Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-23, 19:15   #991
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
To ten tusz : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...y-objetosc.htm

ale najlepszy i tak jest po kilku dniach dopiero, bo od razu jest taki rzadki i może sklejać

Swoją drogą... Dowiedziałam się dziś, że mój tata ma kamienie na nerce i ciekawe co dalej ;/
Kochana nie bój się.... mój tata też miał i był dwa razy na rozbijaniu bodajże jakimiś takimi falami (więc nawet operacji nie było ) - rano jechał na oddział, tam miał zabieg (bezinwazyjny ) i jak było wszystko ok to po 3 godzinach mógł do domu jechać.... jak coś Cię martwi to pytaj, może będę mogła pomóc, podpytać taty

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
witam

u mnie przygotowania do świąt pełną parą
wieksość dnia w kuchni
dzisiaj jeszcze muszę psa wykąpać

wczora farbowałam włoski kolorek fajnie wyszadł
aaa no i jeszcze malowanie pazurków

boooooskie rzęsy
pokaż fotki włosów

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
no niestety masz racje

dziekuje

jezeli nie ma jakies strasznej definicji lekarza, a nawet jak bedzie operacja, to napewno bedzie dobrze, bo to jest uleczalne

wysprzatalam lazienke i mam tak sucha skore od tych detergentow
ide jakiegos placka piec
ja też ogarniałam łazienke i muszę chyba na dłonie meeega dużo kremu nałożyć na noc bo mam masakrę...a pazurków nie chcę jeszcze robić bo jutro też mnie czeka sprzątnie więc i tak się zniszczą....
zaraz oberzę filmik swoja drogę- podziwiam Cię bo ja to bardzo nie lubię się nagrywać/ fotografowac.... a Tobie tak naturalnie ,fajnie te filmy wychodzą...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 19:26   #992
loluska
Zakorzenienie

caate obejrzałam rewelacyjny makijaż, mój ulubiony z Twoich, .ślicznie ci te oczy wyszły <3 składam zażalenie tylko ;p bo to ja prosiłam o mówienie a nie Kitka :p hehe

i dużo lepiej mi się oglądało właśnie ten filmik bo cały czas prawie nawijałaś i wiem więcej jak i po co dziękuję
i nagrywaj jak najwięcej bo na prawdę super wychodzi!

acha i chciałam zapytać o korektor, bo widzę że świetnie kryje i zlewa się z cerą, jaki to jest??

ja idę zrobić mamie masaż kręgosłupa i karku, potem prasowanie i może jakiś film

do jutra

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 19:26   #993
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Jak bylam w naturze to widziałam ten krem przy kasie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ny.html&next=1 miała może któraś?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 19:33   #994
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
Kochana nie bój się.... mój tata też miał i był dwa razy na rozbijaniu bodajże jakimiś takimi falami (więc nawet operacji nie było ) - rano jechał na oddział, tam miał zabieg (bezinwazyjny ) i jak było wszystko ok to po 3 godzinach mógł do domu jechać.... jak coś Cię martwi to pytaj, może będę mogła pomóc, podpytać taty

pokaż fotki włosów

ja też ogarniałam łazienke i muszę chyba na dłonie meeega dużo kremu nałożyć na noc bo mam masakrę...a pazurków nie chcę jeszcze robić bo jutro też mnie czeka sprzątnie więc i tak się zniszczą....
zaraz oberzę filmik swoja drogę- podziwiam Cię bo ja to bardzo nie lubię się nagrywać/ fotografowac.... a Tobie tak naturalnie ,fajnie te filmy wychodzą...
proszę
P1020698.jpg
Stary 2010-12-23, 19:37   #995
marthaaa
Raczkowanie

Mam nadzieję, że u taty obejdzie się bez operacji, bo ma pracę, w której nie ma go więcej w domu niż jest (wraca raz na dwa miesiące), więc jak już to te lekastwa...Martwi mnie to , że się tak przejął. Ma 41 lat, to jego pierwsza choroba w sumie, pewnie dlatego. Ja jestem dobrej myśli i mówiłam mu ,żeby z siebie jeszcze ofiary nie robił i się nie uśmiercał-wiem, okropna córka jestem .

Co do uczulania colossala to... Mnie nie uczula niby, ale czasami jak się pokruszy to mi strasznie oczy łzawią

poziomeczkaa89 ładny brąz, wygląda na taki zimny :O!!!!!!!! <3

Moja miłość : Juan Martin Del Potro

Edytowane przez marthaaa
Czas edycji: 2010-12-23 o 19:38
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 19:43   #996
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że u taty obejdzie się bez operacji, bo ma pracę, w której nie ma go więcej w domu niż jest (wraca raz na dwa miesiące), więc jak już to te lekastwa...Martwi mnie to , że się tak przejął. Ma 41 lat, to jego pierwsza choroba w sumie, pewnie dlatego. Ja jestem dobrej myśli i mówiłam mu ,żeby z siebie jeszcze ofiary nie robił i się nie uśmiercał-wiem, okropna córka jestem .

Co do uczulania colossala to... Mnie nie uczula niby, ale czasami jak się pokruszy to mi strasznie oczy łzawią

dziękuję
to naturalny ciemny blond
ostatnio jak go miałam to wypłukał mi się do takiego koloru
P1020655.jpg
Stary 2010-12-23, 19:46   #997
marthaaa
Raczkowanie

Naprawdę ładny, ja za każdym razem jak użyłam brązu to wypłukiwał się na dziwacznie rudawy. Teraz czekam na nowy rok i będę rozjaśniać włosy, bo mama mówi ,że w ciemnych wyglądam jak stara baba

Stary 2010-12-23, 20:28   #998
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
caate obejrzałam rewelacyjny makijaż, mój ulubiony z Twoich, .ślicznie ci te oczy wyszły <3 składam zażalenie tylko ;p bo to ja prosiłam o mówienie a nie Kitka :p hehe

i dużo lepiej mi się oglądało właśnie ten filmik bo cały czas prawie nawijałaś i wiem więcej jak i po co dziękuję
i nagrywaj jak najwięcej bo na prawdę super wychodzi!

acha i chciałam zapytać o korektor, bo widzę że świetnie kryje i zlewa się z cerą, jaki to jest??

ja idę zrobić mamie masaż kręgosłupa i karku, potem prasowanie i może jakiś film

do jutra
aaa przepraszam Wy mi sie zawsze mylicie tak samo nie wiem juz, wczoraj tyle sie glowilam, ktora wstawila brwi, a ktora sukienke
macie podobne dla mnie w jakis sposob avy i obiec mnie o cos prosilescie i mi sie pomotalo, przepraszam jeszcze raz
Cytat:

pokaż fotki włosów

no, ja po cifie to mam masakre
wiesz, ja przez sesje przyzwyczailam sie, czasami pracuje na bankietach, musze wyjsc na srodek pozapraszac gosci, zawsze w szkole mowilam wszystko na apelach, wiec nie boje sie, jak wiem co mam mowic:d ale tak jak do Was to normalnie wlaczam muzyke i sie maluje i nie mysle i nie nazywach tych rzeczy ktore uzywam, a tu mam Wam przedstawic i dla mnie to nie takie proste. chcialabym duzo powiedziec, ale sie motam, tak jak z 'napigmentowaniem'nic sensownego nie wyszlo
ale ciesze sie, ze ogolne wrazenie robie na Was dobre
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Jak bylam w naturze to widziałam ten krem przy kasie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ny.html&next=1 miała może któraś?
ja mialam kieyds, ale nic specjalnego
Cytat:
swietny! czym robilas?

ja juz zrobilam salatke jarzynowa, ciasto z truskawkami(wiem swiateczne, ale uwielbiam je)

i wlasnie sobie uswiaodmilam, ze kupilam za malo utleniaczu do farby bo farba ma 80ml a utleniacza powinnam miec 160ml a mam 120
i chyba zrobie na wodzie 1,9% bo tego mam duzo ale boje sie, ze bedzie inny efekt...

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

aa i korektor to maybelline 24h superstay 02 ten:klik
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 20:38   #999
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
(...)i wlasnie sobie uswiaodmilam, ze kupilam za malo utleniaczu do farby bo farba ma 80ml a utleniacza powinnam miec 160ml a mam 120
i chyba zrobie na wodzie 1,9% bo tego mam duzo ale boje sie, ze bedzie inny efekt...

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

aa i korektor to maybelline 24h superstay 02 ten:klik
ooo to małą wode uzywasz do farbowania
a korektor lubisz, polecasz? i czy osiada w zalamaniach?

