Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-23, 22:35   #1021
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

eh kusicie to HR, kurcze co mam zrobic, kasy nie mam, ale colossala to bym za okno wywalila, tak mnie drazni

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Wow, to duzo tych tuszy przetestowalas. Ja nie mialam okazji, ale w sumie nigdy nie kupilam sobie tuszu powyzej 50zł, bo szkoda mi bylo kasy gdyby okazalo sie ze jest taki sam jak ten za 20-25zl. Na szczescie testujac po kolei te z niskiej-może-sredniej polki, bo chyba te tusze mozna tak nazwac skoro HR jest za 130zl , natknęłam sie na Collosala. No zobacze, moze pozniej przetestuje cos drozszego, ale na razie ten mi baaardzo odpowiada
zawsze sobie kupowalam 1 drugi mamie i tak oto testowalam juz 2tusze, jej wszystkie pasuja, wiec dostaje ode mnie

chodzi o to, ze ja trafilam na taki tusz, przy ktorym ukleklam ale to byl ysl za 126zl

kusi mnie ten jeszcze: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-12-23 o 22:38
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:35   #1022
marthaaa
Raczkowanie

Ja też zazwyczaj nie inwestuję w tusze dużo, bo szkoda kasy i tak szybko się marnują, a moje rzęsy ładnie wyglądają nawet z takim za 11zł przy odrobinie uwagi poświęconej makijażowi. Za to moja mama lubi dobre kosmetyki ,więc przy niej mogę trochę 'poszaleć'.

Nie mogę się doczekać jutra...Ciekawe, co zobaczę pod choinką i chcę zobaczyć reakcje moich rodziców na prezenty

EDIT: Diorshow miałam!!!! I jeszcze Caroline Herrere, nie pamiętam, jakbym zobaczyła opakowanie, to bym powiedziała. Jest fajny... Bardzo fajny Moim zdaniem większość droższych kosmetyków jest naprawdę lepszych - nie ma co ukrywać. Ale jak już mówiłam - moje rzęsy są takie ,że może być diorshow czy colossal - i tak będą znośne

Moja miłość : Juan Martin Del Potro

Edytowane przez marthaaa
Czas edycji: 2010-12-23 o 22:38
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:41   #1023
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Ja też zazwyczaj nie inwestuję w tusze dużo, bo szkoda kasy i tak szybko się marnują, a moje rzęsy ładnie wyglądają nawet z takim za 11zł przy odrobinie uwagi poświęconej makijażowi. Za to moja mama lubi dobre kosmetyki ,więc przy niej mogę trochę 'poszaleć'.

Nie mogę się doczekać jutra...Ciekawe, co zobaczę pod choinką i chcę zobaczyć reakcje moich rodziców na prezenty

EDIT: Diorshow miałam!!!! I jeszcze Caroline Herrere, nie pamiętam, jakbym zobaczyła opakowanie, to bym powiedziała. Jest fajny... Bardzo fajny Moim zdaniem większość droższych kosmetyków jest naprawdę lepszych - nie ma co ukrywać. Ale jak już mówiłam - moje rzęsy są takie ,że może być diorshow czy colossal - i tak będą znośne
a jak oceniasz dior do hr?
mozesz porownac?

fajna masz mame, moja jakby poznala ceny to by mnie z domu wywalila bo ona staroswiecka jest

ja nic nie dostane, bo w domu nie robimy sobie prezentow, ale chetnie podczytam i pozazdroszcze Wam
Stary 2010-12-23, 22:45   #1024
marthaaa
Raczkowanie

Dior tworzy efekt bardziej teatralny, a Helena - naturalny. Dior chyba szybciej wysycha... Jednak gdybym miała dostać za darmo wolałabym Show, ponieważ lubię kusić rzęsami

Stary 2010-12-23, 22:46   #1025
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
eh kusicie to HR, kurcze co mam zrobic, kasy nie mam, ale colossala to bym za okno wywalila, tak mnie drazni

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

zawsze sobie kupowalam 1 drugi mamie i tak oto testowalam juz 2tusze, jej wszystkie pasuja, wiec dostaje ode mnie

chodzi o to, ze ja trafilam na taki tusz, przy ktorym ukleklam ale to byl ysl za 126zl

kusi mnie ten jeszcze: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1
kolezanka miala ten ysl, ale szczerze mowiac nie wiem jaki jest bo nic nie mowila jedyne czym sie pochwalila to tym ze dostala go od swojego chlopaka bez okazji

Cytat:

ooo a co takiego kupilas rodzicom ze czekasz na reakcje?

