Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-23, 19:21   #3601
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Jak skończysz z pierogami u siebie, to wpadnij do mnie. Farsz gotowy, tylko kleić nie ma kiedy. O paznokciach u rąk już nawet nie myślę, kiedyś dojdą do siebie. Za to martwię się paluchem u lewej stopy, bo mi z niego paznokieć zszedł dzisiaj. Pamiątka po wakacjach w górach.
Teraz słucham sobie świątecznych piosenek i przystrajam pokój. Mały odpoczynek od kuchni.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

A w dyskusji o byciu lub niebyciu na utrzymaniu TŻta to raczej nic nie mogę dodać, dla mnie to jakiś zupełnie odległy temat.
dawaj- ja już w tym osiągnęlam perfekcję to dodatkowe 50 pierogów mi nie zaszkodzi poza tym zrobiłam jeszcze farsz do ryby (tak więc jutro tylko rybę do brytfanki i farsz na to i zapiekę... )... na szczęście na dziś już odpuszczam sobie przygotowania, jutro jeszcze reszta sprzątania, potem upiększanie się na kolację wigilijną i ... prezenty i jedzenie zawsze mam tak że w wigilię jem tylko lekkie śniadanie a potem całyt dzień nic , żeby wieczorem zjeść więcej

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 19:44   #3602
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja właśnie pomalowałam paznokcie u stóp na malinowo, pachnącym owocami lakierem.

Przy okazji proszę o klik w mojego aniołka
Też chcę malinowa paznokcie u stóp! A teraz mam problem z tym paznokciem palucha (a raczej z brakiem paznokcia ) i męczy mnie wizja, że mi nie odrośnie już nigdy.

Aniołek kliknięty.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dawaj- ja już w tym osiągnęlam perfekcję to dodatkowe 50 pierogów mi nie zaszkodzi poza tym zrobiłam jeszcze farsz do ryby (tak więc jutro tylko rybę do brytfanki i farsz na to i zapiekę... )... na szczęście na dziś już odpuszczam sobie przygotowania, jutro jeszcze reszta sprzątania, potem upiększanie się na kolację wigilijną i ... prezenty i jedzenie zawsze mam tak że w wigilię jem tylko lekkie śniadanie a potem całyt dzień nic , żeby wieczorem zjeść więcej
50 pierogów to chyba tylko dla mnie by było. Nie znam umiaru, jak na stole pojawiają się pierogi z kapustą i grzybami. Rok temu z mamą nalepiłyśmy ponad 100 uszek, pierogów już nie liczyłyśmy.
I mam tak samo - rano jem lekkie śniadanie, a później na kolacji jestem w swoim żywiole. Kupiłam ostatnio kupon na fitness, przyda się po tych świętach.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 20:27   #3603
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
a ja kupiłam te paski... i w ogóle są inne też w kształcie niż kiedyś, tzn. dłuższe i szersze- to dobrze
No, to dobrze, bo obejmą większą powierzchnię zębów A nie tylko przód, jak tamte (to mi się właśnie w nich nie podobało).

Cytat:
Teraz słucham sobie świątecznych piosenek
Ja tak już od kilku dni

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
ja zaraz tez pomaluje na czerwono i zrobie kreske w poprzek zlotym brokatem
A ja mało świątecznym kolorem - ciemnym granatem Chciałam wypróbować Colour Alike - w buteleczce wydawał mi się matowy, a na paznokciach ma ładne drobinki

Cytat:
Kupiłam ostatnio kupon na fitness, przyda się po tych świętach.
Ja mam mocne postanowienia noworoczne, że w końcu wezmę się za siebie: będę co tydzień regularnie chodzić na fitness, a w domu codziennie skakać na skakance I zaostrzę odwyk

Zaraz jadę na chwilę do galerii, bo koleżanka kończy pracę i chce kupić tusz na prezent na moją zniżkę pracowniczą. Ja wezmę dla siebie peeling Daxa, bo jest teraz u mnie w SP po 11,99 zł (mam tylko połowę poprzedniego), maseczkę Tołpy Strefa T (ma dobre opinie, a w dodatku teraz jest -20%) i jeszcze potrzebuję polerkę do paznokci.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 21:44   #3604
carrola
Zadomowienie

Kupiłam właśnie dwie torebki. Hosenko dzięki za kod, zawsze to kilka zł w kieszeni.

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
luskap a nie wolałabyś najpierw troche popracować a dopiero mieć dziecko?zawsze lepiej szukać pracy z jakimś doświadczeniem.
No właśnie, doświadczenie jest ważne przy poszukiwaniu pracy.

Cytat:
zdarza się, ale nie zawsze tak jest. często w towarzystwie jestem odrzucana przez to, że nie pracuję a 2 dziewczyny w TZta rodzinie pracują w sklepie więc mają wspólne tematy(remanenty itp teraz na topie) i rozmawiają tylko o sklepie i klientach. Wg mnie to one nie mają nic ciekawego do powiedzenia w tym momencie.
To nie mają żadnych zainteresowań, że tylko o sklepach gadają? Przecież Ty pomimo tego, że nie pracujesz, masz kontakt z ludźmi, studiujesz i na pewno macie o czym porozmawiać.

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
nie chcę żeby ktoś inny wychowywał moje dzieci, to ja chcę być przy nich kiedy będą miały pierwsze ząbki, zrobią pierwszy krok czy wypowiedzą pierwsze słowa... nie chcę też czekać z rodzeniem dzieci do 30
owszem, dobrze jest być niezależną ale perspektywa pracy za 1000 zł a do tego jakieś koszty dojazdów, bo TŻ nie mieszka w mieście, jakoś mnie przytłaczają to zależy jakich macie TŻów i jakie jest Wasze i ich podejście do życia i jakie są Wasze priorytety...
A ja z kolei nie wyobrażam sobie mieć dziecka przed 30. No ale wiecie jak to czasem w życiu bywa, można planować a i tak wychodzi całkiem inaczej.

Cytat:
50 pierogów to chyba tylko dla mnie by było. Nie znam umiaru, jak na stole pojawiają się pierogi z kapustą i grzybami. Rok temu z mamą nalepiłyśmy ponad 100 uszek, pierogów już nie liczyłyśmy.
I mam tak samo - rano jem lekkie śniadanie, a później na kolacji jestem w swoim żywiole. Kupiłam ostatnio kupon na fitness, przyda się po tych świętach.
O tak, ja też kocham pierogi.

To moje pierwsze święta "z Wami". Życzę Wam wszystkim, żeby były udane, szczęśliwe i pogodne.
Idę pakować prezenty.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 21:50   #3605
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze mam tak że w wigilię jem tylko lekkie śniadanie a potem całyt dzień nic
U mnie jest to znane powszechnie jako post

Carolla: dzięki za skorzystanie z kodu

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-12-23 o 21:51
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:00   #3606
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Też chcę malinowa paznokcie u stóp! A teraz mam problem z tym paznokciem palucha (a raczej z brakiem paznokcia ) i męczy mnie wizja, że mi nie odrośnie już nigdy.

Aniołek kliknięty.

ja też od nowego roku mam zamiar zacząc na siłownie chodzić bo się zapuściłam strasznie i tłuszczem obrastam... ale to po nowym roku bo teraz święta a potem sylwester

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
U mnie jest to znane powszechnie jako post

heh u mnie w domu postu nie ma, ogólnie my z rodzicami się nie za bardzo w takich sprawach tradycji świąteczno-kościelnych ogarniamy ale ja sama sobie taki robię żeby potem więcej tych pyszności wygilijnych zjeśc

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:10   #3607
ganimedea
Zakorzenienie

Pierogi z kapustą i grzybami , a potem odsmażane - mogę je jeść bez opamiętania . W zasadzie dla mnie wigilijne menu może się składać wyłącznie z pierogów i ryby po grecku

A świąteczne piosenki to sobie puszczam do sprzątania już od listopada, żeby mieć wenę do większego zaangażowania.

Pan Sympatyczny dziś spytał, czy jadąc do rodziców na święta mógłby zajechać do mnie do pracy, by mi złożyć życzenia . A jak wszystko zagra organizacyjnie, to być może w 2 dzień świąt pozna moje psiapsióły

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:29   #3608
kristelkaaa89
Raczkowanie

nio to teraz ja sie wypowiem na temat wszesgo dylematu na temat pracy i dzieci od razu po slubie sama jestem super przykladem jestem po slubie 7 miesiecy a jestem w 6 miesiacu i jest super!! znalazlam prace na pol etatu (zawsze to600 zl do przodu) 15 skonczyla mi sie umowa i pracodawca musial mi ja przedluzyc ze wzgedu na moj stan (kobiety w ciazy nie mozna zwolnic!! i to jet piekne az do konca macierzynskiego i pozniej te kilka miesiecy po porodzie te jestm nie tykalna w pracy) co do macierzynskiego jesli ginekolog wysle cie na macierzynskie to oczywiscie te pierwsze 31 dni zwolnienia placi szef a pozniej zus i jako babka z brzuszkiem jest to 100% wyplaty czyli zadna nie musi bys na utrzymaniu swojego tz jesli ma prace i chce miec dzieci!! wiec nie ma sie co martwic

my z mama wszystko zrobilysmy dzisiaj po za ryba i farszem na krokiety a tak wszystko sie chlodzi w przedsionku i to jet fajne bo zawsze wszystko robilysmy w dzien wigilii a w tym roku zbastowalysmy...

http://pogadajzemna.blogspot.com/-->próbuję
kristelkaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:35   #3609
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo przyjemnie się tam robi zakupy, oby torebki były ładne na żywo.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 22:37   #3610
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kristelkaaa89 Pokaż wiadomość
nio to teraz ja sie wypowiem na temat wszesgo dylematu na temat pracy i dzieci od razu po slubie sama jestem super przykladem jestem po slubie 7 miesiecy a jestem w 6 miesiacu i jest super!! znalazlam prace na pol etatu (zawsze to600 zl do przodu) 15 skonczyla mi sie umowa i pracodawca musial mi ja przedluzyc ze wzgedu na moj stan (kobiety w ciazy nie mozna zwolnic!! i to jet piekne az do konca macierzynskiego i pozniej te kilka miesiecy po porodzie te jestm nie tykalna w pracy) co do macierzynskiego jesli ginekolog wysle cie na macierzynskie to oczywiscie te pierwsze 31 dni zwolnienia placi szef a pozniej zus i jako babka z brzuszkiem jest to 100% wyplaty czyli zadna nie musi bys na utrzymaniu swojego tz jesli ma prace i chce miec dzieci!! wiec nie ma sie co martwic
Wygaśnięcie umowy nie jest zwolnieniem, niemniej jednak jeśli w chwili wygaśnięcia umowy kobieta jest conajmniej chyba (nie pamiętam dokładnie, ale jest taki warunek) w 3 miesiącu ciąży musi podpisać nową umowę na conajmniej do terminu porodu.

Instagram

Stary 2010-12-23, 22:49   #3611
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
O tak, ja też kocham pierogi.
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Pierogi z kapustą i grzybami , a potem odsmażane - mogę je jeść bez opamiętania . W zasadzie dla mnie wigilijne menu może się składać wyłącznie z pierogów i ryby po grecku
Pierogi z kapustą i grzybami, barszcz z uszkami, piernik i sernik. Więcej nic mi do szczęścia w święta nie potrzeba.

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Bardzo przyjemnie się tam robi zakupy, oby torebki były ładne na żywo.
Moja Fanny jest super. Bardzo ładna na żywo. Ciekawa jestem też tej Flavii. Chłopak mi nie pokazał, bo już zapakował. Jutro ją obejrzę, jak jego mama już rozpakuje.