Stary 2010-12-23, 20:48   #1000
marlienkaa2
Zadomowienie

Hello znów. Ja już po spa.

Było:
- olej lniany.
- mycie włosów metodą kubeczkową.
- jedwab w sprayu Provit.
- kuracja jedwabna Marion na końcówki.
- peeling twarzy.
- manicure i pedicure.
- balsam do ciała.
- regulacja brwi.

Będzie:
- maseczka z glinki.
- gruba warstwa kremu na dłonie i stopy.
- krem do twarzy.

Edytowane przez marlienkaa2
Czas edycji: 2010-12-23 o 20:57
marlienkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 20:49   #1001
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ooo to małą wode uzywasz do farbowania
a korektor lubisz, polecasz? i czy osiada w zalamaniach?
tak bo farbuje ton w ton, to po co niszczyc wlosy 6%
tak to mniej dostana po pupie i jak cos kolor sie szybciej wypluka, jak mi sie nie spodoba, bo taka farba jest mniej trwala, bo sie nie wzera we wlos.

widzicie mnie bez makijazu, ja mam ciezkie oczy, wg mnie mam juz zmarszczki... i jak dla mnie wszystkie korektory mi to podkreslaja i ja widze ta podkowke na dolnej powiece... trwalosc jest ok, trzeba nalozyc go troche zeby mi zakryl moje since. jest lzejszy niz dermacol, ale nie daje takiego efektu jak on.efekt dozujesz warstwami, ja akurat dzis tak robilam. jest drozszy i mniej wydajny, czy nastepnym razem kupie, to nie wiem. dermacol byl za ciezki, a tak to bylby super, a maybelline jest najlepszy z takich zwyklych korektorow. moim guru jest ysl, ale wydajnosc i cena rozklada na lopatki.
Stary 2010-12-23, 20:57   #1002
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
tak bo farbuje ton w ton, to po co niszczyc wlosy 6%
tak to mniej dostana po pupie i jak cos kolor sie szybciej wypluka, jak mi sie nie spodoba, bo taka farba jest mniej trwala, bo sie nie wzera we wlos.

widzicie mnie bez makijazu, ja mam ciezkie oczy, wg mnie mam juz zmarszczki... i jak dla mnie wszystkie korektory mi to podkreslaja i ja widze ta podkowke na dolnej powiece... trwalosc jest ok, trzeba nalozyc go troche zeby mi zakryl moje since. jest lzejszy niz dermacol, ale nie daje takiego efektu jak on.efekt dozujesz warstwami, ja akurat dzis tak robilam. jest drozszy i mniej wydajny, czy nastepnym razem kupie, to nie wiem. dermacol byl za ciezki, a tak to bylby super, a maybelline jest najlepszy z takich zwyklych korektorow. moim guru jest ysl, ale wydajnosc i cena rozklada na lopatki.
bo ja wlasnie mam takie oko ze mam mini zmarszczke, takie zalamanie pod okiem- no taka moja natura, mam je od kiedy pamietam i nie chcialabym zeby korektor osiadywal w nim mam taki zwykly w pedzelku z essence o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...or.html&next=1 ale bez wiekszego szalu wiecej go nie kupie

Stary 2010-12-23, 21:00   #1003
caate
Zakorzenienie

GG do caate

to Ci nie doradze, bo ja tez mam dziwne oczy i mi wszystko uwydatnia korektor, myslalam ze dermacol byl za ciezki i dlatego, ale ten tez tak ma, chocia mniej.
taka nasza natura jak mowisz niestety
Stary 2010-12-23, 21:01   #1004
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej
Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
caate, samaraNW - dziękuję za pomoc I jeszcze tak przeglądałam parę razy te ciuchy i doszłam do wniosku, że najbardziej to chciałabym tą sukienkę w kolorze fuksji(mama ją zobaczyła to od razu do mnie "o, Twój styl" ) , sweter z długim rękawem (doszłam do wniosku, że już jeden na krótki mam to teraz z długim by się przydał ), ten kardigan, szare bolerko i ewentualnie bluzkę w kropki bo jest taka inna Ale to i tak zweryfikuję wszystko jak przymierzę, ale to nie wiem kiedy bo u nas w Świdnicy Orsay'a nie ma