Ja jutro jade tez do TŻta na Wigilie (bo i do swojej rodziny tez) i jestem ciekawa reakcji jego brata- bo dostanie laptopa ciekawe jaka bedzie miec mine, bo sie kompletnie nie spodziewa, w sumie nigdy nie mowil ze chce latopa, zawsze zabieral lapka swojej mamie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:47   #1026
samaraNW
Zakorzenienie

kupiłam sobie w auchan lorysa podwójnie czekoladowego - chciałam innego, ale żadnego z 3-ech, które chciałam nie było - i maskę Gloria.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:50   #1027
marthaaa
Raczkowanie

Buahhot, ja kiedyś jak miałam z 12 lat dostałam aparat cyfrowy - to była typowa niespodzianka, nie spodziewałam się, zawsze zabierałam rodzicom... Moja reakcjaa była taka, że skakałam po domu przez 2 godziny i całowalam rodziców, więc jego będzie pewnie jeszcze lepsza

Mamie kupiłam torebkę i książkę Rockmann, a tacie koszulę i bluzkę. Ale zupełnie się nie spodziewają i nic nie wiedzą A jak sobie coś pokupowali, to już w ogole będzie super :P

Stary 2010-12-23, 22:52   #1028
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Dior tworzy efekt bardziej teatralny, a Helena - naturalny. Dior chyba szybciej wysycha... Jednak gdybym miała dostać za darmo wolałabym Show, ponieważ lubię kusić rzęsami
o to mi chodzi czyli jednak dior.. moze na urodziny sobie sprawie, teraz napewno nie, chyba zebym znalazla promocje za max.80zl
ja tez uwielbiam trzepotac tak rzeskami
najgorsze, ze mam takiego TZta ktory widzi i tez krytykuje mi colossala, ze co za 'durny tusz takie tempe masz te rzesy' mu tylko lancome i ysl sie podobal, ale moj facet jest taki, on jest szczery do bolu i duzo mi doradza jak mezczyzni patrze, ze niby na babki i wlasnie obojetnie jaki makijaz, a posklejane rzesy,rozwe poliki,meszek na twarzy, odcinajacy sie podklad,plamy, nie wyregulowane brwi, podkrazone oczy, czerwony nos to juz sa na nie i jak ja tak sie naslucham to o jezu maria, co Ty ze mna robisz czlowieku smiesznie, ze przynajmniej moj facet patrzy na to i docenia mnie, przez to jestem piekna nie tylko ze wzgledu dla niego przez urodze (zawsze mu przypominam chinke-przez kreski na oczach,koka i glosik i kotka przez to, ze lubie sie tulic) ale przez to, ze dbam o siebie, mile to jest i daje mobilizacje

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-12-23 o 22:53
Stary 2010-12-23, 22:54   #1029
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
kupiłam sobie w auchan lorysa podwójnie czekoladowego - chciałam innego, ale żadnego z 3-ech, które chciałam nie było - i maskę Gloria.
a ja wczoraj pojechalam do auchan- a tam peeelno lorysow nawet w zestawie z szamponem widzialam tez olejki do wlosow lorys, rozne rodzaje http://baggroup-sklep.pl/image_func....g&maxwidth=150 ale nie wiem czy dobre

Stary 2010-12-23, 22:56   #1030
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
tobie sie chce tak daleko jezdzic? ja sie chyba nigdy nie zmobilizuje po lorysa pojechac

faajne te prezenty, lapka bratu zazdroszcze, chociaz sama nie mam najgorszego, ale dostac to co innego niz samemu sobie kupic
Stary 2010-12-23, 22:59   #1031
buahhot
Marcelover ♥♥♥

no fajne fajne, ale na swoj komputer tez nie narzekam

marthaaa
to fajne prezenty kupilas rodzicom

Stary 2010-12-23, 23:01   #1032
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
a jak oceniasz dior do hr?
mozesz porownac?

fajna masz mame, moja jakby poznala ceny to by mnie z domu wywalila bo ona staroswiecka jest

ja nic nie dostane, bo w domu nie robimy sobie prezentow, ale chetnie podczytam i pozazdroszcze Wam
Ja sie nawet kiedys zastanawialam czy sobie nie kupic probki na allegro tego dior show ale na razie podziekuje.

A ten l'oreal z kolagenem jest naprawde super, zawsze mozesz sprobowac i w razie czego dac na wymianke czy mamie czy kolezance odsprzedac Tylko trzeba poczekac az troche zgestnieje bo na poczatku moze sklejac ale ja tak akurat ze wszystkimi, normalnie ze wszystkimi tuszami mam, nie wazne ile by nie kosztowaly.

Co do KWC - ja sie nie sugeruje opiniami bo juz nie raz sie nacielam ze cos co mialo opinie super dla mnie bylo beznadziejne i na odwrot - cos o beznadziejnych opiniach bylo moim cudem kosmetycznym. Ogolnie jestem taka istota ze lubie wyprobowac sama

Co do prezentow to ja pewnie dostane pieniazki bo juz jestem duza dziewczynka i Rodzice nie wiedza co mi kupowac
Ale to dobrze bo sobie doloze do ksiazek, taki wydatek Normalnie zaraz sie poplacze nad moja marna pensja, chyba zobacze jak mi bedzie szlow szpitalu i jak bede miec jeszcze jakies sily to poszukam czegos w przychodni na ze 2-3 popoludnia w tyg

A laptop fajny prezent

Najbardziej zaskakujacy prezent jaki dostalam to nowe autko Od Rodzicow. W ogole sie nie spodziewalam, przyjechali do mnie na dyplomatorium a po stwierdzili ze pojedziemy na obiad do torunia (nie zdziwilo mnie to bo tam lepsze restauracje sa i klimat a i tak mieliby po drodze do domu bez problemu) no i jedziemy a tu sie nagle w toruniu zatrzymujemy i stoi sliczne autko, dokladnie takie jakie mi sie podobalo
Aaaa i po 5 roku pamietam po ciezkiej sesji, jeszcze bylam w bydg a tu telefon od Mamy - pakuj sie bo pojutrze masz wylot z katowic na wakacje Ogolnie mam super dbajacych o mnie Rodzicow i normalnie zadnego zlego slowa nie moge na nich powiedziec

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-12-23 o 23:12
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 23:09   #1033
marthaaa
Raczkowanie

Z tym ,że różnie to bywa z opiniami na KWC się zgadzam - każdy lubi co innego. Np Lolita Lempicka ma wiele negatywnych opinii, a dla mnie to najlepszy zapach na świecie od dawna

prezenty takie praktyczne, dostaną to, co chcieli, ale sami sobie nie kupią, bo coś tam

Stary 2010-12-23, 23:24   #1034
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a ja wczoraj pojechalam do auchan- a tam peeelno lorysow nawet w zestawie z szamponem widzialam tez olejki do wlosow lorys, rozne rodzaje http://baggroup-sklep.pl/image_func....g&maxwidth=150 ale nie wiem czy dobre
olejków u siebie żadnych nie widziałam,a lorysy chyba były wszystkie, tylko nie te, co ja chciałam
Cytat:
tobie sie chce tak daleko jezdzic? ja sie chyba nigdy nie zmobilizuje po lorysa pojechac
według mnie to nie jest daleko, bo autem jeżdżę a jak otworzą nowe drogi, to będzie jeszcze bliżej

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

dobranoc
Stary 2010-12-23, 23:28   #1035
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dobry wieczór.
Z 7h temu was trochę nadrabiałam i zapomniałam komu co miałam odpisać.

marthaaa, ale ty piękna jesteś i te rzęsy

caate i znowu cudny makijaż. Czemu ja nie umiem się tak malować. Filmik już oglądam. Dobrze, że nikomu się nic nie stało. Pewnie słyszałyście o wypadku wczoraj na A4 koło mnie to było i co chwile przed ponad 2h koło mojego domu jeździły wozy na sygnale... .

Loluska super sukienka, a co do dodatków ja bym dodała perły. Kolor mi się podoba, nie wiem czemu Twój Tż. marudzi.

Kitka ładnie Ci brwi zrobiła. Ja swoje brwi reguluje tylko o kosmetyczki i płacę 5 zł.

ggabixDD witaj.

poziomeczkaa89 zawsze chciałam mieć taki kolor włosów.

Talullah, ale pech. Jak byłam pierwszy raz w Warszawie to był alarm bombowy w metrze.

Uff... nadrobiłam raz chyba z 5 stron.
Ja mam sukienkę na studniówkę od koleżanki, Bardzo ładna jest jutro, ale w święta postaram się wstawić zdjęcie. Tylko taka łososiowata jest, albo bardziej różowa sama nie wiem. A ja w ogóle nie chodzę w różu bo nie przepadam za tym kolorem, ale w sukience chyba mi jakoś do twarzy.
I od Tż. dostałam dzisiaj z Loreal'a tonik i żel do mycia w sumie sama sobie wybrałam, bo nie miałam pomysłu. Żel mi się kończy, a był zestaw to będę miała.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 23:29   #1036
marthaaa
Raczkowanie

Dziewczyny - mam pytanie co do pokrzywy. Czy to się kupuje w saszetkach? Jak się to pije, codziennie, jest znośna, na co pomaga?

Edit: angelinmyheart dziękuję ślicznie, aż się zawstydziłam
Jeśli chodzi o kolor łosoś/róż/pudrowy róż za którymi wszyscy szaleją to ja... Wyglądam w nim tragicznie!! Mierzyłam piękną sukienkę, ostatnio kilka bluzek i sweterków ... Naprawdę wyglądam w nim tragicznie, zupełnie mi nie pasuje, bez wyrazu. Ja mam sukienkę na połowinki z second-handu

Edytowane przez marthaaa
Czas edycji: 2010-12-23 o 23:35
Stary 2010-12-23, 23:36   #1037
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór
Ja dziś tu długo nie zagrzeję miejsca, bo jutro rano muszę wstać a zresztą jestem padnięta po dzisiejszym dniu i do tego tak mnie Tż znów wkurzył, że przegięcie do tego przed samymi świętami i jak zwykle nie widzi w tym żadnego swojego błędu bo ja wszystko wyolbrzymiam a dziś to naprawdę było okropnie I teraz jestem rozdrażniona, zła, smutna, straciłam tylko dużo czasu, który mogłam jakoś dobrze wykorzystać i w ogóle...Nie wiem jak jutrzejsze jego przyjście będzie wyglądać, nie wiem czy w ogóle przyjdzie, jest mi strasznie przykro i jestem wściekła Ale nie chce mi się już dziś o tym mówić, zmęczyło mnie to wszystko, może przy okazji Wam opiszę

Nadrobię Was teraz jak te wolne dni będą i też się pospamuję trochę bardziej, bo oczywiście dziś też nic wielkiego nie zrobiłam Miałam włosami się zająć, ale z rana idę do fryzjera i będzie mi je też myć, także żadnych maseczek ani niczego dziś nie dawałam

A i p.s: kupiłam dziś sobie w końcu tą futrzaną czapę! Takie coś: http://allegro.pl/hit-na-zime-futrza...367915664.html ale w kolorach białym i jasno-szarym, takie delikatne przejścia kolorów są I dostałam jeszcze od pani z apteki 3 próbki toników Iwostin

Dzisiejsze spamowanie:
- zielona herbata x1
- Merz Spezial x2

Włosy:
- zero prostowania

Twarz:
- krem Alantan Plus
- filtr spf50 LRP
- Tisane w ciągu dnia na ustach
- starannie wytuszowane rzęsy + delikatny makijaż w kolorach pudrowego różu i jaśniutkiego fioletu
- demakijaż tylko micelem Bourjois
- peeling gommage Avon ( )
- maseczka oczyszczająca Eva Natura
będzie:
- krem Dermosan i punktowo Tormentiol i Bambino
- krem Bambino grubą warstwą na usta

Ciało:
- masaż Syrenką
- krem do rąk Isana co jakiś czas
- krem do stóp Avon
- balsam odżywczy Oriflame i rozgrzewająco-wyszczuplający Ziaji
będzie:
- maść nagietkowa na dłonie i stopy na noc

Dobranoc Piękności

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 23:37   #1038
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dobry wieczór.
Z 7h temu was trochę nadrabiałam i zapomniałam komu co miałam odpisać.

marthaaa, ale ty piękna jesteś i te rzęsy

caate i znowu cudny makijaż. Czemu ja nie umiem się tak malować. Filmik już oglądam. Dobrze, że nikomu się nic nie stało. Pewnie słyszałyście o wypadku wczoraj na A4 koło mnie to było i co chwile przed ponad 2h koło mojego domu jeździły wozy na sygnale... .

Loluska super sukienka, a co do dodatków ja bym dodała perły. Kolor mi się podoba, nie wiem czemu Twój Tż. marudzi.

Kitka ładnie Ci brwi zrobiła. Ja swoje brwi reguluje tylko o kosmetyczki i płacę 5 zł.

ggabixDD witaj.

poziomeczkaa89 zawsze chciałam mieć taki kolor włosów.

Talullah, ale pech. Jak byłam pierwszy raz w Warszawie to był alarm bombowy w metrze.

Uff... nadrobiłam raz chyba z 5 stron.
Ja mam sukienkę na studniówkę od koleżanki, Bardzo ładna jest jutro, ale w święta postaram się wstawić zdjęcie. Tylko taka łososiowata jest, albo bardziej różowa sama nie wiem. A ja w ogóle nie chodzę w różu bo nie przepadam za tym kolorem, ale w sukience chyba mi jakoś do twarzy.
I od Tż. dostałam dzisiaj z Loreal'a tonik i żel do mycia w sumie sama sobie wybrałam, bo nie miałam pomysłu. Żel mi się kończy, a był zestaw to będę miała.
dziekuje
o wspolczuje, to mialas niezly koncert pod odmem... biedni ludzie, ja sie ciesze, ze TZ zrobil tak ze zarysowal tylko auto, nawet wgniecenia nie ma, tylko lakier zdarty

Cytat:
Dziewczyny - mam pytanie co do pokrzywy. Czy to się kupuje w saszetkach? Jak się to pije, codziennie, jest znośna, na co pomaga?
na wlosy, pijesz jak herbatke tylko bez cukru i zaparzasz na 10min pod przykryciem, kupisz w hipermarkecie i aptece

TZ ciagle wydzwania z innego numery, jak mnie denerwuje, zpaewne cala rodzina hcce z emna porozmawiac, bo popili sobie troche, a oni tam mnie znaja, a ja przy mamie sobie nie porozmawiam i mi glupio nie odbierac, jak ja tego nie cierpie

samara, dla mnie autem zza sepolna tylko po lorysa jechac to mi sie nie chce. zakupy robie w realu, a w auchan to ze sowjej kiesznei bym musiala placic to mi sie nie chce i mam caaale miasto do przejechania

ide spac, dobranoc
Stary 2010-12-23, 23:41   #1039
angelinmyheart
Zakorzenienie

marthaaa mi tez zawsze się wydawało, że wyglądam tragicznie, a w tej sukience to każdy mówi, że ładnie, ale nie wiem. Może tak tylko mówią, jak wstawię zdjęcie to ocenisz.
A co do pokrzywy to ja kupuje z Vitaxu, jako herbata i piję raz dziennie przez 3 miesiące i mi pomaga. Włosy mi tak szybko rosną, że szok.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

caate na szczęście nikomu nic się nie stało, ale autostradę otworzyli dopiero o 6, czyli z 8h była zamknięta. Podobno z 25-30 aut się rozbiło.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 23:56   #1040
marthaaa
Raczkowanie

W takim razie ... od nowego roku zaczynam pić pokrzywę :P

moja sukienka wygląda tak (zdjęcie z podkoszulką pod spodem i legginsach-spodniach ,zrobione tak tylko żeby pokazać koleżankom) Stwierdziłam ,że nie będę kupować w sklepie i wydawać duzo kasy, bo za rok na studniówkę i tak nowa potrzebna i to wtedy już jakaś ładna, a nie mialam od kogo pożyczyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 000_0180_00.jpg (22,3 KB, 54 załadowań)

Stary 2010-12-24, 07:45   #1041
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
Śliczny kolorek wyszedł

Cytat:
tak bo farbuje ton w ton, to po co niszczyc wlosy 6%
tak to mniej dostana po pupie i jak cos kolor sie szybciej wypluka, jak mi sie nie spodoba, bo taka farba jest mniej trwala, bo sie nie wzera we wlos.

widzicie mnie bez makijazu, ja mam ciezkie oczy, wg mnie mam juz zmarszczki... i jak dla mnie wszystkie korektory mi to podkreslaja i ja widze ta podkowke na dolnej powiece... trwalosc jest ok, trzeba nalozyc go troche zeby mi zakryl moje since. jest lzejszy niz dermacol, ale nie daje takiego efektu jak on.efekt dozujesz warstwami, ja akurat dzis tak robilam. jest drozszy i mniej wydajny, czy nastepnym razem kupie, to nie wiem. dermacol byl za ciezki, a tak to bylby super, a maybelline jest najlepszy z takich zwyklych korektorow. moim guru jest ysl, ale wydajnosc i cena rozklada na lopatki.
Ty masz sińce pod oczami?! To chyba nie widziałaś prawdziwych cieni. Ciesz się, że nie jesteś mną

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Ja oszaaaaaleje!!! Mialam dzis jechac do domu na Wigilie, mam ponad 400 km wiec w taka pogode wole pociagiem bo bilet niecale 60 zl a auto mi wiecej spala w taka pogode no i nie wiadomo jak warunki na drogach.
No to jade na dworzec a tu zonk, teren zamkniety, policja wszedzie bo niby kurde bomba podlozona no i nie pojechalam, uwierzycie??

Musze wstac jutro wczesnie na ranny pociag i dojade akurat tak zeby wziac prysznic, przebrac sie i usiasc z rodzina do kolacji. Zaraz mnie szlag trafi, chcialam Mamie pomoc piec

Druga przykra sprawa - na 2 podstawowe ksiazki do specjalizacji (taka podstawa podstaw) musze wydac ponad 500 zl, drogie te ksiazki jak cholera

Teraz mila sprawa - od Tz dostalam sliczny pierscionek Drogo Go to kosztowalo ale bardzo chcial

Dziekuje za gratulacje w sprawie pracy

Chce dzis nalozyc amle na wlosy chociaz bede musiala wstac przed 6 zeby ja zmyc, no trudno... I chyba sprobuje dzis pierwszy raz z Retin - A Troche sie boje luszczenia bo to nieuniknione no ale czas najwyzszy.

Caate - a gdzie filmik dla mnie?? Oj oj bede zlaaaaa i groznaaaaa

Aaaaa jeszcze mialam napisac o tym tuszu w zoltym grubiutkim opakowaniu - uwielbiam go, mialam juz 2 a teraz kupilam 3 w zestawie z plynem micelarnym za 19,90 w tesco co jest jak za darmo bo w rosmannie sam tusz kosztuje kolo 26 normalnie a 23 w pormocji (przynajmniej ja tak kiedys placilam).
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Marta - no normalnie tragedia, pewnie sobie ktos robil jaja ale policji bylo pelno, przekierowywali ruch i samochodow i pieszych, no zamieszanie straszne a ja kipialam ze zlosci, doslownie

Zeby takie cos dzien przed Wigilia i to jeszcze w okolicy glownego dworca pkp kiedy wiadomo ze ruch wzmozony?

Tez licze na to ze mniej moze bedzie ale czuje ze plonne me marzenie...

Ja ostatnio jak bylam w domu wyprobowalam mojej Mamy tusz - ona zawsze uzywala 2000 calorii MF ale teraz kupila na sprobowanie L'Oreal super volume z kolagenem - jak dla mnie jest fantastyczny i jak mi sie skonczy colossal i jeszcze jakis z rimmela mam (ale nie polecam) to go kupie

Fajny jest jeszcze bourjois volume glamour ultra black
No i oczywiscie masterpice MF
W wiadomościach cały czas trąbią o podłożonych bombach w całej Europie. W Chile i w Rzymie dwie bomby nawet wybuchły. Al-Kaida ponoć zapowiadała, że okres Bożego Narodzenia będzie obfitował w ataki terrorystyczne

Dzisiaj Wigilia Życze wam Wszytkiego Najlepszego, Wesołych Świąt z rodziną, Smacznego Karpia i duuuużo prezentów

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 08:57   #1042
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
TZ ciagle wydzwania z innego numery, jak mnie denerwuje, zpaewne cala rodzina hcce z emna porozmawiac, bo popili sobie troche, a oni tam mnie znaja, a ja przy mamie sobie nie porozmawiam i mi glupio nie odbierac, jak ja tego nie cierpie

samara, dla mnie autem zza sepolna tylko po lorysa jechac to mi sie nie chce. zakupy robie w realu, a w auchan to ze sowjej kiesznei bym musiala placic to mi sie nie chce i mam caaale miasto do przejechania
do mnie będą dzisiaj dzwonić rodzice TŻ, jak zawsze w święta, a ja tego nie lubię, ale cóż, święta to nie tylko przyjemności

ja do auchan jeżdżę przez nowy dwór i kawałek zadupiami, albo jest druga droga - obwodnicą śródmiejską, a potem powstańców śląskich. za to do reala to ja mam całe miasto do przejechania

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Dobry Wieczór
Ja dziś tu długo nie zagrzeję miejsca, bo jutro rano muszę wstać a zresztą jestem padnięta po dzisiejszym dniu i do tego tak mnie Tż znów wkurzył, że przegięcie do tego przed samymi świętami i jak zwykle nie widzi w tym żadnego swojego błędu bo ja wszystko wyolbrzymiam a dziś to naprawdę było okropnie I teraz jestem rozdrażniona, zła, smutna, straciłam tylko dużo czasu, który mogłam jakoś dobrze wykorzystać i w ogóle...Nie wiem jak jutrzejsze jego przyjście będzie wyglądać, nie wiem czy w ogóle przyjdzie, jest mi strasznie przykro i jestem wściekła Ale nie chce mi się już dziś o tym mówić, zmęczyło mnie to wszystko, może przy okazji Wam opiszę
nie przejmuj się, na pewno się pogodzicie, w końcu święta są

Dziewczyny, wesołych świąt i oby nasz wątek przetrwał jak najdłużej
Stary 2010-12-24, 09:46   #1043
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
do mnie będą dzisiaj dzwonić rodzice TŻ, jak zawsze w święta, a ja tego nie lubię, ale cóż, święta to nie tylko przyjemności

ja do auchan jeżdżę przez nowy dwór i kawałek zadupiami, albo jest druga droga - obwodnicą śródmiejską, a potem powstańców śląskich. za to do reala to ja mam całe miasto do przejechania

nie przejmuj się, na pewno się pogodzicie, w końcu święta są

Dziewczyny, wesołych świąt i oby nasz wątek przetrwał jak najdłużej
no to rozumiesz mnie, jakbys chciala jechac do reala to by Ci sie odechcialo

co do telefonow, TZ wie, ze moja mama krzywo patrzy jak ktos dzowni od nich, ona nie jest zadowolona i ja nie potrafie przy niej rozmawiac, a gdzie pojde to ona za mna i nie mam co jej powiedziec, bo sie obraza...
a oni zawsze jakies zarty sobie robie, podaja sie za kogos, dzwonia z innych numerow, mnie to nie bawi, jak moja mama pozniej jakies moraly mi prawi. Ostatnio dzwonili od 4 do 6nad ranem, non stop, bo sie upili i chcieli pogadac, jak komorki nie odbieralam to na domowy, to ja juz mam dosc takich akcji, jak oni rano nie pamietaja nic a ja mam bide w domu
chociaz uwielbiam ta rodzine, to ich pomysly nie bardzo

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Śliczny kolorek wyszedł

Ty masz sińce pod oczami?! To chyba nie widziałaś prawdziwych cieni. Ciesz się, że nie jesteś mną

W wiadomościach cały czas trąbią o podłożonych bombach w całej Europie. W Chile i w Rzymie dwie bomby nawet wybuchły. Al-Kaida ponoć zapowiadała, że okres Bożego Narodzenia będzie obfitował w ataki terrorystyczne

Dzisiaj Wigilia Życze wam Wszytkiego Najlepszego, Wesołych Świąt z rodziną, Smacznego Karpia i duuuużo prezentów
naprawde mam moje oczy to tak jak u zaby, takie wypukle

Wesolych, spokojnych Swiat kochane
Stary 2010-12-24, 09:48   #1044
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Caate fajnie ze dostalas prezent i to jaki moj tż tez jak cos juz kupi to tez cos naprawde trafionego jeju jaka ty sliczna powiedz mi bo ja Cie podziwiam za ta szminke czerwona mi sie tak podoba na ustach a mi chyb aby nie pasowala ?jak myslicie dziewczynki

Alessandra dobry jest szampon z Avonu gleboko oczyszczajacy polecam naprawde tak fajni eoczyszcza i chlodzi jest takie uczuci eswiezosci i jest niedrogi okolo 10 zl pewnie i tak slicznie pachnie miętą i jest BOSKI
Stary 2010-12-24, 09:53   #1045
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Tusz to jeszcze umiem znaleźć fajny.

Ale jeśli chodzi o podkład- to do końca życia nie znajdę idealnego Może spróbuje double wear od este lauder. Z tego co pamiętam to kryje mocno, a na tym mi właśnie zależy.

Z kremami też mam ciężko. Narazie jestem zadowolona z serii z mocznikiem z rossmana. Ewentualnie poszukam innych kremów z mocznikiem. Do twarzy mi jeszcze służy masło kakaowe z ziaji (ale to do ciała) Bo po większości innych kremów święcę się jak posmarowana masłem :/

Dzisiaj mam jakieś ładne włosy. A nic szczególnego nie robiłam oprócz umycia i nałożenia niebieskiej odżywki herbal essence. Może dlatego, że szampon rozcieńczyłam z wodą przed nałożeniem, nie wiem.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2010-12-24 o 09:56
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 09:54   #1046
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
no to rozumiesz mnie, jakbys chciala jechac do reala to by Ci sie odechcialo

co do telefonow, TZ wie, ze moja mama krzywo patrzy jak ktos dzowni od nich, ona nie jest zadowolona i ja nie potrafie przy niej rozmawiac, a gdzie pojde to ona za mna i nie mam co jej powiedziec, bo sie obraza...
a oni zawsze jakies zarty sobie robie, podaja sie za kogos, dzwonia z innych numerow, mnie to nie bawi, jak moja mama pozniej jakies moraly mi prawi. Ostatnio dzwonili od 4 do 6nad ranem, non stop, bo sie upili i chcieli pogadac, jak komorki nie odbieralam to na domowy, to ja juz mam dosc takich akcji, jak oni rano nie pamietaja nic a ja mam bide w domu
chociaz uwielbiam ta rodzine, to ich pomysly nie bardzo

naprawde mam moje oczy to tak jak u zaby, takie wypukle

Wesolych, spokojnych Swiat kochane
wow, niezłe akcje. nie głupio im tak po nocach wydzwaniać? chyba nieźle tam się bawią
jakby było coś w realu, co bym chciała koniecznie kupić, to bym wsiadła w 128(mam od domu pod reala) i pojechała dla mnie całe miasto to nie ograniczenie, to tylko miasto bez powodu jechać tam sensu nie widzę, bo mam pełno dużych sklepów u siebie w okolicy.
a z oczami wyolbrzymiasz
Stary 2010-12-24, 09:58   #1047
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

dziewczyny co to jest te KWC ?

wyobrazcie sobie ze ja jestem fanka solarium i od roku juz nie chodze kiedys bylam uzaleznionanawet ale jak zaszlam w ciaze to wiadomo musialam sie odzwyczajic i wczoraj moj TŻ powiedzial mi ze mam zxaczac chodzic i ze mam sioe ladnie opalic bo on uwielbia jak ja jestem opalona i zaczne chodzic bo uwielbiam byc opalona oczywiscie bez przesady ale teraz jestem blada wiec zaczne chodzic milo ze strony mojego meza ze lubi mi sprawiac przyjemnosci powiedzial ze lubio jak jestem zadbana i ze jak chce to moge zaczac chodzic na solarium do koasmetyczki i wogole ze on nie bedzie mial nic przeciwko no bo u nas to z jednej pensji ciezKo czasami tak o siebie zadbac solarium i wogokle ale stwierdzilam ze zaczne chodzic po nowym roku pojde do pracy wiec bedzie wiecej kasy nie moge sie doczekac uwielbiam solarium hurra!!!!!!
Stary 2010-12-24, 10:04   #1048
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Tusz to jeszcze umiem znaleźć fajny.

Ale jeśli chodzi o podkład- to do końca życia nie znajdę idealnego Może spróbuje double wear od este lauder. Z tego co pamiętam to kryje mocno, a na tym mi właśnie zależy.

Z kremami też mam ciężko. Narazie jestem zadowolona z serii z mocznikiem z rossmana. Ewentualnie poszukam innych kremów z mocznikiem. Do twarzy mi jeszcze służy masło kakaowe z ziaji (ale to do ciała) Bo po większości innych kremów święcę się jak posmarowana masłem :/

Dzisiaj mam jakieś ładne włosy. A nic szczególnego nie robiłam oprócz umycia i nałożenia niebieskiej odżywki herbal essence. Może dlatego, że szampon rozcieńczyłam z wodą przed nałożeniem, nie wiem.
ja podklad rowniez znalazlam- Revlon
ale ten EL tez chcialabym sprobowac, tylko cena mnie odstrasza

Wszystkiego najlepszego dziewczyny z okazji Świąt Bożego Narodzenia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg christmas_town.jpg (109,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg christmas-town-wallpaper.jpg (169,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg merry-christmas.jpg (45,4 KB, 1 załadowań)

Stary 2010-12-24, 10:05   #1049
samaraNW
Zakorzenienie

ja w solarium nigdy nie byłam i jakoś mnie to nie kręci. już wolę się balsamem posmarować. uwielbiam się opalać nad morzem, jeziorem albo na swojej działce i to najlepiej z kimś
kiedyś widziałam filmik, jak dziewczynę ta klapa od łóżka(czy jak to się tam nazywa )w solarium złamała na pół... siedziała i smarowała się czymś, a klapa na nią przypadkiem spadła...
Stary 2010-12-24, 10:06   #1050
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Ja u mnie w Rossmanie kupiłam collosala z płynem niedawno.
Właśnie nauczyłam się go chyba używać Wstawię zdjęcie w tym poście.

Co do opalenizny - Zazdroszczę wszystkim, którzy opalają się na brąz. Ja nawet na solarium opalam się na czerwono, schodzi mi skóra i w ogóle jest do dupy.

A jeśli chodzi o eyeliner w żelu - ostatnio czaiłam się na taki z fimy NARS bodajże...Używała może któraś z was ?

A oto i moje rzęsy + collosal...
ojej jakie rzesy kochana slicznie!! chyba tez kupie tez tusz! bo mi ciagle robicie apetyt na niego a ja uwielbiam takie dlugie rzesy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości