mówienie a nie Kitka :p hehe
i wiem więcej jak i po co
.

tak samo nie wiem juz, wczoraj tyle sie glowilam, ktora wstawila brwi, a ktora sukienke

mam taki zwykly w pedzelku z essence o ten