caate - a ja mam zamiar zrobić jutro takie duże SPA A jak czegoś nie zdążę - to w czwartek Tak mi się marzy taka dłuuga, odprężająca pachnąca kąpiel pełna piany, ze świeczkami i muzyką w tle A co do Tż'a - a może zadziałała na Niego magia świąt...? Nigdy nic nie wiadomo Ooo i nie wiedziałam, że jest taki zabieg na brwi, ahh zrobić sobie coś takiego...Marzenia

xxYashaxx - a jak na to wszystko On się zapatruje? Bo jeśli on również wykazuje chęci, ciągnie Was do siebie, chcecie się zmienić oboje, zacząć wszystko od nowego,lepszego początku, to może warto dać sobie jakiś określony czas i spróbować..? Np. 2,3 miesiące? Zależy od Was Sprawdzilibyście na ile jest to wszystko na poważnie a na ile rolę grają uczucia itd. Ja bynajmniej będę za Was trzymać kciuki

dianulaa -

Kitka; ) - a ja mam radiówkę i mój internet zależy od warunków pogodowych No tragedia.. A jakie maseczki? I mi by się też przydała regulacja brwi u kosmetyczki w końcu A nie orientujesz się ile takie coś kosztuje? Bo ja nigdy nie byłam. A fajnie byłoby wkroczyć w Nowy Rok z ogarniętymi brwiami

A jednak dziś wysuszyłam, a raczej podsuszyłam minimalnie włosy, bo jednak fale nie wyszły, to podsuszyłam na płaskiej,wygładzającej szczotce i wyglądają już ludzko I wiecie co są o wiele lepsze niż jak od razu suszyłam, nie wiem czy to tak jednorazowo się zrobiło, czy to ma jakieś znaczenie? Bo jeśli ma, to teraz będę zostawiać włosy do wyschnięcia i prawie suche podsuszać
Aaa i cerę znów mam do bani No tak idą Święta, Sylwester, chciałam ślicznie wyglądać i proszę bardzo jak zwykle najgorzej w najlepsze terminy no by to szlag! A po Sylwestrze pewnie będę miała fajny okres mało problemowy a potem w styczniu przed 18 koleżanki znów masakrę, jak zwykle, jak zwykle, no dość już mam wrrrrr!!!

Posiedzę jeszcze chwilę na DOZ'ie i Wizażu i idę spać. Dobranoc Kochane, Miłej Nocki życzę!
On właśnie wyraża ogromną chęć, a uczucia są nadal bardoz mocne dziękuje;*
ja na króciutko dziś i śmigam do wanny:
*depilacja
*peeling
*balsam brązujący
*pazurki
*nafta na włosy
miłego wieczoru
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 21:06   #1005
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ok ide się wykąpać- zrobię porządny peeling, wymasuję się syrenką, umyję ładnie włoski, nałoże glorie, jakas maseczke na buzie ajj cos jeszcze wymysle

no i dzis w ikei kupilam kolejne swieczki, wczesniej mialam jedna wieksza o zapachu jablka i cynamonu dzis mam mniejsze ale 3 sztuki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0092621_PE229248_S4.jpg (14,0 KB, 11 załadowań)

Stary 2010-12-23, 21:08   #1006
CABIN CREW

Cytat:
bardzo ładny... i włoski jakie zdrowe.....

Cytat:

na pewno bedzie dobrze z tatą, kamienie to nic takiego bardzo poważnego a w ogóle- młody twoj tata bardzo

Cytat:
dziękuję
to naturalny ciemny blond
ostatnio jak go miałam to wypłukał mi się do takiego koloru
Załącznik 3621785
fajnie się wypłukał....

ja zrobiłam sobie dwie maseczki- najpierw oczyszczającą a potem nawilżającą.... oczywiście zapomniałam zabrać peelingu do rodziców i będe musiala jakiś kupić bo nie lubię swojej skóry jak nie zrobię sobie 2 razy w tygodniu peelingu...

muszę wymyślić sobie jakiś makijaż na jutro na kolacje (to jakiś delikatny ) i na impreze w pierwszy dzień świąt (tu mAm zamiar poszaleć bo chyba na imprezę ide w białej sukience takiej jakby z koronką na wierzchu, czarnych legginsach, czarnej marynarce.... i chyba sobie smokey zrobię ale jeszcze nie wiem.... może z kolorowym make upem zaszaleć??)

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-12-23, 21:18   #1007
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny

Ja oszaaaaaleje!!! Mialam dzis jechac do domu na Wigilie, mam ponad 400 km wiec w taka pogode wole pociagiem bo bilet niecale 60 zl a auto mi wiecej spala w taka pogode no i nie wiadomo jak warunki na drogach.
No to jade na dworzec a tu zonk, teren zamkniety, policja wszedzie bo niby kurde bomba podlozona no i nie pojechalam, uwierzycie??

Musze wstac jutro wczesnie na ranny pociag i dojade akurat tak zeby wziac prysznic, przebrac sie i usiasc z rodzina do kolacji. Zaraz mnie szlag trafi, chcialam Mamie pomoc piec

Druga przykra sprawa - na 2 podstawowe ksiazki do specjalizacji (taka podstawa podstaw) musze wydac ponad 500 zl, drogie te ksiazki jak cholera

Teraz mila sprawa - od Tz dostalam sliczny pierscionek Drogo Go to kosztowalo ale bardzo chcial

Dziekuje za gratulacje w sprawie pracy

Chce dzis nalozyc amle na wlosy chociaz bede musiala wstac przed 6 zeby ja zmyc, no trudno... I chyba sprobuje dzis pierwszy raz z Retin - A Troche sie boje luszczenia bo to nieuniknione no ale czas najwyzszy.

Caate - a gdzie filmik dla mnie?? Oj oj bede zlaaaaa i groznaaaaa

Aaaaa jeszcze mialam napisac o tym tuszu w zoltym grubiutkim opakowaniu - uwielbiam go, mialam juz 2 a teraz kupilam 3 w zestawie z plynem micelarnym za 19,90 w tesco co jest jak za darmo bo w rosmannie sam tusz kosztuje kolo 26 normalnie a 23 w pormocji (przynajmniej ja tak kiedys placilam).
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 21:19   #1008
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Ja oszaaaaaleje!!! Mialam dzis jechac do domu na Wigilie, mam ponad 400 km wiec w taka pogode wole pociagiem bo bilet niecale 60 zl a auto mi wiecej spala w taka pogode no i nie wiadomo jak warunki na drogach.
No to jade na dworzec a tu zonk, teren zamkniety, policja wszedzie bo niby kurde bomba podlozona no i nie pojechalam, uwierzycie??

Musze wstac jutro wczesnie na ranny pociag i dojade akurat tak zeby wziac prysznic, przebrac sie i usiasc z rodzina do kolacji. Zaraz mnie szlag trafi, chcialam Mamie pomoc piec

Druga przykra sprawa - na 2 podstawowe ksiazki do specjalizacji (taka podstawa podstaw) musze wydac ponad 500 zl, drogie te ksiazki jak cholera

Teraz mila sprawa - od Tz dostalam sliczny pierscionek Drogo Go to kosztowalo ale bardzo chcial

Chce dzis nalozyc amle na wlosy chociaz bede musiala wstac przed 6 zeby ja zmyc, no trudno... I chyba sprobuje dzis pierwszy raz z Retin - A Troche sie boje luszczenia bo to nieuniknione no ale czas najwyzszy.

Aaaaa jeszcze mialam napisac o tym tuszu w zoltym grubiutkim opakowaniu - uwielbiam go, mialam juz 2 a teraz kupilam 3 w zestawie z plynem micelarnym za 19,90 w tesco co jest jak za darmo bo w rosmannie sam tusz kosztuje kolo 26 normalnie a 23 w pormocji (przynajmniej ja tak kiedys placilam).
wlasnie dzis pisalysmy o collosalu ja go uwielbiam

a pierscionek to prezent prezent czy jako.. oswiadczyny?

Stary 2010-12-23, 21:20   #1009
CABIN CREW

chyba wiem jak się jutro umaluję

albo i nie.... chyba nie wzięłam tej paletki z inglota w której mam granatowe cienie .... wrrrrr..... nie umiem się pakować...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg oko.jpg (16,9 KB, 21 załadowań)

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2010-12-23 o 21:22
Stary 2010-12-23, 21:29   #1010
marthaaa
Raczkowanie

Piękny taki makijaż śliczny ten niebieski kolor Ja niestety w domu mam tylko 3 cienie (no w sumie 9 kolorów) i nimi się zazwyczaj maluję, haha :P Strasznie mało, ale nie przepadam w sumie...

Talullah, ale miałaś pecha, akurat bomba... Na pewno... Ale mama Ci wybaczy, że jej nie pomogłaś, ważne, żebyś dotarła cała i zdrowa

Edytowane przez marthaaa
Czas edycji: 2010-12-23 o 21:30
Stary 2010-12-23, 21:35   #1011
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

wspolczuje i rano wstac i leciec, ehhh ale moze mniej ludzi bedzie

chcialabym zrobic ten makijaz, ale nie potrafie, nie wiem jak ma wygladac pomysle, ale naprawde bedzie z tym ciezko

jak wam zazdroszcze, ze macie swoj ukochany tusz, tez bym chciala, niech mi ktos znajdzie bo ja nie mam sil w eksperymentowaniu
Stary 2010-12-23, 21:35   #1012
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
wlasnie dzis pisalysmy o collosalu ja go uwielbiam

a pierscionek to prezent prezent czy jako.. oswiadczyny?
Prezent prezent, pierscionek jest taki nieco bym powiedziala awangardowy Ale ja uwielbiam takie wyrozniajace sie, mimo to na zareczynowy wole klasyke bo musi pasowac do kazdego stroju na codzien no i do konca zycia, no a u mnie za wczesnie na oswiadczyny, za krotko ze soba jestesmy moim zdaniem
Stary 2010-12-23, 21:40   #1013
marthaaa
Raczkowanie

Caate, próbowałaś max factora - false lash effect? 2000 calorie? Próbowałaś l'oreala tusze - np. volume million lashes, czy jakieś inne? Helena Rubinstein z panterką to moja ukochana maskara Niestety droga...

Stary 2010-12-23, 21:43   #1014
Talullah
Wtajemniczenie

Marta - no normalnie tragedia, pewnie sobie ktos robil jaja ale policji bylo pelno, przekierowywali ruch i samochodow i pieszych, no zamieszanie straszne a ja kipialam ze zlosci, doslownie

Zeby takie cos dzien przed Wigilia i to jeszcze w okolicy glownego dworca pkp kiedy wiadomo ze ruch wzmozony?

Cytat:
wspolczuje i rano wstac i leciec, ehhh ale moze mniej ludzi bedzie

chcialabym zrobic ten makijaz, ale nie potrafie, nie wiem jak ma wygladac pomysle, ale naprawde bedzie z tym ciezko

jak wam zazdroszcze, ze macie swoj ukochany tusz, tez bym chciala, niech mi ktos znajdzie bo ja nie mam sil w eksperymentowaniu
Tez licze na to ze mniej moze bedzie ale czuje ze plonne me marzenie...

Ja ostatnio jak bylam w domu wyprobowalam mojej Mamy tusz - ona zawsze uzywala 2000 calorii MF ale teraz kupila na sprobowanie L'Oreal super volume z kolagenem - jak dla mnie jest fantastyczny i jak mi sie skonczy colossal i jeszcze jakis z rimmela mam (ale nie polecam) to go kupie

Fajny jest jeszcze bourjois volume glamour ultra black
No i oczywiscie masterpice MF
Stary 2010-12-23, 21:59   #1015
caate
Zakorzenienie

GG do caate

to tak dziewczyny mialam:
l'oreal telescopic,architect(czy jakos tak), ten z biala baza
maybelline wszystkie
rimela nienawidze
lancome fatale, kusi mnei hypnose, ale za drogi
ysl ten efekt sztucznych rzes, tusz bajka ideal ale co miesiac nowy a kosztuje 120zl...
HR nie mialam, bo nie wiem jaki kupic i boje sie, ze przez cene bede kupowac i bankrutowac
clinique lash costam ten wydluzajacy-naturalny efekt, ale za te pieniadze to jestem na nie
MF mialam wszystkie oprocz tego zlotego, nie pamietam jak sie nazywa, ale taki sam efekt daje mi eveline za 11zl
Astor- nie lubie
myslalam nad Diorem, ale to sa kosztowne dla mnie tusze, ja za tusz moge dac max 60zl...
wszelkie essence,vipera,bell nie dla mnie. One podklreslaja moje rzesy, ale nie mam WOW ani objetosci, czy ja tak duzo wymagam
i probowalam juz na bazy, z odzywkami, z pudrem nic mnie nie zadowala oprocz tuszu za 120zl, a to nie dla mnie