Stary 2010-12-23, 22:56   #3612
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
A ja z kolei nie wyobrażam sobie mieć dziecka przed 30.
Ja chcę mieć koło 30-stki

Cytat:
Pan Sympatyczny dziś spytał, czy jadąc do rodziców na święta mógłby zajechać do mnie do pracy, by mi złożyć życzenia . A jak wszystko zagra organizacyjnie, to być może w 2 dzień świąt pozna moje psiapsióły
Niezłe macie tempo

Nie było już tych peelingów Daxa Kupiłam za to masło Sopot Spa i maseczkę Dermiki.
Stary 2010-12-23, 23:31   #3613
zetafon
Zakorzenienie

dziewczyny dopiero teraz skończyłam gotować.najpierw po powrocie z pracy sklep, potem znowu sklep bo tz zapomniał jajek,potem kłótnia z nim i zrobiłam tiramisu i sałatke gyros i juz nóg nie czuje.a tż sie nie odzywa mimo że przeprosiłam ... nie ma to jak świąteczna atmosfera.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 23:49   #3614
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
faaajnie takim... ale wydaje mi się że to wszystko zależy od ludzi, u niektórych może byc tak że jak kobita zostanie w domu to potem przestaną się dogadywać itp a u innych na odwrót.. no bo w sumie nie pracowanie nie musi być równoznaczne z tym że kobieta przestaje być dobrym, interesującym partnerem....
dokładnie na ile znam swojego TŻ i siebie to myślę że źle nie będzie tak na prawdę to ja bardziej żałuję sobie swojej kasy pisałam Wam przy okazji prezentu urodzinowego że TŻ kupuje mi to o czym wciąż trąbię że bym chciała mieć a nie raz też kupuje mi coś na co bym tyle dla siebie nie wydała
Cytat:
A ja z kolei nie wyobrażam sobie mieć dziecka przed 30. No ale wiecie jak to czasem w życiu bywa, można planować a i tak wychodzi całkiem inaczej.
ja też kiedyś tak myślałam ale teraz troszkę to się zmieniło... u mnie w rodzinie jedno małżeństwo właśnie się rozwodzi i pośrednim powodem jest to że nie mają dzieci... wzięli ślub jak mieli po 22 lata dzieci nie chcieli bo chcieli się dorobić a teraz mają po 32 lata oraz kilka nieudanych in vitro za sobą i okazało się że nie będą mieli komu swojego dorobku zostawić tylko będą go dzielić na pół obwiniają się nawzajem które to z nich nie chciało wtedy dzieci a tak bardzo chciało się dorabiać smutne to jest

Kochane, nie wiem czy jutro będę miała czas do Was zajrzeć dlatego już teraz życzę Wam zdrowych, spokojnych i wesołych świąt pełnych miłości i radości a prezenty żeby były niekoniecznie kosmetyczne
Stary 2010-12-24, 00:28   #3615
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
dziewczyny dopiero teraz skończyłam gotować.najpierw po powrocie z pracy sklep, potem znowu sklep bo tz zapomniał jajek,potem kłótnia z nim i zrobiłam tiramisu i sałatke gyros i juz nóg nie czuje.a tż sie nie odzywa mimo że przeprosiłam ... nie ma to jak świąteczna atmosfera.
A ja pół godziny temu wstawiłam sernik do pieczenia. Czekam, aż się upiecze i uciekam spać.

Cytat:
To moje pierwsze święta "z Wami". Życzę Wam wszystkim, żeby były udane, szczęśliwe i pogodne.
Idę pakować prezenty.
Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
Kochane, nie wiem czy jutro będę miała czas do Was zajrzeć dlatego już teraz życzę Wam zdrowych, spokojnych i wesołych świąt pełnych miłości i radości a prezenty żeby były niekoniecznie kosmetyczne
Dzięki!
Wam wszystkim też życzę spokojnych i rodzinnych świąt. Takich ciepłych i pełnych uśmiechu, bez zgrzytów i nieprzyjemnych sytuacji.

Stary 2010-12-24, 10:14   #3616
dimiti
Zakorzenienie

halo

na temat dzieci i malzenstwa to moze ja sie wypowiadac nie bede

ale pochwale sie, ze wygralam w giveawayu u Hosenki lakiery!! takze widzicie...odwyk mam, nic nie kupuje, a przeznaczenie i tak chce, zebym dalej powiekszala swoje zbiory!

CHoinki ubrane??? prezenty schowane???
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 10:27   #3617
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Chcialam Wam zyczyc Wesolych Swiat kochane!

Wczoraj Tz dziwnie sie dopytywal o styczniowy termin lotu. To mu powiedzialam od 19-30. Potem dopytywal sie o bagaz. Potem nagle zniknela mi torebka z pokoju a jak juz wrocila,to dowod byl zle wsadzony w przekgrodke portfela. Myslicie ze Tz zamowil bilety i przyniesie je dzieciatko pod choinke? ojej byloby super! chyba bym sie rozplakala!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg merry christmas.jpg (54,0 KB, 10 załadowań)

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 10:33   #3618
Hosenka*
Zakorzenienie

Dimiti: gratulacje

Choinka jeszcze nie ubrana - wczoraj "ubieraliśmy" tylko wileka donice w której sto, żeby wyglądałaa jako tako
Prezenty właśnie pakuję.

Zet: mam nadzieję, że atmosfera jest już typowo świąteczna

Wesołych, spokojnych Świąt Wam zycze I przede wszystkim wytrwania w odwyku

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-12-24 o 10:37
Stary 2010-12-24, 11:46   #3619
magdolena
Zakorzenienie

Hej
Wpadam żeby życzyć Wam wszystkiego co najlepsze z okazji Świąt. Dużo ciepła, radości, szczęścia, spełnienia marzeń i wielu zużyć!
Stary 2010-12-24, 12:13   #3620
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif christmas_gifs_23.gif (2,9 KB, 129 załadowań)

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 13:14   #3621
Hosenka*
Zakorzenienie

Już trzy godziny pakuję prezenty Co roku to na mojej głowie.

Instagram

Stary 2010-12-24, 13:14   #3622
Koshatka
Zakorzenienie

Wesołych Świąt!
Stary 2010-12-24, 13:38   #3623
Nusia7
Zakorzenienie

Wesołych, rodzinnych świąt, szalonego sylwestra i samych dobrych zdarzeń w nowym roku

I dzięki za wszystkie Wasze życzenia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif mikolaj.gif (63,9 KB, 2 załadowań)
Stary 2010-12-24, 18:57   #3624
ganimedea
Zakorzenienie

Wesołych, spokojnych i ciepłych Świąt, Drogie Odwykowiczki

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-12-24, 21:37   #3625
Nusia7
Zakorzenienie

Ja już po Wigilii, byłam u Dziadków

Mama dała mi jeszcze zestaw z Rossmanna Vitamin E - peeling, żel i krem do ciała (każdy po 100 ml). Doszedł mi też tusz z Avonu, bo mama zamówiła z demo ten nowy z wibrującą szczoteczką, ale szczoteczka nie wibruje Uznali mi reklamację i doślą za darmo drugą, więc ta idzie dla mnie.
Stary 2010-12-24, 23:06   #3626
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Hej!! Wszytskiego najlepszego z okazji Świąt!!! I jak tam? Zapasy kosmetyczne się powiększyły czy też Mikołaj był wyrozumiały i nie przyczynił się do powiększenia list z kosmetykami? Ja dostałam tylko deo i J'adore Diora jeśli chodzi o kosmetyki
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 09:07   #3627
ganimedea
Zakorzenienie

U mnie nie przybyło nic kosmetycznego . Najbardziej zastrzelił mnie prezent od przyjaciółki - zaopatrzyła moją szufladę z bielizną w czarne pończochy oraz czerwono-czarny pas do nich

Przyznajcie się, która z Was zdążyła się już przejeść?

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-12-25, 11:22   #3628
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Hej! Mam nadzieję, że milo spędzacie Święta! Ja wczoraj wstałam o 6, bo pojechałam z TŻ w trasę. Ledwo wytzrymalam potem na pasterce, bo mi się ziewalo. A TZta coś łamało ostatnio i wczoraj w nocy sie rozchorował na dobre!Gorączka itp. bidulek. Muszę go kurować...

Cytat:

Kupiłam właśnie dwie torebki. Hosenko dzięki za kod, zawsze to kilka zł w kieszeni.

To nie mają żadnych zainteresowań, że tylko o sklepach gadają? Przecież Ty pomimo tego, że nie pracujesz, masz kontakt z ludźmi, studiujesz i na pewno macie o czym porozmawiać.

Idę pakować prezenty.
I jakie kupiłaś torebki? Mi się podoba Vivien i Flavia
No niestety trafiam na takie które nie mają o czym więcej gadać... no może jeszcze o tipsach i ciuchach

Cieszę się, że jesteś z nami!

Cytat:
Hosenko, ja też chyba kupię torebkę w styczniu, to skorzystam z Twojego kodu

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Hej!! Wszytskiego najlepszego z okazji Świąt!!! I jak tam? Zapasy kosmetyczne się powiększyły czy też Mikołaj był wyrozumiały i nie przyczynił się do powiększenia list z kosmetykami? Ja dostałam tylko deo i J'adore Diora jeśli chodzi o kosmetyki
Super prezenty!
Cytat:
U mnie nie przybyło nic kosmetycznego . Najbardziej zastrzelił mnie prezent od przyjaciółki - zaopatrzyła moją szufladę z bielizną w czarne pończochy oraz czerwono-czarny pas do nich

Przyznajcie się, która z Was zdążyła się już przejeść?
Przyjaciółka zaszalała!

Ja mimo, że wczoraj malo co zjadłam strasznie się przejadłam... to chyba od tego ciąglego siedzenia!

Przy okazji proszę o kliki w mojego aniolka
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 12:26   #3629
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Ja już po Wigilii, byłam u Dziadków

Mama dała mi jeszcze zestaw z Rossmanna Vitamin E - peeling, żel i krem do ciała (każdy po 100 ml). Doszedł mi też tusz z Avonu, bo mama zamówiła z demo ten nowy z wibrującą szczoteczką, ale szczoteczka nie wibruje Uznali mi reklamację i doślą za darmo drugą, więc ta idzie dla mnie.
Daj znać jak się spisują kosmetyki z tego zestawu. Kusił mnie, bo bardzo lubię Superdrugowy krem do twarzy E i chetnie wypróbowałabym pozostałe rzeczy z tej serii. Znięcheciło mnie "Made in China" na opakowaniu.
Dziwna sprawa, bo na szamponach i odżywkach z Superdrug dostępnych w Marionaud podana jest angielska produkcja, a na tym zestawie z wit. e - chińska

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Mikołaj to 6.12

Z kosmetyków dostałam sól do kapieli Bielendy (od siebie samej ), krem na noc na zimę z Avonu i hydrolat rumiankowy - czyli to co chciałam i co sama kupiłam (mama i siostra oddały pieniądze). O wszytskim co dostałam wiedziałam wcześniej (bo chciałam, wybierałam, kupowałam, lub mierzyłam) jedynym zaskoczeniem była luneta zrobiona przez moją siostrzenicę z pudełka po lentilkach - na dnie tuby było moje małe zdjęcie, które było widać patrząc przez "lunetę" w stronę światła"

Cytat:
Najbardziej zastrzelił mnie prezent od przyjaciółki - zaopatrzyła moją szufladę z bielizną w czarne pończochy oraz czerwono-czarny pas do nich

Cytat:
Hosenko, ja też chyba kupię torebkę w styczniu, to skorzystam z Twojego kodu
Super

Kuruj i wygrzewaj męża

Instagram

Stary 2010-12-25, 12:42   #3630
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Hej! Ja tez umieram z przejedzenia, ale wszystko takie dobre, ze nie moge sobie odmowic

Dostalam pod choinke:
- od meza palete Urban Decay NAKED moja wysniona, ukochana paleta, dzis sie nia wymalowalam, boska, warta takiej ceny!!! Komplet bizuterii srebrnej z czerwonymi kamieniami (naszyjnik, bransoleta i kolczyki)
- od tesciowej dostalam jasnofioletowy sweter wykanczany srebrna nicia z duzym wywijanym kolnierzem, slodycze, dezodorant Nivea

Wszystkie prezenty trafione, najbardziej ta paleta. Kiedys pokazywalam ja na necie mezowi, ale nie sadzilam, ze zapamieta i kupi, kurcze, to chyba najlepszy prezent choinkowy do tej pory

Zycze wszystkim spokojnego i leniwego obzarstwa...

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości