|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Cytat:
Dziękuję ![]()
|
|
#4712 |
|
Konto usunięte
|
Ciepłych, rodzinnych, spokojnych i smacznych Świąt Bożego Narodzenia Kochane SPD!
|
|
|
|
#4713 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Nurek, Ciebie na pewno widziałam, poszukaj jeszcze ![]() Życzeń składać nie umiem, ale Wesołych Świąt, baby ![]() |
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zupełnie o tym zapomniałam jeszcze Cholerka dostała z naszego wątku![]() witam ![]() mnie dzisiaj rano obudzono bo siostra Tż jechała na cmentarz i mi podrzuciła córcię ale się wybawiłam![]() przed chwilą ją odebrała ja kończę kawę i biorę się za resztę porządków
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Konto usunięte
|
Wesołych, pogodnych i radosnych Świąt
Wszystkiego najpiękniejszego SPD |
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WSZYSTKIM SPD ŻYCZĘ WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT DUŻO UŚMIECHU I MIŁOŚCI |
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
wszytskiego nalepszego na nadchodzące świeta bożego narodzenia, zdrówka, szczęścia, pomyślności, dużo radości, zadowolenia z żcyia, dużo pieniążków, spełnienia marzeń zawodowych, ukończenia studiów i wcześniejszego zdawani a sesji bez potknięć. Tego i wiele wiele więcej wam życzę a właściwie tego co same sobie byście chciały życzyć tego z całego serca wam życzę. Wesołych świat w gronie najbliższych
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Aha dodałam do mojego folderu fotki mieszkanka bo bodajże któraś prosiła o resztę jak wstawiłam kuchnię ale prosiła bym o odezwanie się na priva wtedy podam linka. ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Nadia tak tak o twoją kuchnię bo dopiero nadrabiałam wczoraj posty i widziałam że SPD pisały że ładniutka kuchnia więc jeśli możliwe też bym chciała zobaczyć
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
biorę się za sernik
![]() mnie nie ma na tej liscie do paskow wybielajacych oliwka wyślij mi linka na PW, chętnie obejrzę ![]() gotuję wodę na galaretki ![]() dziś to chyba zejdę na zawał ![]() jak mi się uda to Wam się pochwalę chyba, że niewypał wyjdzie
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-24 o 11:32 |
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
oliwka
jaka chata !!!! ael ślicznie, łazienki są bajkoweeee !
|
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam na fotki ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- ja już wszystko ogarnęłam. ciuchy poszykowane ![]() tż powinien za niedługo być ponudzimy się i pojedziemy na Wigilię...
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
A mój tż niedawno dzwonił, ze pojechał do pracy bez spinek do koszuli, bo nie mógł znaleść
już se wyobrażam, jak mu te rekawy bimbały, boszzz z facetami
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój tż ubiera koszulę z krótkim rękawem
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
galaretki się studzą, twaróg +dodatki ubity
![]() brzoskwinie pokrojone ![]() czekam aż galaretki się zrobią ![]() nie wiem w co się ubrać ![]() w ogóle to mam bajzel w chacie
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już własnie posprzątałam, jeszcze pomyje naczynia i mogę się rychtowac
Ale u nas dziś kolacja wigilijna będzie pozno, bo tż z pracy wróci dopiero ok 20 Potem do teściowej z życzeniami, i już bedzie noc. Ciesze się, ze jedziemy do tego sopotu bo takie świetowanie to męczące jest, z domu do domu i ciągle jedzenie
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak, jedzenie jedzenie i 5 kg więcej po świętach dziś głodówka do wieczora. na kolacji pewnie też niewiele zjem
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka- ale masz boskie mieszkanie
![]() |
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia brązowe ściany
![]() Ja właśnie skończyłam je pakować w papier no i na wszystkie nie starczyło , brat dla swojego synka jeszcze nie narodzonego dostanie w siatce ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- jeszcze jest jeden pokój ten akurat nie był remontowany tylko został tak jak go ponad 1,5 roku temu robiliśmy ale tż spał więc nie robiłam ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Niebieski pokój czeka na potomka Antosia póki co znajomi po imprezach nocują Dzięki dziewczyny też mi się podoba ale gdyby nie pomoc rodziców tż nigdy byśmy tak nie mieli.