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Caate, próbowałaś max factora - false lash effect? 2000 calorie? Próbowałaś l'oreala tusze - np. volume million lashes, czy jakieś inne? Helena Rubinstein z panterką to moja ukochana maskara Niestety droga...
to byl jedyny z MF ktory mi podpasawal najbardziej, ale tez nie to
2000 dla mnie do niczego

Talullah, tego z kolagenem nie mialam, bo z tego co widze na kwc ma srednie opinie..

bourjois mialam, sama zglaszalam ten produkt do kwc, ot taki tusz..

pragne od tuszu :grubosci i lekkiego wydluzenia, ale objetosc najwazniejsza

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-12-23 o 22:04
Stary 2010-12-23, 22:09   #1016
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Tak na chwilę bo zaraz mykam się kąpać, spamować, zrobić pazurki ect. bo jutro idę na 9 godz. do pracy i nie zdążę się wyrobić do Wigilii.
- demakijaż
- balsamowanie
- odsuwanie skórek, może pomalowanie choć bezbarwnym lakierem
- depilacja
- nasmarowanie się Brevoxylem

Dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:12   #1017
marthaaa
Raczkowanie

Caate, mogłabyś spróbować Heleny, jednak ona również jest droga i za te pieniądze masz tusze podobnych marek typu Lancome.
O ten mi chodzi:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-455617

Stary 2010-12-23, 22:13   #1018
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ggabixDD Pokaż wiadomość
hej hej , nie obrazicie sie jak dołącze do tego wątku ;> ?
witaj

Cytat:
filmik cz.1
filmik cz.2
MM
prosze

tak, duraline nasyca kolor, duzo lepiej sie trzyma i cien jest taki mokry, ale ja mam tak go malo,ze jak chce do konca roku pociagnac na tym duraline to nie moge bawic sie z cieniami
dzięki za filmik zaraz postaram się obejrzeć

Cytat:
swoja drogę- podziwiam Cię bo ja to bardzo nie lubię się nagrywać/ fotografowac....
też tego nie lubię, chociaż powoli przełamuję się do zdjęć.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:27   #1019
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Ma świetną szczoteczkę Najlepszą jaką miałam.

No i śliczne opakowanie.

-------------------------------------------

Jutro kina i kręgle nieczynne

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2010-12-23 o 22:29
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:30   #1020
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
to tak dziewczyny mialam:
l'oreal telescopic,architect(czy jakos tak), ten z biala baza
maybelline wszystkie
rimela nienawidze
lancome fatale, kusi mnei hypnose, ale za drogi
ysl ten efekt sztucznych rzes, tusz bajka ideal ale co miesiac nowy a kosztuje 120zl...
HR nie mialam, bo nie wiem jaki kupic i boje sie, ze przez cene bede kupowac i bankrutowac
clinique lash costam ten wydluzajacy-naturalny efekt, ale za te pieniadze to jestem na nie
MF mialam wszystkie oprocz tego zlotego, nie pamietam jak sie nazywa, ale taki sam efekt daje mi eveline za 11zl
Astor- nie lubie
myslalam nad Diorem, ale to sa kosztowne dla mnie tusze, ja za tusz moge dac max 60zl...
wszelkie essence,vipera,bell nie dla mnie. One podklreslaja moje rzesy, ale nie mam WOW ani objetosci, czy ja tak duzo wymagam
i probowalam juz na bazy, z odzywkami, z pudrem nic mnie nie zadowala oprocz tuszu za 120zl, a to nie dla mnie

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

to byl jedyny z MF ktory mi podpasawal najbardziej, ale tez nie to
2000 dla mnie do niczego

Talullah, tego z kolagenem nie mialam, bo z tego co widze na kwc ma srednie opinie..

bourjois mialam, sama zglaszalam ten produkt do kwc, ot taki tusz..

pragne od tuszu :grubosci i lekkiego wydluzenia, ale objetosc najwazniejsza
Wow, to duzo tych tuszy przetestowalas. Ja nie mialam okazji, ale w sumie nigdy nie kupilam sobie tuszu powyzej 50zł, bo szkoda mi bylo kasy gdyby okazalo sie ze jest taki sam jak ten za 20-25zl. Na szczescie testujac po kolei te z niskiej-może-sredniej polki, bo chyba te tusze mozna tak nazwac skoro HR jest za 130zl , natknęłam sie na Collosala. No zobacze, moze pozniej przetestuje cos drozszego, ale na razie ten mi baaardzo odpowiada

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości