|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
Mamusie, te przyszłe i obecne, planujące i te w ciąży chcialabym Wam życzyć cudownych staranek, przyjemnych i spokojnych 9 m-cy ciąży, szybkich porodów, spokojnych dzieciaczków, spełnienia marzeń w Nowym Roku 2011 i udanej zabawy sylwestrowej, nawet tej na "białej sali" http://img525.imageshack.us/img525/979/fajerwerki.jpg Uploaded with ImageShack.us
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2010-12-23 o 18:40 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja Twój tato przechodzi przez bardzo dużo
, operacja na mózgu to już faktycznie brzmi poważnie, ale fajnie, że rozmawiałaś z Nim spokojnych świąt zgadnij dołączam do życzeń bo jutro może nie być kiedy... Wesołych Świąt Kochane !! ciepła, radości , zdrówka dla wszystkich obecnych i przyszłych mamuś |
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Tity wózek super
bardzo mi sie podoba, koniecznie musisz napisać jak już przetestujesz czy wart jest zakupu Ja też życzę Wam Kochane wesołych, pogodnych, magicznych i niezapomnianych świąt, dużo uśmiechu, radości z pociech obecnym mamusiom, przepięknych chwil z brzuszkiem dla mamuś oczekujących na maluszka i oczywiście upragnionych II dla starających się mamuś |
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kreti mocno mocno trzymam kciuki za Twojego tatę. Całej Waszej rodzinie życzę dużo siły. Tity świetna bryka
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to i ja Wam życzę, już dziś, bo może ktoś już jutro nie przeczyta:
Wesołych Świąt, wytchnienia, ciepłej atmosfery, radości, nieba w gębie, zdrowia I spełnienia świątecznych marzeń Scio dzięki. A Ty jak się czujesz? ![]() Sloneczko cieszę się, że się podoba
|
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Tity ale gonisz w rankingu, może załapiesz się na blender albo nawet żelazko
|
|
|
|
#4057 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Przesyłam życzenia od Aldii
![]() Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tituś dziękuje dobrze, nadal męczy brak apetytu, ale jest coraz lepiej. ![]() A za tydzien zaczynam 2 trymestr |
|
|
|
|
#4059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A brzuś już coś zaczyna rosnąć? ![]() aldii kiedy Cię odblokują dziewczyno???!!! Tobie też Wesołych Świąt
|
||
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Ollliwko, uważaj na siebie
Słoneczko, zdrówka życzę Shira_83, wiedziałam, ze będzie dobrze A jak twój dzieć będize taki ruchliwy, to uwierz, że będizesz zachwycona, bo to najfajniesza część ciąży Lenko, ja nie mogę się zawsze napatrzeć na twoją ksieżniczkę Anessa, spokoju z TŻtem życzę. I udanych Świąt, bo się biedna narobiłaś. Tylko staraj się odpoczywać Kretencjo, cudowne wiadomości Tity, bryka pierwsza klasa! W ciemności się nie zgubicie Kochane kobietki, będą życzenia: Starającym się dużo cierpliwości w te Święta i oczywiście wymarzonych dwóch kresek - przyjdzie na was pora, zobaczycie Brzuchatkom mało uciążliwych Świąt, odpoczynku i napawania się cudownym nastrojem oczekiwania. A w Nowym Roku szybkich i bezbolesnych porodów i jak najmniejszych baby bluesów (bo mój był wielkości Wielkiego Kanionu Mamusiom radości z pociech w te pierwsze i kolejne wspólne Święta i wzruszenia chwytającego za gardło w momencie, kiedy nasze dzieci będą zachwycone oglądać choinkę ![]() A tak wszystkim to po prostu spokojnych, rodzinnych Świąt |
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś króciutko...
Zdrowych, rodzinnych, pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia życzą Lindsley, Tz i Michaś Kreti super że Tata już po operacji i dobrze się czuje. Tyle os trzyma kciuki i modli się za jego zdrowie że nie mogło być inaczej. Również Jemu życzymy zdrowych i spokojnych świąt
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
tity super kolor wózka
![]() jadę do mamy na pół h złożyć życzenia,a później prezenciory popakuję jeszcze
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorka
Aldii kiedy wrócisz do nas? ja jeszcze z łóżka nie wyszłam masakra, musze się sprężyć i wstać
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Tity leci ten czas leci
![]() Na razie wchodze w swoje spodnie, choc musze je rozpinac przy siadanu bo troche uciskaja
|
|
|
|
#4065 |
|
Raczkowanie
|
Kochane!
Zdrowych, spokojnych, cudownych Świąt Bożego Narodzenia, wiele radości i miłości oraz spełnienia marzeń życzy Asia i Fifi ![]()
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane
życzę Wam w te Święta dużo radości, miłości i rodzinnej atmosfery maluszki w brzuszkach i te juz po naszej stronie matrixa niech rosną zdrowo, niech się pojawiają dwie krechy tym co jeszcze czekają
|
|
|
|
#4067 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aldii niedługo wróci
|||||||||||||||||||||