|
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tż uwielbia brązowy więc zasugerował taką ścianę ![]() Super masz mieszkanie
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia dzięki za linka już dodane do obserwowanych po nowym roku zamówię
|
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi się spać chce
prezenty muszę popakować, drobne, ale za to przydatne kupiłam ![]() galaretka w lodówce, za chwilę cd sernika będę tworzyła ![]() przyszykowałam rzeczy dla małej na zmianę w razie niespodzianki jakiejś ![]() ![]() już wiem w co się ubiorę czarna sukienka do kolan, czarne bolerko ![]() dla małej mam super opaskę z czapką mikołaja
|
|
#4732 |
|
Konto usunięte
|
ello
![]() ale jestem głodna, nie wiem jak wytrzymam do 17 w dodatku głowa mi pęka i niedobrze mi, co roku w święta jestem chora, ale tym razem się nie dam !! ![]() przed chwilą zadzowniła mama Tżta z pytaniem co chcemy dostać od babci na święta- no szybko im się przypomniało ![]() wkurzyłam się bo my dla nich nic nie mamy i głupio tak..., no ale mówi się trudno damy jakieś słodycze oliwka ja też prosiłam o linka do Twojego mieszkanka, ale nie dostałam ![]() edit Tż przed chwilą rewię mody odstawiał, a ja się boje przymierzyć sukienkę bo coś czuję, że w ostatnich dniach przybyło mi parę centymetrów tu i ówdzie i się w nią nie zmieszczę, wolę na razie sobie nie psuć humoru, najwyżej potem będzie płacz Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-12-24 o 13:08 |
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już głodna się robię, ale chyba sobie zaraz kawkę strzelę
3 jużTżta jeszcze nie ma więc chyba pójdę się wykompać
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
niniona wysłałam ale chyba za 3 razem dopiero poszedł niby wysłane ale się nie zapisaly teraz już powinny być.
Dziewczyny ja was podziwiam za picie takich ilości kawy, ja piję heh kawę średnio 1-2 razy w miesiącu jak idziemy gdzieś w gości i ktoś mi zrobi ale wtedy to zestaw 3 w 1 kawa cukier i mleko inaczej nie tknę ![]() Ja dziś przyszłej teściowej zrobiłam rano sałatkę bo tylko to chciała żebym jej pomogła. więc siedzimy sobie z tż i odpoczywamy, oczekujemy na tą pierwszą gwiazdkę ale jeszcze trzeba się wyszykować. A pewnie u mnie w domu robota wrze pełną parą, tam to produkcja masowa ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Ja tam mogę nie jeść tak się nauczyłam że jak w pracy nie mam czasu to od rana do tej 15.30 zjem suchą bułkę albo nic więc mój żołądek przyzwyczajony do tego Ale później mogę jeść bez opamiętania ale to niezbyt dobrze bo na noc wszystko zostaje w boczkach a szczególnie tyłu i nogach
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Lili a co kupiliście
pochwal się Ja wlasnie pakuje prezenty, nawet się udało- jeden musiałam zapakowac w papier
|
|
|
|
#4736 |
|
Konto usunięte
|
już jest
, ale chata![]() mogłabym u Ciebie zamieszkać, przygarniesz mnie ![]() ![]() a ja nie pije kawy w ogóle i żyje
Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-12-24 o 13:02 |
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do mieszkanka nie ma sprawy jak tż się ze mna ożeni bo inaczej to zostane z kompletem garnków |
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Lili jesteś na tej liście z paskami wybielającymi na 100%
![]() u mnie już wszystko gotowe tylko ja jeszcze się musze ubrać i umalować i juz ![]() była właśnie moja przyjaciółka i dostałam leginsy takie czarne niby zwykłe ale widać, że jakościowo dobre
|
|
|
|
#4739 |
|
Konto usunięte
|
Oliwka ja też poproszę linka na PW
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka jakie śliczne mieszkanko
coś pięknego mogłabym tylko siedzieć w domku i nigdzie nie wychodzić a najbardziej podobają mi się łazienki i dwie umywalki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

Niech Wasze nowe domki staną się dla Was ostoją wolną od problemów. Tym które pracy szukają życzę wysypu nowych propozycji z Nowym Rokiem, a tym które już mają życzę rozwoju błyskotliwych karier i wspaniałej atmosfery w pracy. Życzę też by wszystkie te,które marzą o własnych firmach z sukcesem rozpoczęły swoje działalności. Tym studiującym życzę żeby sesja była bezbolesna, nie zniechęcania się porażkami i wytrwałości w dążeniu do spełnienia marzeń o dyplomie. Kraven życzę by przyszłe święta spędzała w swoim domku

Potem do teściowej z życzeniami, i już bedzie noc. Ciesze się, ze jedziemy do tego sopotu bo takie świetowanie to męczące jest, z domu do domu i ciągle jedzenie