|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2010 i 2011 - pokażcie swoje suknie:) cz. II
Z tym balem przebierańców świetny pomysł, podziękuj mężowi za inspirację.
|
|
|
|
#2732 | |
|
Raczkowanie
|
A na dowód złośliwości wizażanki Niemamco - proszę, możecie zobaczyć co napisała - bezpośrednio po wypowiedzeniu się tutaj na mój temat - w wątku "Lista weselnych kiczów".
Cytuję: " Moje typy: -korony, tiary, diademy -balony -facet idący do ślubu w mundurze strażaka, żołnierza itp. -wizyta na cmentarzu uwieczniona na filmie (chociaż to bardziej masakra niż kicz) -wszelki limuzyny, hummery -garnitury ze świecącego materiału -tipsy, nadmierna opalenizna z solarium -buty z czubem, paseczkiem i plastikowym, białym obcasem -suknie z krótkim przodem, długim tyłem plus koronkowe kozaczki -włosy a'la borsuk- blond plus czarn" Można sprawdzić pod linkiem https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post23979763 Także proszę, nie mówcie mi więcej, że to nie zazdrość i nie złośliwość... ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
Edytowane przez klarnetos Czas edycji: 2010-12-26 o 01:23 |
|
|
|
|
#2733 |
|
Raczkowanie
|
Tak, napisałam to, bo te rzeczy uważam za kicz. W końcu wątek ma temat "Lista weselnych kiczów" i każdy wymienia w nim rzeczy, które uważa za kicz. A niby o co jestem zazdrosna? Proszę o uświadomienie.
|
|
|
|
#2734 | |
|
Raczkowanie
|
Jakoś wcześniej nie miałaś takich przemyśleń... Dopiero gdy zechciałaś się odegrać to tak Cię cudownie natchnęło
Cytat:
Nie wiem, może Twój narzeczony/narzeczona jest mało męski i marzy Ci się taki żołnierz czy strażak? Naprawdę nie wiem. - Nie mam pojęcia jakie pokłady kompleksów trzeba mieć żeby być tak bardzo złośliwym
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Raczkowanie
|
Ale niby za co miałabym się odgrywać? W żaden sposób mnie nie uraziłaś, więc nie mam powodu. Wyobraź sobie, że całe forum nie kreci się wokół Twojej osoby, miałam prosić o pozwolenie, żeby napisać w tamtym wątku? A może mój narzeczony jest żołnierzem/strażakiem, a mimo to uważam to za kicz?
|
|
|
|
#2736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdybyś była narzeczoną żołnierza, to nigdy ślubu w ceremoniale wojskowym nie nazwałabyś kiczem. - Nawet nie wiesz jakiego wstydu byś sobie narobiła, gdybyś tak kłapnęła w jakimkolwiek wojskowym czy cywilnym acz patriotycznym środowisku. |
|
|
|
|
#2737 |
|
Raczkowanie
|
Każdy kto powiedział coś nie po Twojej myśli jest zazdrosny i złośliwy. Wybrałaś to co do Ciebie pasuje i masz powód do kłótni. Swoją drogą, nie wiedziałam, że taki ze mnie jasnowidz, że po jednym zdjęciu potrafię wywnioskować, co kto ma na filmie i kim z zawodu jest czyjś narzeczony.
|
|
|
|
#2738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo za 80 zł baaaaardzo bym chciała ![]() Cytat:
tylko się zastanawiałam dlaczego na stół wkładasz stopy
|
|
#2739 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Jestem już po ślubie, ale że wciąż żyję tamtymi chwilami, to jak mam sekundkę czasu to wpadam tutaj i oglądam Wasze suknie, aby westchnąć w duchu i pozazdrościć, że macie to przed sobą. Korzystając z okazji, "pochwalę" się jeszcze raz swoimi zdjęciami. Pozdrawiam i życzę cudownych chwil w przymierzaniu i dopasowywaniu sukien.
"Jest kobietą wyzwoloną, to znaczy bardzo pijaną i silnie umalowaną." Edytowane przez Lukrecja86 Czas edycji: 2011-04-01 o 13:51 |
|
|
|
#2740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Lukrecja pięknie wyglądałaś
Cytat:
Aleida aż się boję,ale pokazuję.Dodam,że nie będzie tej szarfy pod biustem. Suknia ma tren,ale nie jest cały z koronki i welon z koronką nie będzie tu przesadą. Mierzyłam większe,wiszące kolczyki i mi one nie pasują,więc chyba zostanę przy skromniutkich wkrętkach.A wtedy mały kwiatek we włosach nie będzie chyba przesadnie raził.Na szyję nie chcę nic,myślę jedynie nad jakąś cieniutką bransoletką na rękę. |
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkiego dobrego! a ja nie rozumiem,czemu facet biorący ślub w mundurze to "kicz" ![]() przecież jeśli jest wojskowym,strażakiem czy policjantem to normalne,że powinien wystąpić w mundurze ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
tez mam tren i welon i wcale nie uważam,żeby była to przesada ale najwazniejsze żebysmy same sobie się podobały-no i ewent. swoim TŻetom
|
||
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się podobają faceci w mundurach ![]() Ja się będę podobać sobie i TŻowi jak nie będę "przeładowana". Mój TŻ tak samo jak ja nie przepada za ozdobną biżuterią ![]() A z jakiego materiału masz tren?A welon też taki długaśny? |
|
|
|
|
#2745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2746 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jak mozna byc tak narcystycznie zapatrzona w siebie osoba...
