|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Dzień dobry Piękne
![]() Łooo ile miałam do nadrabiania Czemu to jest tak, że jak siedze cały dzień na kompie, to nikt nic nie pisze, a jak mnie nie ma, to do nadrobienia 5 lub więcej stron Kalpana Gratuluje zaręczyn Szkoda tylko, że rodzice się tak zachowują ;/Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz Ci je urwę i przykleje sobie Boskie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jest to najlepszy podkład, który dotej pory miałam Cytat:
|
|
|
#1232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() widze, ze duzo osob ma taka przypadlosc, Tallulah zawsze pocieszy ![]() Montii, no zalozylabys te klapki dla Fabiana ![]() budze sie rano, czuje smrodek od balsamu brazujacego, lece sie myc, patrze w lusterko a tam wielki podskorny pryszcz na brodzie ![]() deformuje mi twarz, jedna strone bordy mam grubsza, ze tak powiem i boli bardzo ![]() jeszcze TZ mnie wkurzyl, bo on zawsze w 1dzien swiat idzie na impreze z chlopakami najlepszymi i nic mi wczoraj nie napisal, dzwonilam, napisalam sms i cisza, czemu on musi mi to robic o takie duperele, ja sobie wyobrazam bog wie co ![]() wiecie co mi sie snilo? ze w sylwestra trafila we mnie petarda i rozerwala mnie na pol
|
|
#1233 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ale nie wiem czemu tak jest. ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() angelwithoutsoul: podziwiam z tym niegazowanym. Jak nie lubię tych oranżad z całą tablicą Mendelejewa i colę piję czasami i też mogę bez niej żyć, tak bez wody gazowanej nie pociągnę (szczególnie bez gazowanej muszynianki) I osobiście uważam, że masło nie jest złe (oczywiście w niedużych ilościach) Tak samo ziemniaki (jeśli się je je z np koperkiem, a nie z sosami) Zresztą ziemniaki mają pełno witamin. Kiedyś miałam zimne stopy i dłonie, teraz mi nawet przeszło.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-12-26 o 10:39 |
||
|
|
|
#1234 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dzien dobry dziewczyny
Cytat:
![]() a TŻ to grzeczny jest, jak tak idzie na impreze z chlopakami jakby moj TZ poszedl i sie do mnie nie odzywal, nie dawal znakow zycia to cos czuje, że BIADA MU ![]() ![]() ![]() dzis sie jakos zle czuje, generalnie bola mnie plecy klatka piersiowa i ramiona cale, pewnie od wczorajszego wypychania samochodu- wypychalismy go 2 razy
|
|
|
|
|
#1235 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#1236 |
|
Wtajemniczenie
|
kobietki szukam jakiś fajnych ciuszków na all i nic nie moge znaleźć może wam coś fajnego wpadło w oko ostatnio
?
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
#1237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj jade do babci z mama mam nadzieje, ze nie zakopiemy sie nigdzie, bo we dwie to nie wypchamy bedzie 'bieda mu' nic sie do niego nie bede odzywac, tymbardziej ze nie wiem czy zostali w domu, czy poszli gdzies do klubu, no nic nie wiem, jak wrocil do wr, tak kontakt z nim zaginal, bo poszedl spac a pozniej juz wpadli do niego chlopaki. nie ma u niego nikogo w domu, wiec boje sie myslec co oni narobili ![]() Cytat:
chodzi tez o to, ze Ci ejgo kumple sa wolni, a on jest ze mna i zawsze mam taka glupia mysl, ze cos zrobi zlego. po prostu nie lubie jak sie bawi, a ze on lubi jak kazdy facet kobiety, to mi zazdrosc, az uszami wychodzi powinien mnie rozumiec, bo jak ja pojde z kolezankami sie bawic, to 3dni jest smetny i jak mu nie zdam w 100% relacji to jest taki smutny
|
|
#1238 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Zaglądam tak w ostateczności
|
|
#1239 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pomysłu co tu dzisiaj ze sobą zrobić
|
|
|
|
#1241 |
|
Wtajemniczenie
|
nom ale usuneli mi po tej awari i sobie zmieniłam
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
jade do babci, milego dnia Piekne
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Dziękuję i nawzajem Wczoraj był tylko demakijaż, po kąpaniu balsamowanie, nasmarowanie czoła, nosa i podbródka Brevoxylem a policzków kremem Nivea bo mam coś je przesuszone ostatnio.... No i oczywiście nasmarowanie ust, potem dłoni i chyba tyle. Dziś jak na razie było tylko posmarowanie twarzy kremem i na więcej nie mam ochoty
|
|
|
#1244 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do Tżta, to ja bym chyba zabiła W życiu bym nie pozwoliła na takie coś.Cytat:
|
|
|
#1245 |
|
zawsze mam racje
|
A ja nie umiem zaspokoić wodą niegazowaną
![]() --- Do wieczora
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ostatnio dzięki Tż przekonałam się do wody mineralnej lekko gazowanej ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Zrobiła się kolejka do kompa i się muszę zwijać, miłego dnia
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
chyba wydepiluję dzisiaj brwi i pomaluję paznokcie u stóp
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
Dziękuję Wam za słowa otuchy. Cieszę się, że mogę się Wam zawsze wygadać Ja siedziałam ciągle w swoim pokoju, żeby problemów nie robić do ślubu, to i tak matka musiała sobie pretekst znaleźć, żeby tylko była awantura. Ale na szczęście już jest dobrze, żyję w końcu normalnie. Nie wiem kiedy sobie włosy farbować.... Bo chciałabym, żeby do 15 stycznia były jeszcze fajne, bo nie chcę w tak krótkim czasie 2 razy farbować. Co do fluidu, to ja też ciągle szukam, nawet nie ideału, tylko takiego, który chociaż w połowie byłby taki jaki bym chciała. Fajny był dla mnie Lirene z pąpeczką ten srebrny, ale mały wybór odcieni i najjaśniejszy jest i tak za ciemny dla mnie ![]() Myślę co by tu z sobą na ślub zrobić, żebym wyglądała jak najlepiej, ale nie mam pomysłu. Wszystko o czym pomyślę, to wciąż za mało :p |
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
macie jakieś postanowienia noworoczne?
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
w tym roku o dziwo nie mam żadnego
Dzień dobry dziewczyny, my zaraz na obiad do rodziców idziemy ![]() taki leniwy dzień..dobrze,że już jutro poniedziałek
|
#1251 |
|
zawsze mam racje
|
Postanowienia mam, a raczej życiowe cele. Ale to nie z okazji nowego roku
![]() kalpana: powód do kłótni mnie powalił Ale jak ktoś szuka powodu do kłótni to znajdzie... Trzymaj się I mam nadzieję, że się teraz w Twoim życiu poprawi.caate: bo wiem, że masz jakieś studia związane z wnętrzami. Znasz jakieś ciekawe stronki z inspiracjami? Jestem w domu to sobie wertuje stare gazety. Czasem się zawsze zdarzy inspiracja makijażowa czy wnętrzarska
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-12-26 o 14:00 |
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
hej piękności
![]() ak piszecie o tym oczyszczaniu ze chyba sama sie skusze..tylko zebym wytrwala chociaz 2 tygodnie
|
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietasukcesu dziękuję
Też muszę przeprowadzić projekt denko. U TŻta mam na kosmetyki przeznaczony mały barek, w którym są one upchane na siłę, muszę chociaż część wykończyć.... Wywaliłam wczoraj PEŁNY przeterminowany olejek do opakowania.... Koniec kupowania rzeczy, które tak rzadko używam..... To są moje postanowienia (noworoczne)
|
|
|
|
#1254 |
|
CABIN CREW
|
dziewczyny ale żeście popisały
... nie nadrobię niestety.... wczoraj za bardzo poszalałam i dziś trochę nie w formie jestem ![]() mam postanowienia: - wziąc się za ćwiczenia (chociaż 3- 4 razy w tygodniu ) - zdrowiej się odżywiać ( zero fast foodów, jedzenia po 20; pić 1,5 l wody codziennie; nie pić piwa często ) -jeszcze bardziej dbać o siebie (szczegolnie o włosy ) - nie odkładać wszystkiego na potem (szczególnie nauki ) i jak na razie to wszystko ![]() siedzę właśnie z maseczką avonu (dostałam od cioci próbkę ) jak mi się spodoba efekt to zamówię
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
ja za chwilkę zbieram się do łazienki i robić się na bóstwo
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie co do tego ostatniego pierwsza sesja to zweryfikuje![]() Znalałam dzisiaj stary puder brązujący w kulkach z Joko i wypróbowałam- wydaje mi się, że wyszło trochę pomarańczowo, ale wreszcie buzia jest bardziej ożywiona w zimie. Już nie mogę doczekać się jutra, pójdę po ten z Rimmela ![]() Kalpana, a jaki makijaż planujesz na ślub? Fajnie, że wszystko Ci sie układa
|
|
|
|
|
#1257 |
|
CABIN CREW
|
ja mam puder brązujący z hm i bardzo go lubię
bo ten z hm jest bardzo delikatny, naturalny
|
|
#1258 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja mam tylko jedno postanowienie noworoczne: rzucić słodycze. Nie wiem, czy mi się uda, ale będę próbować. Aktualnie jem karpatkę
|
#1259 |
|
Zadomowienie
|
Rowniez zamierzam rzucić słodycze,jak tylko ciasta upieczone na świeta sie skonczą
oprocz tego zamierzam regularnie cwiczyc,zaczynam juz od jutra BBL :P
|
|
|
|
#1260 |
|
Zadomowienie
|
tallulah zle mnie zrozumialas
moj maz mi niemusi pozwalac ja rzadze kasa w domu i on ni ema nic do gadani aczy ja moge isc czy nie, mam ochote to chodze poprostu zle mnie zrozumialas moj maz mowi mi ze ja moge chodzic sobie jak mam ochote na solarium czy do kosmteyczki i go ni eobchodzi to ile ja kasy na to wydam---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- ja mam podklad maxfactor color adapt ? chyba nude dosc jasny ale jak sie posmaruje to tak jakbym nic nie miala na sobie super nie ma efektu jakiejs maski i ladnie kryje
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.

Czemu to jest tak, że jak siedze cały dzień na kompie, to nikt nic nie pisze, a jak mnie nie ma, to do nadrobienia 5 lub więcej stron 
nie kumam tego chyba bede musiala zmienic na inne, niby dobrze sie czuje ale okres jakos tak dziwnie mam w strodku brania a nie w czasie przerwy biore 2 opakowanie tzn koncze

Zaraz Ci je urwę i przykleje sobie 
robilam to przez 6tyg. i nadal staram sie chociaz pokusze sie na ciasto,slodycze, chleb pszenny,platki na mleku

I mam nadzieję, że się teraz w Twoim życiu poprawi.