![]() |
#4801 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kozaki EMU - zbiorczy
Uważaj z pianką Coccine. Ja nią próbowałam odratować moje buty. Wszystko byłoby fajnie gdyby nie to, że za dużo jej nałożyłam i teraz mam dwukolorowe buty. Ogólnie nie jest zła, ale jak ją kupisz to radze Ci żebyś najpierw nakładała na gąbkę (małą ilość) a dopiero potem na but. Koniecznie równomiernie, bo inaczej będziesz miała plamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tez mam tą pianke.. i z plamami to faktycznie prawda,ale ja z nimi pozniej jak juz bucik wyschnie,rozprawiam sie ta gumową szczotką, nie dosc ze plamy znikają po rozczesaniu, to drugi efekt jest taki ze są milusie jak przed pierwszym "praniem" ![]()
![]() |
#4803 |
Raczkowanie
|
Ta gumowa szczotka to takie coś? http://www.hurtszewski.com/images/sz...lon_mosidz.jpg Rozjaśnia ona dużo kolor? Jeżeli stosowałaś piankę, to może wiesz czy podczas chodzenia jest możliwość, że kolor trochę się rozjaśni ?
Co sądzicie o tym? Używała któraś ? http://www.widoto.pl/product-pol-784...uku-Butow.html Edytowane przez jenisej Czas edycji: 2010-12-25 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak ..dokładnie! to ta szczotka rozjasnia ona kolor, ale juz wole miec jasniejsze buty, niz brudne z plamami ![]()
![]() |
#4805 |
Raczkowanie
|
Kurde, okazało sie (zobaczyłam na metce), że moje emu to rozmiar 39, a nie 38,5 .. I są dobre na mnie, czyli będą za duże. Siet! Bede musiała wkładke kupić, eh.. Narazie na podwórko w nich nie wychodze, usztywnie piete u szewca, zaimpregnuje i wtedy. Ale powiem Wam, że to najfajniejsze buty jakie kiedykolwiek miałam ! ^
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam to samo, jak jeszcze ich nie mialam, mowilam ze to najbrzydsze buty swiata... teraz... nie zamienilabym ich na żadne inne ![]()
![]() |
#4807 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy już wiecie, ale a propo zakupów na amazonie... mozna płacić normalną kartą visa electron podpiętą do konta inteligo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Raczkowanie
|
Tzn. ja je w tym roku dopiero 'poznałam' i od razu sie zakochalam! U mnie w domu, ze one takie straszne, ze w ogole niekobiece itp.. No ale ja mam 15 lat i żadne 'damskie' buty, na obcasie czy coś mi sie nie podobają.
Mam pytanie do tych, którzy usztywniali pięty u szewca w emukach. Ile płaciliście? I jak to powiedzieć dla szewca? 'Proszę mi usztywnić pięty w środku butów.' ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Raczkowanie
|
http://www.amazon.co.uk/Emu-Womens-D...MCU,B004FIAZWG
któras z was kiedys pytala na forum o niskie emu z klamrami czy sprzaczkami znalazlam takie na amazon.uk
#4811 |
Raczkowanie
|
http://www.amazon.co.uk/Womens-Darli...MCU,B004FIAZWG
jeszcze tu sa nieco inna nazwa ale wizualnie takie same
#4812 |
Rozeznanie
|
Oj cuda się zdarzają
![]() Moje Emu, zamówione w Dee Zee w czwartek tj. 23.12 były już u mnie w Wigilię ![]() Zostały zaimpregnowane sprayem z CCC i już sobie w nich elegancko śmigam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Raczkowanie
|
A ja mam takie pytanie.. Może chciałby ktoś nowiutkie EMU BRONTE LO szare, rozmiar 39? Z metkami, pudełkiem itp.. Obawiam się, że będą mi za duże i powinnam kupić 38 rozmiar.. Sprzedam za tyle, żebym mogla takie same, tylko mniejszy rozmiar kupić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Raczkowanie
|
Taa, bo już wszystkie adidasy itp. kupuję 40 rozmiar, ale mam trampki 39 i jeszcze sie mieszcze.. Wiesz co, nie sądzę, że AŻ tak mi podrośnie stopa :P Chciałabym, ale wątpie. No cóż, najwyżej wkładki będe wkładać ^ Co nei zmienia faktu, że buty są świetne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Raczkowanie
|
Eh, miałam dziś kupić Emu Mavis. Niestety ktoś sprzątnął mi je spod nosa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
Ehhh, a ja dzisiaj wiedziona jakimś szaleństwem kupiłam czarne slalomy za 8 stów
![]() Teraz właśnie chodzę w nich po mieszkaniu i rozkosznie mnie chłodzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Raczkowanie
|
A ja mam Emu Wallaby Hi Kids,bo mam małą stopę ;p powiem tak,że 35 jest na mnie nawet spoko w grubej skarpetce
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie co do zestawu Emu do impregnowania. Nie bardzo się orientuje, mogę go używać też do Emu Wool?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Raczkowanie
|
dzisiaj zamówiłam moje pierwsze emu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiem, że pytanie to bylo tu już zadawane dużo razy ale poradźcie w którym sklepie (np. deichmanie) można dostać dobry spray do impregnacji? i co jaki czas trzeba to powtarzać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Rozeznanie
|
Witam!
Czekam na moje emu od shaffy od 18 grudnia i jakoś doczekac się nie mogę. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj kupiłam spray z deichmanna do zamszu i nubuku (taki brązowy), wczoraj nim spryskałam emu, dzisiaj też to zrobie, dopiero jutro w nich gdzieś wyruszę. W CCC jest taki z tego coccine antiacqua, ale ja mam taki w domu no i on jest tak naprawdę uniwersalny, do skór i do tekstyliów, więc wolałam w Deichmannie kupić typowy do skór szorstkich (zamsz,nubuk,welur)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Raczej oryginalne, ale model wool... Więc ja bym się pięć razy zastanowiła i poszukała stingerów na amazonie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem ogomnie zadowolona z moich slalomów (mimo, że ich cena w polskich stacjonarnych sklepach to moim zdanie jest przesada...), są niebanalne, wczoraj trzy osoby ja pochwaliły, gdy w nich śmigałam. Założyłam je do leginsów i dlugiego pasiastego swetra z zary. Oprócz tego noszę krótką, puchatą kurtkę zapinaną na boku, z paskiem i czapkę w style skandynawskim "obcisłą" i z "uszami" i myślę, że to zestawienie jest bardzo ok.
A poza tym egzamin na świeżym śniegu przy bardzo niskiej temperaturze buty zdały na piątkę. Miałam do nich tylko cieniusieńką skarpetę. Niestety wciąż panicznie boję się soli. Słyszałam od zanjomej dość ciekawy sposób na pozbywanie się plam po niej - a mianowicie płyn... lactacyd(!) Ma kwaśne ph i nie zawiera drażniących substancji, więc żekomo sprawdza się w walce z solą. Może kiedyś odważę się wypróbować ten pomysl, ale może nie od razu na emulcach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Rozeznanie
|
Właśnie na amazonie się boję,że nie ogarnę tego jak to zamówić
![]() A czytałam dużo opinii,że jeżeli będzie się impregnować wersje wool to nie będą przemakały. |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Wtajemniczenie
|
moje wool jak na razie nie przemiękły
![]() a zamówienie na amazonie jest bardzo proste. tak jak wszędzie: dalej dalej dalej, dane, dalej, płatność, dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Przyczajenie
|
![]()
Sorki, że tak z innej beczki ale ja znalazlam świetny spraty do impregnowania. Nazywa się Palmerston i można go kupic w heavy duty. Kilka dni temu spryskalm nim moje nowe emu wool i nie pojawily sie żadne plamy, buty nie przemiękły.
Polecam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.