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Lukrecja wyglądałaś przepieknie!
Dziewczyny jak sie nie uspokoicie pisze do Taverney (moderatora) i posypią się punkty!! Przestańcie być wobec siebie takie chamskie. Naprawdę niektóre wypowiedzi są tak niskich lotów i na żenującym poziomie, że nie mogę uwierzyć że piszą to dorosłe(??) kobiety
|
|
|
|
#2749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka romantyczna.... ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
Ależ rozłożysty dół.... ale całość wygląda całkiem fajnie, delikatnie i elegancko Fryzura bardzo pasuje do tej stylizacji, a ten welon.... boski
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() suknie i tren mam z tego samego materialu-nie wiem co to, tafta chyba ![]() ale przymierzalam juz z welonem i jest ok poza tym bolerko tez bede miec takie jak welon wiec bedzie ok ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- ja tego tak nie widze dziewczyna jest pewna siebie i wie,że wyglądała pieknie na ślubie, dlaczego ma się tego wyrzekać i twierdszić inaczej?![]() ja tez bede najpiekniejsza na swoim slubie |
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Butterfly bardzo ładna suknia!
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Lusesita gdybym wybrała skromniejszą sukienkę ( w sensie mniej ozdobionego materiału) to pewnie poszalałabym z biżuterią. Ale ja jestem taka,że wolę mieć strojniejsze ciuszki,a zero biżuterii.I tak samo wyszło z moją suknią
![]() A co do bolerka to jeśli kupiłąbym ten koronkowy welon,to bolerko byłoby już przesadzone. Elunka dzięki ![]() Poczytałam trochę wątek o White One 176 i dziewczyny tam pisały,że te długie welony z koronką są ciężkie i niewygodne na weselu (nawet podpięte). I teraz mam zagwozdkę-czy brać ten welon o którym tak marzę i np. odpiąć na weselu i być bez welonu,czy też kupić na wesele krótszą mgiełkę. A może nie kupować aż tak długiego i zadowolić się takim do pasa... Pokażę mój tren,może ktoś mi pomoże zdecydować,czy koronka na welonie będzie pasować. Dodam,że pierwotnie chciałam mieć suknię koronkową od góry do dołu,a skoro takiej nie mam to przynajmniej ten welon mi zrewanżuje brak trenu obszytego koronką. |
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Butterfly chętnie poczekam na rady Dziewczyn dla Ciebie bo ja mam bardzo podobną suknię
i nie wiem czy kupić bolerko (takie jak miała Arnama mi się podoba) i krótszy welon, czy może długi welon, zakryć nim ramiona w kościele, a potem jakoś odpiąć część i na wesele mieć taki do ramion
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja przymierzałam wersję koronka na ramiona i było boooskoooo |
|
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Sincerity 3503, tutaj akurat trenu nie widać ale wielka krowa jak u Ciebie
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka no piękna!! A ty będziesz mieć tę szarfę?A tren ma cały w koronce?Ubierzesz pod nią halkę?
|
|
|
|
#2758 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...26tbs%3Disch:1
Tutaj widać,że to chyba trochę bardziej rybka? Moja na żywo nie jest znowu taka wielka jak na zdjęciach.Zwłaszcza jeśli chodzi o tył
|
|
|
|
#2760 |
|
Raczkowanie
|
Lukrecja86 nie lubię takich sukienek, ale Ty wyglądałaś w niej bosko. Wielkie wow!
butterfly20 śliczna sukienka. Mam uraz do mundurowych wesel, po tym jak na jednym z nich wszystkie elementy nawiązywały do zawodu pana młodego, strasznie kiczowato to wyszło, festiwal strażaka zamiast wesela. A tak w ogóle, to tamta moja wypowiedź nie mająca nic wspólnego z tym tematem, została wyciągnięta po tym jak nie zareagowałam na zaczepki. Ja do mojej dostałam welon obszyty delikatnie koronką, ale nie wiem czy go założę, bo tez mi się wydaje, że może być za dużo koronki. Mam tez do was pytanie: może widziałyście gdzieś muślinowe bolerko, taki rulon, który po założeniu tworzy mini rękawki, nie wiem jak to dokładnie opisać. W jednym salonie przymierzałam takie, nie pamiętam w którym i zdjęcia też znaleźć nie mogę. Bo koronkowe do tej sukienki to już chyba zdecydowana przesada? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
no chyba że komuś na tym kompletnie nie zależy
bo za 80 zł baaaaardzo bym chciała