|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Olałeś mnie, a ja głupia wciąż wierze że gdy robisz się dostępny na gg to z tego powodu, że ja jestem! Zawróciłeś mi w głowie wiesz? Nie!! To dlaczego jak głupia siedze tu teraz i myśle o tych tak cholernie błękitnych oczach?! -Kocham Cię! -Nie nie mów tego! -Dlaczego? -Bo Twoje zdanie zmieni się jak tylko wyjdziesz z mojego łóżka! Może nie jestem demonicznie piękna, może nie przypominam Cameron Diaz, może mój tyłek nie wygląda jak pupka J Lo, ale kocham Cię, wystarczy? Pocałował ją. Drżała na całym ciele. Wiedziała, że to może być ON. Później nawety nie odpisał na sms-a. A ona czekała, czeka tu wciąż i czeka na przyjście PRAWDZIWEJ MIŁOŚCI.
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
WESOŁYCH !
'' Witam pana, miło mi pana poznać Chcę go dotknąć, chcę go pocałować I want to hold him, I want to kiss him Zamierzam trzymać cię, całować cię w moich ramionach Gonna hold you, Gonna kissing my arms A co jeśli zechcę zerwać? Mówisz, że mnie potrzebowałeś. Więc na co czekasz? Nie uciekam od ciebie. Wszystko, czego chciałam było tobą. Zanim straciliśmy niewinność zawsze byłeś jednym z tych błogosławionych przez liczbę 7 i głosem który doprowadzał mnie do płaczu kłamiesz, bo jesteś tragicznie bezwartościowy ''
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-12-24 o 21:05 |
|
|
|
#3273 |
|
Raczkowanie
|
Czy Ty też uśmiechasz się na myśl o mnie? Czy Ty też czujesz to ciepło w sercu, gdy przypomnisz sobie moje imię? Czy Ty też...? O jedną stanowczo za dużo. Ciężko jest opanować gniew, gdy w sercu tyle złości. Chcę płakać, ale tylko ze szczęścia. Nie mogę z nią rywalizować. Ona ma metr siedemdziesiąt i długie blond włosy. Nie mogę. Znowu uśmiechnęłam się szeroko i wycedziłam przez zęby, że bardzo mi się śpieszy. Miałam tam zostać, dusić się z bólu i ledwo oddychać? Miałam tam stać i patrzeć jak ją przytulasz? Mimo, że nie znam się dobrze na ludziach i nie potrafię ich rozszyfrować, z Tobą poszło zadziwiająco łatwo.
|
|
#3274 |
|
Rozeznanie
|
a jeśli bym zaryzykowała i znowu posmakowała szczęścia ? uduszę, zabiję, powieszę, tego co jeszcze raz wpadnie do mojego serca, rozumiesz ? jak to jest być nikim ? jak to jest być kimś, kto czeka wciąż na szczęście ? jak to jest być stęsknionym za tym co najbardziej kochamy ? tyle pytań, a na żadne brak odpowiedzi.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-12-24 o 21:53 |
|
|
|
#3275 |
|
dream big
|
![]() *każda sekunda spędzona z Tobą przewraca mój świat. *Zaczynasz się zakochiwać, czujesz, że zwariowałaś Twoje tętno pulsuje szybciej i myślisz tylko o nim Z dziewczynki stajesz się kobietą Rozszerzają się twoje źrenice, rozpalasz się, ożywiasz się Do twojego życia przychodzi iskra. Wesołych ![]()
who believe in the beauty of their dreams” Edytowane przez cherry pie Czas edycji: 2010-12-24 o 21:45 |
|
|
|
#3276 |
|
Raczkowanie
|
czas gdy czekolada, wino
i `mówi się trudno, żyje się dalej` nie pomagają. |
|
|
|
#3277 |
|
Konto usunięte
|
shut up and kiss me.
/zamknij się i pocałuj mnie/ |
|
|
|
#3278 |
|
Rozeznanie
|
a gdy jej serce zaczęło płakać,
gdy dusza cierpiała. trudno było wybrać właściwą drogę. a ona... ona straciła właśnie coś, co miało dla niej największe znaczenie. coś, co u niej wywoływało płacz ze szczęścia. coś, co kochała. i dosyć już się nacierpiałam, by znów zacząć to samo.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-12-24 o 22:28 |
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
nawet Cię nie lubię, więc dlaczego czuję się tak dziwnie szczęśliwa, gdy jesteś obok?
wspólnie z marzeniami odchodzisz i Ty. |
|
|
|
#3280 |
|
Przyczajenie
|
przypominając sobie twój uśmiech aż drze od Środka .
i nie wybacze sobie tego ,że pozwoliłam swoje Szczęście zakopać tak Poprostu ... " może to się dzieje gdy wulkan spotyka tornado , wiem tylko ,że za bardzo cię Kocham by Odejść " "Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, Że ledwo mogłeś oddychać? Kiedy jesteś z tą osobą Spotykacie się I żadne z was nie wie, Co was do siebie ciągnie Czujesz to ciepło Tak, dreszcze –" Wesołych Świąt ; ))
|
|
|
|
#3281 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję, dziewczęta moje, za pamieć. Kocham Was.
_ gwiazd bez liku w dłoniach twych, chcę je łykać, trzymać w sobie do utraty tchu. oto moje rozświetlone wnętrze, płonę. Przystrój mnie w myśli w kolorze lilijki, niech omamię zmysły zapachem. trzask, trzask, zamykam okna oczu, idę spać. Łapię płatki śniegu na język, czuję, jak smakujesz. Czuję, jak wariuję. 'moje myśli zabrał ktoś!' Zobacz, jak szybko bije ci puls. Chciałbym, go zamknąć w swojej dłoni i przykładać czasem do ust. obtarłeś mi wnętrze swoją obojętnością. To nie był czas na całowanie, nie trzymaliśmy się za ręce i nie patrzyliśmy sobie w oczy. To nie był czas na kochanie. 'W Boże Narodzenie braki we własnym życiu bolą najbardziej.' wzejdź we mnie, zaświeć tysiącem gwiazd. Kazałeś zmrużyć palce, pozaciskać oczy w pięści, a strach sam zaczął nosić twoje imię. Pamietam jeszcze te chwile pachnące ciepłym słońcem i różanym olejkiem, chciałabym znów móc złapać we włosy wiatr. Już nie próbuję zapominać, nie pcham się już ku krawędzi. 'siła jest kobietą' Wesołych świąt.
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
tak ciężko odzyskać stracone zaufanie.
|
|
#3283 |
|
Rozeznanie
|
''
Nie potrzebuje wiele na święta. Jest tylko jedna rzecz której potrzebuje. Nie przejmuje się prezentami. Nie obchodzi mnie choinka. Chce mieć Ciebie na własność. Bardziej niż kiedykolwiek zaznałeś. Spełnij moje życzenie. Wszystko czego chce na święta to Ty. Nie chce pisać listów i wysyłać ich na biegun północny na mikolajowy adres. Nie chce stać i czekać na usłyszenie reniferowego stukotu. Bo ja chce Cię tu tej nocy Zatrzymać sobie cię szczelnie Co więcej mogę? Kotku, wszystko co chce na święta to Ty! ''
Miłośćktórą mi dajesz rozprasza chłód ! <3 Kocham Cię Skarbie <3 07.03.2012r. Edytowane przez nienaruszona Czas edycji: 2010-12-25 o 09:53 |
|
|
|
#3284 |
|
Rozeznanie
|
a Ty co zrobiłaś by być szczęśliwą? dla mnie w Twoich ustach prawda wygląda nawet dziwnie podejrzanie. obojętność mógłbyś sprzedawać jak diler prochy. nie wiem jak i co ze mną robisz, ale nie podoba mi się, to niczym siedzenie na tykającej bombie. popsuło się między nami niczym się cokolwiek zaczęło. bilans to gdy Ty robisz wszystko by on Cię pokochał równie mocno, natomiast On robi wszystko by się w Tobie nie zakochać. A na Nowy Rok życzę Ci byś nie cierpiała tak jak ja w święta i przez pozostałe 259dni w 2010. jest noc kiedy nie daje mi spać, i jest noc kiedy mi się śni.
|
#3285 |
|
Rozeznanie
|
♥
DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE POCHWAŁY! i oczywiście WESOŁYCH ŚWIĄT! 'Cierpienie należy do życia. Jeśli cierpisz, znaczy, że żyjesz. Pogódź się z tym mała dziewczynko. Czasem kiedy mówię: " u mnie w porządku " chciałabym, żeby ktoś spojrzał mi w oczy uściskał mnie mocno i powiedział " wiem, że wcale tak nie jest " Nie chcę kolejnej ładnej twarzy. Nie chcę nikogo do przytulania. Nie chcę, żeby moja miłość się zmarnowała. Chcę Ciebie i Twojej pięknej duszy Co łatwo dostępne pozbawione jest wartości. na świecie były tysiące odmian radości, ale w gruncie rzeczy wszystkie stanowiły jedną, radość kochania. Radować się i kochać to było jedno i to samo chciałabym mieć tą cholerną pewność że będziesz ze mną na zawsze. Bezwstydnie całować Cię na środku ulicy. A niech się patrzą niech wiedzą jaka jestem szczęśliwa przy Tobie Jej serce zaczęło mocniej bić..Czuła się jakbym miała mieć taki przyjemny,spokojny i szczęśliwy zawał..czuła się paradoksalnie, idiotycznie, dziwnie..Nie wiedziała co się z nią działo.. Teraz szuka sprawcy tego zamieszania przedzawałowego. znalazła.. To ON był powodem. nie potrzebny płacz twój tu, chyba że ze śmiechu. ja odkrywam swoje karty, bo ty warta jesteś grzechu'
|
#3286 |
|
Rozeznanie
|
ratatamm, nienaruszona, patrysiowa_, abunee - uwiodłyście mnie swoimi ostatnimi postami. wielki szacun Skarby! światło szczęścia zaczęło razić w oczy.
gdy już zbliżasz się do celu, coś musi Ci stanąć na przeszkodzie. czas wolny to czas, w którym obmyślam plan jakby tu oszukać przeznaczenie. najtrudniej jest tęsknić. najłatwiej jest lekceważyć. najprościej unikać. najlepiej nie kochać.
|
#3287 |
|
Raczkowanie
|
'Udało mu się przestać myśleć, chociaż przez sekundę udało mu się całować ją samym tylko pocałunkiem Bijąca z niej samotność aż parzyła Spotkali się i przylgnęli do siebie czując, że znaleźli to rzadkie połączenie doskonałego człowieczeństwa i ideału płci przeciwnej, którego pragnęli, ale którego zarazem tak bardzo się obawiali Oczekiwanie. Pierwsza lekcja miłości, jakiej się nauczyłam. Dzień dłuży się w nieskończoność, snujemy tysiące planów, prowadzimy sami ze sobą wymyślne dialogi, przyrzekamy się zmienić - i trwamy w niepokoju aż do nadejścia osoby, którą kochamy. A kiedy jest wreszcie obok, to brak nam słów. Bowiem długie godziny oczekiwania wywołują napięcie, napięcie przekształca się w lęk, a lęk sprawia, że wstydzimy się okazać własne uczucia Słuchaj, ktoś kto mnie pragnie musi mówić mi prawdę Zapomniała o oddechu, kiedy dotknął ustami jej warg. Jego skóra pachniała oceaniczną świezością, jak listopadowe wiatry i mgły. Ich pocałunek trwał całą wieczność, ale i tak nie dość długo. Kiedy rozdzielili się, zapatrzyła się w jego niebieskie oczy, widząc w nich odbicie własnych uczuć
|
#3288 |
|
Raczkowanie
|
Wydawała się dziwnie obojętna, nie z powodu panujących świąt ale dlatego, że była zmęczona i smutna. Brakowało jej kogoś.
Wszystko w życiu ma swoją cenę i nic nie przychodzi łatwo. Wierzyła, że gdy jego serce przestało dla niej bić kiedyś należało tylko do niej. Nie kochał jej. Tak wyglądała twarda, naga prawda. Drewniane serce z kornikami. W jej oczach potrafił wyczuć wszystkie jej pragnienia i największe tajemnice. ----------------------------------------------- Kilka dni i wraca |
|
|
|
#3289 |
|
Rozeznanie
|
Każdy ma swó prywatny świat,
w którym moze być sam .
|
#3290 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
'' może przed tym wcieleniem żyliśmy po tysiąc razy i w każdym życiu siebie odnajdowaliśmy? I stojąc z Tobą , wtulona w Twoje ramiona byłam z siebie dumna . W końcu wiedziałam , że możesz miec każdą , lecz nie każda może miec Ciebie . Przytulił się do niej, a ona zakochała się w tym uścisku. Nie chcę zapeszać, ale jesteś idealny dla mnie, jakby szyty na miarę. '' |
||
|
|
|
#3291 |
|
Rozeznanie
|
panna_miodowa - moje maleństwo.
'Jak pragnie mojej miłości, zrobi wszystko i odezwie się do mnie.' - pomyśleli oboje. Chcę bym w tą cudowną noc o 00:00 mogła powiedzieć: 'i ja kocham Ciebie'. Wybacz, ale nie umiem czytać w myślach ludzi znajdujących się kilkadziesiąt kilometrów stąd. Może przyjedź, spróbuję wyczytać Twoje w skali milimetrów. Odległość między naszymi ustami. Życzę Ci miłości, która wypełni każdy milimetr Twojego ciała. Radości, którą dzielić się będziesz mógł z każdym uśmiechem. Życząc Ci wytrwałości, chcę żebyś trwał zawsze przy tym, co kochasz i nigdy nie wypuszczał tego ze swoich rąk. Życzę Ci, byś spotkał na swojej drodze człowieka, który mimo wszystko, każdego ranka na dzień dobry powie Ci: 'co zjesz na śniadanie kotek?'.
|
#3292 |
|
Zadomowienie
|
Twoją miłość zasuszyłam i zostawiłam na pamiątkę. Wesołych Świąt dziewczęta |
|
|
|
#3293 |
|
Rozeznanie
|
Jego palce zawsze będą mi się kojarzyły ze sprytem i zapachem mandarynek, a jego wargi ze słońcem roztapiającym śnieg. Pssyt, mówią, że 17:17 to nie możesz o mnie zapomnieć, nie możesz? nie daj zamilknąć memu sercu, nie daj mu się wyciszyć, walcz! czekałam na poruszenie zmysłów, uczuć, na szczęście i radość - czekałam na niego. nie jeden problem mnie z Tobą czeka, nie gówniarski problem, nie foch czy też idiotyczna kłótnia. Tu w grę wchodzą dwa różne światy, jeden wielki problem do przeskoczenia.
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
Teoretycznie wy***ane. Gorzej z praktyką.
To tęsknota. Ta cholerna tęsknota. Serce woła najgłośniej: wróć! 'obojętność to bliźniaczka samotności' 'Jeśli wiesz, co chcę powiedzieć' Jestem jedną, wielką miazgą uczuć. Tak przez Ciebie. Co ja bym bez Ciebie zrobiła, co? żyjemy w zasranej symbiozie, gdzie jedno bez drugiego nie wytrzymuje. |
|
|
|
#3295 |
|
Raczkowanie
|
|
#3296 |
|
Przyczajenie
|
Czas wstać , zamknąć drzwi , pozostawić to co było ,
Zacząć nowy rozdział . Zrobić wielkie wejście i lać na miłość . Liczy sie zabawa . " Słuchawki zawsze będą poplątane , herbata za gorąca , a ty nigdy nie docenisz tego , co ona do Ciebie czuje . " Nie pytajcie o nic . Może po prostu ona lubi sobie komplikować życie ? " Zagubieni w tym samym świecie czujemy ten sam ból . "
Edytowane przez La_Tua_Cantante Czas edycji: 2010-12-25 o 18:13 |
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie tęsknię, jednak gdy zadzwonisz, nie mogę myśleć o nikim i niczym innym niż Ty
straciła siłę na cokolwiek, była twarda przez cały rok, ale święta były ponad jej możliwości wyjaśnij mi dlaczego straciłam siłę zakryłeś prawdę swoimi kłamstwami wolę spędzić całe życie sama, niż udawać, że Cię nie pamiętam nie mów szeptem, niech inni słyszą o naszej miłości i tak zwyczajnie nich nam jej zazdroszczą + abunee - każdego dnia coraz bardziej ubóstwiam Twoje opisy.
Edytowane przez cornflower_ Czas edycji: 2010-12-25 o 18:14 |
|
|
|
#3298 |
|
Zadomowienie
|
historia prawie się kończy w tym miejscu... a nie powinna. ***** zaczęłam zdawać sobie sprawę, że potrzebuję nowego rodzaju myśli ***** próbuję dojść do ładu z nowym pomysłem ***** znajduję się w jednym z tych punktów, w których historia bierze głęboki oddech i decyduje, co dalej..
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-12-25 o 18:26 |
|
|
|
#3299 |
|
Rozeznanie
|
ależ proszę bardzo
dziękuję <3![]() dlaczego nie potrafimy tak po prostu, od tak, od pstryknięcia palcem, być względem tej osoby obojętni ? co z tego, że życzysz mi szczęśliwych świąt ?
przecież wiesz, że odkąd Cię nie ma panują u mnie tylko pochmurne dni. co z tego, że życzysz zdrowia ? jak i tak powinieneś wiedzieć, że z miłości dla Ciebie potrafiłabym zrobić wszystko, otruć się, pociąć żyły i różne takie rzeczy. co z tego, że życzysz udanego 2011 roku ? no kur.wa przecież wiesz, że jestem sama, sama, sama i Cię nie ma ?! to dlaczego ma być niby udany ?!
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-12-25 o 18:41 |
|
|
|
#3300 |
|
Raczkowanie
|
*** "To dla Ciebie istniał mój cały świat." "Łatwiej jest odejść niż komuś wybaczyć." "Jesteśmy ludźmi dlatego, że patrzymy w gwiazdy, czy patrzymy w gwiazdy dlatego, że jesteśmy ludźmi?" ***
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.

wielki szacun Skarby!