![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
Zupełnie nie wiem co mam Ci napisac ![]() ![]() ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zadomowienie
|
Asiu przyślij tego swojego krnąbrnego męża na forum, Lulka mu wtrąbi, ja mu poprawie, zresztą chyba każda coś od siebie dorzuci to może się wreszcie opanuje.
Mój mąż sam zapowiedział, że jak zajdę w ciążę to koniec z pracą, zresztą i tak szef mi kazał iść na zwolnienie na całą ciążę i nie mam zamiaru już tam wracać. A w sumie to najlepsze jest to, że na moje miejsce wziął sobie dziewczynę, która po miesiącu też zaszła w ciążę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zadomowienie
|
cześć laseczki..............
Ja właśnie wróciłam z małych zakupów i objadam się kanapeczkami......... Mam dość sklepów ze stanikami ![]() Oddałam ten z Gatty topik i w zamian musiałam coś wziąć, wzięłam pizamkę dla chrześniaka...... Wczoraj kupiłam biustonosz bawełniany prosty w Triumphie bez mierzenia bo nie miałam czasu, poprosiłam Panią o 80c , przyjeżdżam do domu, mierze a tu 75d ![]() ![]() No ale w końcu trafiłam do sklepu, gdzie był stanik który przymierzyłam i jest ok ![]() Ludzi multum w sklepach także uwijałam się szybciorem aby wrócić do domu Poza tym wychodzi mi zimno pod noskiem ![]() idę się chwilkę położyć bo mała daje czadu a w tym czasie piorę ostatnie rzeczy aby jutro już mieć wolne....
#2524 |
Zadomowienie
|
Jego już chyba nic nie zmieni, mi normalnie ręce opadają, ja mogłabym być umierająca a on by mi i tak kazał do roboty iść, przecież jego nie rusza nawet to że muszę nosić drzewo do pieca, jak go proszę żeby mi przyniósł z drugiej piwnicy to przyniesie czasem na jedno podłożenie a cały dzień muszę podkładać
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Wiecie co zrobiłam michę sałatki - ryż, ogórek szklarniowy, paluszki krabowe, koperek i sos koperkowo-ziołowy- i pół tej michy zjadłam, zaraz chyba mnie pociągnie, a taka dobra wyszła, tylko co z tego jak zaraz wyląduje w wc ![]()
#2525 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() korzystając z okazji chce wam laseczki złożyc życzonka: ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥• **•.♥
Świąt radosnych, przeżyć wzniosłych, w zdrowiu, szczęściu i miłości. Niech Święta radością wypełnią Wasz dom A Nowy Rok blasku doda Waszym dniom. ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥• **•.♥ ___________< o > _____________/ _________o`* o.@*o`. ________.' '*Q o *o@ ________( () o*o* @ o'. _______.-' o *0_Q.-'-;*o) _______.' 0 Q @0@ ()* `-. ______* @ o*o @. ‘Q * o ) _____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’ _____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.) _____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’. ____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* ` ____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'. ___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-. ___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’ __.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*' _* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.' _'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.* _;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o _.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'. _* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.* _;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥ _____________$$$$$ _____________$$$$$ Ja juz mieszkanko mam posprzatne na błysk wiec moge zabrac sie za obiadek, nalesniczki ![]() ![]() Ale pogode mam fajną za oknem słoneczko i ciepełko ![]()
#2526 |
Zakorzenienie
|
Asia szczerze Ci wspolczuje.Trzeba miec tuptet zeby byc takim prostakiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzieki dziewczynki za zyczenia i jak juz jestem przy tym temacie to i ja Wam zloze zyczenia bo nie wiem czy jeszcze zdarze tu zajrzec. Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość! ____________________$$$ _____________________$$$$ $ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$ $$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
Życzę Wam kochane ciężaróweczki i mamuśki wszystkiego najlepszego aby w w czasie nadchodzących świąt poczuć te magię wyczekiwania Jezusa Chrystusa w żłobku, oraz wspaniałych chwil w nad chodzacym roku przy oczekiwaniu na dzidziusie i spędzonym razem z Waszymi pociechami. Byśmy te chwile spędzali w gronie najbliższych i życzliwych nam osób...
#2528 |
Zadomowienie
|
Świąt białych, pachnących choinką,
skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Dziewczynki wesołych świąt ![]() Szkoda że moje takie nie będą, brakuje mi już łez i sił...
#2529 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, życzę Wam pięknych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt, żebyście je spędziły tak, jak lubicie!
![]() Asiu a Tobie życzę teraz szczególnie dużo siły! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj mamy zamiar powiedzieć reszcie rodzinki, która jeszcze nie wie ... W tym teściom ... Zrobiłam ksero mojego ostatniego USG i spakowałam do koperty, a ją obwiązałam wstążką ... Ciekawa jestem tylko jak zareaguje moja walnięta szwagierka ... Nawet mój Tż się wczoraj z nią pokłócił i mi mówi, że jak ją widzi, to wychodzi od mamy, bo działa na niego jak czerwona płachta na byka ... ![]() A teraz życzonka: Z okazji świąt życzę Wam dużo zdrowia, szczęścia, spokoju (w szczególności do końca ciąż), samych bezbolesnych rozwiązań i zdrowych dzieciaczków ![]()
![]() |
#2531 | |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY!!!
Spokojnych,radosnych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym. Aby wszystkie Wasze marzenia się spełniły ![]() ![]() ![]() i cóż troszke będę tęsknić przez ten czas,ale niebawem znów sie spotkamy ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
JUSTA super pomysł z tym prezentem ![]() ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki Wszystkim Wam i Waszym Bobasom życzę Zdrowych Spokojnych Świąt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zadomowienie
|
Kochane! Życzę Wam wesołych, pogodnych i rodzinnych Świąt! W przyszłym roku dużo miłości, cierpliwości i radości oraz pociechy z nowonarodzonych Dzieciątek.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zadomowienie
|
Jak tu się świątecznie zrobiło...i tak magicznie
![]() Ja wczoraj wylałam tonę łez, oczywiście mój mąż po powrocie do domu zapytał co cały dzień robiłam, nie wytrzymałam, ubrałam się i po prostu wyszłam z domu... i tak chodziłam bez celu po ulicach, a łzy same leciały mi z oczu, zwłaszcza jak widziałam przez okna ubrane choinki, ustrojone domy i tak sobie myślałam że ludzie którzy tam mieszkają są pewnie teraz szczęśliwi...a ja? ja mam męża tyrana i wieczne kłótnie. A święta ??? tak jakby ich dla mnie nie było... Myślałam o przeprowadzce do rodziców, ale nie chcę im się teraz zwalać na głowę, mój tata właśnie wrócił ze szpitala, po ciężkiej operacji i w domu ciut nie szpital, mój mąż jutro pracuje, w 2 dzień świąt pewnie gdzieś pójdzie pić, więc i tak będę pewnie sama z Julką ![]() Żyć mi się odechciewa, a miało być tak pięknie, teraz tak myślę że to moje # to miała być szansa żeby w końcu zmienić coś w swoim życiu...
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." P. Coelho Liliana i Mikołaj - są już z nami ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzhdge5a3ww6li.png Edytowane przez asiago Czas edycji: 2010-12-24 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zadomowienie
|
No to i ja Dziewczynki życzęWam radosnych, spokojnych, spędzonych w gronie najbliższych Świąt Bożego Narodzenia i wszelkich pomyślności w nadchodzącym 2011 roku, aby spełniły się Wasze najskrytsze marzenia
![]() My już prawie gotowi do świąt, czeka mnie jeszcze skrojenie sałatki warzywnej ![]() Aż będę się bała wejść na wagę po tych świętach - tyle pyszności ![]() Buziaczki ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki
W te magiczne święta życzę wam dużo miłości, radości i wiary w lepsze jutro. Niech się spełnią wszystkie wasze marzenia a nowy rok niech będzie duużżooo lepszy od tego, co właśnie mija. Wesołych Świąt Asiu tak mi przykro, że te święta nie będą tak radosne jak powinny. Życzę dużo cierpliwości spokoju a wkoło samych życzliwych ludzi. Najchętniej przytuliłabym cie ![]() ![]() A mi dziś mdłości dokuczają. Buuuu. Mam nadzieje, że do wieczora przejdzie.
#2537 |
Zadomowienie
|
Właśnie dzwoniła moja mama do tego wszystkiego pogotowie zabrało mojego tatę do szpitala
![]() ![]() Przepraszam że wam tu takie smuty piszę, w końcu macie święta...
#2538 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystkim przyszłym mamuśkom życzę przede wszystkim dużo spokoju, szczęśliwego rozwiązania i oczywiście zdrowych dzieciaczków!
![]() |
#2539 |
Zadomowienie
|
Kochane, życzę Wam, żebyście w tą Gwiazdkę i Święta rozmarzyły się całą dziecięcą wyobraźnią, która odżywa w dzień taki dzis... By te marzenia skladane pod choinką spełnił nadchodzący Nowy Rok... Bez wątpienia szczegolny dla nas wszystkich...
Życzę Wam wspaniałego macieżyństwa, by w całej prozie tego co nas czeka, znalacła się też pewna doza mistycycmu i magii, bysmy miały siłę i otwarte serce, by to dostrzec, zapamiętać... nauczyć się na pamięć... Życzę Wam też dużo sił, optymizmu, i pogody ducha, oraz żeby zawsze było nam tutaj tak jak jest. Buziaczki dla każdej Kochane moje ![]()
#2540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2541 |
Zadomowienie
|
Asiu
![]() Ja dzisiaj byłam u gina i, jak to w życiu, są wiadomości dobre i złe. Dobra jest taka, że zakochałam się w małej istotce machającej do mnie z brzucha i że wszystko jest ok, zła jest taka, że mam wynik dodatni cytomegalii, muszę powtórzyć badanie w przyszłym tygodniu i iść na wizytę do lekarza od chorób zakaźnych, wtedy będzie coś więcej wiadomo. Życzę Wam wszystkim dobrego przeżycia tych Świąt i dobrego wykorzystania tego czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
karina222 nie masz sie czym martwic tez mialam +wynik cytomegalii i wszystko jest w porządeczku moj gin zapisał to w karcie ciazy i tyle nawet nic na ten temat nie mówił, ciesz sie kochana fasolką i nie martw na zapas
![]() p.s jeszcze nie rodzę ![]()
#2543 |
Rozeznanie
|
Slyszysz jak wiatr zyczenia niesie? Hula po polach i szumi w lesie? Jak stuka w okna, wchodzi w kominy i obserwuje dzieciece miny? Jesli to slyszysz, to zamknij oczy, Niech swiat z dziecinstwa znow w zycie wkroczy. Poczuj makowca zapach wspanialy. Zobacz za oknem swiat caly bialy. Juz karp sie smazy, kompot gotuje, Mroz znow na szybach kwiaty maluje. A Ty radosnie z iskierka w oku, szukasz Gwiazdora, czekasz do zmroku. Teraz, choc wiosen troche przybylo,
to wiatr ten sam szumi nam milo. Ja razem z wiatrem sle Ci zyczenia Niech Ci sie spelnia wszelkie marzenia, A pierwsza gwiazda swiecac o zmroku niesie Ci radosc w tym Nowym Roku! |
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki!
Jak mijają święta? My dziś w domku leniuchujemy, dlatego mam czas zajrzeć.U mnie w porządku, chociaż wczoraj pokłociłam się TŻ. I z tego wszystkiego nie chcialam z nim jechać do jego siostry, a on ze mną do dziadka. Ale oj tam. W końcu przeprosił i już oki. Zauważyłam, że urósł mi teraz przez parę dni brzuch ![]() ![]() ![]()
Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje... ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png Edytowane przez mokra6 Czas edycji: 2010-12-26 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
My siedzimy w domu bo mój małżonek nie chce nigdzie jechać. A miałam ochotę jechać do brata tz-zwłaszcza że mam tam chrześniaka
![]()
#2546 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki. My tez dzisiaj leniuchujemy. jedynie na obiadek idziemy do moich rodziców.
Wczoraj znów wrócił bó cycków a dzisiaj znów nic. za to mnie strasznie zemdliło. nie wiem czy to po wczorajszym objadaniu czy poprostu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki
u nas spoko, też sobie póki co leniuchujemy, później mykamy na obiadek do teściowej i na kawke do mojej rodzinki jutro koniec odwiedzin to sobie odpoczne troszke bo dla mnie to juz staje sie meczace... ale tż ma urlop do stycznia wiec sobie troche czasu razem spedzimy we trójkę ![]()
#2548 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() My też dzisiaj lenistwo, nareszcie odpocznę po tych świętach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Wtajemniczenie
|
wpadlam zobaczyc czy ktoras nie urodzila
![]() Brzuszki pelne? ![]() ![]() Buziaczki i do jutra ![]() moj ssaczek wazy ponad 6,5 kg i niebawem wbijamy sie w pajacyk 74! Enis jak Franek??
#2550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Karla-witaj w klubie- też mało pojadłam w te świeta z powodu bólu żołądka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.