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam do was na chwilkę, tylko złożyć życzenia
Niech te Święta będą spokojne, pełne głębokich przeżyć, radosne i spędzone w gronie najbliższych. Dla tych planujących szybkiego nadejścia tego dnia, w którym zobaczycie upragnione ||, dla tych, które mają maleństwa w brzuszkach i tych, które już tulą w ramionach swoje skarby - radości i zadowolenia. No a tak dla wszystkich nas ogółem to najważniejsze żeby było zdrowie i praca... Buziaki ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- PS. pamiętam jak rok temu w wigilię robiłam test i wyszła 1 kreska wtedy płakałam, bo było mi źle, a dziś łza mi się kręci z radości jak patrzę na mojego Aniołka, który leży sobie właśnie w wózku i w dodatku kończy dzisiaj 3 miesiące. Żeby jeszcze cała reszta się ułożyła to będzie dobrze.
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Nasz Tymulek kończy dziś 4 tygodnie!
Ależ ten czas leci, naprawdę. Przy dziecku jeszcze szybciej, niż w ciąży ![]() Wszystkim Mamom, obecnym, przyszłym, planującym - życzę na te święta wszystkiego co najwspanialsze. Magicznej atmosfery, miłości, i spełnienia wszystkich marzeń w nadchodzącym roku
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Rok temu mój teścik wyszedł pozytywnie
Ech, wspomnienia...
|
|
|
|
#4072 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane moje!
Spoznione chwilke ale najszczersze Zyczenia Wesolych Swiat Bozego Narodzenia! Niech czas ten uplynie Wam w atmosferze milosci, radosci, spokoju i szczescia rodzinnego! Oby kreseczki II sie pojawily u oczekujacych, oby brzuszki rosly zdrowo i malutkie pociech w ramionach rodzicow daway wam radosc i spelnienie Zyczy Ania, TZ i Adriano
|
#4073 |
|
Zadomowienie
|
Bożonarodzeniowe cześć dziewczynki!
Dzięki za pytanko o pracę; teraz na stałe raczej nic nie znajdę, w warszawie w ciążźy na stałe w ogóle raczej nie zatrudniają, a dotąd pracowałam na dzieło (jestem lektorką z zawodu) także kicha. Czasem się marwtię tą moją pracą, ale może się ułoży?? Ostatnio mam czasem taką chandrę, może mi minie, jakoś święta mało czuję,jestem oklapnięta, mdłości męczą:/ Kochane! Na ten świąteczny czas życzę Wam spokoju, radości, uśmiechu waszych tżtów i dzieciaczkó, a dla brzuszkowych dużo wytrwałości i jak najmniej dolegliwości. Dla Krati, by twój Tata całkowicie wyzdrowiał i był przy was przez wiele lat. Dla Słoneczka, by się plamienia i bóle skończyły. Dla Jasiulka, by był zawsze taką optymistką, jak dotychczas ![]() Wszystkei świątecznie przytulam!! Weruczek i Juniorek ![]() |
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
tity szybko święta zlatują
a my jutro na usg o kciuki dziewczyny strasznie mam spuchnięte dziąsła tak od 3 dni już... miałyście taki problem?
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-12-26 o 21:09 |
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Weruczku
|
|
|
|
#4078 |
|
Zadomowienie
|
Hello Kobity
no nie ma jak to awaria internetu przez całe święta dziś mają naprawić mam nadzieję, że mój lekarz mi wypiszę bez problemu l4 ale to jeszcze dwa miesiące. dzięki za trzymanie kciukasów za moje usg![]() Kreti no nie mogło być inaczej wszystkie trzymałyśmy za Tacika na szczęście nie pisałyście dużo i już mam nadrobione dziś mamy 13 tc+1dc hihihi
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, a ja dzisiaj ledwo wstałam
Jakoś mnie męczą święta zawsze. Ale za to maluchowi smakowało chyba wszystko, bo wczoraj czkał z 5 razy ![]() Pożyczyliśmy też 3 siaty ciuchów bo bratanku męża+matę edukacyjną, więc cieszymy się, że nie musimy majątku wydawać ![]() A przed świętami zaginął nasz kot...wyszedł rano i nie wrócił do tej pory Szkoda, bo taki był miły... Żenić się nie poszedł bo wykastrowany, musiało mu się coś przytrafić...Eh, no ale zwierzęcia się nie upilnuje do końca.
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja znowu mam problem z psem wychodzimy z nim po 10 razy na dwór na spacery jak pokręceni a on i tak obsikuję szafki meble eehhhh już nie wiem co robić tż chyba za niedługo nie wytrzyma i będzie tragedia a to nowe mieszkanie nowe meble |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

, operacja na mózgu to już faktycznie brzmi poważnie, ale fajnie, że rozmawiałaś z Nim
spokojnych świąt 

I spełnienia świątecznych marzeń

wtedy płakałam, bo było mi źle, a dziś łza mi się kręci z radości jak patrzę na mojego Aniołka, który leży sobie właśnie w wózku i w dodatku kończy dzisiaj 3 miesiące. Żeby jeszcze cała reszta się ułożyła to będzie dobrze.

o kciuki
ja znowu mam problem z psem wychodzimy z nim po 10 razy na dwór na spacery jak pokręceni a on i tak obsikuję szafki meble eehhhh już nie wiem co robić tż chyba za niedługo nie wytrzyma i będzie tragedia a to nowe mieszkanie nowe meble